Serie A - souhrn 5. kola

19.09.2017, 22:45, aktualizováno 20.09.2017, 22:43
Komentáře a souhrny
Neapol vyhrála vysoko 4:1 na půdě Lazia a zůstává nadále v čele před Juventusem, který je rovněž stoprocentní. První body ztratil Inter, který remizoval s Bolognou, AC Milán si před vlastními fanoušky poradil s nováčkem SPAL...

Atalanta Bergamo - FC Crotone 5:1

20.09.2017 20:45

Góly: 5. Andrea Petagna, 25. Mattia Caldara, 38. Josip Iličić, 63. Alejandro Gómez, 74. Alejandro Gómez (pen.) - 70. Marco Tumminello

Atalanta Bergamo doma jasně přehrála Crotone a to odjíždí potupeno. V jeho síti skončilo hned pět gólů, z nichž dva měl na svědomí Gómez. Vydatnou spoluprací se blýskl také Josip Iličić, autor gólu a dvou asistencí.

Crotone se pokoušelo o zázrak na půdě silné Atalanty a dobře vědělo, že v Bergamu jej čeká velmi silný soupeř. V jeho dresu na hřiště vyběhli hráči jako Petagna, Caldara, Hateboer, Cristante nebo Berisha s Iličićem a Gosensem. Hosté vsadili na mladíčka Tumminella v útoku, kterého doplnili Izco, Rohdén, Ajeti, Barberis nebo Sampirisi.

Mnohem větší chuť měla Atalanta, která dávala svou kvalitu najevo od první chvíle. Především mladík Gosens byl postrachem jakékoli rozehrávky soupeře a velmi dobře rozdával míče spoluhráčům stejně jako je odebíral hráčům Crotone. Už v páté minutě vedla aktivita domácích k zaslouženému vedení, když Josip Iličić předběhl nedůrazně bránícího Cabreru a naservíroval balon útočníkovi Petagnovi. Mladý střelec si naběhl do ideálního prostoru a nedal Cordazovi šanci - 1:0.

Crotone působilo hodně zaskočeným dojmem a jeho mezihra dostávala další a další trhliny. V 9. minutě musel navíc ze hry viditelně zraněný útočník Tonev, jehož místo zaujal Adrian Stoian. O chvíli později se do samostatného úniku po straně pustil zkušený útočník Alejandro Gómez a následně našel zpola obsazeného Petagnu. Autor první branku ale z voleje přestřelil!

Když se k balonu opět po delší chvíli dostal Gómez, jeho tvrdá rána skončila zákrokem brankáře Cordaze a rohovým kopem. Od něj se balon snesl k Petagnovi, který balon prodloužil za sebe. Tušil tam totiž spoluhráče Mattiu Caldaru. Pro mladého stopera pak nebyl problém zavěsit a navýšit tím vedení Bergamaschi - 2:0.

Crotone dnes opravdu nemělo svůj den a zejména v obraně dost hořelo. Deset minut před koncem pro něj dost smolné první půle se navíc do sítě hostí prosadil Josip Iličić. Zkušený ofenzivní fotbalista ukázal nejen svůj tah na branku, ale také stylovou míčovou techniku, protože ani tři obránci soupeře mu v zakončení vůbec nevadili!

Atalanta Bergamo dál decimovala maličké Crotone a její hra přitom působila velmi jednoduše. Pár minut po změně stran našel Andrea Petagna krásným balonem Alejandra Gómeze, který se sice dostal až do zakončení, ale to mu zkazil bravurním zákrokem Alex Cordaz! Ani ten už ale Gómezovi radost nezkazil, když se po hodině hry zkušený útočník díky nahrávce Iličiće dostal ve vápně ke střele a zamířil přesně! Na tuto pumelici už byl Cordaz krátký.

Přesto Crotone ještě zabojovalo. O smazání čistého konta brankáře Berishy se postaral mladý útočník Marco Tumminello, který si zkušeně pohlídal ofsajdovou linii a po krásné nahrávce za obranu překonal svého protihráče! Ani to nebyla poslední branka dnešního klání, protože patnáct minut před koncem ve vápně Crotone upadl obránce Mattia Caldara a sudí pískal pokutový kop. Ten si vzal pod patronát zkušený lídr Alejandro Gómez a domácí vedli opět o čtyři branky.

Bezmocné Crotone už by nejraději bylo dávno doma, ale to mu nebylo přáno. Chvíle nervů nastala v době, kdy byl na hřišti mladík Riccardo Orsolini. Velký talent italského fotbalu dostal nahrávku od Iličiće a balon nakonec dostal do sítě. Sudí ale po použití videa gól správně odvolal pro ofsajd.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - US Sassuolo 0:1

20.09.2017 20:45

Góly: 60. Alessandro Matri (pen.)

Překvapivý výsledek se urodil na Sardinii, kam zavítalo Sassuolo. Ne že by bylo Cagliari nějakým superfavoritem, ale rozhodně mělo lepší formu i předpoklady zvítězit. Výhru hostů zařídil starý známý Alessandro Matri, když proměnil až druhý pokutový kop.

Italský útočník prožil v Cagliari v sezonách 2007-2011 šťastné chvíle a víceméně si vystřílel pozdější angažmá v Juventusu. V současné době patří milánskému AC a v Sassuolu je na hostování.

Matri se místním fanouškům rozpomněl už v 10.minutě, kdy rychlou dorážkou z ofsajdu rozvlnil síť. Branka však kvůli jasným pravidlům nemohla platit. Další zářnou chvíli prožil vytáhlý útočník po půlhodině hry, kdy se nechal uvnitř šestnáctky faulovat Pavolettim a tím si vymodlil pokutový kop. V zápětí se ale proměnil ve smolaře, protože penaltu napálil jen do golmana Cragna. Sassuolo nesehrálo vůbec špatný poločas, ovšem góla nedalo a na změnu skóre si museli diváci počkat až do druhého dějství.

Cagliari si dlouho nemohlo vypracovat nějakou větší příležitost a brankář Consigli až na několik závarů nemusel nijak zasahovat. Po hodině hry si domácí ve vlastní šestnáctce opět počínali nedovoleně a po faulu na Duncana se kopala penalta číslo dvě. Alessandro Matri prokázal obrovské nervy a druhou penaltu už bezpečně poslal k tyči!

Domácí i přes nelichotivý výsledek byli směrem dopředu naprosto bezzubí. Celkem vypálili na Consigliho pouze dvakrát a s takovouto statistikou těžko můžete vyhrávat utkání. Na Sardinii se tedy zrodila senzace, Sassuolo tam vyhrálo 1:0.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Chievo Verona 1:1

20.09.2017 20:45

Góly: 62. Diego Laxalt - 73. Alessandro Gamberini

Na stadionu Luigi Ferraris padaly branky až ve druhém poločase, avšak bez vítězného konce. Na gól Laxalta ze 62.minuty odpověděl Hetemaj. Výsledek 1:1 je na obě strany spravedlivý.

První poločas zrovna reklamou na dobrý fotbal nebyl. Hrálo se spíše bojovné utkání a to bez jakýchkoliv šancí. Jestli se dá něco označit za zajímavý moment, pak je to situace z 21.minuty a poněkud nejistý Sorrentinův zákrok po střele domácích. O několik minut později ještě nepřesně hlavičkoval Lazović a tím výčet zajímavých akcí skončil.

Diváci mohli jen doufat, aby se obraz hry ve druhém poločase změnil a ono se tak skutečně stalo. Hned ve 48.minutě byl v dobré palebné pozici Laxalt a hostující obrana ho naposlední chvíli zneutralizovala. O chvíli později vyslal dalekonosný pokus Taarabt a i když se Sorrentino prolétl vzduchem, zasahovat nemusel. Zlobili i hosté, ovšem bezgólový stav prolomili domácí. Tísněný Diego Laxalt si udělal prostor ke střele a překonal Sorrentina, jenž při chytání rozhodně neměl čisté svědomí.

Vedení Grifů nemělo dlouhého trvání. Přesně za jedenáct minut dostal kolmici za obranu Hetemaj a těsně před Perinem podsekl balón do sítě. Oba celky pak měly i další šance rozhodnout. Z dálky nepřesně napřáhl Pellegri a Pellissier v nastavení minul branku. Janov si tak s Chievem rozdělil body za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - UC Sampdoria 0:0

20.09.2017 20:45

Góly: -

V zápase Hellasu Verona se Sampdorií branka nepadla, přestože šancí, zejména ve druhém poločase, bylo dostatek. Tu největší poslal v nastavení do brankové konstrukce Zapata.

Domácí se zatím v soutěži hledají a až do tohoto utkání měli na svém kontě pouze bod. Zato Sampdorii se daří, ta ve třech zápasech ani jednou neprohrála a tuto sérii hodlala prodloužit i na Stadio Bentegodi.

Námořníci byli po většinu utkání aktivnější, jenomže na defenzívu veronských si nepřišli. Po odehrané čtvrthodině se odhodlal ke křižné ráně Caprari a Nícolas se musel natahovat. O deset minut později si Hellas vytvořil obrovskou šanci, která snad jen zázrakem neskončila v síti. Mattia Valoti se dostal za malým vápnem k pohotové střele, tu však Puggioni vyrazil a z dorážky Valoti vůbec netrefil branku! Posléze byla zase lepší Sampdoria, ale ke změně skóre nedošlo.

Druhý poločas byl na zajímavé šance ještě trochu bohatší. Po krásné kolmici se dostal do zakončení Caprari, golman Nícolas ale dobře zmenšil střelecký úhel a útočníka Námořníků vychytal. Hosté z Janova si v závěru vytvořili velký tlak a v nastavení hlavičkoval s příspěním teče do tyče Zapata. S konečnou remízou 0:0 nejspíše nebudou hosté spokojeni, přeci jenom chtěli na půdě nováčka zvítězit a šance na to měli.

Více informací k zápasu

Juventus FC - ACF Fiorentina 1:0

20.09.2017 20:45

Góly: 53. Mario Mandžukić

Juventus udržel čisté konto v duelu s Fiorentinou a to byl základ jeho dnešního úspěchu. To a Mario Mandžukić, který byl po celé utkání velmi aktivní a kromě jiného se po změně stran stal také jediným úspěšným střelcem zápasu.

Juventus hostil ve šlágru kola Fiorentinu, která chtěla ukázat dravost a rychlost. O favoritovi nemohlo být sporu, takže Viola mohla jedině překvapit. Prostor v domácí bráně dostal Polák Wojciech Szczesny, před kterým nastoupili defenzivně ladění Barzagli, Rugani, Asamoah či Matuidi. Ofenzivní povinnosti si měli plnit Higuaín, Dybala či Mandžukić a příležitost dostal také někdejší hráč Fialek Cuadrado.

Viola vytáhla do boje o body s mladíkem Simeonem na hrotu, kterého podporoval vytáhlý veterán Cyril Théréau. Velký test čekal především na hostující obranu, v níž se ukázali Astori, Biraghi, Laurini a Pezzella, zatímco vypomáhat jim měl především Milan Badelj.

Největším tahákem v dresu domácí Staré dámy byl zcela evidentně Paulo Dybala. Mladík celkem trefně přezdívaný La Joya je ve skvělé formě i kondici, čímž Juventusu zvláště vepředu hodně pomáhá. A doufal v to i dnes. Ostatně balon si jej hledal velmi často. K prvnímu zakončení se Dybala prodral jen pomocí faulu, následný centr Dybaly zase hlavou poslal mimo obránce Barzagli.

Další důležitý okamžik Dybaly v dnešním utkání nastal v 9. minutě, kdy Germín Pezzella fauloval pronikajícího útočníka Maria Mandžukiće. K nařízenému volnému přímému kopu se postavil přímo Paulo Dybala a krásným technickým obstřelem poslal balon jen těsně vedle tyče brány, kterou hájil Marco Sportiello! Jednoznačně aktivnější Juventus měl na kopačkách míč velmi často, ale scházela mu přesnost ve finání fázi.

Rozhodně mu nechyběla rychlost, o což se staral především Juan Cuadrado. Ani zkušenosti nebyly tím, co by snad Bianconeri postrádali. Ztělesňoval je například Gonzalo Higuaín, který upadl ve vápně po kontakt s protihráčem a sudí pískal! Bohužel pro Juventus ale pískal ofsajd argentinského bombera namísto faulu.

Rychlostní souboj s protihráčem sváděl hned několikrát na levé straně Kwadwo Asamoah, který si balon předkopl a pelášil s ním vstříc gólové budoucnosti, ale velmi často se stával posledním hráčem Juventusu, kterému byl takový prostor poskytnut. Obránci Violy pracovali velmi dobře. A zároveň se jim dařilo zakládat protiútoky pro dvojici Simeone - Chiesa, která se rozhodně nebála ukázat se.

Druhá půle nabízela velké lákadlo a především fanoušci Juventusu tušili, že branka visí ve vzduchu. Prvních pár minut se nic nedělo, až vše odstartovalo střídání Vincenta Lauriniho. Hostující obránce přenechal své místo Mariu Gasparovi a to nebyl zrovna nejlepší nápad. Právě přes střídajícího Gaspara se totiž po nahrávce Juana Cuadrada prodral Mario Mandžukić až do zakončení a konečně změnil bezbrankový stav!

Juventus byl náhle na koni a Fialky nevěděly, kam dřív skočit. Hodně práce jim zabírala především kombinace Cuadrada s Dybalou, kteří si velmi rozuměli. Uplynutí hodiny hry znamenalo obrovský příval akcí ze strany Juventusu a dost možná zlomový moment pro Violu.

Blaise Mautidi totiž po faulu Milana Badelje padl k zemi a sudí pískal pokutový kop pro Juventus. Po chvilce ale zamířil k videu a své rozhodnutí změnil. Badeljovi udělil druhou žlutou kartu a musela tedy následovat červená. Fiorentina prohrávala a dohrávala v deseti. Penaltu ale sudí nakonec odvolal.

To neznamenalo, že by Juventus složil zbraně. Takový Mario Mandžukić se naopak několikrát hnal do šance. Jednu velkou zahodil, když k němu na zadní tyči propadl míč. Zkušený Chorvat byl celou situací tak zaskočen, že míč do prázdné brány nedostal! Dvacet minut před koncem musel brankář Marco Sportiello likvidovat ránu Juana Cuadrada a ještě lepší reflexy musel vytáhnout proti hlavičce Mandžukiće. Ten sice mířil do protipohybu, ale mladý brankář stihl zakročit ještě před čarou.

Více informací k zápasu

SS Lazio - SSC Neapol 1:4

20.09.2017 20:45

Góly: 30. Stefan de Vrij - 54. Kalidou Koulibaly, 56. José Callejón, 59. Dries Mertens, 90+1. Jorginho (pen.)

SSC Neapol nadále kraluje bez ztráty bodu. Svěřenci Maurizia Sarriho zvládli otočit duel na horké půdě Lazia, a to díky fantastické pětiminutovce v průběhu druhého dějství. Během tohoto časového úseku udeřili Parthenopei rovnou třikrát. Konečný výsledek byl nakonec 4:1 pro Neapol.

Utkání nezačalo v nijak závratném tempu. Začátek byl z obou stran spíše opatrný. Až v 15. minutě se poprvé před Reinou dělz zajímavé věci. Immobile byl totiž španělským brankářem faulován, ovšem sudí Damato se rozhodl nepískat a hra k nelibosti domácích pokračovala.

Simone Inzaghi musel v průběhu prvního poločasu řešit jednu nepříjemnost, obránce Bastos si přivodil zranění a na hrací ploše ho nahradil Adam Marušić. Na hře Lazia to ale nebylo nic znát a ve 29. minutě propukl Olympijský stadion v jásot. Ciro Immobile předvedl parádní individuální akci, obešel dva protihráče a přihrávkou vyzval ke skórování neobsazeného stopera De Vrije. Následně se dostala do koncovky i Neapol, Marek Hamšík se snažil obejít Strakoshu, ten se však velmi dobře pohyboval a slovenského záložníka vytěsnil ye střeleckého úhlu. Hamšík přesto vystřelil a orazítkoval tyč. Další tutovku spálili Parthenopei těsně před odchodem do šaten, kdy se vyhnul ofsajdu Callejón a zblízka poslal balón jen těsně vedle tyče.

Závěr prvního poločasu byl pro Biancocelesti určitým varováním a jak se nakonec ukázalo, Lazio toho vůbec nedbalo. Neapol vletěla do druhé půle jako uragán a nepříznivý výsledek 0:1 brzy otočila ve svůj prospěch. Lazio nedokázalo pokrýt standardní situaci, Albiol na zadní tyči donutil Strakoshu k zákroku a Koulibaly byl pak ve správný čas na správném místě. A jen o dvě minuty později našel Hamšík volného Callejóna, který si zpracoval balón a rychlou střelou k tyči otočil výsledek.

V 59. minutě završil katastrofální pětiminutovku Lazia třetím gólem Dries Mertens. Belgický štírek zabojoval o balón a krásným lobem přehodil vyběhnutého Strakoshu. Navíc se na branku Lazia valily další útoky. Domácí fotbalisté úplně odpadli a z tohoto direktu už se nedokázali vzpamatovat. V nastavení ještě proměnil nařízenou penaltu Jorginho. Lazio tak během pěti minut přišlo o všechno a šlágr s Neapolí prohrálo.

Více informací k zápasu

AC Milán - SPAL 2013 2:0

20.09.2017 20:45

Góly: 26. Ricardo Rodríguez (pen.), 61. Franck Kessié (pen.)

Opět to v podání AC nebylo úplně stoprocentní, na druhou stranu SPAL povinně porazil 2:0 a získal tři body. Rozhodly o tom dva pokutové kopy, o které se podělili Riccardo Rodríguez a Franck Kessié.

Milán měl pochopitelně v průběhu prvního poločasu územní převahu a SPAL snad až na jediný závar před Donnarummou nic velkého neměl. Hosté jednoznačně vyrukovali s defenzivní taktikou a AC útočilo do plných.

A prosazovalo se ztuha, střela Abateho z 19. minuty šla nad a o chvíli později Bonucci Gomisovu branku přehlavičkoval. Klíčový moment prvního poločasu nastal ve 25. minutě, kdy se uvnitř malého vápna po kontaktu s Gomisem skácel Nikola Kalinić a sudí odpískal poměrně přísný pokutový kop. Riccardo Rodríguez ho bezpečně proměnil a AC Milán vedl 1:0.

Rossoneri měli i další šance. André Silva přízemní ranou donutil Gomise k zákroku a sváteční střelec Romagnoli zamířil vedle. SPAL měl jedinou možnost po půlhodině hry, kdy se před Donnarummou dostal k balónu po Antenucciho přihrávce Felipe, ale mladý gólman si situaci pohlídal.

Obdobný obrázek hry byl k vidění i ve druhém poločase. V 50. minutě si málem vstřelil vlastní gól Salamon, když ve snaze zachytit balón ho jen usměrnil na Gomisovu branku. Přesně po hodině hry se AC dočkalo druhé penalty. Felipe šel do souboje skluzem, což sudí vyhodnotil jako nedovolené počínání a nařídil pokutový kop číslo dvě. Odpovědnost vzal na svá bedra Franck Kessié a povedenou ranou zvýšil na 2:0. Tento výsledek už domácí hlídali a kontrolovali a víceméně hráli to, co potřebovali. SPAL se ještě v závěru snažil o kontaktní branku, ale Donnarummu překonat nedokázal.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Turín FC 2:3

20.09.2017 20:45

Góly: 48. Rodrigo De Paul (pen.), 75. Kevin Lasagna - 9. Andrea Belotti, 30. Emil Hallfredsson (vl.), 67. Adem Ljajić

Udinese doma nepodalo vůbec špatný výkon a sahalo po remíze. Nakonec ale nedokázalo srovnat a výhru slaví Býci z Turína. Těm hodně pomohla hrubka domácího brankáře a ještě vlastní branka záložníka Hallfredssona.

Turínští Býci měli před sebou velmi zajímavé utkání v Udine a doufali, že se jim podaří překonat jindy pevnou obranu domácího týmu. Pokoušet se o to měla především sehraná čtveřice Ljajić, Falqué, Belotti a také Niang. V bráně opět stál zkušený brankář Sirigu. Toho měli v domácím dresu prověřit zejména De Paul, Maxi López a Lasagna. Šanci dostal i češký talent Antonín Barák, na Jakuba Jankta zbyla dnes jen lavička.

Udinese doufalo, že si pomocí pečlivé a soustředěné obrany pohlídá nebezpečí jako Belotti nebo Ljajić. Moc dlouho se to ale Zebrám nedařilo. Vše hned na začátku pokazil brankář Simone Scuffet, který tvrdou ránu Adema Ljajiće vůbec nepokryl a místo toho ji vyrazil před sebe. Toho si jeho obránci nevšimli dostatečně rychle, ale Andrea Belotti slitování neměl. Míč pohodlně dorazil za Scuffetova záda - 1:0.

Do zajímavé pozice se dostal svépomocí Seko Mohamed Fofana, který prošel přes dva obránce Býků a když mohl, krásně vystřelil. Brankář Salvatore Sirigu ale na jeho střelu dobře viděl a nedělalo mu problémy ji zachytit. Hráči Granaty byli jednoznačně aktivnější a ani převaha domácího publika jim zásadně nevadila. Cristian Molinaro svedl zajímavý sprinterský souboj s mladíkem Pezzellou, který na něj ale i přes věkový rozdíl nevyzrál.

To se mohlo podařit mnohem ofenzivnějšímu De Paulovi. Když už se po krátkém sólu prodral ke střele, zastavil ji vlastním tělem mladý stoper Lyanco, který balon odklidil do zámezí. Když udeřila přesně 30. minuta utkání, domácí opět kapitulovali. Jejich obrana nezachytila náběh Belottiho a mladý italský reprezentant centroval před bránu. Tam si na jeho balon nenaskočil spoluhráč, nýbrž Emil Hallfredsson, který zamířil nešťastně do vlastní sítě!

Druhá inkasovaná branka hodně ztížila cestu Udinese za body a domácí si to velmi dobře uvědomovali. Molinarův pas pak oslovil Adema Ljajiće, který ale mířil vedle. Poslední akcí první půle byla souhra mezi Ljajićem a Belottim, přičemž posledně jmenovaný hráč pálil i přes obránce Danila těsně vedle tyče!

Udinese nutně muselo reagovat na nepříznivý vývoj a trenér Delneri proto sáhl ke dvojitému střídání. Na hřiště vyslal duo Angella - Jankto a právě český reprezentant stál na začátku gólové akce. Zkušený obránce N'Koulou totiž ve vápna stáhl pronikajícího Jankta k zemi a Rodrigo De Paul se z nařízeného pokutového kopu nemýlil - 2:1.

Turínští hráči chtěli soupeři ukázat, že to byla ojedinělá chyba. Neustálou hrozbou pro Udinese byl Andrea Belotti, který jednak tahal útoky Býků a na další si sám nabíhal. Belotti spolu s Ljajićem přichystali pro obranu Udinese ještě několik horkých chvil a druhý jmenovaný v jedné z nich mířil přesně. Po hodině hry totiž srbský útočník ukořistil míč ve vápně po ráně Nianga a poslal balon přesně k tyči - 3:1.

Ani tato branka Udinese nezlomila kompletně, protože Zebry stihly dát další gól a opět utkání zdramatizovat. Patnáct minut před koncem poslal Antonín Barák míč na De Paula, který Sirigua protáhl tvrdou ranou. Zkušený brankář by možná střelu měl, jenže těsně před ním tečoval balon Kevin Lasagna a s touto změnou směru už Sirigu nic dělat nemohl.

Více informací k zápasu

Benevento Calcio - AS Řím 0:4

20.09.2017 18:00

Góly: 22. Edin Džeko, 35. Fabio Lucioni (vl.), 52. Edin Džeko, 74. Lorenzo Venuti (vl.)

AS Řím veze body z Beneventa, které se dnes neukázalo jako rovnocenný soupeř. Ke dvěma gólům kanonýra Edina Džeka navíc připojilo dvě vlastní branky, o které se postarali Lucioni a také Venuti.

Domácí Benevento na stadionu Cira Vigorita přivítalo favorita z Věčného města a podle předzápasových rozhovorů si hodně věřilo. Rozhodně nechtělo připustit něco podobného, co se stalo proti Neapoli. Trenér Baroni dnes dal důvěru hráčům jako Belec, Venuti, Letizia, Lazaar, Cataldi, Coda nebo Memushaj.

Hostující celek přijel rovněž ve velmi dobré náladě, protože proti minulému soupeři hrál ve velké pohodě a nasázel Hellasu Verona tři branky. Něco podobného by si Vlci přáli také dnes i proto, že je přijely podpořit téměř dvě tisícovky fanoušků. Trenér Di Francesco je potěšil hráči jako Strootman, Alisson, Perotti, Džeko, Gonalons nebo Ünder.

Fanoušci Beneventa se od začátku nechávali hodně slyšet a podporovali velmi vášnivě svůj klub. Hráči jim náklonnost chtěli splatit a pro útočníky AS vůbec nebylo snadné kombinovat. Hráči Le Streghe je dobře napadali a nikoli sporadicky také faulovali. V první opravdu velké šanci utkání se ocitl Edin Džeko, který si naběhl na krásný pas od Bruna Perese. Brankář Vid Belec však přesnou hlavičku zastavil na brankové čáře!

Svou šanci mělo také Benevento, protože poté, co Cataldi vybojoval balon na Brunovi Peresovi, postupovali tři hráči domácích na dva obránce AS. Nakonec Coda nahrál právě na Cataldiho, který kroutil balon z první k tyči! Nakonec však brankovou konstrukci o kousek minul. Hostujícímu celku se stále nedařila finální přihrávka.

Tu ideální našel až Aleksandar Kolarov. Ve 22. minutě ustál sprinterský souboj na straně hřiště a vběhl s balonem u nohy až do vápna. Ostrou nahrávkou na zadní tyč posléze našel Edina Džeka, který už neměl potíže poslat balon do prázdné brány - 1:0 pro Giallorossi.

Na hranici třicáté minuty se Edin Džeko dostal k dalšímu balonu po náběhu Bruna Perese, jenže jeho střelu z otočky zastavila tyč! O chvíli později narýsoval krásnou kolmici Maxime Gonalons, nabíhající Bruno Peres hledal před bránou opět Edina Džeka a před ním zasáhl obránce Fabio Lucioni. Zkušený hráč si však při pádu ve snaze zabránit Džekovi ve skórování srazil balon do vlastní sítě - 2:0 pro AS.

Do druhé půle už v barvách AS nezasáhl mladý Turek Čengiz Ünder, jehož nahradil již uzdravený Stephan El Shaarawy. O pár minut později se naděje domácích na případné drama začaly ještě zmenšovat. Po další z mnoha chyb domácí obrany se k balonu dostal Diego Perotti, který ihned poslal do šance Edina Džeka. Zkušený kanonýr jen zamířil a poslal balon přesně k tyči Belecovy brány!

Vlci se trvale usadili u vápna Beneventa a postupně zahrávali jeden rohový kop za druhým. Z jednoho takového se k ráně za vápnem dostal mladík Lorenzo Pellegrini, jenže jeho technický pokus brankář Belec vyrazil! Ani Benevento nebylo zcela bez šancí, ale když už se do nějaké dostalo, jako například Massimo Coda, mířilo nepřesně. Přesně mířilo jen do vlastní branky.

Aleksandar Kolarov opět proběhl k vápnu po krásném balonu od Strootmana a hledal Edina Džeka. Těsně před ním se snažil odehrát balon Lorenzo Venuti, který ale neobratně zamířil do vlastní sítě! V závěru utkání se ještě povedlo Edinu Džekovi po rychlé akci trefit břevno domácí brány, ale i tak si Vlci vezou domů pohodlné skóre.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Inter Milán 1:1

19.09.2017 20:45

Góly: 32. Simone Verdi - 77. Mauro Icardi (pen.)

Domácí Bologna získala v úterním utkání s favorizovaným Interem Milán jeden bod, ale především na svůj výkon může být sama hrdá. Především po první polovinu utkání byla jasně lepší a vedla díky brance Verdiho. Jen sporná penalta odpískaná v závěru ji připravila o tři body.

Na Inter Milán čekala domácí Bologna, která chtěla favorita z města módy překvapit. Překvapil minimálně hostující kapitán Mauro Icardi, který shodil blonďatou vlasovou pokrývku a vyměnil ji za sestřih mnohem úspornější. Inter nadále spoléhal na obranné duo Miranda - Škriniar, které se už nejednou osvědčilo. Kromě nich se do hry dostali také Nagatomo, Vecino, Valero nebo Perišić.

Bologna nastoupila s hráči jako Verdi, Di Francesco, Poli, Donsah, Pulgar nebo Masina s Helanderem. A rozhodně se nechystala jen bránit. Naopak se Felsinei velmi dobře pouštěli do útoků, s čímž možná Inter moc nepočítal. Brankář Samir Handanovič se nemusel obávat inkasování po ráně Di Francesca, který mířil mimo. Mnohem větší starosti měl po náběhu mladíka Verdiho, který jej pořádně protáhl. Následná dorážka už mířila mimo, ale domácí ukázali, že se rozhodně nebojí.

Vesele v tom pokračovali a zejména Verdi měl míč často pod kontrolou. Po patnácti minutách se Bologna snesla na obranu Interu jako supi a několikrát pořádně zahrozila. Nejprve si balon na střelu navedl Simone Verdi a minutu poté stejný hráč téměř skóroval! Patičkou do běhu jej vysunul Petković a Verdi přehodil i Handanoviče. Spolu s ním ale také jeho bránu, takže balon skončil těsně vedle jeho tyče.

Inter se směrem dopředu moc neukázal a spíše spoléhal na postupnou rozehrávku mezi stopery. Právě ve chvíli, kdy Inter nebojácně kombinoval i kolem vápna domácích, se Bologna dočkala. A opět byl hlavním hercem Simone Verdi, který byl dosud jednoznačně nejlepším hráčem na hřišti. Balon už od poloviny nikomu nepůjčil a využil toho, že obránci Interu proti němu nevystupují. Krásnou ranou pak prostřelil brankáře Handanoviče, který letěl vzduchem zbytečně - 1:0.

Inter nadále hrál příliš melancholicky, bez nápadu a energie. Vlastně až v nastaveném čase první půle se Nerazzurri dočkali velké šance. Na zajímavou příhrávku však Mauro Icardi nakonec těsně nedosáhl! Vstup do druhé poloviny se povedl více domácím. Mladík Petković byl faulován za vápnem a k míči se postavil opět Verdi. Jeho ránu by Handanovič nejspíš neměl, což nakonec ani nemusel - balon zamířil těsně vedle.

Inter postupem času přidával pod kotlem a z rohového kopu po hodině hry se málem dočkal. Krásný centr si ve vzduchu našel zkušený stoper Miranda, který balon směroval na bránu. V ní se ale skvěle vyšvihl zkušený brankář Antonio Mirante, který balon vyrazil mimo! Inter si musel dávat pozor i na zadní vrátka, což mu rázně připomněl velmi tvrdou ranou z hranice vápna záložník Godfred Donsah.

Dvacet minut před koncem mohli fanoušci obou táborů tleskat, protože do hry se dostal nyní již domácí útočník Rodrigo Palacio, ještě nedávno oblíbenec právě Interu. Mnoho štěstí ale svým barvám nepřinesl, protože ihned poté sáhl obránce Mbaye zlehka na Édera, který ochotně upadl. Sudí po poradě s videem souhlasil s penaltou a tu Mauro Icardi bez potíží proměnil - 1:1. Penalta to byla diskutabilní, ale platila a stanovila navíc konečnou podobu výsledku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol550019:315
2.Juventus FC550014:315
3.Inter Milán541011:213
4.AC Milán540110:612
5.Turín FC532010:511
6.SS Lazio531110:810
7.AS Řím43019:39
8.UC Sampdoria42206:48
9.Atalanta Bergamo52129:77
10.ACF Fiorentina52038:76
11.Cagliari Calcio52034:66
12.Chievo Verona51225:85
13.Bologna FC51224:75
14.SPAL 201351133:84
 US Sassuolo51133:84
16.Udinese Calcio51047:103
17.Janov CFC50235:92
18.Hellas Verona50231:112
19.FC Crotone50141:111
20.Benevento Calcio50051:140

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (115)

Přidat komentář
Nuno čomes

To byl humus. No nic, vystřízlivění přišlo brzy. Ač nerad, musím říct, že tento tým nemá dlouhodobě na víc než boj o 5. místo. A vzhledem k tomu, že 3/4 sezony odehraje v základu Candreva a Nagatomo, se není čemu divit. Pak se svým hovnem přiloží pod kotel d'ambrosio a je hotovo.

Navíc možnosti do útoku prakticky žádné, Pinamonti si kopne tak 10 min za sezonu a Karamoh bude druhý barbosa.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hral Skriniar?

Reagovat
Nuno čomes

Nic moc, stejně jako celý tým. Ale vždy bude patřit k tomu lepšímu, pokud neudělá nějaký kiks.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mňa hral dobre nič nepokazil, za gól nemohol, svoje si odohral

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
oli9

tomu se říká jedním slovem.. Průměr

Reagovat
smazaný uživatel

Hej nemohol lebo to bola strela asi z 25 metrov, ale prvy polcas ta bologna prechadzala tou obranou ako noz maslom. Jedine stastie ze strielali vedla alebo brankar chytil. Velmi slaby vykon od milana. Z hry si nevedeli vypracovat jedinu sancu, Najviac ma dostalo poslednych 10 minut, kde to vypadalo ze ani nechcu vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi slaby vykon on Milana? velmi slaby vykon od Interu ked tak, Milan spravil co mohol. Gol aj najvacsia sanca prisla po chybnom odkope Handu. A celkovo to ze si Bologna vypracovala tlak neni zasluha stoperov ale stredu pola. Nejak v tom mas bordel kamosko

Reagovat
smazaný uživatel

ano urobil som preklep tak sa nep.ser z toho. A ja nehovorim ze ten tlak je chyba obrany. Iba hovorim ze kebyze dostane inter 4 goly tak sa nemoze nikto cudovat.

Reagovat
CubONE

Milan hra dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším, jsem strašně zvědavej

Reagovat
Ragazzo d'oro

Uvidíš nás poprvé v sezóně?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Sice soupeř zrovna nijakej a v nabidce jsou lepsi zapasy, ale mrknu na AC. Juve jsem viděl už v Sampdorii a AS o vikendu a dneska.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Co jsi na to říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se neptej... Chvili trvalo, nez jsem nasel solidni stream, kterej se neseká. Chvili jsem viděl, a pak jsem u toho usinal,tak jsem šel v pulce spat. Ale přišlo mi, že jsou nesehrani, takovy nijaky vykon, na nahodu. Kessie je tank, ten to prorve na silu ale fotbalovost jsem tam moc neviděl. Silva se taky moc nepředvedl za tu dobu co jsem viděl. Tak snad příště

Reagovat
Ragazzo d'oro

souhlasím. Náš problem je ve finální fázi, kde chybí nějaká překvapivá prihravka, naši kreativní hráči jsou s formou na štíru. Přechod do útoku taky neni nejrychlejší.. Před Cenzem je ještě hodně práce.

Reagovat
Noustress

ta penalta, to bol čistý výsmech, aspoň, že som tam mal dané X-ko

Reagovat
Nuno čomes

Tyhle doteky se pískají delší dobu, je to humus.

Reagovat
smazaný uživatel

na takyto grc sa pozerame od kedy fifa nariadila prisnejsie trestat dotyk v 16tke. Teraz sa tych zobrakov len niekto suchne a uz letia na zem jak zastreleny. Je to hanba...

Reagovat
Nuno čomes

Přesně.

Reagovat
El-Pistolero-68

Po čtyřech výhrách a jedné remíze řekneš, že tým nemá na víc než na boj o 5. místo? Já myslím, že Ligu mistrů letos uděláte.

Reagovat
Nuno čomes

To není jen o těchto pěti zápasech, ten tým už sleduji několik let skoro každý víkend. A i tak nechápu, jak prostě můžou ve vedení dopustit, že nepřivedou náhradu za Candrevu a schopného beka. Ten dnešní zápas byl typický obrázek sezony minulé a předminulé. Z dlouhodobého hlediska prostě to na špičku není. A pokud nejsme schopni si vytvořit gólovou šanci v zápase s Bolognou, tak jak tyto zápasy chceme vyhrávat? Ať to trénuje kdokoliv, několik let se nestalo, že by každý zápas odjezdili odmakali na 110%. To by snad měla být povinnost ne? Perišic se nepřetrhne, candreva je rád že běhá, brozovic je chodící lemra co neudělá krok navíc, mario je technik na lavičku. Ty doby jsou sice už pryč, ale zanetti, stankovic, samuel, lucio, eto'o.. ti prostě jezdili na krev. Tady už pět let kluci hrají o pátý flek a mají v piči. To snad jako fanoušek nelze zkousnout přece a zakrýt oči. Nemáme vůdce, někoho kdo strhne ostatní. Ten tým je strašně slabý.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně moje slova.. ..4 místo a LM by byl zázrak....přesto musíme věřit...

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak máme výhodu, že nehráme poháre .. lebo s tak úzkym kádrom by to zas bolo na 7.-8. miesto

Reagovat
Pipo123

Ten káder je fajn, máte dobrého trénera, problém je že v tom útoku nikto nespraví rozdiel, tam okrem Perišiča nie je nikto kto by dokázal niečo vytvoriť, občas teda Icardi ešte. Mario je sklamanie ako hrom, Candreva má asi to najlepšie za sebou, Perišič hraje 10 minút ako Messi aby potom 80 minút hral ako Iturbe. Chýba tomu niekto kto by ten team posunul vyššie a strhol ho

Reagovat
Inter Eterno Amore

Nemáme trequartistu

Reagovat
Pipo123

To nemá viacero klubov, nie je to nutnosť

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ale Inter hrá s Joaom Mariom na trequartistovi, ale to nie je jeho post.. treq musí vedieť prihrať aj vystreliť

Reagovat
Nuno čomes

Podle toho cos vypsal, mi teda ten káder tak fajn nepřijde. Chybí tomu hodně. Ale když do toho nechcou tak radikálně zasahovat jako každé léto. Myslím, že otázka kádru mluví za vše tím, že třetím stoperem je Ranocchia A o ofenzívě nemá cenu se bavit, když nemá den Mauro a perišic, je to o ničem, tak jako včera. Candreva je mimo totálně, už rok a půl

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas....nemame zadny poctivy bojovniky...

Reagovat
dave30

Co je s Krejčím? Ani na lavičce a přitom není ve stavu zraněných...

Reagovat
didosh

Taky jsem se chtěl zeptat.

Reagovat
Miguel19

Nic, jenom už prostě zjitistili, že je to průměrný hráč co neměl ani na Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Uwe háže buly

Jo, proto byl loni nejlepší nahravač týmu a ve Spartě nejlepší křídlo.

Reagovat
Carrick

Reagovat
oli9

byl na pokladně, prodával lístky

Reagovat
SunFells

Při tréninku před Fiorentinou dostal do čelisti, tak buďto se ještě neuzdravil nebo už mu někdo ubalil druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak místo asi zaslouženého jednoho bodu máme z posledních dvou zápasů 4 (to je fajn). Uvidíme jak to půjde dále, pokud budeme doma vyhrávat a venku občas remizovat nebo i vyhrávat, věřím že se do 4. místa vejdeme.

Reagovat
Nuno čomes

Optimista?

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam celkem důležitá podmínka, nepíši že se to stane.

Reagovat
Nuno čomes

No právě.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt hrali tak napicu posledne dva zapasy? lebo slovenske media len pisu ze Skriniar je najlepsi obranca v historii galaxie a ja som bohuzial nemoho pozerat tie dva zapasy

Reagovat
10

Inter hrál úplně stejně jako v minulých sezonách, nechal se snadno přehrávat, nedokázal si nahrát...až jsem si říkal, že je docela frajeřina udržet si takovou konzistentní úroveň vlastně už 6 let, když se tam toho tolik změnilo

Skriniar vypadal v obou zápasech asi nejlíp, ale toho to prostředí podle mě taky rychle semele, stejně jako to semlelo X hráčů předtím, naposledy asi Gagliardiniho

Reagovat
Nuno čomes

Snad bude škriniar ta výjimka, kterou to nesemele..

Gaglio byl mimo už na Euru.. ta příprava asi taky nebyla celkem ok. Jestli se nedá brzy dokupy, tak to bude špatné. Včera za těch 5 minut si z něj udělali 10x šaška..

Reagovat
smazaný uživatel

ja tomu uz nerozumiem fakt dpc

Reagovat
cresposuper

U Gagliardiniho je to niecom inom. On hral minulu sezonu prakticky stale (okrem zranenia), potom mal Euro a pocas celej pripravy fyzicky nestihal.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledné dva zápasy nič moc od celého mužstva (aj keď proti Bologni som zhliadol iba zostrih). Rozhodne však Škriniar nič nepokazil, v sobotu nie moc dobrý výkon ale kompenzoval to gólom. Škriniar však ukazuje svoju obrovskú kvalitu a potenciál, tú ale bude musieť potvrdiť proti AC, Juve, Neapoli

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov je nejlepsi levej bek, jakyho si AS mohlo prat. Strasna kvalita Temer neztrati balon, veri si, je silnej v soubojich. Tohle se povedlo. Libi se mi aj Allison, strašně jistej, ma přehled, dobře čte hru, přijde mi, že dělá takovy rychly kroky a balon chytne a nemusi ani skakat k tyči. Doufam, že udrži dalši čiste konto dnes Dzeko dobry, ale taky toho dost spali a poztraci balony.

Celkem se bavim u te stoperske dvojice, maji neskutečny zakroky na amaterske urovni. Stastni komici nebo komicti stastlivci? Vzdycky trnu, kdyz tam leti balon

Nejhorši Perotti a Under. Perotti ještě dejme tomu, ikdyz je hroznej ale Under je naprosto tragickej Ke konci prvni pulky to bylo docela nahoru dolu, sudi hru dost pouští, malo co a malokomu něco foukne

Reagovat
Largo

Reagovat
Houfi

Mně tedy přišel o parník nejhorší Ünder, včera nezvládl snad jedinou akci, rozehrávka a další většina zákroků obou stoperů vážně šílenost jak říkáš, celkově tolik zbytečných ztrát a odevzdaných míčů jsem dlouho neviděl, chyboval i Peres jak už je zvykem, kéž by se ho povedlo co nejdřív rozumně udat, Gonalons a Kevin vedle sebe můžou hrát tak proti Beneventu - myšlenka nula..

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsem napsal, že Under byl totalně špatnej.

Druha pulka byla už takova udržba, hlavně nedostat gol. Ikdyž to tam ke konci Kolarov solidně namazal na velky vapno. Naštěsti to byl pravak z prave strany, takže to bylo ok.

Reagovat
M11

Benta vynikajici..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain - nechapu jak tenhle cvalik muze byt v zakladu

Reagovat
Lech

Tak mu patri

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt to byl nejhorsi hrac na hristi. v zadnym souboji nebyl prvni na balonu a nez rozpohybuje svoje speky .....

Reagovat
Airus

Proč by se taky snažil, když má zaklad a prachy jasný

Reagovat
Eldarion

Čakal som viac od SPAL-u, v pokluse a klude výhra a ušetrené sily na Sampdoriu vonku. To už bude ťažšie ... MOTM za mňa Biglia alebo Rodriguez, najhorší Calhanoglu, Forza Milan !

Reagovat
Lech

6 penalt tohle kolo, aji dost

Reagovat
Ragazzo d'oro

Dnešek byl hodně ulehčený výkonem soupeře. Vrásky mi ale dělá aktuální forma Susa a Jacka, ti jsou zatim v novém systému úplně ztracení.

Milan per sempre!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Dalším bodem je Zapata, Leo s nim vypadá jistější než s Musacchiem. Že by potřeboval k top výkonům Chielliniho (čti svaly)? Jasně, když hraje Musacchio, tak máme asi nejlepsi trojici kreativních stoperů v lize, ale o z toho, když to zatím moc nefunguje?

Reagovat
CubONE

Mna hlavne serie Bonucci s Gigiom ako sa obaja vzadu stale hraju na Pirla a maju pocit, ze su najvacsi technici na svete. Kludne mohli obaja parkrat odkopnut a nerobit nervy.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Na mě Gigio na živo působil pred rokem jako šílený dřevák, takze tohle mě dost překvapuje byl jsi tam včera? V TV to vypadalo na skvělou atmosféru

Reagovat
CubONE

Bol,bol. 45tisic, solidne na to, ze to bol SPAL a v strede tyzdna. Akonahle isla lopta k Leovi a on tam zacal robit nejake otocky, tak polovica stadionu totalne nervozna. Do toho Gigio, ktory v tom momente ide 20m od brany a hra ako dalsi stoper, proste katastrofra pre nervy, vsetci len nadavali.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
olis

skvele tri body z velmi doleziteho zapasu

prvy polcas sme podla mna nehrali zle co sa tyka nasadenia ale Lazio na nas vybehlo ako som ocakaval a vdaka ich sebavedomiu, kvalite a hlavne silovej prevahe vyhravali osobne suboje, ale ku koncu uz bolo vidiet ze cely zapas v takom tempe asi nevydrzia a postupne budu menej aktivny, tie ich zranenia nam urcite pomohli ale mali sme aj v prvom polcase tri dobre sance takze to nebolo len o tom. Samozrejme obrana je stale problem, zase sme dostali taky nas klasicky gol, Koulibaly dnes nemal svoj den

dufam ze v nedelu Sarri trosku posetri na LM potrebujeme oba zapasy zvladnut ale priorita by mala byt LM, ak chceme postupit tak ten zapas musime vyhrat

Hamsik sa herne podla mna uz dost priblizuje aspon svojmu standartu, az na tu nepochopitelne pokazenu sancu hral podla mna v pohode

Forza Napoli!

Reagovat
FuckT

Hamsik herne dnes dobre, najma v 2. polcase. Suhlasim s tebou az na tu cast '' nepochipitelne pokazenu sancu''... To je podla mna dost odveci napisat take nieco, kedze to bola(konecne) Marekova typicka akcia, tradicne si obisiel brankara a chcel to vsietit do prazdnej brany, avsak tentokrat si to hodil trochu moc, co sa ale stava. Napriek tomu, ze ten uhol tam potom uz mal celkom slusny, tak z toho bola este super sanca a vela nechybalo. To uz skor Callejon nepochopitelne nedal tu svoju 1. sancu, ten zakoncuje aj 3,4 krat za zapas a z hentakej pozicie by to mal davat. Ale potom to napravil.

Reagovat
Kaspar

sledujete nekdo Udine, jak si zatim herne v zapasech vede Barak?

Reagovat
Pipo123

Hodnotiť zápas nemá zmysel, 45 minút sme hrali dobre, po polčase kedy striedal De Vrij aj Bastos, do obrany sa presunul Basta a Leiva to bola už len katastrofa a hra bez obrany, niečo ako v Janove kedy každá akcia smrdela gólom. Potom sa zranil ešte Basta a dohrávali sme v 10, to už bola exhibícia hráčov Neapolu. Dôležité bude ako budú na tom hráči a snad to nebudú dlhodobé zranenia, pretože tá obrana bude v piči

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol ve druhém fantastická

Reagovat
Pipo123

Ja si nemyslim ze Neapol bola lepsia nez v prvom polcase, skor vyuzili to ze Lazio lepilo obranu, mne prisla Neapol rovnaka ako v LM proti ukrajincon

Reagovat
JuventusFC1897

Neskutocny vykon od komentatora na Sport1 dnes, on dokaze vypustit za 90minut viac hovien z huby jak moja rit za cely rok .

" Allegri se spoleha na Sturarovou schopnost centrovat ze strany"

Ale toto ma rozbilo totalne - "chorvardsky zaloznik Mandzukic ty kokos na buduci rok jedina do Chorvardska na dovolenku.Dalej neschopnost za 95 minut precitat spravne Rodrigo Bentancur twl.

Inak Higuain dpc to co je?atrapa na utocnika?vycpana atrapa.Najdrahsie prasa na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, jak Fio kopala trestňák, tak ve zdi dokáže nahradit 2 lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Higuain nepouzitelny hrac, trener nema nato gule posadit 90mil hraca.

Cuadrado ako vzdy tazky priemer ale dal asistenciu (bodaj by nie ked 80% kacii ide cez neho a zbytok totalne zajebe). Ruga ako tak v pohode ale v 90min ked tam prepadla lopta velmi laxne branil (Dias?), stastie ze to netrafil dobre a nespracoval si dobre. Bolo by nacase stavat stoperov Rugani-Howedes nech su co najviac zohraty. Tu Max nemoze cakat a experimentovat ako s kridlami.

FORZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ten Higuain bude dát hrát, nikdo jinej tam není, Zaza šaškuje ve Valencii, Kean hostuje a zraněnej Pjaca je z nich úplně největší poleno, takže jak to chceš udělat jinak??

Reagovat
smazaný uživatel

Pjaća je z nich největší poleno? Na tom jsi byl kde? Naopak z těch tebou jmenovaných má nejlepší techniku i rychlost. Navíc Zazu se nemá smysl tahat, už to není náš hráč.

Reagovat
Airus

ono je to fuk. Allegri prostě musí nechat Mandzukiče a Higuaina porvat se o místo na hrotu a dát prostor opravdovým křídlům (včetně Pjacy)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ho viděl někdy něco zahrát?! Já teda nikdy a to vynechám tak 2 zápasy Juve za sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Že si to nedokážeš najít, není můj problém, a pokud jsi slepý, tak už tuplem ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fridgiee

Neviděl ho hrát ale je to určo největší poleno

Reagovat
DelPiero137

Ktokolvek!!! tam bude mat vacsi prinos, Dybala, Madzu, Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

Höwedes musí začít hrát. S přehledem se může stát z fleku naším nejlepším stoperem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tak 2-3 zápasy a už bude Juve první sám

Reagovat
Bandita_Harry

snad nie

Reagovat
olis

https://youtu.be/wq5BZvETOAQ?t=20s Mertensov gol ma bude este dlho bavit a Jorginho tie penalty kope skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ciro to tam vymotal celkem solidne no, tam mel byt zastavenej driv, Koulibaly uz to pak nemel moc jak napravit.

Dries je proste TOP v lize, na nej se nikdo nechyta. Neskutečná forma už tak rok v lize

Reagovat
olis

jj tam sa to posralo uz pri tom vyvazani lopty do protiutoku co nam nevyslo, potom to mohol stopnut uz Allan, Koulibaly keby mal lepsi den tiez by to lepsie vyriesil a nakoniec bol Jorginho na blbom mieste o com hovoril aj Sarri, proste clovek niekedy nechape, niekedy ta obrana pracuje cely zapas velmi dobre ale takmer vzdy si vyberu aspon jeden moment ked sa to neskutocne posere

Reagovat
Pipo123

Bastos, Stefan de Vrij, Dušan Basta a Sergej Milinković-Savić jsou všichni nově na marodce Lazia. Římský celek nestačil na Neapol (1:4), zmíněné kvarteto navíc shodně vyřadily ze hry svalové potíže. (lequipe.fr)

Bastos a Basta maju vazne zranenia, mozno budu mimo az 2 mesiace. De vrij a Milinkovic by mali vynechat len zapas proti Verone a v EL. Mame jedineho zdraveho stopera a to je Radu, bude zaujimave sledovat koho tam Inzaghi da, mame este na supiske Mauricia :D

Reagovat
olis

len blba nahoda alebo tam je nejaky problem co sa tyka treningov/vytazenia a zdravotnickeho personalu? mne sa zda ze s tymi zraneniami mate problem dlhodobo

Reagovat
Pipo123

Ved mame, nechapem preco sa to neriesi, je zaciatok sezony a kvoli sval. zraneniam je mimo uz Wallace a Anderson, teraz sa pridali dalsi 4 hraci. Toto sa opakuje kazdy rok, Radu je tiez kazar jak svina, cakam ze ho ta porcia minut tiez dojebe. Vcera nas to stale lepsi vysledok, ale skor sa bojim aby nas to nestalo teraz kopec bodov.

Reagovat
olis

tak to je blbe, mat tieto veci poriesene ze to funguje dlhobo dobre je na nezaplatenie ale buduce kolo mate Hellas tak to si myslim ze nejak ukopete

Reagovat
Pipo123

No praveze pochybujem, asi sa prejde na 4clennu obranu, lebo je iba jeden stoper, navyse chyba aj Basta, cakam ze stopera bude hrat bud Leiva alebo Patric a to bude v prdeli. To mas ako keby v Neapole hral stopera Hysaj alebo Hamsik :D

Reagovat
Eldarion

Toto iste sa stalo AC minulý rok, v druhej polke sezóny sa zranila pomaly polka tímu a na LB hral Romagnoli a na RB Kucka

Reagovat
Pipo123

Pochopím keď sa stane že sa zrania hráči postupne, ale aby sa v jednom zápase do polčasu zranili dvaja stopéri a v druhom polčase ďalší dvaja hráči, pritom sme viedli 1:0, dohrávali v 10 hráčoch, nejaký bod sme uhrať mohli aj mali, Neapol až na dve šance v prvom polčase bola neškodná. Horšie bude či nás to nepoloží v dalších zápasoch

Reagovat
Eldarion

Toto napríklad na Neapole uznávam, že dokolečka hraju v podstate v tej istej zostave aj LM aj Seriu A s par obmenami a žiadne zranenia a ak áno tak minimálne.

Reagovat
DelPiero137

Aj Howedes si presiel Maxovym tradicnym "vycvikom" aby sa zranil...

Reagovat
smazaný uživatel

AC ich znicilo

Reagovat
smazaný uživatel

vysledky FANTY na foru

Reagovat
smazaný uživatel

Včera dobře komplet obrana s Wojtou, Matuidi a Bentancur taktéž, Mandzukič a Cuadrado dobré výkony.Ale Dybala a Higuain moc špatně.

Reagovat
Lech

Reagovat
10

Rugani bohužel dobře znovu nezahrál, naopak tam hloupě propadal a šly přes něj všechny náznaky Violy, ten největší hasil Barza za žlutou...Szczesny žádnou práci neměl, snad kromě jednoho vyběhnutí, Viola neměla střelu na bránu

Reagovat
M11

Howedes pry zase zraneny

Reagovat
DelPiero137

Ruga potrebuje ustalit formu, mat staleho partaka (Barza/Howe) a byt v zaklade.

Ale ze sa Howedes zranil ma pri Maxovi ani neprekvapuje.

Reagovat
Pipo123

Tare vraj zareaguje na zranenia v obrane a niekoho privedie zdarma, spomína sa najviac Diakite, Zaccardo, Bassong, Lescott Borci majú dávno to najlepšie za sebou, to radšej nech hraje v obrane nejaký mladík

Reagovat
Lech

Reagovat
Lech

Za malo penez, malo muziky

Reagovat
Pipo123

Neviem čo za hráčov sú free, ale asi moc lepších možností nebude, to mi pripomína dobu keď k nám prišiel Bisevač, zahral dva zápasy a potom sa zranil tiež

Reagovat
Lech

skoda ze si nejde pujcovat hrace od soupere, jak na okresnim turnaji kdyz se borci nesejdou, to by Laziu vyhovovalo nejvic

Reagovat
Pipo123

Už vyšlo ofiko ako dlho budú chýbať, Basta 1-2 mesiace, Bastos 2-3 týždne, De Vrij 1 týždeň, Wallace 1 mesiac a Milinkovič by mal vynechať iba zápas proti Verone, takže to nie je také strašné, ešte že je za chvíľu repre pauza

Reagovat
Eldarion

To ich len Napoli podplatila chcú ten titul

Reagovat
Ragazzo d'oro

Zaccarda vezme přes Linkedin

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele