20. kolo
05.03.2016 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Vysočina Jihlava - Sigma Olomouc 2:1

Záchranářský souboj mezi Jihlavou a Olomoucí zvládla lépe domácí Vysočina, která zvítězila 2:1. Sigma přitom vedla, ale výsledek nedokázala udržet. Hrdinou Jihlavy se stal Hronek, který vsítil obě branky za asistence Vaculíka.

Utkání začalo v pomalejším tempu, jakoby ani jedna strana, vědoma si důležitosti zápasu, nechtěla udělat chybu. Dlouho se tedy na hrací ploše nic nedělo, krom několika málo náznaků šancí. Až ve 34. minutě podnikli hosté rychlý brejk, na jehož konci byl Falta, klička gólmanovi a vedení Sigmy 1:0. Jenomže domácí rychle odpověděli a ještě do poločasu srovnali na 1:1. Vaculík vykouzlil přesný centr na Hronka, který hlavou překonal Buchtu.

Olomouc před koncem poločasu ztratila vedení a na začátku druhé půle už s domácími prohrávala. Ve 48. minutě opět odcentroval Vaculík a Hronek znovu hlavou dal na 2:1. O několik minut později mohl Vaculík zvýšit už na rozdíl dvou branek, ale Buchta jeho střelu lapil. Sigmě to dopředu vůbec nešlo a proti Jihlavě si žádnou šanci vytvořit nedokázala, natož závěrečný tlak. Jihlava vedení uhájila a v záchranářském souboji získává veledůležité tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0 0

Reagovat
vanGomm

Hodně důležitý zápas.Dá se říci,že v něm půjde o přímý souboj,kdo doprovodí Ostravu.Tip 1X2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Olomouc podala výborný výkon v lize a v 2.pol MolCup proti naší Viktorce kdy v lize nakonec padla po špatném výkonu rozhod. na obou stranách 0:1 a dneska 4:2 padla Olomouc ale jesli podá stejný výkon jako proti naší Viktorce tak ji porazi a bude mít v útoku sílu Mahmutoviče který je právě na host z host Viktorky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele