Serie A - souhrn 2. kola

27.08.2016, 20:03, aktualizováno 28.08.2016, 22:50
Komentáře a souhrny
Inter se v domácí premiéře pod Frankem De Boerem trápil a pouze remizoval 1:1. Neapol v divoké přestřelce s AC Milán urvala tři body za výhru 4:2. Juventus od začátku kráčí za obhajobou titulu a po dvou kolech má na svém kontě plný počet bodů. Fiorentina přerušila sérii porážek, Turín díky hattricku Belottiho zničil Bolognu, další reprezentant Pavoletti zase řádil v Crotone...

US Sassuolo - Delfino Pescara 0:3k

28.08.2016 20:45

Góly: 38. Gregoire Defrel, 67. Domenico Berardi - 81. Rey Manaj

V dobrých výkonech nadále pokračuje Sassuolo. Po postupu do základních skupin Evropské ligy zvítězilo i ve druhém ligovém zápase. Neroverdi doma přehráli výsledkem 2:1 nováčka z Pescary.

Pescaru vede bývalý vynikajicí obránce Massimo Oddo a v prvním zápase jeho tým dokázal obrat o body silnou Neapol. Na půdě Sassuola se Delfíni drželi a ve hře o body byli až do závěrečného hvizdu, nicméně překonat podruhé Consigliho se jim nepodařilo.

Utkání se navíc mohlo ubírat zcela jiným směrem, kdyby Caprari využil chybné rozehrávky domácích a nasměroval balón do sítě. Proti byl výtečný Consigli. Ten měl v první čtvrthodině vcelku hodně práce, dále musel zasahovat jak proti Verremu, tak znovu Caprarimu. Delfíni ze sympatického začátku branku nevytěžili a první poločas nakonec prohráli. Ve 38. minutě si srovnal mířidla Defrel a parádně umístěnou ranou poslal Sassuolo do vedení.

Sassuolo chtělo ve druhém poločase co nejdříve vstřelit druhou branku a definitivně se uklidnit. Berardi však z dobré pozice netrefil branku. Na druhé straně se dostal k odraženému balónu a následné střele Biraghi a Consigli musel vyrážet. V 67. minutě se měnilo skóre podruhé a opět ve prospěch domácích. Domenico Berardi se na hranici pokutového území dostal k odvrácenému balónu a přesným volejem k tyči zvýšil na 2:0.

Delfíni to ani potom nezabalili a snažili se o návrat do utkání. Bahebeckovi se to ještě nepodařilo, ale Manaje už byl devět minut před koncem úspěšnější. Mitrita se krásně uvolnil a střílejícím centrem našel na zadní tyč neobsazeného Manaje. Závěr zápasu nabídl drama, ale Pescara už se do další velké gólovky nedostala.

Více informací k zápasu

Turín FC - Bologna FC 5:1

28.08.2016 20:45

Góly: 28. Andrea Belotti, 37. Andrea Belotti, 53. Josef Martínez, 80. Daniele Baselli, 88. Andrea Belotti - 32. Saphir Taïder

Fotbalisté Turína si v domácím zápase s Boloňou otevřeli střelnici a soupeře znemožnili hned pěti brankami. Svěřenci trenéra Donadoniho se ve druhém poločase úplně rozložili. Hrdinou zápasu se stal Andrea Belotti, který sice zase nedal penaltu, ale celkově nastřílel hattrick.

Začátek zápasu nabídl vyrovnanou partii a do první velké šance se dostali hosté. Taiderovu ostrou ránu zneškodnil Padelli. Na druhé straně zase trestuhodně netrefil prázdnou branku Benassi!

Šance se kupily a ve 28. minutě přišla první branka zápasu. De Silvestri naservíroval balón přesně na hlavičku Belottiho a Granata vedla 1:0. Na tuto branku dokázala Boloňa ještě bleskurychle odpovědět, Alžířan Saphir Taider předvedl parádní sólo a přesně mířenou střelou nedal Padellimu žádnou šanci. Nerozhodného výsledku 1:1 si však hosté dlouho neužili. Andrea Belotti si pokryl balón a zblízka prostřelil povyběhnutého Miranteho - 2:1 pro Turín.

Svěřenci trenéra Siniši Mihajloviće byli lepším týmem i po změně stran a v 53. minutě výrazně přiblížil tři body Turínu Josef Martínez. Ten výborně využil přiťuknutí Benassiho a Granata vedla už o dvě branky. Martínez byl navíc při chutí a po jeho další koncovce musel zasahovat Mirante. Boloňa úplně vypadla ze hry a na branku Miranteho se valily další a další útoky. Deset minut před koncem domácí rozebrali defenzívu hostů a Daniele Baselli zvyšoval už na 4:1.

V tu chvíli už žádná obrana Boloni neexistovala a Turín si nadále dělal, co chtěl. V 84. minutě pohrdl penaltou Belotti (mimochodem stejný muž zazdil i před týdnem penaltu proti Milánu), ale tentokrát ho to tolik nemuselo mrzet, neboť o třech bodech už bylo dávno rozhodnuto. Boloňa se nakonec páté brance stejně nevyvarovala a prosadil se penaltový hříšník Belotti, čímž zároveň zkompletoval hattrick.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - AS Řím 2:2

28.08.2016 20:45

Góly: 56. Marco Borriello, 88. Marco Sau - 6. Diego Perotti (pen.), 46. Kevin Strootman

Giallorossi nedokázali odpovědět svým kritikům a zdá se, že stín vyřazení z Ligy mistrů nějakou dobu potrvá. AS sice nad Cagliari vedlo už 2:0, ale těsně před koncem dostalo druhou a vyrovnávací branku.

AS nutně potřebovalo zabrat, aby ukázalo, že s ním otřesné utkání proti Portu nezamávalo tak, jak by se mohlo zdát. Cagliari ale na Vlky z hlavního města velmi často umí vyzrát, navíc jsme se v jeho sestavě mohli dočkat borců jako Ionita, Isla nebo Borriello. A právě někdejší útočník AS proti svému bývalému klubu umí.

Strážit jej měl za úkol Manolas, který vytvořil stoperskou dvojici s Vermaelenem. Obávanou záložní řadu tvořili De Rossi, Nainggolan a Strootman, zatímco v útoku dostal volno Edin Džeko. Trenér Spalletti opět po delší době vsadil na hru s rychlým tridentem, zatímco typického hrotového útočníka nechal jen na lavičce.

Na Sardinii panovaly hodně větrné podmínky a celkem příjemné letní počasí. Hosté z Věčného města doufali, že dokáží lehký vítr přeměnit v uragán, který by odnesl vzpomínky na nedávný duel s Portem hodně daleko. Začalo se jim to dařit už v šesté minutě, kdy do vápna vlétl Stephan El Shaarawy, kterého neobratně poslal k zemi bek Isla. A sudí pískal penaltu, i když se domácí hodně zlobili. Nebylo jim to ale nic platné, protože Diego Perotti kope penalty s velkým přehledem - 1:0 pro hosty!

Ostrované se ale nevzdali a chtěli co možná nejdříve zpátky do zápasu. Málem jim v tom pomohl dlouhatánský pas vpřed, protože míč si sebral Marco Sau a pokoušel si obhodit dva stopery před sebou. Nakonec mu jej ale uzmul vracející se kapitán Florenzi, který balon odehrál na opačnou stranu. Další obrovskou šanci spálil Salah, který pohrdl dobrou nahrávku po sprintu El Shaarawyho a balon z první zatočil kolem tyče! Osobní pomstu mohl na obraně AS vykonat Marco Borriello ještě v 11. minutě, jenže do rány s mu vrhl obětavý Manolas!

Cagliari poté spustilo kanonádu střel, které však končily jen na nejbližších obráncích AS. Hlavičkou zakončoval dost nepřesně zkušený veterán Bruno Alves. Hráč, který od pohledu vypadá, že místo autíček nebo Pokémonů sbírá skalpy nepřátel, zakončoval také ranou z volného přímého kopu. Se stejně špatným výsledkem. Marco Borriello se mohl opět stát noční můrou AS, když se deset minut před koncem prvé půle prosmýkl do vápna, jenže zvolil tvrdou ránu do brankáře Szczesnyho!

Krátce před odchodem do šaten mohl další branku vstřelit milovník dlouhých střel, Alessandro Florenzi. Univerzální hráč natáhl ke střele z třiceti metrů, avšak pálil těsně nad! A Římany to mohlo hodně mrzet, protože Marco Borriello po krásné kombinaci trefil tyč! Do druhého poločasu se dal očekávat podobně pestrý fotbal.

A naplnilo se to ihned poté, co trenér Spalletti sáhl ke střídání. Do hry poslal Edina Džeka, který chtěl zoufale dokázat, jak platný může být. Trvalo mu to asi minutu, protože krásný pas od Salaha citlivě sklepl vedle sebe Kevinu Strootmanovi. A záložník, který toho hodně protrpěl a uvažoval i o konci profesionální dráhy, poslal balon prudce do sítě - 2:0.

Fanoušci AS možná brzy začnou uzavírat sázky na to, kolikrát se ještě proti AS trefí bývalý snajpr Marco Borriello. Dočkal se deset minut po změně stran, kdy byla defenzíva AS dost dezorientovaná a on stál ve správný čas na správném místě. Doklepl míč do branky a Szczesny se mohl zlobit na nepozornou obranu před sebou.

Po rychlém protiútoku Vlků se vpřed hnal Salah, který ještě viděl lépe postaveného Džeka. Jeho tvrdá rána ale mířila jen do nohou brankáře Storariho. Brankář Storari se vyznamenával a likvidoval jednu šanci AS, přesněji Edina Džeka, za druhou. O to větším překvapením bylo, když Cagliari srovnalo. Branka Saua však nebyla kvůli ofsajdu uznána. Uznána ale byla ta další, ještě smrtelnější. Dvě minuty před koncem se snesl skvělý centr na hlavu Saua, který balon lehce tečoval a Szczesny neměl šanci.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Atalanta Bergamo 2:1

28.08.2016 20:45

Góly: 35. Fabio Quagliarella (pen.), 45. Édgar Barreto - 27. Franck Kessié

Atalanta padla v Janově, tři body zůstávají na kontě Sampdorie. Té hodně pomohl i fakt, že byl ještě před koncem první půle vyloučen Carlos Carmona, takže Orobici museli hrát v početní nevýhodě poměrně dlouhou dobu.

Domácí Sampdoria se pokusila připsat si další body, o které do Janova přijela bojovat Atalanta. Nově tvořený domácí tým se opět spoléhal na hráče jako Alvarez, Quagliarella nebo Muriel s Vivianem, ke kterým se přidali mladíci jako Linetty nebo Torreira. Mezi náhradníky usedli například Schick nebo Fernandes s Praetem.

Atalanta trochu bojuje s vyvážeností kádru, ale chtěla navázat na dobrý výkon z prvního kola. Takže v záloze opět nastoupil mladík Kessie, který minule příjemně překvapil. Do hry se od úvodu dostali i Kurtić, Sportiello, Zukanović nebo navrátilec Paloschi.

Po chvíli ticha, která byla na všech italských stadionech věnována obětem nedávného ničivého zemětřesení, se domácí pustili do svého soka s chutí sobě vlastní. Luis Muriel si však počínal až příliš ostře při svém průniku, takže jeho akce brzy skončila. Atalanta hrozila spíše střelami z velké vzdálenosti, jakou byla ta Jasmina Kurtiće. Jenže ten mířil těsně vedle. Stejně se na druhé straně vedlo Luisi Murielovi, který rovněž pálil těsně vedle.

Hra byla od té doby hodně kouskovaná a sudí Doveri několikrát musel uklidnit soky na obou stranách, kteří si počínali příliš agresivně. Carlos Carmona za to dostal žlutou kartu, Frank Kessie napomenutí od sudího. O trochu fotbalovosti se pokoušel Alberto Paloschi, který ale přízemní nahrávkou do pokutového území nikoho ze spoluhráčů neoslovil.

V Bergamu mají nového hrdinu, kterého vedení několikrát jen za tento týden odmítlo prodat. Sbírá sice teprve první minuty v Serii A, jenže vždy patří k nejlepším. Seznamte se, Franck Kessie. Mladý zázrak a defenzivní univerzál, který ale za 120 minut tohoto ročníku zatím vstřelil tři branky! Ve 27. minutě se dostal k odraženému míči a z první jej napálil do sítě!

Odpovědět chtěl Vasco Regini, který po půlhodině hry pálil velmi povedeně. Jenže k jeho smůle střela skončila na tyči! Přesto se Doria dočkala kýžené branky. Deset minut před koncem první půle totiž došlo k faulu v šestnáctce, z čehož díky penaltě těžil zkušený střelec Fabio Quagliarella - 1:1 a začínalo se od nuly.

Pokud Orobici pomýšleli na další útok, situaci jim rozboural Carlos Carmona, který krátce před koncem první půle hloupě fauloval a protože už jednu žlutou kartu měl, oslabil svůj tým nuceným odchodem do šaten! A Doria toho ihned využila. Ve 45. minutě totiž vedoucí branku vstřelil Edgar Barreto, který hlavičkoval přesně a rozjásal domácí ochozy!

Oslabení bylo znát, i když stažení jediného hrotového útočníka asi čekal málokdo. Nevýrazný Alberto Paloschi šel dolů, místo něj si zahrál obránce Konko. Atalanta evidentně hrála na brejky, z nichž ten první se jí málem podařilo proměnit. Alejandro Papu Gómez utekl obráncům a vyslal ostrý pas o vápna, kde však v tuto chvíli už chyběl Paloschi. Jako by toho Atalanta neměla už dost, ze střídačky vstal ještě Dennis Praet, který měl oživit hru Dorie.

O to samé se pokoušel také Karol Linetty, který po hodině hry hezky hledal kolegy ve vápně. Dvacet minut dopřál trenér Giampaolo také nováčkovi v útočné linii Dorie, Antemu Budimirovi. Ani ten ale s výsledkem nic neudělal.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Empoli FC 2:0

28.08.2016 20:45

Góly: 3. Felipe, 90+5. Stipe Perica

Zebry si poradily s návštěvou z Empoli a napravily si reputaci po zpackaném prvním kole. O tři body se domácímu týmu postaral začátek a konec zápasu, protože Felipe se trefil už ve 3. minutě a dílo zkázy dokonal v 95. minutě střídající Perica.

Domácí Zebry se pokusily potěšit své fanoušky, kteří si našli cestu na stadion Friuli, ale dnes je nečekal snadný soupeř. Do cesty se jim postavilo nevyzpytatelné Empoli. Toskánský celek sice přes léto přišel o některé své hvězdy, ale jiní talentovaní hráči zase zaplnili jejich místa. Dnes se po bok Pucciarelliho postavil veterán Gilardino, za zády mu běhali Krunić, Croce a mladík Diousse. V barvách domácího týmu se v útoku představil Duván Zapata podporován novým objevem de Paulem.

Ani samotné Udinese zřejmě nečekalo tak skvělý úvod. Empoli se sotva rozkoukalo, pořadatel dohlásil jména na soupisce, a už se měnilo skóre. Ve třetí minutě rozehrál rohový kop mladík Rodrigo de Paul, který posadil míč na hlavu Danila. Ten sice nemířil přesně, ale balon se s trochou štěstí dostal k Felipemu. A ten si již rady věděl - 1:0 pro Udinese!

Udinese bylo mnohem aktivnějším celkem a nenechalo Empoli hrát. S další ranou přispěchal Evangelista, který o chvíli později také centroval. Na dlouhý pas si sice nabíhal Rodrigo de Paul, ale nakonec o kousek nezasáhl balon. S postupujícím časem se Empoli dostávalo do zápasu, jenže vážnější šance byly jednoznačně na straně Udinese. Jako v 16. minutě, kdy se o průnik do vápna postaral domácí Evangelista, jenž pasem oslovil hlavu de Paula. Mimo.

Pak se tempo hry uklidnilo a snahy obou soků trochu opadly. Fotbalovost se ke slovu dostala až ke konci první půle, jinak nepříliš zajímavé. Nejprve de Paul našel nahrávkou Evangelistu, který nevypálil přesně. Po půlhodině hry Croce kombinoval se Saponarou, který obehrál Felipeho a tlačil se před Karnezise. Jenže zkušený brankář odrazil první i druhou ránu a podržel svůj tým!

Riccardo Saponara táhl svůj tým, ale v rozhodujících chvílích neměl štěstí. V další obrovské šanci mu totiž náladu pokazila tyč, která se mu postavila do cesty! A znovu Saponara! Tentokrát poslal míč na pravou stranu, kde se nacházel Gilardino, ten si krásně obhodil Samira a postupoval po pravé straně do vápna. Jenže balon mu odkopl Danilo.

Empoli potřebovalo změnu, čerstvou krev. A tak stáhl nevýrazného Kruniće, místo něhož poslal do hry Marcela Büchela. Právě ten se blýskl skvělým pasem na hrotového útočníka Pucciarelliho, který si dlouhou nahrávku skvěle zpracoval. Jenže se střelou otálel, takže se k němu včas dokázal dostat Fofana. Střídající Marcel Büchel hodně často podnikal nebezpečné výpady a několikrát se pokoušel vystřelit, ale jeho pokusy se nesetkaly s úspěchem.

Po špatně rozehraném rohovém kopu se k míči dostal Ricky Saponara, který centrem oslovil Alberta Gilardina. Ten se málem radoval z hlavičky znamenající gól, jenže skvělým zákrokem mu radost zkazil brankář Karnezis. Zasahovat musel také jeho protějšek, kterého zaměstnala tvrdá rána záložníka de Paula. Empoli si srovnání samo zkomplikovalo, protože Laurini ostře fauloval střídajícího Pericu, za což dostal rovnou červenou!

Empoli se přesto i v oslabení snažilo o tlak, ze kterého ale paradoxně udeřilo Udinese. Po zmatcích ve vlastním pokutovém území uzmul míč stoper Danilo, který balon odkopl hodně daleko. Tam si jej našel mladý útočník Stipe Perica, který si nejprve balon zpracoval. Pak si pohrál s bránícím Zambellim a přesnou ranou pokořil brankáře Pelagottiho - 2:0 pro domácí Zebry.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Chievo Verona 1:0

28.08.2016 20:45

Góly: 28. Carlos Sánchez

Fiorentina doma udolala jedinou brankou Carlose Sáncheze Chievo a po porážce s Juventusem si připisuje první body. Naopak Chievo nepotvrdilo výhru nad Interem a z Florencie odjíždí s nepořízenou. Utkání na Stadio Artemio Franchi nenabídlo zrovna atraktivní podívanou.

Chievo předvedlo v prvním poločase to, v čem nejvíce vyniká, tedy neprostupnou defenzívu. Viola se marně snažila nalézt jakoukoliv skulinku v obranných řadách domácích a není tak divu, že nebyl první poločas zrovna ke koukání. Přesto ale jedna branka padla, po půlhodině hry si naskočil na Iličićův centr Carlos Sánchez a brankář Sorrentino byl bezmocný.

Fiorentina musela už v 10. minutě řešit první střídání, zraněného Vecina nahradil Badelj a další pohroma přišla před koncem poločasu, kdy se pro změnu zranil brankář Tatarusanu. Kouč Paulo Sousa tak musel během prvního poločasu "vyplácat" dvě střídání! Krom vedoucí branky a vynucených střídání se nic podstatného v prvním poločas neudálo.

Druhý poločas byl jako přes kopírák a divákům nabízel jen minimum šancí. V 59. minutě měl na kopačce druhý gól Josiph Iličić, z výborné pozice pokoušel obstřelit Sorrentina, ovšem netrefil zařízení. Ani Chievo nedokázalo Fiorentinu nějak překvapit a v podstatě si v zápase nic nevytvořilo.

Fiorentina hubené vedení v pohodě uhlídala a připisuje si první body. Na druhé straně Chievo znovu potvrdilo, že je venku poloviční.

Více informací k zápasu

FC Crotone - Janov CFC 1:3

28.08.2016 20:45

Góly: 34. Raffaele Palladino - 51. Serge Gakpé, 55. Leonardo Pavoletti, 64. Leonardo Pavoletti

Crotone si určitě představovalo lepší domácí premiéru než porážku 1:3 s Janovem, tedy s celkem, který vede někdejší kouč domácích Jurić. Nováček sice otevřel skóre, ale pak už se střílelo výhradně do domácí sítě. Janovští vstřelili všechny branky až ve druhém dějství.

První čtvrthodinu hry se oba celky spíše oťukávaly a k vidění nebyla žádná velká příležitost a v podstatě ani náznak šance. V 17. minutě se to změnilo, domácí si totiž vytvořili první gólovku, Rosiho hlavička skončila na tyči. Jen o dvě minuty později se pověsil do vzduchu Palladino a Lammana měl znovu velké štěstí, tentokrát ho spasilo břevno!

Domácí byli nadále lepším týmem a ve 34. minutě své snažení korunovali vedoucí brankou. Tochukwu Nwankwo odvedl ve vápně dobrou práci a z druhé vlný střílející Palladino uklidil míč do sítě - 1:0 pro Crotone. Až inkasovaná branka janovské pořádně probudila a ještě do konce poločasu se mohlo měnit skóre. Jak v případě Pavolettiho rány, tak i šance Lazoviće, skvěle zakročil golman Cordaz.

Grifové na výkon ze závěru prvního poločasu navázali a velmi brzy po změně stran dokázali otočit výsledek. Nejprve Gakpé využil perfektní přihrávky Ntchama a krátce poté Pavoletti hlavou otočil na 2:1.To vše v rozmezí pouhých čtyř minut. A tím Grifové zdaleka nekončili, v 63. minutě lehce tečoval balón Leonardo Pavoletti a Cordaz byl znovu bezmocný. Janov měl i další šance a nakonec mohl vyhrát větším rozdílem, Cordaz však už za svá záda nic nepustil.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Città di Palermo 1:1

28.08.2016 18:00

Góly: 72. Mauro Icardi - 48. Andrea Rispoli

Trenér Frank de Boer si připsal další nepříliš povedené utkání a otazníky tázající se po správnosti jeho angažování nabírají na síle. Pravdou ale je, že na rozdíl od premiéry Inter dnes alespoň bere jeden bod za remízu. Palermo sice na San Siru vedlo, ale remízu zachránil domácí kapitán Icardi.

Inter Milán v loňské sezoně na začátku udivoval vůlí a silou, se kterými vyhrával množství zápasů třeba jen o jeden gól. Sice se našli lidé, kteří jej kritizovali za nevýrazný herní projev nebo málo akcí, ale body to přinášelo spolehlivě. Letošní Inter je ale úplně jiný, za což z velké části může špatné načasování změny trenéra, se kterým se sami hráči víceméně stále seznamují. A tak není divu, že Inter stále nejede na sto procent.

Dnes se mu do cesty postavilo Palermo a fanoušci Nerazzurri doufali, že se jejich týmu bude konečně dařit. Možná i proto, aby tým udělal dobrý dojem na Joaa Maria, novou to posilu Interu, která dnes shlížela na trávník z tribuny. Trenér de Boer zvolil zři záložníky a tři útočníky, vedle Icardiho postavil Edera s Perisićem. Jen lavička tak zbyla na Candrevu nebo Brozoviće. Palermo spoléhalo na hráče jako Hiljemark, Čočev, Rispoli nebo Quaison.

V úvodu utkání se jako hodně aktivní jevil zejména chorvatský útočník Ivan Perisić, který větral obranu Rosanero neustálým během a akcemi. Ani jedno z jeho zakončení v prvních deseti minutách ale nevedlo k první brance. Na opačné straně neměl brankář Handanović mnoho práce. Hiljemark o chvíli později nacentroval míč z volného kopu do vápna, kde byl zcela volný Goldaniga, jenže ten mířil mimo.

Utkání s Palermem hráče domácího celku hodně bolelo, několikrát byl k zemi poslán Mauro Icardi, kterého si obránci Palerma velmi dobře hlídali. Hodně aktivním hráčem byl rovněž Ever Banega, který často rozjížděl útoky svého celku a byl u většiny nebezpečných akcí. Banega také dokázal ve vápně najít hlavu Kondogbii, který po zahrávání volného přímého kopu mířil mimo. Inter mohl po třiceti minutách udeřit, když Gary Medel pálil z druhé vlny, jenže za již překonaného brankáře Pošavece se postavil Goldaniga, který míč na brankové čáře odkopl pryč!

Pět minut před koncem první půle se míč snesl na hlavu obránce Jeisona Murilla, ale opora domácích řad zamířila jen těsně vedle tyče! S přibývajícími minutami tlak Interu narůstal, ale zdálo se, že jej hráči pozapomněli kdesi v šatně. Palermo totiž vstoupilo do druhého poločasu mnohem lépe. Pouhé tři minuty po změně stran se fanoušci hostí mohli přetrhnout radostí, protože Andrea Rispoli pálil z druhé vlny. To by ještě nevadilo, jenže balon po kontaktu s obráncem Santonem zcela změnil směr, na což brankář Handanović prostě reagovat nemohl!

Inter byl po obdržené brance hodně nervózní a jeho kombinace již nebyly tak nebezpečné ani přesné. Znervózněl i trenér de Boer, který se obával další blamáže. Brankář Pošavec toho mnoho likvidovat nemusel, ke střele se odhodlal jen obránce D'Ambrosio a jednu hlavičku trefil Medel. Trenér de Boer potřeboval novou krev a tou měl být Antonio Candreva, který vystřídal unaveného Perisiće.

A právě Candreva byl faulován Gazzim v blízkosti pokutového území, což byla parketa pro Banegu. Někdejší hvězda Sevilly se ujala míče a posadila jej na hlavu Maura Icardiho. Ten ale zakončil těsně vedle! Moc mu to ale asi nevadilo, protože o pouhou minutu později se konečně prosadil! Opět u toho byl Antonio Candreva, který skvělým pasem našel Icardiho, jenž jako správný kapitán hlavičkoval přesně - 1:1.

Obdobná situace byla k vidění také o chvíli později, tentokrát v ní ale byly dva rozdíly. Jednak byl adresátem Eder, ale především hlavička skončila vedle. Pět minut před koncem se Inter pokoušel strhnout vedení na svou stranu, když si Candreva počkal před pokutovým území na odražený míč a z voleje vypálil. Jenže jeho skákavá rána skončila nad bránou! Tříbodová radost tak Interu nadále uniká.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - AC Milán 4:2

27.08.2016 20:45

Góly: 18. Arkadiusz Milik, 33. Arkadiusz Milik, 74. José Callejón, 90+3. José Callejón - 51. M'Baye Niang, 55. Suso

Neapol splnila roli favorita a AC Milán nakonec porazila divokým výsledkem 4:2. Parthenopei přitom ztratili dvoubrankové vedení, ale milánští předvedli jako v prvním zápase nedisiplinovanost a po vyloučení Kucky a Nianga se skóre definitivně přelilo na domácí stranu.

Oba týmy tak střelecky navázaly na první utkání a jejich ofenzívy byly plodné, nicméně body zůstaly v Neapoli a to po zásluze.

Svěřenci trenéra Maurizia Sarriho vstoupili do zápasu mnohem lépe, ale Milán je mohl zaskočit, kdyby Abate neposlal Niangovu přihrávku nad. V 18.minutě se poprvé měnilo skóre, Mertensovu střelu Donnarumma vyrazil, ale proti následné dorážce Milika už byl bezmocný! A Donnarumma měl vzápětí další práci, opět pálil Mertens ale milánský brankář výborně vyrazil. Souboj Mertense s Donnarummou se opakoval několikrát a mladičký brankář měl navrch, nicméně defenzíva Rossoneri byla hodně prostupná a nakonec do poločasu podruhé inkasovala. Ve 33.minutě se po rohovém kopu pověsil do vzduchu Milik a druhou brankou rozradostnil stadion San Paolo.

Vincenzo Montella musel o přestávce nejspíše zvýšit hlas, neboť Milán vstoupil do druhé půle mnohem lépe a brzy se mu podařilo vstřelit kýženou kontaktní branku. Mbaye Niang popotáhl balón do vápna a z úhlu ho dostal do sítě. Milán následně ožil a Bonaventura připravil šanci Susovi, jehož krásná rána skončila v šibenici - 2:2. Rossoneri tak během deseti minut stáli dvoubrankové manko.

Neapol následně znovu zvýšila obrátky a před Donnarummou bylo opět živo. V 74.minutě navíc nechala obrana AC Donnarummu znovu na holičkách a José Callejón vrátil vedení na stranu Azzurri. Pro Milán to nebyla jediná pohroma, jen o minutu později dostal Juraj Kucka druhou žlutou kartu a musel do sprch. Jakékoliv naděje na případné vyrovnání pak definitivně zmařil Mbaye Niang, který zbytečně fauloval Reinu a i on byl po druhé žluté kartě vyloučen. Oslabený Milán pak ještě jednou inkasoval, když si vlastní gól vstřelil Alessio Romagnoli.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Juventus FC 0:1

27.08.2016 18:00

Góly: 66. Sami Khedira

Dlouho se zdálo, že se body v duelu mezi domácím Laziem a hosty z Turína budou dělit, ale remízu nakonec odmítl netradiční střelec Sami Khedira. I když je německý reprezentant na hřišti kvůli úplně jiným věcem, nakonec právě on rozhodl.

Do Věčného města zamířil věčný rival římských celků, o body se pral samotný Juventus. Ten měl výhodu oproti ostatním pronásledovatelům, protože začínal své utkání nejdříve. Do cesty se mu postavil trenér Inzaghi a jeho Lazio, které chce letos nakouknout alespoň do pohárových bojů. Mělo to ale těžké, protože Juventus mnozí pasují do role nezastavitelného soupeře. Trenér Allegri ale šel na svého soka jemně.

Jen na lavičce nechal jména jako Pjanić, Higuaín nebo Lichtsteiner s Evrou. Do útoku postavil Mandzukiće s Dybalou, Buffona strážili Barzagli, Benatia a Chiellini. V dresu domácích měl zastavovat nebezpečné útoky mimo jiné stoper Bastos, který tvořil tříčlennou obranu s de Vrijem a Raduem. Tři hráči figurovali také v útočné lajně, konkrétně to byli Anderson, Immobile a Lulić. Jen lavička zbyla na Leitnera nebo Kishnu.

Po devíti minutách, které uplynuly velmi rychle a bez problémů, mladík Paulo Dybala hlavičkoval míč ke vzdálenější tyči, ten ale nebyl nikterak rychlý. Brankář Federico Marchetti jej bez problémů sebral. V prvních minutách nám ale hráči rozhodně nedodali tolik očekávanou smršť ofenzivních akcí či nápadů. Namísto toho jsme se dočkali jen nevýrazné výměny míče a několika špatně zakončených akcí.

Těsně před koncem první půle Immobile upadl v souboji o míč v pokutovém území, penalta se ale nepískala. Fanoušci se zatím nedočkali příliš mnoha akcí a nemohli být s průběhem utkání vůbec spokojeni. Oba trenéři se jistě pokoušeli napravit své ovečky a trochu je motivovat, protože dosavadní výkon nebyl ani na jedné straně dobrý. Juventus působil unaveně a bezradně, Lazio jej ve stejném projevu ještě předhánělo.

Až snad deset minut po návratu ze šaten se fanoušci na Stadio Olimpico dostali do varu. Nejprve obránce Alex Sandro tvrdou ranou nechal vyniknout Marchettiho, k míči se poté dostal Dybala. Mladý Argentinec si udělal dobrý den z několika obránců a zakončoval, jenže k nelibosti fanoušků Staré dámy pálil těsně vedle a chybu v obraně Lazia tak nepotrestal ideálním způsobem. Stále však dokazoval, jak platným může být.

Po hodině hry nedokázal Giorgio Chiellini využít rohového kopu k přesnému zakončení a jeho hlavička mířila těsně nad! Juventus byl ale mnohem aktivnější a gól si za svůj přístup jistě zasloužil víc. Dočkal se ho poté, co se na hřišti objevil talisman Gonzalo Higuaín. V téže minutě si totiž Sami Khedira naběhl do vápna na nahrávku z hloubi pole a krásně ji namířil ke vzdálenější tyči! Juventus se rázem dostal do vedení.

Lazio se dostalo do úzkých a snažilo se rychle navázat kontakt. Immobileho střela byla zablokována, míče se následně zmocnil mladý bek Patric, jenž místo zpracování volil ránu bez přípravy, která však mířila vedle. Deset minut před koncem utkání ještě brankáře Buffona protahoval Ciro Immobile, ale italský útočník nemířil právě přesně. V nastaveném čase se ještě Juventus dostal blízko druhé brance, kterou ale vymazal skvělým zákrokem brankář Federico Marchetti.

Zkušený italský brankář zlikvidoval šanci soupeře, ale nakonec mu to moc nepomohlo. Jeho tým i přes velké úsilí v obranných řadách prohrál se zkušenějším a silnějším Juventusem, takže se nakonec před jeho silou musel sklonit. Domácí fanoušci se příliš mnoha příjemných momentů nedočkali a budou doufat, že příští kolo jim vynese více radosti. Turínský velkoklub naopak slaví, na chvíli je první v tabulce.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Janov CFC22006:26
2.Juventus FC22003:16
 US Sassuolo22003:16
 UC Sampdoria22003:16
5.AS Řím21106:24
6.SSC Neapol21106:44
7.Turín FC21017:43
8.Chievo Verona21012:13
9.SS Lazio21014:43
10.ACF Fiorentina21012:23
11.AC Milán21015:63
12.Udinese Calcio21012:43
13.Bologna FC21012:53
14.Delfino Pescara20113:41
15.Città di Palermo20111:21
16.Cagliari Calcio20113:51
17.Inter Milán20111:31
18.Atalanta Bergamo20024:60
19.FC Crotone20021:40
20.Empoli FC20020:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (228)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Do riti ! nech este raz niekto napise ze De Sciglio je velky talent ???? 1a 3 gol bol jeho ! Prdat ho prec kym este nedosere viac zapasy. Bacca neviditelny, Suso najlepsi hrac AC ! nadherny gol aj prihravka na prvy, jediny hrac AC co vedel co robit s loptou! Niang polodebil co uz zacina robit kokociny ako Balotelli , so zltou taku blbost spravit Najvacsi debil zapasu Kucka druhy gol bol jeho a potom este skrat v hlave za take spravanie ho dat hrat za Bcko ! Nebit debilov s individualnymi chybami mohli sme pekne bodovat

Reagovat
CubONE

Prvy bol Abateho. Treti neustrazil Callejona, to hej, ale inac hral pomerne dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Abateho? myslis ten co nedal? lebo ten co dostali jeho nebol, som si to opakovane pozrel

Reagovat
CubONE

Uplne nezmyselne vystupil z obrany proti obsadenemu hracovi. A nechal volneho Mertensa.

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem mne proste nesedi a urcite by som ho predal za tie prachy co ponukali za neho. viac sa mi paci Calabria alebo by som jednoducho kupil niekoho noveho

Reagovat
madridcan

Zapas, ktory vyhrava tituly a mne tiket. O to viac srdce podskoci, ked rozhodne sympatak.

Reagovat
Furia Ceca

Z tvýho pohledu rozhodujou zápasy Juve jenom sympaťáci. A příští kolo rozhodne za Juventus třetí sympaťák - James Rodriguéz.

Reagovat
madridcan

Niesom presvedceny ci si po Higuainovi mozte dovolit dalsiu dardu

Reagovat
Furia Ceca

Hele, já vycházím z toho, co jsem četl v diskuzi. A Pintu říkal, že je to už dohodnutý. Ostatně: zrovna on ti poslal další argument.

Reagovat
madridcan

Ved mne to neprekaza, ale je celkom na povazenie, ze ako pustame hracov, ked mame natrepany program. Pridu unavove zranenia a pojdeme do pice

Reagovat
Furia Ceca

To byl samozřejmě vtip. Zatím jsem se víc, než že o Jamese "máme zájem," nedočetl.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, a Pintu to říkal s trojkou v krvi.

Reagovat
Furia Ceca

V tom případě je Pintu pěknej hajzl, takhle Furii plést hlavu!

Reagovat
Pipo123

Kurveský boj na trávniku, inokedy proti Juve tečieme o polčase 0:3 a len sa dohráva, dnes sme tam nechali všetko a hráči makali celý zápas, bohužiaľ v druhom polčase sme mali kopec nepresností a zbytočne tak dostávali Juve do hry. K hráčom, najlepší od nás Bastos, debut jak jebička, neprehral snad žiadny súboj, páčil sa mi ešte klasicky Biglia a potom Ciro. Je na čom stavať do ďalších zápasov FORZA LAZIO

Reagovat
brenk

Druhý polčas už to malo šťavu, trochu sme sa zatiahli po góle, ale nič hrozné.Veľmi dobre Benatia, ku koncu zápasu už úplne dominoval, ale aj zvyšok obrany veľmi solídne. kraje veľmi nevýrazné, tam očakávam ďalší zápas obmenu. Sami pokiaľ vydrží zdravý bude veľmi výraznou postavou, čuchom na góly pripomína Vidala, vie kedy si nabehnúť, chladná hlava v zakončení.

Po ťažkých dvoch kolách 6 bodov, paráda

Reagovat
Pinturicchio

To byla ale sračka. Ten tým si vyloženě říká o 4-3-2-1 / 4-3-3 s Higuaínem na hrotu s Pjacou a Dybalou pod ním. Ne, my radši budeme, alespoň zatím, hrát 3-5-2, kdy supertalent Pjaca bude dělat náhradníka o rok staršímu Dybalovi. Nesedí to ani Higuaínovi.

Reagovat
mato Kreator

tiez mam pocit ,ze 4-3-3 bude idel pre Juve ak Allegri bude preferovat 3clenu obranu tak Rugani presedi celu zezonu uz len preto si zelam aby dal prednost hry na 4 obrancov

Reagovat
brenk

veď to nedáva zmysel s tým Ruganim

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má větší šanci při třech stoperech než dvou

Reagovat
mato Kreator

ako sa to vezme..stale len na ukor Barzagliho a pri rozostaveni 3-5-2 mu Allegri priestor casto nedava(l) mozno ked sa to zmeni na 4-3-3 tak bude castejsie hrat ale to je len moj nazor

Reagovat
Pipo123
Reagovat
andycek1

Lazio tipujem minimalne do TOP 6 ked ne aj do TOP 5.

Reagovat
M11

z 22 zapasu kdy hral Khedira.. 21 vyher

Reagovat
Furia Ceca

A za 22 zápasů v Serii A dal víc gólů než ve 102 zápasech v La Lize. Neuvěřitelný, jak mu to u nás jde. Navíc u těhle hráčů je super, že z Juventusu jen tak neodejdou, protože v absolutním velkoklubu už byli a nemají zas takovou potřebu jít jinam. A to jak u Khediry, tak u Higuaína - a ze (nejen) stejnýho důvodu byl bral Jamese.

Reagovat
Furia Ceca

...a ještě dal gól v 66. minutě s šestkou na zádech. To je satan!

Reagovat
M11

a 1 plichta

Reagovat
Mr.Jindros

Neuvěřitelný... a to má teprve 29 let, pokud mu vydrží zdraví dá 4-5 sezón s přehledem.

Reagovat
Pettirosso

Pedullà: "Luiz Gustavo-Juve, partita aperta. Su Sissoko e N’Zonzi…"

co to je za jména? To jsme se vrátili do dob Secca?!

Není na trhu kvalitní CM? Srát na panic buye, máme kvalitní hráče, co čekají na šanci!

Reagovat
smazaný uživatel

O jeho kvalitách už svědčí už jen to že hrál za Bayern :-) skvělý hráč

Reagovat
Furia Ceca

Kdo? Khedira? Ten za Bayern nikdy nehrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidím , tak liga bude velmi vyrovnaná i přes tohle všechno si myslím , že pověstnou korunu střelců získá Patrik Schick a prokope tím Samprodii do věhlasné ligy mistrů

Reagovat
Furia Ceca

Morata gól za Real

Reagovat
CubONE

Druhy polcas tazko nezvladnuty rozhodcom. Ale dostat dve takto hlupe redky je fakt na palicu po hlave.

Potesil aspon Suso a Gigio.

Reagovat
Furia Ceca

V Neapoli musí být strašný dusno. Jinak nechápu, proč bylo tolik hráčů tak podrážděných, nebyl to zápas, co by se emočně nedal zvládnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Arek

Reagovat
olis

druhy polcas katastrofa, stratit tri body po dvojgolovom vedeni by bola poriadna hanba, celkovo hrame tak 30% z toho co minulu sezonu ale ta obrana je katastrofalna a 10 minutove vypadky celeho timu to je tiez na zaplakanie, toto musi Sarri co najrychhlejsie zmenit inak sa moze stat ze do toho upadneme a bude sa to s nami viest celu sezonu

zial ide repre pauza takze s tym az tak vela neurobi, potrebujeme tak tri dobre vysledky za sebou a uz to bude dobre

rozhodca

Reagovat
Furia Ceca

Tenhle rozhodčí byl lidskej odpad...

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý zápas a Mertens jeho jednoznačným králem, zato Insigne je hlavou už někde jinde. Milik má potřebné štěstí, ale zároveň potřebuje ještě čas. Kučo se může chytnout za ruku s Niangem, machří, ale Niang alespoň zahrál.

Reagovat
CubONE

Inac nakoniec je to uznane ako vlastny gol Romagnoliho. Potom nemal dostat zltu kartu, nie? Bud zlta/cervena + penalta alebo vlastny gol.

Reagovat
olis

ak to je uznane ako vlastny gol tak nemal dostat zltu, ak to chytil este pred ciarou tak cervena + penalta

Reagovat
CubONE

Kamarat mi to vysvetlil. Podla tych novych pravidiel to uznali ako technicky gol a Romagnoli dostal len zltu, kedze by to bol dvojity trest, cervena sa vraj dava len za zakerne zakroky pokial sa odpiska penalta/technicky gol.

Reagovat
Ferguson6

Hlavne aj za zákrok v 16ke môže nechať rozhodca výhodu ak ma útočiaci tím loptu, čo nastalo, takže penalta byť nemusela. O technickom gole vo futbale som teda nepočul a príde mi to ako pekna blbosť.

Reagovat
CubONE

Ma to byt v tych 95 novych pravidlach zavedenych od juna. Ja som ich nestudoval, ale tak predpokladam, ze ako futbalista to vie, mozno o tom je niekde nieco.

Reagovat
ED91

O technickom gole som uz veľa krát počul, je to dobré pravidlo. Ale nikde som nepočul že sa začalo používať.

Reagovat
Ferguson6

Čo je na tom dobré?

Reagovat
ED91

Spravodlivosť? Videl si zápas Uruguaj vs Ghana na MS 2010, kde vyboxoval Suarez loptu z brany?

Reagovat
Ferguson6

Áno a je to pre mňa najsvetlejší okamih jeho kariéry, pretože sa zachoval presne takto, ako by sa mal každý. Mohol sa rozhodnúť či pustí gól alebo to chytí rukou a dostane červenú kartu plus penalta proti jeho tímu. Hráč je predsa súčasťou hry a nemôžeme ho ignorovať len kvôli tomu, že strela šla na bránu. Technické góly sú blbosť, keď raz neskončila lopta v bráne, tak gól nebol a ak to bolo proti pravidlám, tak má byť trest pre hráča a tá penalta, to je fér. Nie technický gól. Potom môžeme dávať aj technické žlté karty, červené karty, offsidy, priame kopy, auty, ...

Reagovat
ED91

Moj názor na tú situáciu je že keby používal rozum mohol to vyhlavickovat ... Technický gól nieje blbosť a preto že ked je lopta idúca do brány zastavená neregulernym spôsobom tak sa týmto pravidlom len dostaví náprave a zamedzí sa takejto spinavosti.. tvoje "technické žlté, červené karty" , nedávajú sa dodatočné tresty? A prosim ta o vysvetlenie ako by fungoval technický offside, priamy kop a aut.

Reagovat
smazaný uživatel

To co řikáš je kravina. Technický gól by ve fotbale být neměl.

Reagovat
ED91

Čo konkrétne je kravina? Spravodlivosť? Tvoj názor...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chytí hráč jako poslední míč rukou, tak nevidim důvod dávat technický gól. Hráč se obětoval pro tým, nedohraje zápas a brankář má šanci chytit penaltu. Když to bude technický gól a ještě za to dostane žlutou (což už je vrchol demence technickýho gólu), tak není rozdíl v tom, jestli tento hráč bude hrabat prstama v hlíně na půlící čáře nebo jestli se bude snažit zachránit gólu za každou cenu.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

si zabil..

Reagovat
smazaný uživatel

presne...niet čo dodať...

Reagovat
Carrick

Khedira je borec.

Reagovat
olis

inak ta spominana penalta pre AC to je myslene ked Albiolovi rozbili tvar? ci mi nieco dalsie uniklo?

Reagovat
Steve Stifler

To bude ono, přitom úplně jasnej faul na Albiola. Pokud by teda faul neodpískali, tak potom penalta, páč to Albiol pak zahrál bagrem jak na volejbale Nevím, co to bylo za rozhodčího, ale pískal neuvěřitelně špatně.

Reagovat
CubONE

Tak to mal byt faul, ale ked ho uz neodpiskal, tak pencla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak AC ta zaloha je katastrofa nechapem preco neposilnia zalohu a kvalitny stoper by sa tiez zisiel ale to uz vravime 3 sezony a nic.

Reagovat
smazaný uživatel

pretoze peniaze budu mat az v january

Reagovat
pawelFCB

A Milik si uz maze hatery na chleba.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Godwinson

Milik

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ten výkon nebyl nijak špatný, Cenzuv styl v to vidět uz trochu je. Nicméně by měl chlapcům vysvětlit, že dostat 3 červené během 2 zapasu neni v poradku.

Rozhodčí byl regulérní koště

Reagovat
Ragazzo d'oro

http://www.football-italia.net/90508/montella-sarcastic-milan

Hezky komentář, především směrem k tomu bordelu, co se u nás teď děje

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

zial je to tak ale okrem tich dvoch dementov co pokazili zapas som bol s vykonom celkom spokojny , skor by som stiahol Baccu a skusil Lapadulu, este ked hrali 11 hraci

Reagovat
cervo

Reagovat
Pinturicchio

Zaza oficiálně do WHU. Roční hostování za 5 milionů, pokud odehraje (podle WHU malý počet) zápasů, automaticky se aktivuje opce na 20 milionů + bonusy. Podle SKY se celková částka může vyšplhat na 28 milionů. Čistý zisk na ze Zazy by mohl činit 20 milionů.

Reagovat
smazaný uživatel

Hernanesa sa nezbavíme asi nikdy, úplne zbytočný hráč, čo tomuto mužstvu nemá čo dať. Neviem či to Allegri nevidí, a iba zaberá miesto mladším a perspektívnejším. A tie mená čo sa spomínajú ako Sissoko, Gustavo atď., to je to isté ako pri Hernanesovi. Koho by som bral, keď už chcú tak veľmi nakupovať, tak asi Herreru z Porta.

Reagovat
Pinturicchio

Hernanes už si nezahraje, i teď před ním dostává přednost Lemina. Herrera je super, ale ten nepřijde, nemohl by hrát LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to dúfam, iba ak v pohári, a potom odchod v zime, keď sa vráti Claudio. Ale Herrera toho je škoda, keď čítam tie mená, ale zatiaľ iba špekulácie, tak som spokojný. Stačí, keď príde v utorok Isco

Reagovat
Pinturicchio

Marchisio (Asamoah) - Pjanic (Lemina) - Khedira (Sturaro) ... Mandragora, Hernanes

Tohle nám stačí, řekl bych.

Reagovat
smazaný uživatel

3-5-2 sa mi vôbec nepáči ako to hráme, aj keď je to účelové. Radšej by som prešiel na 4321 alebo 4312, kde by sa striedal Pjanic, Dybala a Pjaca na dve pozície pod hrotom. Už teraz bolo vidieť, ako všetko stále na Dybalovi ako si prichádzal pre lopty, až do hĺbky, potom chýbal v útoku. Jeden na kreativitu je strašne málo.

Reagovat
Pinturicchio

4-3-2-1 / 4-3-1-2

Pjanic, Dybala - Higuain

Pjanic - Dybala, Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Allegri nekolikrat rekl, ze Pjanic se pred obranou muze stat skvelym registou, tak nevim proc tu zbytecne porad spekulujete o podhrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nestane sa

Reagovat
Pinturicchio

Tomu místu, kam jsi napsat tenhle svůj zbytečný příspěvek, se říká diskuse.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

To říkal i o Hernanesovi Proč předělávat hotového hráče? Pjanič v AS jasně ukázal kde jsou jeho síly, ale Allegri so ho chce předělat k obrazu svému... naprosto bezdůvodně.

Má tam dvacetiletý hráče s kterejma si může dělat co chce, ale on radši zkriplí šestadvacetiletýho hráče, co by měl už jenom pilovat to, v čem je dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som chcel este aby prisiel Blaise Matuidi. Podla mna uplne idealna nahrada za Pogbu v ramci moznosti. Ma skusenosti a je velmi spolahlivy, maka v kazdom zapase a pomoze utoku aj obrane, rychly, dobra nahravka, dobra strela ... s nim ta zahola dostane ovela vacsi smrnc a on sa do juve podla mna hodi idealne aj tym aky je makac. Hovori sa o 30m€ co je na 29 rocneho hraca dost, ale je to kvalita!

Reagovat
Pinturicchio

Matuidi měl stát 30-30+ milionů. Nesmysl dávat to za něj, když je v týmu o nic horší, ve formě lepší, Asamoah.

Reagovat
Airus

z toho nic nebude. PSG jasně řeklo že ne, takže teď je to jenom jak moc Marotta zpanikaří

Reagovat
Lech

Ten by do Juve seděl

Reagovat
Pinturicchio

Jistě, kvalita ke kvalitě.

Reagovat
Lech

Takto jsem to myslel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

jááj to bol rozhodca...čím viac kariet,tým väčší bordel na ihrisku....ale malo to emócie,také talianske...inde to nenájdeš.....škoda Kucku...ale obi dva tímy majú na viac....ešte sa len začína...

Reagovat
olis

Sarri vcera po zapase povedal ze potrebuje jedneho stopera, on sa k mercatu nerad vyjadruje takze asi ho potrebuje velmi

Na Gabbiho povedal ze v Pescare odohral dobry zapas a bude rad ak ostane, ale ze ak ma o tom Gabbi nejake pochybnosti tak radsej nech ide

Reagovat
panca

Tak jsem po dlouhé době viděl ( jen první polocas) AC a zadnej progres teď nešel videt...poháryby byly velkej uspech

Reagovat
smazaný uživatel

AC vypadalo první poločas v některých fázích líp než Neapol. Rozdíl dělal jenom Mertens. V druhém poločase to samé. Rozhodla neschopnost ubránit ho a demence Kucky a Nianga.

Vůbec AC na mě už druhou sezónu působí herně dost pozitivně, ale zároveň hrozně naivně a zranitelně. Hráči se nezajišťují, všechno je minizápas jeden na jednoho a to prohrává zápasy. Hlavně nechápu pozici Jacka, je nesmysl aby nejkreativnější hráč AC musel bránit Callejóna. Vůbec 4-3-3 do venkovního zápasu v Neapoli je totální píčovina. Tady měl místo Nianga hrát další záložník a Bonaventurovi se měla nechat větší volnost. Tuhle ležérnost trochu nechápu. Připadá mi to jako opačný pól úzkoprsého Simeoneho. Jeden v nové sezóně nezariskuje ani piču a druhý riskuje až moc.

Nevím. Ten kádr AC má na to, aby o poháry úplně s přehledem bojoval. Ale myslím, že pořád nepochopili, že jedině za předpokladu, že si nepůjdou fotbal užít, ale odtrpět a odbojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slovenský futbalový reprezentant v službách talianskeho klubu AC Miláno Juraj Kucka sa údajne ocitol na zozname želaných posíl tamojšieho šampióna Juventusu Turín. Referuje o tom portál calciomercatoweb.it s odvolaním sa na informácie denníka Corriere dello Sport.

Reagovat
Pinturicchio

No vida, identifikování panic buy ani netrvalo dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

L O L !

Reagovat
jany kozak

5-7mega

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci to je pravda alebo sranda ale pobavilo ma to ja osobne som mu asi najviac fandil ale teraz som zmenil nazor, moze ist papa

Reagovat
Pipo123

E’ Bastos il migliore in campo di Lazio-Juventus, secondo i lettori de lalaziosiamonoi.it. Non poteva iniziare meglio l’avventura del difensore angolano, che si prende il primo posto con il 73% dei voti. 'Asfaltati' de Vrij (8,26%) e Ciro Immobile (8.07%), rispettivamente secondo e terzo.

Prechválime ho a potom proti Chievu dostane redku

Reagovat
Jajinek

Ono to není nic světobotnýho....celýmu tomu chybí pouze dvě věci...mít v týmu alespoň jednoho krajního obránce...ne tu naši parodii. Vždyť ten mladej belgickej kuntakinte byl daleko lepší než Santon. Prostě musíme někoho bez podmínky koupit ještě tento týden.

No a druhá věc je, že nemůže vedle sebe hrát K-Dog s Medelem. Prostě ne. To, že tam odehráli 180 minut a nikdo je nesundal je zázrak. Pokud bychom napravili tohle, tak se chytne i ten zbytek.

Jinak Maruo zase zahodil co mohl...vlastně to, že Palermo ze vzduchu dostalo je jeden gól je naprostá ostuda všech ostud!!!!

No...horší to být nemůže

Reagovat
CubONE

Preco ste tak odpisali Erkina? Za pokus v ostrom zapase to urcite stalo. Tiez som cakal, ze Ansaldi bude v zaklade.

Reagovat
Jajinek

Ansaldi se zranil a Erkin je průměr...nic navíc.

Reagovat
Pinturicchio

Icardi už svůj největší boj vyhrál přes Wandu, na to sere.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Votas

"horší to být nemůže"...to bych zakázal v souvislosti s Interem psát. To je pro ten klub výzva, kterou poslední dobou překonávají s velkou grácií pokaždé a znovu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Tajne som dúfal že Inter sa nejak dostane do LM, ale tomu neverím, tých problémov tam je kopec a bude trvať kým si to sadne. FDB má čo robiť a čaká ho veľa práce

Reagovat
The Krupy

OT: Dnes som pozeral Total Italian Football magazín a kvôli tej moderátorke to asi budem sledovať častejšie

http://media.melty.it/article-2638192-ajust_930-f1413361018/laura-barriales-sexy-in-lingerie.jpg

Reagovat
CubONE

Ech, tie prsia vyzeraju strasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

ale keby ti ich polozi na nos inak by si vravel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pospovič

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

To pise teraz ale keby bolo ako ty hovoris tak by ani jedineho kriveho slova nepovedal ani by nemukol

Reagovat
Airus

kdyby mu dala filcky tak jo

Reagovat
CubONE

Do tvare pekna, ale prsia strasne. Ble.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

Vybral jednu z nejhorších fotek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi teda učinil objev, tleskám (tlesk, tlesk, tlesk). Ale to, že před dvěma lety dělala v J-TV, to ti asi uniklo.

Reagovat
The Krupy

Tlieskaj svojej umelej arogancii kombinovanej s nedostatkom sebavedomia a predstav si, že ľudia majú aj iné záujmy či aktivity, než sledovať J-TV a nutne nemusia cítiť každý prd okolo Juventusu, hoci klubu, áno, môžu fandiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokračuj, tady nechybíš, puso.

Reagovat
The Krupy

Ďakujem za odporúčanie, ale zariadim sa podľa vlastného uváženia, výplody nímandov tak nejak selektujem. Pekný deň.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak je jasné, že po sobě nic nečteš. XoXo

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

De boer by mohol skusiť takúto zostavu: Handanovič,Ansaldi,Miranda,Murillo,D ´Ambrosio,Brozovic,Banega,Joao Mario,Perisic,Icardi,Candreva 4-3-3

Reagovat
Nuno čomes

Dnes jsem to neviděl.. Má vůbec cenu se ptát, jaké to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Lepšie jako proti Chievo

Reagovat
Pipo123

Tie výsledky táto sezóna bude zase nekonečná sranda

Reagovat
olis

Cagliari zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

Giampaolo zatím překvapuje,jen tak dál! Držím palce,Marco!

Reagovat
dave30

Proč nehrál Krejčí v základu a Schick vůbec?

Reagovat
Furia Ceca

Vždyť je to úplně jedno...

Asi na to ještě nemaj. Serie A je dost specifická a prosadit se v ní není snadný, zvlášť pro mladý hráče.

Reagovat
db18

Divit se po jednom utkání.

Jinak na jednu z pozic, kterou může hrát Schick přišel Praet a střídat se může jen 3x

Reagovat
Furia Ceca

A příští kolo souboj druhých: Juventus versus Sassuolo!

Reagovat
smazaný uživatel

Predaj Belottiho proste nechapeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

Diamanti uz je isty, naopak Lazaar do NCastle, co je skoda. Rovnako tak Gonzalez je na odchode, ako kazdy jeden co za nieco stal.

Balotellimu vraj Zampa ponukne 1m plat, nieco by platil aj Pool. Hm co myslite dal by sa konecne dokopy?

Reagovat
Airus

Těžko říct, jestli se nad sebou zamyslel během volna, tak jo. Ale on na to myšlení moc není

Reagovat
Radin

Ládík s Nagym na střídačce a hned dostávali latu, tak že příště zase základ? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Italští.. co je primárně Achraf Lazaar z Palerma? Křídlo nebo bek? Nebo křídelní bek?

Reagovat
10

primárně všechny tři varianty

Reagovat
smazaný uživatel

Dik.. tos mi teda pomohl =) Takze az cas ukaze, kam se s nim u nas pocita.

Reagovat
10

v Palermu hrál nejvíc beka a LWB, ale je hodně ofenzivní, takže zahraje celou lajnu...za ty prachy dobrá posila

Reagovat
Pinturicchio

Ach jo, jsem si říkal, jak to Tomovi natřu ve Fantě po té Callejonově šou a nakonec z toho (beztak) nebude ani remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto? Belotti zas nedal penaltu, takze pocitaji se jen dva goly a Pavolettiho jsem mel na lavce.

Reagovat
Pinturicchio

O té penaltě jsem nevěděl, ale i tak je to na góly 3:3 a jsi domácí.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, Belotti tri, ale jen dva pocitany a Q dal gola no. Skoda Pavolettiho dpc...Ty mas Callejon a Perotti?

Reagovat
Pinturicchio

Jj

Reagovat
Pinturicchio

Škoda Defrela na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni vsechno parada co hrajem...

Reagovat
cresposuper

Chelsea ponukla Fabregasa za Broza. Ten jeho plat je obrovsky, na druhu stranu je to top hrac.

Reagovat
Pinturicchio

A my se radši budeme honit za Witselem, Matuidim, Cuadradem, Gustavem, když to vypadá, že je Chelsea ochotná pustit Fabregase. Do piči, ať je už pátek.

Reagovat
Airus

Psalo se že taky pokukujeme a že nám ho Conte prakticky nabídnul. Tak uvidíme.

Witsel asi přijde, ale až za rok. Jsem zvědavej kolik klubů po něm v lednu půjde

Reagovat
Pinturicchio

Fakt nevím, co by Marotta chtěl víc, pokud je Cesc na trhu, krásně by jím mohl doťuknout mercato. Nabídnutí Fabregase Juventusu zmiňovali jen v Sunu, tuším, takže to je téměř jistě nesmysl. Výměna za Brozovice dává větší smysl, Conte by za Cesca dostal hráče přímo a nemusel ho shánět v posledních dnech přestupáku.

Reagovat
Airus

Jasný, neberu to kdo-ví-jak vážně. Ale jestli ho Conte nechce kvůli nedostatku defenzivního nesazení, tak nevim co s ním u nás. Já bych ho hrál na regu a zákazal Chielinimu se tolik vysouvat, což by zajistilo defenzivní stabilitu. Jestli by to bylo Sami - Pjanič - Césc tak v tom vidím stejnej problém jako v přípravě a prvních dvou zápasech. Hrozný trable dostat míč do útoku a Dybala by zase musel hrát hrozně hluboko

Reagovat
Pinturicchio

Přešlo by se na 4-3-něco.

Mně by zajímalo, proč zatím neodehrál ani minutu Pjanic. Mně to celé přijde nějaké divné. Koupí se prvotřídní AM, po kterém Allegri takovou dobu touží, koupí se supertalent Pjaca, který je primárně křídlo a který podle Allegriho má dispozice hrát trequartistu a stejně se dál hraje 3-5-2.

Reagovat
Airus

352 se hraje ze strachu, aby nezačala sezóna jako minule. Máme dost novejch hráčů který se musí integrovat do systému, takže 5 hráčů v záloze udrží snadno balón a doufá se v nejlepší (že nám to vyhraje Dybala)

Pjanič se prý zranil, takže první zápas nehrál a možná nebyl 100% ready na Lazio? Jinak o Allegriho plánu předělávat Pjaniče na registu si nemyslím nic dobrého. Jestli ho nestaví kvůli tomu, tak je to až nebezpečně podobný Dybalovi, kdy ho předělával na AM, dokuď Allegriho někdo nenakopal do prdele. A samozřejmě to může dopadnou jako s Hernanesem, kdo-ví možná kdyby Hernanes hrál na svoji pozici tak to není takovej 12M flop

Reagovat
Pinturicchio

Snad máš s tím prvním odstavcem pravdu, v první Allegriho sezoně to bylo stejné.

Pjanic ve Villar Perosa dostal jen "koňara", už před prvním zápasem s Violou se spekulovalo, jestli nastoupí on nebo Lemina.

Dybalu na AM nepředělával, jen mluvil o tom, že by tam mohl hrát a tak. Nestavěl ho proto, že to byl mladý ušák a nechtěl na něj vyvíjet enormní tlak hned od začátku (přestup do Juve, očekávání fanoušků, že okamžitě nahradí Téveze).

Reagovat
Airus

Těžko to těď budu hledat, ale co si pamatuju tak to nebylo jenom, "že by tam mohl hrát". Dybala sám říkal, že ho Allegri na trénincích tlačí hlouběji a že byl v Palermu se svojí rolí hrotu spokojenej. To s tím tlakem je sice hezký (a podle mě kec), ale pokaždý když přišel z lavičky tak ukázal že je mu nějakej tlak u zadku a že ho baví hrát. Kdyby se prezentoval jako jiní supertalenti co k nám přišli tuhle sezónu, tak po něm fanoušci nevolaj. Dybala znal ligu a znal Juve a byl připravej od chvíle kdy položil pero na papír

Reagovat
Pinturicchio

Dybala byl v Palermu hrot a Allegri ho dal níž, na ss v 3-5-2. Allegri řekl, že by mohl hrát i AM, ale k tomu nikdy nedošlo. A nenapadlo tě třeba, že když přišel z té lavičky a ukázal, že je pán, že to bylo díky tomu, jak s ním Allegri pracoval?

http://www.eurofotbal.cz/hraci/paulo-dybala-41999/kariera-klub/?data=290-939-43

Reagovat
Airus

neříkám že na něj neměl žádnej vliv, ale není na tom postavenej Dybalův úspěch

Reagovat
Pinturicchio

To ne, talent a dřina jsou určitě důležitější, ale potřebuješ i dobré vedení od trenéra, abys ten talent naplno využil.

Reagovat
Pinturicchio

... a další věcí je ta nesourodá dvojice na CM. Když si trochu zapřeháním, tak Pjanic nemá ani polovinu Leminových svalů, Lemina nemá polovinu Pjanicovy kreativity.

Reagovat
Airus

Od Leminy se nedaj čekat dlouhý přihrávky přez půlku hřiště za obranu. Ale dokáže si zaštítit balón a posunout ho na Khediru, nebo Asu (pokuď mu teda přijdou a nenechaj ho vyhořet, jako to dělali proti Laziu), to pak musí tihle dva spolupracovat s Lobem a Alvésem, ale ti měli dost špatný zápas. Proto to taky vypadalo, jak to vypadalo. 4312 mě teď láka nejvíc, jenže Allegri musí mít hráče co dokáže ovládat hru a ještě bránit. Takovej na trhu není a kromě Claudia tuhle úlohu nikdo nesplní. Lemina, nebo i Sturaro zvládnout zahrát CDM, a Sami, Asa můžou vést hru z LCM/RCM, kde Pjanič tvoří mezičlánek mezi útokem a zálohou.

Reagovat
cresposuper

Na druhej strane zalohe Joao Mario-Fabregas-Banega , ktora by sa rysovala, by podla mna chybalo svalov, u vas by mohol viac zapadnut

Reagovat
Pinturicchio

U nás to bude zase naopak, přehršel svalů, ale bez mozku.

Reagovat
Miguel19

Není to typ hráče jak Pjanič?

Reagovat
Pinturicchio

Pjanic - CM, Fabre - AM, nebo obráceně.

Reagovat
Airus

Fabre už nemá tu rychlost a výbušnost. Měl by právě hrát registu jako byl Pirlo a jenom servírovat. Pro Chlesea vytvořil 66 šancí, to že ostatní jsou dřeváci a nejsou schopný nic proměnit je věc druhá (dobře je to vidět na sestřihách)

Reagovat
Airus
Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas už je dávno z formy, je děsnej.

Reagovat
Airus
Reagovat
Miguel19

To není pravda hele..

Reagovat
Miguel19

Wtf, kde to psali kurva?

Reagovat
Deywid

Contrary to what has been written, the manager and I have a good relationship and he has NEVER told me that I can leave. He said that he counts on me, as I count on him. I will continue to fight for this club until the very end and when called upon I will always give my very best. I'm fully committed to @chelseafc and my only goal is to help them win more trophies. #ChelseaFC

Fabregasov oficiálny facebook

Reagovat
smazaný uživatel

Belotti jede paráda i Pavo a Berardi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo kde sehnat statistiku kolik fanoušků přišlo na první a na druhé kolo Serie A.Díky,

Reagovat
olis
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

Olis sa vyzna, dpc.

Reagovat
Votas

Jako fakt jsem zvědavej, jak to budeme hrát dál. Tady to s Medelem na trequartistovi je solidní bizár. Až pak nebudem mít v listopadu o co hrát, tak by mohl FDB zkusit narvat na hřiště všechnu "kvalitu", čímž by se zároveň vyřešil problém nahovnoidních beků...

Handa-Medel, Miranda, Murillo-Candreva, Mario, Banega, Kondogbia, Perišič- Barbosa, Icardi

Mohlo by to vyřešit řadu otázek. Beky vlastně nemáme, tak na co je vůbec stavět do zápasu. Candreva by tu pozici mohl umět z repre. Icardi by nebyl tolik izolovanej od zbytku týmu. Medel by nezabíral místo v záloze. Jako proti někomu slabýmu by to myslím stálo za zkoušku. Ale zase nejslabší tým ligy na Meazze už máme zasebou, tak kdo ví, proti komu by to mohlo jít. Ale tak hlavně teďka o repre pauze natrénovat. Pořád ti hráči vypadají, jako kdyby ještě ani nedojeli z dovolených.

Reagovat
Jajinek

jsem zvědav, jestli Barbosa přijde už nyní a jestli to včerejší Santonovo zoufalství v kombinaci se zraněným Nagatomem a Ansaldim donutí vedení alespoň k jednání o nějakém bekovi.

Podle mého De Boer musí pochopit, že je třeba vyndat jednoho z dvojice Medel, K-Dog a místo něj bude hrát vysoko Joao Mario... no a pokud ne, tak to zabalme rovnou

Reagovat
Jajinek

Samozřejme je ještě druhá naprosto nejlepší varianta, že to s Chelsea nějak nedopadne ohledně Brozoviče a máme ideálního záložníka už v týmu.

Reagovat
Votas

Barbosa se včera prý na Santosu loučil a na twitteru myslím měl, že se k týmu připojí po repre pauze. A v beka už právě nedoufám. Určitě ne přestup, leda toho Cacerese zadarmo.

Mně příjde, že úplně není vina na Medelovi, že on jenom dělá, co se mu řeklo, přitom on už v nějakým rozhovoru říkal, že se de Boerovi přihlásil, že bude rád hrát v obraně. Takhle ho ale FDB prvně chtěl mít v jednom zápase blízko u obránců a v druhým blíž u Icardiho. Přijde mi, že on jako jeden z mála má aspoň jakž takž fyzičku. Třeba Perišič byl včera úplně hotovej po dvou sprintech. Brozovič s tím, co se kolem něho točí si taky myslím, že není úplně v cajku a jestli nepřestoupí, tak začne nastupovat, pač nebude muset myslet na všechno okolo fotbalu. Včera to vypadalo, že tam byl ochotnej dát i Gňuka dřív než Broža. Souhlas, že K-Dog s Medelem na hřišti moc nefungují, ale to věděla už Sevilla, když tam spolu jednu sezónu hráli...skončili nějak 8. myslím, ale zase Medel měl i dost gólů...celkem by mě zajímala zpráva nějakýho pamětníka, jak to hráli. Ale ti beci to je mor.

Reagovat
Jajinek

obrana Miranda - Medel a záloha Banega, K-Dog, JM ... to už nějakej smysl dává.

Pak už jen ti beci. Chápu, že investice do nich nikdy letos nebyla plánem, ale události posledních 14 dní (Ansaldi mimo, Nagatomo a Santon naprostá tragédie) by podle mě probraly i mrtvého

Reagovat
Votas

Zas abychom nekřivdili...třeba se na beky přivedli Barbosa a Mario, protože dopředu budou lepší a dozadu určitě nebudou horší, než to co tam máme.

Reagovat
Jajinek

Tak prá začínáme lehce pokukovat po Darmianovi

Reagovat
Panděvova ofina

To by bylo moc pěkny, ale obávam se i lehce nereálný pro toto přestupový období. Možná na hostovačku

Reagovat
CubONE

On je Milanista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

tak este 2,5 dna do konca mercata

do obrany stale nie je jasne ci pride Maksimovic, podla Di Marzia je uz takmer hotovo ale nejak ocakavam ze to zase na niecom padne, v tom pripade ocakavam podpisane Caceresa par dni po konci mercata

co sa tyka krajov obrany tak tam uz asi nepride nikto, mozno je este nejaka mala sanca ze pride Criscito ale pochybujem o tom, aj tak sme potrebovali posilnit hlavne RB kde bude nahradnika zase robit Maggio...

na skompletizovanie zalohy chyba uz iba oficialne potvrdenie Roga, ak prejde cez zdravotnu prehliadku tak je uz asi hotovo

v utoku tipujem ze nakoniec ostane Manolo a uz nikto nepride, mozno odide El Kaddouri

Reagovat
FuckT

Nevyzera to az tak zle, ale ked sa rychlo neporiesi ta obrana, tak to vyzera na nase stare dobre ''utok da 10 golov ale obrana pusti 15''. Na to, ako to bube vyzerat pocas Africkeho pohara v pripade, ze neposilnime obranu, ani nechcem radsej vediet. Zaloha je nabita a v utoku Milik zatial nevyzera vobec zle - dobra hlavicka, dobry pohyb, dobry vyber miesta, dobry do kombinacie a nie je ani zdaleka taky pomaly, ako som ocakaval. Gabbi to nebude mat lahke vedla neho.

Ten Ghoulam bude asi bohuzial to iste, co minulu sezonu, t.j. vacsinou vcelku spolahlivy v obrane ale dobre centre ukaze snad tak 1 krat v 4 zapasoch...

Reagovat
smazaný uživatel

#Cavaniho mluvčí z Uruguyae #Antonin: "#Cavani do Neapole? Mohu vám s jistotou říci, že je to všechno pravda. Spekulace trvají celé týdny a v poslední době zprávy o přestupu pod Vesuv zesílily. Aurelio De Laurentiis nicméně vydal prohlášení, v němž popírá všechno. Víme, že přestupový trh se mění ze dne na den, ale toto tvrzení je jen způsob, jak se snaží uklidnit situaci kolem přestupu. Neřekl, že nepřijde, pouze řekl, že je to obtížné a toto tvrzení je jen potvrzením. Ujišťuji vás, že Neapol je blízko uzavření dohody s #PSG. Za jak dlouho? Musí odehrát zápasy s národním týmem proti Argentině a Paraguayi. Pokud si Paris Saint Germain pohne, možná už zítra může být přestup dokončen."

Některé média píší, že vedení Neapole má dnes v 5 hodin rezervovaný let do Paříže!

no, tak to jsme zvědavý, jestli se to opravdu stane, v Neapoli to byl jeden z nej hrotů na světě, teď ale nevím, jaký je váš názor na tento případný přestup?

Reagovat
Jajinek

a koho má PSG jako náhradu?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, možná by to narvali do lacazetteho

Reagovat
Pinturicchio

Kazzetta / Grizzy

Reagovat
smazaný uživatel

Grizzy se už dřív vyjádřil, že nechce teď pryč z atletika, ale kdyby mu tam poslali nějaký neodolatelný plat, tak kdoví, ale podle mě by to byl krok zpět se vracet do Francie

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, zároveň ale jeho agent řekl, že s PSG během prodlužování smlouvy s Atléticem mluvili. Jinak jak píšeš, slabší liga i šance něco vyhrát v Evropě, viz dvě finále Atlética v LM.

Reagovat
Panděvova ofina

Možná se tam najde i Icardi

Reagovat
olis

totalna blbost, a co som ja cital tak toto vyjadrenie dal nejaky novinar z uruguayu a nie jeho hovorca... toto nie je politika ADL aby daval za 30 rocneho hraca 50 - 60 mega

Reagovat
mastakillah

media ve Francii se do něj docela naváží, že by měl jít a je to docela sledovaný téma. Řekl bych, že na tom něco bude a Laurentis jen mlží. Spíš jde o to, jestli PSG sežene náhradu

Reagovat
smazaný uživatel

To není ani politika Juve dávat 90 za téměř 30 letýho hráče a taky jsme koupili Higuaina

Reagovat
teenz

PSG se vyjádřilo, že aktivitu na přestupovém trhu ukončili, nehodlají nikoho kupovat ani prodávat.

Reagovat
Pipo123

Mauricio do Spartaku Moskva na hosťovanie. Tare sa teda zbavil, Konka, Gentilettiho, Bisevača a teraz aj Mauricia. Kto by to na neho povedal na chlapca jednoho albánskeho

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanta A na foru

Reagovat
Pinturicchio

Zase 2:2, mám smůlu na formu soupeřů, tebe bych dal v prvním kole, Dekiho v druhém.

Reagovat
Pipo123

Juventus, domani le visite mediche di Marrone con lo Zulte Waregem

Reagovat
Alberto Aquilani

Juventus nám ponúkol Hernanesa na hosťovačku.... vďaka

Reagovat
mato Kreator

to sa neodmieta

Reagovat
Pipo123

Normálne mi je ľúto odchodu Mauricia, aj keď by nemalo, ale docela som ho mal rád

Reagovat
andycek1

Prekvapivo žadný článek o Mariovi, Gabigolovi, Diawarovi alebo Rogovi...

Reagovat
Pipo123

Prišlo kopec dobrých hráčov do Serie A o ktorých nebol článok, nič prekvapujúce, hold nepíše sa o Serii A tak moc ako napr o Bundeslige či PL

Reagovat
olis

Rog oficialne nas, a este skusime Pavolettiho ale Janov chce 25, vsetko bude zalezat od toho ci predame Gabbiho

Reagovat
Pipo123

Tak už sa nám blíži koniec mercata a docela očakávam príchod nejakého krídla, možno aj dvoch.Tare to avizoval pred týždňom, ale asi sa mu moc nedarí niekoho priniesť. Prioritou má byť stále Dirar, lenže Monaco chce viac peňazí, alebo Keitu. Najnovšie sa píše o tom že Lotito chce 15 mega za Keitu + Dirara, čo by sa mohlo nejak do konca mercata upiecť.

Alternatívou má byť naďalej Cerci za ktorého chce Atletico cca 5 mega, za mňa jasná výhra, ale úplne ideálne by bolo keby prišiel aj Dirar aj Cerci.

Prvé dva zápasy ukázali že môžeme prekvapiť, tá hra má myšlienku, hráme organizovane až na cca 15 min v druhom polčase proti Atalante. Inzaghi zatiaľ prekvapil aj zmenou rozostavenia proti Juventusu začo si vyslúžil samú chválu. Podľa slov Simoneho a posledných dvoch zápasov je evidentné že budeme hrať 4-3-3 a prípadne to 3-4-3, na oboje máme správnych hráčov.

Po prvých dvoch kolách je skoro hodnotiť, ale myslím že môžeme hrať minimálne o LM, nie je na nás taký tlak ako na konkurenciu, hráme iba jednu súťaž a nesmieme zabúdať že aj napriek minuloročným problémom sa stále jedná o Lazio ktoré skončilo pred dvomi rokmi na 3. mieste. Až na Candrevu, Maurio a Kloseho je tá kostra teamu rovnaká a tento rok sa priniesla aj toľko potrebná kvalita do obrany a útoku (Immobile).

Reagovat
Alberto Aquilani

Už som ti išiel dať palec hore za pekné zhodnotenie, ale - minimálne o LM? To ako v takom bežnom prípade budete preháňať Juventus, nie?

Reagovat
Pipo123

EL malo byť, to bol preklep LM by bolo možné len za podobnej jazdy ako pred dvomi rokmi, čo je ale vec nevídaná

Reagovat
10

ne, Juventus bude prohánět Lazio

Reagovat
Pipo123

Sobotu ste nás prehánali slušne

Reagovat
M11

Simone je sympatak.. snad se mu bude darit

Reagovat
M11
Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zdravím, kdyby měl někdo chuť si zahrát dost možná nejlepší český fotbalový manažer, tak máte jedinečnou šanci. Právě probíhá nábor nováčků a pokouší se co nejvíce zaplnit. Snad někdo najde chuť a bude s námi hrát ve skvělé komunitě. Pokud se registruješ, tak já hraji v první španělské lize a tým se jmenuje FC Marná snaha. Rád zodpovím ve hře všechny dotazy.

P.S. Koho to nezajímá nebo uráží, ať to nečte díky :)

http://www.brejk.cz/index.php?p=uvod_registrace&pozvanka=S4KW7R

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele