Serie A - souhrn 15. kola

02.12.2016, 22:42, aktualizováno 05.12.2016, 22:54
Komentáře a souhrny
Palermo opět nemá ani bod, vinou gólu ze třetí minuty nastavení. AS Řím ovládlo římské derby a znovu odsunulo vítězné AC Milán z druhé pozice. Pescara se rozešla smírně s Cagliari. U konce je dlouhá série Atalanty bez porážky, celek z Bergama padl v souboji s Juventusem. Páteční šlágr nabídl překvapivě jednoznačnou podívanou, Neapol deklasovala Inter...

Udinese Calcio - Bologna FC 1:0

05.12.2016 21:00

Góly: 90+3. Danilo

Fotbalové pondělí bylo v Itálii chudé na branky. Z obou zápasů jsme se dočkali gólu jen jednou, a to v duelu domácího Udinese s Bolognou, kdy se trefil Danilo. Zebrám doma pomohlo mimo jiné i to, že hrály více než dvacet minut v početní převaze.

Dnes večer to nebyl příliš atraktivní duel. Udinese nakonec vyválčilo tři body proti trápícímu se soupeři až v závěrečných minutách a ještě díky tomu, že Felsinei dohrávali bez vyloučeného Ericka Pulgara. Právě Bologna přitom hrála od začátku mnohem podnikavější a lepší fotbal.

Ladislav Krejčí se nejprve protahoval do šance a v sedmé minutě už mu vyšel podařený centr. Adresátem povedené nahrávky byl Mattia Destro, který ale těsně před brankářem Orestisem Karnezisem poslal míč vysoko nad bránu!

Plno práce měl také brankář Antonio Mirante, který hájí bránu Bologně. Musel do akce poté, co se ve vápně snesl míč na hlavu Duvána Zapaty. Ten ale mířil jen do míst, kde byl pohotový Mirante. O deset minut později stejný útočník poslal míč hlavou opět trestuhodně nad bránu! Pár minut před koncem první půle se po nahrávce od De Paula dostal k ráně Felipe, ale taktéž neměl seřízená mířidla.

Deset minut po změně stran přišla v ofenzívě hostí řada na mladíka Di Francesca, který vystřídal Ladislava Krejčího. Ani syn slavnějšího otce ale příliš hostům nepomohl. Hosté si totiž celou situaci sami zkomplikovali, když se v rozmezí deseti minut dvakrát projevil jako faulující hráč Erick Pulgar a sudí Pasqua mu ukázal obě karty. Hosté tak dohrávali v oslabení.

Domácí Zebry vyslaly do hry žolíka v podobě mladého Chorvata Stipeho Pericy. Ten se deset minut před koncem dostal do solidní šance, když si převzal míč na kraji vápna, jenže pod tlakem vypálil hodně mimo! To ale Udinese nakonec vadit nemuselo, protože si stejně vzalo tři body. Ty mu zajistil centr do vápna, na který si naskočil obránce Danilo a ve třetí minutě nervózního nastavení přihrál svému týmu výhru!

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Janov CFC 0:0

05.12.2016 19:00

Góly: -

Fanoušci Chieva si snad už zvykli na poměrně pravidelné dávky fotbalové nudy v podání jejich miláčků. Fly Donkeys tentokráte plichtili 0:0 s Janovem, který toho ve Veroně opravdu příliš neukázal. Hrát bez branek se nemuselo, jenomže Valter Birsa v prvním poločase zahodil pokutový kop.

Chievo je známé svojí dobře propracovanou defenzívou a také tím, že doma svého soupeře dokáže unudit k bezbrankové remíze a tím bohužel i své vlastní fanoušky. Soupeřem Chieva byl FC Janov, který v minulém kole doslova smáznul mistrovský Juventus.

Zápas začal opatrně a šance přicházely pozvolna. O něco větší převahu měl domácí tým. Ingleseho přízemní ránu lapil Perin a Meggiorini zblízka otřel svojí ránu o břevno. Tlak Fly Donkeys nakonec vygradoval v pokutový kop. Uvnitř šestnáctky Janova byl faulován Valter Birsa a sudí nekompromisně foukl do píšťalky. Sám postižený Slovinec vzal tíhu okamžiku na svá bedra, ale s penaltou si neporadil vůbec dobře - branku hodně přestřelil! To byla největší šance nejen prvního poločasu, ale celého utkání.

Ve druhém poločas už tolik šancí k vidění nebylo. Na Bentegodi se odehrávala taktická partie, která diváky pochopitelně vůbec nebavila. Za pozornost stál snad jen obstřel Fiamozziho ze 78. minuty, který Sorrentino vyrazil. To byla pro změnu největší šance Grifů. Sudí Carmine Russo se i přes nerozhodný výsledek rozhodl nastavit dlouhé čtyři minuty, ale ani ty nerozhodly. Russo pak znuděné diváky vysvobodil závěrečným hvizdem.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Città di Palermo 2:1

04.12.2016 20:45

Góly: 33. Federico Bernardeschi (pen.), 90+3. Khouma Babacar - 49. Mato Jajalo

Fiorentina se v souboji s Palermem pořádně nadřela a o výhře rozhodla až v nastaveném čase! Nový kouč Sicilanů Eugenio Corini byl blízko blizoučko premiérovému bodu, nakonec však odjíždí s prázdnou.

Viola v předchozím týdnu zaznamenala dvě porážky a tudíž měla před vlastním publikem co napravovat. Hosté se zase potácejí na předposledním místě tabulky a výsledkovou krizi se pokusí řešit novým trenérem Eugeniem Corinim.

Dle předpokladu začali lépe domácí fotbalisté. Už v šesté minutě poslal na branku Palerma nebezpečný centr Iličič, ale nikdo ze spoluhráčů na něj nedosáhl. O pět minut později sice Kalinić vstřelil gól, ale hlavní sudí ho pro postavení v ofsajdu neuznal. Ve skutečnosti šlo o hodně hraniční situaci, každopádně rozhodčí se rozhodl tak, jak rozhodl.

Fiorentina dál obléhala Pošavecovu branku a ve 32. minutě se dostala do vedení. Tellovu střelu zastavil ve vlastním vápně rukou Aleesami a sudí odpískal penaltu. Federico Bernardeschi zvolil přízemní střelu přesně k tyči, Pošavece poslal na druhou stranu a svůj tým do vedení. Za další tři minuty už to mohlo být 2:0. Tellovu střelu Pošavec neudržel a pohotový Babacar okamžitě dorazil balón do branky, dle sudího si však počínal nedovoleně a tak nebyla uznána i druhá branka Fialek.

Palermo v prvním poločase nepředvedlo vůbec nic a vlastně mohlo být rádo, že je výsledek jen jednobrankový. Svěřenci trenéra Coriniho se dostali do první vážnější šance až po změně stran a rázem z toho byla vyrovnávací trefa. Ale jaká! Mato Jajalo předvedl precizní přímý kop a Tatarusanu se mohl natahovat marně.

Vyrovnávací branka s Fiorentinou dost zamávala a ta se najednou prakticky k ničemu nebezpečnému nedostávala. Palermo velice dobře bránilo a už se zdálo, že si ze stadionu Artemia Franchiho odveze cenný bod. Violu ale spasila třetí minuta nastavení a Zárateho centr do šestnáctky, po kterém hlavou rozhodl Khouma Babacar.

Více informací k zápasu

Delfino Pescara - Cagliari Calcio 1:1

04.12.2016 15:00

Góly: 90. Gianluca Caprari - 24. Marco Borriello

Dlouho Cagliari drželo na hřišti Pescary slibné vedení a to i navzdory vyloučení Di Gennara, nakonec ale nevyhrálo. Rozhodla druhá minuta nastaveného času a v ní Caprariho vyrovnávací branka.

Pro Pescaru to byl důležitý zápas. Delfíni jsou vpodstatě jediní, kdo ještě v lize nevyhrál, nebudemeli počítat kontumaci v zápase se Sassuolem. Domácí byli v úvodu nebezpečnější, za všechny můžeme jmenovat slibnou příležitost Caprariho, který ale netrefil zařízení. Ve 20.minutě scházela přesnost i střílejícímu Pepemu a jen o čtyři minuty později přišel pro domácí šok. Marco Borriello si dobře zpracoval dlouhý pas a neomylně zakončil - 1:0 pro Cagliari.

I přes jednobrankové vedení se šance hostů na vítězství snížili. Ve 34.minutě totiž fauloval frustrovaný Di Gennaro a v rychlém sledu uviděl dvě žluté karty, což je ve fotbale jednoduchá matematika. Následovala červená karta a pro Cagliari zhruba hodina zápasu v oslabení.

Pescara toho ale nedokázala dlouho využít. Do šancí se dostávala jen sporadicky a až čtvrthodinu před koncem si dokázala vytvořit déle trvající tlak. Pepeho rána z 18 metrů minula branku a přesnost scházela i Caprarimu. Při jeho šanci chybělo opravdu málo. Tlak gradoval a gradoval a nakonec vygradoval ve druhé minutě nastavení vyrovnávací brankou. Biraghiho centr se snasl ke Caprarimu, který skoro v sedě srovnal na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Turín FC 2:0

04.12.2016 15:00

Góly: 51. Édgar Barreto, 90+5. Patrik Schick

Turín odjíždí z Janova bez bodů. O ty ho obraly zásahy Edgara Barreta a Patrika Schicka, který se trefil podruhé v sezoně. Turín se sice snažil a v mnoha akcích měl smůlu, ale nakonec se počítají jen góly.

Další zajímavý duel se odehrál v Janově, neboť síly s tamní Sampdorií změřil Turín. Býci jsou ve velmi dobré formě, což chtěli potvrdit i proti zlepšující se Dorii. Ta se mohla opřít o hráče jako Fernandes, Torrerira, Silvestre nebo Muriel, zatímco hosté spoléhali především na ofenzivní trojlístek v podání Falquého, Belottiho a Ljajiće. Před brankářem Hartem se opět objevili Zappacosta, Castán, Rossettini nebo Barreca.

Hostující celek se do tohoto domácího pořádně obul a hned v páté minutě byl blízko první brance. Iago Falqué sice není žádnou hvězdou, ale pravidelné nastupování v menším týmu bez přílišného tlaku odkrývá jeho přednosti. Po několika brankách v této sezoně se chtěl ukázat a málem mu to vyšlo. Jeho ránu však zastavilo břevno domácí branky! Na to chtěla Doria odpovědět co nejdřív a poštěstilo se Luisovi Murielovi. Mladý útočník táhne svým pohybem útočnou lajnu Námořníků a v 9. minutě se dostal k balonu na kraji vápna. Ačkoli bylobtěžován dvěma protihráči, přece jen se mu povedlo vypláit nepříjemnou střelu směrem Hartovým.

V prvních minutách to byl hodně aktivní fotbal, jenže pak tempo opadlo a emoce utichly. Do zakončení se až po dvaceti minutách dostal Andrea Belotti, jenže korunní klenot Mihajlovićova týmu pálil nepřesně. Brankář Hart neměl mnoho práce a nepřidělala mu ji ani hlavička zkušeného útočníka Fabia Quagliarelly. Doria se ke konci první půle pokoušela zatlačit svého soka a například akce Dennise Praeta nebyla marná, jenže jakékoli pokusy o centry spolehlivě odvracel obránce Leandro Castán.

První polovina utkání byla za námi a gólu jsme se nedočkali. Nezbývalo, než doufat ve svižný začátek druhé půle. Po změně stran se do velké šance dostal Srb Adem Ljajić, který ale brankáře Puggioniho nepřekonal. A to byla chyba, za kterou hosté platili. O pět minut později se totiž Sampdoria dočkala rohového kopu, který skončil po několika odrazech u Edgara Barreta. To není příliš ofenzivně laděný hráč, ale střela z otočky se mu povedla. Brankář Joe Hart byl bezmocný a kapituloval!

Pak tempo utkání opadlo a i když se Turín snažil dostat se do zápasu zpátky, moc se mu to nedařilo. Hostující celek sice napadal rozehrávku domácích a snažil se něco vymyslet, leč Sampdoria byla v obranné fázi velmi pečlivá. Ani několikeré střídání nepomohlo.

V 90. minutě přišel na hřiště český útočník Patrik Schick, kterému stačily jen čtyři minuty na skórování! polský záložník Karol Linetty poslal míč do vápna, kde byl právě Schick. Mladému útočníkovi se povedlo umístit balon přesně mezi nohy brankáře Harta, který kapituloval podruhé a dnes naposledy. Tři body si tak nechává Doria a Turín musí opět zabrat.

Více informací k zápasu

SS Lazio - AS Řím 0:2

04.12.2016 15:00

Góly: 64. Kevin Strootman, 77. Radja Nainggolan

Vítězem populárního Derby della Capitale se stalo AS Řím, které přečkalo úvodní nápor svého rivala a samo po změně stran skórovalo. Mezi střelce se zapsal Kevin Strootman s Radjou Nainggolanem, kteří emotivní derby rozhodli.

Jeden z nejemotivnějších duelů fotbalové historie byl k vidění ve Věčném městě a obstaraly jej celky Lazia Řím spolu s AS. Napínavý střet dvou ambiciózních celků je dlouhodobě ostře sledovanou událostí, třebaže atmosféra i vinou restrikcí v řadách diváků skomírá. Lazio pod trenérem Inzaghim tuto sezonu brázdí vody příček, které by na konci sezony znamenaly evropské poháry. A táhne jej kromě solidní obrany především Ciro Immobile, který v Itálii opět rozkvetl. Po jeho boku se objevili Keita s Andersonem.

Dnes to byl především souboj dvou elitních střelců, protože také AS našlo svého kanonýra. Druhá sezona Edina Džeka v barvách AS už je o poznání lepší a zkušený útočník vede tabulku střelců. Velkou ztrátu pro AS představuje zejména absence zraněného rychlíka Mohameda Salaha, na lavičce začali i Totti s El Shaarawym. Trenér Spalletti proto zvolil hru se třemi stopery a pěti záložníky, zatímco vedle Džeka se postavil Diego Perotti.

Po minutě ticha, při níž se hráči obou rivalů sympaticky promíchali, měl sudí Luca Banti ihned plno práce. Nervozita byla znát na obou týmech a čekalo nás hned od začátku množství tvrdých osobních soubojů. Od prvních minut mělo navrch Lazio, které se tlačilo před polského brankáře Szczesnyho. Jeho obránci často působili nesehraným a dezorientovaným vzhledem. K zakončení se dostal obránce Dušan Basta, po něm pálil také Keita.

Laziu se kombinace dařila velmi jednoduše a ve 13. minutě vedla až k tvrdé ráně Cira Immobileho. Někdejší hráč Sevilly či Turína však pálil z hranice vápna vysoko nad! Lazio působilo mnohem dravějším dojmem, AS naopak přistupovalo k balonu pozdě a častěji diskutovalo s rozhodčími. Ciro Immobile se do kombinací Lazia často zapojoval a byl doplňován, Džeko se však na hrotu Vlků osamoceně trápil.

Rozhodnout mohl průnik Bruna Perese, který ve vápnu padl po náletu do Bigliy. Emoce vzplály, i protože sudí Banti udělil Bigliovi žlutou kartu a Vlci se radovali z penalty. Banti ale rozehrávku nakonec posunul mimo pokutové území a Lazio se v pohodě ubránilo. Ačkoli to vypadalo na hodně vyhecovaný zápas, mnoha šancí jsme se v první půli nedočkali. Možná, že kdyby hráči na obou stranách koncentrovali svou energii do akcí místo hádek, mohl to být atraktivní fotbal.

Druhou půli začala povedená rána Marca Parola, který vypálil z třiceti metrů do náruče polského brankáře AS. Standardní situaci rozehrál Emerson na Perese, který hledal pasem Nainggolana. Belgický záložník na kraji vápna hlavičkou prodlužoval za sebe, kde cítil Edina Džeka. Zkušený hrot se dostal k zakončení, jenže Marchettiho jeho slabá hlavička překvapit nemohla. Šokovat jej mohla až hlavička Edina Džeka po centru Nainggolana. Protože však zkušený kanonýr mířil přesně do náruče Marchettiho, stav se neměnil!

Měnil se ale o chvíli později. Stadio Olimpico se otřásalo v základech, protože vášniví fanoušci konečně měli důvod zakřičet si "Rete". Nenápadná kombinace AS skončila u obránce Wallace, který nesmyslně ve vlastním území kličkoval. Míč mu sebral poblíž stojící Kevin Strootman a s poklidem prostřelil Marchettiho! Dnes to nebyl nejlepší zápas nizozemského záložníka, ale o to větší radost se strhla po úvodní brance.

Dokonce z toho padaly karty. Střelec první branky provokativně polil soupeřova hráče vodou u střídačky, načež Cataldi vystartoval. Od sudího dostal červenou kartu, čímž pro něj derby skončilo ještě předtím, než vůbec začalo. Strootman se stal držitelem karty žluté.

Patnáct minut před koncem se Laziu ještě přitížilo. Belgický záložník Radja Nainggolan dostal míč ve středu hřiště, postupoval s ním na bránu Marchettiho a ačkoli byl obtěžován soupeřem, přesto se mu podařilo z dvaceti metrů prostřelit chybujícího brankáře Lazia - 2:0.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Empoli FC 3:0

04.12.2016 15:00

Góly: 22. Lorenzo Pellegrini (pen.), 36. Federico Ricci (pen.), 53. Antonino Ragusa

Sassuolo konečně zabralo a třemi brankami to odskákalo Empoli. Zápas měl po zahození první Saponarově šanci jednoznačný průběh a poté co uplynula hodina hry, bylo de facto po zápase.

Utkání mohlo mít zcela jiný průběh, kdyby první šanci v zápase proměnil Saponara. V postupném útoku 3 na 3 se zjevil před Consiglim úplně sám, ale domácí brankář výborně zasáhl. Následovala několikaminutová pasáž bez větších příležitostí, než ve 22.minutě nepochopitelně fauloval uvnitř vlastního vápna brankář Skorupski. Sudí neměl na výběr a odpískal pokutový kop, se kterým si následně poradil Lorenzo Pellegrini. Skorupski sice vystihl směr, ale Pellegriniho střela měla přesnost i razanci. Nebyla to jediná penalta v zápase. Ještě v prvním poločase se provinil rukou Croce a Sassuolo zahrávalo pokutový kop číslo dvě. Balónu se tentokrát ujal Federico Ricci, zvolil opačný směr strany, než jeho spoluhráč Pellegrini ale výsledek byl stejný - 2:0 pro Sassuolo.

Empoli se mohlo vrátit do zápasu krátce po změně stran, ale ve stoprocentní příležitosti selhal Krunič, či lépe řečeno Consigliho zachránila tyčka. Konec hostujících nadějí znamenala 53.minuta, kdy Skorupski pouze vyrazil Ricciho střelu a dorážející Ragusa si nedělal starosti - 3:0.

Komfortní výsledek domácí bez problému hlídali, snad jen deset minut před koncem zaváhala defenzíva a Gilardino snížil, nicméně branka nebyla pro ofsajd uznána. Sassuolo zvítězilo v generálce na poslední utkání Evropské ligy a v tabulce si přilepší.

Více informací k zápasu

AC Milán - FC Crotone 2:1

04.12.2016 12:30

Góly: 41. Mario Pašalić, 86. Gianluca Lapadula - 26. Diego Falcinelli

Byla to pořádná fuška, ale Milán nakonec souboj s outsiderem z Crotone zvládl za tři body. Hosté v zápase vedli, pak dlouho drželi nerozhodný výsledek, ale nakonec udeřil pár minut před koncem Gianluca Lapadula a rozhodl o vítězství AC 2:1. Rossoneri ještě ve druhém poločase neproměnili pokutový kop.

Favoritem zápasu byl samozřejmě Milán, jenže podobně jako v předchozích sezonách se s týmem, bojujícím o záchranu, velmi trápil. Rossoneri byli častěji na balónu a Crotone spíše vyčkávalo na vhodnou příležitost k brejku. Po jednom takovém protiútoku jen tak tak, že neotevřel skóre zápasu střílející Capezzi, jeho střele mnoho nescházelo. Ve 26.minutě se naskytl hostům další brejk a tentokrát už to vyšlo. Rohdén před sebe nepustil De Sciglia, víceméně ustál souboj a připravil gólovku pro Diega Falcinelliho! Crotone překvapivě vedlo na San Siru 1:0.. Milán pochopitelně přidal plyn a výsledkem bylo vyrovnání. Paletta vyhrál při rohovém kopu souboj na přední tyči a Mario Pašalić srovnal na 1:1.

Do druhého poločasu vstoupili opět aktivněji domácí a ve 49.minutě spálili neuvěřitelnou příležitost. Lapadula nejprve netrefil balón, ten se k němu z druhé strany záhy vrátil, ale Lapadula znovu netrefil, tedy přesněji řečeno místo branky trefil sám sebe. Za další tři minuty měl Milán ještě větší příležitost. Lapadula se natlačil před Crisetiga, upadl a sudí odpískal poměrně přísnou penaltu. Sám Lapadula si okamžitě vzal balón a rozhodl se kopat, Niang k němu přispěchal se svojí žádostí a nakonec uspěl. Francouzský útočník ale předvedl mizerný kop a penaltu nedal. Už jen tím, že si nevzal žádný rozeběh nepůsobil vůbec jistě a podle toho také penalta dopadla.

Crotone se s přibývajícím časem stále více uchylovalo k defenzívě a milánské snažení dlouho vycházelo vniveč. Nováček soutěže měl cenný bod na dosah, nakonec ale odjíždí ze San Sira s prázdnou. V 86.minutě Hondův centr propadl v šestnáctce a Gianluca Lapadula prostřelil Cordaze! Hosté už měli jen málo času na vyrovnání, v nastavení ještě dokázali párkrát obraně Milána zavařit, ale vyrovnat se jim nepodařilo.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Atalanta Bergamo 3:1

03.12.2016 20:45

Góly: 15. Alex Sandro, 19. Daniele Rugani, 64. Mario Mandžukić - 82. Remo Freuler

Atalantě se na půdě Juventusu Turín dlouhodobě nedaří a tento trend bude ještě nějakou dobu pokračovat. Dnes večer totiž překvapení sezóny padlo na Juventus Stadium a odváží si porážku 3:1. Domácí byli prakticky po celé utkání lepší a dokumentovali to góly Sandra, Ruganiho a Mandžukiće.

Paulo Dybala musel na tribuně trpět, zatímco jeho spoluhráči v barvách Staré dámy čelili novému překvapení Serie A, Atalantě. Na trávník se od prvních minut dostali Rugani se Sandrem, v záloze měli řádit Marchisio s Khedirou. Hlavní údernou dvojici vepředu ztvárnili Mario Mandžukić spolu s Gonzalem Higuaínem.

Atalanta chtěla zapůsobit, o což se měli starat hráči jako Caldara, Masiello, Conti, Kessié nebo Alejandro Gómez se střelcem Petagnou. V prvních minutách se ale hosté k míči moc nedostávali a spíše se ocitali pod tlakem centrovaných míčů Juventusu. Jako první nebezpečnou šanci můžeme uvést vysunutí Gonzala Higuaína, o což se postaral Miralem Pjanić. Tomu je pozice kreativního záložníka pod útočníky mnohem sympatičtější a dnes to hodlal dokázat. Higuaín ale nepřekonal brankáře Sportiella.

To se však o pouhou minutu později podařilo obránci Alexovi Sandrovi. Na začátku celé akce stál trochu překvapivě útočník Gonzalo Higuaín, který se pečlivě vrátil, sebral míč protihráči a předložil jej Marchisiovi. Ten si všiml Alexe Sandra, kterému adresoval míč. No zbytek znáte - 1:0 pro Juventus.

Atalanta hodlala ukázat, že ani nepříjemné dotahování jí není proti srsti. Jenže dnes její obvyklé zbraně nefungovaly. Zbyla spíše jen snaha a týmový duch, což ale na Juventus nestačilo. Ke střele se odhodlal záložník Franck Kessié, který má paradoxně podle mnoha zdrojů namířeno právě do Juventusu. Alespoň si jej mohli činovníci Staré dámy dobře prohlédnout.

Záhy se domácí dočkali další branky. Technik Miralem Pjanić nacentroval od rohového praporku parádní balon přímo na hlavu italského obránce Danieleho Ruganiho, který neměl se zakončením problém!

Stephan Lichtsteiner nacentroval dlouhý balon na svého spoluhráče Mario Mandžukiče, jenže ten byl dostatečně pokrytý. Hostující Orobici měli velký problém zejména s kombinací, která jim dnes vůbec nevycházela. Minutu před koncem první půle napodobil Higuaína v dobré defenzivní práci také druhý vysunutý hrot. Mario Mandžukić vlastním tělem zastavil nikoli jednu, ale dokonce dvě rány mířící dost možná do sítě!

Velkou hrozbou pro Atalantu byl Mandžukić také po změně stran. Hodně chtěl dát gól a za dnešní výkon si jej zasloužil. Párkrát mu to ještě ve druhé půli nevyšlo, ale přeci jen se dočkal. Nejprve byl u rány z voleje Claudia Marchisia, která měla gólové parametry a brankář Marco Sportiello musel zasahovat. Pak už nastala chvíle pro Mandžukiće.

Opět Miralem Pjanić a opět rohový kop. Tentokrát se dostal do zakončení právě Mario Mandžukić a jeho radost z gólu byla evidentní.

Atalanta se ještě nevzdávala a chtěla dostát alespoň čestnému úspěchu. Juventus ke konci střídal a polevoval v útočení, čehož hosté využili deset minut před koncem. Marco D'Alessandro totiž dostal parádní pas po pravé straně a následně posla centr do malého vápna. Tam stál Remo Freuler. Na jeho zakončení byl brankář Gigi Buffon krátký a nakonec kapituloval.

A když dvě minuty před koncem domácí záložník Lemina Sportiellovu chybu nepotrestal a pálil do tyče, skóre se už neměnilo. Atalanta Bergamo tak znovu v Turíně prohrává a Juventus si upevňuje své postavení na čele ligy.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Inter Milán 3:0

02.12.2016 20:45

Góly: 2. Piotr Zieliński, 5. Marek Hamšík, 51. Lorenzo Insigne

Inter své fanoušky nepotěšil a působení trenéra Pioliho stále čeká na úspěšný zápis. Milánský celek jel pod Vesuv pln nadějí, ale domů se vrací bez bodů a ponížen. Domácímu celku nevstřelil ani jednu branku a navíc inkasoval třikrát po zásazích Zielińskiho, Hamšíka a Insigneho.

Neapol udělala svým fandům radost ještě před víkendem, když jim v pátek nadělila skalp milánského Interu. Nerazzurri prospali začátek utkání a nedokázali se již vzchopit. Jejich ofenziva stále tápe, třebaže do hry naskočili od prvních minut Brozović, Perišić, Banega, Candreva nebo kapitán Icardi. V obraně působili D'Ambrosio, Ranocchia, Miranda a Ansaldi.

Partenopei vyslali do úvodu utkání hráče jako Hysaj, Albiol, Koulibaly, Zieliński, Diawara nebo Hamšík. Do útoku se vedle Gabbiadiniho postavil také mladík Lorenzo Insigne, jehož forma v posledních duelech neustále stoupá. A domácí tribuny měly brzy důvod se radovat. Ohlušující jásot spustila akce Neapole, v níž José María Callejón hlavou sklepl centr z levé strany pro Piotra Zielińskiho. Ten z druhé vlny propálil brankáře Handanoviće a poslal domácí do vedení!

Začátek z říše snů Neapol brzy potvrdila další brankou. O pouhé tři minuty později Piotr Zieliński našel parádní dalekonosnou kolmicí volného Marka Hamšika a slovenský kapitán Neapole prostřelil slovinského brankáře Samira Handanoviće! Obrana Interu se v této fázi nacházela v troskách - 2:0.

A Partenopei dál tlačili svého soka. Amadou Diawara je sice věkem teenager, ale schopnostmi dokázal svou kvalitu již několikrát. Po deseti minutách pálil z podobné pozice jako starší Hamšík, leč Handanović zkušeně zasáhl. Antonio Candreva pak utekl středem hřiště a poté povedenou kolmicí přenechal balon Icardimu, který ale z dobré pozice nevystřelil.

Krátce poté se o gól pokoušel také italský střelec Manolo Gabbiadini, který branku potřebuje jako sůl. Jenže s jeho přízemní ranou si Handanović bez problémů poradil. V nastaveném čase první půle pak překonaného Handanoviće zachránili jeho obránci. Jinak by se z druhé branky v utkání radoval polský talent Piotr Zieliński, který dnes odehrál vynikající utkání.

Trenér Stefano Pioli dobře věděl, že musí leccos změnit, pokud chce vyhrát proti lépe hrající Neapoli. Do hry proto vyslal brazilské eso Edera, zatímco místo mu udělal Argentinec Ever Banega. Byli to ale opět domácí, kteří skórovali. Přetažený centr sice ještě Handanović vyboxoval, jenže balon se dostal k obránci Albiolovi, který jej vrátil do druhé vlny. Tam se ocitl volný Lorenzo Insigne, který z voleje nechytatelně vstřelil třetí branku Neapole!

Hostující obranu, která na hřišti spíše působila coby nezaujatý divák, málem překonal Marek Hamšík také podruhé. Pět minut po třetí brance svých barev rozjel útok, obráni Interu se mlhavě vraceli před útočícími hráči a Hamšík poslal do volného prostoru kolegu Insigneho. Ten svému kapitánovi vrátil balon do druhé vlny, jenže volný Hamšík ztroskotal na zkušeném brankáři Samiru Handanovićovi.

Neapol párkrát vystřídala, na hřiště se dostavily nové síly a domácí mohli ubrat plyn. Tedy, nemohli, ale ubrali. A to se jim málem vymstilo, protože na Antonia Candrevu nikdo z domácích nepomyslel. Naštěstí pro Partenopei Candreva nezamířil přesně a s Pepem Reinou si neporadil. Portugalec João Mário našel povedenou kolmicí Icardiho, toho ale zradilo zpracování. A když ani centr střídajícího Rodriga Palacia nedokázal Chorvat Ivan Perišić uklidit do sítě, Inter musel odjet s prázdnou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC15120332:1336
2.AS Řím15102335:1632
3.AC Milán15102327:1932
4.SSC Neapol1584327:1528
5.SS Lazio1584327:1628
6.Atalanta Bergamo1591524:1728
7.Turín FC1574431:1925
8.ACF Fiorentina1465322:1623
9.UC Sampdoria1564519:2022
10.Inter Milán1563622:2121
11.Janov CFC1455417:1520
12.Cagliari Calcio1562723:3220
13.Chievo Verona1554614:1619
14.Udinese Calcio1553719:2318
15.US Sassuolo1552820:2617
16.Bologna FC1544714:2216
17.Empoli FC152497:2410
18.Delfino Pescara1515912:278
19.FC Crotone15131112:296
20.Città di Palermo15131111:296

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (161)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ako hral Manolo? Zas slabotka?

Reagovat
olis

dnes jeden z jeho lepsich vykonov

Reagovat
Nuno čomes

Super, díky kluci

Reagovat
olis

hra onicom, vela chyb, kazda piata prihravka obrancu alebo zaloznika ide bud za ciaru alebo rovno na superovu nohu do protiutoku, obrana taktiez velka slabota, tolko sanci co mal Inter, aj 5 golov mohli dat, jedine pozitiva: zahral si Rog, Marekiaro sa dotiahol na Cavaniho(104 golov a 3. miesto), 3 body samozrejme tiez ale vzhladom na minule kolo ktore sme posrali sa z toho velmi tesit neda, uz aj ked by sme vyhrali dalsi 4 zapasy(co sa nestane) a dali 12 bodov tak budeme mat o bod menej ako minulu sezonu kde sme mali slaby zaciatok

Reagovat
Hans82

Zapomnel si opet nadavat jako pred kazdym zapasem na Insigneho ale nemyt ho tak jste uplne v prdeli

Reagovat
olis

Pozri si preview, nezabudol

Reagovat
Milan.B

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Pato44

Jn, kdyby byl nemytej, tak je Neapol jen kousek od sestupoveho pasma.

Reagovat
smazaný uživatel

kolko chyba Marekovi na 2. a 1. miesto?

Reagovat
olis

druhy Sallustro dal 108 a prvy Maradona 115

Reagovat
smazaný uživatel

to da vpoho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To sem zvědavej na Inter se Spartou, bych se snad ani nedivil, kdyby prosrali i to ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Inter uz postoupit nemuze, naopak Sparta ma jistotu prvniho mista. Tam o vysledek nejde. Jde o to podivat se do Milana, na San Siro, zafandit, dat si punc a koupit salu AC.

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Uwe háže buly

a zesměšnit Inter s juniorkou

Reagovat
smazaný uživatel

To ani neda moc prace. Doufam, ze nastoupi Ranocchia Murillo, at je veselo.

Reagovat
cink

vymrdany juventus jak ja je nenavidim uz tak a jeste mi dojebali tiket {bergamo neda gol)

Reagovat
The Krupy

Tak to ti ho dojebala Atalanta

Reagovat
M11

Tak prece mel ten gol nejaky smysl

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Josifek

Reagovat
Furia Ceca

Tak proč sázíš, když to neumíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

A odteraz opäť víťazne. La Dea!

Reagovat
Pinturicchio

Dobrý výkon, dozadu suverénní, Atalanta vymazaná. Mandzu top, kéž by takhle hrál pořád. Záloha v tom složení se mi líbila. Allegri už uvažuje o tom, že by na hřišti mohli být zároveň Dybala, Higuaín i Mandzukic.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa, keby hral miesto Sturara Lemina, tak by to bolo ešte lepšie, aspoň ich rotovať.

Reagovat
Pinturicchio

Lemina by měl dostávat víc šancí. Ale včera se mi Stura líbil.

Reagovat
Airus

Někde jsem četl že jsou mezi ním a Allegrim rozpory, ale nevim co je na tom pravdy

Reagovat
Pinturicchio

Nedivil bych se tomu, z ničeho nic ho přestal úplně stavět.

Reagovat
Pettirosso

vůbec by mi momentálně nevadilo, kdyby Lemina hrál místo Khediry. Ten je letos úplně mimo. Sturaro do základu patří, včera hrál dobře.

Reagovat
Pinturicchio

Únava, však on tolik zápasů v řadě neodehrál snad v celé kariéře (s nadsázkou). Na začátku sezony patřil mezi nejlepší hráče. Loni měl 25 zápasů / 1911 minut, letos, ani ne v polovině, jich má 17 / 1392 minut. Allegri ho musí víc rotovat.

Reagovat
10

přínos Sturara v tý naší nepohyblivý záloze je větší, než si spousta lidí uvědomuje...

Reagovat
Airus

Je to dříč, ale technicky je to nic moc. Je to jak jsi psal předtím, ta naše záloha prostě potřebuje rychlýho aktivního záložníka

Reagovat
10

on tu technickou stránku dokáže nahradit, protože o tom to není...stačí se podívat, jak vypadá záloha s Pjanićem a Hernanesem vedle sebe

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Furia Ceca

Možná řeknu kacířskou myšlenku... Ale mně Lemina přijde o level lepší než Khedira.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus
Reagovat
Pettirosso

Doufám, že je to blbost, taky ho moc nechci, ale NZonzi je opravdu skvělej. V co se v Seville vypracoval nikdo nečekal. Otázka je, nakolik ty hráče dělá klub. Viz Kondogbia, Krychowiak atd.

Reagovat
Airus

neříkám že je to špatnej hráč, ale je přesnej opak toho co potřebujeme

Reagovat
Trand

Zákaz řízení má Giancarlo González. Obránce Palerma byl v ranních hodinách zastavený policejní hlídkou, načež krevní testy odhalily nepovolenou hladinu alkoholu v krvi, za což následovala pokuta ve výši 500 tisíc eur a odebrání řidičského oprávnění.

Wtf, 500K? To je normální v Itálii?

Reagovat
olis

je to chyba, pokuta je 500 eur

Reagovat
Ragazzo d'oro

Vydřené vítězství. Hrozně moc chyběl Jack, který snad uz na AS bude připraven. Sousa je naprostej tragéd, i Honda vedle nej vypadá jako Messi. Nejhorší byl ale dnes suverénně Niang, zadrbal co mohl, porad se jen válel a ta penalta byla uz jen taková tresnicka. Cenzo by mu mel dat poradny fén.

FORZA Milan!

Reagovat
alcantara

Schytal slusny piskot pri striedani. Hlavne, ze sebavedomie mu nechyba, uz len to niecim podopriet.

Reagovat
travis joe

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thorrin

Reagovat
smazaný uživatel

AC MILAN 4EVER ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Rimania, ako sa darí Faziovi. Všímam si, že v poslednej dobe nastupuje celkom často. Kúpite ho?

Reagovat
Lech

Určitě ano, škoda ho v PL.

Reagovat
Emmett Brown

Ja dúfam že áno, PL mu hrozne nesadla, ale teraz sa celkom chytil, Manolas a Rudiger sú asi trošku vyššie, ale nehrá zle. Z tých troch stopérov čo prišli v lete (Vermaelen a Jesus) je určite najlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger určite, ten je top

Reagovat
Emmett Brown

Vo forme pred zranením áno.

Reagovat
smazaný uživatel

aj vo forme ako tomu ty hovoríš robil obrovské ale obrovské chyby. skôr teraz to hrá jednoduchšie a nevymýšľa.

Reagovat
smazaný uživatel

Montella naschvál posadil Kucku na striedačku aby sa nevykartoval (súčet žltých kárt) na zápas s AS Rím, poslal ho nakoniec hrať len na posledných pár minút no Ďuro to ajtak do 3 minút stihol!

To je komédia

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ten jeho faul nebyl tak uplne na žlutou.

Reagovat
Whitemedia

Pašalić klasika gól z rohového kopu

Reagovat
Pipo123

Do 60 minúty to bolo hrozné derby, bez šancí až na hlavičku Dzeka, bolo to o tom kto spraví chybu a bohužiaľ ju spravilo Lazio, respektívne Wallece, to bol blikanec, dovtedy hral super zápas a výborne strážil Dzeka. Potom sme už úplne odišli a viac faulovali ako sa snažili vyrovnať, inak Banti už nech nepíska derby, tie situácie riešil zle.

Reagovat
Lech

Reagovat
Largo

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Alberto Aquilani

20 minút sme boli úplne príšerní, pak sme sa postupne zlepšovali a už v 2. polčase sme boli lepší. Každopádne, Lázio moc veľkú kvalitu neukázalo, hrať polovicu polčasu takto zle proti Juventusu, bachnú nám 2 góly a je po zápase. V druhom polčase vytiahol viac dopredu Nainggolana a hre to prospelo, ten hral v 2. polčase výborný zápas. Vôbec nechápem hre Strootmana, ked máme loptu, skrýva sa za hráčmi. Bez lopty dobre napáda a dnes mu to vyšlo. Páčil sa mi až na tú svoju klasickú jednu blbosť Emerson, IMO hral výborný zápas. Nepáčil sa mi Fazio, pri tej hre viac zo strany má problém s rýchlosťou, navyše zle rozohrával. Trochu ma sklamal aj Rudiger, zbytočne často nechával padať loptu, aby si ju Keita mohol kludne spracovať a nechával mu veľa prisetoru. Pár krát blbo prehral súboj a chýbal vzadu. Každopádne, takticky opäť zvládnuté na výbornú. Lázio nás síce od úvodu "točilo", ale nemalo vôbec nič. Nejakú tú najväčšiu šancu mali asi až v 70. minúte. My 2 góly, + superšanca Džeka a keby som to chcel prehnať, tak aj tá akcia Peresa.

Inak, De Rossi to dnes režíroval jak postihnutí. Nájsť väčšieho zmrda jak Lulica chce umenie. V 5. minúte úplne jasný úmysel - lakeť do ksichtu Bruna a ešte mu tam ukazuje, nech nesimuluje.

Reagovat
Pipo123

Nemyslím si že sme boli horší, možno nebyť tej chyby Walleca tak by sme sa bavili o nudnom zápase a nudnej remíze, po tom góle ste nás už úplne prehrávali, mňa viac ako prehra sklamala úroveň zápasu, poloprázdne tribúny, nudná atmosféra až do toho gólu.

Reagovat
Pipo123

Inak k nášmu výkonu, dlhodobo nezvládame tie veľké zápasy,môžeme mať formu akú len chceme, ale Juve nás vyklepe, AC nás porazí, AS to isté, pritom máme pasáže kedy hráme slušne, ale potom spravíme nejakú chybu, proti AC tá strata Parola, proti Juve kungfu kop Bigliu do prázdna, dnes zase chyba Walleca. Zápasy ktoré mohli skončiť aspoň remízou si úplne poserieme a doslova darujeme súperovi gól.

Reagovat
raduinho

Patrik-ééé Schick-ééé

Reagovat
Beči

On ten Schick může hrát dobře jak chce a dávat i góly a stejně sbírá starty po minutkách. Samozřejmě je pro něj jen dobře že i malé šance umí naplno využít, snad brzy začne dostávat delší čas na hřišti.

Reagovat
Kluivert9

Právě. Může dávat gólů kolik chce, ale stejně budou hrát od začátku ti 2 tragédi...

Reagovat
10

myslíš Muriela s Quagliarellou, který jsou aktuálně asi o 2 třídy jinde?

Reagovat
Beči

Schick má vše před sebou a rozhodně si nemyslím že by byl kvalitativně tak jinde, než ti dva zmínění.

Reagovat
10

herně je úplně jinde, navíc si poslední zápasy skvěle s Murielem rozumí...Schick to může mít před sebou, neříkám nikde opak, ale aktuálně jsou ty dva mnohem výš

Reagovat
Largo

Nemyslis, ale na Fabia s Luisem v tuto chvili opravdu nema ani nahodou. Navic, jeho vyvoj se nesmi uspechat.

Reagovat
Kluivert9

Jojo, hlavně Quagliarella

Reagovat
Emmett Brown

Kotukov, si to ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Legia>Sparta

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Pettirosso

lol

Reagovat
Zark

toto je dost lazio style

Reagovat
Pipo123

Lulic: “Rudiger vendeva i calzini a Stoccarda. Noi non abbassiamo la testa”

Reagovat
Alberto Aquilani

Piccolo l´uomo Lulic Rudiger má 23 a je členom Nemeckej repre. Lulic je bosniansky cigán, ktorého okrem pár ľudí na okraji Ríma nepozná nikto.... s chladnými hlavami

Reagovat
Pipo123

Hlavne Lulič by mal držať hubu, celý zápas ho tam Peres vetral jak malého chlapca, fakt nechápem čo je to za úchylku stavať ho na LB, začal to Reja a krásne stým pokračoval Pioli a teraz aj Simone

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Schick už má stejně golů jako Quagliarella, pokud by takto pokračoval, tak by si mohli příští sezonu třeba i vyměnit role, snad mu to vydrží

Reagovat
Andis

Tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je to k smíchu? Jelikož je Quagliarella stále lepší a jistota v útoku, to neznamená, že se může zhoršit, což by v jeho věku již nebylo překvapení, zatímco Schick by se letos měl otrkat příští rok snad nastupovat více.

Reagovat
Andis

Takže takhle to teď je? Odejít ve dvaceti do Itálie do průměrnýho týmu se otrkávat? Já myslel že Schicka všichni vidí jako zabijáka a spásu naší repre. A kde bereš jistotu že Sampdoria nepřivede dalšího útočníka, nebo se jim nevytáhne jiný? Schick nemá rozhodně nic jistýho, jakože se otrká a pak bude hrát. Nic na tom nemění jeden gol dva goly, který dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já žádnou jistotu samozřejmě nemám, ale pokud se jim nějak rozstřílí mladý útočník a ti, kteří nyní nastupují, zůstanou, proč by přiváděli někoho nového? To by nemělo logiku.

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak, rimskyvlk, kde si? Ja len, že ten tvoj Klopp, dnes viedol s Livepoolom v Bournemouthe 1:3 ešte 15 minút pred koncom a.... no dostali 3 góly... voalaaa 4:3.

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Ty trapny kokotko, pozri sa najskor ako hrame my a potom ukazuj prstom na inych. Urcite to je lepsi trener ako Spalletti

Reagovat
Lech

Reagovat
olis

Reagovat
Alberto Aquilani

klasik pri prvej prehre si tu nadával na Spallettiho a "Keby nás viedol Klopp toto by sa nestalo" a teraz sa mám ja kukať len na nás

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

chlapec, ty musíš mať veľké problémy s egom

Reagovat
Alberto Aquilani

ano

Reagovat
FuckT

Myslis toho rappera? Ani ja ho nemusim, keby nebola priroda v spolocnosti zakazana a mame stale povolene sa zabijat ako Darwin kaze, tak uz by som ho davno dal dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Lapadula: "Niang's penalty miss? It was my fault to put pressure on him." ...

nemôžem si pomôcť, ale Lapadula mi je nesmierne sympatický a ukazuje svoj charakter. Bojuje a je vidieť, že si váži, že oblieka dres AC. Niet divu že si hneď získal divákov. Na derby jeho meno kričali diváci najviac.

Reagovat
Largo

Sympaťák! Ale pochybuju, že v případě odchodu Baccy je schopnej ukopat poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo super, vykon nic moc, ale 3 body jsou doma a navic naskok 4 body na LM. Forza Milan!

Reagovat
Deki

Bývalý trenér Frank De Boer: "V Interu jsou čínští majitelé, indonéský prezident a italští ředitelé. Teoreticky mají všechno pod kontrolou, ale ve skutečnosti tam není někdo, kdo by to měl opravdu na starosti. Myslím, že to je největší problém v Interu. V této situaci chtějí moc, ale nejdřív by měli věnovat pozornost vnitřní organizaci."

"Snažil jsem se nastartovat nový herní systém, útočící formaci 4-3-3. Občas to šlo dobře, jako například proti Juventusu. Celkově ale bylo mnoho vzestupů a pádů, potřebovali jsme čas. V Neapoli čekali 8 let, než jejich práce a investice přinesou ovoce. Místo toho v Interu chtěli být v top špičce za dva týdny, a tak to prostě nefunguje," sdělil holandský kouč, který zároveň dodal, že mezi ním a hráči nebyly žádné konflikty.

Nadával už i Manciniho syn a teď to všechno stejným způsobem potvrdil i Bůrek. Ten klub je prostě rozvrácený zevnitř. Takhle to Moratti asi nezamýšlel...

Reagovat
Largo

Reagovat
GEGE

Ty kravo tak Belotti fakt vykupka 100 micu to za nej nikdo neda...

Reagovat
smazaný uživatel

v létě za 40 k nám

Reagovat
10

to si De Laurentiis říkal taky

Reagovat
GEGE

Reagovat
mastakillah

Srovnávat Belottiho s Higuaínem. No nevím.

Reagovat
10

máš pravdu, to srovnávat nejde, taky to ale nikde nedělám

Belotti 11 gólů v 14 zápasech, Higuain 9 gólů v 19 zápasech...

Reagovat
mastakillah

já to spíš myslel v návaznosti na zkušenosti z velkých zápasů ... čísla má nyní Belotti lepší to jo

Reagovat
10

já je nijak nesrovnával, s tím si přišel ty, ale když už, tak zkušenosti a hlavně výkony z těch velkých zápasů měli cenu Higuaina spíš snižovat...

Reagovat
FuckT

Presne tak, az na 1 sezonu cely Higuain cisty priemer, a aj ta 1 sezona bola z velkej casti zapricinena tym, ze cely nas tim to hral vzdy na nho, co potvrdili aj samotni hraci ked sa vyjadrovali k tomu, ako sa zmenila nasa hra s novou sezonou. A dokonca este aj v tej mega sezone ked mu ako utocnikovi Neapol dal do ruk karty, ake ani tomu staremu mafianovi v Lock, stock and two smoking barrels neprisli, tak dokonca este aj v tej sezone nebol skvely v kazdom velkom, dolezitom zapase. Higuain is just a pig that refuses to leave the trough... Ked uz vam mam niekoho zavidiet, tak to je rozhodne Dybala, ten obchod aky ste urobili s Higuainom je v porovnani s Dybalom doslova katastrofa...

Reagovat
10

tohle mi psát nemusíš, když jsem se tady s těmahle argumentama o tom s váma hádal x let stejně tak případ Pjanić...

a teď jsou oba v Juve, musel jsem v minulým životě udělat něco hroznýho...v tomhle životě si nic špatnýho nevybavuju

Reagovat
FuckT

Ja som na tom podobne, asi som bol pedofil alebo nieco horsie, ale nic horsie ma nenapada. Mozno som bol hroch pedofil s vedomim na urovni ludskeho a znasilnujuc mladata vsetkych zivocisnych druhov, vratene cloveka, plne zodpovedny za svoje ciny.

Reagovat
10

takže je dost možný, že příští léto přijde ještě Icardi..?

Reagovat
FuckT

Tomu ver, za 160 mega aj s agentkou-manzelkou, ktora z toho dostane 67 milionov a stane sa najlepsie zarabajucou agentkou az po Proximu Centauri. Snad aspon tie deti zabudnu doma a zhynu tam od hladu.

Reagovat
olis

Belotti bude lepsi

Reagovat
olis

OT: Renzi skoncil, sa im to tam toci jak treneri v Palerme

Reagovat
10

Italové mají na volení těch nejhorších variant stejnej talent, jako my v ČR

Reagovat
olis

my na Slovensku na tom nie sme o nic lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

my sme na tom veľmi dobre, máme predsedu Fica + jeho štátnu "radkyňu" + aby toho nebolo málo, máme ešte dobrého anjela Aďa Krisku a Mariána K.

Reagovat
olis

este si zabudol na generator nahodnych slov http://www.mojevideo.sk/video/28de2/majster_danko.html

Reagovat
FuckT

Najlepsie bolo ked mu Slota povedal, ze napriek jeho jebnutosti ho tam maju vsetci radi, lebo ho beru ako mentalne retardovaneho.

Reagovat
Maritazzi

Tak on tomu moc nepomohl tou osobní zodpovědností.. navíc ten návrh neměl podporu ani u něj ve straně, ani třeba u Montiho.. tohle byla hodně divná změna ústavy.

Reagovat
10

myslel jsem spíš Grilla...ale moc to nesleduju, přestal jsem v zájmu zachování zdraví sledovat i českou politiku

Reagovat
olis

tak podla Pedullu aj Rai sme uz dohodnuty s Pavolettim aj s Janovom na prestupe, vraj to padne iba ak by sa nedal do prestupaku zdravotne do poriadku

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Simeone o trenovani Interu

"During the press conference in Munich before the Champions League match against Bayern Munich, Diego Pablo Simeone spoke once again about rumors regarding his arrive to Inter and also commenting on his child Giovanni’s words:

“He’s my son, I talk with him a lot. It’s normal he talks about Inter; he, my father, my wife, my sister, everybody knows I will coach Inter one day – It’s nothing new”.

myslite si, ze by sme boli schopni aj jemu dojebat trenersku karieru?

Reagovat
Votas

bezproblémů

Reagovat
smazaný uživatel

tiez si myslim, ze tomu nic nebrani

Reagovat
10

1000%

Reagovat
Nuno čomes

To by jsme byli fakt největší kralove a čuraci v jednom

Reagovat
smazaný uživatel

tak nieže by sme na tom nepracovali už dlhodbo :)

Reagovat
smazaný uživatel

"Tuttosport today reveal the list of transfer targets for Inter in the coming mercato’s. Yang Yang, Suning’s VP said Suning will bring “outstanding players” to Inter. James Rodriguez and Alexis Sanchez top the list – after excluding Messi who Tuttosport report will more than likely just remain a dream for the Nerazzurri. Following on from these two names, there’s a whole host of others in Marco Verratti, Lucas Biglia, Federico Bernardeschi, Domenico Berardi, Marquinhos and Victor Lindelof. Furthermore, the trio of Domenico Criscito, Matteo Darmian and Francesco Acerbi are being targeted in January"

za talianske mena

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Pipo123

Biglia chce vraj prestúpiť do Interu.

Bude mať 31 rokov, ak by Inter dal tých 20 mega tak by som ho predal, mám ho síce strašné rád, lenže túto sezónu hraje zle, on Cataldi keď hral tak mi prišiel lepší, aktívnejší smerom dopredu, možno je čas aby Cataldi hral pravidelne.

Reagovat
Votas

naprd za něj něco platit. Tuhle sezónu už nezachrání, takže ho pěkně v létě vzít zadarmo a doufat, že ještě tak 2 sezóny něco uhraje.

Reagovat
10

v létě 2018 myslíš?

Reagovat
Votas

jo tak to jsem přehlídl. Tak doufám, že aspoň vyprovokujem Lazio, ať mu napere nějakou 4 milionovou smlouvu na 5 let a pak sbohem a šáteček, necháme ho tam. Už mě tady to sponzorování chodu Lotita pěkně sere.

Reagovat
Pipo123

On má do 2018 zmluvu

Reagovat
Pipo123

On by Interu strašne pomohol, stále patrí k najlepším hráčom Serie A na svojej pozícii, já by som sa ho nezbavil, ale je tu ten tlak čo vytvára Cataldi a ten proste rastie každú sezónu viac a viac, ak to pôjde naďalej dobre tak si ten základ vybojuje a dostane kapitánsku pásku.

Reagovat
snuff24

To se říkalo o tolika hráčích,že by Interu pomohli, že už to není možný.

Reagovat
Furia Ceca

Třeba Banega Když už vám nepomůže ani on, tak by vám nepomohl ani Pirlo v nejlepších letech...

Reagovat
snuff24

například Banega,Miranda,Candreva,Jovetic,Ansaldi.... já bych to zatím rozpustil a počkal na Simeoneho, když ani ten nepomůže tak to zrušit nadobro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Dobrý nápad

Reagovat
10

je to jen otázka času, kdy ten tým zanikne, říkám to 30 let

Reagovat
olis

Reagovat
CubONE

Reagovat
Pinturicchio

"já bych to ... rozpustil"

Reagovat
snuff24

Neříkejte, že by vám nebylo smutno.Komu by jste se posmívali ? ja teda radši Juve dole než Juve no exist ...

Reagovat
Lech

Reagovat
FuckT

Mne chyba ten Inter co vyhral LM za Mourinha, to bol asi jediny tim, ktory ma kedy bavilo sledovat napriek tomu, ze hrali totalny beton, pretoze to bol fakt kurva kvalitny beton, Jose mal dobru lopatu dpc.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Deki

asi nejrozumnější vize

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky 15.kola Fanty jsou na foru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele