20. kolo
05.03.2016 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Fastav Zlín 2:0

Něco málo přes čtyři tisíce diváků na brněnském stadionu sledovalo vítězství Zbrojovky 2:0 nad Zlínem. Moravské derby rozhodl už v prvním poločase kapitán Pavel Zavadil, ve druhém dějství pak zvýšil Hyčka.

Aktivněji začali domácí, kteří se hned zkraje zápasu mohli ujmout vedení, kdyby však Pašek neorazítkoval jen tyč. Živo bylo i na druhé straně, Diop tečoval balón před Melichárkem a ten se musel setsakramentsky činit, aby míč neskončil v síti. Ve 36. minutě Diop opět zatopil, ale tentokrát zakončoval Poznar a znovu musel zasahovat Melichárek. Vzápětí na druhé straně střílel Hyčka a svoje umění předvedl i brankář Holý. Hrál se dobrý fotbal a zejména v úvodu poločasu byla bouřlivá atmosféra, byť návštěva nebyla taková, jakou by si moravské derby zasloužilo.

Skóre se poprvé změnilo až na sklonku prvního poločasu. Před vápnem došlo ke kontaktu mezi Řezníčkem a Jugasem a hlavní sudí Paták to vyhodnotil jako zákrok nedovolený. Velezkušený Pavel Zavadil si problémy nedělal, trestný kop proměnil a zajistil Zbrojovce poločasové vedení 1:0.

Zlín se snažil po poločase oživit střídáním, ale nakonec to byla znovu Zbrojovka, kdo skóroval. Přesnou přihrávku dostal od Paška Hyčka, ustál souboj a střelou mezi nohy brankáře zvýšil na 2:0. Zdrcený Zlín už se do zápasu nedostal, Diop ještě čtyři minuty před koncem zamířil těsně vedle a to bylo vše. Zbrojovka po zbytek zápasu výsledek kontrolovala a nakonec může slavit důležité vítězství. Naopak Zlín na jaře ještě nevyhrál a nadále se propadá tabulkou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to strasne vyhroceny zapas ktery rozhodne Reznicek 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
tlaci

takový boj o klid, tip: 2:1 Řezníček, Lutonský - Jugas

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna plichta...tip X..1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele