15. kolo
04.12.2016 20:45 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Città di Palermo 2:1

Fiorentina se v souboji s Palermem pořádně nadřela a o výhře rozhodla až v nastaveném čase! Nový kouč Sicilanů Eugenio Corini byl blízko blizoučko premiérovému bodu, nakonec však odjíždí s prázdnou.

Viola v předchozím týdnu zaznamenala dvě porážky a tudíž měla před vlastním publikem co napravovat. Hosté se zase potácejí na předposledním místě tabulky a výsledkovou krizi se pokusí řešit novým trenérem Eugeniem Corinim.

Dle předpokladu začali lépe domácí fotbalisté. Už v šesté minutě poslal na branku Palerma nebezpečný centr Iličič, ale nikdo ze spoluhráčů na něj nedosáhl. O pět minut později sice Kalinić vstřelil gól, ale hlavní sudí ho pro postavení v ofsajdu neuznal. Ve skutečnosti šlo o hodně hraniční situaci, každopádně rozhodčí se rozhodl tak, jak rozhodl.

Fiorentina dál obléhala Pošavecovu branku a ve 32. minutě se dostala do vedení. Tellovu střelu zastavil ve vlastním vápně rukou Aleesami a sudí odpískal penaltu. Federico Bernardeschi zvolil přízemní střelu přesně k tyči, Pošavece poslal na druhou stranu a svůj tým do vedení. Za další tři minuty už to mohlo být 2:0. Tellovu střelu Pošavec neudržel a pohotový Babacar okamžitě dorazil balón do branky, dle sudího si však počínal nedovoleně a tak nebyla uznána i druhá branka Fialek.

Palermo v prvním poločase nepředvedlo vůbec nic a vlastně mohlo být rádo, že je výsledek jen jednobrankový. Svěřenci trenéra Coriniho se dostali do první vážnější šance až po změně stran a rázem z toho byla vyrovnávací trefa. Ale jaká! Mato Jajalo předvedl precizní přímý kop a Tatarusanu se mohl natahovat marně.

Vyrovnávací branka s Fiorentinou dost zamávala a ta se najednou prakticky k ničemu nebezpečnému nedostávala. Palermo velice dobře bránilo a už se zdálo, že si ze stadionu Artemia Franchiho odveze cenný bod. Violu ale spasila třetí minuta nastavení a Zárateho centr do šestnáctky, po kterém hlavou rozhodl Khouma Babacar.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele