15. kolo
05.12.2016 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - Janov CFC 0:0

Fanoušci Chieva si snad už zvykli na poměrně pravidelné dávky fotbalové nudy v podání jejich miláčků. Fly Donkeys tentokráte plichtili 0:0 s Janovem, který toho ve Veroně opravdu příliš neukázal. Hrát bez branek se nemuselo, jenomže Valter Birsa v prvním poločase zahodil pokutový kop.

Chievo je známé svojí dobře propracovanou defenzívou a také tím, že doma svého soupeře dokáže unudit k bezbrankové remíze a tím bohužel i své vlastní fanoušky. Soupeřem Chieva byl FC Janov, který v minulém kole doslova smáznul mistrovský Juventus.

Zápas začal opatrně a šance přicházely pozvolna. O něco větší převahu měl domácí tým. Ingleseho přízemní ránu lapil Perin a Meggiorini zblízka otřel svojí ránu o břevno. Tlak Fly Donkeys nakonec vygradoval v pokutový kop. Uvnitř šestnáctky Janova byl faulován Valter Birsa a sudí nekompromisně foukl do píšťalky. Sám postižený Slovinec vzal tíhu okamžiku na svá bedra, ale s penaltou si neporadil vůbec dobře - branku hodně přestřelil! To byla největší šance nejen prvního poločasu, ale celého utkání.

Ve druhém poločas už tolik šancí k vidění nebylo. Na Bentegodi se odehrávala taktická partie, která diváky pochopitelně vůbec nebavila. Za pozornost stál snad jen obstřel Fiamozziho ze 78. minuty, který Sorrentino vyrazil. To byla pro změnu největší šance Grifů. Sudí Carmine Russo se i přes nerozhodný výsledek rozhodl nastavit dlouhé čtyři minuty, ale ani ty nerozhodly. Russo pak znuděné diváky vysvobodil závěrečným hvizdem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele