5. kolo
20.09.2017 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - Chievo Verona 1:1

Na stadionu Luigi Ferraris padaly branky až ve druhém poločase, avšak bez vítězného konce. Na gól Laxalta ze 62.minuty odpověděl Hetemaj. Výsledek 1:1 je na obě strany spravedlivý.

První poločas zrovna reklamou na dobrý fotbal nebyl. Hrálo se spíše bojovné utkání a to bez jakýchkoliv šancí. Jestli se dá něco označit za zajímavý moment, pak je to situace z 21.minuty a poněkud nejistý Sorrentinův zákrok po střele domácích. O několik minut později ještě nepřesně hlavičkoval Lazović a tím výčet zajímavých akcí skončil.

Diváci mohli jen doufat, aby se obraz hry ve druhém poločase změnil a ono se tak skutečně stalo. Hned ve 48.minutě byl v dobré palebné pozici Laxalt a hostující obrana ho naposlední chvíli zneutralizovala. O chvíli později vyslal dalekonosný pokus Taarabt a i když se Sorrentino prolétl vzduchem, zasahovat nemusel. Zlobili i hosté, ovšem bezgólový stav prolomili domácí. Tísněný Diego Laxalt si udělal prostor ke střele a překonal Sorrentina, jenž při chytání rozhodně neměl čisté svědomí.

Vedení Grifů nemělo dlouhého trvání. Přesně za jedenáct minut dostal kolmici za obranu Hetemaj a těsně před Perinem podsekl balón do sítě. Oba celky pak měly i další šance rozhodnout. Z dálky nepřesně napřáhl Pellegri a Pellissier v nastavení minul branku. Janov si tak s Chievem rozdělil body za remízu 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele