2. kolo
29.08.2015 18:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Floro Flores opět úřadoval, Sassuolo porazilo Boloňu

Boloňa ani v druhém utkání nebodovala, i když dnešní výkon byl zlepšením. Tři body bere Sassuolo, které tři minuty před koncem spasil střídající útočník Antonio Floro Flores! Sassuolo je zatím na první příčce.

Sobotní podvečer v italském fotbale patřil duelu dvou velmi ambiciózních týmů. Zatímco Sassuolo zvládlo výtečně první zápas nové sezony i přes odchod kanonýra Simoneho Zazy, Boloňa zastává roli nováčka. Nechce být ale žádným ořezávátkem a díky zkušenému vedení notně posiluje. Dnes se od prvních minut na hřišti představili i Destro, Donsah nebo Falco. Sassuolo spoléhalo na útočné duo v podání Sansoneho a Defrela.

Jako první musel do práce brankář Andrea Consigli, kterého zaměstnal Crisetig a následně také Brienza. Z velké vzdálenosti se pokoušel uspět i Nicola Sansone, který však neměl úplně správně seřízená mířidla. Po deseti minutách, ve kterých jsme viděli převážně boj o míč a snahu domácích Felsinei, se do první vážné šance dostával útočník Mattia Destro. Ten přichází s velkými očekáváními a snažil se je naplnit už po nahrávce od Falca. Destra však zastavil ofsajd.

Velkým problémem Sassuola byla především absence mladého útočníka Domenica Berardiho, což se projevilo v přechodu na útočnou polovinu domácích. Tým trenéra Di Francesca jako by nevěděl, jak dostat míč co nejblíže k bráně Miranteho a scházela mu lehkost. Na druhé straně už ale nebezpečno bylo, když si Mattia Destro zaběhl za obranu a pálil na vzdálenější tyč. Včas na místě ale byl brankář Consigli.

Utkání začalo být hodně nervózní a přibylo neférových zákroků na obou stranách. Sassuolo se dralo vpřed díky rychlé kombinaci a nahrávce na Defrela, jenže brankář Mirante včas reagoval a vyběhl. Crisetigova rána z větší vzdálenosti pak mířila těsně nad. Do druhé poloviny utkání již nenastoupil Mbaye, jehož vystřídal Ferrari. Rychlost ale svým spoluhráčům nedodal.

Deset minut po změně stran se vytáhl - a to doslova - brankář Mirante. Politano totiž krásně poslal míč ze standardní situace a Mirante letěl vzduchem jen na poslední chvíli. Po hodině hry se rozhodl udělat pár rychlých kroků směrem k bráně Masina, který si naběhl na citlivý centr ze strany. Balon však neumístil dobře. Unaveného Politana následně vystřídal Floro Flores, jeden z hrdinů posledního utkání. Střídala také domácí Boloňa, která do boje vyslala Mancosua a stáhla Destra.

K další ráně se odhodlal záložník Crisetig, který narazil na pozorného brankáře Consigliho. Necelých šest minut před koncem utkání vypálil velmi tvrdou ránu Falco, který vystrašil hbitého brankáře Consigliho! Boloňa dnes sice hrála mnohem lépe než proti Laziu, jenže přesto inkasovala. Tři minuty před koncem utkání zůstal v pokutovém území nehlídaný Antonio Floro Flores, který pohodlně překonal bezmocného Miranteho a Sassuolo těsně vyhrálo.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
KingMaster13

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele