21. kolo
15.02.2015 17:30 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Hannover 96 - SC Paderborn 1:2

Fotbalisté Hannoveru nedokázali potvrdit úlohu mírného favorita proti nováčkovi z Paderbornu a v domácím prostředí mu podlehli po výsledku 1:2, prohloubili tak svou mizérii z úvodu letošního ročníku. Domácí výběr je v tabulce na desátém místě s pětadvaceti body, ovšem ostatní protivníci se mu výrazně přibližují. Paderborn se díky důležitým třem bodům posunul na dvanáctou pozici a v tuto chvíli má o dva body méně než Hannover.

V prvním poločase hrály ona celky velmi opatrně a soustředily se podle předpokladů hlavně na defenzivní činnost, obrázek hry se změnil až ve druhé polovině druhého poločasu, kdy se domácí dostali do vedení. Avšak Paderborn během sedmi minut dokázal výsledek otočit a v závěrečné desetiminutovce si těsný náskok pohlídal. V prvním poločase tvořil hru Hannover a snažil se útočit po křídlech, nicméně jeho rozehrávka hodně vázla.

Paderborn hrozil především po standardních situacích a centry do pokutového území, jenže ani on se dlouho k ničemu nemohl dostat. Nejvážnější šance prvního poločasu se zrodila tři minuty před přestávkou, kdy si Alban Meha navedl míč z levé strany do středu před pokutové území a z dvaceti metrů vypálil, jeho tvrdou ránu dokázal brankář Zieler zlikvidovat. Paderborn po změně stran hrozil z brejků a jeden spálil v 65. minutě.

Po krásné přihrávce za obranu obešel Koc i gólmana Zielera a mířil do prázdné branky, avšak na brankové čáře ukázkově vykopl míč Albornoz a tedy zachránil svůj výběr. O minutu později na druhé straně udeřil z ničeho nic Hannover. Po skvěle nacvičeném signálu prodloužil Joselu hlavou přímý volný kop na zadní tyč na nabíhajícího Marcela, který přelstil ofsajdovou past a zblízka bez problémů uklidil míč k levé tyči.

Paderborn se ale nevzdal a už o šest minut později dokázal vyrovnat. Po centru z levé strany přeskočil střídající Srđan Lakič protihráče u zadní tyče a hlavou zamířil ke vzdálenější tyči, gólman Zieler byl tentokráte bezmocný. Rozhodující moment zápasu byl k vidění v 79. minutě a opravdu stál za to. K přímém volnému kopu z pětadvaceti metrů se postavil Meha, na jeho kroucený pokus si sice dokázal Zieler sáhnout, ovšem balón s pomocí břevna nakonec skončil za jeho zády. Hannover se na odpověď už nezmohl a nečekaně tak prohrál.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de, espnfc.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele