2. kolo
30.08.2015 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Udinese Calcio - Città di Palermo 0:1

Palermo je po dvou kolech nadále stoprocentní, navíc bez inkasované branky! Po Janovu dokázalo 1:0 zdolat i Udinese Calcio, které nepotvrdilo senzační vítězství ze hřiště Juventusu. Autorem jediné branky se stal Luca Rigoni. Dvacet minut před koncem zápasu uviděl druhou žlutou kartu hostující Struna.

Udinese sice před týdnem získalo tři body za vítězství nad Juventusem, jenže cenný skalp nedokázalo před vlastním publikem potvrdit. Bianconeri nedokázali za celý zápas najít na obranu Sicilanů recept a nepomohla jim k tomu ani zhruba pětadvacetiminutová přesilovka!

Už začátek utkání Zebrám vůbec nevyšel. Vazquez odvedl ve vápně skvělou práci, poslal míč před branku, kde hlavičkující Luca Rigoni zblízka překonal Karnezise. Palermo se tak na Stadio Friuli ujalo rychlého vedení 1:0. Domácí sice mohli zakrátko odpovědět, ale svojí stoprocentní šanci zazdili. Brankář Sorrentino ve vzduchu propadl a Théréau napálil jen na brankové čáře postaveného obránce. O chvíli později trestuhodně přestřelil branku Duván Zapata a Udine musely zahozené šance mrzet. Ve zbytku prvního poločasu už Palermo domácím nic nepovolilo a do šaten šlo ve vedení.

První šanci druhého poločasu měli na svědomí opět hosté, ale na Vázquezovu gólovou pobídku nikdo ze Sicilanů nezareagoval. Na druhé straně se odhodlal k solidní střele Koné a Sorrentino se musel natahovat. Velká šance na zvrat nastala domácím v 70.minutě, to totiž uviděl druhou žlutou kartu za faul na Fernandese Struna a Palermo šlo do oslabení! Domácí si vytvořili tlak až v samotném závěru, Théréau hlavičkoval těsně vedle a Zapatu fantasticky vychytal spolehlivý Sorrentino. Rozhodčí Damato ještě přidal do vínku pět minut nastaveného času, ale během nich se vbloudila do hry Zeber křeč. Palermo se úspěšně ubránilo a slaví další těsnou výhru 1:0 a samozřejmě je po dvou zápasech stoprocentní.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
KingMaster13

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele