Gambrinus liga - preview 2. kola

03.08.2012, 09:12, aktualizováno 05.08.2012, 08:42
Previews
Dnes se představí všechny tři týmy, které bojují v předkole Evropské ligy. Sparta hostí Příbram, Plzeň jede do Jihlavy a Mladá Boleslav změří síly s Budějovicemi. Nedělní program doplňují zápasy Brna s Teplicemi a Olomouce se Slováckem.
Sparta Praha - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Sparta vstoupila do nového ligového ročníku remízou s pražskou Duklou. Naplno bodovat se podruhé pokusí ve druhém kole, doma přivítá Příbram. Ta bude chtít odčinit domácí debakl od mistrovského Liberce.

Sparťané ve čtvrtek úspěšně vstoupili do třetího předkola Evropské ligy, když v prvním utkání vyhráli ve Vídni 2:0 nad domácí Admirou. Na Letné doufají, že je tato výhra povzbudí do nedělního domácího vystoupení v domácí ligové soutěži. "Zápas s Příbramí hrajeme bez diváků, kteří nám budou určitě hodně chybět. Je to velmi nezvyklá věc, nikdy v kariéře jsem nic podobného při mistrovském zápase nezažil. Ale je to realita. Chci ale věřit, že to zvládneme i bez našich fanoušků. Důležité také bude, abychom se po utkání s Admirou dali rychle fyzicky dohromady. Dá se zvažovat, že na některých místech sestavy nasadíme novou energii - hladové hráče, kteří zatím na začátku sezony tolik prostoru nedostali," prohlásil trenér domácích Vítězslav Lavička, který si posteskl nad tím, že jeho svěřenci budou hrát bez přítomnosti diváků. Sparta si totiž odpykává disciplinární trest z konce uplynulé sezony.

Příbram není spokojená se svým startem v Gambrinus lize poté, co doma vysoko prohrála s úřadujícími mistry z Liberce 0:4. "Kdybych měl zareagovat na to, kdo hrál v minulém zápase s Libercem špatně, tak musím vystřídat devět lidí. Problém je v tom, že máme nějaký zajetý způsob hry, který chceme hrát dál i s novými hráči, ale pro některé z nich je ten způsob riskantní a mají nějaký podvědomý respekt," říká příbramský kouč David Vavruška.

Letenští budou postrádat dvě klíčové opory v základní sestavě, kvůli svým zraněním nebudou hrát kapitán Matějovský a Krejčí. To hosté nehlásí žádné absence.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Vidlička, Švejdík, Jarošík, Pamič - Holek - Kadeřábek, Kadlec, Hušbauer, Skalák - Kweuke.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Příbram: Hruška - P. Pilík, Hájovský, Kvída, Mišůn - Trapp - T. Pilík, Koukal, Pleško - Krbeček, Danoski.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - České Budějovice  (neděle 17:00)
Oslabená Mladá Boleslav bude chtít získat své první body. Doma bude hostit Dynamo České Budějovice.

Domácí by mohli z vlastních zraněných hráčů sestavit pomalu celou jedenáctku. Vedle zdravotně indisponovaných Rolka, Šmejkala, Chramosty, Fabiána, Janíčka, Zahustela, Štohanzla, Kuliče a Šírla se navíc do hry nemůže zapojit ani vykartovaný Magera. "Naše situace není komfortní. V poslední době nás potkalo příliš mnoho zranění. Šest až sedm zraněných hráčů, kteří by mohli hrát v základní sestavě, je číslo neobvyklé, a i když nám to situaci ztěžuje, musíme se s tím vypořádat. Je to výzva pro další hráče z kádru," nehledá výmluvy trenér Miroslav Koubek.

Na svá dřívější angažmá si zavzpomínají dva hráči. Domácí fotbalista Táborský hrával za Budějovice a hostující Řezníček působil v Boleslavi.

Dynamo vstoupilo do sezóny domácím vítězstvím a Ciprovi svěřenci tak mohou jet na svůj první venkovní zápas v pohodě. Trio Javorek, Bakala, Machovec ještě bude nějakou dobu chybět. Jinak se dá očekávat, že českobudějovický stratég pošle v neděli na hřiště podobnou sestavu jako před týdnem s Olomoucí. "Čeká nás silný soupeř, kterému však chybí hodně zraněných hráčů. My jsme něco podobného zažili na jaře. Osobně nejsem moc rád, protože se těžko odhaduje, v jaké sestavě soupeř nastoupí. Navíc ti hráči, kteří nastoupí místo nich, budou mít velkou motivaci," upozorňuje trenér František Cipro.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kysela, Johana, Kúdela, Bořil - Brunclík, Ščuk - Sivrič, Ondřejka, Mareš - Nešpor
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Daněk - Novák, Řepka, Lengyel, Hanzlík - Klesa, Rakovan, Rýdel, Otepka, Sandro - Markovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.75 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Zbrojovka Brno - FK Teplice  (neděle 17:00)
Úspěšní vítězové z prvního kola se proti sobě postaví v Brně. Domácí Zbrojovka přivítá FK Teplice.

Brno se s velkou chutí vrátilo do první ligy a v úvodním kole pobralo všechny body na Slovácku. Úspěšně by chtěl Čuhelův tým pokračovat take před vlastními fanoušky. Brno však doma Teplice neporazilo v sedmi zápasech za sebou, naposledy vyhrálo v říjnu 2003. Pikantní bude duel pro nyní brněnského Josefa Kaufmana, který v Teplicích prožil podstatnou část kariéry. "Vstup do ligy se nám vydařil a vítězství na Slovácku hráče povzbudilo. Chceme zůstat stále u poctivé práce. V naší domácí premiéře představují Teplice velmi kvalitního protivníka. Sledoval jsem jejich vítězné utkání s Boleslaví, které Teplice vyhrály i přes početní oslabení. Mají výborného brankáře Grigara," poznamenal k nedělnímu soupeři trenér Petr Čuhel.

Teplice se po povedeném vstupu do ligy na domácím stadiónu předvedou poprvé venku. Týmu se v minulém týdnu vyprázdnila marodka, ale kvůli červené kartě musí stát Admir Ljevakovič. "To je fotbal, proto máme tak široký kádr, poradíme si s tím. Jedna z variant je přesun Čajiče doprostřed, ale uvidíme podle zdravotního stavu a podle formy v tréninku. Rozhodneme se v závěru týdne. Určitě nás nečeká nic jednoduchého. Brno se vrátilo do první ligy, proto tam panuje euforie. Brněnský tým nakopla výhra v prvním kole na Slovácku, navíc ho teď poženou domácí fanoušci," uvedl teplický trenér Lukáš Přerost.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Doležal - Pašek, Kaufman, Pernica, Husár - P. Mezlík, Šoljič, Zavadil, Lutonský - Švancara, Jurdík
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lukáš, Rosa, Chovanec - Čajič, Matula - Dolejš, Vachoušek, Vůch - Mahmutovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.10 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko  (neděle 17:00)
V hanáckoslováckém souboji mají oba týmy co napravovat. O první body se v Olomouci poperou domácí Sigma s 1. FC Slovácko z Uherského Hradiště.

Sigma začala úvod sezóny ziskem Superpoháru a i před startem ligy se netajila vysokými ambicemi. První utkání však svěřencům trenéra Pivarníka nevyšlo podle představ. Hanáci prohráli v Českých Budějovicích a doma se budou snažit tento neúspěch napravit. "Doma se snažíme hrát nátlakově, po stranách, s tlakem do šestnáctky. Snažíme se vytvářet šance, které musíme proměnit. Pomohl by nám samozřejmě první gól, důležité bude, abychom ale zůstávali trpěliví, i kdyby se nám to nepovedlo. Chceme také eliminovat soupeřovy rychlé protiútoky," uvedl Pivarník, který nemůže počítat se zraněným Zlámalem a vykartovaným stoperem Golbanem.

Slovácko porazilo Olomouc jen jednou z posledních pěti zápasů. Po návratu do první ligy týmu z Uherského Hradiště v posledních třech sezonách dvakrát nevyšel start a ztráty z léta tak musel stíhat po zbytek ročníku. Letos by Soukupův tým rád zvolil jiný scénář. Získat první body v sezóně však bude v Olomouci velmi těžké. "Po rozebrání prohry s Brnem jsme za tímto zápasem udělali tlustou čáru. Nyní chceme v Olomouci dokázat, že jsme jiným mužstvem, než jaké se ukázalo v prvním kole. Sice je na utkání nominován totožný tým, ale přesto doufám, že podáme mnohem lepší výkon než v domácí premiéře a první nezdar odčiníme," nechal se slyšet trenér Soukup.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Blaha - Janotka, Škerle, Dreksa, Vepřek - Hořava, Rossi - Schulmeister, Doležal, Navrátil - Ordoš.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Kubáň, Košút, Trousil, Reinberk - Kerbr, Martykán, Daníček, Volešák, - Došek, Kuzma.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - Viktoria Plzeň  (neděle 19:15)
Program druhého kola první české nejvyšší soutěže uzavře nedělní duel Plzně s Jihlavou. Plzeňští úspěšně zahájili misi za mistrovským titulem, když v úvodním kole doma smetli Hradec 3:0. Jihlavě se podařil návrat mezi elitu poté, co si ze slávistické půdy odvezla bod.

Fotbalisté Jihlavy si mohli na úvod připsat hned tři body, protože na Slavii vedli 3:0 a tento nadějný náskok se jim nepovedlo udržet. Nakonec se museli spokojit s remízou 3:3 a jedním bodem. Jihlavu čeká v neděli domácí duel s ambiciózní Plzní a pořadatelé hlásí vyprodáno. "Čeká nás souboj s týmem evropských parametrů. Myslím si, že z českých celků je nyní Viktoria nejdál, co se týče skladby kádru i jeho zažitého herního stylu. Plzeň má tým silný ve všech směrech, vynikají krajní obránci Limberský a Rajtoral, kanonýr Bakoš a také je velmi nebezpečný Kolář. Vsadíme na koncentrovaný přístup, maximální nasazení, velkou agresivitu a důraz v osobních soubojích. Nejsme favoritem, ovšem také nejsme předem poraženi," prohlásil zkušený trenér domácích František Komňacký. Ten nebude moci počítat s trojicí zraněných Gabrielem, Mešanovičem, Radou a nemocným Kučerou.

Plzeň se cítí v dobré pohodě. Nejen, že se jí povedl vstup do domácí soutěže, ale také boduje na evropské scéně. Ve čtvrtek odehrála první zápas 3. předkola Evropské ligy a z půdy polského Ruchu Chorzów si odvezla výhru 2:0, což je nadějný výsledek do odvety. Nyní se však musí koncentrovat na domácí ligu a souboj s ligovým nováčkem. "Jihlava by neměla být kvalitnější soupeř než Ruch Chorzów, ale musíme si dát pozor na její nováčkovský elán a nic nepodcenit. Vstup do ligy bereme stejně vážně jako boj o Evropskou ligu a tomu by měl odpovídat výkon," řekl plzeňský kouč Pavel Vrba. Ten bude postrádat kvarteto zraněných Čišovského, Zemana, Malakjana a Pavlíka.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Blažek - Obert, Tlustý, Šourek, Josl - Karlík, Koloušek - Masopust, Jungr, Vaculík - Tecl.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Bolek - Rajtoral, Ševinský, Procházka, Limberský - Horváth, Darida - Fillo, Kolář, Ďuriš - Bakoš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 3.75 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - Dukla Praha  (sobota 18:00)
Mistrovský Liberec ve druhém kole doma přivítá pražskou Duklu. V sobotním utkání bude chtít navázat na skvělý vstup do nové ligové sezony. To hosté vstoupili do soutěže cennou remízou se Spartou.

Liberec v týdnu absolvoval první zápas 3. předkola Ligy mistrů v rumunské Kluži, kde domácímu týmu podlehl 0:1. Proto by Severočeši si rádi zvýšili sebevědomí před důležitou odvetou další výhrou v tuzemské ligové soutěži. Do ní vstoupili v prvním kole suverénním způsobem, když v Příbrami vysoko zvítězili 4:0. Na tento výsledek budou chtít samozřejmě navázat i v domácím prostředí proti pražské Dukle. "Respektujeme sílu soupeře, v minulé sezoně jsme s Duklou na domácích hřišti prohráli. Víme, jaký hraje fotbal, snaží se o kombinační a ofenzivní hru. My se budeme chtít prosadit naší hrou, Duklu přehrát a zvítězit. Rádi bychom si zvedli sebevědomí před odvetou Ligy mistrů s Kluží," přeje si trenér úřadujících mistrů Jaroslav Šilhavý. Ten nebude moci počítat s oběma zraněnými Rabušicem a Delargem. Otazník visí nad startem Nezmara.

Pražská Dukla, která obhajuje v loňské ligové tabulce šesté místo, může být spokojena s vstupem do nového ligového ročníku Gambrinus ligy. V malém pražském derby doma remizovala 1:1 se Spartou. Další body se bude pokoušet připsat si v Liberci, kde loni vyhrála 2:1. "I přes poslední prohrané utkání s Kluží šance na postup Liberec pořád má. Čeká nás těžký soupeř, který ukázal v některé fázi zápasu svoji kvalitu. V Příbrami vyhrál 4:0, takže nás nečeká nic lehkého. Věřím, že do zápasu se Slovanem půjdeme v dobrém rozpoložení a s otevřeným hledím a budeme se snažit výsledkově uspět," říká trenér Dukly Luboš Kozel, jehož tým by měl nastoupit v kompletním složení.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Ljulka, Tóth (Nezmar), Kelič, Fleišman - Šural, Vácha, Bosančič, Breznaník - Štajner - Hadaščok.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Božič, Vorel, Vrzal - Borek, Gedeon - Malý, Berger, Svatonský - Přeučil (Pospěch).
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Slavia Praha  (sobota 18:00)
V Ostravě se utkají týmy, které z posledních sezón mají hodně co napravovat. Nepovedl se jim ani vstup do současného ročníku. Baník bude na Bazalech hostit Slavii Praha.

Dobrá zpráva pro domácí fanoušky. Duel se proti původním plánům odehraje na zrekonstruovaném trávníku na Bazalech, který měl být v plné kondici až v září. Ostrava to na mužstvo z Vršovic umí. Neprohrála s ním posledních pět utkání v řadě. Svěřenci kouče Radoslava Látala chtějí odčinit prohru z úvodního kola v Jalonci. Zaregistrovaný je Ebus Onuchukwu z Nigérie, který už tak smí nastoupit. S třísly naopak stále laboruje Tomáš Vrťo.

"Slavia je proti loňsku úplně jiná. Přišel nový trenér, pět šest hráčů, její způsob hry se hodně změnil. V pondělním utkání proti Jihlavě jsme viděli, že v ofenzivě má velikou sílu, stejně tak ale ukázala nějaká okénka v obraně. Ale chybělo málo, aby otočila stav z 0:3 na svou stranu. My si dnes poprvé zatrénujeme na hlavním hřišti, trávník samozřejmě ještě není v ideálním stavu, je řídký. Uvidíme, jak se na něm míč bude chovat," uvedl Látal.

Slavia v prvním kole sice na rozdíl od Ostravy góly vstřelit dokázala. Tři branky ve druhé půli však znamenaly pouze konečnou remízu s nováčkem z Jihlavy. Nový kouč sešívaných tak na své první soutěžní utkání se Slavií stále čeká. Na marodce Slavie zůstávají Róbert Cicman a Martin Dobrotka. V nominaci na zápas chybí i Stanislav Vlček. Otazník visí nad startem Martina Hurky.

"Naše utkání s Jihlavou jsme si rozebrali, bylo by trestuhodné, kdyby se znovu opakovalo to, co se odehrálo v prvním poločase. Do Ostravy jedeme s tím, že si chceme přivézt body, které jsme ztratili doma v Edenu," řekl trenér Petr Rada.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Buček - Zawada, Kaprálik, Vomáčka, Mach - Droppa, Vašenda - Fantiš, Lukeš, Kukec - Kraut
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Latka, Hubáček, Čonka - Vošahlík, Petrák, Jarolím, Juhar - Kisel - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.10 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FC Hradec Králové - Baumit Jablonec  (pátek 20:15)
Jablonec i ve druhém kole otevře program víkendových zápasů. V televizní předehrávce se představí na hřišti Hradce. Hosté vstoupili do soutěže vítězně, kdežto Hradec začal ligu bez bodů.

Hradec vyzval na úvod sezony jednoho ze žhavých aspirantů na mistrovský titul - Viktorii Plzeň. Na soupeřově půdě prohrál 0:3. Připsat si první body do tabulky, takový je cíl královéhradeckých fotbalistů. Doma změří síly s Jabloncem, jenž má v zásobě nebezpečného střelce Lafatu. "Určitě nás čeká velmi kvalitní protivník, navíc s trenérem, který naše mužstvo velmi dobře zná. Může to být výhoda pro Jablonec, ale i pro naše hráče. Oproti zápasu s Plzní je potřeba, aby hráči měli více sebevědomí. V momentě, kdy jsme dostali branku, se hodně snížilo. Za druhé potřebujeme zkvalitnit přechodovou fázi," říká trenér domácích Jiří Plíšek.

Dlouho to vypadalo, že Jablonec vstoupí do nové sezony dělbou bodů, ale v závěru zápasu proti Ostravě udeřil a nakonec slavil výhru 2:0. Nyní svěřenci trenéra Václava Kotala se chystají na Hradec. Současný kouč Jablonce velice dobře zná prostředí v Hradci, neboť ještě loni tam trénoval. "Na zápas s Hradcem se samozřejmě moc těším, působil jsem tam a stále tam bydlím. Nový trenér změnil rozestavení, ale některé návyky jim ještě zůstaly. Znám některé přednosti i nedostatky hráčů, ale rozhodně nás nečeká nic jednoduchého. Motivaci ukázat se budou určitě mít i kluci z Hradce. Hlavně bych si přál, aby to bylo kvalitní utkání," prohlásil jablonecký lodivod Kotal.

V sestavě domácích bude chybět zraněné duo Klapka s Malinským, kdežto hosté nastoupí v kompletním složení.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Holeš, Hochmeister, Fukal, Poděbradský - Strnad, Šisler - Štěpán, Harba, Zelený - Dvořák.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Valeš - Čížek, Eliáš, Beneš, Novák - Kopic, Loučka, Piták, Jablonský - Lafata, Kovařík.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.25 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slovan Liberec11004:03
2.Viktoria Plzeň11003:03
3.Baumit Jablonec11002:03
4.Zbrojovka Brno11001:03
 České Budějovice11001:03
 FK Teplice11001:03
7.Vysočina Jihlava10103:31
 Slavia Praha10103:31
9.Sparta Praha10101:11
 Dukla Praha10101:11
11.Sigma Olomouc10010:10
 FK Mladá Boleslav10010:10
 1. FC Slovácko10010:10
14.Baník Ostrava10010:20
15.FC Hradec Králové10010:30
16.1. FK Příbram10010:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (958)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kotal neni trener. Je to pouze Peltuv šašek a na našem uzemi nepozna chut normalniho /nepodplacenyho/ vitězstvi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Ty jsi slávista, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi debil!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pouze Svěrki je pan utočnik!

Reagovat
Puskas

ostatní jsou paní?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
frankiefcb

sabatone ty jsi tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jedno se mu musí nechat. Má styl .

Reagovat
adalbertus

bod beru,a nebudeme poslední

Reagovat
Puskas

čistá dvojka, Kotal zná mančaft

Reagovat
adalbertus

zná ale špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, že noty jsou spravně rozdany. Jinak slatanci by to v sobotu na Bazalech nepřežili. Tam to musi hned v puli Hrubeš, Patak, Jech, Kralovec tlačit proti větru, aby nevznikla celostatni ostuda. A to Praha nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec Králové - Baumit Jablonec - 1:2

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko - 2:0

FK Mladá Boleslav - České Budějovice - 0:0

Zbrojovka Brno - FK Teplice - 1:1

Sparta Praha - 1. FK Příbram - 2:0

Baník Ostrava - Slavia Praha - 1:0

Slovan Liberec - Dukla Praha - 2:2

Vysočina Jihlava - Viktoria Plzeň - 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav gol dá si myslim. Ale docela objektivní

Reagovat
fabec1222

Hradec Králové 0 : 2 Jablonec

Liberec 2 : 1 Dukla Praha

Ostrava 0 : 0 Slavia Praha

Sparta 2 : 0 Příbram

Olomouc 1 : 0 Slovácko

Brno 1 : 0 Teplice

Mladá Boleslav 2 : 1 České Budějovice

Jihlava 1 : 1 Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

jako Brňák

Reagovat
smazaný uživatel

bobby koupená liga nemuze vyhrat s aspirantem na titul

Reagovat
cetto

Teplice a aspirant na titul???

Reagovat
smazaný uživatel

je z Ústí...

Reagovat
smazaný uživatel

tak hele, jen rikam ze ako brnakovi se mi to libi, a ano ani ja nechtel do GL takhle, i kamaradi me za to nemeli radi, ale že teplice jsou aspirant na titul .. no to NEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Toto kolo by to hlavně chtělo více gólů. Přeci jenom za jedno kolo, za 8 zápasu dat jen 20 golu, to je jen 2,5 golu na zapas, myslim že z lonske sezony (ze zacatku) jsme vyli zvyklz na vetsi pridely ...

ted by to chtělo aspon 4 goly na zapas myslim ze zapasy na to jsou, Sparta; Plzen; Jabko; Olomouc by si mohli parádne zatřílet

Reagovat
smazaný uživatel

To 1:0 na Banik by mohlo sedět. Ale chlapi bacha nesazejte, jsou tam vyšši zajmy a prakticky chčijete proti větru! Praha je Praha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Místo toho, abys podporoval svůj klub, tak tady už před zápasem šíříš nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak máš pravdu. Praha je Praha!

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to nebylo na konci minulý sezóny dohodnutý, tak teď kopete 2.ligu ty kašpare

Reagovat
smazaný uživatel

Proč musí nové kolo začínát zrovna takovou nudou?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že Jablonec je dobrý klub, který nenabídne nudu ale určitě fotbal, kde snad vyhraJe rozdílem třídy

Reagovat
cubinho

Hradec Králové - Baumit Jablonec 2:2

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko 2:0

FK Mladá Boleslav - České Budějovice 2:1

Zbrojovka Brno - FK Teplice 1:1

Sparta Praha - 1. FK Příbram 3:0

Baník Ostrava - Slavia Praha 2:2

Slovan Liberec - Dukla Praha 2:1

Vysočina Jihlava - Viktoria Plzeň 0:2

Reagovat
stas87

hradec vyhra 1-0 ten jablonec sa mi tak zhnusil ze im prajem prehru

Reagovat
smazaný uživatel

Sazim, ale nešiřim nesmysly! Banik je prostě problem. Muže hrat na 120% a Slavka na 80% a slatanci maji vyhru jistou. Pome radši valit švedskou hokejovou na -5.5, zlaty dul!!! A Finska +4.5

Reagovat
Posledni Kovboj

ty sem vzdycky pises nalitej?

Reagovat
Joe.Cole

Sorry kámo, ale kdybys věděl o čem sázení je tak nepíšeš takové nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

Sázení je o tom vyhrát víc než jsem vsadil ne?

Reagovat
Joe.Cole

Já to myslím tak, že to není o tom uhodnout jaký bude výsledek.Je to spíš o tom, za jaký kurz je to výhodné.

Nebo jinak: můžu mít 60% úspěšnost v odhadu na hod mincí, ale pokud to bude v kurzu dejme tomu 1.65 tak dlouhodobě nemám šanci.

Reagovat
Joe.Cole

Narážel jsem hlavně na to "Pome radši valit švedskou hokejovou na -5.5, zlaty dul!!! A Finska +4.5".

Typické nesmyslné kecy sázkařských hlupáků.

Reagovat
smazaný uživatel

Michale, tak odjiždi posledni vězeň, ešus zmačkly do čela, ale nech to bejtt. Každy se zastava svyho tymu zuby nehty a nezkoumaaj krasu /pro / pražaky, vokoli! Čus a napiš zase dyyyl.

Reagovat
j_mrazik

Ostrava doufejme po tomhle kole opět bez bodu.

Reagovat
Puskas

Ty se dnes pořádně vyspi, bo v sobotu budeš mít těžké spaní.

Reagovat
j_mrazik

Já se asi jenom podívám na výsledek. Ale na Ostravu Slávka vcelku umí, tak by to mohlo klapnout za 3 bodíky.

Reagovat
Puskas

Ale posledních 5 zápasů 2 výhry a tři remízy.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Shevchenko

Si trochu zaspal dobu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor ne! Banik nikdy na slavku neuměl. Ač jsem Banikovec, ale citim 0 bodu.-

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec Králové - Baumit Jablonec 0:0

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko 1:0 (po vymyšlené penaltě, revanš za minule)

FK Mladá Boleslav - České Budějovice 0:1

Zbrojovka Brno - FK Teplice 0:3

Sparta Praha - 1. FK Příbram 1:0

Baník Ostrava - Slavia Praha 1:0

Slovan Liberec - Dukla Praha 0:0

Vysočina Jihlava - Viktoria Plzeň 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec Králové - Baumit Jablonec 0:2

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko 3:2

FK Mladá Boleslav - České Budějovice 2:0

Zbrojovka Brno - FK Teplice 1:3

Sparta Praha - 1. FK Příbram 1:2

Baník Ostrava - Slavia Praha 0:2

Slovan Liberec - Dukla Praha 4:2

Vysočina Jihlava - Viktoria Plzeň 2:5

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec Králové - Baumit Jablonec 0:3

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko 2:0

FK Mladá Boleslav - České Budějovice 1:0

Zbrojovka Brno - FK Teplice 1:2

Sparta Praha - 1. FK Příbram 2:0

Baník Ostrava - Slavia Praha 0:3

Slovan Liberec - Dukla Praha 3:2

Vysočina Jihlava - Viktoria Plzeň 1:2

Reagovat
stas87

ten banik je vtip?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, proč?

Reagovat
stas87

slavia bude rada za jeden streleny gol,nie 3,nebyt vasej neschopnosti v druhom polcase tak v pohode mate 3 body,otazka je kolko golov je schopny dat banik

Reagovat
smazaný uživatel

Já vycházím z toho, že baníkovská obrana je fakt hodně mizerná, útok snad ještě horší a Slavia bude po tom poločase nabuzená a sebevědomá. A i když ne moc fotbalově, tak to klidně můžou zase uhrát bojovností

Reagovat
stas87

tak obrana baniku v porovnani so slaviou nie je az tolko tragicka,ten utok uz ale ano,nemat kukeca a fantisa....

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešek si nenechám ujít, jsem moc zvědav s čím půjdem do zápasu, snad to nebudem šmrdlat vzadu na jistotu, Jablonec je hratelnej a kort doma nesmíme moc ztrácet, snad dáme nějakej gól a urveme nějaký body.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky večer jdu..Hradec je o prvním golu,pokad ho dá,tak může pomýšlet na body...

Reagovat
smazaný uživatel

Dáme ho, ten tým má kvalitu a to že nás fotbalová veřejnest odepsala už před sezonou je k smíchu, jsem přesvědčenej, že to půjde i bez Kotala...

Reagovat
Puskas

Jak píšu výše - Kotal zná mančaft. Jablonec bude hrát tu svou trapírnu a zas vyhraje + Lafata gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, to je největší dnešní nevýhoda, Kotal nás má přečtený a ví co od koho může asi čekat. Ale i tak nás nevidím předem poražený a pokud dáme první gĺ body zůstanou v Hradci

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec 0 - 1 Jablonec

Sigma 2 - 0 Slovacko

Boleslav 0 - 1 Dynamo

Zbrojovka 1 - 1 Teplice

Sparta 2 - 0 Pribram

Banik 1 - 2 Slavia

Liberec 1 - 1 Dukla

Jihlava 1 - 3 Plzen

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nemá, ale tak, třicet kaček nemusíš moc řešit

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nejde o těch třicet korun, ale o těch třicet tisíc.

Reagovat
Puskas

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Papírově určitě ano, ale víš jak. Takovýhle celokolový tiket si klidně mohl podat aji na přesné výsledky. Kurz by byl ještě šílenější, mohl by ses opájet představou ještě brutálnější výhry, a ve výsledku by z toho bylo stejné nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Puskas

Tak třeba tu Karvinou stihne, než s nimi budeme hrát pohár. To po něm lidi řvát budou...

Reagovat
smazaný uživatel

máte tady zase na eurofotbalu špatný informace to že kolikrát jsou blbě napsaný výsledky z divize D to bych se až tak nedivil.. ale že tady máte špatný informace o nejvyšší české soutěži to je politování hodný ZBROJOVKA BRNO nehraje 4.8. ale 5.8. kdybych se nepodíval na net zbrojovky tak bych šel o den dřív..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo si myslí, že Slavia na Bazalech je blázen.

Reagovat
sosna

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska? Hradec - Jabko? Tak to je tutova 1na, čechy proti čechum, tam to nema zajem nikdo potapět a pupkač si doveze body z moravy, jelikož tam si nebude nikdo stežovat!!! Ju pane PELTA

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, naberme body již v prvních kolech jak bejvalo zvykem, ať se nemusím zas tak bát :)

Zbrojovka 2:0 Teplice

A škarohlídi později vám připomenu... Teplice nám trojku rozhodně nedaj...pokuď jste viděli naši obranu aspoň ze záznamu, tak uvidíte, že se šeredně pletete Jeden gól nám možná daj, víc ne... naše obrana je pevnější, než při minulým působení v lize... Čuhel je výborný trenér... za jeho trenování jsme dostali minimální počet gólů a prohráli jenom 1 ligové utkání (!!!) Hold tipujte klidně vysoký výsledek do sázkovek, prachy se již nevrátí

Reagovat
Puskas

Taky si myslím, že Brno bude zpočátku překvapovat a až tak o 7. kole jim dojde ta nováčkvská euforie. 1

Reagovat
smazaný uživatel

To že góly nedostáváte, to není nic novýho, v lize je to dobrej základ mít pevnou obranu, ale nevím s čím je tam chcete střílet, v druhý lize jste se horko těžko prosazovali, natož první tam je to ještě dvakrát těžší. Vím o čem mluvím, Hradec na tohle právě hodně dojíždí...

Reagovat
božský John

Dneska bude bod zlatej, moc nám nevěřim

Reagovat
smazaný uživatel

Ne!! Čista 1na pokud tam nebude pupkačuv zajem nasadit rozhodčiho s citem pro pišťalku!!! Dobre rano pane Kralovci, Jechu a Hrubeši

Reagovat
božský John

serus, jak je ?

Reagovat
smazaný uživatel

Čauky v pojo! Včera trochu chmelobito, dnes nic nepoblito a vod toho tady jsme. No ni? SABATON primo victoria, 40:1 atd.

Reagovat
božský John

No jasny !!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty brdko a co takovy SAXON, Uriah heep s Kenem Henslym, nebo John Lord? Ach jo!!! Dnes už pouze basa od Battlera, nebo solina, Zakk Wylde!!!

Reagovat
Losinho

BAN.

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Lord to byly nejlepši klavesy na světě. Axel naň nema a snad jedině Marian Varga, nebo Roman Dragoun!!!! Pusť si čajovnu od Radima Hladika

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon jsou ještě dobry klavesy u Nightwith, ale tam to zastiňuje baskytara!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak Banik - Slatanci 1:2!!! Sice Kukec to vyvali do šibenice, ale mame na ně smulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sancho Pancha, dik za ten styl Pokaval mam čas a něco si po praci přěčtu, věci, ktere mi hybnou žluči, tak to kolikrat nestravim a stava se ze mne řadovy občan, teoreticky /ko**t/, ale jinak diky!!! V Pojo Ty brdko Ostrava ve zpravach! Indiani se odvolavaji na 20teho aprila! D...o ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte mu někde na krabicáka ať definitivně odpadne a zklapne.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze pribram zopakuje na sra.lte vysledek z minule sezony....

Reagovat
smazaný uživatel

Neni třeba! Sparta je už dlouhou dobu neškodna! Nebojuje proti tymum, ale sama se sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Jiří Štajner ukončil profesionální kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

se ti budu smát jestli to bude kachna s tou embolií

Reagovat
smazaný uživatel

Ta kachna hlavně přišla ze sparťanského tábora, vůbec bych se nedivil, kdyby za tím stál zrovna Typek. :)

Reagovat
smazaný uživatel

...doufám, že tohle bude pravda

udal důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

plicní embolie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přát někomu konec kariéry, kór když by to přišlo teď, tak je jasné, že by to bylo ze zdravotních důvodů.

Reagovat
smazaný uživatel

...ikdyž jestli to je kvůli embolii tak to mění můj pohled na tu situaci

Reagovat
JozkokozleJ

Bez ohladu na dovod, to mas rovnake, ako keby si zelal koniec kariery Horvathovi.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš takový jako když se plno fanoušků těší na to, až Řepka pověsí kopačky na hřebík

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsi to četl?

Reagovat
exse

Ač by to leccos vysvětlovalo a aji by to sedělo s tím že promarodil celou letní přípravu, tak tomu nevěřím.

Reagovat
cubinho

To je borec, ten Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

Největší tragédi historie českého fotbalu? Jednoznačně komentátoři TV Nova s jejich posluhovačem Róbou Henem, větší paka jsem v životě neslyšel

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

a těšíme se na Řepku u LM

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka? Ten je fotbalovými vědomostmi, vnímáním hry, sympatičností i inteligencí o několik tříd výš než ti dva mamlasové dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

tak to moc těžké neni no

...ale čekam na to, jak se bude stavět ke hře... třeba Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

pust si někdy european poker tour na fandovi, ty 2 typci co to komentujou sou fakt povedeny, jak kdyby byly na nakym fetu

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata bohuzial golmi nezakryje svoju priemernost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak průměrnost, víš kolik týmů by chtělo hráče, který by uměl "jen" dát přes 20 gólů za sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem, to sme tu uz rozoberali vela krat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to nepamatuji, o Lafatovi jsem se tu myslím s nikým nebavil. :)

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim konkretne s tebou, ale s vela ludmi z tade

Reagovat
smazaný uživatel

za poslendních 46 zápasů v GL dal 43 golů. Ty průměre.

Reagovat
smazaný uživatel

nazor mat mozem nie?

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu nějaký asistence. minimálně 7 určitě

Reagovat
smazaný uživatel

a zaroven ta statistika je dost ovplyvnena timom, za ktory hraje..v Jablonci v podstate nikto iny gol dat ani nevie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsou týmy za které nedává góly vůbec nikdo. Nedokážu si tam místo Lafaty představit nikoho jiného, kdo z GL, kdo by tomu týmu dal víc.

Reagovat
smazaný uživatel

a ze zahraničí snad jen Pekhart

Reagovat
smazaný uživatel

ja ale netvrdim, ze je to slaby hrac, alebo nejaky traged..len proste, ze vykonnostou ma nikdy nepresvedcil o tom, ze je to extra kvalitny utocnik, to ze vie davat goly, to beriem a ta statistika je famozna

Reagovat
smazaný uživatel

V českém měřítku rozhodně není průměrný, jako střelec je excelentní, a když v repre hrál na podhrotu (mimochodem Sparta ho chtěla na tuto pozici), tak tam hrál taky velice solidně. Myslím si, že by v Jablonci klidně mohl hrát na podhrotu a vytvářet tím, že by na sebe natáhl hráče, a pak to přihrál, akce. Jenže pro tým je lepší, když dává goly, protože je to rozený střelec.

Reagovat
smazaný uživatel

de facto tam hrál, když hrál s Pekhartem ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál a jablonečáci říkali, že mu hodně golů připravil, nicméně nevím jestli o tom ví Palike, proto jsem mu napsal, že není průměrný a zvláda i jiné posty.

Reagovat
smazaný uživatel

ja o tom viem, ze tam hral..ale ale, hodne golu? To urcite nie, pripravil nejake goly, ale hodne ich urcite nebolo..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak píšu, že jsem to četl tady na diskuzi, ale on jen tím, že byl na hřišti, tak se soupeři nemohli soustředit jen na Pekharta a ten měl více prostoru.

Reagovat
exse

Je to taková hříčka přírody, útočník je to v lize průměrný, možná lehce nadprůměrný, ale zakončovatel je to výbornej a jeden z nejlepších v lize, nebudu říkat nejlepší, protože samotný počet gólů nic moc neznamená, jde o to kolik šancí na ty góly potřebuje a taková statistika neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja uznavam to, ze goly vie davat a ze je skvely zakoncovatel, ale iba v Jablonci, ja neverim tomu, ze tak by daval goly v Sparte, ak by prestupil

Reagovat
exse

Však já ho neobhajuju, osobně ho vůbec nemusím a je mi hodně nesympatickej. Těžko říct jak by se prosadil ve Spartě, ale určitě by nedával tolik gólů jako v Jablonci, přece jen Kweuke je na jiným levlu.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas spirite

Reagovat
smazaný uživatel

To jako že je Kweuke výš?

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke je lepší fotbalista než Lafata. Je rychlejší, silnější, umí 1na1, má lepší střelu z dálky, má lepší přihrávky, líp pokryje míč.

Reagovat
cubinho

A Lafata dává 2x více gólů. To je nejdůležitější statistika pro útočníka, takže je dvakrát lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

ale musí na něj hrát celej tým, pakliže nechceš spoléhat na 1 hráče tak je ti Lafata dost k ničemu

Reagovat
Losinho

Všechno má lepší, ale gólově ztrácí.

Reagovat
smazaný uživatel

nepříjemné

ale dala se z toho písknout i penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že ta ruka byla hodně od těla. A nejlepší je, že komentátoři si toho ani nevšimli, ani když jim to tam režie zastavila.

Reagovat
smazaný uživatel

Lindr

Reagovat
smazaný uživatel

Lindr nezačíná ligu zrovna sebevědomě

Reagovat
smazaný uživatel

je to tragéd. Já to říkám furt. Má hrát Koubek. Je budoucnost U21.

Reagovat
smazaný uživatel

No, Lindr zacina ligu s formou ako hrom

Reagovat
Posledni Kovboj

To teda, asi by mel sanci dostat Koubek. Oproti tomu Vales temer bezchybnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty brdko Jabko vede, tak to mi ho teda vyndej! Pane Pelta či to je zajem? Žeby.................

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to bylo podplacený, tak Jablonec kope penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to bylo s tou rukou? Na Onlajnech se komentátor diví, že viník dostal jen žlutou kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

situaci jsem neviděl, až pak tu penaltu, ale nejspíš to nebylo zmaření jasné fotbalové šance, takže žlutá oprávněná (a asi to nebyl úplný záměr tam tu ruku dát)

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Posledni Kovboj

Elias nebo kdo zablokoval letici mic, nevi se, jestli by trefil branu, ale zluta i tak pomerne milosrdna

Reagovat
smazaný uživatel

A ktomu ještě ccannnonyr z 3ti Rakouske se trefil do bolka

Reagovat
smazaný uživatel

Jabko, Přibram, Jakubčovice, typicky ligove tymy s dlouholetou tradici a bezkonkurenčni navštěvnosti 175 platicich včetně požarniku, ochranky a gumovych projektilu na rozhaněni běsniciho davu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jablonec je hodně marný letos zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože 2:2 pane Pelta, že by došly fazole, bubny, hrachy, vergle????

Reagovat
smazaný uživatel

jablonec ligu nevyhraje i kdyby jim při některým zápase připískli.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si holt hloupej

Reagovat
smazaný uživatel

dneska bezpodmínečně tři body !!!!!

Reagovat
Losinho

Dneska na Bazalech bude zajímavej mač, oba týmy potřebujou výhru, tudíž očekávám nicneříkající remízu. Rád bych viděl v bráně Berkovce, ale těžko odstřelí Francúze po jednom nepovedeném zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi je Berkovec sympatičtější a podle mě možná i lepší. Rozhodně by měl tuhle sezónu dostat šanci.

Reagovat
Losinho

Mně jsou stejně sympatičtí, ale chytat má ten lepší a když jsou vyrovnaní tak ten mladší, navíc odchovanec.

Reagovat
salami

Čontofalský nám loni zachránil ligu, takže bych ho ještě tuhle sezonu nechal na postu jedničky a samozřejmě Berkovce nechát hrát pohár a případně občas i ligu a příští rok by se měl posunout

Reagovat
Losinho

To zase ne, podzim měl výbornej, ale na jaře byl lepší Berkovec...

Reagovat
salami

Čontofalský byl loni hrozně jistej, všechny vysoký balony měl, podle měl velkej podíl na tom, že jsme v první lize, Berkovec pak na jaře zachytal perfektně, to je jasný, ale Čontofalský nám dodával strašnej klid, i kdeyž třeba neměl nějaký reflexivní zákroky do zpráv

Reagovat
Losinho

Tak já ho nechci nějak poškozovat. Dobrej je a jsem rád, že máme dva brankáře, co v pohodě Gambáč ligu zvládnou.

Reagovat
smazaný uživatel

tuším nudnou plichtu.

Reagovat
Wat

Dneska Dukla další remízku.

Reagovat
adalbertus

dve remízky za pade

Reagovat
salami

dneska v Ostravě jasný 3 body, moc slabších týmů v lize už neni a po ztrátě s Jihlavou musíme zabrat, tipuju vítězství 3:1

Reagovat
Puskas

Tipuješ špatně, body zůstanou pěkně doma

Reagovat
smazaný uživatel

salami to je tragéd.

Reagovat
salami

v 19:50 se sem přijd omluvit

Reagovat
smazaný uživatel

Zajisté.... spolehni se A nebo ty? A v předklonu!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Stajner ma plicni embolii

Reagovat
FCSL

Bičík - Kušnír, Karišik, Kelič, Fleišman - Morozenko, Vácha - Šural, Bosančič, Breznaník - Blažek

Reagovat
JozkokozleJ

Uz bolo na case,aby dostal priestor Karisik.

Na pravej strane by som radsej videl dvojicu Ljulka - Kusnir,i tak ale dobre.

Janu je zraneny?Na druhej strane aspon sa moze ukazat Morozenko.Za tu chvilu proti Olomouci mi prisiel celkou zaujimavy.

Reagovat
FCSL

To je jenom moje sestava. Bude to jinak. Janů asi bude hrát, ale ten se mi moc nelíbí a hlavně může bejt hodně špatnej ze Štajnyho. V Karišika doufám, ale Jarda mu evidentně moc nevěří, nechápu, min.sezonu se mi líbil.

Reagovat
Losinho

Bez útočníka?

Reagovat
FCSL

Delarge zraněnej Bláža by si šanci zasloužil, je lepší jak Hadaščok.

Reagovat
cubinho

Hadaščok je lepší než Blažek.

Reagovat
REPLIKATOR

Bičík - Ljulka, Karišik, Kelič, Fleišman - Janů, Vácha - Kušnír, Bosančič, Breznaník - Šural

Reagovat
smazaný uživatel

Slávinka si to dnes pohlídá a Baník zkolí 2-0 Góly: Kisel a Vošáhlík

Reagovat
smazaný uživatel

body budou na Bazalech.

Reagovat
smazaný uživatel

no bude to zajímavý, to každopádně..myslím i z fanouškovského hlediska a doufám, že to bude mít sportovních duch, ne vyřizování účtů

Reagovat
smazaný uživatel

tak slávistů přijede jako vždy málo a budou zalezlí na tribuně,takže asi nic nehrozí. Počítám,že v ochozech pro away fans bude tak 10-15 svlečených,ožralých sešívek.

Reagovat
smazaný uživatel

je sobota, slávisti dělali docela velkou propagaci k tomuto výjezdu, je hezky. Tipuju minimálně dvě kila od nich. A od nás tipuju tak 12. 000 chacharů

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Tolik sešívek? No uvidíme..... a nás bude dost. 9-12 000.

Reagovat
smazaný uživatel

tak po x letech se hlavně takovýhle zápas hraje v normální termín, kdy skoro nikoho nelimituje třeba práce. Myslím si, že pod dvě klia nepůjdou. Pokud ano, tak to bude jejich ostuda, co víc by potom chtěli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no.Právě proto sem zvědav na jejich počet. S Jihlavou uděl

ali celkem rachot,tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně po tom prvním poločase. Proto mi příjdou směšné místní úsudky slávistů, že nás přejedou. A že udělali rachot, byl to průměr až podprůměr, to my jsme byli víc hlasitější v Jablonci ve třech stovkách než co předvedli oni doma v Edenu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevim no. Viděl sem jen šoty ve zprávách.

Reagovat
Losinho

To si snad děláš srandu...

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Losinho

Reakce na srovnání "hlasitosti"...

Reagovat
Losinho

Jinak někteří baníkovci zase říkají, že přejede Baník nás, takže to bych nikomu nezazlíval, když by mělo jít o tak vyrovnanej zápas...

Reagovat
Losinho

Měla by se atakovat hranice 400, ale realita bude určitě zas jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

400 ? Nesmysl !!!!!!

Reagovat
Losinho

Tak jenom cituju ultras. A abych to upřesnil - chtějí překonat počet 350.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže to je tak dycky. Pražáci ,když vyjedou na Moravu tak napíšou pojede nás třeba tisíc a dorazí 150 a pak se chlubí kolik jich nebylo,ale že je "nepustili" čerti a tak podobně. Kecy,kecy,kecy. Tak to bylo dycky. Chachaři vyjedou v počtu tisíc a dorazí 90%. SKS a ACS jsou Ještě jakžtakž jsou Klokani jinak je to slabota. Nechápu. Hlavní město a.......

Reagovat
Losinho

Však mně je to jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné že.....?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase...kdo by se chtěl tahat do smradlavé Ostravy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
Losinho

Tak mně jde hlavně o support a prezentaci v Edenu, výjezdů se neúčastním, takže mi to srdce netrhá.

Reagovat
Losinho

A o baníkovcích a jejich počtech na výjezdech nikdo nepochybuje, ale zase je trošku ošidný brát jejich zápas v Praze, když vezmeš v potaz počet chacharů žijících právě zde.

Reagovat
smazaný uživatel

To už zlehčuješ. Radši toho necháme.

Reagovat
smazaný uživatel

zbrojovka-tepláky 3:0 tuty

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Policajti v Hradci retardi... dva jablonečáky zatknou za exibicionismus protože byly do půl těla a ještě si opíšou občanky a další dohledaj retardi ty co odpálej pyro tak s nima musej jít do nějaký prdele a ani jsme jim nemohly dát prachy na cestu domů... a když to shrnu byly jsme do půl těla, pár ohnů se odpálilo a 2x choreo.. a pomalu z nás dělaj vrahy a natáčej si nás media.. fakt jebat tohle.. a ještě k tomu skoro celej zápas mávám velkou vlajkou která je na tyči od záclony a security řekl cajtům že jsem je ti ohrožoval.. bastardi.

Reagovat
Euphael

sám jsi

Reagovat
smazaný uživatel

švestka ? bývalej StBák ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli jste bylY do pul tela, tak docela chapu tu pokutu za exhibicionismus

Reagovat
smazaný uživatel

Ty asi chyby neděláš že?

Reagovat
smazaný uživatel

No, tys tuhle "chybu" zopakoval tak často až bych řekl že to pro tebe žádná chyba není a fakt žiješ v přesvědčení že se tam ypsilon má psát.

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš to je tím že čeština není můj mateřský jazyk...

Reagovat
smazaný uživatel

V tom pripade (a pokud si ZS neabsolvoval v CR) mas muj obdiv

Reagovat
smazaný uživatel

1-6. třída v itálii a tři tady takže by to mohlo bát lepší no ael snažím se

Reagovat
smazaný uživatel

Vidam tu i horsi cestinu od rodilejch pisatelu, takze se trema tridama si muzes gratulovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pak jo, ale stejně je to chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Delam. Ale kdybych sesmolil neco podobnyho, tak budu chapat, ze se nekdo zasmeje

Reagovat
REPLIKATOR

Kušnír není na soupisce

Reagovat
smazaný uživatel

Jiří Štajner může být kvůli plicní embolii mimo hru až tři měsíce! Kolegovi Hynku Preislerovi to před chvíli řekl klubový lékař.

Reagovat
FCSL

Bičík - Ljulka, Karišik, Kelič, Fleišman - Vácha, Janů - Šural, Bosančič, Breznaník - Blažek

Krásná sestava, akorád jsem chtěl Morozenka místo Janů. Snad bude na hrotu Bláža.

Reagovat
JozkokozleJ

Aspon jeden matador na ihrisku byt musi.

Reagovat
Losinho

Buček - Zawada, Frydrych, Vomáčka, Mach - Fantiš, Vašenda, Droppa, Milosavljev, Kukec - Kraut

Čontofalský - Nitrianský, Latka, Hubáček, Čonka - Petrák - Vošahlík, Zmrhal, Juhar - Kisel - Škoda

Reagovat
Losinho

GOOOL Karol!

Reagovat
Losinho

A vyrovnáno, zaslouženě.

Reagovat
FCSL

Bosančič je úžasnej. Ted se dostane na svůj post.

Reagovat
smazaný uživatel

300 za celosezónní permanentku na Bazaly Na Sigmě to dám za tři zápasy. Co víc ještě ti baníci chcou?

Reagovat
smazaný uživatel

Však na Bazaly to dám taky za 3 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť máte levnější vstupenky.

Reagovat
Losinho

Mně by to nestačilo ani na dva mače.

Reagovat
centos

Ale jen do kotle pro ty, co měli i loni, ne? Tata teď kupoval a platil 660 nebo kolik. Ale i tak je to fajn cena, samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, já mám na Lko za 660.

Reagovat
smazaný uživatel

Permanentky u nás stojíjou 1200.

Reagovat
smazaný uživatel

Na krytou tribunu, ne? U nás na krytou za 1400.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jakoukoliv.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Já sem vycházel od kámoša který je v Sigma United a nabízel mi permanentku.

Reagovat
centos

Tak to je vaše smůla, ne naše

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám že je to chyba, já říkám že vás chodí dost málo když je to za takové drobné a ve třikrát větším městě.

Reagovat
centos

To ano.

Reagovat
smazaný uživatel

u nas dvojku a prijde mi to zcela adekvatni

Reagovat
Losinho

U nás pokud nechceš do kotle tak trojku, daň za Eden.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou volove.. kdyby dali naopak mensi ceny, tak na tom vydelaji vic..

Reagovat
Losinho

Taky se letos prodalo jen něco málo přes 2000 permic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už mě svrbí hlasivky, dát si pivečko, klobásku.

Reagovat
centos

Těším se, až se na fotbal konečně dostanu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Teplice 1100 kč, ale dostaneš k tomu DVD s Pájou Verbířem a to se vyplatí

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě sem zapoměl na 10% slevu na nákup Kia automobilu, slevy na náhradní díly a autoservis

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale to se celkem vyplati, nekdo kdo ma v planu si koupit kiu, tak si koupi permici za 1500 a dostane zpatky nejakych 20 - 30 tisic na selve na auto.. to mi prijde nejaky divny, ses si jistej, ze to tak je?

Reagovat
smazaný uživatel

Autosalon KIA navíc nabízí exkluzivně pro držitele permanentních vstupenek slevu na nákup nového vozu KIA dle vlastního výběru ve výši až 10%.

Reagovat
smazaný uživatel

no parada, tak jestli si nekdy budu chtit koupit novou kiu, tak si koupim permici na Teplice

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Oni si totiž u nás ve stadionu přímo Kia pořídili pobočku (autosalon) a má to být něco jako obchodní partner... asi by to byl i sponzor, ale k tomu by se pravděpodobně u nás AGC stavělo celkem negativně, už tak tam byly nějaký problémy

Reagovat
smazaný uživatel

Kia se opravdu nevyplatí

Reagovat
Fernando_Torres

Ten Čontofalský je poslední půlrok neskutečně mizernej...

Reagovat
REPLIKATOR

Breznaník je magor

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Breznaník je směšnej

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

že dstane žlutou mi bylo jasný, taky to mám na tiketu... a ty zpětný přihrávky když by mohli jít do přečíslení sou vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, ale za co? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je šašek ten Kisel.

Reagovat
FCSL

Dobrý haluz. Vše špatně v týhle sezoně.

Reagovat
FCSL

Bosančič zraněnej. Cluj už postoupila, jsme zdevastovaný.

Reagovat
FCSL

Morozenko musí bejt dobrej jak Messi aspon, pak můžem mít šanci ještě.

Reagovat
REPLIKATOR

Bosančič další zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

ten Liberec je ale smesnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro Losinha: Co říkáš na vaše fans.? Když to dost přeženu tak 100 kusů.

Reagovat
Losinho

Co jsem viděl, tak tragédie. Pokud jde o výjezdy do Ostravy, tak tuším celkem klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen tak.....že sem to předpovídal ! No.... spíš sem tomu věřil !

Reagovat
smazaný uživatel

uplnej vizionar..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Já vůbec nevěděl, citoval jsem přání ultras. Ale je mi to buřt, radši 8000 v Edenu, než 800 v Ostravě.

Reagovat
smazaný uživatel

1.věta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do OVy nejezdí skoro nikdo nikdy,takže to je fakt buřt.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

Pravdivá ale

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak hra od vás i od nás je děs.

Reagovat
Losinho

Jo, vcelku podle očekávání.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Slavia je slabá, bylo by smůla neudělat z toho 3 body, akorát tomu trošku chybí myšlenka.

Reagovat
smazaný uživatel

naše smůla na zranění se postupně dostává do Liberce a Bolky Musím zaklepat...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

kdybys aspon poprosil a nenapsal to jako hulvat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně jsi tam nějakého toho Plzeňáka zašktl, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

vsechny

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Rajtoral, Vacek, Pilař, Pekhart, Chramosta, Hanousek, Fantiš, Kalas, Juliš

Reagovat
smazaný uživatel

dejte si na něj pozor, tohle je novej Týpkův nick

Reagovat
slavik38

hned mě to napadlo při čtění toho dotazníku

Reagovat
smazaný uživatel

Koreš, super.

Reagovat
FCSL

Ještě jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

Maly parada

Reagovat
smazaný uživatel

Breznanik je strasne spatnej, jeste ze nesel k nam, uffff

Reagovat
REPLIKATOR

Teď strašně špatně nahrál na gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Góol.

Reagovat
REPLIKATOR

Gooool

Reagovat
smazaný uživatel

Ty taky fandíš Baníku?

Reagovat
REPLIKATOR

Jedině Slovan

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste taky dali gól?

Reagovat
REPLIKATOR

Jo na 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

S takovými tragédy prohrajem, ach jo.

Reagovat
Euphael

sám jsi

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Zlín dělá?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrvatska+Serbija=2:1 pro FCB

Reagovat
smazaný uživatel

No to zakončení bylo ale opravdu děsivé. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kraut by to kopl na kotel.

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na stavik

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť si to tam srazil ten Slávistá sám. :)

Reagovat
smazaný uživatel

taky borec

Reagovat
REPLIKATOR

Prasáci z Dukly

Reagovat
smazaný uživatel

Breznaník fakt umí jitřit emoce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci strašit, ale Slavia bude mít co dělat se záchrannou.

Reagovat
smazaný uživatel

záchranou...

Reagovat
centos

Nezakřikni :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluvím o tomhle zápase, i kdyby ho vyhráli, tak hrají fakt děsivě.

Reagovat
Losinho

Tak jestli bereš v potaz předváděnou hru, tak jste na tom stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor. slyšeli jste ho vola?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Libreci jen 4 tisíce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic k údivu. Stejně jako počet SKS na Bazalech.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen? Tam nikdy pořádně víc nechodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

4232

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia pořád bez reklamy na dresu

Kdo by taky chtěl být spojován s Řebíčkem, že?

Ale vypadá to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za komentátora? "Škoda by měl plnit roli playmakera"

Reagovat
stas87

male OT:adamik gol za tatran

Reagovat
smazaný uživatel

Co je zač ten Robert Pich?

Reagovat
stas87

utocnik ziliny,preco?prisiel z dukly a je celkom golovy,zilina ma na sk pomery naslapany utok-ceesay,pich,majtan a guima,toci sa to tam dost a majtan trosku stagnuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jen, že jsem si všiml, že dává docela dost gólů. A něco více o něm?

Reagovat
stas87

no malicky pohyblivy utocnik,1 na 1 mu nerobi problem,dobry vyber miesta,jeden z tych lepsich utocnikov v CL,dneska dal perfektny gol hlavou senici na 2-0,vyskok ako prase

Reagovat
smazaný uživatel

Kukec postoj alá C.Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor. slyšeli jste ho vola?

Reagovat
smazaný uživatel

to choreo jsem nepochopil

Reagovat
Losinho

Asi reakce na Slavia hooligays, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

co bylo?

Reagovat
Losinho

"Asi jinej gang, co?" + růžové balonky + něco s tématikou Gang of Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

na jinej gang už jsem dost alergickej...

Reagovat
smazaný uživatel

Logo Gang of Slavia s lebkou a nápi ASI JINEJ GANG nebo tak nějak, doplněno růžovými balonky.

Reagovat
Losinho

Tak bylo to od vás, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no dyť

Reagovat
Losinho

2:2, Nitrianský to uklízí do obou

Reagovat
smazaný uživatel

A zase taková chyba.

Reagovat
Losinho

Typické pro tenhle zápas.

Reagovat
REPLIKATOR

HATTRICK HERO

Reagovat
JozkokozleJ

Goooool.

Librerec!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Hmm, Šural

Reagovat
stas87

gola na 2-2 da hrac ktory by mal mat disciplinarny trest...no nevadi,banik ten 3 gol stejne da

Reagovat
smazaný uživatel

E-bus rozhodne!

Reagovat
spider_8

Tady je vidět ten vliv Rady. To pro mě prostě není trenér, jediný co umí je řvát, nechápu jak se mohl dostat k reprezentaci. A jako tradičně se bude vymlouvat na přístup hráčů což je další ukázka jeho slabosti, protože právě od toho tam je, aby hráče připravil jak psychicky tak fyzicky. Vím, že je brzo nato ho hodnotit, ale Slavie podle mě potřebuje někoho, kdo tam bude budovat technicky a kombinačně silný tým, někoho jako je Psotka.

Rada je prostě epic fail, trenér který nikde neměl opravdový úspěch, ale přesto ve své kariéře trénoval repre a Slavii. Nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

prostě zmrdeček

Reagovat
smazaný uživatel

jj Psotka to ted v Senici vede paradne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
spider_8

Pár nepovedených zápasů na tom nic nemění.

Reagovat
centos

Slávisti asi nebudou mít příjemný odjezd.

Reagovat
smazaný uživatel

Pospěchu ty jelito.

Reagovat
REPLIKATOR

Pospěch

Reagovat
Losinho

Ofenzivní záložník za obránce?

Reagovat
REPLIKATOR

Fleišman taky zraněný nebo co?

Reagovat
Losinho

Reagovat
cubinho

OT: Beachvolejbalistky jsou úplně fenomenální!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

To zase budou experti na koni jak po zápase s Příbramí

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou matláci.

Reagovat
Liquid

Psotka ukazuje svojí kvalitu, Senica jako tým co hrál o titul loni, tak ze 4 zápasů 3 prohrál .

Reagovat
smazaný uživatel

a presto ho tu mnozi maji za poloboha

Reagovat
smazaný uživatel

To víš Varadi...

Reagovat
stas87

dost hracov odislo,dost prislo,potrebuje si to sadnut tak ale hlavne ze pozeras len na tabulku

Reagovat
Liquid

tabulka je nejdůležitější, neboli dělej body, na ostatní se vyser...tehlec Psotka opravdu nic nedokázal, možná je slušnej mládežnickej trenér, ale ve velkým fotbale to je prostě špatný, navíc má na sobě i korupční cejch

Reagovat
stas87

no jasne tak ho budeme sudit po 3 kolach,nedari sa mu tak ho vyjebeme...logicke uvazovanie proste im nevysiel zaciatok,nechytili sa ale kvalitu maju,kader maju lepsi ako trencin,nitra,myjava,vychod ci vion....

Reagovat
spider_8

Dostal Olomouc do Evropy, kde hráli výborně, málem s nimi vyhrál pohár a většinou předváděli výborný fotbal. Pravda po tom skandálu to šlo s kopce, ale celkově toho předvedl poměrně dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Liquid.... škoda slov na něho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal by som mu cas, proste nechytili formu, muzstvo mi sympaticke nie je, ale podla mna maju po Slovane najkvaltnejsi kader v lige, takze ak sa tam daju dokopy, tak urcite zacnu vyhravat

Reagovat
smazaný uživatel

Bod s Budějovicema bude dneska úspěch...

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci Slavie Mohou si v jedné "disciplíně" podat ruku s fanoušky Slovácka.

Reagovat
smazaný uživatel

? v jaké? Stalo se něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Baník má dalšího zapřísáhlého nepřítele. Zase ste okradli nějaké děcka? Zajímalo by mě ke kolika týmům tabulky ještě necítíte nenávist.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale z nic nemůžou, všichni jdou proti nim.

Reagovat
smazaný uživatel

FCB má už spousty let Nej fans v ČR. A kecy ostatních fans jsou jenom závistivé na což sme si zvykli. A nejsrandovější je,že se dycky ozvou fans těch klubů,které ve fandění znamenají moc málo jako např. Olomouc a spol. Kdo tady má "právo" něco brblat tak snad fans ACS,Klokan,Brňák. Když to vezmu za posledních 10 let.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pěkně blbý názor. Já sem se ozval z pozice klubu který Baník jako tradičně obvinil ze svých vlastních chyb. Vždyť je to furt dokola. "My sme v Olmiku zdemolovali záchodky, vyplavili prostory pod tribunou, udělali škodu za milión a oni nám už nechcou vyjít vstříc . Všichni jsou proti ním a Sigma je hnusná." "My sme ukradli normálům šály a oni si šli stěžovat protože desetileté děcka neudělala grupu a nešla na naše rváče banda na bandu . Slovácko je hnusné."

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je trochu špatné zdemolovat si vlastní stadión Ale jinak já se tu bavím uplně o něčem jiném.... A Sigma není hnusná- Sigme je bezvýznamná ( co se týče fans),takže si dfělejte co chcete a nebrečte. Letos máte lepší fotbalisty než my tak se starejte a radši lépe fanděte svému týmu bo to je hnus. Když chcete hrát poháry tak musíte více fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát se vykrucuješ, ale beru to, argumentů na tvoju podporu asi moc nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

? vykrucuju? Tak to nechápu vůbec nic. Sbohem srandisto. Jenom tu dokazuješ,že si další ....... fnda z Olomouce. Tečky znamenají neslušné slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že vy fandíte. Úvodní domácí zápas sezóny, navíc na Bazalech, jak všichni ostravští chtěli nevim kolik měsíců a za což bojovali, přijela Slavia. A zaplněná je půlka stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi magor. 9000 lidí je ti málo ? Ty vole vy si nevidíte do huby. Ozvi se až bude v EDenu tolik ( o Olomouci ani nemluvím).

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě to málo je, na to, jak tady fanoušky Baníku prezentuješ. Já se vůbec divím, že ještě nehrajete v Dortmundu a nechodí na vás 80 000 lidí. A nevim, proč bych se měl ozývat, až budou lidi v Edenu nebo v Olomouci. Ty tvoje argumenty jsou vážně dechberoucí.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by ses měl ozývat až..... Protože vaše čísla na domácí utkání s Baníkem se nedají moc srovnávat. Já včera čekal 12 000 diváků,takže sem zklamaný. Ale i tak oproti Vám to je Jen sem zvědav kolik bude dneska na Andrově stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sigmu chodí furt stejně, kolem 5000 plus mínus. Ať se hraje o poháry, nebo o záchranu. Což je super, kdo Sigmě fandí tak přijde vždycky. Kdo ne, tak nepřijde nikdy, leda možná na tu Spartu nebo Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vam zavidim, u nas chodi vzdy okolo 1000-1200 a ked pride Slovan, tak dojde aj 3 000

Reagovat
smazaný uživatel

Ono by bylo lepší kdyby to "přijde vždycky" bylo tak o 3000 - 5000 lidí víc, ale bohužel to tak není, a to číslo se nemění bez ohledu na sílu kádru, postavení v tabulce a nebo předváděnou hru. Je už nějakých 15 let plus mínus furt stejné.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je právě dle mě smutné a ne super. Což dělá názorový rozdíl mezi námi. Na Olmík je to slabé. Přijede Příbram bude 3900.....přijede FCB bude 7500 ( díky 1300 fans z FCB).....přijede ACS bude 8500..... přijede Č.Budějky bude 3800. Atd atd. A nedej bože,když bude sezóna špatná jako teď u nás,tak to bude chodit v průměru 3000. To si myslím. .....jinak ty počty chápešpříklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Já su s tím spokojený. Hrajem mizerný fotbal, klub de od porážky k porážce a na Příbram přijde 4500 lidí, což je super. Druhou sezónu hrajem výborný fotbal, soupeřům dáváme trojku a na Slaviu přijde 5000 lidí, což je špatné. Ale vždycky se můžeš spolehnout že ty které Sigma zajímá dorazíjou, ať se děje co chce. Lidi u nás nadávajou imrvére, ale vždycky se vrátíjou. A pak nadávajou zase. Ale na další zápas tam znova sou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm. Ale vidíš FCB hraje druhý rok po sobě "tužku"( nebudeme řešit proč pane Petera ) a dorazí na slbou Slávii 9000. To je solidní. I když já čekal víc. Vem si,že by Baník hrál o titul jako kdysi? Bude chodit 17 000 furt. Takže kdyby Olomouc hrála o titul proč tam nedorazí třeba vandráci a máte plný domek? Letos si myslíte,že budete hrát o poháry? Fajn tak dneskan čekám minimálně 6000 na derby se Slováckem. Nebo ne? No...jinak to bude bída.

Reagovat
smazaný uživatel

No a nebo hraje Baník tužku a dorazí tam 3000 jako na podzim. To se na Sigmě nestane. A jestli náhodou ano, tak se to nestane dvakrát za celou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ano,ale to bylo snad největší peklo v historii ostravského fotbalu. Jak se to tam "řešilo" neřešilo.

Reagovat
frankiefcb

no prospero ty malé počty minulý podzim bylo dané něčím jiným. několik chacharů ty zápasy bojkotovali kvůli Peterovi. I já jsem to bojkotoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a vy máte dneska "derby" tak sem na vás taky zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

My dneska určitě derby nemáme a určitě nejsem fanoušek Sigmy, což nevim, kdy si vzal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo není s krlešem, je proti krlešovi a Sigmán a pravděpodobně aji homosexuál a komunista.

Reagovat
smazaný uživatel

nono.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nejsi klokan?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem, ale mám je po Boleslavi nejradši, to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak sem se splet´´. Sorry.

Reagovat
Losinho

U nás bylo proti Jihlavě 7200 a ještě se do náš pi*ovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Návštěva kolem devíti není zase tak špatná, aji když ty levné lístky mohly přilákat víc lidí. Spíš mě zaujalo jak se v Ostravě mění trendy. Nejdřív má chodit co nejvíc lidí pravidelně, ale žádní vandráci, ti nejsou žádaní. "Lepší je hrstka fandících, než plné Bazaly". Pak na záchranu chodí kolem tří tisíc a "To je přece dobře, přišli věrní podpořit Baník, víc ani nepotřebujem". Na jaře klub rozjede akcu, z čistajasna chození na Baník dělá člověka zajímavým a Bazaly jsou plné, a argumentace se zase mění "Podívejte kolik přišlo lidí na boj o záchranu, Baník king. A vandráci? Co to je? O těch sme nikdy neslyšeli"

Reagovat
smazaný uživatel

nevíš,neznáš,nechápeš.... Jen meleš kraviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco na tom je.

Reagovat
smazaný uživatel

kolko tam stoja tie lacne listky?

Reagovat
smazaný uživatel

Prý 660 permanentka, ale když máš staré z minulého roku tak za 300.

Reagovat
centos

Do kotle. Tam ti normální fanoušek stejně nepůje.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo kotel snad 450? Alespoň tak si to matně pamatuju z doby kdy sem se na to na Bazalech díval.

Reagovat
centos

Těch 660 jsou nejlevnější sektory mimo kotel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani tak to není špatné. To máš zápas ani ne za dvě pivka. Já dneska dám za lístek 90 a to ještě proto, protože si koupím na nekrytou část tribuny a pak se vsomruju na krytou, páč chčije.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám v plánu se dívat na OLomouc-Slovácko. A pak na Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Zamávám ti, budu tam u těch vlajek na prostější, s modrou mikinou a Litovlem v kelímku.

Reagovat
smazaný uživatel

paráda.

Reagovat
AjaxFans

Nechápu,že máte kotel na boční tribůně.Sic nejste samotní Liberec + Jablonec co jsem si tak vzpoměl.Nejlepší kotel je za bránou

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci chtěli aby byl na té nové Jižní tribuně, ale vedení jim nevěří ohledně pyra, že by narušovali sky boxy. A tak to ztroskotalo na neschopnosti kotla se dohodnou na nějakých zárukách a neochotě vybrat někoho ze svého středu kdo se zaručí za ostatní, a bude to tam vést. Pro mě jsou to parádní místa, chodil sem tam ještě dřív než se tam přemístil kotel, je to metr a půl od hřiště, hned na čáře takže máš parádní přehled. Tohle za bránou nemáš - kromě vršku Severní tribuny která je dost vysoká a strmá abys z tama viděl doopravdy úplně všecko.

Reagovat
sosna

Říká se s Litovlí v kelímku. Ale to je jedno, protože ta žbrnda co budeš mít v kelímku Litovel nebude.

Reagovat
frankiefcb

mám stejný program.

Reagovat
centos

Ber to jako příplatek za to, že můžeš jít na normální hajzl. Na Bazalech by teď pro chlapy měly stát toitoiky.

Reagovat
JozkokozleJ

Musim sa trochu zastat tzv. "vandrakov".

Celkom chapem, ze fanda (pouzijem toto teraz oblubene slovo), ktory zije svojim klubom dnom i nocou, aktivizuje sa v nejake fanusikovskej skupine, velkou mierou sa podiela na atmosfere, ma pocit, ze on je tym pravym fanusikom. Tyto fanusikovia v nasej kotline ale stadiony nikdy nevypredaju. Preto si je treba priznat, ze nez bojovat, ci pohrdat vandrakmi, je vhodnejsie ich prilakat na stadion a zatiahnut do deja (co sa deje najcastejsie dobrym futbalom). Kazdy jeden futbalista iste potvrdi, ze je o dost lepsie hrat pred plnou tribunou (hoc z toho aktivne fandi desatina), nez ked je tam prave iba ta desatina. To potom ked ten hrac v hre nieco skazi, nepocuje ono adresne: "ty kokot", ale iba hromadne nerozpoznatelne mrmlanie, co je o dost prijemnejsie a viac motivujucejsie.

Reagovat
centos

Tak nějak. Jen ty nadávky se pak s větším počtem vandractva spíše stupňují než naopak. To je to, co mi na nich vadí.

Reagovat
JozkokozleJ

To mozno stupnuju, ale uz ich hrac nerozozna a ako som pisal, hraca po chybe davovy (hoc negativny) sum motivuje viac, nez solo jasne rozpoznatelna nadavka.

Reagovat
centos

Samozřejmě rozezná, pokud jde např. o pískání nebo hromadný odchod pět minut před koncem.

Reagovat
JozkokozleJ

Ten hromadny odchod, to je neuveritelny nesvar, to uznavam. Rozumiem, ak sa niekto niekam ponahla, ale 1/3? Zdrhnu o 5-10 minut skor z futbalu, aby potom cumeli doma do tupa na Voriska s Fialovou.

Piska sa az po opakovanych nezdaroch, ked je to vylozene zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já proti "vandrákům" nic nemám, a tuším že mimo Baníků ani příznivci všech ostatních zbylých 14 týmů tabulky. To v Ostravě je začali ostrakizovat a nadávat na ně jako na něco nežádoucího. Probíralo se to tady už vícekrát, a jejich argumentace "když je na stadionu 3000 lidí tak je lepší atmosféra než když je tam 12 000", je pro mě nepochopitelná dodneška. Aji kdyby těch 9000 lidí "navíc" jenom zatleskalo při nástupu a při začátku druhého poločasu a zbytek tam jenom tak sedělo, tak udělajou lepší atmosféru než 9000 prázdných sedaček které se neozvou ani na ten nástup.

Reagovat
JozkokozleJ

Suhlasim a pardon za otvaranie temy, ktora tu uz bola opakovane preberana.

Reagovat
Puskas

když je na stadionu 3000 lidí tak je lepší atmosféra než když je tam 12 000

Asi tak - když kotel řve "celý stadion za ramena", tak se zvednou s bídou dvě pětiny. Asi tak to myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to udělá těch 3000 "věrných", ne?

Reagovat
centos

Bravo.

Reagovat
Puskas

bingo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co si stěžujete.. Tohle fakt můžou vymyslet akorát Ostraváci..

Reagovat
centos

Bravo.

Reagovat
Puskas

Jde o to, že když se postaví celý stadion - třeba i ty 3-4 tisíce, bypadá to jinak, než když další 4 tisíce sedí. Už? Cink.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to tak nebývá. Protože z těch 4 tisíc je něco na hlavní tribuně která je pro takové vizuální fandění nepodstatná, něco je v kotlu, a pak jsou tam roztroušené skupinky které když vstanou tak vypadajou že je tlačí prdel, nebo tak něco. Ve výsledku stejně fandí akorát kotel plus hrstka. A zbytek jsou sedící lidé roztroušení v moři prázdných sedaček.

Reagovat
Puskas

Je pravda, že tribuna se nezvedá, ale často vstávají právě ti roztroušní jedinci. Prostě jde o to, že takové to pravé fandění se u nás moc nenosí - všeobecně.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba u nás se na Protilehlé tribuně fandí běžně. Máme tam takový pidi kotlík, kde několik desítek lidí fandí po většinu zápasu na stojáka. Ať už s kotlem, nebo samostatně. Občas je tam i bubeník a brzy snad i nějaké menší choreo.

Reagovat
Puskas

Pamatuji, že hlavní tribuna žila jen jednou (když nepočítám tu mistr. sezonu, kdy odpovídala kotli). Někdy v 95.,96. lilo jak z konve, přijely Drnky neno někdo takový a hlasatel svolal všechny na tribunu. Diváků bylo všehovšudy asi 900, ale takovou jízdu pak vytvořili už jen málokdy. to byl rachot jak hrom Atmosféra jak víno.

Reagovat
centos

To bylo i na jaře 09 (tuším) s Boleslaví. Před zápasem se strhl strašný liják, tak se otevřela brána na tribunu a utíkali jsme se schovat. Vlezli jsme se všichni a ještě zbylo.

Reagovat
Puskas

jo, al etehdy nás tam bylo nějak 840, ale ten rachot nezapomenu

Reagovat
centos

Ta střecha dělá hodně.

Reagovat
rufus

A to ještě čekám, že tuhle sezonu se fandění na protilehlé ještě zlepší. I kvůli těm bezpečnostním opatřením, které zasáhnou nejvíc kotel. A tak se část lidí z kotle přemístí jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanděj 3-4 tisíce a celej stadion je prázdnej.. Co je to za rozdíl, když tam na těch sedačkách sedí lidi? Ty sedačky se samy nezvednou.

Reagovat
JozkokozleJ

Ja by som sa tiez nedvihol (nechytil za ramena). Ved nie sme v Argentine. Ja som prisiel pozerat na zapas. A tak ako tolerujem, ze niekto pri tom potrebuje neunavne fandit, ini by mali tolerovat, ze niekto chce pozerat na futbale futbal bez potreby sa obijmat so susedmi.

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

"My sme v Olmiku zdemolovali záchodky, vyplavili prostory pod tribunou, udělali škodu za milión a oni nám už nechcou vyjít vstříc"

Reagovat
smazaný uživatel

ty to chápeš? Dyť to je hovadina.

Reagovat
smazaný uživatel

chapem, co tym chcel povedat a teraz s nim aj suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

co na tom nechápeš?

Reagovat
frankiefcb

ty to nechápeš: Narážíí na ten bordel, co jsme tam párkrát zrobili. Myslím, že to zrovna není dobrá vizitka. A upřímně z některých výjezdů vím, že někteří tam nemají, co dělat. Buď jsou totálně na mol nebo potřebuji něco zdemolovat, aby si dokázali jak jsou úžasní. Opravdu někteří by se měli vyprat, ale já to neudělám ze 178 cm a neagresivním přístupem k životu se radši do tohodle nepletu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. To je to smutné na fans FCB. Sám znám takové....

Reagovat
smazaný uživatel

Tím ste si posrali naprosto parádní výjezd, protože ty dva roky co sem zažil že to v pohodě fungovalo, a fungovalo to tak aji dřív, to v Olmiku fanoušci vesměs schvalovali. Jenže teďka už to neschvaluje nikdo a vedení je proti tomu naprosto striktně. Dokonce nechali zvětšit kotel o stovku míst aby splnili nařízení UEFA a Baník nemusel dostat místa mimo kotel. Naposledy když sem tam byl tak vás tam bylo míň než tam bývá Sparťanů.

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé nemám argumenty !!!!

Reagovat
frankiefcb

já vím no. Můj bývalý spolužák je sigmák, tak se spolu o tom často bavíme. Jinak u vás se dokáže udělat někdy parádní atmosféra, kámoš mě vzal tenkrát na ten zápas Sigma-Sparta, jak jste hráli nahoře. Byl to fajný rachot.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam zažil NEJ atmošku,když sme hráli finále poháru (2:1) se Slováckem. To byla paráda. A pak ještě na kvaldu s nějakýma čučkařema...vyhráli sme 5:0 . Tuším Makedonie?

Reagovat
frankiefcb

Jo to jsem ještě nezažil, to jsem ještě na baník nechodil. Myslím, že od roku 2007 chodím na Baník. Ten pohár musel být paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kura ani nehovoř. 2004 titul a za rok vyhrané finále. No.... i když abych se přiznal taky sem zažil 5:0 v Leverkusenu a 5:0 v Heerenvenu.

Reagovat
centos

Tam jsi byl?

Reagovat
smazaný uživatel

Bodejť !!!! Jako proč? V Bay areně s busem z OVy a v Holandsku s partijou autem po vlastní ose.

Reagovat
centos

No že o tom nevím :) Jsi tady jeden z mála nebo snad jediný.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč bys o tom měl vědět? A co je na tom,že sem tam byl? To bylo v době kdy sem byl snad všude. Nebyl sem tehdy jen v M´borough,bo sem byl ožralý.

Reagovat
smazaný uživatel

Domluv někdy slezinu a pokecáme.

Reagovat
centos

Vole krlešu co se bráníš, jako bych tě z něčeho podezříval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale já se vůbec nebráním. Že nevíš,že sem tam byl je normální ne? Dyť sem už dříve narozený,takže krom toho magora sabatona sem tady nejstarší! Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaká stará páka, ten sabaton?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo no. Byl už na Bazalech prý v 1977 a to já měl 3 roky,takže asi je. Ale často tady píše chujoviny. A nebo si dělá prdel.... čert ví. Mě taky mrzí,že sem tady jediný co zažil fotbal a fandění kdysi. A proto si tady často nerozumím s vámi fans jiných týmů. Poprvé sem byl na Bazalech asi ne derby s Vítkama a na výjezdu na Letné za Chovance,Stejskala,Grigu a pod. Rok už nevím. Tipl bych to na 1990.

Reagovat
smazaný uživatel

Sabaton tady mele takové kraviny že bych se ani nedivil kdyby si v alkoholovém opojení spletl 1977 s 1997.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Já jen že tady na to často přicházela řeč, tak jsem čekal, že by se někdo ozval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně.Asi sem tu nebyl. Já se kdysi celkem dobře znal s Kybym,ten mi pomoh´ s Leverkusenem. Pak sme se "pohádali" a šmitec.

Reagovat
smazaný uživatel

Klokany teda řadím úplně nejvýš. Pochybuji, že jiné kluby by měly pravidelně vyprodáno a narvaný kotel ve druhé lize. Navíc na to, jaký prostě hrají (ne)fotbal, to je neuvěřitelný. Mít prachy, hráče a hrát o titul, tak vyprodají na každý zápas stadion pro 10 000 lidí úplně v pohodě. I na výjezdy jezdí slušné počty. Takže určitě Bohemians pro mě jednička. Až pak je Baník a Slavia.

Reagovat
smazaný uživatel

Klokany, Slovácko - ti mají velké návštěvy, výjezdové počty hodně dobré - na našu bídu, plus s nima nejsou problémy aji když by s Klokanama lehce být mohly, protože jejich levicovost může dost fanouškům ležet v žaludku. Slavia taky není špatná, s těma taky problémy nebývajou. A to je z týmů kteří jsou schopní do Olmika dojet ve větším počtu asi tak všecko. Plzeň, Liberec a podobní dojíždíjou tak v řádu desítek. Brňáků bývá víc, ale ti jsou u nás hodní.

Reagovat
smazaný uživatel

aha klokánek. Tak O.K. Já byl s Baníkem v D´ olíčku 4krát a dycky to bylo super. Myslím s obou stran,což se o návštěvě klokana na Bazalech nedá srovnat.

Reagovat
frankiefcb

ne yido je kohout, tak jako já.

Reagovat
smazaný uživatel

To vím. Kohout i ty? hm bez komentáře.....radši.

Reagovat
frankiefcb

taky tak. Ty fandíš čukotce, že. To je taky bez komentáře radši.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme kdo se bude smát v sezóně a i po ní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chelsea je s Manchestrama favoritem na titul. Nelze srovnávat se Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

. Ale derby je derby,ne?

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

no, dokonce celou mateřskou školku

Reagovat
cubinho

Stejně dobře fandí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

A jéje. Tak co vám ti zlí slávisté v té krásné Ostravě natropili za hlouposti?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.youtube.com/watch?v=oro3MpQBacU&feature=share a to prosím pekne v priateľskom zápase. LOL. Barca a UEFA sú na výsmech.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska debut a gol Bekima!

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by toho albínského Albánce nasadit . I když...Skalák na křídle a Kadlec na podhrotu, to také nezní špatně. Kurňa...ale chtělo by se to vloupat na ten stadion .

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim ho dneska na zaklad..ja jsem dneska stejne v praci,takze tak nebo tak bych koukal v tv..ty jsi takova databaze informaci,stalo se to,ze na zavrenej zapas vtrhli fans?me bych spis zajimalo,co by se delo..jestli by to rozhodci ukoncil nebo pockal az je vyvedou nebo by se hralo dal..

Reagovat
smazaný uživatel

O takovém případu nevím. Ale třeba FC Zurich měl zavřený stadion a jeho fanoušci přišli fandit před bránu. A protože od ní bylo trochu vidět na fotbal, přitáhli si několikery štafle a i v pěti lidech na nich stáli, koukali na jednu desetinu hřiště a fandili...pošuci . Jinak kdyby na Spartu vtrhli nějací fanoušci, tak by to byl solidní průser, který by nás hóóódně mrzel. Takže doufám, že k ničemu takovému nedojde.

Reagovat
frankiefcb

máte to marné kluci. Dávám Vás na tiket. Tak určitě nevyhrajete. Minule jste mi taky nevyšli.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se nedá spoléhat. V předloňské sezóně jsme si chtěli pojistit vítězství nad Slovanem, tak jsme si za každ gól dali panáka. Vyšlo to. Tři panáky, tři góly. Ale loni už frťanová taktika nezabírala. Práskli jsme jich před zápasem se Slovanem tak 3-4 a místo krásného vítězství jsme rupli 3:0. Scénář se opakoval i proti Boleslavi, jak v panácích, tak ve výsledku. Takže se nebojím, že bychom kvůli tvému tiketu nevyhráli .

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsme vypily rovnou nějaký dvě (?) lahvinky cestou do Liberce, když chceme vyhrávat, budeme muset nejspíš zvyšovat dávky

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kolik toho bylo. Pamatuju si, že něco padlo při Freemanovi, ale to se k nám přidal i Kutil Tim . Hele, taky sis všiml, že na našich výjezdech působí naše skupinka obvykle největší pozdvižení a to nejsme žádní řezníci, hrobníci atd.?

Reagovat
smazaný uživatel

No něco padlo u toho baru ve freemanovi, něco jsme měli každej na sedačce.. Pak jsme ještě dokupovali na benzínce, bylo toho dost.. Video, jak Tonda nemůže chodit už na první benzínce, 10 Km za Prahou mě pobavilo..

Reagovat
rufus

Benzínku po cestě jsme celou vykoupili. Po našem odjezdu jim tam nezůstala jediná láhev ruma.

Reagovat
rufus

Nechápu, že se skoro vždycky k něčemu přimotáme. V tom bude nějaký skrytý talent. Ale tak naštěstí se zatim nic vážnýho nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě...my nic neděláme, my se jen přimotáme . Člověk položí jednu otázku a už na něj nějaká černá bestie řve jako tur. Skoro si říkám, že těm fíkům dávají před fotbalem prášky na zhoršení nálady, nebo je natahují na skřipci, že jsou pak napnutí jak struna a při sebemnším problému vylítnou jak čert z elektriky.

Reagovat
rufus

Oni asi ty švestky nemají moc velkou radost, že musí hlídat fotbalový fanoušky a zvlášť sparťany. Takže se většinou moc nedá čekat, že s nima budou probíhat rozhovory v normální rovině. A my tomu sami taky nepomáháme, když jdeme komunikovat už slušně navátý a v náladě. A nejhorší je, když s náma jezdí ty švestky přímo z Prahy. Vozíme sebou další pěknou výjezdovou skupinku.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by je cvičit v komunikaci s zlískanými fanoušky . Prospělo by to oboum stranám. Ale tak v této sezóně bychom si mohli střihnout jakéhosi bobříka mlčení a s celerini se vůbec nebavit.

Reagovat
rufus

Měli by je cvičit v komunikaci obecně. To jim moc dobře nejde nejen s fanouškama. A jinak cíl mám vždycky stejný a to se se švestkama nebavit a neřešit je. Jenže to se lehko řekne a hůř provádí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláště když člověk v autobuse, vlaku či v hospodě slupne pár bramboráků .

Reagovat
rufus

Přesně tak. Takže si žádný cíl nemusím stanovovat, stejně je jasný jak to dopadne. Spíš se budu držet jen toho, abych si před nima nezpíval mojí oblíbenou a docela návykovou melodii z toho filmu A.C.A.B.

Reagovat
smazaný uživatel

"Celerino figlio di puttana." To je v pohodě, poldové neumí moc italsky. Doufám. Ale ta pobrukovačka je hrozně návyková. Člověk vidí auto s nápisem Pomáhat a chránit a už si brouká.

Reagovat
rufus

puta nebo puttana je docela známý a používaný výraz, těm chytřejším švestkám by to mohlo dojít.. Otázka je, jestli vůbec někdy ty chytřejší potkáme. A melodie je to skvělá, vždycky když je někde vidím, taky mě to hned napadá a už si pozpěvuju. A že se teď švestek v centru vyrojilo až nějak podezřele hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Super kousek se povedl teď, když jsme jeli na Twente. Ožrali jsme se v buse a druhej den na zápase byli všichni rádi že můžou sedět. Někdo dokonce usínal..

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik vás tam jelo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden autobus + pár po vlastní ose. Cca 60 lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

a ten stadion Twente je dobry ne? co som videl zapasy z tamad, dost sa mi pacil

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej i akustika super.

Reagovat
smazaný uživatel

A co domácí? Dobrý kotel?

Reagovat
smazaný uživatel

No, bylo znát, že o soupeři si myslí, že je to něco ze Šalamounových ostrovů, ale i přesto když fandili, tak to byla paráda. Pěkné chorály. Když tam hraje třeba Feyenoord, Ajax nebo PSV, musí to být strašný hukot.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypili**

Reagovat
smazaný uživatel

To by byly dobrý holky, kdyby vypily tolik rumu jako my na cestě do Liberce.

Reagovat
frankiefcb

ale jako zase kdyby ten lístek vyšel nezlobil bych se. Penízky potřebuji.

Reagovat
smazaný uživatel

To ti to stoji za tich 1,25 nebo kolik to muze mit?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude klid,skoda,ze neni nejaka obrazovka pred stadionem..my bysme se staflema neuspeli,trochu bys videl od vchodu 2 nebo jedine uplatit lahvinkou domovnika z okolnich cinzaku a koukat ze strechy..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teoreticky jsem se tam mohl dostat jako žlutá vesta, ale to se mi moc nechtělo. Je fakt, že štafle by ti na Letný moc nepomohly. Ledaže by dosáhly na ochoz, ale pak by ses stejně musel někde skrývat.

Reagovat
rufus

Lavička plánuje, že by měl hrát. Základ asi ne, ale v průběhu zápasu by se měl na hřišti objevit.

Reagovat
Tigerinho

tak nakonec v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si Dynamo odveze nějakej ten bodík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, jedna agentura kašle na příbram a všechny zpravodajský kanály to papouškujou...

Příbram má několik absencí - Štochl, Tarczal, Divíšek, Papšys... proto na krajích obrany hrajou hráči bez formy nebo útočníci...

Reagovat
smazaný uživatel

500. pre Plzen a dnesnu vyhru aspon o 3 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším překvápko a remis. Před poháry.... no nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes nie, dnes ich rozbiju

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně zas jednou na fotbal. Dneska nemůžeme brát nic než 3 body, tip 3:0, góly Hořava, Ordoš, Hubník.

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuu hm už se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

R 708 Velehrad, snad tam nebude moc nalitých fanoušků Slovácka.

Reagovat
Liquid

1:1 Škerle - Škerle

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vitezstvi 4:1. 3x Darida a Bakos

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to skončí 4:1, tak vyhraje vysočina

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz rikam ze vyhrajeme,tak je asi ten vysledek z naseho pohledu,ne? Miluju takovy hnidopichy

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemku asi nikde vysílat nebudou, co?

Reagovat
Losinho

Asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, v první lize jsme s Plzní ještě neprohráli, tak nevidím důvod proč dneska začínat...

Reagovat
smazaný uživatel

V Brně bude vyprodáno?

Reagovat
didosh

má být plný dům?

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším, proto se ptám.

Reagovat
smazaný uživatel

včera jsem byl a točil kotel baníku a musím říct, že hodně velká bída. Venku je Baník asi o 500% lepší než doma. Líbilo se mně, že některé chorály rozjela tribuna vedle, kde stáli asi vysloužilí chuligáni podle zjevu. Mělo to svoje úskalí, že se několikrát stalo, že tribuna se jela svůj chorál a kotel svůj chorál. Ocenil bych krásné hostesky ve VIP a Press centru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je běžný i u nás, že kotel jede takové chorály a aktivní fanoušci na Protilehlé tribuně makové chorály. S nadsázkou by se dalo říct, že máme dva kotle. Sice malé, ale přesto dva .

Reagovat
centos

Tribunou vedle myslíš P1 a P2?

Reagovat
smazaný uživatel

čoveče nevím, ale mám pocit, že nějaké Péčko to bylo prostě ta vedle kotle na ochozu, ne ta hlavní samozřejmě

Reagovat
didosh

nějaký streem na Zbrojovku?

Reagovat
Losinho

sazkatip.cz

Reagovat
didosh

dík brácho...

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Sparty pro zápas s Příbramí.

Vaclík - Vidlička, Švejdík, Jarošík, Pamić - Kadeřábek, Holek, Hušbauer, Přikryl - Kadlec - Balaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím. Absence Metráčka mě taky překvapila. Ale co, Albín ho zastoupí. Herně i gólově.

Reagovat
smazaný uživatel

A Holka do zápasu, kde budete dobývat?

Reagovat
smazaný uživatel

to vypada dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Až na alibistu Holka a nervydrásajícího Příbora to není špatná sestava. Vzhledem k absencím.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě není Holek zas takový tragéd jak se tu o něm píše. Rozhodně si svoji práci odvede a dělá to, co umí. Když ví že na to nemá, tak přece nebude rozehrávat jako Horváth, střílet jako někdo kdo není z ČR apod. je to prostě odebírač míčů, nic víc, nic míň

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, je otázka jestli takový odebírač míčů dneska k něčemu je, budu se asi po milionté opakovat, ale podívej se na Plzeň, Trapp v Evropě jasně ukázal, že akorát zabírá místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba se hodí Lavičkovi do hry, kterou bude chtít hrát, on se podle mě ještě zlepší, až získá nějaké sebevědomí, tak přidá i něco dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Holek není špatný fotbalista. Jeho problém spočívá v tom, že se schovává před míčem a bojí se cokoliv vymyslet.

Reagovat
rufus

Jsem zvědavej, jak to bude vypadat. Těžko říct, co čekat od Balaje, rozhodně jsem si nemyslel, že by dnes mohl hrát od začátku. A takový Kerić nesedí ani na lavičce. Škoda, že nehraje Gil od začátku. Ale Vidlička odehrál slušný zápas v Rakousku, jen by měl víc podporovat útok. A zajímavě vyřešená absence Ládi, snad nebude Přikrylovi dělat levá strana problémy.

Reagovat
Losinho

Bez trojice Matějovský - Krejčí - Kweuke, zajímavé.

Reagovat
exse

3 ze 4 vašich nejdůležitějších a nejlepších hráčů chybí, to jsem teda zvědavej jak to bude klapat, docela lituju že mám Spartu na tiketu.

Reagovat
centos

"Petera

Není a nebyla žádná dohoda, že Petera předá klub novým majitelům a beztrestně se z Ostravy vytratí. Poté, co se vyřešily opravdu nejkritičtější situace spojené se samotnou existencí klubu, nastává čas i na Peteru. Bude mít problémy. V minulých dnech obdržel dokument, na základě kterého poznal, že končí sranda. On současné majitele dobře zná."

Asi to ještě bude zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Noví majitelé jsou ještě horší říízci, nebo Jimonádový Joe Club?

Reagovat
božský John

btw. jak tu byla řeč o dresech, jak u nás stojej za prd, tak po pátku musim říct, že nejhorší má hradec, čísla z půlky devadesátejch let a ti kluci v tom vypadali, že je maj po tátovi

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda minulou sezonu docela štvaly dresy Slovácko, takhle upnutý se snad ani k fotbalu nehodí letos jsem Slovácko ještě neviděl, tak nevím jestli přišla změna jinak myslím, že dresy v lize jsou docela pěkný

Reagovat
božský John

Mně se líběj slávistický letos.

Jinak to slovácko to loni nemělo špatný, jenom na Doškovi to vypadalo hrozně

Ale ten Hradec je fakt ohyzdnej, to je horší i než náš sponsor kdesi dole u péra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejhnusnější jsou samozřejmě dresy Sparty, a to nehledě na design.

Reagovat
božský John

Reagovat
adalbertus

no ty jo to říka osmnáctiletej mamlas

Reagovat
smazaný uživatel

Co má společný jeho věk s tím, že máte hnusný dresy?

Reagovat
božský John

Slovensko-maďarský myšlení, co bys chtěl

Reagovat
adalbertus

Reagovat
adalbertus

kdože má hnusné dresy?votroci?ale jdi

Reagovat
božský John

Dneska je fakt pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyloženě hnusný je nemáte, ale podle mě patří k těm méně zdařilým. Spíš jsem reagoval na ten styl argumentace...

Reagovat
božský John

Kdyby mi bylo osmdesát, tak to bude mít jinou váhu?

Bud v klidu, naše dresy jsou hned v závěsu

Reagovat
exse

Ježiš když má pravdu, je to hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Vekovej prumer zalohy a utoku Sparty je 20,5 roku. Celyho tymu pak 24,2. Jsem zvedavej,jak se s tim poperou...

Reagovat
smazaný uživatel

casem nam je zase prodaj a ty hraci budou zarit

Reagovat
smazaný uživatel

kedy sa ma vratit Cisovsky?

Reagovat
smazaný uživatel

to nikdo nevi, jeho zraneni je zahaleno tajemstvim, ale zatim nam nechybi

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,ja myslim dnesniho zakladu. Mam na ne v handicapu,tak snad vyhrajou. Si nejel do Jihlavy?

Reagovat
smazaný uživatel

nemohl jsem, jsem v praci

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hraju od pul devaty Sunday Million,tak jsem kvuli tomu taky obetoval jeden vyjezd. I kdyz mi sere,ze je to zrovna do Jihlavy...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně by si u nás moc ze hry neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Bo je u nás sektor hostí asi nejdál z celé GL, nejdřív tam chtěli udělat montovanou tribunu, pak si asi řekli že to nemá cenu, protože se nejspíš bude dokončovat stadion, tak to jen posunuli o kousek víc do prava, takže se to přiblížilo asi o metr nebo dva

Reagovat
smazaný uživatel

A jak je to teda daleko od hriste?

Reagovat
smazaný uživatel

http://fcvysocina.cz/foto/stadion/planek_u_2012.jpg

Teď jsem našel plánek, na něm to teda nevypadá tak špatně, měl by to být sektor A0, dřív to byl ten sektor D a vím že na to všichni fanoušci hostů nadávali

Reagovat
smazaný uživatel

To nevypada zase tak strasne. Kdyz byl jeste v Plzni tartan,tak to teprv pro hosty byla dalka. Takovejch 15 metru urcite. Ten sektor pro hosty byl za brankou a to fakt byla neuveritelna dalka...

Reagovat
smazaný uživatel

sis koupil listek, nebo vyhral v kvalde?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem na tom tak dobre,abych platil 215 dolaru BI

Reagovat
smazaný uživatel

tim lip, nemas v podstate co ztratit, drzim palce! jestli vyhrajes, tak zves na pivo!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vyhraju,tak se zamknem do hospody,zahodime klice a dokud tam bude neco k piti,tak se bude chlastat

Btw. Ty asi koukas na Andyho,co? Slusne si s nim hraje,Fedex vubec nema sanci...

Reagovat
smazaný uživatel

to si pis, ze koukam a zatim jsem na vrcholu blaha, jeste 2 gemy!

a ten tvuj plan beru

Reagovat
rufus

Tak když má Sparta třetí nejmladší kádr v lize..

Reagovat
smazaný uživatel

Máme hodně mladý tým. Je to takový zvláštní...dřív to u nás nebývalo zvykem a taky nám kvůli tomu fanoušci jiných klubů, ale i odborníci nadávali.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď vám budou nadávat stejně, takže jste si moc nepomohli

Reagovat
smazaný uživatel

A podle toho se pozná, jak moc vážně je musíme brát

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nadává se nám v podstatě nonstop. Ale teď mají o jednoho fackovacího panáka míň.

Reagovat
smazaný uživatel

No a když nezískáte titul, tak vám budou nadávat, že máte přehnaně mladý tým

Reagovat
smazaný uživatel

tak protoze driv jste meli penize na posily, ted je nemate, tak si hrace musite vychovat

Reagovat
smazaný uživatel

To není jediný důvod, proč jsou teď mladí na Spartě víc v kurzu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten hlavni duvod je,ze vetsinu tech starsich(ceskejch) hracu,kteri za neco stoji jsou bud v Plzni,nebo v Liberci. A ty nemate sanci ziskat...V tomhle roli penize moc nehrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna neni jedinej, ale je nejdulezitejsi

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím. Spíš je to o tom, že se kluby, ze kterých Sparta dříve brala hráče, naučily prodávat své hvězdy do zahraničí bez přestupní stanice Letná.

Reagovat
smazaný uživatel

to beru, ale stejne tak uz do toho J and T nechce sypat prachy, ktery se nijak nevraci, kdybyste hrali LM, tak si myslim, ze byste nakupovali mnohem mnohem vic hotovych hracu, takhle si je chcete vychovat, ale ja myslim, ze to je dobrej plan

Reagovat
rufus

Ta sparťanská hymna hraje na Letný strašně nahlas. Toho jsem si nikdy nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsme byli na cestě z Burundi na stadion .

Reagovat
rufus

Ale i tak se mi to zdálo divný, jak je to nahlas. A jinak je celkově divnej pocit sedět doma, když hraje Sparta na Letný.

Reagovat
smazaný uživatel

mne to prijde celkem v pohode, vubec mi to nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

To slyšeli i v Ďolíčku při minutě ticha asi. Ale ne, tam jim to fakt strašně trhá uši na Spartě.

Reagovat
centos

Vždyť to strašně ječí.

Reagovat
rufus

Mě se to nikdy nezdálo. Ale záleží na tom jak je kdo blízko u těch repráků. To jsem zjistil na reprezentaci, když sem seděl na místě, kam běžně nechodím, tak tam byl hroznej řev jen když hlasatel oznamoval třeba žlutou kartu. Z toho bolely uši.

Reagovat
centos

V kotli hostí nahoře je to příšerné. Zlaté repro na Bazalech, které na mém místě už roky vůbec nefunguje.

Reagovat
frankiefcb

jj

Reagovat
smazaný uživatel

proč dávají Spartu když tam nejsou diváci na to se nedá dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Pusť si k tomu muziku!

Reagovat
rufus

Ty vole, takovej gól.. Co to bylo do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tohle snad ne To je gol roku tohle,naprosto neuveritelny

Reagovat
smazaný uživatel

jáááuuu!!!

Reagovat
exse

ACS

Reagovat
partaS

ty vole co to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo...Vaclíku, Vaclíku, co to kurva bylo?

Reagovat
rufus

A po něm ještě Jarošík a Pamić neumí odkopnout balon pryč.. Hroznej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Letos zatím dostáváme jenom debilní góly. Nejdřív penalta a teď takováhle sračka. A trošku se obávám, že Jedle bude pokračovat v mdlých výkonech z jara. Skoro bych se nebránil tomu posadit ho na lavičku a zkusit místo něj Zápotočnýho.

Reagovat
rufus

No, jestli by Zápotočný vůbec něco vylepšil. Ale Jarošík zatím začal sezonu špatně, stejně jako Pamić. V Rakousku jsme měli dost štěstí, že jsme nedostali gól. Je blbý, když je Vidlička za těch pár zápasů zatím náš nejlepší obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mi došlo, že fanoušci nesmí na stadion. Btw. jak to řeší s permanentkáři? Jsou permanentky letos levnější? Měli to spíš udělat jak v tom Turecku, pustit na stadion jen ženy a děti, třeba i zadarmo, to by bylo PR.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Některý sektory jsou levnější, některý zůstaly stejně, jiný zdražily. Nějak cena permanentek neměla souvislost s uzavřením stadionu. Spíš došlo trošku ke změně cenových kategorií, byl snížen jejich počet, aby to bylo přehlednější.

Reagovat
smazaný uživatel

popise mi to nekdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hosté skórují po nevídané sérii chyb ve sparťanské obraně. Sparťané přitom zahrávali roh, ale hosté se ubránili a vyrazili do brejku. Ten domácí v pohodě zastavili, jenže gólman Vaclík špatně vykopl, míč zachytil Mareš a už mohl střílet a skórovat. Ale ještě přihrával nepřesně. Jenže na malém vápně se dva sparťané nedohodli a míč doputoval ke Trappovi, který měl před sebou prázdnou branku.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ani nejde popsat. Nedriv Vaclik namaze utocnikovi. Ten se snazi nahravat na penaltu do prazdny,kde si dva Spartani davaji prednost a Trapp do prazdny gol

Reagovat
exse

Vaclík chtěl rozehrát po zemi, vypíchl mu to útočník, udělal Vaclíkovi kličku ale nahrál na hráče kterej byl obsazenej dvouma Sparťanama, ti to chtěli oba odkopnout ale nějak to přes ně prošlo a Trapp dal do prázdné.

Reagovat
smazaný uživatel

vsem diky, to zni bajecne a tresnicka na dortu je, ze to daval TRAPP

Reagovat
smazaný uživatel

sparta jede

Reagovat
salami

tak tohle můžu

Reagovat
božský John

Ten Trapp nebude až tak špatnej čutálista

Reagovat
smazaný uživatel

to si piš že bude. Od doby co přišel ze Slávie je to nejhorší defenzivní hráč ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nechápu proč teď cpou do TV ty zápasy bez diváků - dneska Sparta, včera Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

a příští týden bude už potřetí v TV Jablonec.

Reagovat
JozkokozleJ

Otravna mucha.

Reagovat
smazaný uživatel

Nr.Nobody, tesi me

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Budějky vedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekaně.

Reagovat
salami

neměly by to přehánět, aby nedopadly jako Bohemka loni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak k navození atmosféry už chybí, aby se přes hřiště převalil ten balík slámy (nebo co to je) jak ve westernech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Miguel19

Nádhera Příbram Trapp

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi jak jsou krásně slyšet taktický pokyny trenérů

Reagovat
salami

Příbram má docela zajímavý ofenzivní hráče na lavičce: Šlapák, Střihavka, Wágner, Kalivoda, Danoski

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo ej v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

Krbecek

Reagovat
smazaný uživatel

Nene. Trapp a Krbeček. Ještě s druhym Krbečkem 3 nejhorší hráči, který byli v Plzni od posledního návratu do ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Krbecek (brankar) byl naprosto silenej.

Reagovat
smazaný uživatel

kdysi v Pribrami byl dobrej, chytat celkem umel, ale jeho vykopy..

Reagovat
smazaný uživatel

Ani vybihat neumel. Kde vubec je? Nekde na hostovacce,nebo uz mu skoncila smlouva?

Reagovat
smazaný uživatel

V Chomutově.

Reagovat
smazaný uživatel

3. liga u Hornika v Chomutove

Reagovat
salami

tak trapp než šel do slavie a ani ve slavii nebyl vubec špatnej, to až pak když se k vám vrátil

Reagovat
smazaný uživatel

jo dyť říkám. Byl příšernej na konci angažmá u sešívek a od tý doby šel z kopce

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že se vůl Wágner hnal do Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

Wágner hraje dobře, věř tomu že se v Plzni ještě prosadí. Ale udivuje mě že v Příbrami upřednostňujou nekopu Krbečka

Reagovat
smazaný uživatel

v prvnim zapase hral polocas a prej ho fanousci vypiskali, hral hrozny hovno.. tak nevim nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minule hrál příšerně, neříkám, že se časem neprosadi, ale nechápu, proč ho tam nechali na hostování do konce minulé sezony, návic na něm teď musí být ta nerozehranost znát.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta hrala doma na zavrenym stadionu dvakrat a dvakrat prohrala. Tak snad to bude stejny i dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Pro Příbram ta atmosféra žádnej rozdíl, jako kdyby hráli doma

Reagovat
salami

Šlapák místo Trappa, Příbram cejtí šanci

Reagovat
twerp

Kadlec ven, Kweuke na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Kadlec hraje mizerně.

Reagovat
twerp

Já bych dal klidně jako hroty Balaje a Kweukeho. Na podhrot Hušbyho.... pak by byl ale problém, že bychom nehráli s žádným středním záložníkem, zato se třema stopery.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě bych vystřídal Grajciara za Holka.

Reagovat
twerp

Jo taky... a tady de vidět, jak nám strašně chybí Matějovský...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim to vypadá že Sparta chce opakovat výsledky z jara. 1-1 na Dukle... s příbramí hráli myslim 0-2

Reagovat
smazaný uživatel

koho angazujou misto Lavicky? Zpatky Chovance?

Reagovat
smazaný uživatel

tipujem Straku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

no sice se smejete, ale vsadim se, ze s nim by hrali o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Se Strakou? To snad nemyslis vazne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to myslim naprosto vazne, Straka je dobrej kouc a jeste lepsi motivator a uz jednou je podobnym zpusobem zachranil a udelal jim titul, stejne tak by jim pomohl ted.. myslete si co chcete

Reagovat
Puskas

Jo, přijde a přivede si Řepku

Reagovat
smazaný uživatel

Typka

Reagovat
Losinho

Je to dost předčasné, ale mohli by zpátky posunout Hřebíka.

Reagovat
smazaný uživatel

ted by to byla skoda, nevedou ligu o dost bodu

Reagovat
Losinho

Taky dost možná ještě dlouho nepovedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Šeda si na pravou stranu vyběhl na přihrávku, ale odkop se mu vůbec nepovedl, zachytil ho Markovič, z dobrých čtyřiceti metrů okamžitě zakončil a boleslavský gólman se nestihl vrátit do branky... Diváci pískají.

Reagovat
smazaný uživatel

Jací diváci v Bolce? Budějky vedou 2:0 do poločasu, kam se hrabe Twente. :)

Reagovat
smazaný uživatel

a Budejice vedou 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Markovič

Reagovat
cubinho

Škerleeee!!!

Reagovat
exse

No to mě poser, Sparta teče a přehrává ji tým, kterej od nás dostal čtverku a byl rád že nedostali osmičku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ty si stěžuješ, když někdo řekne něco o tom, jak máte co dělat s nějakými Kazachy a teď děláš to samé.

Reagovat
exse

Sice porovnáváš neporovnatelné. Ale jsem zaskočen jak bídně natom Sparta je, letos jsem opravdu čekal že budou hrát o titul a v tomhle zápasem jsem věřil že vyhrajou rozdílem třídy.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem na tom stejně s ohledem na Liberec, čekal jsem, jak to v Evropě provětrají, a s Kazachy to museli spravovat v prodloužení...

Reagovat
exse

Pořád nedokážeš uznat kvalitu Karagandy.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Losinho

Budějky

Reagovat
smazaný uživatel

Hele mrkni na tu sestavu Bolky, to je fakt tragédie, vem si, že praktický celý útok je zraněný nebo vykartovaný- Chramosta, Magera, Kulič, celá stoperská dvojice.

Reagovat
Losinho

To jo, ale stejně + minulá výhra nad silnou Sigmou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava Bolky je fakt tragická.

Reagovat
Losinho

Ježišmarja, ten gól Příbrami

Reagovat
twerp

Tak todle si od Sparty nezasloužím.... Mám kocovinu jako blázen, včera sem byl celou noc naháněn Baníkovci, abych přestal fandit Spartě, málem sem dostal do huby a celou dobu se mi všichni smáli, jak můžu fandit tak špatně hrajícímu týmu, jako je Sparta. Sakra když nechcete vyhrát kvůli sobě, tak aspoň kvůli mě za to, že jsem odolal a celou noc vás bránil

Reagovat
smazaný uživatel

A odkud jsi? Hádám, že v Praze tě baníkovci nenaháněli. :)

Reagovat
Puskas

Vždyť říká, že má kocovinu, kdo ví, kde byl, a co se mu stalo

Reagovat
twerp

Já mám naštěstí/bohužel pamatováka, takže okno jsem ještě neměl nikdy.

Reagovat
rufus

Fakt? To je zajímavý, já mám okno každou chvíli.

Reagovat
twerp

Taky jsem chtěl dycky zažít ten pocit, ale zatím nic. A to jsem byl dřív schopný vypít flašku vodky za noc.

Reagovat
smazaný uživatel

Flaška vodky není zas tak moc .

Reagovat
twerp

No po sedmičce vodky mi žaludek většinou vypoví službu, pokud teda při tom nežeru něco masného. A to mi bylo tak 16-17... Teď už bych nezvládl ani to

Reagovat
rufus

Já bych ten pocit zase nechtěl zažívat tak často. Jinak zrovna vypitá vodka je ideální na výpadek paměti. Asi bylo třeba pít ji po hodně velkých panácích.

Reagovat
twerp

Já jsem z Valmezu.

Reagovat
Losinho

"a celou dobu se mi všichni smáli, jak můžu fandit tak špatně hrajícímu týmu, jako je Sparta"

Reagovat
Puskas

Smáli se mu při tom nahánění - veselí pronásledovatelé,se měl nechat chytit, mohli se zasmát společně

Reagovat
twerp

Obecně se říká, že je smích zdravý, ale v tomto případě si nejsem jistý, jestli by to byla pravda

Reagovat
Puskas

Z Tvé strany by to pak byl klasický smích skrze slzy

Reagovat
Losinho

Reagovat
REPLIKATOR

dobře ti tak

Reagovat
twerp

Samozřejmě... já si aspoň za svými názory stojím a nejsem zakomplexovaný blb jako ty.

Reagovat
REPLIKATOR

Aha aha

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takovou bidu jsem nevidel..vybrat 3 hrace,ktery vystridat bude nadlidskej ukol

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec, Holek a buď Příbor, nebo Jedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Švejdik nebo Prikryl atd. na vyber je fakt hodne..takhle hruznou puli jsem nevidel snad nikdy..

Reagovat
rufus

Reagovat
goodbay

tvl to je zase výkon, co tohle má znamenat? Se zase pos.rali nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

zatím výsledky bez nějakého většího překvapení

Reagovat
rufus

Brutálně tragický výkon. Celá obrana je úplně mimo, nikdo není schopný rozehrát, asi soutěž v tom, kdo dá horší nahrávku. A zatím to suverénně trumfl Vaclík. V záloze se mě asi snaží Kadeřábek přesvědčit, že na ligu nemá. Holek tradiční nic, Hušbauer je bez Matějovskýho neviditelný. Přikryl nalevo zabitej. Útočníci jsou utopený. Nedokážeme se dostat na 30 metrů k bráně. Balaj se zatím nedostal do hry, Kadlec se o to snaží a sbíhá si, ale nedokáže si ani zpracovat balon, natož nahrávat. Takže solidní vyhlídky do druhého poločasu. Zvlášť když neumíme otáčet zápasy, kdy prohráváme.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fakt bída. A nejhorší je, že jsme tak strašně závislí na Matějkovi. To už je skoro jako když naše obrana hrávala bez Řepky. Taky byli připosraní a dostávali debilní góly. Teď platí totéž s Matějovským, ale pro útočení.

Reagovat
twerp

Vážně si začínám myslet, že Chovanec byl dobrý trenér a dokázal z těch hráčů vytáhnout maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

To nechápu, jak se z nich mohla vytratit za Chovance znovunalezená nezlomná vůle vítězit a otáčet i špatně rozehraný zápasy. To nám chybí jako svině. Kdyby všichni bojovali jako proti Jablonci loni na podzim, tak by hra vypadala úplně jinak.

Reagovat
Puskas

Nemáte tam sparťany, ale dovoz.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že nám v tomhle ohledu chybí Sionko, Vacek, Kladrubský a koneckonců i Kucka. To byli přesně hráči, kteří uměli nasát tu tradiční sparťanskou bojovnost a zůročit jí na hřišti.

Reagovat
Puskas

To taky, ale spíš mi šlo o něco jiného - myslím, že dříve tam byli kluci, co udělali partu s vědomí, že hrají za Spartu a jsou Sparta, včil tam jsou borci, co hrají s tím, že to ONI jsou ve Spartě a že ot ONI hrají. Několik jedinců, ne Sparta. V případě nezdaru tak schází to vědomí patření k vyššímu celku, k výsostné značce, jsou pak sami se sebou a asvým špatným výkonem.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda.

Reagovat
rufus

To je bohužel pravda. Moc hráčů, kterým by na Spartě záleželo v týmu nemáme. Většině spíš záleží na jméně co nosí na zádech.

Reagovat
smazaný uživatel

A když jsou to sparťani, tak jsou velmi mladí. Chybí nám střední generace, která by byla pevněji spojená se Spartou.

Reagovat
rufus

Nám chybí střední generace tak nějak všeobecně. Máme hodně mladých hráčů, doplněných o pár už skoro veteránů. Ale je dobře, že ti mladí jsou vesměs sparťani. Kde jinde začít se sparťanskou očistou, než od mladých.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

No já si myslím, že z části to bude i tím Hřebíkem. Možná i tím, že ve Spartě vázne komunikace s vedením, Co většinou slyším, tak ze Křetínským se chodí jenom při průseru, nikdo o ničem neví, není tam ta atmosféra a důvěra v realizační tým.

Reagovat
rufus

Jen hrál málo útočně a aktivně.

Reagovat
rufus

Hlavně Matějovský měl taky dost zápasů, kdy hodně kazil. A když se mu nedařilo, dokázal ho zastoupit třeba zrovna Hušbauer. Ale dneska nám hodně chybí, stejně tak jako Láďa.

Reagovat
Losinho

Mahmutovič kanonýr!

Reagovat
smazaný uživatel

On si dal vlastního?

Reagovat
smazaný uživatel

Aidin Mahmutovič (Teplice) si dal vlastní gól. Brno - Teplice 1 : 0

v nastavené době se prosmýkl Mahmutovič u styku brankové čáry a malého vápna, s obtížemi odcentroval, slabým nákopem trefil zkoprnělého beka domácích, který už nečekal, že by se něco takového mohlo přihodit. Od něho balon doputoval za brankovou čáru. To je šok pro Brno. I pro Teplice, mnozí jen nevěřícně koukali k bráně.

Tak idnesácká klasika, :)

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

Ne, centroval a srazil si ho tam někdo z beků.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz můj předchozí, na idnesu to mají blbě. :)

Reagovat
exse

Nejlepší útočník ligy spolu s Kwejkem a Chramostou.

Reagovat
salami

ještě bych přihodil Lafatu a Svěrkoše

Reagovat
smazaný uživatel

to byla hrůza

Reagovat
Posledni Kovboj

jeste bude.

Reagovat
Losinho

On tam Kweuke něco dotlačí.

Reagovat
Miguel19

Sparťané zatím předvedli hrůzostrašný výkon. Nedokážou si přesně přihrát, neumí obejít protihráče, nepřipraví si střeleckou pozici a když už, tak s míčem nevědí, co mají dělat.

Reagovat
rufus

Dobře Jedle vrátil před branku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadeřábek!!!! Tak a teď to chce hned dát další gól.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejmíň 15 faulů Příbrami. To konstruktivní hře moc nepomáhá. Na druhou stranu je vidět, že mladíci sice mají talent, ale ne zkušenosti. Strašně se v tom plácají...

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi, aj remiza by bola dobra, ale ak by si Plzen udrazala formu, tak s tymto Sparta nema sancu absolutne ziadnu

Reagovat
twerp

Většinou, když todle někdo napíše, tak Sparta vyhraje... takže piš dál

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad s podpriemernym Pribramom uz snad mala Sparta davno vyhravat nie?

Reagovat
twerp

Mě jde o to, že když se napíše, Sparta nemá absolutně žádnou šanci někoho porazit, tak ho většinou porazí A Příbram bychom samozřejmě měli porážet.

Reagovat
Puskas

Jojo, ono to záleží vždy na tom, zda to někdo napíše, jinak nevyhrávají teď se Jarošík v pauze podívá na internet v moblu, řekne ůhoši, je to tam" aoni půjdou se sebevědomím na plac

Nedívám se, ale je to fakt tak hrozné?

Reagovat
twerp

Tak loni na podzim neměla mít Sparta proti Plzni žádnou šanci a vyhrála. Na jaře je měl přejet Liberec a Sparta vyhrála. Takhle sem to myslel.

Reagovat
Puskas

jasně, pochopil jsem

Reagovat
twerp

Jinak zatím to vypadá, že si můj příspěvek přečetli a bojují za mě

Reagovat
Puskas

anebo platí to s tím přečtením si o přestávce té hlášky, že nevyhrají anebo obé dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten příbramský Huňa to je ten bývalý střelec?

Reagovat
smazaný uživatel

ted na to koukam, on se vratil?

Reagovat
salami

podle mě byl jenom na hostování, myslim že v Mostě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
rufus

no, říkat o něm střelec..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jednu dobu o něj stála Sparta, ne? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Ale jenom se o tom psalo v novinách. Jinak to snad tak horký nebylo.

Reagovat
rufus

Ale tím se jeho kvalita nezvýšila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel som Spartu vo stvrtok, to ta Admira je taka slaba, alebo Sparta hrala o 100% lepsie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ve čtvrtek to byla podobná tragédie.

Reagovat
Losinho

Po příchodu Kweukeho se to zvedlo o 100%. I když nutno dodat, že Příbram je slaboučká...

Reagovat
smazaný uživatel

co hraje Huňa ? beka ? to je možný jenom u nás

Reagovat
smazaný uživatel

výsledky Bolky mě nepřekvapujou faktor Koubek ..

Reagovat
Puskas

spíš zranění hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Faktor koubek? Mají ze hry strašně moc hráčů - Chramosta, Magera, Kulič, stoperská dvojice...

Reagovat
Miguel19

2:2

Reagovat
Losinho

Bolka 2:2

Reagovat
rufus

Škoda, mohla prohrát.

Reagovat
Losinho

Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Afrikakorps!!!!! Ten Kweuke je stejně frajer.

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by snad proměnil každý, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
smazaný uživatel

No, jako že to z něj neděla frajera. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já ho nazval frajerem za ten vyrovnávací gól. Je mi ukradený jakým způsobem dopravil míč do branky.

Reagovat
rufus

Dobře vrací ty přetažený centry zpátky před bránu Jarošík. Kdo by to byl řekl, že bude mít dvě asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. stejně je zajímavé, jak je Sparta ve hře strašně bezzubá, všechno standardky... vázne vám to tam fakt hrozně.

Reagovat
rufus

Víťo, chtělo by to Skaláka na hřiště.

Reagovat
rufus

Fajn díky. Ani to netrvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Už tě poslechl.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš ho tam!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Fillo zacina na lavici...

Bolek - Rajtoral, Ševinský, Procházka, Limberský - Ďuriš, Darida, Kolář, Horváth, Hora - Bakoš

Reagovat
smazaný uživatel

dobra zostava

Reagovat
smazaný uživatel

Jakakoliv sestava by byla dobra

Reagovat
smazaný uživatel

ta bez Fila sa mi paci viac

Reagovat
smazaný uživatel

taky mam radost, nehraje dobre, povedl se mu jedinej polocas, jinak je spatnej, Hora dostva sanci, za to velkej palec nahoru a doufam, ze si zahraje i Stipek

Reagovat
Miguel19

Mohl zkusit toho Štípka od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo, taky bych se na něj podíval, navíc proti komu jinému než Jihlavě?

Reagovat
cubinho

Dreksa červená Dva zápasy, dva stopeři venku...

Reagovat
Miguel19

Bolka 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Sivrič 3:2, nechápu, proč začal na střídačce, kdeždo nefotbalista Nešpor hrál v základu.

Reagovat
exse

Já nechápu jak jsme takovýho hráče mohli pustit

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke

Reagovat
smazaný uživatel

a pro Teplice další červená do sbírky

Reagovat
smazaný uživatel

1. oprávněná ale řekl bych

Reagovat
Losinho

Tak Sparta už to udrží, ale ta hra je teda ještě horší než na jaře.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste na tom podobně. :)

Reagovat
Losinho

Hůř, ale mi nejsme kandidát na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak od spusty slávistů jsem slyšel, že letos jedete na poháry.

Reagovat
Losinho

Možný to je, já tipoval 8. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

mi?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď grammar nazi.

Reagovat
Losinho

Ježiš

Reagovat
salami

nevim čim to je, ale když píšu na počítači, tak tuhle chybu dělám docela často, přitom na papíře se mi to v životě nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme utrpěli výhru, ale že by se ukazovala nějaká Lavičkova změna to ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Lavičkova změna byl rozdíl mezi druhou a první půlkou. Asi tak.

Reagovat
goodbay

přesně, kdyby se nic nezměnilo, tak řeknu, že je to stejné jako za Haška. Ale ono se změnilo a to je důležité.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda... stačila jedna povedená akce...

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspoň doufám, že mi Plzeň zvedne náladu (jak pivo tak i čutálisti)

Reagovat
salami

dvakrát dva po sobě prohraný vzdušný souboje ve vápně a Sparta má 3 body, je to škoda, protože takhle slabá celou sezonu nebude

Reagovat
Losinho

Reagovat
Rarášek

Děkujeme za obrat hoši. Jsem rád,že jsem Sparťan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pohopkali nám po nervech, ale tři body jsou tři body.

Reagovat
goodbay

chtělo to ještě dát na 3:1 a byl bych spokojenej úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke nebo Zápotočný měli proměnit svou šanci a hned by to vypadalo jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, PODME PLZEN

Reagovat
smazaný uživatel

Hortváth.

Reagovat
smazaný uživatel

3 minuty a meli jsme vic sanci, nez sparta za celej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

chce to cim skor dat gol, potom uz to pojde samo

Reagovat
smazaný uživatel

Slusna rana. Jeste ze tak...

Reagovat
smazaný uživatel

ufff to byla paradni pecka

Reagovat
Miguel19

Bolek si trošku sáhl ne?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

malinkej faulik

Reagovat
smazaný uživatel

Duris spamätaj sa uz dneska!

Reagovat
Miguel19

Teďka ten samý zákrok pískne

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooool, konecne

Reagovat
smazaný uživatel

ale offside ty vole riadny

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto asistent vidiet musel, inak neviem, preco ho dali robit asistenta

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna stojí na té straně, ze které to musel vidět.

Reagovat
Miguel19

Jooooo gól z ofsajdu, nádhera

Reagovat
Miguel19

Pojďte blít, jak jsme koupili rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten ofsajd byl jasnej. Praporkář slepej?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se divím, že domácí nějak neprotestovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomohlo by jim to?

Já se divím, že to praporkář neviděl. Nikdo mu tam nestál. Situace naprosto jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, nahoře jsem psal to samé, spíš mě napadá, jestil tam nebyl nějaký jihlavský zapomenutý mimo záběr.

Reagovat
smazaný uživatel

počkejme si na přestávku. Tam to určo budou řešit.

Reagovat
Rssa

Pan Kolář byl v ofsajdovém postavení.

Reagovat
smazaný uživatel

parada

sice ofsajd, ale gol Jihlavy taky platit nemel, takze nje to fer..

Reagovat
smazaný uživatel

Hele a nemohl tam stát ještě někdo u toho centrujícího hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

A teď přehlídnul sudí naprosto jasný faul. Tohle smrdí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolek.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt cinklé. ::

Reagovat
Miguel19

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, gól z ofsajdu, neuznaný gól kvůli faulu, který nebyl.

Reagovat
Miguel19

Gól Jihlavy po faulu na Bakoše, jasný gól z ofsajdu a Bolek faulovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se pískat dalo, ale Bolek to podcenil hrozně. Takhle si nechat vyrazit balon ...

Reagovat
smazaný uživatel

aj to je skodaaaaaaaaaaaaaaaa Durisiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, ofsajd jak vrata od stodoly.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo 2:0 je to 1:1, jak Plzni přeji, tak tohle je hnus.

Reagovat
Miguel19

Dyžtak, tak 0:0..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč 0:0? První gól jsem neviděl, tak nevím. Ale teď tam na Bolka fakt faul nebyl.

Reagovat
Miguel19

Před gólem byl zákrok na Bakoše, který potom o 2 minuty ve středu hřiště byl jako faul..

Reagovat
smazaný uživatel

když to má brankář v rukách, tak vyrazit mu to je faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, ale přišlo mi, že mu to tam spíš tak skákalo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď nám to vysvětlil, prej to brankář opravdu neměl, ale útočník údajně dal gól rukou... takže to byl regulérní gól

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

prvni gol vubec platit nemel, protoze tam byl faul jak prase a ten druhej mu jasne vyrazil mic z ruky.. bud trochu objektivni

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jednou, první gól jsem neviděl, a u toho druhého, to podle mého v rukou neměl, o poločase to snad budou ukazovat, tak se ještě podívám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďuriš teď jak v hokeji a ... zase nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo hraje pravýho beka Jihlavy? Zatím docela hoří.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak který obránce proti Plzni nehoří?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska všichni tři ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti rozhodci piskaj/mavaj picoviny na obe strany, akorat ze u Plzne byl ten ofsajd zavaznejsi a ten faul na Bolka byl, mel to jasne v ruce..

Reagovat
smazaný uživatel

A nemůžu si pomoct, ale oba komentátoři fandí Plzni. Kozohorský to v sobě dusí, Zelí to rozbalil naplno.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozohorsky nefandi Plzni, ale Ludek jo..

Reagovat
cubinho

Reagovat
Rssa

Proč by nemohli, Čapek to taky ventiluje

Reagovat
smazaný uživatel

Kozohorský je Slávista.. To je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

To není o tom, komu fandí pořád, ale komu fandil dnes. A dnes fandil Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahaa.. To jsem neviděl, akorát výsledek potěšil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava ma ty standartky kurevsky nebezpecny

Reagovat
smazaný uživatel

a Bolek je kurevsky špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimte..

Reagovat
cubinho

Soudíš podle čeho? Podle toho, že mu faulem vyrazil balon z rukou?

Reagovat
smazaný uživatel

Docela slusnej polocas. Ty standartky Jihlavy jsou dost nebezpecny,to dost smrdi. Jinak jsme meli dat minimalne jeden gol navic,sance jsme meli velky...

Reagovat
smazaný uživatel

A mimochodem - prohlídněte si počínání Ševinskýho u tý poslední akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš jak ho tam držel tak, že se nemohl ani pohnout?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí očividně nezvládá, btw. vy jste argumentovali faulem na Bolka a rozhodčí mu řekl, že hrál rukou.

Reagovat
Shevchenko

Ale hlavně to měl jasně pod kontrolou ten míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že jasně, ale i kdyby jo, tak rozhodčí očividně nezvládá.

Reagovat
Shevchenko

To mělo být na exseho, ale tady to taky může být.

Reagovat
exse

Co se týče toho neplatnýho gólu tak to z toho opakovanýho záběru vypadalo že mu to fakt vypíchl rukou, ale zase v tom rozhovoru to vyvrátil.

Reagovat
smazaný uživatel

To kto tam tak krici na tom stadione?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je u toho prvního gólu faul na Bakoše, snad ne to, jak se tam ten jeden Plzeňák svalil?

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze dame v druhym polocase 3 goly, aby se tu neresil gol z offsideu a fauly/nefauly.. verte nebo ne, ale ani me netesi, ze jsme dali gola z offsideu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

I kdyby jsme jich dali 10, tak se to bude řešit, protože byl na 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

taky fakt

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

A to me zase jo

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem přišel k televizi. Zrovna sem viděl goly. Náš gól platit neměl, druhej Jihlavy podle mě taky ne. To bude zas nablito jak se nám připískává

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodci je opravdu picus :D

Reagovat
exse

Co se týče gólu Jihlavy, tak loni v našem zápase se Slováckem nebyl uznán gól Keliče, kterej uplně identicky fauloval/nefauloval jako ten Jihlavák Bakoše, takže se to pískat dalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se dává.

Reagovat
smazaný uživatel

to si dela srandu? za co proboha zlutou pro Durise?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se dává.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Kolousek je skvelej

Reagovat
smazaný uživatel

Josl

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nemastné, neslané od Plzně dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Duris ven,chci videt toho Stipka. Hur nez Duris urcite hrat nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Nabuduce neh hraje radsej Stipek kridlo a nie Duris, Duris tam proste hrat nevie

Reagovat
smazaný uživatel

No vždyť, to tys byl celý unešený po tom, co jsi zjistil, jaká je dnešní sestava Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som bol rad, ze nehra Filo, keby zahral dobre aspon Hora, tak by to ani tak nevadilo, ale dnes Duris aj Hora nehrali nic

Reagovat
Miguel19

Štípek hned připravil loženku pro Ďuřiše

Reagovat
Miguel19

Ty krávo Ševinský

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, ale byůa to házená bez šancí, asi sme si to nezasloužili...

Reagovat
stas87

rozhovor masopusta nesral sa s tym,sympaticky chalan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele