2. kolo
28.08.2016 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Chievo Verona 1:0

Fiorentina doma udolala jedinou brankou Carlose Sáncheze Chievo a po porážce s Juventusem si připisuje první body. Naopak Chievo nepotvrdilo výhru nad Interem a z Florencie odjíždí s nepořízenou. Utkání na Stadio Artemio Franchi nenabídlo zrovna atraktivní podívanou.

Chievo předvedlo v prvním poločase to, v čem nejvíce vyniká, tedy neprostupnou defenzívu. Viola se marně snažila nalézt jakoukoliv skulinku v obranných řadách domácích a není tak divu, že nebyl první poločas zrovna ke koukání. Přesto ale jedna branka padla, po půlhodině hry si naskočil na Iličićův centr Carlos Sánchez a brankář Sorrentino byl bezmocný.

Fiorentina musela už v 10. minutě řešit první střídání, zraněného Vecina nahradil Badelj a další pohroma přišla před koncem poločasu, kdy se pro změnu zranil brankář Tatarusanu. Kouč Paulo Sousa tak musel během prvního poločasu "vyplácat" dvě střídání! Krom vedoucí branky a vynucených střídání se nic podstatného v prvním poločas neudálo.

Druhý poločas byl jako přes kopírák a divákům nabízel jen minimum šancí. V 59. minutě měl na kopačce druhý gól Josiph Iličić, z výborné pozice pokoušel obstřelit Sorrentina, ovšem netrefil zařízení. Ani Chievo nedokázalo Fiorentinu nějak překvapit a v podstatě si v zápase nic nevytvořilo.

Fiorentina hubené vedení v pohodě uhlídala a připisuje si první body. Na druhé straně Chievo znovu potvrdilo, že je venku poloviční.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele