5. kolo
20.09.2017 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hellas Verona - UC Sampdoria 0:0

V zápase Hellasu Verona se Sampdorií branka nepadla, přestože šancí, zejména ve druhém poločase, bylo dostatek. Tu největší poslal v nastavení do brankové konstrukce Zapata.

Domácí se zatím v soutěži hledají a až do tohoto utkání měli na svém kontě pouze bod. Zato Sampdorii se daří, ta ve třech zápasech ani jednou neprohrála a tuto sérii hodlala prodloužit i na Stadio Bentegodi.

Námořníci byli po většinu utkání aktivnější, jenomže na defenzívu veronských si nepřišli. Po odehrané čtvrthodině se odhodlal ke křižné ráně Caprari a Nícolas se musel natahovat. O deset minut později si Hellas vytvořil obrovskou šanci, která snad jen zázrakem neskončila v síti. Mattia Valoti se dostal za malým vápnem k pohotové střele, tu však Puggioni vyrazil a z dorážky Valoti vůbec netrefil branku! Posléze byla zase lepší Sampdoria, ale ke změně skóre nedošlo.

Druhý poločas byl na zajímavé šance ještě trochu bohatší. Po krásné kolmici se dostal do zakončení Caprari, golman Nícolas ale dobře zmenšil střelecký úhel a útočníka Námořníků vychytal. Hosté z Janova si v závěru vytvořili velký tlak a v nastavení hlavičkoval s příspěním teče do tyče Zapata. S konečnou remízou 0:0 nejspíše nebudou hosté spokojeni, přeci jenom chtěli na půdě nováčka zvítězit a šance na to měli.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele