15. kolo
04.12.2016 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Delfino Pescara - Cagliari Calcio 1:1

Dlouho Cagliari drželo na hřišti Pescary slibné vedení a to i navzdory vyloučení Di Gennara, nakonec ale nevyhrálo. Rozhodla druhá minuta nastaveného času a v ní Caprariho vyrovnávací branka.

Pro Pescaru to byl důležitý zápas. Delfíni jsou vpodstatě jediní, kdo ještě v lize nevyhrál, nebudemeli počítat kontumaci v zápase se Sassuolem. Domácí byli v úvodu nebezpečnější, za všechny můžeme jmenovat slibnou příležitost Caprariho, který ale netrefil zařízení. Ve 20.minutě scházela přesnost i střílejícímu Pepemu a jen o čtyři minuty později přišel pro domácí šok. Marco Borriello si dobře zpracoval dlouhý pas a neomylně zakončil - 1:0 pro Cagliari.

I přes jednobrankové vedení se šance hostů na vítězství snížili. Ve 34.minutě totiž fauloval frustrovaný Di Gennaro a v rychlém sledu uviděl dvě žluté karty, což je ve fotbale jednoduchá matematika. Následovala červená karta a pro Cagliari zhruba hodina zápasu v oslabení.

Pescara toho ale nedokázala dlouho využít. Do šancí se dostávala jen sporadicky a až čtvrthodinu před koncem si dokázala vytvořit déle trvající tlak. Pepeho rána z 18 metrů minula branku a přesnost scházela i Caprarimu. Při jeho šanci chybělo opravdu málo. Tlak gradoval a gradoval a nakonec vygradoval ve druhé minutě nastavení vyrovnávací brankou. Biraghiho centr se snasl ke Caprarimu, který skoro v sedě srovnal na konečných 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

SBR 2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele