2. kolo
30.08.2015 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Frosinone Calcio 2:0

První vítězství v sezoně slaví Atalanta Bergamo, která před vlastním publikem bez problému porazila Frosinone 2:0. Brankář hostů Leali dělal v brance co mohl, chytil penaltu, ale porážce 0:2 nakonec zabránit nedokázal.

Atalanta se mohla dostat do vedení hned z kraje zápasu, kdy byl po faulu Blancharda odpískán pokutový kop. Maurizio Pinilla vzal zodpovědnost na sebe, ale Leali jeho penaltu lapil! Brankář Frosinone Leali byl ústřední postavou úvodních minut, krátce po zneškodněné penaltě předvedl další fantastický zákrok proti střele Dramého. Ale tlak Bergamaschi nemohl nováček dlouho ustát, Stendardo se natlačil na malé vápno a dostal míč do sítě - 1:0 pro Atalantu. Domácí tak uklidnili hru, ale další šance už neměli.

Až zase ve druhém poločase byli domácí blízko gólu. Moralez dobře vypálil a Leali vyrazil na rohový kop. O deset minut později se Leali zase předvedl, když vychytal v tutovce Pinillu. Ten svůj minisouboj s brankářem Frosinone prohrál na plné čáře. Chilského útočníka to ale nemuselo příliš mrzet, Atalanta vedla a kontrolovala hru. V 69.minutě pak zasadila soupeři druhý úder! Alejandro Gómez si navedl míč na střed a nechytatelnou dělovkou k tyči dal na 2:0 - Leali byl tentokrát bez šance.

V závěru utkání se zase opakovaly souboje Pinilly s Lealim, ale mladý golman Frosinone dnes obstál na výbornou. Bergamaschi porazili Frosinone 2:0 a mají první tři body do tabulky. Frosinone si ještě musí na bodový příspěvek počkat.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
KingMaster13

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele