15. kolo
04.12.2016 15:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

US Sassuolo - Empoli FC 3:0

Sassuolo konečně zabralo a třemi brankami to odskákalo Empoli. Zápas měl po zahození první Saponarově šanci jednoznačný průběh a poté co uplynula hodina hry, bylo de facto po zápase.

Utkání mohlo mít zcela jiný průběh, kdyby první šanci v zápase proměnil Saponara. V postupném útoku 3 na 3 se zjevil před Consiglim úplně sám, ale domácí brankář výborně zasáhl. Následovala několikaminutová pasáž bez větších příležitostí, než ve 22.minutě nepochopitelně fauloval uvnitř vlastního vápna brankář Skorupski. Sudí neměl na výběr a odpískal pokutový kop, se kterým si následně poradil Lorenzo Pellegrini. Skorupski sice vystihl směr, ale Pellegriniho střela měla přesnost i razanci. Nebyla to jediná penalta v zápase. Ještě v prvním poločase se provinil rukou Croce a Sassuolo zahrávalo pokutový kop číslo dvě. Balónu se tentokrát ujal Federico Ricci, zvolil opačný směr strany, než jeho spoluhráč Pellegrini ale výsledek byl stejný - 2:0 pro Sassuolo.

Empoli se mohlo vrátit do zápasu krátce po změně stran, ale ve stoprocentní příležitosti selhal Krunič, či lépe řečeno Consigliho zachránila tyčka. Konec hostujících nadějí znamenala 53.minuta, kdy Skorupski pouze vyrazil Ricciho střelu a dorážející Ragusa si nedělal starosti - 3:0.

Komfortní výsledek domácí bez problému hlídali, snad jen deset minut před koncem zaváhala defenzíva a Gilardino snížil, nicméně branka nebyla pro ofsajd uznána. Sassuolo zvítězilo v generálce na poslední utkání Evropské ligy a v tabulce si přilepší.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele