2. kolo
28.08.2016 20:45 CET
0 : 3
kontumace

Reportáž

US Sassuolo - Delfino Pescara 2:1

V dobrých výkonech nadále pokračuje Sassuolo. Po postupu do základních skupin Evropské ligy zvítězilo i ve druhém ligovém zápase. Neroverdi doma přehráli výsledkem 2:1 nováčka z Pescary.

Pescaru vede bývalý vynikajicí obránce Massimo Oddo a v prvním zápase jeho tým dokázal obrat o body silnou Neapol. Na půdě Sassuola se Delfíni drželi a ve hře o body byli až do závěrečného hvizdu, nicméně překonat podruhé Consigliho se jim nepodařilo.

Utkání se navíc mohlo ubírat zcela jiným směrem, kdyby Caprari využil chybné rozehrávky domácích a nasměroval balón do sítě. Proti byl výtečný Consigli. Ten měl v první čtvrthodině vcelku hodně práce, dále musel zasahovat jak proti Verremu, tak znovu Caprarimu. Delfíni ze sympatického začátku branku nevytěžili a první poločas nakonec prohráli. Ve 38. minutě si srovnal mířidla Defrel a parádně umístěnou ranou poslal Sassuolo do vedení.

Sassuolo chtělo ve druhém poločase co nejdříve vstřelit druhou branku a definitivně se uklidnit. Berardi však z dobré pozice netrefil branku. Na druhé straně se dostal k odraženému balónu a následné střele Biraghi a Consigli musel vyrážet. V 67. minutě se měnilo skóre podruhé a opět ve prospěch domácích. Domenico Berardi se na hranici pokutového území dostal k odvrácenému balónu a přesným volejem k tyči zvýšil na 2:0.

Delfíni to ani potom nezabalili a snažili se o návrat do utkání. Bahebeckovi se to ještě nepodařilo, ale Manaje už byl devět minut před koncem úspěšnější. Mitrita se krásně uvolnil a střílejícím centrem našel na zadní tyč neobsazeného Manaje. Závěr zápasu nabídl drama, ale Pescara už se do další velké gólovky nedostala.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele