2. kolo
28.08.2016 20:45 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

FC Crotone - Janov CFC 1:3

Crotone si určitě představovalo lepší domácí premiéru než porážku 1:3 s Janovem, tedy s celkem, který vede někdejší kouč domácích Jurić. Nováček sice otevřel skóre, ale pak už se střílelo výhradně do domácí sítě. Janovští vstřelili všechny branky až ve druhém dějství.

První čtvrthodinu hry se oba celky spíše oťukávaly a k vidění nebyla žádná velká příležitost a v podstatě ani náznak šance. V 17. minutě se to změnilo, domácí si totiž vytvořili první gólovku, Rosiho hlavička skončila na tyči. Jen o dvě minuty později se pověsil do vzduchu Palladino a Lammana měl znovu velké štěstí, tentokrát ho spasilo břevno!

Domácí byli nadále lepším týmem a ve 34. minutě své snažení korunovali vedoucí brankou. Tochukwu Nwankwo odvedl ve vápně dobrou práci a z druhé vlný střílející Palladino uklidil míč do sítě - 1:0 pro Crotone. Až inkasovaná branka janovské pořádně probudila a ještě do konce poločasu se mohlo měnit skóre. Jak v případě Pavolettiho rány, tak i šance Lazoviće, skvěle zakročil golman Cordaz.

Grifové na výkon ze závěru prvního poločasu navázali a velmi brzy po změně stran dokázali otočit výsledek. Nejprve Gakpé využil perfektní přihrávky Ntchama a krátce poté Pavoletti hlavou otočil na 2:1.To vše v rozmezí pouhých čtyř minut. A tím Grifové zdaleka nekončili, v 63. minutě lehce tečoval balón Leonardo Pavoletti a Cordaz byl znovu bezmocný. Janov měl i další šance a nakonec mohl vyhrát větším rozdílem, Cordaz však už za svá záda nic nepustil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele