Serie A - souhrn 2. kola

29.08.2015, 20:00, aktualizováno 30.08.2015, 22:45
Komentáře a souhrny
Inter veze tři body ze hřiště Carpi a zůstává stoprocentní. Výhry zapisují také Turín, Chievo, Janov, Atalanta a Palermo. Překvapivě bez bodu je po dvou ligových kolech Juventus, který nezvládl duel na půdě AS Řím. Ze sobotního programu slaví tři body AC Milán a Sassuolo...

Janov CFC - Hellas Verona 2:0

30.08.2015 20:45

Góly: 57. Leonardo Pavoletti, 76. Serge Gakpé

Janov si nakonec poradil s Hellasem Verona poměrem 2:0. Obě branky si domácí nechali až do druhé půle, když se prosadili Pavoletti a Gakpé.

Hellas byl posílen prvním kolem, ve kterém nejenže udržel remízový stav s římským AS, ale především odehrál velmi solidní utkání s bojovným a agresivním výkonem. Dnes na něj chtěl navázat při výletu do Janova. Domácí CFC muselo spolknout jednu hořkou pilulku v podobě náhlé změny myšlení sportovního ředitele AS Waltera Sabatiniho, který na poslední chvíli odřekl domluvený transfer Juana Manuela Iturbeho. Dnes se do základu postavili Ntcham, Pandev a Gakpé, který dostal prostor před Pavolettim. Za hosty nastoupila silná formace s Tonim, Juanitem a Jankovićem.

Janov, který v nedávné době přišel také o slovenského záložníka Juraje Kucku, se dnes nedostával příliš do tempa. Už ve zmiňovaném prvním kole se skvělým výkonem prezentoval mladý obránce Souprayen, který ve svém one-man show pokračoval i dnes. Na rychlou kolmici sice bryskně zareagoval, jenže pak už nevypálil přesně. Přesto jej bylo plné hřiště.

Krásný pas do vápna dostal Ntcham, který jej však vlastní vinou nevyužil. Po 14 minutách se perfektním skokem k tyči prezentoval hostující brankář Rafael, který tak překazil radost Rincona. Juanito Gómez následně pálil na druhé straně, jenže i on si počínal unáhleně a nepřesně. Velmi nemilá zpráva pro trenéra Mandorliniho přišla po dvaceti minutách, kdy musel hřiště s bolestivou grimasou opustit klíčový muž, mozek hry Hellasu. Emil Hallfredsson byl raněn a na jeho místo přišel někdejší talent z římského AS Federico Viviani.

O chvíli později se k hlavičce dostal vysoký útočník a loňský nejlepší zakončovatel Serie A Luca Toni. To je vždycky dost ošemetná situace, jenže dnes z toho nic nebylo. Pět minut před koncem nijak zajímavé první půle se Costa prokličkoval s balonem u nohy až do vápna, odkud ale vyslal jen chabou střelu. Poslední rohový kop první půle se Veroně vůbec nevydařil.

Deset minut po změně stran se nic nedělo, ale pak trenér Gasperini stáhl ze hřiště Gorana Pandeva a nahradil jej mladším hrotem Pavolettim. Tomu stačila jen minuta na to, aby skóroval! Po pár desítkách vteřin na hřišti totiž dostal míč ve vápně a krásně propálil vše před sebou!

Cissokho se následně prokličkoval po pravé straně na hranici vápnu, jenže jeho centr byl zneškodněn. Verona poslala do hry Pazziniho a pro Gasperiniho tím trable nekončili. Pavoletti sice totiž skóroval, ale hned se zase zranil, takže musel střídat. To ale domácím Grifům pramálo vadilo, protože výhru jim pojistil náběh Serge Gakpého a jeho následná hlavička do odkryté brány - 2:0. Hellas už nestačil nijak reagovat.

Více informací k zápasu

Turín FC - ACF Fiorentina 3:1

30.08.2015 20:45

Góly: 67. Emiliano Moretti, 69. Fabio Quagliarella, 77. Daniele Baselli - 10. Marcos Alonso

Turín sice prohrával, ale opět ukázal, jak moc mu jdou obraty. Violu poslal do vedení Marcos Alonso, jenže stačila chvíle nepozornosti a rázem to bylo 2:1. Třetí branku ještě později přidal Baselli.

Fiorentina v minulém kole snadno přehrála milánské AC a dnes chtěla svůj výkon zopakovat i proti Turínu. Býci však nejsou žádným ořezávátkem a naplno chtějí proniknout do horních pater tabulky. Dnes se tým trenéra Ventury spoléhal na osvědčenou stoperskou trojici Maksimović, Moretti a Glik, v útoku pak dostali prostor Fabio Quagliarella a Josef Martinez. Hostující trenér Paulo Sousa dal důvěru Valerovi, Matimu Fernandezovi nebo Josipu Iličićovi, kteří podporovali vysunutého hrota Kaliniće.

Toskánský celek byl jasně aktivnější v prvních minutách dramatického zápasu a dával o sobě hodně vědět. Domácí často až na poslední chvíli a s vypětím všech sil dokázali udržet hosty na uzdě. Po pasu od Josipa Iličiće pálil Marcos Alonso tvrdou, ale nepřesnou ránu, která brankáře Padelliho nijak vystrašit nemohla. Býci působili dojmem týmu, který zaspal nástup a brzy se jim to nevyplatilo.

Už v desáté minutě se totiž po centru ze strany uvolnil Nikola Kalinić, který hlavou míč usměrnil do nohou brankáře Padelliho a od nich se míč odrazil k volnějšímu Marcosu Alonsovi. Mladý bek vstřelil z pohodlné dorážky svůj už druhý gól v sezoně!

Nikola Kalinić se na hrotu bil jako lev a svému týmu mnohokrát zajistil výhodu. Jako například v další akci, kdy zužitkoval citlivý centr od Gilberta. Padelli byl na místě včas. O minutku později se udála kuriózní situace, když sudí Paolo Tagliavento nařídil pokutový kop pro Fiorentinu, ale o chvíli později po poradě se svým asistentem celou situaci přehodnotil a pískl místo toho faul útočníka Violy!

Turín musel útočit. Na druhou stranu, z minulého kola byl zvyklý na negativní stav. Jenže Fiorentina rozhodně není soupeř, který by si nechal uniknout dobře rozehraný zápas mezi prsty. Po třiceti minutách zadržel rozvíjející se útok Turína zkušený stoper Gonzalo Rodriguez jen za cenu žluté karty, kterou mu sudí Tagliavento ochotně věnoval málem i s podpisem. Přesto to akce Turína dokázalo na delší dobu zastavit a do bot se mohla pořádně obout zase Viola.

Až deset minut před koncem první půle se do vzduchu pověsil veterán Fabio Quagliarella a jeho hlavička nadělala brankáři Tatarusanovi velké problémy. Z následného rohového kopu se kromě skrumáže těl nic nestalo. Do útočení se pouštěl také Josip Iličić, který sice pálil dobře, avšak obrana domácích Býků si poradila bez větších obtíží. Druhý pokus slovinskému tvůrci hry rovněž nevyšel, protože narazil na defenzivní schopnosti neprostupné zdi zvané Kamil Glik.

Do konce první půle už se nic zajímavého nestalo, ale jedno bylo jisté - Turín musel přidat, chtěl-li si zajistit další body. Snažil se o to hned zkraje druhé půle, když pálil poměrně pohotově Avelar. Brankář Tatarusanu si však míč stáhl a rozehrál. V permanenci byl i Padelli, kterého poněkud vylekal Josip Iličić. Stejný hráč se pokusil přímo ohrozit brankáře Padelliho po faulu Kamila Glika, jenže mířil příliš doprostřed. Turín se sice pokoušel o úniky v předních řadách, jenže se až příliš často nacházel v postavení ofsajdovém.

Fiorentina měla utkání ve svých rukou, jenže netušila, co přijde. Stejně jako v prvním utkání se i dnes Turín chtěl prosadit a otočit nepříznivý vývoj. Martineze nahradil Maxi López, místo Benassiho nastoupil Acquah. A jejich přítomnost se brzy pozitivně projevila. Po centru ze strany se k míči dostal Emiliano Moretti a pro obránce netypickým akrobatickým zakončením poslal míč do sítě!

To ale rozhodně nebylo vše, protože Viola si právě vybírala svou smutnou chvíli. O pouhou minutu později předvedla její obrana chybu, které využil hbitý Fabio Quagliarella. Ten vypíchl míč obránci a přesprintoval hřiště. Následně jen tak mimochodem obešel brankáře a zasunul míč do prázdné brány.

To byla chvíle pro nouzové opatření. A to se ve Viole nazývá Giuseppe Rossi. Jenže radovali se jiní. Stejně jako minule se i dnes prosadil mladý talent Daniele Baselli. Patnáct minut před koncem krásnou ranou z dvaceti metrů pojišťoval vedení svého celku! Fiorentina se nadechovala k náporu, jenže ani standardní situace vyřešená Berarndeschim neslavila úspěch.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - SS Lazio 4:0

30.08.2015 20:45

Góly: 12. Riccardo Meggiorini, 30. Alberto Paloschi, 45. Valter Birsa, 68. Alberto Paloschi

Lazio se chtělo vzpamatovat z těžké prohry od Bayeru Leverkusen, jenže dnešní noc je snad ještě horší. Od Chieva Verona dostal favorit z Věčného města dokonce čtyři branky a sám ani jednou neskóroval. Dnešní výkon si trenér Pioli rozhodně za rámeček nedá.

Lazio toužilo po tom, aby napravilo své zaváhání proti Bayeru Leverkusen v rámci předkola Ligy mistrů. Dnes stálo proti domácímu Chievu Verona, kterému se v minulém kole podařilo málo vídaný obrat. Domácí nastoupili s hráči jako Birsa, Meggiorini, Paloschi nebo Rigoni, proti nimž postavil svůj výběr Stefano Pioli. Ten se při absenci rozených střelců spoléhal na schopnosti Candrevy, Keity a nováčka Kishny, který se v minulém kole blýskl parádní formou.

Do první šance se propracovával favorit z Věčného města a zakončoval zkušený veterán Antonio Candreva. Italskému reprezentantu však zkazil radost výtečný zákrok brankáře Bizzarriho. Lazio bylo od začátku u míče a poměrně aktivně tlačilo hráče domácích před sebou. Po spolupráci Candrevy s Cataldim, který dnes dostal důvěru trenéra Pioliho, zakončoval právě Candreva. Nepřesně.

Chievo bylo v prvních momentech neškodné, jenže se možná jednalo jen o kamufláž. Po dvanácti minutách se totiž dostalo překvapivě do vedení! Zkušený útočník Riccardo Meggiorini se dostal ke střele a ta propadla mladému brankáři přímo do Etritu Berishovi přímo do brány! Mussi Volanti se tak ujali vedení a na tahu bylo Lazio! A to se snažilo o okamžitou reakci, když z větší vzdálenosti pálil univerzální Senad Lulić. Jeho rána však přeletěla kromě obránců i bránu soupeře.

Zajímavý centr od Kishny našel jen hlavu pozorného stopera Gamberiniho, který Chievu odvádí cenné služby. Další Lulićův pokus také nebyl špatný, leč k bráně nedoletěl - zablokovalala jej obrana Chieva. Ta si dnes velmi rozuměla a hosté se nedokázali dostat do solidní šance. Chievo má pověst týmu, který se rád usazuje před vlastním pokutovým územím a spoléhá na dvě věci: domácí prostředí a remízu. Zaplněný stadion dnes samozřejmě hrál nějakou roli, ale v letošní sezoně se pomalu z Chieva klube velmi zajímavý tým, který útočit rozhodně umí!

Dokázal to i po třiceti minutách, kdy Riccardo Meggiorini vyslal do šestnáctky s vypětím všech sil centr, na který si naskočil mladý Ital Alberto Paloschi a na ukazateli skóre svítila v kolonce domácích už dvojka! Lazio přenášelo nervozitu a chybování z neslavného utkání proti Bayeru i do ligy. Obrana Biancocelesti jako by neexistovali, na hráče padla "deka" a hra jindy chirurgicky přesného týmu postrádala tvář. Stefan de Vrij, jindy opora zadních řad Lazia a jeden z pilířů, se na nesouhru svého týmu nemohl dívat a zraněn odkulhal za postranní čáru.

Kdo by to byl řekl, ještě před zápasem, že do šaten bude Chievo odcházet za stavu 3:0? Já rozhodně ne a trenér Pioli už určitě ne. Ale přesně tento stav svítil na ukazateli skóre minutu před koncem první půle. Standardní situaci ve prospěch Mussi Volanti totiž poslal krásnou ranou do horního růžku brány Valter Birsa, který se s ničím nerozpakoval a překvapil tím Berishu! Tohle Lazio bylo naprosto odlišné od suverénního výkonu z prvního kola. A nebylo to míněno v dobrém slova smyslu. Chaotická hra bez tváře, bojácný výkon v obraně a absence útoku - to byly charakteristické rysy hry Biancocelesti.

Trenér Pioli už toho měl tak akorát dost a rozhodl se pro dvojité střídání. Ze hřiště zmizeli Senad Lulić s Dušanem Bastou, novici byli Morrison a Patricio. Fotbalisté Lazia se dnes rozhodně nemohli za svůj výkon nijak pochválit. Přesto sympaticky nesložili zbraně a pokoušeli se alespoň částečně zmírnit své utrpení. První branku Lazia měl na hlavě záložník Marco Parolo, což sice není kdovíjaký hlavičkář, ale Bizzarri musel vytáhnout parádní zákrok, aby vše dobře dopadlo a Verona neztratila čisté konto. V následujících okamžicích se spásné naděje fanoušků Lazia upřely k Felipemu Andersonovi, který vnikl na hřiště a vystřídal unaveného Antonia Candrevu.

Bylo to ale Chievo Verona, které se nadále snažilo. Střelec Alberto Paloschi jednoduše pronikl za obranu a hlavičkoval; mířil jen těsně vedle. Dvacet minut před koncem trápení římského celku mohl jeho zmar ještě navýšit právě Alberto Paloschi, který utíkal sám na brankáře a jen včasný zákrok Radua jej zastavil. Z následného rohového kopu se sice Alberto Paloschi prosadil, jenže pomezní sudí mával ofsajd. To však Paloschiho a celé rozjeté Chievo vůbec nezastavilo. O pouhou minutu později obránci Lazia opět zmatkovali a Birsa prostrčil míč právě Paloschimu. Velký talent italského fotbalu krásně obstřelil Berishu a Chievo Lazio demolovalo.

Alberto Paloschi byl dnes při chuti a chtěl vstřelit další branku, jenže proti byla obrana Biancocelesti. Rozehrávky přímého volného kopu se ujal mladík Cataldi, který pálil nepřesně. Následně si potlesk na otevřené scéně užil Riccardo Meggiorini, jehož nahradil Paul-José Mpoku. Poslední dalekonosná rána od Castra skončila v rukou Berishy.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Frosinone Calcio 2:0

30.08.2015 20:45

Góly: 21. Guglielmo Stendardo, 69. Alejandro Gómez

První vítězství v sezoně slaví Atalanta Bergamo, která před vlastním publikem bez problému porazila Frosinone 2:0. Brankář hostů Leali dělal v brance co mohl, chytil penaltu, ale porážce 0:2 nakonec zabránit nedokázal.

Atalanta se mohla dostat do vedení hned z kraje zápasu, kdy byl po faulu Blancharda odpískán pokutový kop. Maurizio Pinilla vzal zodpovědnost na sebe, ale Leali jeho penaltu lapil! Brankář Frosinone Leali byl ústřední postavou úvodních minut, krátce po zneškodněné penaltě předvedl další fantastický zákrok proti střele Dramého. Ale tlak Bergamaschi nemohl nováček dlouho ustát, Stendardo se natlačil na malé vápno a dostal míč do sítě - 1:0 pro Atalantu. Domácí tak uklidnili hru, ale další šance už neměli.

Až zase ve druhém poločase byli domácí blízko gólu. Moralez dobře vypálil a Leali vyrazil na rohový kop. O deset minut později se Leali zase předvedl, když vychytal v tutovce Pinillu. Ten svůj minisouboj s brankářem Frosinone prohrál na plné čáře. Chilského útočníka to ale nemuselo příliš mrzet, Atalanta vedla a kontrolovala hru. V 69.minutě pak zasadila soupeři druhý úder! Alejandro Gómez si navedl míč na střed a nechytatelnou dělovkou k tyči dal na 2:0 - Leali byl tentokrát bez šance.

V závěru utkání se zase opakovaly souboje Pinilly s Lealim, ale mladý golman Frosinone dnes obstál na výbornou. Bergamaschi porazili Frosinone 2:0 a mají první tři body do tabulky. Frosinone si ještě musí na bodový příspěvek počkat.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Città di Palermo 0:1

30.08.2015 20:45

Góly: 8. Luca Rigoni

Palermo je po dvou kolech nadále stoprocentní, navíc bez inkasované branky! Po Janovu dokázalo 1:0 zdolat i Udinese Calcio, které nepotvrdilo senzační vítězství ze hřiště Juventusu. Autorem jediné branky se stal Luca Rigoni. Dvacet minut před koncem zápasu uviděl druhou žlutou kartu hostující Struna.

Udinese sice před týdnem získalo tři body za vítězství nad Juventusem, jenže cenný skalp nedokázalo před vlastním publikem potvrdit. Bianconeri nedokázali za celý zápas najít na obranu Sicilanů recept a nepomohla jim k tomu ani zhruba pětadvacetiminutová přesilovka!

Už začátek utkání Zebrám vůbec nevyšel. Vazquez odvedl ve vápně skvělou práci, poslal míč před branku, kde hlavičkující Luca Rigoni zblízka překonal Karnezise. Palermo se tak na Stadio Friuli ujalo rychlého vedení 1:0. Domácí sice mohli zakrátko odpovědět, ale svojí stoprocentní šanci zazdili. Brankář Sorrentino ve vzduchu propadl a Théréau napálil jen na brankové čáře postaveného obránce. O chvíli později trestuhodně přestřelil branku Duván Zapata a Udine musely zahozené šance mrzet. Ve zbytku prvního poločasu už Palermo domácím nic nepovolilo a do šaten šlo ve vedení.

První šanci druhého poločasu měli na svědomí opět hosté, ale na Vázquezovu gólovou pobídku nikdo ze Sicilanů nezareagoval. Na druhé straně se odhodlal k solidní střele Koné a Sorrentino se musel natahovat. Velká šance na zvrat nastala domácím v 70.minutě, to totiž uviděl druhou žlutou kartu za faul na Fernandese Struna a Palermo šlo do oslabení! Domácí si vytvořili tlak až v samotném závěru, Théréau hlavičkoval těsně vedle a Zapatu fantasticky vychytal spolehlivý Sorrentino. Rozhodčí Damato ještě přidal do vínku pět minut nastaveného času, ale během nich se vbloudila do hry Zeber křeč. Palermo se úspěšně ubránilo a slaví další těsnou výhru 1:0 a samozřejmě je po dvou zápasech stoprocentní.

Více informací k zápasu

Carpi FC - Inter Milán 1:2

30.08.2015 20:45

Góly: 81. Antonio Di Gaudio - 31. Stevan Jovetić, 89. Stevan Jovetić (pen.)

Trenér Interu Milán Roberto Mancini po dnešním utkání opět o něco zestárl a zešedivěl. Jeho svěřenci neměli mít s nováčkem z Carpi velkém problémy a měli si připsat jednoznačný výsledek. To se ale nestalo, o vydřené výhře rozhodl stejně jako v prvním kole až minutu před koncem Stevan Jovetič!

Inter nakonec vyhrál v Modeně 2:1, ale zápas si úplně zbytečně sám zkomplikoval. Na druhou stranu je potřeba říci, že Carpi bránilo celý zápas velmi zodpovědně.

Inter měl sice v prvním poločase územní převahu, stejně jako v celém utkání, takřka 70% držení míče, ale do žádných velkých šancí se nedostával. Carpi se před svým pokutovým územím opevnilo dobře a jak už bývá zvykem, čekalo na vhodné okamžiky pro brejkové situace. Jedna taková nastala už v deváté minutě a unikající Wilczek se dokonce dožadoval pokutového kopu. Obránce Murillo šel sice do souboje nekompromisně, ale jako první zasáhl míč. Další krušné chvílky přichystal Handanovičovi až ve 27.minutě Matos, jeho táhlou střelu na zadní tyč Handanovič fantasticky vyškrábl, ale veškeré vzrušení bylo díky zvednutému praporku marné.

Ve 32.minutě se Interu podařilo odemknout domácí defenzívu a vstřelit gól. Po centru na zadní tyč se k míči dostal Stevan Jovetič, Brkič sice povyběhl, ale míč nedokázal zachytit, načež se černohorský útočník objevil společně s Palaciem sám před úplně prázdnou brankou a nabídnutou příležitostí nepohrdl - 1:0 pro Inter. Nerazzurri se tak dostali do vedení poněkud šťastně, kdo ale čekal jejich další nápor, ten byl zklamán. Naopak tři minuty před odchodem do šaten nebezpečně pálil Fedele a Handanovič musel vytáhnout další skvělý zákrok. Inter si vedení v první půli udržel, ale že by herně přesvědčil, to se tedy rozhodně nedalo říci.

Roberto Mancini nabádal o přestávce své svěřence, aby se více tlačili do koncovky a utkání pokud možno hned z kraje rozhodli druhým gólem. Aktivita Nerazzurri skutečně nepolevovala, ale žádné stoprocentní šance nepřibývaly. Inter sice vzadu nemusel řešit žádný výraznější moment, ale s výsledkem si přeci jenom zahrával.

Čtvrthodiny před koncem zápasu se musel po dlouhé době předvést Samir Handanovič, když zkrotil Wallacovu přihrávku na Matose. Slovinský brankář pak neměl problém ani s pokusem Di Gauida. Nicméně jak už bylo řečeno, Inter si zkrátka koledoval o vyrovnání a nakonec se ho také dočkal. V 81.minutě sklepl Lasagna míč pro Wallace a ten I z těžkého úhlu dokázal dostat míč za Handanovičova záda - 1:1.

Domácí stadion byl v euforii, Interu sice byla remíza málo, ale čas začal pro něj utíkat velmi rychle. V 88. minutě pak přišel další klíčový moment celého utkání. Freddy Guarín dostal přesný míč do vápna, v něm zasekl obránci Silvovi, aby jím byl následně faulován a penalta byla na světě. Kolumbijský záložník to udělal velmi dobře a přišla tak další zářivá chvíle pro Stevana Jovetiče. Útočník Nerazzurri si postavil míč a proměněnou penaltou zajistil vedení 2:1. V posledních minutách už Inter zdržoval, natahoval čas a utkání dohrál na polovině Carpi. Juan Jesus měl na kopačce ještě třetí gól, ale minul vzdálenější tyč. Inter porazil nováčka Carpi těsně 2:1.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - UC Sampdoria 2:2

30.08.2015 20:45

Góly: 9. Gonzalo Higuaín, 39. Gonzalo Higuaín - 57. Éder (pen.), 59. Éder

Poločas dvou rozdílů předvedli fotbalisté Neapole, kteří prohospodařili poločasové vedení 2:0 a nakonec se Sampdorií Janov jen remizovali 2:2. Pro Parthenopei je to tak druhý ztracený zápas a trenér Maurizio Sarri tak má o čem přemýšlet.

Neapolští vlétli do utkání ve velkém stylu a na první branku jim stačilo pouhých devět minut. Lorenzo Insigne vyslal za defenzívu Námořníků parádní kolmici a Gonzalo Higuaín povedeným dloubnutím přehodil brankáře Viviana - 1:0 pro Neapol. O chvíli později mohl navýšit skóre Insigne, ale jeho rána skončila na tyči! Každopádně byl to začátek jako hrom a Parthenopei rozhodně nepolevovali. Sampdoria hrozila jen ojediněle a spíše než velké šance měla jen náznaky. Kouč Walter Zenga musel už ve 22.minutě řešit první změnu a na plac poslat nového obránce Ervina Zukanoviće, na vině bylo zranění jiného obránce Andrey Cody.

Domácí pokračovali v ofenzivním snažení. Přesně po půlhodině hry si pohrál s Cassanim šikovný Insigne a pravou tyč minul jen o centimetry! Ve 39.minutě už ale byli úspěšnější, Higuaín dostal další dobrou, kolmou přihrávku za obranu a i tentokrát si s ní poradil bez problému - 2:0 pro Neapol.

Parthenopei určitě měli po prvním poločase důvod k radosti, hráli skvěle a vedli nad Sampdorií už o dvě branky. Málokdo už pochyboval, že by snad mohli zápas ještě ztratit. Jenože ve fotbale je možné všechno. Sarriho svěřenci sice začali aktivně, ale v 58.minutě byl ve vápně faulován Fernando a sudí odpískal pokutový kop. Éder si s ním nedělal žádné starosti a snížil na rozdíl jediné branky. A než se Neapol stačila vzpamatovat, inkasovala podruhé. Éder si udělal z obránců Azzurri "dobrý den” a krásnou individuální akcí srovnal na 2:2. To byl šok pro celé San Paolo! Muriel dokonce sahal po třetí brance, ale jeho jedovatou ránu dokázal Pepe Reina vyrazit.

Hra Neapole byla po tomto direktu úplně zkoprnělá a ve zbytku zápasu nedokázala vůbec ohrozit branku soupeře. Vůbec poslední šanci zápasu měl na svědomí opět Muriel, jehož další skvělá rána nadělala Reinovi velké problémy. Neapol se Sampdorií Janov rozešla smírně 2:2.

Více informací k zápasu

AS Řím - Juventus FC 2:1

30.08.2015 18:00

Góly: 61. Miralem Pjanić, 79. Edin Džeko - 87. Paulo Dybala

Domácí AS dnes v podvečer porazilo svou nemesis z Turína a nutno říct, že zcela zaslouženě. Vlci byli prakticky po celý zápas lepší, pouze nepozornost v závěru je stála klid. Za Giallorossi se trefili Pjanić a Džeko, zatímco za hosty srovnával Dybala.

Souboj dvou nejvěštích favoritů v boji o mistrovské Scudetto začal několika překvapivými tahy na obou stranách. V ofenzívě domácího týmu chyběl opět kapitán Francesco Totti, místo Leandra Castána v obraně nastoupil Daniele De Rossi. První debut si připsal mladý Francouz Lucas Digne, na opačné straně nastoupil Alessandro Florenzi. Hosté nastoupili bez Roberta Pereyry a Juana Cuadrada, v útoku se o rozruch starali Mario Mandžukić a Paulo Dybala.

Domácí Vlci chtěli nechat zapomenout na minulou nemastnou-neslanou remízu s Hellasem Verona a trenér Garcia chtěl od svých hráčů vidět mnohem vyšší tempo. To mu jeho svěřenci splnili hned od prvních minut, protože jich před bránou zkušené legendy Buffona bylo všude plno. Obránci Staré dámy jen těžko odvraceli centry na vysokého Edina Džeka.

Po rychlé kombinaci s Mohamedem Salahem se blýskl první velmi povedenou střelou Iago Falqué, který však mířil nad bránu. AS sázelo na rychlé protiútoky, ale hned ten první, když se pět domácích hráčů řítilo na čtyřčlennou obranu Juventusu, nezakončil Florenzi příliš povedeně. Vlci kontrolovali střed pole, zejména díky trpělivosti Keity a výbušnosti Nainggolana. Stará dáma spoléhala spíše na individuální výkony hvězd Pogby, Dybaly a Mandžukiće.

Garciovi svěřenci začali posílat do vápna jeden centr za druhým, jenže téměř vždy naráželi na blyštivou hlavu pozorného Chielliniho. Po další rychlé kombinaci už ani Chiellini nezachránil Juventus, protože ránu Miralema Pjaniće musela zastavovat až tyč! Juventus začal být více nervózní a po dalším Chielliniho kontaktu s Pjanićem už zkušený sudí Rizzoli zkrátka musel udělovat žluté napomenutí. Ke konci první půle se hra uklidnila a rozdrobila na více přerušení.

Ofenzivní hráči Juventusu napadali bránu zkušeného Poláka Szczesnyho jen sporadicky, AS ztratilo rytmus a spíše obléhalo pokutové území soupeře bez nápadů. Na Mandžukiće směřovaly převážně vysoké míče, které zkušený hrot nezachytával. Spolehlivě naopak pracovala stoperská dvojice Manolas - De Rossi. Obrana byla nejvytíženější řadou také u Juventusu Turín.

Při rohovém kopu Staré dámy vyrobil poziční chybu Alessandro Florenzi, který neuhlídal náběh protihráčů a nechal hosty vypálit. Naštěstí pro domácí se obrana na čáře semkla a míč vyrazila. Následný pokus Martina Cacerése už byl jen nepřesnou navštívenkou. Rizzoli ponechal výhodu římskému celku, když se do vápna soupeře hnal Seydou Keita, jenže ten nenašel centrem nikoho. Následně se k zakončení dostal Miralem Pjanić, jehož rána však byla pro Buffona pochoutkou.

Při přechodu AS do útoku se sice na prvních pár metrech s míčem mohlo hovořit o zrychlení, ale blíže k vápnu se snahy římského celku staly opět sterilní. Z klidu vyrušil Buffona až Edin Džeko, který se pohyboval na hraně ofsajdu a stihl vypálit. Italský brankář se však zaskvěl rychlými reflexy a nohou míč vyrazil!

Miralem Pjanić je osobou velmi kritizovanou téměř každou sezonu. Muž, který vyniká technikou a kreativitou má nahrazovat stárnoucího Tottiho, často nenaplňuje potenciál. Dnes se mu ale velmi dařilo. Dostal sice žlutou kartu, ale další standardní situaci již ovládl. Postavil se k volnému přímému kopu a poslal jej krásně přes zeď mimo dosah Buffona!

Na to trenér Allegri přirozeně musel reagovat a na hřiště poslal AlvaraMoratu. A jeho přítomnost se téměř hned projevila. Daniele De Rossi zahrál nejasnou částí těla a Rizzoli ji posoudil jako ruku. Juventus samozřejmě žádal pokutový kop, avšak nebyl vyslyšel. Z následné standardní situace Dybala sice pálil nebezpečně, avšak pár metrů mu chybělo.

Buffon musel rychle k tyči, aby vyrazil hodně štiplavou ránu belgického brouska Nainggolana, ale vše zvládl. Na hřiště se podíval i Roberto Pereyra, který vystřídal dnes nepříliš výrazného Stephana Lichtsteinera. Byli to ale Vlci, kdo málem vstřelil druhý gól. Pjanić se nadvakrát dostal k centru ze strany a Džekovi do rány na poslední chvíli vstoupil Giorgio Chiellini.

Po dalším žlutém napomenutí musela následovat červená karta pro Evru, který ji dostal a oslabil svůj celek. Sotva se na hřišti objevil ještě před několika hodinami nechtěný Juan Iturbe, Evra dostal po zákroku na něm červenou kartu a z následné akce našel Iago Falqué skvěle hlavu Edina Džeka, který vstřelil druhý gól!

Přesto však brankář Szczesny neudržel čisté konto. AS hrálo až moc klidně a darovalo míč Juventusu. Obránci AS se nevrátili včas, z čehož těžil Paulo Dybala. Mladý Argentinec v pohodě posunul míč do sítě a vstřelil kontaktní gól - 2:1.

Juventus začal opět hrát, jako by šlo o body. A málem se Vlkům jejich neefektivita nevyplatila. Jen málo totiž chybělo Bonuccimu, aby vstřelil vyrovnávací gól! AS má však mezi třemi tyčemi mladého brankáře z Arsenalu, který se vymrštil a zachránil Věčné město!

Více informací k zápasu

AC Milán - Empoli FC 2:1

29.08.2015 20:45

Góly: 16. Carlos Bacca, 69. Luiz Adriano - 20. Riccardo Saponara

AC Milán doma dokázal zvítězit nad Empoli 2:1, ale herně tedy vůbec nepřesvědčil. Hosté bojovali o body až do závěrečného hvizdu a byli slavnějšímu soupeři minimálně vyrovnaným soupeřem. Rossoneri nakonec spasily letní příchody - Carlos Bacca a Luiz Adriano. Jedinou branku Empoli měl na svědomí Riccardo Saponara.

Milánští chtěli odčinit porážku na Fiorentině, ale zápas s Empoli pro ně v žádném případě snadný nebyl. Hosté hráli na San Siru beze strachu a přílišného respektu a více zaměstaným byl rozhodně Diego López, spíše než brankář Empoli Skorupski. Obranu Rossoneri hodně zlobili Maccarone, Pucciarelli či Saponara a Diego López musel řešit hned několik gólových příležitostí.

AC se dostalo do první šance vlastně až v 16. minutě, kdy Luiz Adriano vyslal přesnou přihrávkou do samostatného průniku svého útočného parťáka Carlose Baccu, ten se zbavil Skorupského a z mírného úhlu do prázdné branky zakončil - 1:0 pro Milán.

Už je to ale jakousi "milánskou” specialitou po vstřelené brance polevit a brzy si nechat vstřelit vyrovnávací gól. Empoli zabralo jen dvě minuty, než Maccarone patou sklepl míč pro Saponaru, který ve vápně prostřelil Lópeze - 1:1. Empoli bylo následně lepším týmem a ještě do poločasu mohlo vstřelit vedoucí branku již zmiňované trio - Saponara, Pucciarelli, Maccarone.

Siniša Mihajlovič byl s prvním poločasem hodně nespokojený, což bylo na první pohled vidět už při odchodu do šaten. Nebylo tedy překvapením, že se rozhodl pro poločasové střídání. Mnohem překvapivější bylo zvolení Juraje Kucky, jakožto nové tváře na place. Slovenský záložník se tak hned dočkal debutu, když nahradil nevýrazného Nocerina.

Hra AC se ale ani střídáním nijak nezlepšila. Naopak, Maccaroneho další ránu musel likvidovat skvělý López. Domácí rozhodně nebyli lepším týmem, ale v 69. minutě se jim naskytla příležitost rohového kopu, na ten si naskočil Luiz Adriano a nekompromisní hlavičkou vrátil vedení na stranu AC Milán - 2:1! Odpověď hostů mohla být znovu okamžitá, Tonelli vypálil a nebýt přizvednutí Romagnoliho, nedopadlo by to pro AC dobře.

Ve zbytku zápasu se Milán už ani nepokoušel útočit, naopak dopředu se hnalo Empoli. Hostům už ale evidentně docházely síly a stoperská dvojice Zapata-Romagnoli fungovala v závěru skvěle. AC výsledek 2:1 uhlídalo, ale herně vůbec nepřesvědčilo. Empoli si na San Siru zasloužilo bod, ale nakonec odjíždí s prázdnou.

Více informací k zápasu

Bologna FC - US Sassuolo 0:1

29.08.2015 18:00

Góly: 86. Antonio Floro Flores

Boloňa ani v druhém utkání nebodovala, i když dnešní výkon byl zlepšením. Tři body bere Sassuolo, které tři minuty před koncem spasil střídající útočník Antonio Floro Flores! Sassuolo je zatím na první příčce.

Sobotní podvečer v italském fotbale patřil duelu dvou velmi ambiciózních týmů. Zatímco Sassuolo zvládlo výtečně první zápas nové sezony i přes odchod kanonýra Simoneho Zazy, Boloňa zastává roli nováčka. Nechce být ale žádným ořezávátkem a díky zkušenému vedení notně posiluje. Dnes se od prvních minut na hřišti představili i Destro, Donsah nebo Falco. Sassuolo spoléhalo na útočné duo v podání Sansoneho a Defrela.

Jako první musel do práce brankář Andrea Consigli, kterého zaměstnal Crisetig a následně také Brienza. Z velké vzdálenosti se pokoušel uspět i Nicola Sansone, který však neměl úplně správně seřízená mířidla. Po deseti minutách, ve kterých jsme viděli převážně boj o míč a snahu domácích Felsinei, se do první vážné šance dostával útočník Mattia Destro. Ten přichází s velkými očekáváními a snažil se je naplnit už po nahrávce od Falca. Destra však zastavil ofsajd.

Velkým problémem Sassuola byla především absence mladého útočníka Domenica Berardiho, což se projevilo v přechodu na útočnou polovinu domácích. Tým trenéra Di Francesca jako by nevěděl, jak dostat míč co nejblíže k bráně Miranteho a scházela mu lehkost. Na druhé straně už ale nebezpečno bylo, když si Mattia Destro zaběhl za obranu a pálil na vzdálenější tyč. Včas na místě ale byl brankář Consigli.

Utkání začalo být hodně nervózní a přibylo neférových zákroků na obou stranách. Sassuolo se dralo vpřed díky rychlé kombinaci a nahrávce na Defrela, jenže brankář Mirante včas reagoval a vyběhl. Crisetigova rána z větší vzdálenosti pak mířila těsně nad. Do druhé poloviny utkání již nenastoupil Mbaye, jehož vystřídal Ferrari. Rychlost ale svým spoluhráčům nedodal.

Deset minut po změně stran se vytáhl - a to doslova - brankář Mirante. Politano totiž krásně poslal míč ze standardní situace a Mirante letěl vzduchem jen na poslední chvíli. Po hodině hry se rozhodl udělat pár rychlých kroků směrem k bráně Masina, který si naběhl na citlivý centr ze strany. Balon však neumístil dobře. Unaveného Politana následně vystřídal Floro Flores, jeden z hrdinů posledního utkání. Střídala také domácí Boloňa, která do boje vyslala Mancosua a stáhla Destra.

K další ráně se odhodlal záložník Crisetig, který narazil na pozorného brankáře Consigliho. Necelých šest minut před koncem utkání vypálil velmi tvrdou ránu Falco, který vystrašil hbitého brankáře Consigliho! Boloňa dnes sice hrála mnohem lépe než proti Laziu, jenže přesto inkasovala. Tři minuty před koncem utkání zůstal v pokutovém území nehlídaný Antonio Floro Flores, který pohodlně překonal bezmocného Miranteho a Sassuolo těsně vyhrálo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chievo Verona22007:16
2.Turín FC22005:26
3.US Sassuolo22003:16
 Inter Milán22003:16
5.Città di Palermo22002:06
6.UC Sampdoria21107:44
7.AS Řím21103:24
8.Atalanta Bergamo21012:13
 Janov CFC21012:13
10.ACF Fiorentina21013:33
11.Udinese Calcio21011:13
12.AC Milán21012:33
13.SS Lazio21012:53
14.SSC Neapol20113:41
15.Hellas Verona20111:31
16.Bologna FC20021:30
 Juventus FC20021:30
18.Empoli FC20022:50
19.Frosinone Calcio20021:40
20.Carpi FC20023:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (328)

Přidat komentář
GEGE

Floro

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný pánko

Reagovat
smazaný uživatel

Doplním 3 zápasy, 3 góly, 127 odehraných minut, v průměru nějakých 42 minut na jeden gól, čistý zabiják

Reagovat
GEGE

Zolik k nezaplaceni no...ale priste zaklad to je jasne...

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to bude na spici dost vyrovnane,a klidne se az do 35. kola muze o titul prat prvni polovina ligy. Juventus,Neapol,AC,Inter,AS,Lazio,FC Turín,Udine,Janov,Sampdoria,Fiorentina.... Minimalne boj o Evropu bude zajimavej,Juve uz to letos tak zdarma mit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

A samozrejme aj Palermo,černý kun spolu s Violkama

Reagovat
smazaný uživatel

Udine a Palermo? Aha.

Reagovat
olis

nehovorim ze nie ale toto sa rozprava uz niekolko rokov na zaciaktu sezony a realita je uplne ina

Reagovat
andycek1

Kamo toho sa rok co rok nacitam a v 25-30 koly je hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ma liga sirokou spicku,no. Ale letos Juventus spis oslabil nez posilnil,a ostatnim tymum se podarilo vzdy privest 1,2 hrace,nektere uz minulou sezonu,ale uz se sehraly s tymem a zvykly na novou ligu.

Reagovat
andycek1

My sme 3 hracoch nahradili 5 hracmi. + do obrany Sandro a Rugani. Nemyslim si. Kdo z ostatnych nas moze ohrozit??

Reagovat
smazaný uživatel

Početně jsme je nahradili, kvalitativně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Napr. AS Roma nebo Udinese

Reagovat
smazaný uživatel

prej kdo nás může ohrozit... Skoč do zdi debile

Reagovat
smazaný uživatel

Jen žasnu,kolik ti je,že tu tak famehuntíš chlapče? 15,16?

Reagovat
panca

vykon klasika poslednich sezon. Progres nula a zaloha je porad prisernost. Ale musim poupravit nazor na baccu. Dnes se mi libil a kdyz bude takto pokracovat, tak to bude posila. Snad mu to vydrzi!

Reagovat
AC.Milan

Vzdyt Bacca hral suprove v kazdym zapase i v priprave...pro me zadny prekvapeni, je jinde nez ostatni, ale musi mu davat balony

Reagovat
panca

ja pripravu prakticky nevidel. Myslel jsem, ze je to jen neohrabanej zakoncovatel do vapna, ale techniku a rychlost ma. Zatim asi jediny pozitivni prekvapeni

Reagovat
AC.Milan

Aha :-) no jde videt, ze je to zabijak, s Adrianem vypadaji na perfektni dvojici :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Kucka?

Reagovat
AC.Milan

Prisel misto Nocerina o polocase a jednoznacne ho strcil do kapsy, velmi slusny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Strčil do kapsy? To by mě zajímalo čím. Nehrál o nic lépe než Nocerino.

Reagovat
The Krupy

Zvykaj si na podobné príspevky

Reagovat
smazaný uživatel

konfident

Reagovat
The Krupy

Zalez už niekam a nauč sa to slovo používať, sám sebe si robíš hanbu

Reagovat
smazaný uživatel

konfident

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sasha

Reagovat
smazaný uživatel

čím? Nekazil, viac si dovolil, celkovo oveľa dynamickejší, aj keď na ňom bolo vidieť trošku prehnaný rešpekt. U mňa kludne základ aj v Derby. Neváhal by som to postaviť Montolivo dostredu pred obranu a Kucku s De Jongom, lebo Bertolacci je katastrofálny.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fourfourtwo.com/statszone/21-2015/matches/828393/player-stats/28573/OVERALL_02#tabs-wrapper-anchor

http://www.fourfourtwo.com/statszone/21-2015/matches/828393/player-stats/69143/OVERALL_02#tabs-wrapper-anchor

Ve srovnání s Nocerinem lepší nebyl. Oběma bych dal známku 5, MilanNews jsou střídmější a dali oběma, stejně jako zbytku zálohy mimo Bonaventury, 5,5.

Reagovat
smazaný uživatel

štatistiky sú presným súhrnom nepresných čísiel, Kucka bol skrátka lepší jak Nocerino, a to nepíšem preto, že je to Slovák, naopak, z jeho príchodu nie som nijako ne vetvy, ale lepší bol. Noce je tragéd, nech čím skôr tiahne, kludne si ho berte do Juventusu, ak má také super štatistiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka hrál stejně tragicky jako zbytek zálohy a je mi jedno jestli jeto Slovák, Čech, Ital nebo Mongol. Nocerina kategoricky odsuzuješ, protože ho nemáš rád a nadáváš na něho už kolik let. Takže to jako konstruktivní kritiku neberu, sorry. Tečka, dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Nocerina ´nadávam´ rovnako na zvyšok tých nedôstojných tragédov, čo obliekali/obliekajú dres AC. Zapata, Bonera, Muntari, Zaccardo, Traoré, Mesbah. Proste nemá v AC čo hladať. Nie, ani Kucka nie. Ale tých jeho 45 minút bolo od neho ovela lepších jak od Nocerina. Dobrú.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak na take muzstvo ako AC by sa patrilo ovela lepsiu zalohu, Kucka hral tak ako Nocerino, aj ked do buducna asi bude lepsie vyuzity na podporu utocnej hry zo zalohy, este je skoro hovorit ze bol lepsi ako Nocerino lebo nebol, iba cas ukaze, samozrejme mu to prajem, len mi je smiesne ze ked Nocerino prisiel za tie smiesne drobne tak Galliani aj trener sa vytesovali ze aky super nakup urobili, lebo mu to sypalo a hral vyborne a teraz ho tu vsetci vyhadzuju no on rozhodne nie je ten najhorsi hrac v time su tam aj horsi. Len nutne potrebujeme tvorcu hry lebo som mal pocit ze keby Bacca loptu nedostal od Adriana tak ani neda gol, naopak Adriano mi pride viac tvorivy a zatial u mna lepsi, ten Bertolaci je zatial najhorsi nakup a myslim ze nestal malo uplne zbytocny nakup ved aj Honda toho ukaze viac aspon zatial no...

Reagovat
smazaný uživatel

Nocerino a Boateng žili iba z Ibru. Nikto by Noceho ako dobrého hráča na lavičku nevyhadzoval, ak by sme mali v tíme Ibru, Pirla, Seedorfa, Ambrosiniho, V. Bommela, ok. Lenže Noce nás nikam neposunie. Netvrdím, že Kucka áno, ale myslím, že je s prehľadom lepší ako Nocerino.

Reagovat
smazaný uživatel

no asi tak nejako to bolo ano, tiez si myslim ze Kucka je lepsi len vcera to nebolo na pochvalu podla mna, potrebuje sa zohrat s timom a potom uvidime, avsak neviem si predstavit ze ked pride jeden tvorca hry tak sa to cele v strede otrasie, trener to po zapase videl rovkano - povedal ze keby si utocnici nevytvorili sami z nicoho goly tak im nema kto na tie goly prihrat, velmi smutne je to so zalohou, povedal ze hrali OTRASNE a nezasluzili si vyhrat podla mna je tam vela hracov s rovnakym stylom hry a spolu nehraju nic, ja osobne by som aj Poliho poslal prec aj ked sa snazi ako blazon ale pripada mi ako splaseny zajac a celkovo je neefektivny pre mna s nim aj novy Bertolaci, Nocerino, Monty atd . vela zbytocnych hracov tam je... fans ziadaju odvolanie Gallianiho a myslim ze pravom aj ked toho v minulosti urobil vela

Reagovat
smazaný uživatel

Ako zápas bol bez debaty otrasný, ale Kucka nebol určite horší jak neviditelný Nocerino, ktorý sa síce snažil, ale to je tak všetko. Ako merítko kvality to samozrejme nie je, Kuco by musel hrať úplne ináč, aby sa jeho výkony dali označiť za kvalitné, ale v tomto je na jednej lodi, lebo včera okrem dvoch pracantov v útoku a Bonaventuru ostatní black out, ako povedal Miha.

Reagovat
Kaka14

Suhlas s JH, Kucka bol lepsi ako Nocerino,ale celkovo to nasa zaloha bola slaba ....vidno ze si prial Mihajlovic na rozdiel od Balotelliho

Hadam pride este Witsel a Nocerino, Matri,Zaccardo, Alex mozno Suso prec

Reagovat
smazaný uživatel

"štatistiky sú presným súhrnom nepresných čísiel"

Mohl bys prosím tuto myšlenku rozvést? Díky.

Reagovat
CubONE

Ze nie vzdy pravdivo potvrdzuju vykony na ihrisku? Napriklad taky Schneiderlin v MU tuto sezonu. Hra super, ziskava lopty a pritom v statistikach ma vyhranych len nejakych 8 subojov z 24.

Reagovat
smazaný uživatel

že štatistiky akceptujem, ale z toho, čo som mal možnosť vidieť, mi Kucka prišiel lepší. Nie nijako extra lepší, pretože to oživil hlavne Bonaventura, lenže Kucka nič extra nepokazil, nič samozrejme naviac nevymyslel. Nocerina som za celý polčas videl tak dvakrát. Jasné, že pre klub ako AC je hráč ako Kucka nič moc, ale má potenciál byť určite lepší jak Nocerino, jednosezónny král. A samozrejme záleží, aké má kto kritériá - kolega vyššie si pozeral štatistiky, neviem, či pozeral zápas, podľa mňa bol Kucka lepší ako Noce, ale nijaké zázraky od Kuca nečakám.

Reagovat
smazaný uživatel

OK díky oběma.

Reagovat
cervo

dynamickejsi nebol, kazil rovnako

snad sa nedozijem toho aby hrali tito traja spolu, ved Monty vedla De Jonga snad ani raz nezahrali dobre, este k nim dajme Kuca a je to dalsia odovzdana sezona

Reagovat
smazaný uživatel

určite hral lepšie ako Nocerino, o tom ma nikto nepresvedčí. Ale oživil to v prvom rade Bonaventura.

Reagovat
smazaný uživatel

nato ze tam je taku malu chvilu ho podla mna strcil do kapsy co bude po par tyzdnoch nocerino asi pojde na tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

tiež si myslím. V pohode odohral to, čo Noce, ešte aj lepšie, tých pár nepresností by som vôbec nebral nejako do úvahy, keďže väčšinu spoluhráčov ani poriadne ešte nevidel.

Reagovat
cervo

par tvrdych zakrokov a nepresnosti v rozohravke,sa mi zdalo, ze tiez velakrat ani nevedel, kde ma behat, jeden z najzbytocnejsich hracov na ihrisku, vyborne zapadol do zalohy AC od prvej minuty na ihrisku, ktora hra pod svoje moznosti

na druhu stranu, iba prisiel, este snad ani netrenoval s tymom, on je asi posledny, komu by som chcel nieco vycitat

Reagovat
smazaný uživatel

na rozdiel od Nocerina, ktorý je zbytočný od r. 2012 od odchodu Ibru.

Reagovat
cervo

*timom

Reagovat
smazaný uživatel

Diky vsetkym

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Reprezentace - Conteho muži na Maltu s Bulhary

Goalkeepers: Gianluigi Buffon (Juventus), Daniele Padelli (Torino), Salvatore Sirigu (Paris Saint Germain)

Defenders: Francesco Acerbi (Sassuolo), Andrea Barzagli (Juventus), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Domenico Criscito (Zenit Petersburg), Matteo Darmian (Manchester United), Mattia De Sciglio (Milan), Manuel Pasqual (Fiorentina), Andrea Ranocchia (Inter)

Midfielders: Andrea Bertolacci (Milan), Daniele De Rossi (Roma), Alessandro Florenzi (Roma), Marco Parolo (Lazio), Andrea Pirlo (New York City), Roberto Soriano (Sampdoria), Marco Verratti (Paris Saint Germain)

Forwards: Antonio Candreva (Lazio), Eder (Sampdoria), El Shaarawy (Monaco), Gabbiadini (Napoli), Giovinco (Toronto), Immobile (Siviglia), Pellé (Southampton), Vazquez (Palermo), Zaza (Juventus).

Reagovat
smazaný uživatel

Eder a Vazquez

Reagovat
M11

pekne seba

Reagovat
cervo

naozaj bez Antonelliho chyba mi tam trochu aj Bonaventura, ale po case zase ta repre zacina trochu vyzerat

Reagovat
smazaný uživatel

obrana

Reagovat
GEGE

Klasicky tragicka Conteho nominace

Reagovat
smazaný uživatel

Některá jména mi nejsou příliš jasná, jen tak namátkou Pellé, Immobile, Zaza, Ranocchia, Bertolacci...

Reagovat
Counter

Pellé je v Southamptonu vážně dobrý.

Reagovat
fantomas

S takovou konkurencí se Balotelli do repre vrátí raz dva, hm?

Reagovat
Pettirosso

V zaloze ani jeden z Juve

Reagovat
Slejdy

Pelle

Reagovat
cervo

to je snad len v Milane mozne, ze najslabsi clanok je kapitanom, uz sa budem opakovat ako obohrata platna, ale kym bude De Jong v strede pola, nic sa na tej zalohe nezmeni...

inak dnes v tej trojclenke jeden horsi ako druhy

Reagovat
smazaný uživatel

tak De Jong bol ešte to lepšie, aj keď jeden z jeho poslabších výkonov. Totálne mimo ale boli Bertolacci s Nocerinom a Susom. De Jong nemôže hrať registu, to má hrať Montolivo, len s jeho formou a kondičkou akurát tak na play station momentálne.

Reagovat
cervo

v mojom svete nemoze hrat registu ani De Jong ani Montolivo, Bertolaci u mna zatial velke sklamanie, zrovna jeho prichod som velmi chcel, ale chcel by som ho vidiet hrat po boku ineho registu

Reagovat
smazaný uživatel

práveže Bertolacciho som vôbec nechcel, radšej Perottiho, stokrát lepší hráč. Po odchode Pirla proste nemá kto tvoriť hru, všetko odoberačá a posúvači lopty.

Reagovat
Pettirosso

Draxler stazen z trhu...Juve jde pro Witsela

To vse kvuli tomu zasranymu Wolfsburgu co ted maji prachy z Perisice a De Bruyneho

Reagovat
cervo

Juve jde pro Witsela

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak by som radšej Moutinha a Soriana

Reagovat
Pipo123

A Wolfsburg chce vraj podať 45 miliónov za Andersona ktoré požiadal Lotito, tých špekulácii bude vďaka Wolfsburgu ešte veľa

Reagovat
lucius6

Ale za tu cenu bych ho pustil bez mrknutí oka

Reagovat
stuff

neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Keby nás trénoval Pippo, tak by to bolo ´veľké víťazstvo´, triumf, ukážka zohranosti a sily vôle, krásne predstavenie, toto je pravé Miláno, vysúkali sme rukávy, máme ducha a sme na dobrej ceste

Reagovat
maras93

Líbí se mi, že na férovku řekne co a jak. Žádný kecy jak to bylo super.

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne presne vystihl nase nejvetsi problemy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Ragazzo d'oro

Výkon stál za starou bačkoru. Pokud nepřijde poradna posila do zálohy, tak to bude všechno záviset na našich dvou útočnících.

Gól hrozně přeju Rickymu. Bohužel u něj se opět prokázala demence vedení, jakoby jeden Gourcouff nestačil..

Reagovat
smazaný uživatel

AC má tři body a dobře jim hraje utočná dvojice Luiz Adriano a Bacca, tím výčet pozitiv končí.Každopádně ukáže se dál.Jasně nejsem fanoušek AC ale mám je nasledovaný natolik že chci říct jedno jméno který mě v jejich sestavě vždy děsí a to je De Sciglio, nevím proč připadne mě jak leklá ryba, neslanej nemastnej dopředu jak dozadu, bez bojovnosti, takovej tichošlápek.A z obrany a zálohy se mě nelíbí taky vůbec nikdo.Jsem zvědavej co s tím Siniša vykouzlí, určitě to bude o něco lepší jako loni, pač ta dvojka vepředu umí fláknout gol.

Reagovat
smazaný uživatel

možno by sa mu hodilo neaké ročné hosťovanie v menšom klube

Reagovat
smazaný uživatel

a to si ho ešte nevidel hrať v príprave. Každopádne dozadu si svoje odmaká, ale smerom dopredu minimálne podpora, lenže to je bolesť celého týmu, všetci stoja, akonáhle prihrajú, je to na štýl ´zbavím sa lopty, posuniem ju niekomu, zväčša bez pohybu a bez pohybu ostanem stáť a kukať´, proste ani De Sciglio ťažko niečo môže vymyslieť dopredu, keď dostane loptu proti trom hráčom súpera a nikto mu nenabieha, tak to môže maximálne vrátiť dozadu. Antonelli skúša vela tých nábehov, ale tiež nie mu vždy vyjde. Napravo by som radšej videl Abateho, neviem, ale Mattia sa mi viac páči, keď hrá nalavo.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to bezpodminecne DM a potom se da udelat v zaloze neco jako Montolivo, Moutinho, Bonaventura-Menez.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně bych stavěl Bonaventuru, kterej mi přijde jako jedinej záložník, kterej se nebojí něco vymyslet. Jeho příchod z Atalanty byl dobrá koupě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AC Bacca

Reagovat
smazaný uživatel

jediné pozitívum včerajška spolu s Adrianom, zvyšok až na Diega v bráne des a hrôza.

Reagovat
Milan.B

Miha stupa v mojich ociach, povie ako to je a netrepe o duchoch a smole

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré. Konce hřiště má AC dobré. A co ten střed? Přijde někdo? Kucku neberu na poměry AC jako posilu.

Reagovat
FORZAMILAN

No, čekáme na Witsela, akorát se do toho začal montovat Juve, ale on chce jít asi k nám. Problém je, že rusové chtěj za něho docela ranec, tak uvidíme, jestli ten náš ,,číňan,, uvolní další love

Reagovat
Ragazzo d'oro

Vždyť mr.Bee jeste ani neni součásti klubu. Všechno jsou to peníze Silvia, takže záleží jen na něm.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked AC neposilni zalohu a obranu tak nema sancu na pohare a titul len rozpravka.neviem naco drzia hracov ako Zaccardo,Nocerino,Matri,Zapata ,Mexess,Alex, Balloteli a Bertolaci ,Kucka o ničom.

Reagovat
M11

gratulace AS.. ale moc nechybelo k remiz

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ani k debaklu (Pjanic s Dzekom mohli kludne po ešte jednom pridat)

Reagovat
Milan.B

juve 0 bodov po 2 zapasoch? to tu dlho nebolo či?

Reagovat
jany kozak

podla mna nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nevim, cemu se Juventini divi. Odesli jim 3 nejdulezitejsi hraci - Tevez, Pirlo a Vidal. A navic precenujete Pogbu. To je pak jasny, ze i s prichodem dobrych hracu, to chce dost hodne casu, nez si to sedne.

Reagovat
Furia Ceca

Jenomže on se právě nikdo nediví...

Reagovat
Melchior

Myslím si, že tohle si většina uvědomuje. Co tady většina lidí nechápe je až neskutečně defensivní taktika (Padoin, Struhadlo), se kterou dneska Allegri vyrukoval.. normálně měl hrát někdo, kdo je schopnej něco uprostřed vymyslet, hru zrychlit, poslat překvapivou přihrávku..

Reagovat
10

jo, Juventini se diví, tak musí přijít Dolar a vysvětlit jim, že odešli Tevez, Pirlo a Vidal

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Mr.Jindros

Kdo se diví?

Reagovat
brenk

prosím už žiadne 352, Pereyra v základe a pôjde to, postupne sa vrátia hráči z maródky

AS lepšie, aj keď v závere im poriadne priháralo, aspoň trochu sa na záver vzchopili...

nerád by som spadal do prehnaného pesimizmu, lebo to podľa mňa nie je na mieste, tomu tímu verím, len nech Max nevymýšla chujoviny

Reagovat
smazaný uživatel

rímu priháralo v závere, Juventusu v celom zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Ríme sa už slaví titul. Juventus dnes príšerný výkon, Pado to je stredový génius ala Pirlo. Ja vám nevím, začínam pochybovať, že sa Max dožije konca sezóny ako tréner Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Allegroviny v zálohe začínajú, nech je to ako chce, aj ten Pirlo bez formy by dnes posadil Padoina na tribúnu jak nič, proste genialitu nenahradíš ničím a Juventus bude ešte velice spomínať na Andreu. Minimálne z tej štandardky, čo kopal Dybala, by bol jasný gól. Allegri preferuje troch vyslovene defenzívnych borcov ako kedysi u nás po odchode Pirla (vlastne už počas majstrovskej sezóny), silový futbal, vyslovene prerážaná, ak sa útočníci nechytia, bude to mať Juventus týmto štýlom veľmi ťažké. V Európe proti silnejším súperom si už podľa mňa vôbec nedovolia hrať otvorenejší futbal, bude to len a len o poctivom bránení, toľko môžem iba odhadovať z toho, čo Allegri predvádzal u nás. Nevyčítam mu to, iba konštatujem.

Reagovat
smazaný uživatel

velmi defenzivny vykon Juve, ale otazkou je, ci ho do toho dotlacil rim alebo nevedel Juve nic vymysliet alebo bola taktika hrat na remizu.

Reagovat
Alberto Aquilani

a čo na to rimskyvlk?... dvaja najväčší lenivci a mľandri dali gól...

Reagovat
Zark

šel osobně vykouřit kuřákovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vazne decko . Pjanic je hovno a nic na tom nezmeni to, ze raz za uhorsky rok trafi z priameho. 80% zapasov je slaby ako caj

Reagovat
Largo

Totti ke stáru není celý zápas vidět, udělá jednu dvě geniální akce nebo dá gól, ale nikdo si nedovolí o něm nic říct. Nechápu tu přehnanou averzi vůči Pjanićovi. Nesedí mu akorát to,. že z něj Garcia udělal středního záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanic je top hrac, a ako kazdy ma obcas zly zapas, proti juve podal vynikajuci vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Juventusu došli prachy na úplatky ??

Reagovat
Furia Ceca

O pravopisu si nikdy neslyšel?

Reagovat
Mrvinho

Posral si i nick, co po něm chceš víc

Reagovat
Largo

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš, že prodáváme Comana?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, nás fanoušky Juve nesere ta prohra jako spíš to jak k tomu došlo, každý to vidí že Sturaro s Padoinem nemužou hrát spolu v jedné jedenáctce.A on je tam napchal oba dva.Snad sem tohle viděl naposled v sezoně.My prohru umíme zkousnout, nedá se vyhrávat věčně, tak přišla druhá prohra nedá se nic dělat.Ale tahre prohra jde na triko Allegriho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Sturaro s Pogbou si neplnili svoje povinnosti, pak tam Padoin vypadal jako pako, když tam všichni tři stáli vedle sebe. Allegriho chybou je, že reagoval pozdě. Že ti tři nedokázali hrát tak, jak měli, je věc druhá. Od box-to-box záložníků - Sturara s Pogbou - si předtavuju trošku víc pohybu než stojáček na pressíčku u báru

Reagovat
smazaný uživatel

To je věc druhá ano.Ale po příchodu Pereyry, doufám že to snad Max viděl, se začal hrát fotbal i směr dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pereyra je hlavně na jiné technické úrovni než Padoin se Sturarem, což bylo okamžitě viditelné. Kolem Radji a Toureho pak dokáže obejít a není to jen narážení do zdi. Máme na čem pracovat. Těším se, až se po repre pauze vrátí Claudio

Reagovat
brenk

mám pocit, že nepotrebujeme trequaristu, ale záskok za Claudia

minulý rok, keď vypadol Pirlo to ani moc nebolo poznať, teraz vidíme, ako veľmi sme závislí na Marchisiovom zdraví, tie ostatné posty v zálohe pokryje v podstate hocikto

Reagovat
smazaný uživatel

Záskokem za Claudia měl být Khedira. Bohužel se zatím vše vyvíjí trošku jiným směrem.

Reagovat
brenk

Khedira ma napadol, ale tiež si nie som istý, ako by to s ním vyzeralo... no určite by to bolo lepšie ako s Padom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to Khedirův post, takže by to vypadalo podstatně lépe na druhou stranu, kdyby měl Padoin k ruce Marchisia a s Khedirou, tak to taky vypadalo jinak ale to je fuk, prohráli jsme, dáme pauzu, a rozjedeme to od třetího kola

Reagovat
brenk

nj, netreba tu z toho robiť tragédiu, ono sa to rozbehne, toto mohol byť potenciálne najťažší zápas v sezóne

Reagovat
smazaný uživatel

Padoina kritizovať, že neni ako Pirlo nemá zmysel. ale hlavne Pogba bol podla mňa hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to ani nepíšu. Padoinův výkon se odvíjí od toho, jak hrají spoluhráči. A ti dneska hráli na stejné úrovni jako on, bohužel. Pogba hrál velice zle, Sturaro to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

a čo ste čakali od Sturara? Ako pri všetkej úcte, ten chlapec vás momentálne nemá kam moc posunúť, talent to je, ale určite nie taký, jak Pogba a ten momentálne nemá formu. Allegrimu to nezávidím, ale on by takýto štýl futbalu nefutbalu preferoval časom aj tak. Je to účinné pri bránení výsledkov, ale čo sa týka hernej prevahy (v zmysle kreativity a práce s loptou), tam to úplne zabíja. U nás to fungovalo ešte v sezóne 11/12, keď sme mali relatívne stále kvalitný tým, ale ak by vám postupne mali odchádzať hráči ako nám, tak by z toho bol horor.

Reagovat
smazaný uživatel

"a čo ste čakali od Sturara?" Čakal som, že sa bude riadiť pokynmi odvíjejícími od rozostavenie, dneska sa v ňom ale topil... Nastoupila záloha, která se topila sama v sobě, při současné formě a za předpokladu zdravých hráčů by ani jeden z těch tří nenastoupil, protože při zdravých hráčích by hráli Asamoah, Marchisio, Khedira. Smůla, jsou mimo, a musíme hrát s tím, co máme. Že si hráči neplnili povinnosti je jen a pouze jejich problém a jde to na jejich hlavy. A od Sturara s Pogbou čekám víc než jen stínování.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem no, mne sa zdá, že od Sturara čakáš viac, než na čo má, ale ok, ak myslíš, že neplnili pokyny, je druhá vec, lenže čo sú asi tak Allegriho pokyny? Tieňovať, odoberať loptu a nakopávať to, resp. hrať to vzadu s brankárom a stopérmi, takto nejako by som to odhadoval. Udržiavanie nerozhodného stavu a snaha prekvapivo udrieť, potom sa stiahnuť.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď Pogba prejaví záujem odísť z toho zostupujúceho Juventusu (do CFC).

Reagovat
Liquid

ale o moc příček by si teď nepomohl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maras93

Reagovat
Milan.B

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I*M

Reagovat
maras93

Nakonec to ke konci byl docela slušnej fotbal. Na jedné straně Iago rozhodl, že ještě nebude rozhodnuto. Na druhé straně, reagování Maxe na průběh zápasu (nejen dnes) je bída. To dělal vždycky a asi vždycky dělat bude. S příchodem Pereyry začalo hrát i Juve. Škoda, že Wojta na konci vytáhnul tu hlavu. Přál jsem Juve i AS bod.

Reagovat
Alberto Aquilani

Szcz - 11: Na tom ako vyčapal Bonucciho si ešte pred spaním vyhoním

Florenzi - 7,5: predviedol vyrovnaný výkon na oboch polovicách ihriska

Manolas - 8: Opäť suverénny

DDR - 7: Na konci sa ukázalo, že dlhdoobo sním na stopéra rátať nemôžme IMO, ale zvládol to dobre

Digne - 8: Skvelý!!! Páči sa mi, ako si aj v ťažkých situáciach dokázal poradiť, na to sme vždy pri Torovi, Holebasovi či Coleovi trpeli, ale on hral ako mazák. Síce raz nedoskočil loptu, ale ihneĎ bol pri Mandžukičovi. YEEAH

Keita - 4: Najslabší článok, kazil, nestíhal Dybalovi a celé to kuronoval pri góle na 2:1

Nainggolan - 8: dnes opäť bravúrny, pri ňom je hlavne super, že dneska defacto ani nekazil

Lemmy: 8,5: pol bod za gól, hral výborne

Iago - 7: Otázka je, čo sa od neho pri Salahovi a Džekovi čaká? Ja od neho, a myslím, že aj Garcia očakáva, aby spolupracoval s Dyňom a posielal lopty do ohňa čo on dnes proste robil a robil to dobre. Ešte pred tou tyčkou Lemmyho tam takto dával Džekovi a nechýbalo veľa a bol by gól. A bol to on, kto má áčko pri druhom góle. Aj keď mal pasáže kedy moc nebol vidno a najmä akciu na konci dodrbal ako málokto, hodnotím ho pozitívne

Salah - 7,5: Neskutočný dribling, IMO by mal viac strielať, ešte trochu chýba aby sa lepšie zohral so spoluhráčmi

Džeko - 8,5: aj on pol boda za gól, hral to, čo sa od neho očakáva a ešte k tomu pridal aj nadstavbu... POSILA

Iturbe - 7,5: Na výhre má poslaním Keitu pod sprchy zásadný podiel

Reagovat
Alberto Aquilani

´Poslaním Evru pod sprchy

Reagovat
smazaný uživatel

Dignemu sem vůbec nezáviděl, první zápas po bůh ví jaký době, ještě proti Juventusu....

a on si dovolí rozdávat tam jesle

Saba musí v každym případě přitáhnout ještě aspoň jednoho záložníka, dneska, kdyby se někdo ze záložní trojice zranil, tak tam prakticky nemá Rudi koho dát

Wojta vyhrál zápas, ten zákrok byl prostě famózní

Jen doufám, že hráčům nezůstanou hlavy v oblacích, i přesto, že Juve mělo kvalitu, tak dneska to prostě ono nebylo

Reagovat
kxpxc

Dnes přišel William Vainqueur DMF (CMF) otázkou je jak dobrá posila pro nás to je snad překvapí

Reagovat
wiggum

Je ještě nějaký hráč aktuální, kterého by jsme mohli do zítra získat nebo se už nemluví o žádném?

Reagovat
Alberto Aquilani

Erik Lamelovie

Reagovat
kxpxc

Kasami záložník z Olympiakosu 23 let se Serii A má zkušenosti z Palerma, ale kopal za pimaveru Lazia...

Reagovat
Alberto Aquilani

a teraz kláti Nicole Scherzinger

Reagovat
jany kozak

naozaj?

Reagovat
Alberto Aquilani

jj, nechce sa mi googlovať, tak si dačo nájdi, už o tom písal aj Nový čas :D

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak aspon pozname tvoje zdroje informácii

Reagovat
jany kozak

tak to mam stale sancu ked aj hentaky noname to dokazal

Reagovat
Alberto Aquilani

http://static.cdn.markiza.sk/media/a501/image/file/2/0137/s9hm.profimedia_0251347188_jpg.jpg On vyzerá jak pašák, ty si starý, malý, pupkatý nervák ale zas máš charizmu

Reagovat
Counter

Szcz

Reagovat
SunFells

A jak jste jinak s Wojtou zatím spokojení? Co jsem zatím viděl sestřihy, tak se často snaží působit v rozehrávce jak Neuer a přitom tím spíš jen dostává spoluhráče pod tlak (jak ten ťulpas Ter Stegen).

Reagovat
Alberto Aquilani

videl si už, jak rozohrávajú De Sanctis, či Skorupski? Jáá som sním spokojný a myslím, že aj ostatní, dnes zachránil výhru... v príprave chytal super a v 1. kole bol v zostave kola

Reagovat
Lech

Tak Skorupski v tomhle zrovna nezaostával, jinak MDS byl snad ještě horší jak Wojciech.

Reagovat
Alberto Aquilani

Skorupski nevie chudák kopať vôbec...

Reagovat
SunFells

Takže to je požadavek Garcíi, aby to golmani hráli často nakrátko?

Reagovat
Alberto Aquilani

bude v tom určite veľký podiel, lebo to tak hrávali pod ním všetci...

Reagovat
Emmett Brown

Dnes nemal vela roboty, ale zachranil v poslednej minute tri body, takze super. Rozohravka slabsia, ale chytat vie, vsak za tie roky v AFC urcite vies o com hovorim

Reagovat
smazaný uživatel

spokojnosť zatiaľ (milo prekvapil)

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes si vidiel, preco je dolezite mat kvalitneho brankara. Ale tak naco, ved podla teba je to najposlednejsi post v muzstve

Reagovat
Alberto Aquilani

ano, a tiež som hovoril, že bude super Romero, ktorý teraz robí 1ku v United a nemal som nič proti príchodu Wojciecha, naopak mu od začiatku verím....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Romero ich urcite vytrhne z biedy. Podla teba moze byt brankar hocikto, ved ten post nie je vobec dolezity

Reagovat
Alberto Aquilani

nepísal som hocikto, len to nie je pre mňa post, na ktorý treba investovať (vid. špekulácie o Handanovicovi a Čechovi) a ked je možnosť priviesť zadarmo Romera, tak by som po nom šiahol, lebo medzi ním a ostatnými nie je skoro žiadny rozdiel a ušetríš na tom...

Reagovat
I am Mancunian

romero sa dneska ukazal, aka je to lama

Reagovat
Alberto Aquilani

videl som len góly, za 1. nemohol, na 2. má len čiastočnú vinu, ale znova tam bol veľký nedôraz a zlá pozičná hra od obrancov United

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty si riadne uletel teraz - florenzi 7,5??? prakticky neviditelný dopredu, neustrážil Moratu - nutne potrebujeme pravého obrancu (celý zápas mi to šlo v hlave - nemôže tam hrať florenzi)

Digne - áno, výborný výkon vzhľadom na okolnosti, ale 8? za čo?

Szczesny - 11? tak tu si ma presvedčil že si riadny lolo - mal jeden poriadny (aj ked dôležitý ale len jeden) zákrok za celý zápas

Iago - prijemne prekvapil

Iturbe okrem padu neukzal nic, strateny na kridle

Salah uhral svoj standard

Berem to tak, že známky si písal ešte v eufórii

Reagovat
Alberto Aquilani

UTFB!!! Szcz 11 na škále do 10 asi preto že skoro nič nemal a na konci vyčapal víťazstvo, nevedel som čo mu dať. Florenzi kde neustrážil Moratu? Hral celý zápas dobre, kombinoval, behal po lajne, v ťažkých situáciach si vedel poradiť, rovnako ako Digne, ktorý hral proste skvele, umocnené ešte tým, že to bol jeho debut a bolo to zrovna proti Juve. Čo mal Iturbe za 15 minút, zrovna ked sme to už snažili zdržovať a oni sa dostali do tlaku chybou Keitu, ukázať? Po minúte poslal pod sprchy Evru a po dalšej padol z toho gól. Na konci mal super obranný zákrok na krídle.

Reagovat
smazaný uživatel

z 2 striel dostal jeden gol, no neviem ci je toto vobec na 9. a Florenzi kde neustrazil moratu? myslel som Dybalu samozrejme a ked ani to nevies kde tak pozri si posledny gol prosim ta. Iturbe - co mal ukazat za 15 minut - a preto mu das taku znamku, že aj ked neukazal absolutne NIC tak ved bol tam predsa kratko? Ano obranny zakrok tam bol vyborny aj ked s obrovskym rizikom. Proste si prestrelil tie znamky, to je realita

Reagovat
Alberto Aquilani

ak ti niekto za 15 minút vyoutuje hráča, z následnej štandartky padne gól a ešte na konci oko útočník predvede super obranný zákrok, tak áno, vysokú známku si zaslúži. Gol Dybalu bola predovšetkým chyba Keitu + sa ukázala pomalosť De Rossiho ( to je to, prečo tam dlhodobo hrať nemôže). Florenmzi má na tom zo všetkých najmenší podiel...

Reagovat
smazaný uživatel

ešteže v stredu začína škola

Reagovat
Alberto Aquilani

až za také 2 týždne, no...

Reagovat
10

řekl bych, že se trošku necháváš unést...Iturbe se zasloužil o jednu kartu Evry, ta následná standardka byla na půlce, Iturbeho vliv na tom gólu je tak 1%

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak zrovna pre teba by mal Iturbe 1% podiel na góle, aj keby všetkých ostatných hráčov AS vylúčili, on zostal jediný, hlavou chytil strelu Dybalu, sám presóloval celé ihrisko a zakončil do vinkla

Reagovat
10

ne, tohle jen vychází z toho, jak si z něj od začátku posranej, přitom je to splašenej běžec, což ti možná po roce konečně začalo docházet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po zmene formacie - vystriedani Lichstainera s Padoinom - sme v 10tich a za 15 minut toho uhrali viacej ako za zbytok zapasu... Allegri Opat raz staticke, defenzivne, nudne, 3-5-2 / 5-3-2... To snad s 5timi obrancami + CDM Padoinom a CM Sturarom v zaklade inak dopadnut ani len nemohlo Wake up

Reagovat
smazaný uživatel

+ Rizzoli

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že by to so 4-3-1-2 od začiatku bolo nejako výrazne lepšie? Myslím, že nie, Roma proste chcela hrať futbal, Juve vyčkával, až sa dočkal prehry.

Reagovat
smazaný uživatel

Barza, Bonucci, Chiellini, Evra - Pogba, Pereyra, Cuadrado - Mandžukič, Morata, Dybala.... neverím, že by to dopadlo horšie ako to dopadlo

Reagovat
10

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Že třeba Mandžukič toho dneska hodně předvedl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole Barza na pravym bekovi a pred nim na kridle Mandzukic Takhle blbe poskladany by to snad neslo ani ve fante

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to teda nema byt Barza, Bonucci, Chiellini - Cuadrado, Pogba, Pereyra, Evra - Dybala - Mandzukic, Morata. To uz by byla podstatne mensi blbost

Reagovat
smazaný uživatel

ups Evra mi tam preskočil, ale s Dybalom by som počítal do trojice útoku, v podstate som tým ale chcel povedať, že sa to včera dalo postaviť aj bez Sturara aj bez Padoina

Reagovat
smazaný uživatel

už pri defenzívnej taktike ste neboli ďaleko od 5 gólov (Gigi podržal proti Dzekovi a Pjanicovi plus pjanicova tyc), tak že myslím, že áno - bolo by to horšie

Reagovat
panca

Rim zaslouzene. Líbí se mi dzeko. Těm mel byt v ac už 2 roky

Reagovat
Mr.Jindros

Co to kurva je?

To si jako Allegri fakt myslel, že postaví Sturara, Padoina, Cácerese a fungl nový útok do jedné sestavy a ono se to nějak vyhraje samo?

Reagovat
smazaný uživatel

Falqué, Džeko, Salah

Reagovat
10

Marotta: "Draxler? Výmysl novinářů, nikdy jsme se o něj nezajímali. Nevím kam na tohle chodí."

Allegri: "Draxler? Schalke akceptovalo nabídku, pak od ní spolu s hráčem ustoupilo."

Tzv. "dvě verze pro tisk". Kdybych neviděl ty rozhovory na videu, tak bych byl mnohem klidnější....tohle je docela chaos.

Reagovat
stuff

Reagovat
I am Mancunian

to ako vazne ?

Reagovat
M11

Reagovat
brenk

Reagovat
M11

kdy ti dva spolu naposledy mluvili ? v kvetnu ?

Reagovat
10

a zítra Allegri skončí, protože mu Marotta nekoupil Guarina

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Není to Conte

Reagovat
smazaný uživatel

Kazda vyhra nad juventusom potesi, ale nebyt Szczesneho zakroku, tak by z toho bola poriadna fraska. Poslednych 10 minut v prevahe o jedneho hraca hrali nepochopitelne. Juventus je evidente oslabeny, bez zalohy. Pjanic , na pol sezony ma odohrane, kedze strelil z priameho. Digne sa mi pacil, konecne echt lavy obranca, myslim post. Mame tych stoperov, ked tam musi hrat DDR

Reagovat
smazaný uživatel

Noro dostal strach nakoniec tak zaskocil DDR

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Mega hlavní jsou tři body ale dopředu opět bída a ten nástup "staré gardy" Nagatoma s Žabákem opět ukázal že to nebude jednoduché, ale 6 bodů je super.

Forza INTER

Reagovat
smazaný uživatel

mám pocit, že inter bude strašne zavíslý na Jovetičovi túto sezónu

Reagovat
lucius6

Docela síla dneska, je mi z toho k breku, ale nedá se nic dělat, potřebujem útočníka a to rychle, ať už je to Adebayor nebo někdy jinej, dneska to samozřejmě bylo o mnohem víc věcech, ale tohle nás musí nabudit, protože dneska byli hráči už od začátku absolutně demotivovaní a odevzdaní, takhle to dál nepůjde a je to hlavně na Piolim aby vrátil týmu chuť hrát.

FORZA LAZIO

Reagovat
Kokesh

Odesel Rafa a Neapoli se hned vylozene dari.

Reagovat
Counter

Bez něj to konečně šlape jako po másle.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně vypadá tabulka italské ligy tak, jak má.

Reagovat
ED91

Reagovat
Pipo123

Pioli vraj skončil

Reagovat
lucius6

To je snad blbost ne? Minulej rok byl ten start ještě horší a neskončil nebo se pohádali nebo kvůli LM, nestraš mě ?!

Reagovat
Pipo123

Reagovat
lucius6

Takže neskončil???

Reagovat
Panděvova ofina

JoJo dva sice slepený , ale goly .. Jinak pěkná bída v záložní řadě..Jedinýho , koho bych vyzdvihl je už zminovaný Jovetič , Handanovič a možná i stoperská dvojce , až na ten gol.. Guarin sice připravil dva goly , ale jinak nehral moc dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

vystrielal Vám všetky body zatiaľ - stále lutujem, že ho nedotiahli k nám miesto Dzeka

Reagovat
GEGE

Moc sem nepochopil ty Sarriho kroky v druhem polocase...Sahne tak brzo do zalohy,ktera fungovala do te doby skvele a vynda brzo Allana a Valdifiordiho...Ani v zaveru neozivil utok,kdyz vyndal Hysaje za Ghoulama...Tragického Calletiho necha hrat cely zapas...nechapu ale tak dobře,ze Neapol ztratila.

Reagovat
lnterista

3body doma ale vykon nic moc teda hlavne zaloha ta je tragicka. K-Dog s tema patickama a picovina nemuzu uspet. Guarin se mi nelibil(klasika) ale pak nacentruje na gol a zaridi penaltu asi je dobre ze ho mame

Reagovat
lucius6

JoJo by byl tak super hráč kdyby ho nezničily zranění, je to jen otázka času než se zraní bohužel, ale sledovat ho na hřišti, to je úžasný, užíval jsme si ho v City, ale prostě je to těžký, když odehraje 5 zápasů pak 2 měsíce out a tak pořád dokola

Reagovat
olis

nevadi, vysledok kruty, boli sme jasne lepsi, penalta velmi diskutabilna, ja som dnes velmi spokojny, vsetci sa snazili az do uplneho konca a vyzeralo to ovela lepsie ako naposledy

Koulibaly dnes skvely, dufam ze bude hrat odteraz zaklad, Maggio nechapem tam musi hravat Hysaj a nalavo Ghoulam

striedania okrem Jorginha tiez nechapem

dalsie kolo snad uz za tri body

Forza Napoli!

Reagovat
smazaný uživatel

Callejon neviditelnej, mel prijit Gabbi...

Reagovat
olis

urcite ho nemozno zaradit medzi najlepsich ale cely zapas perfektne a neuvne napadal co si ja velmi cenim, urcite tam vska mohol dat Sarri radsej Gabbiho ci Mertensa namiesto neho ako Lopeza namiesto Allana

Reagovat
olis

i ked teraz pozeram ze tri dni nato hrame EL, tam som zvedavy ako to Sarri posklada, dufam ze setrit bude v EL a nie v lige

Reagovat
smazaný uživatel

mal som strach z toho zapasu, predsa len sme celkom specialisti na zmatky s outsidermi.. podstatne je v tomto momente hlavne to, ze mame 6 bodov.. som zvedavy ale kto bude tvorit hru..

JoJo a Murillo myslim ze velmi naporiadku posily zatial.. Miranda to tam miestami dost nestihal

Reagovat
lnterista

Miranda se mi docela libi...sice rychlostne moc nestiha ale hraje s prehledem a chytre

Reagovat
smazaný uživatel

to ano, len presne toto som myslel, ze rychlostne nestihal.. myslim ze 3 krat ho tam presprintoval hrac, ale inak to vyzera ze obranna dvojica by mohla fungovat

Reagovat
Nuno čomes

Ono je to složité, protože ho srovnáváme s Murillem, který je podle mě zatim super. Miranda tam bude od chytrosti a poziční hry, snad se jim bude dařit. Chybí mi tam někdo pod útočníky, co ten Perišič to je křídlo nebo utočník nebo by zahrál i pod něma?

Reagovat
smazaný uživatel

jeho pozicia je lave kridlo, ale podla mna ho bude skusat na AM Bobby.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Interisti, co Miranda?

Reagovat
smazaný uživatel

Stevan Jovetić paráda.. I když z penalty ale která byla jasná.. Gól jsme dostali díky Nagatomovi (nevím proč nešel do toho Tokia) ale 6 bodů je doma... Ale zase sem se utvrdil že Palacio v základu nemá co dělat!! Forza INTER

Reagovat
smazaný uživatel

tak po nudnych sezonach od januara bude tato perna od uvodu, tazko hovorit, ze juve je favoritom.. prve dve kola otvorili pravu situaciu, ak sa allegri nepreberie moze z toho byt katastroficky uvod ligy..

Reagovat
smazaný uživatel

Juve by som este nezatracoval - s udine boli dominantni cely zapas

Reagovat
CubONE

Jove

Reagovat
Spalovač šancí

Benítez měl zůstat v Neapoli

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne, tento Neapol bude podľa mňa lepší, dnes mala Doria šťastie s tou penaltou a potom parádnou akciou Edera, v priebehu dvoch minút sa vrátili do zápasu, v ktorom jasne nevedeli. Toto bolo trošku také benitezovské zosypanie Neapola by som povedal.

Reagovat
Alberto Aquilani

Tu sa všetci vzrušujú, že Juventus nemá ani bod, ale to, že Chievo strelilo za 2 zápasy 7 gólov nespomenie nikto :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

každej počítal s tím, že Chievo půjde pro Scudetto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zlatý 3body! Tahle ztráta by mrzela! AMALA!

Reagovat
Jajinek

6 bodů před Juve jsme byli naposledy snad v roce 2011

Reagovat
smazaný uživatel

zvládnout derby a je to 9bodů, příští týden hostěj lídra tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Příští týden nikoho nehostíme, protože se nehraje. Ale jinak za 14 dní nám Chievo dá zabrat, jsou aspiranty na titul. Scudetto je v jejich rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Už normálně po repre pauze hraje ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Což je za 14 dní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

jsem se nedíval na datum příští kolo

Reagovat
Mr.Jindros

Kdy že má bejt zdravej Marchisio s Asou?

Reagovat
smazaný uživatel

Claudio po reprezentační pauze. Kwadwo zatím nikdo přesně neví, píše se jen, že už pracuje s míčem a pomalu se do toho dostává. Ale do konce září, snad. Khedira nejdřív v říjnu, vidím to na půlku.

Reagovat
10

Claudio začne příští týden trénovat, mohl by být ready už s Chievem.

Asa ještě minimálně měsíc nebude schopen nastoupit k zápasu, měl by teprve začít trénovat.

Khedira je na tom podobně jako Asa, jeho návrat se odhaduje na 6.-7. kolo, tzn. přelom září a října. Zároveň teda ani jeden z nich nebude na venkovní zápas se City a domácí se Sevillou.

Reagovat
Mr.Jindros

Díky oba.

Mám takový dojem, že letošní sezóna bude dost o modlení, aby se Pogba a Claudio nezranili. Se Sturarem a Padoinem se titul vyhrát nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba se hlavě musí zvednout. Zatím hraje na úrovni právě Sturara s Padoinem, což není zrovna pozitivní. Modlím se za Claudia s Kwadwem, bez nich budeme namydlení.

Reagovat
Mr.Jindros

Pogba se nezvedne dokud bude mít kolem sebe bandu nekopů. Dyť on je snad jedinej kreativní hráč kterej nastoupil... teoreticky teda ještě Dybala.

Reagovat
Mr.Jindros

Jinak by bylo báječný, kdyby začal hrát ultimátně jeden z dvojice Cuadrado - Sandro a posadil Lichtyho - Evru. To by bodlo dost a reálná šance tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

horší je, že nedostatek kreativity tam vidím i po návratu zraněných hráčů, na můj vkus je to stavěný až moc na sílu

Reagovat
Mr.Jindros

Ta díra po Pirlovi s Tevezem, který dokázali sami o sobě něco vymyslet, musí nahradit součet kreativity ostatních, jiná šance není. Ideální by bylo kdyby se Dybala fakt rozjel, případně aspoň jeden z těch krajů. Potom a se zálohou Pogba - Marchisio - Asa (Khedira) už by to tak zoufalé být nemuselo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala se rozjede až nebude zet díra mezi útokem a zálohou, což včera bylo viditelné po příchodu Pereyry. Teď by zatraceně bodl i Vučinić. Ten by s Dybalou vytvořil dobrou dvojici - pěšák a běžec.

Reagovat
stuff

za toho Mirka

Reagovat
10

Padoin a Sturaro jsou za normálních okolností až 6. a 7. volbou (Pogba, Marchisio, Asamoah, Khedira, Pereyra). To, že se sejdou v druhým kole oba v základu je zprdele smůla, která se snad nebude dlouho opakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem vám říkal, že Jove je hráč s nohami od PánaBoha, tak jste nevěřili... jen ať mu vydrží to zdraví!!!

co to Juve??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

konci sa dnes to prestupove? lebo zatial je nejake ticho

Reagovat
smazaný uživatel

Alle 23:00 il gong finale.

Reagovat
10

buď rád

Reagovat
olis

vcera sa zranil Hysaj a preto ho musel Sarri striedat, inak tam chcel dat Mertensa alebo Gabbiho a hrat 433

Reagovat
smazaný uživatel

S Gabbim mě už začíná trošku štvát. Nechápu, proč hrál Callejon.

Reagovat
olis

proste ako som vravel, je to tazky vyber, v mojich aj tvojich ociach je Gabbi asi najvyssie, i ked ja sa neviem rozhodnut medzi nim a Mertensom a Callejon je u mna najnizsie ale aj Calleti ma skvelu kvalitu a bude urcite trvat zopar kol kym sa to nejak ustali

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumím, těch hráčů tam je dost, ale Gabbiadini je svými schopnostmi naprosto jasná volba k Higuaínovi. A Mertens se může točit s Insignem pod útočníky. Mertensovo zahrávání standartních situací se mi líbí.

Reagovat
FuckT

Po vcerajsku by mal Insigne jasne sediet, taky namysleny vykon som asi este nevidel...

Reagovat
olis

a to ho vraj Conte ide nakoniec povolat do repre namiesto Giovinca

Reagovat
smazaný uživatel

Ne-e. Insigne byl pouze dodatečně povolaný jako 29. hráč. Giovinco byl první, kdo na sraz přiletěl

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinco nakonec obnovené zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinco by hlavne s dospelými nemal ani hrať, o neho sa hráč oprie a Giovinco sa tvári, že by som ho zobral najradsej na aro

Reagovat
smazaný uživatel

Klid, Centurione.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že Baselli do příštího srazu vykope z reprezentace Bertolacciho. Pokud oba budou pokračovat ve stejném růstu/poklesu, pak není moc o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

mozna jsme sáhli vedle, kdyz jsme misto Baselliho privedli Bertolacciho, ktery byl navic podstatne drazsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesáhli jste vedle. Ale dali jste za něho nesmyslnou částku. Bertolacci potřebuje stále růst. A se vší úctou, vedle De Jonga, Kucky, nebo Nocerina to nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
olis

https://www.facebook.com/246771432026472/videos/886110218092587/

nech Albiola nahradi Chiriches alebo nech dnes este niekto pride, nech Maggio hrava co najmenej a bude to dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to komentoval?

Reagovat
olis

Auriemma, pracuje pre tuttosport takze tara same bludy ale v tomto je skvely, od minulej sezony je to od neho o dost slabsie, je z formy

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol má pěkný dresy akorát jsem si u nich zvykl na tu coccardu.

Reagovat
olis

De Guzman na hostovacku do Bournemouth, Andujar do Estudiantes, este Zuniga - nebudem sa cudovat ak nakoniec ostane a bol by som rad ak by mu dal v tom pripade Sarri sancu

Reagovat
Furia Ceca

A příští kolo nečekaný šlágr: Juventus vs Chievo Verona... Souboj obhájce titulu s aktuální jedničkou tabulky!

Reagovat
Alberto Aquilani

Bude niaky ten aktualizovaný článok ku poslednému dňu mercata?

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria President Massimo Ferrero: "If I sold Eder on the last day you’d have to take me to the mental hospital"

Reagovat
10

tam už ho měli vzít dávno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cervo

Reagovat
10

13:20 - FERRERO: "SU SORIANO ANCHE LA JUVENTUS"

Reagovat
smazaný uživatel

Kurnik na toho jsem se začínal těšit

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky budou asi později, jelikož tam nejsou započitany ještě včerejši zapasy.

Reagovat
olis

som zvedavy co ten Soriano, ci sa nakoniec rozhodne ist k niekomu inemu ako do AC

Reagovat
smazaný uživatel

Momentalně byt Sorianem, tak zkusim počkat v Dorii do ledna minimalně. Zatim se rozjeli celkem solidně. Po dvou kolech před reprepauzou 4 body, 7 vstřelenych golu, 6.místo. Pohoda je na mistě. Ofenziva šlape, chytli začátek. Nebal bych se toho.

Reagovat
olis

neviem, podla mna to Sampdorii dlho nevydrzi, vcera ani nevedeli ako vyrovnali

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevadí teoreticky ničemu, ale mohlo mu to ukazat, že se nevzdají a s Ederem maji velkou možnost něco dokazat. Jako ja si myslim, že pokud se rozhodne zustat do zimy nejmeně, tak chybu neudělá. A myslim si, že je dost nalomenej, momentalne, k tomu zustat.

Reagovat
olis
Reagovat
smazaný uživatel

Ctu to vsecko, neboj, ale pochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

No vida, tak sem mel pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hernanes v Juve. 11 milionů plus nějaký bonus.

Reagovat
stuff

zdroj, Tvoj odhad pravdepodobnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

#Hernanes-@juventusfc a 11 milioni. Agente in arrivo per il contratto. SKY

Je to hotové.

Reagovat
stuff

pre mna top posila s mercatom spokojny.

Reagovat
M11

a kua tak tohle by me nenapadlo

Reagovat
Ragazzo d'oro

Nechápu Inter

Reagovat
Furia Ceca

Ty jo, hned ČTYŘI Brazilci v Juve? To jako fakt? No jsem na něj upřímně zvědavej, ale Soriana bych bral víc... Marotta poslední dobou přivádí na můj vkus strašně málo Italů. Ale tak aspoň že oslabíme Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

dopice

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
snuff24

Náš poslední tvořivej záložník...bomba

Reagovat
Ragazzo d'oro

Antonelli na dva týdny out. Jeste, že je repre pauza.

Reagovat
10

začíná se mi na mysl vkrádat tušení, že Zlatan a Isco možná nepřijdou

Reagovat
M11

Reagovat
10

dolehlo to na mě, ale asi máš pravdu, Beppe to za 6 hodin zvládne

Reagovat
stuff

Reagovat
sinter

dnes konci mercato?

Reagovat
10

ano, v 23:00

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se nevyhraje liga o 17-20 bodu, ale treba jen o 10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele