Synot liga - souhrn 20. kola

05.03.2016, 16:57, aktualizováno 06.03.2016, 20:07
Komentáře a souhrny
Plzeň neměla nejmenší problémy s Příbramí. Sparta nakonec šlágr s Jabloncem zvládla na jedničku, v závěru rozhodoval Vácha. Raduje se i Dukla, Liberec si se Slováckem body rozdělil. Mladá Boleslav ustála souboj se Slavií, v domácím prostředí vyhrála 2:1 a posílila své pohárové šance. Jihlava v důležitém zápase porazila Olomouc a přikovala jí k sestupovému pásmu...

Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram 4:0

06.03.2016 18:15

Góly: 8. František Rajtoral, 47. Michal Ďuriš, 51. Jan Kovařík, 69. Tomáš Hořava

Viktoria Plzeň doma nedovolila žádné překvapení a Příbram deklasovala čtyřmi brankami, k tomu navíc Michal Ďuriš neproměnil pokutový kop. Hosté zaspali zejména začátek druhého poločasu, kdy během pěti minut dvakrát inkasovali a navíc přečkali pokutový kop. Viktorka tak udržela před Spartou šestibodový náskok, Pražané však mají dohrávku s Duklou k dobru.

Plzeň se ujala vedení už v osmé minutě. František Rajtoral si na hranici pokutového území zpracoval balón a neomylně vypálil na zadní tyč, kam Hruška nedosáhl - 1:0. Pro obhájce prvenství to byl důležitý začátek, naopak pro Příbram hned z kraje velká komplikace. Hosté se ale nezatáhli a po Rezkově bojovnosti zničehonic zakončoval před Kozáčikem nepřesně Šabala. O chvíli později zkoušel z úhlu překonat Kozáčika Vošahlík, ale ani on nebyl úspěšný. Pak už útočila výhradně Plzeň. Ďuriš orazítkoval tyč a poločas se dohrával před vápnem golmana Hrušky.

Svěřenci Pavla Tobiáše nesehráli v prvním poločase s Viktorkou špatnou partii, jenomže v zápase doslova prospali začátek druhého dějství a to se jim stalo osudným. Ve 47.minutě unikl hostující obraně Ďuriš a svůj únik bezpečně promněnil - 2:0. A neuběhlo ani pět minut a Viktoriáni už vedli o tři branky. Jan Kovařík předvedl z volného přímého kopu krásný kop přímo do šibenice a Hruška se ani nepohnul! Ofenzivní smršť domácích pokračovala a po faulu na Ďuriše se kopala penalta. Jenomže slovenský útočník utaženou placírkou vůbec netrefil branku a Plzeň tak alespoň prozatím vedení nezvýšila.

Každopádně osud utkání už byl zpečetěn. Tříbrankové vedení Plzně mohla Příbram při vší úctě jen stěží smazat, spíše naopak si mohla odvést ještě větší příděl. Ďuriš v další velké šance selhal a Rajtoralovu střelu zastavil na brankové čáře Zápotočný. Dvacet minut před koncem přesto přišla čtvrtá branka. Tomáš Hořava si všiml povyběhnutého Hrušky a nádherným pololobem a poloobstřelem dal na 4:0. Příbram mohla výsledek alespoň kosmeticky upravit, ale v dobrých pozicích netrefovala branku. Plzeň vyhrála jednoznačně 4:0 a nadále má před Spartou šestibodový náskok.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - 1. FC Slovácko 0:0

06.03.2016 15:00

Góly: -

Liberečtí hráči pouze remizovali ve 20. kole první ligy se Slováckem 0:0. Oba týmy jednou trefily břevno, domácí se neprosadili ani v závěrečné přesilovce po vyloučení Patrika Šimka ze 76. minuty. Slovan teprve podruhé v ligové sezoně doma nevyhrál a v tabulce ztrácí na třetí Mladou Boleslav dva body. Před pátou Slavií má k dobru tři body. Slovácko ani na čtrnáctý pokus dokázalo v nejvyšší soutěži v Liberci zvítězit, ale aspoň protáhlo neporazitelnost na tři kola.

Slovácko nastoupilo bez svého nejlepšího střelce Doška, který zřejmě kvůli zranění nebyl ani na lavičce. Hosté se v úvodu podle očekávání převážně bránili, ale liberecká převaha žádnou výraznější šanci dlouho nepřinášela.

Naopak první gólovou možnost mělo Slovácko. Ve 23. minutě napřáhl těsně za vápnem Havlík a brankář Koubek jeho pokus s vypětím sil vytáhl na břevno. Horní tyč trefili i Severočeši poté, co ve 29. minutě předvedl téměř dokonalou technickou střelu Jefremov.

Na těžkém terénu byly nebezpečné rány z dálky a po jedné z nich v podání Shaly musel na zem hostující gólman Heča, jenž vyrazil balon na roh.

Liberci se herně nedařilo tak jako v předešlých domácích ligových zápasech, v nichž sedmkrát za sebou naplno bodoval. Kouč Trpišovský proto poslal na trávník druhého útočníka Luckassena, ale Slovan se stále nemohl dostat ke své kombinační hře. Hosté dobře bránili a nepouštěli favorita na dostřel branky.

V 76. minutě ale dostal zbytečnou druhou žlutou kartu v utkání Šimko a dal šanci domácím hrát závěr v přesilovce. Liberec si poté na chvíli vytvořil drtivý tlak a dvě gólové možnosti. Brankář Heča však vyrazil Bakošovu ránu i Sýkorovu střelu na roh. V závěru se neprosadil ani Hovorka a Slovácko bodovalo s Libercem poprvé po čtyřech zápasech.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Jablonec 2:1

06.03.2016 15:00

Góly: 39. David Lafata, 90. Lukáš Vácha - 10. Ján Greguš

Sparťané porazili ve 20. kole první ligy Jablonec 2:1 a vyhráli i desátý domácí zápas v sezoně. Severočeský celek poslal do vedení Ján Greguš, za domácí vyrovnal kapitán David Lafata a obrat dokonal v 90. minutě dalekonosnou ranou Lukáš Vácha. Pražané tak v neúplné tabulce ztrácí tři body na Plzeň. Viktoria však ještě dnes hraje s Příbramí a Sparta má k dobru odložený zápas s Duklou.

Do sestavy Sparty se po pauze zaviněné zraněním vrátil nejlepší střelec a někdejší hráč Jablonce Lafata, ani na lavičce naopak kvůli menším problémům s kotníkem nebyl záložník Matějovský. Hosté se museli obejít bez obránce Hybše, který na severu Čech hostuje právě ze Sparty, zatímco pouze mezi náhradníky zůstal exsparťan Hübschman.

Jako první zahrozil Jablonec, ale Pospíšilova technická střela skončila těsně vedle. V desáté minutě už se však hosté dočkali. Greguš nejprve trefil z přímého kopu jen zeď, následoval však roh, po kterém se slovenský záložník prosadil hlavou a dal svůj první gól od loňského května.

Sparta se v prvním poločase trápila a do hry se dostala až v závěru, na vyrovnání to však stačilo. Ve 33. minutě hlavičkoval Krejčí do Bártovy náruče a chvíli na to jablonecký gólman vychytal i Lafatu. Domácí kapitán se dočkal ve 40. minutě - jeho první střelu zblokovala obrana, na druhý pokus se ale nejlepší střelec v historii soutěže nemýlil a dal svou 170. ligovou branku. Jablonec mohl vyrovnat v zápětí, jenže Teclův oblouček po zaváhání domácí obrany skončil vedle.

Do druhé půle vstoupila aktivněji Sparta a v 55. minutě se do ideální střelecké příležitosti dostal po Krejčího přímém kopu Vácha, ale Bárta vyběhl včas. V 68. minutě měli domácí další příležitost, jenže Šural v akrobatické pozici před prázdnou brankou na míč nedosáhl.

Tlak Sparty narůstal a o pět minut později trefil po rohovém kopu Šural břevno. Stejně dopadla i tvrdá Marečkova rána a v 80. minutě po rohovém kopu a závaru před brankou zachránil Jablonec pohotovým zákrokem Bárta. V 90. minutě už ale nestačil na tvrdou ránu Váchy, který se po rohovém kopu opřel do míče ze zhruba ze třiceti metrů a hlasitě si řekl o nominaci na gól sezony.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Dukla Praha 1:2

06.03.2016 15:00

Góly: 18. Robert Hrubý - 26. Ondřej Vrzal, 43. Tomáš Berger

Hráči Dukly potvrdili v utkání 20. kola první ligy roli favorita a vítězstvím 2:1 v Ostravě se od sestupového pásma vzdálili již na devět bodů. Pražané venku vyhráli poprvé po jedenácti měsících, přestože na půdě posledního týmu tabulky prohrávali. Ještě do poločasu však hosté skóre obrátili po gólech Ondřeje Vrzala a Tomáše Bergera.

Ostrava i druhé jarní domácí utkání rozehrála slibně. Podobně jako proti Zlínu se prosadila z první vážnější situace. Hrubý v 17. minutě z levé strany asi spíše centroval, ale nakonec se jeho trestný kop nad hlavami několika hráčů stočil přesně do vzdálenějšího kouta Hroššovy branky. Povzbuzený Baník málem vedení navýšil po další standardní situaci, ale Lučičův volej neměl razanci a Hroššo ho chytil.

Šťastné vedení však Ostravě dlouho nevydrželo. Už za devět minut se Vrzal na dvaceti metrech snadno zbavil Mondeka, který se před jeho nápřahem otočil zády, navedl si balón na vápno a pak ho i krásně zakroutil na vzdálenější tyč. Pražané venku skórovali poprvé po 305 minutách.

Dukla byla od vyrovnávací trefy lepší. Jakoby z ní spadl strach z možné prohry a v poli si vytvořila kombinační převahu. Breznaníkovi koncovka ještě nevyšla, ale domácí si nakonec po dalším zbytečném zaváhání nechali vstřelit gól do šatny. Ve 43. minutě Vraštil hlavou minul odražený balon, Berger tváří v tvář Chmielovi zachoval klid a technicky míč posunul podél gólmana podruhé do sítě. Nejlepší střelec Pražanů si připsal devátou trefu v ligové sezoně.

Domácí sice po změně stran měli územní převahu, jenomže kolem soupeřovy brány kroužili marně. Finální průniková přihrávka z jejich optického tlaku nepřišla. Až v 88. minutě sebral odvahu De Azevedo, prošel středem hřiště až do vápna, ale jeho křížné ráně pár centimetrů scházelo. Hosté bez komplikací odbránili křečovitou snahu Ostravy v závěru a na čtrnáctý pokus venku vybojovali vítězství.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha 2:1

05.03.2016 18:00

Góly: 57. Lukáš Magera (pen.), 85. Jakub Rada - 90. Muris Mešanović

Velmi důležitý zápas o evropské poháry mezi Mladou Boleslaví a Slavií skončil lépe pro domácí celek. Svěřenci Karla Jarolíma zvítězili 2:1, ale o výsledek se museli až do poslední minuty strachovat. Vývoj utkání hodně ovlivnilo vyloučení Frydrycha a následně proměněná penalta Lukáše Magery. Vítěznou branku měl nakonec na svědomí Rada, jehož střelu Pavlenka hodně podcenil.

První poločas byl především ze strany Slavie hodně opatrný. Mladá Boleslav častěji držela balón, ale skulinku v obranné řadě hostů hledala marně. Domácí to zkoušeli i z dálky, pokus Ščuka Pavlenka vyrazil a neujala se ani tečovaná rána Aleše Čermáka. Před koncem poločasu se dostal do nebezpečné šance Chramosta, ale Deli ho skvělý obraným zákrokem odzbrojil a Čmovšova hlavička šla pro změnu vedle.

Po změně stran se pokračovalo v nastoleném trendu, tedy Mladá Boleslav dobývala branku, hosté se bránili a čekali na brejkové situace. To vše až do 56. minuty a penaltovému okamžiku. Frydrych nejspíše lehce škobrtl o nohu Chramosty, ten se okamžitě skácel k zemi a sudí nařídil spornou penaltu a navíc slávistického obránce vyloučil. Nařízená penalta hosty pořádně namíchla a kouč Dušan Uhrin mladší byl dokonce vykázán na tribunu. Na každý pád Lukáš Magera poslal Pavlenku na druhou stranu a Mladá Boleslav se ujala vedení.

Okamžik to byl sporný, nicméně Boleslav si za snahu vedení zasloužila a nyní musela svůj um ukázat Slavia, byť v početní nevýhodě.

V 71. minutě dokázali slávisté uzamknout domácí před pokutovým územím a po střele Zmrhala zahrál jeden z domácích rukou, načež hlavní sudí penaltu neodpískal. O chvíli později se pokoušel o technickou střelu Čermák a výborný zákrok předvedl Pavlenka. Slavia každopádně přidala plyn a hodně byl vidět nově příchozí Mešanović, po sklepnutí Škody zazdil asi největší příležitost sešívaných! Vzápětí byl ve stoprocentní příležitosti i Souček, ale trefil jen Šedu. Slavia začala mít převahu, jenže domácí dokázali vstřelit druhý gól. Rada z dálky překvapivě vypálil a Pavlenka nedokázal zasáhnout. Ex-ostravský brankář určitě neměl čisté svědomí a druhá branka šla na jeho vrub.

O výsledku se zdálo být rozhodnuto, jenomže Slavia ještě zápas zdramatizovala. V 90. minutě odcentroval Kenia na hlavu Mešanoviče a ten snížil na 1:2. Krátce na to uviděl červenou kartu Kúdela a hned po něm fauloval Čmovš a sešívaní měli k dispozici standardní situaci ve velmi dobré vzdálenosti. Levan Kenia poslal volný přímý kop, jakožto poslední šanci zápasu, jen těsně vedle a Mladoboleslavští si mohli výrazně oddechnout.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Teplice 1:1

05.03.2016 15:00

Góly: 28. Patrik Schick - 90+4. Roman Potočný

Teplice toho v Ďolíčku mnoho nepředvedly, nakonec však díky brance ve čtvrté minutě nastavení získávají bod za remízu 1:1. Klokani se dostali do vedení díky brance Patricka Schicka, ale osudným se jim stal nastavený čas.

Trochu se dalo očekávat, že souboj Bohemky s Teplicemi bude hodně o bojovnosti. Šancí určitě nebylo v prvním poločase tolik, jak by si asi diváci přáli, přesto se nešlo do šaten za bezbrankového stavu. Klokani se ujali vedení ve 28. minutě po krásné akci, kterou zakončoval jako poslední instance Patrick Schick. Celou akci založil Acosta, Čögley pak krásnou přihrávkou našel Hubínka, jehož centr přetavil v úvodní branku právě Patrick Schick. Autor vedoucí branky byl při chuti a Ciskaridzemu udělal efektivní kličku, jeho kolega však špatně zakončil a Chudý s tím neměl problémy.

Po změně stran čekala Teplice pořádná šichta, ale Klokani se neuchýlili jen k bránění a v 63. minutě mohli dokonce navýšit skóre. Zkušený Čížek však napálil jen břevno a Teplice stále žily. Hostům se ale nedařilo a branku Klokanů ohrožovali jen sporadicky. Pražané velmi dobře bránili a už už to vypadalo, že si připíší tři body, jenomže přišel nastavený čas a všechno bylo jinak. Ve čtvrté minutě nastavení se Roman Potočný dostal k odraženému balónu a přesnou střelou srovnal na konečných 1:1. Neuvěřitelná situace, Teplice v té době hrály o deseti, neboť Lüftnerovi krátce předtím zapadl jazyk a musel být ošetřen.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Sigma Olomouc 2:1

05.03.2016 15:00

Góly: 40. Petr Hronek, 48. Petr Hronek - 33. Šimon Falta

Záchranářský souboj mezi Jihlavou a Olomoucí zvládla lépe domácí Vysočina, která zvítězila 2:1. Sigma přitom vedla, ale výsledek nedokázala udržet. Hrdinou Jihlavy se stal Hronek, který vsítil obě branky za asistence Vaculíka.

Utkání začalo v pomalejším tempu, jakoby ani jedna strana, vědoma si důležitosti zápasu, nechtěla udělat chybu. Dlouho se tedy na hrací ploše nic nedělo, krom několika málo náznaků šancí. Až ve 34. minutě podnikli hosté rychlý brejk, na jehož konci byl Falta, klička gólmanovi a vedení Sigmy 1:0. Jenomže domácí rychle odpověděli a ještě do poločasu srovnali na 1:1. Vaculík vykouzlil přesný centr na Hronka, který hlavou překonal Buchtu.

Olomouc před koncem poločasu ztratila vedení a na začátku druhé půle už s domácími prohrávala. Ve 48. minutě opět odcentroval Vaculík a Hronek znovu hlavou dal na 2:1. O několik minut později mohl Vaculík zvýšit už na rozdíl dvou branek, ale Buchta jeho střelu lapil. Sigmě to dopředu vůbec nešlo a proti Jihlavě si žádnou šanci vytvořit nedokázala, natož závěrečný tlak. Jihlava vedení uhájila a v záchranářském souboji získává veledůležité tři body.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Fastav Zlín 2:0

05.03.2016 15:00

Góly: 45. Pavel Zavadil, 57. Alois Hyčka

Něco málo přes čtyři tisíce diváků na brněnském stadionu sledovalo vítězství Zbrojovky 2:0 nad Zlínem. Moravské derby rozhodl už v prvním poločase kapitán Pavel Zavadil, ve druhém dějství pak zvýšil Hyčka.

Aktivněji začali domácí, kteří se hned zkraje zápasu mohli ujmout vedení, kdyby však Pašek neorazítkoval jen tyč. Živo bylo i na druhé straně, Diop tečoval balón před Melichárkem a ten se musel setsakramentsky činit, aby míč neskončil v síti. Ve 36. minutě Diop opět zatopil, ale tentokrát zakončoval Poznar a znovu musel zasahovat Melichárek. Vzápětí na druhé straně střílel Hyčka a svoje umění předvedl i brankář Holý. Hrál se dobrý fotbal a zejména v úvodu poločasu byla bouřlivá atmosféra, byť návštěva nebyla taková, jakou by si moravské derby zasloužilo.

Skóre se poprvé změnilo až na sklonku prvního poločasu. Před vápnem došlo ke kontaktu mezi Řezníčkem a Jugasem a hlavní sudí Paták to vyhodnotil jako zákrok nedovolený. Velezkušený Pavel Zavadil si problémy nedělal, trestný kop proměnil a zajistil Zbrojovce poločasové vedení 1:0.

Zlín se snažil po poločase oživit střídáním, ale nakonec to byla znovu Zbrojovka, kdo skóroval. Přesnou přihrávku dostal od Paška Hyčka, ustál souboj a střelou mezi nohy brankáře zvýšil na 2:0. Zdrcený Zlín už se do zápasu nedostal, Diop ještě čtyři minuty před koncem zamířil těsně vedle a to bylo vše. Zbrojovka po zbytek zápasu výsledek kontrolovala a nakonec může slavit důležité vítězství. Naopak Zlín na jaře ještě nevyhrál a nadále se propadá tabulkou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň20162242:1450
2.Sparta Praha19142341:1244
3.FK Mladá Boleslav20115446:2738
4.Slovan Liberec20106433:2336
5.Slavia Praha2096529:1833
6.Zbrojovka Brno2084821:2728
7.1. FC Slovácko2083926:3427
8.FK Jablonec2068634:2626
9.Dukla Praha1967628:2525
10.Fastav Zlín20731023:3424
11.Bohemians Praha 190520410623:2722
12.FK Teplice20641028:3522
13.1. FK Příbram20631123:3721
14.Vysočina Jihlava20551021:3720
15.Sigma Olomouc20371017:3316
16.Baník Ostrava20211717:437

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (479)

Přidat komentář
kalla

Olomouc po tomto výkonu do SL nepatří...

Reagovat
sosna

Ordoš evidentně uražený, že nahrál v základu. Odchodil to naprosto bez nasazení. Navrátil totálně ztratil sebevědomí, nepamatuju si, kdy naposledy jsem ho viděl zkusit kličku 1 na 1. Z každého souboje odletí jak 13ti letá holka. Hála s Vepřekem a jejich trapné stínování centrujících hráčů, přitom neustále z toho dostáváme góly. Hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou ty kraje, jak jsem ti psal. Vzadu hori a dopredu nepodpori. Zachrana se zacina rovnat zazraku :(

Reagovat
Wat

Proč vlastně Ordoš nehrál od začátku? Z toho jsem měl trochu obavy, ale jak píšeš, jeho hra stála za úplnej prd. A potom jak došla ta vaše 15, ten to úplně zabil. Sice bojoval, nasazení, o tom žádná, ale teda nemotornej kolohnát hadr.

Reagovat
Aldeano

Jílek solidně nezvládá.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Hřebíkův kůň, takže to dává smysl.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hiko

Reagovat
Pospovič

Ban

Reagovat
db18

Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jop

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bagr007

Reagovat
Greny

Už to bude nějakej pátek co jsme naposledy kolem 20.kola byli tak vysoko. Snad v době kdy nas tahl Kalouda, Strestik a Polach

Reagovat
db18

Snad ještě poposkočíte před Slavii

Reagovat
Vasil

Truska, Lejsal! To je skoro 10 let

Reagovat
Greny

Aleš Besta

Reagovat
smazaný uživatel

to jsme byli ještě výš

Reagovat
smazaný uživatel

HOT: bývá na placené zápasy Sparta nějaký kvalitní stream?

Reagovat
db18

Většinou nějací Chorvati

Reagovat
monty25

Ba ne, někdy bývá i stream z O2...

Reagovat
kalla

Tipsport. Jde to i na 90% obrazovky roztáhnout...

Reagovat
3M

Bod zázrak

Reagovat
monty25

Původně jsi měl dobrý tip...

http://abload.de/img/efwrsyk.jpg

Reagovat
3M

Tak první půle tomu výsledku vedla

Reagovat
monty25

Tak aspoň jsi trefil Brno - Zlín. Kdybys vsadil ty tři zápasy hrané od 15 hodin (nemyslím přesné výsledky), tak bys byl docela v balíku.

Reagovat
3M

Ajó, kurňa!

Reagovat
smazaný uživatel

Hronek je zatím super, snad to vydrží

Reagovat
Wat

Výbornej, na středu s Kučerou si rozuměj.

Reagovat
Greny

Ot : Sablikova je neskutečná ten vyraz Wustove k nezaplaceni

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
monty25

Už jsem zase chtěl nadávat a psát, že to bylo utrpení. Ono to teda taky bylo, Teplice neměly za 90 minut snad jedinou gólovku. Když se k tomu přidala jedna velká hrubka v obraně, tak to vypadalo na těsnou prohru a třetí zápas v řadě bez vstřeleného gólu... Naštěstí to Potok v nastavení vzal do svých rukou (nebo spíš nohou). Fakt mu to ohromně přeju po tom zranění. Doufám, že příště bude hrát v základu, protože Kapolongo je parodie na útočníka...

V preview jsem psal, že bod by byl zlatý, ale že bude až tak, to jsem netušil. Bohemka odevzdala jisté dva body a vzhledem k tomu, že Olomouc prohrála, tak se Teplicím může dýchat zase o něco líp...

A ještě na závěr jedna perla z tiskovky...

https://twitter.com/OndraZlamal/status/706152249567911936

Reagovat
Realita

z tiskovky?? Co má Ondřej Zlámal společného se současnými tiskovkami Slavie ?

Reagovat
monty25

Tohle ale byla tiskovka po zápase Bohemka - Teplice. Pokud vím, tak Ondřej Zlámal je sportovní reportér, tzn. že na tiskovky po fotbalech běžně chodí (vím, že dřív dělal pro Slavii)...

Reagovat
Realita

aha jsem nevěděl že je teď u klokanů

Reagovat
Realita

jsem nějaký zmatený, ještě 4 v žíle..beru vše zpět už čtu pořádně

Reagovat
monty25

Reagovat
Blasphemer

Zlín má teda zatím prachbídný jaro. Že půjdou až tak dolů jsem nečekal.

Reagovat
Shevchenko

Tak to bylo naprosto jasné, podobně jako Znojmo.

Reagovat
Blasphemer

No jo, ale dostávat trojku od dorostenců Baníku a dvojku v Brně je přece jenom trošku nad očekáváním.

Reagovat
Kang & Kodos

Královec je zničil

Reagovat
smazaný uživatel

Když zjistili, že nezválcujou Spartu, zcela ztratili jakoukoliv motivaci.

Reagovat
ZB 07

Dneska zasloužené a povinné 3 body...UEFA do Brna!

Jinak se mi stále více potvrzuje předpověď, že Sigma po 30 kolech skončí i za Baníkem, ten tým je jako celek extrémně slabý a už teď je jejich sestup prakticky jistý..

Reagovat
soukup

jako že Baník uhraje ve zbytku jara nějakých minimálně 15 bodů jo, jak by se jim to mohlo povést?

Reagovat
smazaný uživatel

asi budou házet pořád šestky

Reagovat
ZB 07

Tak zítra porazí Duklu a mají ztrátu jen 6 bodů..plus jejich vzájemnej zápas a může to být jen o 3, nemožné to rozhodně není

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma určitě někde body ještě získá, takže i tak je nereálný aby se před ně Baník dostal

Reagovat
ZB 07

To si nemyslím..popravdě věřím víc Baníku. Petržela je zejména na domácích zápasech může pořádně vyhecovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jako možný je všechno... jenom se mě nechce věřit, že by Baník mohl s dorostenci přeskočit Sigmu, ten bodový rozdíl mezi něma prostě ještě musí narůst A kdyby se tak doopravdy stalo, můžou Sigmu rovnou rozpustit...

Reagovat
ZB 07

Tak po tom výkonu, co předvedli u nás, by je mohli rozpustit i tak..i v dobách, kdy jsme hráli druhou ligu, tak tady takový výkon skoro nikdo nepředvedl

Reagovat
Uwe háže buly

Bohemka už mohli být prakticky zachráněný.

Reagovat
smazaný uživatel

takový pořadí bych bral i na konci A my znovu nejlepším klubem na Moravě

Reagovat
ZB 07

Ještě to chce o jednu příčku výš..

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo až moc pohádkový, ta poslední účast v Evropě už je hodně dávno... semifinále v IC a nezapomenutelná remíza s Villarrealem, plná Srbská... a kdybych tehdy věděl jak bude Villarreal v pozdějších letech úspěšný, byl bych na ty naše kluky ten den ještě hrdější

Reagovat
ZB 07

ale právě proto, že už je to tak dávno, by to chtělo zopakovat..takhle blízko 5.místu jsme už hodně dlouho nebyli (a možná zase dlouho nebudem)

Reagovat
smazaný uživatel

jako zároveň je to i smutný, jak se nejlepší klub na Moravě v posledních letech topí ve sračkách... ale ta naša Zbrojovka je věčná, přežije všechno... a proto věřím, že i ty poháry nám jednou kluci vykopou - sice nevím kdy, ale snad se toho ještě dožiju

Reagovat
ZB 07

Já věřím, že to bude co nejdříve..po odchodu Kudely mi přijde, že u nás téměř vše klape a ani si nedovedu představit, jak strašně moc by účast v pohárech Zbrojovce pomohla..

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju vám to. Aspoň někomu z Moravy se daří

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Barka se potapi titanic jde ke dnu. Vsichni maji bodu jak maku, my mame hovno

Reagovat
Kang & Kodos

Sigma Proti Plzni, kde jim jde o hovno, se vyhecujou a zahrajou pěknej zápas, a pak na to v zápase o všecho mrdaj. Za tejden, až tam přijedeme my, tak budou zase jezdit po prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Paráda, neskutečně důležitý body! Sice hra samotná nebyla žádná hitparáda, čekal bych po Slovácku větší nasazení.

Konečně se nám zas vrátil Hanuš a dodal klid do zadních řad, skvěle vychytal v druhym poločase Mahmuta. Kraje obrany dozadu spolehlivý, ale jak přijde na útočení a centrování do vápna, střílej to všude možně, jenom ne do šestnáctky.

Hronek si znovu upevnil pozici nejlepší posily zimy, super výběr místa při zakončení. Vaculík si odehrál svoje, centroval jak ďábel. Kučera s už zmíněným Hronkem jsou superduo. Šulek pořád zkouší nějaký parádičky, který mu čím dál víc nevycházej, naštěstí je dost obratnej a tak si ty míče jen tak ukrást nenechá.

Voltrovi nemůžu pořád přijít na chuť, to stejný Bazal, kluci jsou asi hlavama ještě v Praze. Dvořák nejhorší hráč na hřišti, to je nasazení jak čtyřicetiletý borci v okrese. Snad si toho Hipp všimne a začne stavět Jungra.

Suma sumárum, supr vítězství v pravou chvíli, teď zkusit aspoň remizovat na Dukle před jejich vyprodanym stadionem a bude to zase o něco veselejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokážu si představit, že dvojice Voltr + Jungr a za nima Hronek s Kučerou by mohlo fungovat výborně. Toho Šulka bych nestavěl, vymýšlí hovadiny a nějaký přínos do hry u něj moc nevidím, ale občas se mu nějaká efektní parádička povede . Urdinov se mi docela líbí, hlavně je to klasický krajní bek a to nám chybělo poslední dobou.

Reagovat
Wat

Prostě Jungr musí hrát, nevím, co sleduje Dvořákem, jestli zkouší soupeře rozesmát nebo co. Hlavně Šulek není žádnej štít, on by měl hrát někde ofenzivního záložníka, na tuhle pozici prostě moc riskuje. Ale já ho mám rád, na hřišti dře, poctivě se vrací. A Makedonec bude novej Josl, až se naučí ty přihrávky do vápna, no.

Reagovat
partaS

Schick pěkná klička

Reagovat
HonzaKoller

Boleslav je k zblití.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší nakopávat na Škodu než hrát nátlakovej kombinační fotbal?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

CHINA

Reagovat
smazaný uživatel

chramosta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je rozhodnuto. Sestup Baník a Slovácko

Reagovat
ZB 07

Přesně tak..prohra Sigmy dnes zpečetila sestup Slovácka

Reagovat
db18

Reagovat
3M

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bagr007

Reagovat
Puskas

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam syn trenera Jarolima zasa naordinoval za system? To je neskutocny traged

Reagovat
smazaný uživatel

Syn trenera Uhrina som myslel

Reagovat
Wat

Muris!

Reagovat
smazaný uživatel

Ať žije Slezský

Reagovat
db18

...tak Lička má s vaším GM dohodu ohledně Vacka, že na jaro ještě zůstane v Blšanech, takže je jeho příchod v létě nejspíš hotovou věcí.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes musí každy kdo se díval,včetně fanoušků Sparty či Boleslavi uznat,že Ardeleánu ( řezník pražských "S" ) hrubě ovlivnil zápas. 2 penalty proti MB nepísknul,1 pro si vymyslel. Já jako nestranný divák trošku lituju fanoušky Slavie,protože Ardeleánu splnil to co měl,zničit jedno ze 2 týmů,které nepatří mezi jeho oblíbené.

Reagovat
Kang & Kodos

To vyloučení bylo to nejlepší, co mohlo Slavii potkat. Do tý doby hráli úplnou píču.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebylo to spíš tak, že ten gól pomohl? Tak jako tak, ta červená byla naprostý nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně není omluva

Reagovat
Wat

To fakt asi není.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

CO ?

Reagovat
smazaný uživatel

Když už někomu nadávat za tu penaltu, tak Chramostovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Týhle bezpáteřní svini bych dal dodatečně Oscara

Reagovat
Kepy_FCB

Sesivanym blbum padaly nejen hvezdy

Cinani zabalte to tam akorat vas ztrapnujou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Boleslavi navíc ještě hráči.

Reagovat
3M

Tohle napíše chachar

Reagovat
F.Torres

lepší hráči než celej klub

Reagovat
F.Torres

*hvězdy

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že sis něco stihl přát

Reagovat
smazaný uživatel

Dělaj machry a hvězdy maj nažehlený

Reagovat
Mada

dement Kepy v akci...

Reagovat
Kepy_FCB

Hrajou si na velkoklub a maj nazehlovaci loga

Cirkud Eden je fakt jen jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno jsem koukal na PSG,a tuším Verrattimu se to stalo taky. Takže tak :)

Reagovat
Kepy_FCB

Vsak to je sejkovskej humac

Reagovat
Uwe háže buly

No však ty si taky hrajou na velkoklub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Víc nahlas prosím, jste tak dole, že je vás blbě slyšet

Reagovat
Mada

přidej

Reagovat
Greny

Jestv Jablonci na atletice lepší atmosféra než na fotbale

Reagovat
Uwe háže buly

Ale maj tam slušný jména na takovou prdel světa..

Reagovat
ondrasch77

Nejdřív si o tom něco zjisti, pak chytrač....

Reagovat
ondrasch77

To je poměrně běžný jev, protože atletika je v Jablonci "doma"

Reagovat
smazaný uživatel

někomu padají hvězdy, někomu padá Chramosta...

Reagovat
3M

Reagovat
Didier Drogba

Zavadil ...snad přijde v létě ten Polák a koupí se něco ligových kvalit na pravou zálohu

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Cinskej cirkus Eden padnul!Hezky zpátky na zem-to je dobře!!☺

Reagovat
smazaný uživatel

PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEPA HUŠBAUER!

Reagovat
smazaný uživatel

a Frydrych samozřejmě do repre..

Reagovat
smazaný uživatel

kde jsou ti banikovci, co ho tam cpali?

Reagovat
smazaný uživatel

uvedomujete si, ze se od te doby hodne zmenilo ?

Reagovat
taws

nech ho, hňupa

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, vždyť jste cpali do repre polovinu týmu..

Reagovat
taws

no zas nepřeháněj, ale když může být soustavně nominovanej nýmand Procházka, tak aspon do bezvýznamnýho přáteláku jako náhradníky mohli vzít Baránka nebo Stronatiho, kteží měli v tý době nejlepší čísla mezi stopery v gambrinus lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

V Gambrinus lize hrál Prochy ještě fajn...

Reagovat
smazaný uživatel

Stronatiho ne, Baránka jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, prestoupil a zjistilo se, ze nema ani na zaklad Slavie

Reagovat
frankiefcb

hele neříkal jsi i o Baránkovi, že je dřevo a momentálně nejlepší stoper v lize?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nerikal.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To si pamatuju i já a to diskuze u SL moc nečtu.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Kde tam pisu, ze je to drevo a zaroven nejlepsi stoper v SL?

Reagovat
frankiefcb

To, že Baránek nejlepší stoper je konstatování. Ale ty si o něm říkal ež je dřevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se tak sám dojebáváš. To je neskutečné..

Reagovat
Kang & Kodos

Když to dneska tak oživil Kenia + tam je mladej Barák (taky výbornej nákup, radši tam bude furt posílat na 5 minut Pitáka), tak jsem zvědavej, kolik ještě dostane zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Barák to odehraje s jedním zdravým kolenem

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť byl na lavičce. A Piták má dřevěný obě nohy, a hraje taky. I když musim Uhrinovi uznat, že poslat ho tam za stavu 0:2 místo Škody je výbornej taktickej manévr.

Reagovat
smazaný uživatel

Jó, Karlose tam nečekal asi nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Když teď koukám na tu červenou pro Kúdelu, tak Piták ten pád (spíš teda let) taky hezky procítil.

Reagovat
Wat

Užívá si každý z posledních okamžiků na hřišti, no.

Reagovat
Uwe háže buly

Kouká někdo na Lvy? tam je snad půlka lidí na plech

Reagovat
Kang & Kodos

Co JIm Carrey? Byl letos?

Reagovat
Aldeano

*John

Reagovat
smazaný uživatel

*John Jim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej byl ten zrzavej typek s culikem po prdel- musim podekovat ostatnim kameramanum ja jim jen slizal smetanu...

Reagovat
centos

To byla tragédie, Výborná příšerná.

Reagovat
Uwe háže buly

To byla, ale ten černovlasej starší chlápek s fousama byl top, jak se snažil říct nějakej vtip a pak se v půlce vydal zmateně na odchod

Reagovat
Uwe háže buly

Žeby uzrál čas pro Kozla? anebo kdo si počká, ten se dočká ?

Reagovat
Civers

Myslíš do Slávky? Já si myslim, že jen tak kastrola nevyhoděj

Reagovat
Uwe háže buly

Já myslim, že ho nechaj max dotrénovat sezonu a od léta to veme Kozel.

Reagovat
Civers

Bylo by to zajímavý sledovat co by vytvořil s těma prachama co do toho šikmoočka rvou..

Reagovat
smazaný uživatel

no Slavia by zas jednou po 150 letech byla konkurenceschopna

Reagovat
Uwe háže buly

Musela by vyměnit půlku kádru.

Reagovat
Losinho

A teď není?

Reagovat
smazaný uživatel

byla by kdyby sme hrali na jeden hrot. skoda je silovej vysokej forward jako partaka by mel mit nekoho technickyho rychlyho coz zeleznik ani mesanovic nejsou takze kvuli duo packu na hrotu chybi jeden hrac v zaloze.

Reagovat
smazaný uživatel

pro Zbrojovku v souboji o 5.fleka asi jo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Losinho

Takže třeba 10 týmů v lize není konkerenceschopných?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrat o 5.fleka? Oni sou hlava povidam

Reagovat
Losinho

Reagovat
Greny

Ale notak .. Víš jak si užívám že jsme po 8-10 letech tak vysoko.. Snad v létě dojde Polák, seženeme pravého záložníka když jsme po roce nasli pravyho beka a druhyho utocnika a pristi rok jdem Do Evropy (uz 6 let říkám že čekáme az se uhraje primej postup do LM a EL aby jsme se neotravovali predkolama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Přesně

Reagovat
Vasil

Že dal Lojza 2 góly neznamená, že máme stabilního pravýho beka. Na Slavii přes něho šlo třičtvrtě jejich akcí a v Jabloncu to nejspíš taky nebyla žádná hitparáda (neviděl jsem ani sestřih, ale počítám že obrana celkově asi zrovna neperlila). Ta teorie s předkolama je dobrá, to su musím pomatovat

Reagovat
db18

Tak Šural taky nevypadal na tom RB špatně... (aspoň teda v těch zápasech, který jsem viděl )

Reagovat
goodbay

ACS!!! Super, zasloužená výhra!! Dát rozhodující gol a ještě takovej pěknej v posledních minutách je k nezaplacení!!! Ještě 11 výher.

Reagovat
smazaný uživatel

10

Reagovat
dondinho

11

Reagovat
Skleepy

Teď ses solidně ztrapnil.

Reagovat
monty25

Ať je Vácha jakýkoliv, občas to dokáže trefit jako bůh.

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

ale ve Fanlize asi na tebe stacit nebudu...ted sice vedu 97:90...ale ty mas este nezapocitanyho Bergera

Reagovat
monty25

Přesně tak, Berger má teď 18 bodů. Máš někoho z Plzně kromě Ďuriše?

Reagovat
Coutinho10

Kolar a novej Mateju...takze to je moje posledni nadeje co ty

Reagovat
monty25

Hořava a taky Matějů

Reagovat
Coutinho10

jinak koukam, ze Baranek je v zakladu...puvodne sem mel jeho, ale myslel sem, ze este nebude hrat, tak sem ho vymenil...takze Dan musi nakou penaltickou rozhodnout

Reagovat
monty25

S tím Baránkem jsem na tom stejně...

Reagovat
Coutinho10

a ve druhym duelu ma proti me souper Kolare (C) ...takze jistota je, ze vyhraju max. 1 duel

Reagovat
ondrasch77

Koukám, že minule jsi mě voloupal o 14 bodíků a už se chystáš na další oprsavýhru... Zkuste plichtit hoši, já mám jako kápo Ďuriše...

Reagovat
Coutinho10

musel sem no remizu bych i celkem bral za tech situaci, jak to vypada...btw. ten Duris zatim marnej...uvidime

Reagovat
ondrasch77

asistence gólu...

Reagovat
ondrasch77

gól....

Reagovat
ondrasch77

a teď tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Slovácko strašně duležitý bod z Liberce Doufám že o tu top 6 ještě zabojujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Do top 16 by jste se vejít měli

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta klasicky víc štěstí než rozumu

Ale za hru si to samozrejme zasloužila.

Reagovat
smazaný uživatel

jako při těch tyčích?

Reagovat
Skleepy

Trefené břevno a spojnice se nepočítá, ale Váchova kopací technika je štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

No ať hráli jak chtěli,tak dát gól v poslední minutě,tam trošku toho štěstíčka je i když se hraje 90 minut

Reagovat
kilobyte

Jo Sparta je nejšťastnější klub v ČR, kdyby neměli tolik štěstí hráli by maximálně ČFL a to by ještě byli rádi za udržení.

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta Haluzáci

Reagovat
smazaný uživatel

Frustrace?

Reagovat
Y.Cabaye

Reagovat
KingMaster13

Buď rád že sejmuli Peltohrad Ještě ti aby se namíchali do souboje o Evropu

Reagovat
smazaný uživatel

!!PRGA Z LETNÝ VY DEBÍLCI!!! Zasloužený vítězství, bičík nás dneska naschvál trošku napínal, ale srdíčko nakonec zůstalo v pořádku. Jabka v prvním poločase dobrý výkon, ve druhém už špatenka a naše převaha. Škoda těch dvou tyčí a šance Krejčího (?), kterou jejich gólman vytahoval na brankové čáře. Na konec sladká tečka, která doufám bude pro tým ohromnou vzpruhou. Rozhodčí dneska v pohodě na obě strany, takže se ušetřím zbytečných spekulací vyprcaných konspirátorů a analytiků tohoto temného zákoutí internetu. Ve čtvrtek se doufám uvidíme na Letné, a zároveň bych se chtěl zeptat, zda tam nejde taky nějaký gaučák z EF famílie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ááá, někdo byl poprvé na fotbalu. Gratulace, užil sis to? Postříkal jsi někoho pod sebou? Vhodil jsi něco na hřiště? Pokřikoval jsi na sudího? Popiš nám své dojmy pls.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nic moc hele přepadl jsem před zápasem jednu těhotnou slávistku na tramvajový zastávce, načež jsem si společně s přáteli zahajlovali na letenské pláni po odebrání do našeho sektoru (ten jsem přeci jenom hledal trochu déle než by bylo zdrávo, vzhledem k tomu, že jsem byl na fotbale poprvé) jsem snědl jedno dítě z rodinného sektoru, kde jsem byl s babičkou, přestože je mi už 12. v průběhu zápasu už jen takové chuligánská rutina jako je například vykřiková fašistických hesel, či házení dělobuchů na vozíčkáře pod tribunou dneska fakt super den

Reagovat
smazaný uživatel

ted koukám že první a poslední věta se trochu vylučují, ale to jen jedna z mých mnohých nacistických symbolik a jinotajů, které nezasvěcený jen tak nepochopí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Jasně, že jdem

Reagovat
db18

Takže ve čtvrtek žádná fifa?

Reagovat
Rarášek

Tak možná ráno

Reagovat
db18

...to mám školu, takže čtvrtek bude bez Gladbášku.

Reagovat
Rarášek

Ufff

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu taky,pak uz jenom derby a Plzen a mam pro tuto sezonu splneno

Reagovat
Coutinho10

jinak aspon ten Liberec ztratil a neodskocil jak boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za holku na fotce?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rad, ze to Sparta zvladla dnes a mela by vyhrat titul. Ikdyz jsem od narozeni antispartan, tak si to zaslouzi vic jak Plzen ( kdysi sympaticky tym s dobrou hrou)..

Reagovat
smazaný uživatel

Když novorozenec vystrčí hlavičku, tak bývá hodně zamračený. A jestli jsi to doprovodil prvotním výkřikem "Smrt Spartě!" tak tedy

Reagovat
Vasil

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že si Špiťák nehraje na Jágra a nepokračuje v kariéře do padesáti. Naši golmani od jeho odchodu soutěží, kdo bude horší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna dneska nějakou chybu nevyrobil a něco i zázračně lapil, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já viděl jen první poločas, kde šly dvě střely do něj a první mimo gól. Nepřišlo mi, že by teda něco čapl za tu dobu. Jestli v druhým poločase, to už nevím. Něco jsem tu četl o tyčkách akorát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Dneska si na golmana fakt stěžovat nemůžete.

Reagovat
ondrasch77

Špiťák si kopne poslední zápas, aby se dostal na 300 zápasů, ale jinak se mi Bárta docela líbí, zas máme po pár letech slušnýho gólmana... Díra Valeš nebo volejbalista Hrubý mu mohou jen zdatně sekundovat... jsem rád, že mu dal Zdeno šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se teda fakt nelíbí. Vezmeme golmana, co dělal dvojku i v druhý lize a pošleme ho dělat jedničku do týmu,co chce hrát nahoře v první... Zápas v Liberci vyloženě -3 body jeho. Teď jsem za první poločas taky neviděl, že by chytl něco, co by nechytil každej, kdo už aspoň jednou stál v bráně od divize výš. Druhej jsem nekoukal, tak jestli tam zachránil pár gólovek, tak dejme tomu. Neporovnávám ho s Hrubým, co měl v první lize jeden rok v devětadvaceti ani s Valešem, co byl zraněnej 2 roky nebo kolik, ale třeba s brankáři týmu, na jejichž úrovni chceme hrát. A tam mě teda nenapadá žádnej horší...

Reagovat
ondrasch77

Nehodlám teď sjíždět google..., ale při domácím zápase s Brnem tam vytáhl tutovku Zavadila... na lafatově gólu měla největší chybu obrana a při váchově gólu podle mě viděl balón až když vylítl z té skrumáže...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Bárta podal špičkový výkon, nevidím problm.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to byla na Baníku teda velká slabota. Bez nasazení a to jak na tribuně, tak i na hřišti. A ze začátku to vypadalo tak slibně. Ví někdo proč se neskákal klasický pokřik nebo proč byly jenom asi dvě opakovačky?

Reagovat
HorajzmAmmann

nesouhlasím. Baník v tv snaha a kombinace po vápno super. Chybí finální přihrávka a útočník co podrží míč. Navíc zbytečná chyba u golu na 2:1. Remíza by tomu slušela. Já jsem spokojený, víc po těch juniorech nechci... Ted koukám na United a ti borci jako Mata nebo Herrera taky nejsou schopný nic kloudnýho vymyslet

Reagovat
smazaný uživatel

Asi dneska kolem sebe mám nějakou skleslou auru, všechno vidím černě

Reagovat
pepinho2

Rasisto

Reagovat
Banikovec7

Taky mi nepřišlo, že by to bylo bez nasazení. Bojovali, jen chybí kvalita k překonání té zdi co Dukla v druhém poločase postavila na vápně.

Reagovat
HorajzmAmmann

největší rozdíl, stopeři Baníku udělali chybu (Kaša podskočil, Vraštil podskočil = gol, 1. gol nevyčítám trefil to dobře ) zatímco Dukla tu chybu neudělala ...

Reagovat
HorajzmAmmann

ale já jsem v klidu, podle trevora20 je Kaša dobrej stoper, jen se potřebuje vyhrát. Takže na druhou ligu ok Tam snad ty balony nebude podskakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas se mi dost líbil, hráči běhali a pořád se nabízeli. Lidi taky fandili, skákání bylo taky jednou. Druhý poločas to bylo mdlé všechno. Až ke konci se Baník začal tlačit zase dopředu, ale chybělo zakončení, centry jsou hrozné.

Reagovat
Losinho

Hrubý

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Wat

To byl neskutečnej signál.

Reagovat
smazaný uživatel

Netuší někdo, co je Matějákovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem se snad nestyděl za náš kotel tak jak dnes, ubožáci neskuteční, ať se pak nedivěj, že tam chodí s bídou 200 lidí, když tam řvou to co řvou.

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

řvali bílá sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to mysleli jinak. Sparta je i rudá a taky to nejsou komunisti.

Reagovat
smazaný uživatel

V době, kdy se mělo nejvíce podporovat tým (od 75 minuty...) začali sborově a hlasitě řvát "BÍLÁ SPARTA! a "Jebat Allaha, pálit mešity", ať si to řvou na protestech atd., ale co s tím má společného zápas s Jabloncem? A tou bílou Spartou mě neskutečně nasrali, kreténi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Skleepy

Já nechápu, že ještě někoho překvapuje, že do kotle chodí velká skupina mašťáků a dementů.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

A to se už docela upustilo od pokřiku: ''Vlastizrada, vlastizrada Sobotka!''

Reagovat
Blasphemer

prvoci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
joshua

kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

nas kotel no, oligofreni

Reagovat
Hokaido

Banda kokotů, nic novýho...

Reagovat
smazaný uživatel

Kanál na vzestupu. Hradní vakuový efekt.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Wat

Radši neřvat nic.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mě štve i v Brně..

Reagovat
pepinho2

"Sparta se žene za vedením a její kotel skanduje: "Bílá Sparta!" Ještěže tomu rozcvičující se Kehinde Fatai a Tiémoko Konaté nerozumějí..."

Reagovat
Uwe háže buly

Takovej Costa tomu rozumí moc dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Reagovat
HorajzmAmmann

Jablonec nemůžeš brát vážně ...

Reagovat
HorajzmAmmann

* Spartu

Reagovat
ZB 07

Sparťanskej kotel je celkově k smíchu..

Reagovat
papanegra

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťanský kokotel

Reagovat
smazaný uživatel

Neposuzujte celou skupinu podle vybraného vzorku hlupáků.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
ZB 07

Však já neposuzuji sparťanské fanoušky, ale pouze ten vybraný vzorek hlupáků, který tvoří kotel..

Reagovat
Posledni Kovboj

a do kotle jeste chodi nekdo normalni?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě.

Reagovat
Posledni Kovboj

a kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Klidne posuzujme. Je tam drtiva vetsina zmrdu..

Reagovat
smazaný uživatel

no náš taky

Reagovat
ZB 07

Ale aspoň tam nejsou úplní bezmozci..

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se speaker snažil vyvolával "Di Canio, do Sparty", ale to se nechytlo.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

blbec

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Posledni Kovboj

to bylo moc dlouhy, to by si pulka tech borcu nezapamatovala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To se rve uz pomerne dlouho a dost casto se to chyti mnohem vic nez dneska..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, já vím, ale dnes to bylo po dlouhé době a krásně to zapadlo do fandění ve 2.poločase.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo urcite mysleno.na barvu trenek ac se myslim,ze jsem velice tolerantni vuci temhle projevum,tak dneska to bylo extremni..zacinam si rikat zlatej Kopr,protoze aktivita fandeni sla nahoru,ale Proxy postupem casu zacina cim dal vic najizdet na styl,aby se co nejvic zalibil nejsilnejsim skupinam v kotli a jak jsem si dneska vsimnul,tak lidem je casto jedno,co rvou,protoze bila Sparta rval i vietnamec o dve rady pode mnou

Reagovat
db18

Reagovat
db18

To musel být Tomio...

Reagovat
Kang & Kodos

Máme v týmu tři borce z Afriky. Nás zruší hned po Teplicích.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem taky byl tolerantní, zvykl jsem si, že tam má určitá skupina lidí nějaký názor na hráče jiné barvy pleti a tak, ale vyloženě řvát "bílá Sparta",to mě fakt nasralo a až budou Proxy, YF či další lidi od ultras a kotle nadávat, že tam nikdo nechodí, tak by měli pochopit, že to ani není taky kvůli plotům jako kvůli tomu, že většina lidí chce fandit Spartě jako celku a neřešit černé hráče, politiku atp. Mimochodem, ta jejich slavná bílá Sparta dnes hrála hlavně v 1.poločase absolutní hovno, Dočkal hraje šíleně, neběhá, ale na něj se nadávat (v kotli ) nebude, ale hrát takhle Konate, tak by to hned byla opice, co se na Spartě přiživuje.

Kopr mě štval, jak např. bojkotoval děkovačky atd., ale to, co poslední dobou předvádí Proxy, to je celkem průser a rozhodně do lidi do kotle nenažene.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas,nicmene sance na zmenu nulova..

Reagovat
smazaný uživatel

No je fakt, že jsem už dávno pochopil, že negativní názory na dění v kotli neberou vůbec vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono pokud bych vynechal vcerejsi zapas,tak to je vetsinou par procent kotle a to mi nevadi,jsem tolerantni clovek a at si kazdej vyjadruje svuj nazor at je jakejkoliv,je to jeho osobni vizitka..ale nesmi to prejit do stavu kdy to byl vyrazne hlasitej pokrik,zejmena kvuli stadu co zopakuje vsechno...Ale beru to tak,ze v takovy mire se to nebude opakovat,protoze vcera to bylo kvuli sestave bez cernochu,takze si to chlapci uzili a ted to zas budou jen a jen jednotlivci..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jejich názor, mají na něj právo, s tím problém nemám. Ale ať si ten svůj názor vyjadřují sami za sebe mimo stadion a ne za celý kotel. Znám dost lidí, co se kvůli tomu přemístili na protilehlou, i já radši chodim tam, protože fakt nehodlám 90 minut poslouchat, ať sereme na fotbal, že góly negrů se nepočítaj atd.. Na výjezdy do kotle chodim, tam až na výjimky to není tak strašné ( tam jsou spíš problémy s opilci a házením delobuchů mezi lidi) a fandit mě baví, ale dokud nepřijde radikální změna, tak mě na Letné ( a určitě nejsem sám) v kotli nikdo neuvidí.

Reagovat
rufus

Mě to přijde celkem strašný v kotli i na výjezdech venku. Ale na některých stadionech je bohužel lepší a nebo i jediná možnost kotel..

Reagovat
smazaný uživatel

Já v letošní sezóně nebyl zatím jen v Ostravě a Zlíně, každopádně krom Liberce ( Kde ty projevy byly celkem drsné hlavně vůči příbuzným Fataie, co se v kotli objevili a černým hráčům Slovanu) mi to nepřišlo zlé v tomhle směru. Spíš mě na výjezdech štvou opilci, co pak přes lidi hází pivo na hřiště.

Reagovat
rufus

Už sem na to asi starej nebo nevim, ale hajlování v kotli, hučení na černochy, mlácení lidí co si třeba zapálí brko mě přijde celkem stupidní. A to říkám ještě slušně. Jako pyro, házení zapalovačů a kelímků s pivem beru, že k fotbalu patří. Jenže něco už je na mě prostě moc..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to není o věku, ale zdravém rozumu, stačí si přečíst komenty na supporters, tentokrát prostě chlapci přestřelili a k těm výjezdům, tam bych právě krom toho Liberce neřekl, že se nějak hajlovalo a tak, průser bude Lazio venku, tam se vyřáděj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Serou me s tim strasne. Dneska to bylo z jejich strany fandeni uplne na hovno. At radsi ti kriplove co to rvali vsichni pochcipaj a mame kotel o dvaceti lidech..

Reagovat
smazaný uživatel

Beneš

Reagovat
smazaný uživatel

V Plzni poloprázdnej stadion, tak to bude asi zase vyprodáno. Lístky jsou určitě prodaný,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Vy se radši snažte, abyste měli někoho v hledišti vy

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeňská obrana už dost připomíná tu Sparťanskou

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě k dnešnímu našemu zápasu. Je škoda, že jsme neuhráli aspoň bod. Myslím že to byl minimálně remízový zápas. Dukla toho moc nepředvedla, my jsme byli více na míči, ale bohužel finální přihrávka nás hodně trápila. Stopeři bohužel slabí.. Jinak atmosféra slabší než se Zlínem, ale to může být asi i výsledkem..

Reagovat
smazaný uživatel

Dolare, jeden zvídavý dotaz, jak se Baránkovi daří v Plzni? Moc to nesleduji, proto bych chtěl znát tvůj názor? Myslíš, že má šanci se probojovat do reprezentace?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč se ptáš dolara? Jsou tu i jiní Plzeňáci, kteří ti to zhodnotí objektivněji a s rozumem.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude moc dobře vědět, proč se ptám zrovna ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť na repre zatím vůbec nemá, tak nevím, co tu zase rozjíždíte..

Reagovat
smazaný uživatel

Nenech se vysmát...

Reagovat
Kang & Kodos

Mluvíme o tý samý repre, jejímž členem byl ještě v listopadu Procházka..

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se kolega právě probudil z komatu a žije v domnění, že je rok 2005.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluvíme o Procházkovi, ale o Baránkovi. O Baránkovi, který byl zatím naprosto mizernej na mezinárodní úrovni - ať už se jedná o Euro jednadvacítek nebo Evropskou ligu.. A pár povedených zápasů proti týmům ze druhý poloviny tabulky na tom nic nezmění..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

EURO U21 mizerný Když hrál jediný zápas ve kterém byl jeden z nejlepších.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ten zápas proti Dánsku, kde hrál jako žáček a ke všemu zavinil první gól, kdy podskočil balón? Jo, tam byl opravdu jeden z nejlepších. Pleteš si ho s Brabcem..

Reagovat
Banikovec7

Tak to jsme asi viděli zápas s jiným Dánskem.

Reagovat
Kang & Kodos

Vás rozsoudí jedině fantomas.

Reagovat
smazaný uživatel

To radši ne. Už tak šlapu po tenkým ledě.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ovládá nějaké bojové umění, tak ta šance tady je.

Reagovat
smazaný uživatel

šanci má absolutně minimální. ale za rok za dva bych ho tam rád viděl jako třetího čtvrtýho stopera. můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni spatnej, ale do Prochyho top formy ma jeste daleko, ale dobrej bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Prochyho top forma..

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
pepinho2

Pff, měl sis počkat na Inter, to by byly nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Před týdnem jsem čekal na neprohru Deportiva a to jsem čekal na dlouhou dobu naposled.

Reagovat
pepinho2

toho borca s 10 na Everton jsi viděl?

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, ten musel být nasraný teda pořádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč si z PL nevybral neprohru Swansea nebo výhru City např.

Reagovat
pepinho2

Právě, celkem risk, kdyby hráli proti lamám, ale zrovna proti WHU..ale průběh zápasu to ještě vyšperkoval

Reagovat
smazaný uživatel

Já na tyhle neprohry už mnohokrát naletěl, tak se tomu už vyhýbám, každopádně borec to měl dat do 2 skupin aspoň, když ti pak takovýhle tiket pohřbí jedna chyba, je to k nasrání a ještě z toho nemáš nic.

Reagovat
Lexi Belle

Ty vole Monty, kde má Monika ty kůzlata dneska? Vypadaj jak kdyby brali roha do Kanady.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Zrovna Lexi Belle by tohle téma moc otvírat neměla

Reagovat
monty25

Dohráno Fakt je to na webu.

Reagovat
Posledni Kovboj

super

Reagovat
smazaný uživatel

pohonim

Reagovat
C-M@ster

Kde?

Reagovat
goodbay

Už minule bylo.

Reagovat
Kang & Kodos

Palec pro Příbram za toho mladýho kluka na stoperu. Sice to dneska dost kazil, ale za 2-3 roky může bejt klidně hvězda ligy. Jak jsem jim dřív přál sestup, tak teď kvůli těm mladejm jim tu záchranu i přeju. Což s Jardou nebude problém. Daleko víc přeju 2. ligu Sigmě, kde je snad ten stejnej tým jako při prvním sestupu, a pořád hrajou totální hovno.

Reagovat
pepinho2

Přitom nedávno přišel z Bohemky, kde za A nehrál, a oni ho prakticky hned začali začleňovat.

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

spartanská rovina

Reagovat
smazaný uživatel

ten Chramosta je porad stejny zkurvysyn chudak Frydrych

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

faul to byl...ale měl být potrestanej i chramosta za to divadlo

Reagovat
Blasphemer

"Víme jakej je Chram, že si takhle rád pomůže."

Reagovat
Wat

Hušbi se toho nebál.

Reagovat
smazaný uživatel

"Po gole mi vibruji vnitrnosti" LV6

Reagovat
Spalovač šancí

Asi potřebuje na velkou ...

Reagovat
matZz

Kovařík > Ronaldo, ty jeho přímáky jsou neskutečný, a nechápu proč nešel na penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Treba proto, ze mel duris moznost dat hattrick? Ale ten primak byl super, celkove plzen pekne goly, hlavne ten Horavy byl skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mel v tom pripade moznost i Kovarik

Reagovat
smazaný uživatel

Lol tak ted nevim, proc jsem si myslel, ze dal duris dva goly a zpletl si ho s rajtoralem

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste napisu Zpletl

Reagovat
netopier

skôr aby sa osamostatnil v tabulke strelcov

Reagovat
netopier

Reagovat
db18

Ďuri si namazal Kanga na chleba

Reagovat
Kang & Kodos

Co?

Reagovat
db18

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-321547/?forum=1#post8114384

Asistence, gól a sportovně zahozená penalta... #penaltynechceme

Reagovat
Kang & Kodos

Já jsem se ho právě zastával, když jste po dvou zápasech posílali na lavičku. A díky němu můžu potrazit urbise, takže s tou penaltou mě nasral.

Reagovat
db18

Protože hrál špatně a ani nebojoval... Takže by si šanci zasloužil Krmelec nebo Johnny...

...ale dneska už se mi líbil víc, konečně chodil i do soubojů a nehrál na sebe.

Reagovat
Wat

To i mě, i když teda běžet sám na bránu a dávat golmanovi mezi nohy, těžká paráda.

Reagovat
db18

Už sem se taky chytal za hlavu, proč ho radši neobstřelí

Reagovat
Wat

Anebo neobejde, protože rychlost měl dobrou. Fakt mě baví.

Reagovat
Spalovač šancí

Jablonec klasika - řechtačka a tlačenka

Reagovat
monty25

Fanliga - hodnocení 20. kola:

Dobré střídání v záloze, špatné střídání v útoku. Celkově průměr... Nad Coutinhem v minilize momentálně vedu 155:127 a dopočty bodů by to snad neměly výrazně změnit. Výhra je to cenná, protože jsme hráli o 1. místo v tabulce. Navíc jsem jako první v naší minilize pokořil celkovou hranici 3000 bodů. Příští dvě kola hraju s Kazim, který z nás měl v tomhle kole nejvíc bodů... Krom toho průběžně vedu okresní žebříček. Kdyby mi to vydrželo až do konce, nedává se za to taky nějaká cena?

https://pbs.twimg.com/media/Cc5ahFJUYAAU8EG.jpg

Reagovat
Coutinho10

jak na to tak koukam, tak rozdil byl hlavne u hracu Brna, ktery sem v sestave nemel ...no kdybych hral na 3 utocniky a 1ho golovyho nechal bez stridani, tak by tech bodu taky bylo vic....kazdopadne aspon to bude zajimavejsi a v pristim duelu ti to musim vratit .....a na priste beru teda taky divokou kartu...mam tam par napadu na zlepseni

Reagovat
monty25

Příště spolu hrajeme už ve 23. kole. Zatím jsi ve vzájemných zápasech pořád lepší, vedeš 2:1...

Reagovat
Coutinho10

cim driv tim lip

Reagovat
Puskas

Mi to pokazil Ďuriš, mohl jsem vyhrát. Koupil jsem Zavadila a měl jsem dojem, že jsem mu dal pásku. Ne, dostal ji Bakoš... Příště beru divočáka, musím to překopat...

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězná sparťanská Torhymne https://www.youtube.com/watch?v=I41CX0RdmPQ

Reagovat
smazaný uživatel

Nicmene po golu ji nehrali

Reagovat
smazaný uživatel

hráli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak euforie zvitezila nad sluchem

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já to postřehl až když jsem doma koukal na záznam se sluchátky.

Reagovat
smazaný uživatel

mohlo to dopadnout hur, tohle je jeste docela v pohode

Reagovat
db18

2. nejhorší varianta

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář po povedeném úvodu jarní části opět tragédie. Zrovna jsem ho ve fantě vrátil do sestavy Plzeň bude muset ve středu zálohy hodně posílit jestli chce mít znovu úspěchy v Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

Na bezndějně poslední tým ligy, co hrál proti nezajímavému soupeři přišlo bezmála 5.500 fanoušků. Proti Zlínu taky přes 5 tisíc fanoušků...

Reagovat
smazaný uživatel

A to si počkej, až skončí ten bojkot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mi říká fanoušek klubu, jehož tým hraje každoročně o titul a na domácí zápas jich příjde jen o tři tisíce víc... Heh...

Reagovat
smazaný uživatel

Když hrál naposledy Baník o titul, tak vás chodilo ještě míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Chodilo tolik, kolik je reálné, na vás nechodí ani když hrajete o titul. Zahoď tu křeč, jsi k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Křeč? Ale no ták.. Já to nemyslel ve zlém, tak se hned nečerti.

Reagovat
smazaný uživatel

:)

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň se udávala reálná návštěva, což je u vás trochu problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Bavíme se teď o Plzni nebo o ničem jiném ? Takže Sparta hrající o titul s průměrným Brnem a příjde jen o něco víc lidí než na Baník, za který hrají mládežníci, jsou jasně poslední a odsouzeni k sestupu a jejich soupeři jsou nezajímaví... Hehe...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se to dá hezky otočit - Baník hrající o záchranu, na hezkém stadionu a k tomu možná na dlouhou dobu naposledy v prvni lize, a přesto přijde "jen" 5k...

Reagovat
db18

*S Brnem hrající o poháry

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

Strašák něco napíše a ovečky se hned chytají

Reagovat
smazaný uživatel

Co psal Strašák?

Reagovat
db18

Že byl prý poloprázdný stadion, ale hlásilo se 9 tisíc něco...

Reagovat
ZB 07

Nechci nijak rýpat, minimálně na výjezdech v Česku nemáte konkurenci, ale na domácích zápasech jsem ten váš kotel čekal přeci jen trošku početnější..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kotel je poctove tak nejak ustalenejsi, tam se zazraky uz dit nebudou. Ale prekvapili me prave vysoke pocty na Zlin a Duklu... Ale aspon se dokazuje, ze u nas se choei na Banik a ne na soupere. Btw., rozlucku s ligou ukoncujeme s vami, to se priznam, ze cekam hodne velkou navstevu a rozlouceni ve velkem stylu

Reagovat
ZB 07

Pokud ještě budeme mít o co hrát, tak bychom třeba mohli i trhnout rekord v počtu, v jakém jsme k vám v posledních letech přijeli

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče kotle, u nás je to specifické. Dost lidí se k chorálům přidává i z ochozů. A ted nemyslím jen FC FCB FC Baník ole. Nebo Baník pičo. Je tam více chorálů, které se dá říct že zpívá celý stadion. Takže i proto možná lidi nepotřebují jít do kotle..

Reagovat
ZB 07

A ono to asi možná i trochu zkresluje, na Bazalech byl ten sektor relativně malý a tak i při menším počtu vypadal, že je celkem plný, zatímco ve Vítkovicích je okolo mnoho volných sedaček..

Reagovat
frankiefcb

problém kotle se dlouhodobě řeší. Hodně lidí, co jezdí na výjezdy nechodí do kotle. Já taky nechodím do kotle.

Reagovat
ZB 07

Já to mám stejně, no..i když ty výjezdy poslední dobou strašně flinkám

Reagovat
pawelFCB

Poslední sezóny ti je doma o parník horší,než na výjezdech..i poslední sezóny na Bazalech to nebylo úplně ono. Ale snad se to zlepší.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

iSport fanta: nestalo se někomu, že má na svém účtu cizí tým?

Reagovat
smazaný uživatel

stalo

Reagovat
smazaný uživatel

A co s tím? Mám nějakej tým dukla

Reagovat
smazaný uživatel

odhlaš a přihlaš se

Reagovat
smazaný uživatel

Jo díky, už mám svůj. Bylo třeba se odhlásit přímo, nikoliv přes profil jako jsem to předtím zkoušel...

Reagovat
Hokaido

Hele derby už je vyprodaný, kromě těch pár lístků do kotle? To byla celkem rychlost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, i Lazio je skoro vyprodané, i když ohledně derby, už jsem zahlédl lístky na bazosi.

Reagovat
Hokaido

Klasika no, za kolik to tam střilej? Na Chelsea byly tenkrát i za bůrko.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem na hlavní 1000 kč/ks, pak většinou "cenu nabídněte", já mám permici tak je mi to celkem fuk, ale vadí mi, když se lidi, kteří by fandili nedostanou na zápas díky těmhle překupníkům.

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

A do Olomouce to už taky spustili přes ticketportal, to než se rozhoupu, tak bude kotel taky vyprodanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem četl, že tam se bude kupovat na místě, jinak pokud máš v plánu tam jet, tak si užij pokřik "Bíla Sparta".

Reagovat
Hokaido

Po čtvrtečním domácím utkání v rámci Evropské ligy s Laziem Řím, vyráží sparťanský tým k dalšímu ligovému utkání do Olomouce. Vstupenky do sektoru hostí můžete zakoupit na pokladně až v den zápasu.

A dneska už jsou na Ticketportalu. Ale tak ten sektor je velkej, to snad budou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že stejně jako tebe napadne většinu lidí koukat na lístky pro hosty na ticketportal, lupen před zápasem seženeš v pohodě.

Reagovat
Kang & Kodos

Když se zjistilo, že v O2 budou za majkem zase Ringo s Kohákem, běželi všichni pro lístky.

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Zase? "Koháku, Koháku, teď mlčíš, viď?"

https://www.youtube.com/watch?v=IcrRG8fPj1o

Reagovat
stas87

Ten Ringo Cech je nejaky pomatenec?Blazon na slobode?

Reagovat
stas87

Videl som prave. Co znamena to Ringo v jeho mene?

Reagovat
monty25

"Tím skončila roku 1965 i Čechova olympická éra, na jejímž konci byl vyhlášen nejlepším československým beatovým hráčem na bicí. Z téže doby pochází i umělecké přízvisko Ringo vzniklé na popud Jana Křtitele Sýkory podle bubeníka Beatles Ringo Starra."

zdroj: https://cs.wikipedia.org/wiki/Franti%C5%A1ek_Ringo_%C4%8Cech

Reagovat
Posledni Kovboj

Priblbla, ale v zasade neskodna postavicka takovy ty treti ctvrty ligy ceskyho "soubyznysu". Tohle ho shrnuje asi nejlip: https://www.youtube.com/watch?v=p3zZOlOly-Y

Reagovat
smazaný uživatel

Degen

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sarapovova

Reagovat
monty25
Reagovat
Posledni Kovboj

monty

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele