Gambrinus liga - preview 1. kola

27.07.2012, 08:28, aktualizováno 30.07.2012, 08:40
Previews
Do nového ročníku Gambrinus ligy dnes zasáhnou také týmy pražské Slavie a Vysočiny Jihlava. Celek z hlavního města bude chtít od začátku napravovat nepříliš podařenou minulou sezónu, nováček nejvyšší soutěže zase zachránit ligu na rozdíl od své premiérové účasti z před sedmi let...
Slavia Praha - Vysočina Jihlava  (pondělí 18:00)
Po šesti letech se do nejvyšší soutěže vrací Vysočina Jihlava. Nováčka přivítá na svém hřišti Slavia Praha.

Slavia s novým koučem Radou má co napravovat. Již tři sezóny po sobě se neprobojovala do evropských pohárů a ani předváděným fotbalem své fanoušky nebaví. Nyní věří, že se vrátí na vyšší příčky. Pomoci by jí k tomu měl posílený kádr, do kterého v létě přišli Vošahlík, Juhar, Dobrotka a navrátilec Kisel. Útočník Škoda se stal nejlepším kanonýrem týmu v letní přípravě.

"Začátky bývají vždycky takové kostrbatější, bylo to vidět třeba na Liberci. Ale věřím, že se dobře připravíme a první zápas zvládneme," uvedl Rada.

Premiérovou účast v Gambrinus lize zahájili fotbalisté FC Vysočina v roce 2005 na Strahově, který byl tehdy domovským stánkem Slavie. Po sedmi letech se do nejvyšší soutěže vrací a znovu na úvodu změří síly s pražskou Slavií. Zápas bude zajímavý hned pro několik hostujících hráčů. Václav Koloušek, Ondřej Šourek, Petr Tlustý, Stanislav Tecl i brankáři Jaromír Blažek s Janem Hanušem totiž v minulosti na Slavii působili.

Vydařenou premiéru na lavičce Vysočiny by rád zažil kouč František Komňacký. "Slavia prošla v minulém ročníku vnitřními problémy, nyní už ale znovu představuje konsolidovaný klub a do sezony vstupuje s cílem vylepšit své postavení. My ale rozhodně nebudeme jako nováček v roli obětního beránka. Jsem přesvědčen, že je v našich silách uspět," uvedl jihlavský lodivod.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Latka, Hubáček, Čonka - Petrák - Vošahlík, Jarolím, Kisel, Juhar - Škoda
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Blažek - Obert, Tlustý, Šourek, Josl - Karlík, Koloušek - Vaculík, Kučera, Mešanovič - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.20 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - FK Mladá Boleslav  (neděle 17:00)
Dva adepti na pohárová umístění se střetnou v prvním kole v Teplicích. Domácí na Stínadlech přivítají Mladou Boleslav.

Teplice s novým trenérem Přerostem budou chtít podávat vyrovnanější výkony, než které předváděli žlutomodří v minulé sezóně. Díky zlepšenému výkonu v posledních kolech sice Teplice zabojovaly o co nejlepší umístění, ke každoročnímu cíli v podobě kvalifikace do evropských pohárů to však nakonec nevedlo. Domácí nastoupí bez zraněných Jursy a Dolejše. Vachoušek s Matulou by již na nedělní utkání připraveni být měli.

"Budeme muset hlavně kombinovat co nejvíce po zemi, pak by mohla být jejich stoperská dvojice zranitelná. Viděli jsme už přípravu s Varnsdorfem a samozřejmě také pohárový zápas. Byly tam určité věci, které se ze hry daly vyčíst, ale to utkání, dle mého, nemělo takovou kvalitu, jako by mělo mít ligové utkání," studoval hru soupeře trenér Lukáš Přerost.

Mladá Boleslav zvládla úspěšné 2. Předkolo Evropské ligy a posílené mužstvo chce dobře začít také ligu. Přes léto přišli do kádru Miroslava Koubka především útočné posily - Magera, Ondřejka, Nešpor. Z Plzně se vrátil na hostování bek Šírl. Rozjezd by mohla zastavit rozsáhlá marodka, na které jsou Zahustel, Fabián, Janíček, Kulič a nově i Šírl s Chramostou. Kvůli kartám nemůže hrát Táborský.

"Z postupu přes islandského soupeře v Evropské lize máme radost, ale stál nás hodně bolesti. Na oboje musí hráči zapomenout a soustředit se nyní na zdařilý vstup do ligy. V Teplicích chceme bodovat," řekl trenér Miroslav Koubek.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lukáš, Rosa, Chovanec - Ljevakovič, Matula - Čajič, Vachoušek, Vůch - Mahmutovič
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kysela, Smejkal, Rolko, Bořil - Kúdela, Ščuk - Mareš, Magera, Sivrič - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.20 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové  (neděle 17:00)
Plzeňští fotbalisté začnou svou pouť za titulem v neděli, kdy se v prvním ligovém kole utkají s Hradcem Králové. Západočeši budou chtít navázat na výsledky z předkola Evropské ligy, zatímco Hradečtí se potřetí za sebou pokusí vítězně vstoupit do nejvyšší soutěže.

Viktoria Plzeň má pro letošek stanovené dva hlavní cíle. Uspět v Evropské lize, tj. postoupit do skupinové fáze a v Gambrinus lize získat mistrovský titul. Loni se ji nepovedlo obhájit ligové prvenství, i když k němu byla blízko. Během léta opustili plzeňský kádr Petržela, Pilař a brankář Marek Čech. Plnohodnotnou náhradu do brány získali zástupci klubu v podobě Bolka, který přišel ze slovenské Senice. "Musíme hned od začátku sezony vyhrávat, abychom nenabrali ztrátu jako v minulé sezoně. Pak se to těžko dotahuje, je třeba odstartovat dobře. Hradec určitě změní styl hry. Pan Plíšek hraje jinak než pan Kotal. Rozestavení bude jinačí. Uvidíme, s čím Hradec přijede, ale bude také záležet na tom, co mu dovolíme. Nechceme totiž čekat na to, co předvede Hradec, ale chceme se soustředit na vlastní hru," řekl k zápasu trenér Plzně Pavel Vrba.

Hradec umí vstupy do nové ligové sezony. Po návratu do první ligy v posledních dvou sezonách české nejvyšší soutěže pokaždé vyhrál první kolo. Vstoupit do nového ročníku opět vítězným způsobem bude tentokrát pro hradecký celek hodně tvrdý oříšek. Představí se totiž na půdě předloňských mistrů, kteří i letos aspirují na ligový primát. "Čeká nás složitý zápas. Na druhou stranu je to utkání, ve kterém nemáme co ztratit. Zápas musí být pro všechny velkou motivací. Musíme ho odehrát bez strachu a s dostatečným sebevědomím. Pro zápas s takovým týmem jako Plzeň hráči nepotřebují žádnou speciální motivaci. Ale je pravda, že za jakýkoli bodový zisk něco vymyslíme," prohlásil hradecký kouč Jiří Plíšek.

Domácí budou postrádat zraněného Zemana a otazníky visí nad starty Čišovského a Filla. Hosté přijedou bez zraněných Malinského a Klapky.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Bolek - Rajtoral, Ševinský, Procházka, Limberský - Horváth, Darida - Hora, Kolář, Malakjan - Bakoš.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Holeš, Fukal, Hochmeister, Poděbradský - Štěpán, Strnad, Šisler, Zelený - Harba, Dvořák.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Slovan Liberec  (sobota 16:00)
Úřadující mistr vstoupí do 20. ročníku ve venkovním prostředí. Slovan Liberec zajíždí k Litavce na souboj s nevyzpytatelnou 1. FK Příbram.

Středočeši pod vedením trenéra svérázného kouče Vavrušky v minulé sezóně příjemně překvapili svou atraktivní ofenzivní hrou, která jim vynesla konečné deváté místo. Závěr jim však nevyšel - prohráli pět utkání v řadě. Před sezónou však Příbram výrazně neoslabila, naopak do kádru přibyli zkušení Kalivoda, Střihavka, Trapp či naposledy navrátilec Wágner na hostování.

Že by domácí naříkali, že se hned v prvním kole musí postavit úřadujícímu mistr? V žádném případě. "Vyzvat mistra hned na úvod může být motivace navíc," uvedl Vavruška.

Liberce nevstoupil do nové sezóny vůbec dobře. Ve třech soutěžních utkáních výkony rozhodně nenadchl, superpohár s Olomoucí prohrál a postup přes kazachstánského mistra ve 2. předkole Ligy mistrů vydřel jen tak tak. Důležité však je, že přeci jen vydřel, od čehož se zraněními a odchodem svého nejlepšího hráče oslabený tým může odrazit.

"Pokud bychom zápas s Karagandou nezvládli, vstup do soutěže by to hodně ovlivnilo. Z tohoto pohledu převládají z výsledku pozitivní pocity. Jsme obhájci titulu a chceme do soutěže vstoupit úspěšně," přál si kouč Jaroslav Šilhavý.

Hlavním rozhodčím utkání bude Michal Paták, jemuž budou na čarách asistovat Jiří Jiřík a Petr Blažej.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Štochl, Hájovský, Trapp, Mišůn - P. Pilík, Koukal, T. Pilík, Mareš - Šlapák, Wágner.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Kušnír, Nezmar, Kelič, Fleišman - Šural, Vácha, Janů, Breznaník - Štajner - Blažek.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.80 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Dukla Praha - Sparta Praha  (sobota 18:00)
Sparťané zahájí svou letošní ligovou pouť na hřišti pražské Dukly. Naposledy se spolu oba týmy utkaly v loňském předposledním ligovém kole, v němž Letenští ztratili šanci získat titul.

Cíl Sparty je pro tuto ligovou sezonu jasný: po dvouleté odmlce vrátit mistrovský titul zpět na domácí Letnou. Během léta došlo spíše ke stabilizování a omlazení kádru. Největší změna v mužstvu proběhla na trenérské lavičce. Do Sparty se vrací uznávaný trenér Vítězslav Lavička, s nímž přišly do týmu i nové tváře - zkušený brankář Marek Čech a španělský obránce Pablo Gil. "Cíle Sparty musí být vždy ty nejvyšší. Abychom mohli dosáhnout na ten nejvyšší, kterým je mistrovský titul, je důležité dobře vstoupit do ligového ročníku. Takže hledíme k zápasu na Dukle s velkou koncentrací a zaujetím," pronesl sparťanský asistent trenéra Zdeněk Svoboda. V sestavě hostí bude chybět zraněný Hybš a nejistý je start kapitána Matějovského.

Loňský nováček z Dukly zvládl návrat mezi elitu na výbornou. V tabulce skončil na šestém místě. Zopakovat tento výsledek i letos bude pro fotbalisty Dukly těžké. Zvláště když jim odešly opory, odešli například autor jedenácti branek Lietava a obránce Švejdík. Nejvýraznějšími posilami Dukly se stali záložníci Luboš Kalouda, Tomáš Borek, španělský bek Romera a navrátilec z plzeňského hostování Tomáš Berger. Lietavovu pozici by měl zaujmout Zbyněk Pospěch, jenž přišel ze Slavie. "Sparta patří k největším favoritům na titul, kádr na to má. Nový trenér povede mužstvo výkonnostně nahoru. Bude to pro nás strašně těžký start. Nicméně my jsme si ověřili, že se nejlepších mužstev u nás bát nemusíme. V minulé sezoně jsme ani jedno utkání se Spartou neprohráli," pochlubil se trenér domácích Luboš Kozel, jehož tým by měl v sobotu nastoupit v kompletním složení.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Božič, Vorel, Vrzal - Podrazký, Gedeon, Kalouda - Svatonský, Pospěch, Pázler.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Gil, Švejdík, Jarošík, Pamič - Kadeřábek, Hušbauer, Holek, Kadlec (Matějovský), Krejčí - Kweuke.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.25 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
České Budějovice - Sigma Olomouc  (sobota 19:00)
Na jihu Čech načnou novou sezonu loňští tabulkoví sousedé - České Budějovice a Olomouc. V letošní sezoně ovšem má především Sigma zcela jiné ambice a ráda by skončila mezi nejlepšími pěti...

Nový olomoucký trenér Roman Pivarník před sebou má prvoligovou premiéru a v té se pokusí vylepšit poslední bilanci Sigmy, která v Českých Budějovicích vyhrála jenom jeden z posledních šesti zápasů. "Budějovice jsou odjakživa silné na domácí půdě, ale naše sebedůvěra šla nahoru po úspěchu v Superpoháru. Věřím, že díky tomu jsme v mírné výhodě proti soupeři, vítězství z Liberce nám pomůže, i výkon byl dobrý a zdravé sebevědomí hráčů o něco narostlo. Budějovice doma mají sílu ve standardních situacích, mají hráče, které je umí zahrávat. Nechceme ani dovolit, aby chodily do naší otevřené obrany. Chceme naplno bodovat," říká debutant mezi ligovými kormidelníky.

České Budějovice loni velmi dobře zvládly druhou polovinu sezony. Před jejím začátkem týmu vážně hrozil sestup, jemuž se Jihočeši nakonec s přehledem vyhnuli. Nyní na ně čeká Olomouc a výzva v podobě ukončení série, v jejímž průběhu nevyhráli čtyři po sobě jdoucí otevírací zápasy nového ročníku.

"Z olomouckého klubu vychází spousta sebevědomých cílů, ať už to jsou poháry nebo dokonce titul. My víme, že nás čeká těžký soupeř. Olomouc má kvalitní tým, dobře poskládaný a se širokým kádrem. Víme, do čeho jdeme, viděli jsme jejich zápas v Superpoháru s Libercem. Do prvního domácího zápasu nové sezony snad ani nemůžeme jít s ničím jiným, než že chceme vyhrát. Ať hrajeme s Olomoucí nebo se Spartou," prohlásil kouč František Cipro.

Domácí mají hned na úvod sezony problémy se zraněními, na marodce jsou Machovec, Bakala a Javorek, v hostujícím týmu bude absentovat Klesnil.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Daněk - Novák, Řepka, Lengyel, Hanzlík - Klesa, Rakovan, Rýdel, Otepka, Sandro - Markovič.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Janotka, Golban, Škerle, Vepřek - Rossi, Hořava - Schulmeister, Doležal, Navrátil - Ordoš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.10 - 3.10 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - Zbrojovka Brno  (sobota 19:00)
Souboj jihomoravských klubů bude k vidění v Uherském Hradišti. Domácí 1. FC Slovácko přivítá navrátilce z druhé ligy, Zbrojovku Brno.

Slovácku se proti nedalekému rivalovi příliš nedaří. V posledních 13 vzájemných utkáních jej nedokázali porazit, v posledních 7 navíc nedokázali vstřelit ani branku. V živé paměti pak tým trenéra Soukupa jistě má dva roky starý sedmibrankový debakl. Ani vítězství 7:0 však tehdy Brnu k záchraně nepomohlo. Domácí zřejmě budou postrádat Kordulu i Hlúpika. V letní přípravě předváděl zajímavé a slibné výkony mladík Kovář.

"Brno v žádném případě neberu jako nováčka. Má jiný kádr, než mělo ve druhé lize. Na první kolo bych si přál nejsilnější soupeře, například Spartu. Některé zápasy Brna jsem viděl osobně, je na něm vidět chuť do ligového ročníku. Po postupu ze čtvrtého místa je tým plný elánu a euforie. Vnímáme i kvality našeho bývalého útočníka Švancary," řekl Miroslav Soukup.

Tým z druhého největšího města republiky se do první ligy vrací po roční pauze. Ve druhé lize sice skončil až čtvrté, nicméně protože Ústí nad Labem ani Sokolov nesplnili podmínky, které jsou nutné pro působení v první lize, po zásluze postoupil administrativní cestou. Vzpomeňme na dva roky starou výjimku právě pro Ústí, které hrálo v nefotbalové atmosféře na cizím stadiónu.

"Při našem vstupu do ligy nás čeká derby s týmem, který je stabilizovaný a velice slušně v letní přestávce posílený. Slovácko mělo až na prohru v generálce s Plovdivem i dobré výsledky v přípravě. Čeká nás výborná atmosféra. Rozhodně nechceme odjíždět z Uherského Hradiště s prázdnou, naším cílem je bodovat," přeje si Čuhel.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Kubáň, Košút, Trousil, Reinberk - Kerbr, Martykán, Daníček, Volešák - Došek, Kovář
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Doležal - Pašek, Kaufman, Pernica, Husár - Glaser, Šoljič, Zavadil, Lutonský - Švancara, Jurdík
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baumit Jablonec - Baník Ostrava  (pátek 18:00)
Ve stínu Letních olympijských her v Londýně odstartuje v pátek nový ročník české nejvyšší soutěže. Předehrávku úvodního kola obstarají týmy Jablonce a Ostravy. Oba týmy budou chtít v této sezoně vylepšit své loňské postavení v tabulce.

Jablonec prošel přes léto několika změnami. V nové sezoně povede Severočechy nový kouč Václav Kotal, který nahradil Františka Komňackého. Kádr se během pauzy omladil, odešli zkušení Jarolím, Zábojník a kapitán Pavlík. Zato klub dokázal udržet v mužstvu svého kanonýra Davida Lafatu, o kterého usilovala pražská Sparta. Domácí mohou být spokojeni s letní přípravou až na generálku s druholigovým Varnsdorfem, jemuž podlehli 1:2. "Ostravu nechceme určitě v žádném případě podcenit. V minulé sezoně sice hráli o záchranu, klub se ale dokázal stabilizovat. Jsem přesvědčený, že ta euforie ze záchrany bude pokračovat dál. Pro nás je samozřejmě povinnost získat doma tři body, ale začátky bývají složité, což jsme viděli třeba teď u Liberce. Došlo u nás k některým personálním změnám, sami jsme v očekávání. Věřím, že prohra v generálce s Varnsdorfem byla pouze momentálním výpadkem," tvrdí jablonecký trenér Kotal, jehož noví svěřenci v loňském ročníku skončili osmí.

Nezopakovat loňský scénář, kdy museli hrát o prvoligové přežití. To je hlavní cíl fotbalistů Ostravy, kteří by rádi okupovali klidný střed tabulky. Mužstvo Baníku věří, že naváže na povedený konec uplynulé sezony, kdy v posledních čtyřech kolech ani jednou neprohrálo a díky této sérii zůstalo v první lize. "Myslím, že jsme na ligu nachystaní dobře, v rámci finančních možností jsme se kádr pokusili co nejvíce zkvalitnit. Budeme chtít navázat na dobré zápasy, které jsme odehráli v přípravě, jenže v lize na hráče působí úplně jiný tlak a stres. Proto právě až zápas v Jablonci napoví, jak na tom po létě skutečně jsme," uvedl ostravský kouč Radoslav Látal, jehož týmu se v Jablonci dlouhodobě nedaří. Šestkrát za sebou odjížděl ze severu Čech bez výhry.

Výkop zápasu je naplánován na 18. hodinu a zápas bude živě přenášet nová stanice TV Fanda.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Čížek, Eliáš, Beneš, Novák - Kopic, Loučka, Piták, Jablonský - Lafata, Kovařík.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Buček - Zawada, Kaprálik, Vomáčka, Mach - Droppa, Vašenda - Fantiš, Lukeš, Kukec - Kraut.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň00000:00
 Baník Ostrava00000:00
 FK Mladá Boleslav00000:00
 Sigma Olomouc00000:00
 Slavia Praha00000:00
 FK Teplice00000:00
 Sparta Praha00000:00
 Slovan Liberec00000:00
 Baumit Jablonec00000:00
 Vysočina Jihlava00000:00
 1. FC Slovácko00000:00
 1. FK Příbram00000:00
 FC Hradec Králové00000:00
 České Budějovice00000:00
 Zbrojovka Brno00000:00
 Dukla Praha00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (824)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro Spartu a její titul v tomto ročníku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steve Stifler

Reagovat
Diego2

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Flamex

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

ne

Reagovat
Losinho

Tak tohle je přesně příspěvek, kterej chci vidět u takového svátečního preview jako první.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak napsal Losinho, první sváteční preview a ty dáš toto ... i kdyz bych to chtel taky,., tak jako prvni melo bejt neco ve smyslu .. pro hodne golu, atraktivni fotbal ..

Reagovat
Puskas

a on napíše pravý opak

Reagovat
smazaný uživatel

šlo mi o to, že nApsal, zas něco co tu všechny rozdelilo na dva tabory. a spis mel dat neco co vsichni chcem a za co bychom vsichni dali palec hore

Reagovat
Radar

Vaše starosti bych chtěl mít.

Reagovat
smazaný uživatel

presne, vylezte i nekdy ven mezi lidi at neresite ze vam tu nejaky retard zajebal diskusi

Reagovat
smazaný uživatel

slyšel jsi o "notebook", představ si že práve s ním sem venku, a představ si že tu jsou i další lidi, a taky mají notasy a všichni si to venku užíváme ...

Reagovat
Radar

To nemění nic na tom že tu řešíte pičovinu.

Reagovat
OtecJaJ10

asi jinej gang :D

Reagovat
didosh

přesně,krásný fotbal,hiodně branek ,plné stadiony a skvělá atmoška!!!!!GL

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi ukradené,kolik bude branek nebo jaká atmosféra,hlavně,aby to konečně vyhrál někdo,komu fandím

Reagovat
didosh

a to je kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec,bývalé Jakubčovice a Ostrava

Reagovat
didosh

za Baník

Reagovat
rufus

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

OT:nevite proc se na oh nehraje na vice stadionech v londyne(stamford bridge,emirates stadium nebo white hart lane

Reagovat
smazaný uživatel

OT:nevite proc se na oh nehraje na vice stadionech v londyne(stamford bridge,emirates stadium nebo white hart lane

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
fabec1222

Čížek na právem obránci?

Reagovat
ondrasch77

bohužel ho tam Kotal cpe celou přípravu

Reagovat
Filipow

Koho zajímá pivko liga, když je olympiáda?

Reagovat
Zajda

Reagovat
smazaný uživatel

koho zajima olympiada ?

Reagovat
Filipow

Mě jop, olympiáda je jednou za 4 roky, GL každej rok. Olympiáda je velký turnaj, u GL jen čekám až skončí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Mě zajímá jen zimní. Na letní chci vidět v podstatě jen basket.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zjevně tebe, když sem lezeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Olympiada

....a myslim, ze na serveru o fotbale bude opravdu vic lidi zajimat fotbal, nez hopsani s tyckama a podobne. ("fotbal" na olympiade beru jenom jako takovou doplnkovou disciplinu)

Reagovat
Shevchenko

Jak se někdo může těšit na Olympiádu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak vubec muzete srovnavat oh s pivko ligou?samozrejme pro Filipow

Reagovat
Losinho

Mě teda zajímá obojí.

Reagovat
Marv

Reagovat
didosh

mě zajímá i na olymp se dívám

Reagovat
smazaný uživatel

Latal ma pry jeden otaznik v sestave.podle me to je obsazeni praveho kraje obrany a snad tam bude hrat Frydrych

Reagovat
smazaný uživatel

jde o to, jesli bude hrat vasenda ci gregus

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrycha bych rád viděl vedle Bennyho.

Reagovat
Rip

Baník jsem viděl minulou sezonu snad 3x a pokaždé Frydrych hrůza výkon pokud teda je to ten blonďák Bezpečnější pro Baník bude jak bude leštit lavku.

Reagovat
cubinho

FK Jablonec - Baník Ostrava 2:1

1. FK Příbram - Slovan Liberec 1:2

Dukla Praha - Sparta Praha 1:1

1. FC Slovácko - Zbrojovka Brno 1:1

České Budějovice - Sigma Olomouc 0:1

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 1:2

Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové 3:0

Slavia Praha - Vysočina Jihlava 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli Sparta na Dukle jen 1:1, tak to abych opustil teplo domácího pelíšku a vyrazil do Prahy. Třeba právě můj hlas Spartě pomůže, aby vyhrála.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak evidentně jsi zůstal doma

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně.

Reagovat
božský John

Hurá ! Těšim se jak malej kluk, tzn. stejně jako vždycky

Reagovat
Radin

Reagovat
didosh

Reagovat
centos

uáááá

Reagovat
popltak

500. pro titul do správných rukou, tedy do VIKTORKY!

Reagovat
smazaný uživatel

500 ? achich ouvej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tu zase začnu spamovat mojí oblíbenou tipovačkou

Jablonec - Baník Ostrava 1:2

1. FK Příbram - Slovan Liberec 1:2

Dukla Praha - Sparta Praha 0:2

1. FC Slovácko - Zbrojovka Brno 1:1

České Budějovice - Sigma Olomouc 0:3

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 1:3

Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové 3:1

Slavia Praha - Vysočina Jihlava 1:1

Tohle kolo bude patřit hostům, ačkoliv těžko odhadovat formy jednotlivých klubů...

Reagovat
Rip

Ta Jablonecká sestava se mi zdá slabší než ta Banikovská vsadil bych na neprohru Baniku a poločas jasná remiza.

Reagovat
smazaný uživatel

btw dneska sem čet ve sportu že bude chytat Valeš, tak nevim co je na tom pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to bude remíza,ale první zápasy se nikdy nedají odhadnout.. zkusím DNB-2 za kurz 3,51

Reagovat
smazaný uživatel

Chysta se tu nekdo z mistnich uzivatelu do Vidne na Spartu?

Reagovat
centos

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidis,ze jo.

Reagovat
Rarášek

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem hodim svoje tipy...

Jablonec - Baník Ostrava 2:0

1. FK Příbram - Slovan Liberec 1:1

Dukla Praha - Sparta Praha 1:2

1. FC Slovácko - Zbrojovka Brno 2:1

České Budějovice - Sigma Olomouc 0:2

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 1:1

Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové 3:2

Slavia Praha - Vysočina Jihlava 2:1

Reagovat
adalbertus

hradec remizuje

Reagovat
smazaný uživatel

no jako fanoušek votroků bych si to přal,když už v neděli pojedu na výlet tak aby mě nepotěšila jen klobása ale jsem realista

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel, to nepřipouštím. Ale nebojim se že byste sestoupili, takže buď v klidu - body uhrajete jinde

Reagovat
smazaný uživatel

no ja doufam že jo no budem hrat dole ale klasicky v rozmezí 8-14 nísto jen doufam že se hradec zachraní zase někdy ve 20 kole a bude klid at nejsou nervy až do konce, no bohužel dokud nebude novej stadion tak to jiny nebude

Reagovat
adalbertus

stadion zato nemuže

Reagovat
smazaný uživatel

je to všechno se všim už mame udělany luxusní centrum pro mladeš i pelta někde v rozhovoru se šmícou prohlasili že ted ještě stadion a Hk bude hrat vršek tabulky...nazor no

ale trochu to s tím souvisí dokud nebude stadion nebude větší zájem partneru přidavat penize,navic ECE se zavazala že bude deset let přispívat 20 mega ,a bude chodit i daleko vic lidi než chodi, ted když přijde 7000 tak to stejně ty hrače nevyburcuje když je to tak šileně roztaženy, všechno tak nějak se vším souvisí .akce reakce

Reagovat
adalbertus

po polčasové remíze domácí vyhrají 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska doufám začne spanilou jízdu za umístěním tam kam patří

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska doufám Baník začne spanilou jízdu za umístěním tam kam patří

Reagovat
bobis21

jestli si to myslel tak, že bude mít titul, tak

Reagovat
adalbertus

kašli na baník

Reagovat
centos

Reagovat
frankiefcb

Na 1. místo

Reagovat
smazaný uživatel

no ikdyž se z Hradce a fandim votrokům tak přeju titul plzni,jediný dokážou svojí koncepční prací uhrát něco v evropě

Reagovat
smazaný uživatel

banik klidnej střed letos,sestup boleslav a dukla.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může bejt někdo až tak moc zaujatej proti Boleslavi?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim asi si koupil Škoda fabii a až potom zjistil jaky je to šmejd

Reagovat
smazaný uživatel

no prrr. Ja mam fábku a jsem spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

jo?? tak to ti gratuluju ted se tě nechci nijak dotknout ja mam 189 cm a mam ji jako služební auto a je tam hrozně malo mista a motor taky nic moc to musíš mit tak 170cm a seš o hlavu větší jak kropici konev ne??

Reagovat
smazaný uživatel

měřim 171 cm

Reagovat
smazaný uživatel

pche, my jsme měli fábku taky a naprosto v pohodě, ani jsem si na ní nemohl stěžovat. A měřím 186cm

Reagovat
taws

tak já myslím že každej fanoušek Baníku bude zaujatej proti Boleslavi, i když to bude havně způsobeno inteligencí místní security a policejních jednotek

Reagovat
smazaný uživatel

ja nejsu fanousek baniku ale sigmy takze uz ti je jasny proc su zaujatej kvuli boleslavi,nenávidím jeji hrace,vedeni,trenera i fanousky,nejvíc chramostu a koubka.

Reagovat
twl

já nwm jestli fandové sparty strácejí soudnost nebo co kdyby ještě 2.sezony počkali aby viktorka 2.krát za sebou vyhrála titul dostala se do skupiny tak budem mít 2.místa v lize mistů......jestli se tam letos dostane sparta.....tak takhle na dohled nikdy už nebudem....15.místu ....v koeficientu....

Reagovat
smazaný uživatel

to je strašnej blábol, strašnej. A přesně kvůli takhle retardovanejm kecům se pak není čemu divit že spoustě lidem leze Viktorka krkem ...

Reagovat
frankiefcb

njn ta posedlost lidí koeficientem, mně leze krkem. před dvěma lety to bylo jenom Sparta Sparta něco uhraje v pohárech, teď zase jenom Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

tak koeficient je dobrá věc, to nejdůležitější co českej fotbal potřebuje. Mě šlo spíš o to jak tady spousta lidí tvrdí, že Plzeň by se prostě do LM dostala kždej rok zatimco nikdo jinej nemá šanci. Nikde neni napsáno že nevypadnem přístí kolo, ačkoliv hrajem nejhezčí a nejefektivnější fotbal...

Reagovat
frankiefcb

Já neříkám, že koeficient není důelžitý, ale ta posedlost jím od některých lidí, to je něco hrozného. A stejně na co nám je lepší koeficient, když podle některých na to má stejně jeden tým. Ty týmy prostě potřebují nasbírat zkušenosti. ale Češi musí jenom furt a furt kydat hnůj a chtějí mít všechno hned. Tohle je prostě běh na dlouhou trať a Plzeň ukázala cestu, ale to neznamená, že teď budeme drtit Evropu. všechno má svůj čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovédle reatardované bláboly tady propagoval jakýsi umíněnec proti Libercu.

Reagovat
goodbay

Souhlas. Viktorka sice měla loňskou sezonu hodně vydařenou v Evropě, ale myslet si, že to bude takhle vycházet pokaždý je v dnešním fotbale trošku mimo. Takové fanoušky má/měla i Sparta a taky se mi to nelíbilo, ale ted je prostě v kurzu Plzeň, tak to tady každej píše. Navíc Viktorka ještě neměla vyloženě špatné období a to bude také zajímavé sledovat, jak se z toho vymaní.

Reagovat
twl

počkejte až vás vyřadí admira... co budete všichni řikat že byla nad vaše síly jako ta Vaslui...

Reagovat
centos

Reagovat
Shevchenko

KOEFICIENT !!!

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to tady, už je to tady !!!

Reagovat
smazaný uživatel

FK Jablonec - Baník Ostrava 2:0

1. FK Příbram - Slovan Liberec 1:1

Dukla Praha - Sparta Praha 0:1

1. FC Slovácko - Zbrojovka Brno 2:0

České Budějovice - Sigma Olomouc 0:1

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 1:1

Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové 3:0

Slavia Praha - Vysočina Jihlava 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

sláábé mužstvo má fc toulen ostrava.....

Reagovat
cubinho

Myslels toluen, co?

Reagovat
Losinho

Letos to vidím po delší době na jasnější záležitost, Plzeň to podle mě urve už ve 28. kole. Na sestup tipuju Brno a Hradec, naopak podceňovaná Jihlava se může dost vyšvihnout.

Reagovat
adalbertus

kolik vás je proboha

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě všichni krom mě

Reagovat
smazaný uživatel

ja se jen těšim jak tady v květnu všem těmhle lidem zase vytlemim jak se Hradec v pohodě zachránil jak nedokážou tipovat ani počasi

Reagovat
Losinho

Dobrý, no...

Reagovat
Puskas

Baník aspoň bodík...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no možna po třetim kole

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych místo Kapralíka a Greguš místo Vašendy!

Reagovat
smazaný uživatel

91. pro něco pořádného a rozumného .. pro náš český atraktivní a doufejme hodně golový ročník GL

Reagovat
smazaný uživatel

OT: když v sobotu a v pondělí je klasicky čt4 a v neděli je Nova, v pátek Fanda... tak to už nebude GL na Sportu(1,2) ???

Reagovat
slavik38

ne-e

Reagovat
Shevchenko

BANÍČEK !!!

Reagovat
smazaný uživatel

už ráno tam údajně jelo na kolem 300 fanoušků. Typuju plný sektor plus něco málo vedle kotle. Takže kolem 500

Reagovat
smazaný uživatel

* tipuju

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro prumer golu na zápas v tomto kole 3,5 a výš

Reagovat
smazaný uživatel

KONECNE!!! Uz se tesim na nedeli

Reagovat
smazaný uživatel

Baník dnes vyhraje 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Zajímavý nick...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravý laziali. Ale řekl bych, že to bude spíš fanoušek AS, který prohrál sázku.

Reagovat
smazaný uživatel

má tu někdo UPC direct, funguje vám ten fanda?

Reagovat
smazaný uživatel

jo a jo

Reagovat
smazaný uživatel

já si práve dal vyhledat vsechny kanaly, mam jich 600, a ani jeden neni fanda

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to taky nemuzu naladit, nebo nevim jak. Dal jsem automaticke ladeni a nic. Pry by to melo byt nekde do 9-10 kanalu, ale ja tam nic nenasel.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak furt je to na tom sazkatipu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, mam to ted zapnute. Ale ten obraz neni uplne dobry, kdyz si to dam pres HDMI z notasu na bednu.

Reagovat
smazaný uživatel

To přežiju. Spíš mě štve že komentář nefunguje na bedničkách, ale jenom přes sluchátka a nebo ty zgarbské integrované mikrofony. Principy fungování počítačové techniky nikdy nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

ono to mi to ještě ve středu fungovalo, ted jsem byl na chalupě, dneska jsem dojel a nejde to

Reagovat
smazaný uživatel

když jsem dal automatické ladění, tak mi to nic nenašlo. Potom jsem dal manuální a našlo mi to všech mých 115 programů a Fandu mi to dalo na pozici 9. Teď mi třeba sám od sebe přibyl ČT2HD.

Reagovat
clinger

nechutný první příspěvek

Reagovat
Losinho

Miniaturní OT, nevíte, na jaké stanici budou dávat zápasy z ligy juniorek?

Reagovat
exse

ČT4

Reagovat
Losinho

Super, díky.

Reagovat
Erdovec

Lafatič 2,35, jinak samozřejmě Baník

Reagovat
miky10

Jablonec - Baník 2:1

Příbram - Liberec 1:1

Dukla - Sparta 0:1

Slovácko - Brno 0:0

Budějovice - Olomouc 0:2

Teplice - Boleslav 3:3

Plzeň - Hradec 4:1

Slavie - Jihlava 3:0

Reagovat
rufus

Že by Slavie dala 3 góly?

Reagovat
miky10

Jako nic.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice - Boleslav 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Jóóó, tak už to zase máme tady. To je paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

FK Jablonec - Baník Ostrava 3:0

1. FK Příbram - Slovan Liberec 1:4

Dukla Praha - Sparta Praha 0:0

1. FC Slovácko - Zbrojovka Brno 2:0

České Budějovice - Sigma Olomouc 0:0

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 2:0

Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové 5:0

Slavia Praha - Vysočina Jihlava 3:0

Reagovat
exse

Tak si představuju Sparťana

Reagovat
smazaný uživatel

To máš dost divný představy.

Reagovat
smazaný uživatel

FK Jablonec - Baník Ostrava 2:0

1. FK Příbram - Slovan Liberec 0:1

Dukla Praha - Sparta Praha 0:3

1. FC Slovácko - Zbrojovka Brno 2:1

České Budějovice - Sigma Olomouc 0:2

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 1:0

Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové 3:0

Slavia Praha - Vysočina Jihlava 1:0

Reagovat
Shevchenko

Kde najdu tu posranou TV Fandu?

Reagovat
Shevchenko

Aktualizoval jsem kanálu na UPC a hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Me to od zacatku vysilani naskocilo na upc samo na devitku..

Reagovat
smazaný uživatel

Přes Skylink to jde v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo na začátku za kec, že jablonečtí musí hrát, aby vrátili zpět fanoušky? Vždyť na Jablonec nikdo nechodil, ani když byli v EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Baník nemá z výprodeje jenom tým, ale snad aji dresy.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zase meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě se ty dresy líbíjou? Vždyť vypadajou jako levné napodobeniny od ťamanů.

Reagovat
smazaný uživatel

Dívám se na to na tipovani.cz, takže to nevidím úplně detailně, ale takhle nevypadají špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, Baník měl vždycky hezké dresy. Nebo alespoň průměrné. Dokonca aji ty od Kappy byl až na oranžovou hodně povedené. Ale tohle fakt vypadá jako pro tým z MSFL.

Reagovat
centos

Nike byl drahý.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě k tomu Psotkovi, je to slušný trenér, v Olomouci odvedl slušnou práci, ale zatím nic vyjímečného (titul, úspěch v evropských pohárech - tzn. alespoň skupina), stále to musí potvrdit ala Komňacký, Vrba, kteří už mají úspěchy s více týmy. Na to je až moc glorifikováný, a i sám nabubřelý.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je hodně mladý. Dostal nás do finále poháru, který sme nevyhráli se smůlou. Psotka odvedl hodně práce, ten tým po Johnovi prošel dobou temna, Lavička, Petržela, Pulpit. Od Psotky se to změnilo, přes zlepšený projev až po práci s mládeží. Aji John na něho navázal, i když mohl tak nepřekopal tým a taktiku podle sebe, ale jel podle Psotky. A to že je nabubřelý sem slyšel akorát od anonymních nicků tady. Od nikoho s kým sem mluvil a nebo kdo dával rozhovor o tom nemluví, spíš naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička? Snad Palička, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je, to beru, třeba toho dokáže hodně, ale nechápu, že se z něj dělá bůh už dneska. A Puplit by udělal nudaře i z Realu. :)

Tak na mě tak působil v rozhovorech - vyhráli jsme, tak protože jsem byli jasně lepší, prohráli jsme, tak to bylo kvůli betonu, štěstí apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ono to tak většinou bylo že sme prohrávali proti betonu anebo smůlou. To byla a je naše největší slabina - nedokážem vyhrávat zápasy ve kterých sme jasně lepší, proti slabým a zalezlým týmům a těm co hrajou na náhoďáky. V další větě to Psotka většinou zmínil že musíme být aktivnější a že se musíme snažit - málokdy se zmiňoval o soupeři negativně, spíš hledal chyby u nás. A když sme vyhráli díky náhoďáku my, tak to vždycky zdůraznil - výsledek je skvělý, hra ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to právě přišlo přesně naopak, když je někdo porazil díky dobé taktice se skvělými protiútoky, tak si stěžoval, jak chtěl hrát jen jeden tým atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér Zdeněk Psotka se s tím po zápase na Baníku nemazlil. Hrát fotbal chtěl podle jeho slov pouze jeden tým a to byla Olomouc. Domácí s prvním rychlým gólem v zádech jen zalezli před vlastní bránu a proti zahuštěné obraně se holt Olomouc nedokázala prosadit. Trenér Baníku Koubek to nazval „blbými řečmi“, kterými si nechtěl kazit náladu po výhře 2:0. Ani v posledním zápase podzimu prostě nebyla nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Což je pravda, hráli ste pěkné hovno, akorát vám to vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli jste strašně naivně, dopředu strašně čitelní, po ztrátě míče šel Baník okamžitě dopředu, Lička v tom zápase tehdá kraloval, Kraut spálil ještě asi 3 stoprocentní šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem to úplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jste v tom zápase vůbec nic neukázali, jsme si s vámi vyloženě pohráli a Psotka? Ten nedokázal nijak zareagovat a pak si akorát vylil srdíčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám že jsem to viděl úplně jinak. Na tomhle se nikdy neshodnem.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sterilní výčet šancí který neříká nic o průběhu hry.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky sterilní výčet šancí. Říkám že se nikdy neshodnem. A upřímně, bavit se s Baníkářem o tom že Psotka je nabubřelý a schází vinu za vlastní neúspěch na cizí, když ty šermuješ jedním jediným zápasem, který byl navíc vyhrocený a vnímaný každou stranou jinak je pitomost. Což tvrdím už od začátku. To bych stejně mohl tvrdit že jsou Baníci uplakánci když si stěžovali na Šultesův pád.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já neměl na mysli jen ten jeden zápas, stačí si ho poslechnout po takřka každém utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

Což je prostě blbost. Petržela obviňoval z neúspěchu sudí, soupeře, trávník, skvrny na slunci, židy a cyklisty. Pulpit sice ne, ale ten byl pro změnu úplný magor - my sme odehráli hrůzostrašný zápas, urvali remízu a on viděl pozitiva. Paličku nekomentuju, zápasy sem neviděl páč ho odvolali než sem se dostal na fotbal, ale podle vyjádření taky neviděl chyby v sobě. Psotka byl příjemná změna, vždycky šel do sebe. Když se o ten klub zajímáš, tak tohle prostě vidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě tým, který údajně není na hřiští (což Psotka řekl), nemůže mít 8 tutovek.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím. Náš tradiční zápas pod Psotkou vypadal tak, že sme zahazovali šancu za šancou a pak sme buď dali góla a nebo ho dal soupeř. Když ho nedal nikdo tak soupeř v 60 minutě tradičně odpadl fyzicky a my sme to tam často dotlačili. Ale když outsider dal góla, tak to často ubetonoval. Kladno, Budějovice, tehdejší Příbram, Budějovice. Jestli sme s těma týmama získali za sezónu třeba 10 bodů tak je to moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Že to říkáš zrovna v zápase, kde má Jablonec 10x odpornější dresy.

Reagovat
smazaný uživatel

No a? To má jako čekat, až bude hrát Baník proti někomu s hezkými dresy, aby mohl vyjádřit svůj názor?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč zmínil zrovna Baník a neřekl nic o Jablonci? A ještě k tomu napsal ten heft o výprodeji, prostě klasické jakože rýpaní. A tým z výprodeje? Vždyť z nových hráčů je tam pouze Mach, Kaprálík a Buček.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Jablonec má nic moc dresy tradičně.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to je jeho věc.

Reagovat
smazaný uživatel

No a? A to že má Jablonec odporné dresy ty Baníkovské nějak zkrásní?

Reagovat
Shevchenko

Ty dresy vůbec nejsou tak hrozné, hlavně vypadají jako ty z mistrovské sezóny, což je super. Ty nike dresy (hlavně ze sezóny 2009/10) byly nejhezčí v lize, tak se dalo čekat, že to s Jomou půjde prudce dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo jsou, jste asi jedini komu se libi v minulych sezonach mela Ostrava celkem hezke dresy, ale ty jsou snad nejhorsi. Ty zlate jste meli nejhezci.

Reagovat
smazaný uživatel

to je atmosféra ze strany Jablonce :D

Reagovat
smazaný uživatel

A co jsi čekal? V Jablonci nejsou fanoušci, kteří by uměli vytvořit dobrou atmosféru. A i tu snahu hrstky lidí v kotli posadí na prdel řehtačky a stereotypní pokřikování "JAPONEC".

Reagovat
smazaný uživatel

myslím ty řehtačky. Pár lidí se snaží no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsou děsný.

Reagovat
AjaxFans

V Plzni je mají taky někteří a naschvál sněma chodili provokovat k našem kotlu.Zakázat to zárověn s vuvuzelama

Reagovat
smazaný uživatel

Zakázat to...to by bylo stejný omezování fanoušků jako v případě zákazu vlajek na tyčích, bubnů atd. Proti čemuž bychom protestovali. Lepší by bylo odnaučit lidi takové píčoviny na fotbal nosit.

Reagovat
AjaxFans

Furt lepší,než když tě omezují,že tě nechcou pustit s bubnem,nebo megafonem.Odnaučit je tady něco těžké, u nás se musí zakazovat

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti rozumím. Taky mi vadí řehtačky, vuvuzely atd. Ale přijde mi, že zákazem řehtaček a spol. se dostaneme na úroveň tupců, co zakazují bubny atd. Něco jiného by bylo, kdyby měli ultras v kotli určité pravomoce a tam si to mohli zakázat.

Reagovat
AjaxFans

Já vím,zákazů už je tak dost.Ale nemyslel jsem přímo v kotlu vuvuz apod,spíš zbytek stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já mám dojem že si s tím Nova dost hraje. Takhle jasně hostující fanoušci na stadionu nikdy nejsou slyšet, ani Baníkovci ne. A kór aby takhle jasně "přeblikávaly" obě skupiny a ty si zřetelně slyšel oba tábory. To by musely být dvacet metrů od sebe a ty mezi nima.

Reagovat
OtecJaJ10

nova kurví fotbal

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nejsou fanoušci? Snad si viděl, že Sparťany ve svém sektoru okřikují !!

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda.

Reagovat
Shevchenko

To děcko co tam řve "Jablonec!"

Reagovat
smazaný uživatel

co víc chcou ?

Reagovat
stas87

kristova noho co to ten kraut spravil

Reagovat
smazaný uživatel

A jeje,uz jsem myslel,ze se zbavili superexperta Roberta Henna...podle zvuku rozebira sporny situace na hajzlu

Reagovat
stas87

kto to vlastne je?nejaky byvaly rozhodca?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to není nikdo z těch diletantů, to je televizní expert

Reagovat
smazaný uživatel

Je to byvalej sudi,ale v pameti nejak neutkvel a ty jeho rozbory naznacujou proc...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, na to že dřepí u televize a má možnost opakovaného záběru tak dělá dost chyb.

Reagovat
stas87

expert...toto slovo nemam rad,tym sa oznacuje kadejaky nymand tak kde ho vyhrabali?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde ho vyhrabali netusim,ale rika prospero,tak velmi casto jsou ty jeho rozbory spis k smichu nez nejaky rozebrani situace..

Reagovat
Puskas

především rozebíral úplně jasnou akci

Reagovat
smazaný uživatel

To vetsinou a kdyz je to neco slozitejsiho,tak to uplne otoci..

Reagovat
smazaný uživatel

kde to muzu sledovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Twe, co to má Jablonec za dresy?

Reagovat
smazaný uživatel

je nakej stream?

Reagovat
Radar

www.tipovani.cz

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
exse

Kurňa Baníčku ty šance musíte proměňovat

Reagovat
Losinho

Ta sestava Jablonce nevypadá zle, dneska Baník zlomí.

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza 0:0.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si nemuzu pomoct a vim, ze to bylo asi 100x omylano, ale to jsou zas debilni casy pro fotbal aby bylo dost lidi. Pro hostujici fanousky bude (pod)vecerni cas pitomy vzdycky (pokud to neni kousek) a pro domaci v pracovni den od 18h taky celkem nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartani, bojovali byste radsi o titul misto Plzne a Liberce se Slavii a Banikem, nebo vam vyhovuje, ze jsou ty dva kluby posledni dobou takhle dole? ja sam nevim co by se mi vic libilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nejsu Sparťan, ale když už by se mě někdo zeptal, tak bych byl nejradši kdyby Sparta bojovala o pozice kde se loni pohybovala Slávia a Baník.

Reagovat
Losinho

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Prát se o titul se Slavií.. Baník at klidně spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že to člověka baví v jakých sračkách se nachází naši nepřátelé. Ale není to takovej odvaz, jako porazit Slavii v plné síle v přímém souboji o titul 5:1, jako se to povedlo v roce 2000. A pokud jde o Plzeň a Slovan...souboj o titul s nimi má náboj, ale není to ono. Slovan pro nás není rival a Plzeň už vůbec ne.

Reagovat
smazaný uživatel

to byl teda zápasnický chvat

Reagovat
Radar

Byl velice tvrdě atakován. Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jablonec je neskutečně slabý, byla by škoda hrát to na remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale moc to nechápu, ten kádr je silný dost - Piták, Lafata, Kopic, Kovařík, Novák

Reagovat
Radar

Kádr není všechno, musí být i forma.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, ale dost lidí tu psalo, že Baník nemá kádr ani na 2. ligu, tak rozdíl 2 lig by se snad projevit měl, ne?

Reagovat
Radar

A to že to dost lidí psalo znamená, že tomu tak opravdu je?

Reagovat
smazaný uživatel

To byla ironie, já právě upozorňoval, aby si nebyli tak jistí. :)

Reagovat
Radar

Ach tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Na chachary to s přehledem stačí

Reagovat
stas87

co ten kapralik?bude to novy adamik?moc si ho z C nepamatam

Reagovat
Radar

Zatím vypadá šikovněji.

Reagovat
stas87

on hra asi za vion ci kde,potom siel do holandska a zlahla sa po nom zem,adamik aspon v CL nebol spatny ale nesadlo mu to u vas,fans dukly ale na neho asi nemaju dobre spomienky

Reagovat
adalbertus

dobrej zápas ale co goly

Reagovat
AjaxFans

Co bylo na choreu?Nova a dál?

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem si všiml novy ale jen novy

Reagovat
AjaxFans

možná jabat novu

Reagovat
stas87

preco siel dole fantis? ten sa mi pacil u lajny,tak snad to baniku pomoze

Reagovat
Radar

To samé Kukec.

Reagovat
stas87

jj,tak latalovi asi bude stacit bod,nebudem podla jedneho este neskonceneho zapasu sudit jablonec ale podla mna bude rad za 6-7 miesto,ich herny prejav postrada myslienku,v podstate sa spoliehaju len na brejky ktore casto pokazi prihravkou hracom banika

Reagovat
exse

Fantiš se mi dneska hodně líbil, navázal na výkony na jaře a pokud takhle bude pokračovat tak by ještě mohl naplnit svůj talent a třeba pomýšlet na repre.

Reagovat
Radar

Mohli by jsme ho střelit jako Vydru a zaplatit dluhy.

Reagovat
exse

Takvé nabídky na něho určitě mít nebudou, budou rádi když se jim vrátí těch 20 mega za který ho koupili.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem hlavně rád, že nakonec neskončil v Plzni.

Reagovat
stas87

zasa trapna poznamka o zniceniu ihriska fanusikmi banika toto je tak trapne a ohrate ze to vzdy nejaky blb vytiahne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

toto není normální už ku...

Reagovat
smazaný uživatel

Krasnej gol

Reagovat
Radar

Frydrychu, Frydrychu...

Reagovat
stas87

kristova noho,to je hlupak ten frydrych

Reagovat
cubinho

Spíš Kopic je skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dvakrát za zápas, jinak je neviditelný, možná se na jeho hru dobře kouká, ale ta produktivita

Reagovat
cubinho

Nevím, přišel jsem v 80. miuntě. Obvykle se mi Kopic hodně líbí.

Reagovat
stas87

nn,v takej situacii ten hrac moze ist len do centru alebo prihravku na vapno,nemoze zo seba urobit hlupaka na metru kludne ho mohol vystat az do konca,ten kopic by do neho narazil a padol na prdel,on sa rozbehol do jednej strany a ostal stat

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že ten fotbal zas tak jednoduchý není

Reagovat
stas87

ja som beka hraval sice na trapnej urovni ale vzdycky ma ucili neskoc utocnikovi na prvy pohyb,to frydrych spravil a kopic cez neho presiel...

Reagovat
fabec1222

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka lituju že sem si nedal na Man City a Jablonec.

Reagovat
smazaný uživatel

To je klasika z minulého roku, jsme lepší a dostaneme takovou haluz.

Reagovat
cubinho

Nejlepší ligový útočník

Reagovat
smazaný uživatel

skončí 5:0 ještě ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj dvou sestupujicich tymu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

neblij, Banik muze zachranit jedine Latal, kadr je strasnej a Jablonec byl dneska podle ohlasu horsi tym, takze oba sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Latal to dneska prokaučoval ..

Reagovat
Radar

A to víš po prvním zápase. Proč nepracuješ pro sazkovky?

Reagovat
smazaný uživatel

obcas mi prijde, za jim vydelavam poradny penize

Reagovat
AjaxFans

To nasere dostat fíka ke konci.Ale jde vidět,že změna majitele se projevuje na výkonech skoro totožného kádru

Reagovat
tomasinho

Top je fakt v prdeli tohleto.

Reagovat
mickey mouse

Lafata! Peníze!

Reagovat
smazaný uživatel

Presne takovej zapas jsem Baniku pral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jo Sparťan musí mít radost z neúspěchu druhých, když už nedělá radost vlastní klub, co?

Reagovat
frankiefcb

tak já bych měl taky radost, kdyby Sparta prohrála.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by nedělal radost?

Reagovat
smazaný uživatel

Dva roky bez titulu, několik bezmozků v kotli, v evropských pohárech vypadnutí s rumunským a rakouským klubem.

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti Baníku to je fantazie..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

"No jo Sparťan musí mít radost z neúspěchu druhých, když už nedělá radost vlastní klub, co?"

Reagovat
smazaný uživatel

S jakým rakouským klubem jsme vypadli? Pokud si dobře pamatuju, tak Wustenrot Salzburg jsme po výsledcích 0:0 a 3:0 vyřadili.

Reagovat
smazaný uživatel

Admira?...Vidím do budoucnosti.

Reagovat
Radar

Asi teprve vypadnete

Reagovat
stas87

o tych fans z kotla som sa dneska bavil s kamaratom,cca 5 rokov spat jazdil na zapasy sparty a povedal mi sam co tam chodi za ludi,vacsich pitomcov vraj v zivote nevidel a to tych bezmozgov na treningoch potkava denne desiatky

Reagovat
smazaný uživatel

Na jakých trénincích proboha.. jestli jde o ty. co se chtějí prát, tak to jsou idioti všichni bez rozdílu komu fandí..

Reagovat
stas87

nie,on robi kickbox aj normalny box,bezmzog to rozhodne nie je,v zivote nikoho nezbil okrem ringu,od tych ludi sa distancuje,popisoval mi niektore veci okolo spartanskych fanusikov a tvrdeho jadra,sorry ale nemienim to tu rozpisovat,zhrnem to len do jednej vety-vratit sa o nejakych 60 rokov spat taky by sa spartani nestratili....

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi, kteří se jdou mlátit kvůli tomu, že druzí fandí někomu jinýmu jsou idioti.. to ti neřekl kamarád nic objevnýho.

Reagovat
stas87

nie povedal mi ehm nejake suvislosti co sa tyka vasho kotla....nejde az tak o mlatenie ale sorry tebe je zbytocne to vysvetlovat

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně to není nic, co by nás zajímalo, kvůli čemu bychom měli být smutní, nebo veselí.. Prostě nic.

Reagovat
stas87

skor nema zmysel to pisat tebe kedze sa o tuto problematiku nezaujimas

Reagovat
smazaný uživatel

Pche, Marty je fanatik tělem i duší.

Reagovat
stas87

ok,len taky jeden maly postreh-pozna chlapca co chodi do posilovne,na prsiach ma vytetovany znak sparty a okolo neho hakovy kriz...to uz nie je normalne

Reagovat
smazaný uživatel

No...není. Ale s nadsázkou řečeno, je to běžný.

Reagovat
AjaxFans

To je přece dneska "normální" neé?Samý sportovec z muay thai,kick,mma a opod a pak nejlépe dokopat někoho,kdo o to nemá zájem

Reagovat
smazaný uživatel

Před pěti lety tam bylo nepočítaně pitomců, nebo dneska?

Reagovat
stas87

pred 5 rokmi,mozno ste si to uz vycistili ale nemyslim si ze vsetko je prec

Reagovat
smazaný uživatel

Mně spíš přijde, že tam je víc pitomců teď, než předtím. Nebo přesněji řečeno, ubylo schopných lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Marty má pravdu, tohle jsou argumenty pro to že Sparta dělá radost.

Reagovat
goodbay

no jenže Vaslui nejsou žádní nazdárci...Baník už asi zapomněl na veletěžkého soupeře z Mogileva že? Si zameť před svým prahem, než tu zase něco vybleješ.

Reagovat
Shevchenko

Zase do toho vtahujte ten Baník. Proč to stavik asi napsal?

Reagovat
smazaný uživatel

To si piš, že nám dělá Sparta radost. I bez titulu se bylo v minulé sezóně z čeho radovat. Měl jsi vidět ty návaly veselí po zápase v Plzni, Jablonci, Liberci, nebo doma s potratama, s Baníkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, nadáváš někomu do potratu a pak tu budeš říkat, jak jsou vymatlaní jen někteří Sparťani.

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako? Jednou za uherák použiju ostřejší slovo na adresu Slavie a ty se z toho můžeš podělat. Tak ok, jsem vypatlanej sparťan. Přiznávám to, jsem na to hrdý. Takže teď mám jako vypatlanec licenci nadávat na Slavii, aniž by mi tu nějaká Sibyla dávala kázání.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo. :)

Reagovat
Ligter

Teda já mám někdy pocit, že ostatní nadávat můžou, zatímco sparťani jsou (jediní) vymatlaní.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, jen Sanchu jsem měl za jednoho z těcch inteligentních. Mi nevadí nějaké to škádlení, třeba i s použitím nadávek. Ale mám i kámoše, kteří fandí jiným klubům, ale určitě bych jim nikdy neřekl, že jsou potrati. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě zas nedělá problém říct něco na plnou hubu. A zrovna v tomhle případě slovo potrat chtělo na svět . Kamarády slávisty, nebo jiné fanoušky mám a respektuju je. Moje nesympatie se přenáší pouze na klub, trenéra, hráče a fanoušky jako celek. Jednotlivci mi nevadí a jejich fandění respektuju.

Reagovat
Ligter

Já nevím, já bych „potraty“ vůbec neřešil, a snažím se to nevnímat kvůli tomu, že je SanchoPancha taky sparťan. Mně to přijde spíš jako poškádlení, nic strašného.

Reagovat
goodbay

přesně a ještě pak jsou za namachrovance a nabubřelce

Reagovat
smazaný uživatel

Rad si tady zejtra proctu diskuzi plnou prispevku chacharu,ktery jiste budou drzet palce Sparte na Dukle...

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem neveril, ze to tam Jablonec dotlaci, ale jo

Reagovat
cubinho

Ta zelená barva jabloneckých dresů je fenomenální

Reagovat
frankiefcb

to je pech toto. Klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, to zas bude nářků

Reagovat
Puskas

Hmm, tak první branka z ofsidu...

Reagovat
frankiefcb

Tak mně to bylo jasné už při té první opakovačce během zápasu. Co už. Kluci nehráli tak mizerně jako minulý rok a ten výkon už nějak vypadal. Z Budějek to chce nějaký ten bod.

Reagovat
smazaný uživatel

No, jo, ofsajd, já si to hned říkal, Pelta se jen culí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta úřadoval

Reagovat
cubinho

Ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Vrátit Baníku cinklý jaro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Jablonec - vloni neuznaný gól Svěrkyho v 2. minutě, na jaře špatný výkon sudího na Bazalech...

Reagovat
centos

Tohle místní moulové vůbec nevidí, nemá smysl jim to vysvětlovat.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
centos

Ty ne, tebe mám rád.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
frankiefcb

?? Vím o příbrami, že to bylo zaříznutí, ale jinak nás rozhodčí zařezávali na začátku jara pravidelně. Shodou okolností i proti Jabku.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi neuvěřitelná cikánská piča...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Tak tohle bylo kruté.

Reagovat
smazaný uživatel

tebe by měli cinkout do hlavy aby ses vrátil do reality a přestal tady psát ty svoje bludy

Reagovat
centos

Serte na něj

Reagovat
clinger

cinklým jarem je slavný jiný český klub

Reagovat
Ligter

SYNOT?

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Křeč.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc?

Reagovat
goodbay

..když je to pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Nevím, jestli křeč. Já to spíš nadhodil a nehodlal jsem ani moc řešit kdo v tom byl a kdo ne. Názor na to, je dán klubem, kterému člověk fandí. O pravdu/lež už tak nejde.

Reagovat
AjaxFans

Si blázen?

Reagovat
goodbay

tak ne no, Sparta podváděla nejvíc ze všech a proto se na ní nepřišlo a ulovili se jen malé ryby stačí?

Reagovat
AjaxFans

To už je lepší Navíc na nás to byla bouda od Brňáků

Reagovat
centos

Ofsajd jako loni, jo? :) No nic, hlavně navázat na výkon..

Reagovat
Radar

Reagovat
cubinho

Švenger: Jak MTK tak APOEL patří do světové špičky.

Reagovat
cubinho

*evropské

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by se vrátit do Sparty, nějak z něj vyprchala naše arogance .

Reagovat
rufus

Tu má každý sparťan v sobě, lehce ji najde, až se vrátí zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
JozkokozleJ

Pravda, v rozhovoroch uz v drese Senice na mna posobil dokonca sympaticky.

A to celu minulu sezonu mi prisiel ako vzor vymastenosti (je to zrejme tak ako pises)

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom mluvil celkem rozumně, a pak tam vpálil toto.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

vsadím si 2 na Spartu na moravske "derby"remízu a to všechno za pětibábu a běda těm který mi to skurví

Reagovat
smazaný uživatel

tak to aby se Zbrojovka dneska snažila

Reagovat
Marv

1. FK Příbram - Slovan Liberec 2:1

Dukla Praha - Sparta Praha 0:2

1. FC Slovácko - Zbrojovka Brno 2:1

České Budějovice - Sigma Olomouc 0:1

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 1:1

Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové 4:1

Slavia Praha - Vysočina Jihlava 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska jsem hlavne zvedavy kdo nastoupi ve stoperske dvojici. Pred pripravou by me vubec nenapadlo, ze Svejdik bude mit vubec nakou sanci na zaklad. A snad se uzdravi Matejovsky. Gil asi dostane prednost pred Vidlickou hned. A taky by me zajimalo jestli ten Balaj uz ma natrenovano a bude na lavicce. Kazdopadne dneska to musi byt za 3 body.

Reagovat
Losinho

Sigma na tiketu, snad nezklame.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma, Plzeň a Katka Emmons na zlatu či stříbru.

Reagovat
Losinho

Plzeň v handicapu, Katce moc nevěřim, ale uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se v tom moc neorientuju ale v kurzech na vítězství té třetí, či na její umístění na 2 místě už je obrovský skok. Tak snad to vyjde. Plzeň sem měl taky dát do handicapu, pravda.

Reagovat
Losinho

Já se v tom neorientuju vůbec, soudím jenom podle probíhající kvalifikace.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se někde sledovat?

Reagovat
Losinho

Sorry, čtu to až teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Škoda, ale chybělo furt dost. Respektive chyběla povedenější kvalifikace.

Reagovat
AjaxFans

Tak co?Kolik dojede Bobíků?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes dukla vyhra

Reagovat
C-M@ster

Tak su zvědavej, kdo z favoritů rupne. kdyby Liberec hrál s někým těžší, byl by jasná volba. Takto je to tak 50:50, ale stejně tipuju, že aspoň remíza bude.

Plzeň získala postup v suchým triku a měla by vyhrát.

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka

Reagovat
Erdovec

na Sigmičku celkem padají kurzy na netu, jen Chance se nedá přemluvit a furt drží 2,4

Reagovat
smazaný uživatel

Měl sem na ňu dat ještě včera za 2.6

Reagovat
FCSL

Už jsme mohli vést tak 0:3. Neuvěřitelný.

Reagovat
FCSL

Konečně

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta, jak jinak. :)

Reagovat
REPLIKATOR

Ho fauloval. A to nesmí.

Reagovat
Losinho

Liberec hraje s osamoceným Šuralem na hrotu?

Reagovat
REPLIKATOR

Jo, celkově je ta sestava zajímavě poskládaná. Kušnír v záloze. Nezmar nehraje.

Reagovat
Losinho

Koukám. Ale drtíte je.

Reagovat
REPLIKATOR

Příbram je marná.

Reagovat
FCSL

Nezmar je zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezmar je marnej

Reagovat
FCSL

Nezmar je právě skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

na ligu jo, ale uvidíme jak mu to půjde proti kluži. Přijde mi takovej neohrabanej, dal bych tam radši šanci tomu Tothovi

Reagovat
FCSL

Nemít ho s Karagandou, tak jsme venku už. On si to hlavně okecá pořádně, v tom je nenahraditelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Je ta Dukla teda na Čt 2 ? Jestli to nějak kvůli olmypiádě změní, tak mě trefí...

Reagovat
Losinho

Ano, je.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Už tu na to čekám jako na smilování.

Reagovat
smazaný uživatel

OT :Balotelli: Hrať za Barcu? S dievčatami nehrám!

Reagovat
smazaný uživatel

starý

Reagovat
smazaný uživatel

A nepravdivé.

Reagovat
FCSL

0:2

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
FCSL

Takovej zápas byl potřeba, uklidnit se trošku, nabrat sebevědomí.

Reagovat
FCSL

Wow Vácha Krásnej přímák

Reagovat
REPLIKATOR

Vácha z přímáku 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Příbrám se vrací ke staré klasice. Vypadá to na sestup.

Reagovat
FCSL

Chcem zas úplně na špici no.

Reagovat
REPLIKATOR

Fleišman umí i pravou

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec hraje docela slušně, ale je to dáno spíš katastrofální Příbrámí. Hlavně ať se nenechají uchlácholit před LM.

Reagovat
REPLIKATOR

Naprostý souhlas

Reagovat
Losinho

Příbram hraje úplně stejně jako v přáteláku proti nám. Naivně, bez zájmu.

Reagovat
Losinho

A Příbram bude po 1. kole tam, kde klidně může být i po 30.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak, byl bych pro, ale když vezmeš kádr a schopnost vítězit doma pravidelně 1:0 tak jsou daleko větší adepti na sestup.

Reagovat
JozkokozleJ

Dnes bola Pribram neskutocne slaba.

Reagovat
adalbertus

a já dal 1X na příbram GL radši slovensku a madarsku než...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
adalbertus

to je vid,starka to musel prodat karlovi nebo já už nevím co už jsem z toho na prášky

Reagovat
smazaný uživatel

Místo abys byl rád že máte dalšího kamaráda v boji o záchranu tak tady spřádáš takové konstrukce.

Reagovat
adalbertus

do hradca už nelez

Reagovat
smazaný uživatel

za dva týdny su tam jako na koňu

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký kamarád v boji o záchranu?

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram přece.

Reagovat
smazaný uživatel

Měls dá handicap na Plzeň.

Reagovat
adalbertus

handicap dam ale 02,tutovka dne

Reagovat
FCSL

Sázkovky tě maj rádi asi. Mě taky.

Reagovat
adalbertus

dělat sponzora taky není k zahození

Reagovat
FCSL

Ideální zápas

Reagovat
exse

Škoda hromady neproměněných šancí, 10:0 by vypadalo lépe. Každopádně by to mělo stačit na zavření úst haterům a na naladění dobré nálady v týmu před Clují.

Reagovat
smazaný uživatel

10:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jakým haterům? Myslíš lidem, kteří se na věc dívají objektivně a nemají oči zaslepené fandovstvím?

Reagovat
exse

Myslím lidem, kteří nedokáží uznat kvalitu soupeře a odsuzují tým, který splnil úkol, a hodnotí kvalitu jeho hry po pár nepovedených zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se hodnotí zmíněné dva zápasy, tak se mám snad počítat i s budoucností nebo co? Prostě ty dva zápasy odehráli příšerně, a ta kritika tomu odpovídala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

To je tvůj názor, já ti ho neberu.

Reagovat
Corosian

To je hezky ze to rikas zrovna ty, ktery neustale i pres to ze Sparta vyhrala tak si ji kritizoval za jeji hru a nefotbalovost...

Reagovat
smazaný uživatel

Sancha

Reagovat
smazaný uživatel

Vběhl nahý na hřiště?

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale už tam typicky hrozí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Co to mělo být ?

Reagovat
exse

To je tvůj názor, já ti ho neberu.

Reagovat
REPLIKATOR

Lyulka si to dobře dával, na RB už Kušníra nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle faul na hranici 16 ? Rozhodčí dostal dobré noty.

Reagovat
adalbertus

pěkně

Reagovat
cubinho

Příbram sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

pučíš mi tvou křišťálovou kouli?

Reagovat
cubinho

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Karta nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Od komentátorů ani slovo k fanouškům Sparty, kteří už odpálili několik petard. Kdyby Baníkovci odpálili jen jednu, to by bylo keců

Reagovat
smazaný uživatel

To i kdyby nevypálili, viz komentátoři včera.

Reagovat
adalbertus

pekná branka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Goooool

Reagovat
smazaný uživatel

Hele proč dneska nehraje to křídlo, které je údajně o dvě třídy lepší než Pilař?

Reagovat
REPLIKATOR

Kaloudův čas přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl na mysli toho Sparťana.

Reagovat
Didier Drogba

Luďa Pernica

Reagovat
smazaný uživatel

Ach Sparta, Sparta..to bude zas hra tuto sezonu

Reagovat
Ligter

To se rozjede a od třetího kola to už bude překrásná kombinační hra.

Reagovat
Shevchenko

Tohle hřeje na srdci po tom včerejšku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Zlámal

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu že se v Budějovicách hraje, vždyť tam leje jak ve sprše.

Reagovat
smazaný uživatel

Co že Hubník nehraje? To byl před ochodem do Polska v životní fazoně nebo se zkrátka zkazil v Polsku?

Reagovat
smazaný uživatel

Máme přetlak v útoku. Přijde na střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

A ten Golban to je co zač? Pokud jsi ho třeba viděl v přátelácích nebo tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoper na hostovačce z Lokomotivu. Moc se mi zatím nelíbí, je hodně zbrklý a kupí chyby. Ale prý má talent a třeba je to jenom o souhře.

Reagovat
smazaný uživatel

Až dohraje Dukla, tak si vás asi pustím, i když podle onlinu vypadá Brno zajímavěji dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

V Budějovicách neskutečně leje, balóny odskakujou, kombinace je mizerná takže se stírá rozdíl ve kvalitě. Ale snad to urvem, obrana Budějovic nevypadá zrovna pevně.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle onlajnu vypadají Budějovice nebezpečněji, ale idnes, že jo? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí píská jako faul úplně všecko takže majou dost standardek, páč zhusta padajou. Sandro už dostal žlutou za simulování. Ale ve hře je jasně předčíme, kombinačně aji takticky. Snad to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Karoch mě začíná srát čím dál víc, začínám být na něj alergický.

Reagovat
Ligter

Ach bože, to je jalovost.

Reagovat
Maritazzi

Tak co teď vyblil zas Karoch, to je neuvěřitelný, ten člověk jde neskutečně dolu. Gil jako jediný ze Sparty schopný centru, podpora útoku nebyla špatná a on si tam cucá z prstu, že nepodporoval útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se taky moc nelíbil, teda viděl jsem první poločas, pak jsem šel do obchodu a vrátil se před chvíli, ale hodně přihrávek tam kazil a dopředu v podstatě nulový.

Reagovat
Maritazzi

Mně se nelíbil dozadu, to mi přišlo dost naivní. Ale jinak dopředu tam dal dva nebo tři přesné centry do šance, Pamič mi dneska přijde možná ještě horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pamič nic moc už loni, jestli s ním nezamávalo to, když ho Sparta nechtěla pustit na repre.

Reagovat
Maritazzi

Průměrák, on sice jezdí po lajně nahoru dolů, ale většinou je to k ničemu, má vždycky víc dotyků s míčem než je potřeba, dozadu taky žádná jistota.

Reagovat
Manik...

Kweuke je hroznej tragéd ten nemá ani na českou ligu!!!

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Manik...

vidíš ho?

Reagovat
exse

Ty vole kde se tihle lidí berou?

Reagovat
smazaný uživatel

Z Kamerunu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer to nezvládá.

Reagovat
adalbertus

5 minut

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

No jo 5 minut nastavení, aby si Spartička dala gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no, ale soupeři Sparty by si již měli na podobné nastavneí v rozemí 5-9 minut měli zvykat.

Reagovat
smazaný uživatel

hrát se 90 minut, tak mám radost

Reagovat
smazaný uživatel

Daňek výborný.

Reagovat
adalbertus

Votroci!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jóó to bude klepec !!!! 3:0 ? Už půlka bude 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

wow, tak jestli uz pulka bude 1:0, tak to bude darda

Reagovat
smazaný uživatel

No co sem psal. 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

a co jsem psal ja? proste darda

Reagovat
smazaný uživatel

Darida? Může bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze Fillo nebude moct hrat

Reagovat
smazaný uživatel

a kto miesto neho?

Reagovat
smazaný uživatel

Hora nebo Stipek

Reagovat
smazaný uživatel

no, uz sa ale tesim, nech uz to zacne

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky, a zajem slovenskych fanousku me velice tesi

Reagovat
smazaný uživatel

budes priamo na stadione?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, budu tak 300 metru od nej, protoze musim sedet v praci

Reagovat
smazaný uživatel

dovolená?

Reagovat
smazaný uživatel

nj jenze ja to musim dat vedet mesic predem a v tu dobu me nenapadlo, ze uz se bude hrat fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

ja si ku vam nejaky vikend urobim vylet

Reagovat
smazaný uživatel

tak se muzeme pak spolu domluvit a zajit nekam na pivko a jit spolu na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Výpověď? Neschopenka?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte prosím někdo jestli dávaj dnes Plzeň v TV? Popřípadě kde? Díky moc.

Reagovat
smazaný uživatel

nova sport dava..

Reagovat
smazaný uživatel

Bolek - Rajtoral, Ševinský, Procházka, Limberský - Darida, Horváth - Fillo, Kolář, Malakyan - Bakoš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

Je tento rok zase nějaké stránka, kde se dá dívat na online streamy z GL?

Reagovat
Losinho

Sazkatip.cz (bývalé Tipování.cz)

Reagovat
smazaný uživatel

To je poezie. Kdyby hrál Shakespeare fotbal, tak za Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolar chcel strielat, ne prirhavat

Reagovat
smazaný uživatel

Sledovat Bakosov je pohyb je luxus

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

To je co ty figuríny v bílých dresech? A kdy přijdou hráči Hradce?

Reagovat
smazaný uživatel

to je az neskutocne, za cely polcas si nedali 3 prihravky po sebe

Reagovat
smazaný uživatel

teraz dali 4

Reagovat
cubinho

Darida je drsný

Reagovat
smazaný uživatel

ta golova tecka tomu ale chybela

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přijde mi, že ta plzeňská křídla jsou docela slabý, tedy alespoň oproti minulému roku.

Reagovat
smazaný uživatel

z Malakyana sa da urobit kvalitny futbalista, ma v sebe potencial, ale Filo mi tam proste nesedi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i ten Malakyan je dneska mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

to hej, zatial stratil kazdu jednu loptu

Reagovat
cubinho

Furt soluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se mi zase na něm líbí, že to zkouší, spíš mi přijde, že mu moc nešlo zpracování. Ale Kolář je dneska výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

jen at soluje, vedeme, tak si to muze dovolit a kdyz se mu to povede, tak si zvedne sebevedomi

Reagovat
cubinho

Reagovat
cubinho

Malakyan se musí vyhrát, ale Fillo je bohužel celkem mimo Kdysi jsem v něm viděl budoucí oporu repre...

Reagovat
Losinho

Malakjan je dobrej, to Fillo je průměr.

Reagovat
Losinho

Chce to zlepšit koncovku a Hradec dostane na cestu domů pořádnou nálož.

Reagovat
smazaný uživatel

chce to stahnout Filla, Edgar taky nezari, ale ten to ma v sobe, Fillo to nechal nekde v Norsku nehlede na to si myslim, ze Fillova pozice je primarne podhrot a ne kridle, tam je utopenej..

Reagovat
Losinho

Kdo by šel místo něj? Ďuriš? Hora?

Reagovat
smazaný uživatel

Sel by Duris, ale prani je Hora nebo Stipek

Reagovat
Losinho

Hora mě nijak neoslnil...toho Štípka jsem v životě neviděl, jaká je asi tak šance, že se tuhle sezónu dostane na hřiště?

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba rikal, ze dostane, ale moc tomu neverim, leda by se nekdo zranil

Reagovat
Losinho

Hm, tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zvědavý na toho Štípka, nebo by se dal nasadit Řezník a Rajtoral na křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reznik je mimochodem taky strasnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se divíš, když nemá absolutně zápasové tempo? Moc ho nechápu, proč se do Plzně tak hnal.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych rekl, ze je tady i celkem spokojenej, penize ma slusny a par zapasu si odkope, plus tu ma pritelkyni, takovou hloupu stetku

Reagovat
smazaný uživatel

:) ... ale ten kluk už měl dneska kopat někde v Evropě.

Reagovat
Miguel19

Ty jí znáš?

Reagovat
smazaný uživatel

nene, ale kamarad myho kamarada

Reagovat
Miguel19

Já myslel, že už je známá po celý Plzni tak..

Reagovat
smazaný uživatel

stetku?

Reagovat
Miguel19

Jo, ta už vystřídala půlku hokejový Plzně a půlku fotbalový..

Reagovat
smazaný uživatel

Máte foto? :)

Reagovat
Miguel19

Já jo, ale fakt to sem dávat nebudu..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sem klidne dat muzes, protoze pritelkyne fotbalistu jsou verejne znamy

Reagovat
Miguel19

Tjn, ale furt je to moje kamarádka..A když jsou veřejně známý, tak si to určitě najdou

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto pripade je ale znamejsia ona, nez on

Reagovat
smazaný uživatel

To samé Wágner, moc nechápu, proč jste tam těch hráčů natahali tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

abychom meli nahradu v pripade odchodu hrace ze zakladu, abychom ho pak nemuseli shanet na posledni chvili za mnohem vetsi penize

Reagovat
Losinho

Řezníka jsem naposled zaregistroval, když se ho tu baníkovci snažili všemi silami dostat do základu jednadvacítky místo Čelůstky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Řezník byl lepší než Čelůstka, pak se zranil a šlus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Čelůstka byl s tím týmem sehraný, lepší do obrany. I na EURU "21" byl jeden z nejlepších.

Reagovat
Losinho

Ďuriš na placu

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom zle?

Reagovat
Losinho

Chtěl jsem ještě nasledovat Malakjana, mám vsazeno že nedá gól...

Reagovat
smazaný uživatel

ja to nechapu, minulej rok Vrba zlomil nad FIllem hul, poslal ho do becka a ted nad nim z nejakyho duvodu drzi ochrannou ruku..

Reagovat
smazaný uživatel

Místo koho šel Duriš? Jsem prošvihl začátek.

Reagovat
smazaný uživatel

Malakyan

Reagovat
smazaný uživatel

Nech daju Uskovica, som zvedavy ako sa ukaze..

Reagovat
Miguel19

Kolář hraje dneska výborně. Možná nejlepší na hřišti.

Reagovat
taws

Hej Plzeňáci jak je to s tím Neuwirthem? vím že tam hrál strašně, ale je ted zranenej nebo ho Vrba úplně odstavil? Baníku by se pořád hodil a myslím, že on sám by se tomu úplně nebránil..mimochodem má velký plus za svou profilovku na facebooku

Reagovat
smazaný uživatel

No, a někde zas je fotka, kde je omotanej se šálou Plzně a to hrál ještě za nás..

Reagovat
taws

jo, tím mě taky naštval...ale prej to bylo tak že šli do hospody s Bystroněm, kterej už hrál za Plzen a nechal ho s tím vyfotit

Reagovat
frankiefcb

nic hrozného.

Reagovat
smazaný uživatel

treba uz dat druhy gol kurva

Reagovat
Miguel19

Fillo se 2. poločas zvedl..

Reagovat
Miguel19

Náááááááááááááááádhera

Reagovat
Miguel19

Procházka nádherný pas na Bakyho

Reagovat
smazaný uživatel

Mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeek...paradna akcia

Reagovat
cubinho

Hodně dobře

Řekl bych, že Fillo je druhý poločas možná i nejlepší na place

Reagovat
Miguel19

S Kolářem.

Reagovat
cubinho

Plzeň vyhraje 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

komentar na Idnes, to je neskutecny kdo tam muze psat

"Počet diváků (NaN% z kapacity 11700 diváků)

Fillo místo střely zvolil prudkou přihrávku před branku. Před Daridou však obrana odrvátila míč na další rohový kop."

62. Kolář si vyměnil míč s Kolářem, který však o něj přišel.

64. Pokus Bosňana Harby levačkou přes zeď, skončil nad Borkovou brankou. Plzeňský brankář si zatím nepřipsal žádný těžší zákrok.

69. Šisler jako první hradecký hráč vyzkoušel pozornost brankáře Borka.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

Ale jo, ono to s tím Fillem i půjde. Když uvidí, že má důvěru, tak by mohl být platným. Ve 2. poločase je TOP.

Reagovat
smazaný uživatel

A Berger je spät v Dukle?

Reagovat
Miguel19

Jo. Včera hrál..

Reagovat
smazaný uživatel

ale len hostovanie?

Reagovat
smazaný uživatel

nn on byl na hostavni u nas, ted se vratil z hostovani zpatky do Dukly

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ja som myslel, ze v zime prisiel na prestup

Reagovat
Miguel19

Fillo

Reagovat
Miguel19

Tak ne Ale Lindr kvalitka

Reagovat
smazaný uživatel

Lindr

Reagovat
smazaný uživatel

krleš

29.07.2012 09:08

Jóó to bude klepec !!!! 3:0 ? Už půlka bude 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze dame ctvrtyho

Reagovat
smazaný uživatel

Současně se hrají dva zápasy, z toho TEP-MB nepochybně atraktivnější...A tady každý komentuje jenom PLZ, to je vrchol...

Reagovat
REPLIKATOR

Nepovídej

Reagovat
smazaný uživatel

spíš se nad tim pozastavuji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Takže asi nebude atraktivnější...

Reagovat
smazaný uživatel

přinejmenším to nebyl zápas na jednu bránu

Reagovat
smazaný uživatel

ale Plzen nehra nejaky stereotyp, aj ked je to stale na jednu branu, je sa na co pozerat, krasne akcie..

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím, jen mě překvapilo, že se tu nenašel nikdo, kdo by k tomu zápasu něco napsal, jakoby to nikdo nesledoval..

Reagovat
cubinho

Protože Teplice ani Boleslav nemají žádné fanoušky. A fotbal Plzně je atraktivnější než kterýkoliv jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říci jestli je lepší se koukat na 90ti minutové atraktivní obléhání hradecké branky, nebo sledova duel nahoru-dolu celků, které chtějí hrát na špici tabulky. Pro mě, jako nezaujatého fanouška Liberce vyhrála druhá možnost a tentokrát jsem rozhodně nelitoval, jen jsem čekal, že takových lidí bude víc. Tím bych to uzavřel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav bez Chramosty netahne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

protože plzen je v TV, tak lide muzou sledovat a komentovat, zatimco MB by si museli pustit stream. a to už s komentováním, je proste horší než mít tv + pc

Reagovat
smazaný uživatel

Magera červená.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím adalberta a jeho Hradec.

Reagovat
adalbertus

zalez vole a bud rad že žiješ

Reagovat
smazaný uživatel

tak by ta tabulka mohla skončit, aspoň ty kluby v tom sestupovým pásmu

Reagovat
smazaný uživatel

100% souhlas Přibram a Hradec dolů.

Reagovat
adalbertus

ty kurvo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia v prvním zápase (moje přání na sestavu): Berkovec - Nitrianský, Hubáček, Latka, Čonka - Petrák - Koreš, Kisel, L. Jarolím, Juhar - Vošahlík ... Ale je mi jasné, že bude hrát Škoda a Čontofalský a budu věřit trenérovi, že ví co dělá. Pravda leží na hřišti... A bohužel, musí hrát Hubáček i L. Jarolím, protože po tom, co jsem viděl v přípravě nevěřím Hurkovi, že by mohl nastoupit, jediná škoda je Veselého, ale ten se snad bude na hřišti pravidělně objevovat, plus samozřejmě chybí dva stopeři, což je pro nás nesmírná zátěž a jediná rozumná alternativa je asi opravdu jen David... Tak uvidíme, už se těším

Reagovat
Losinho

Tak Škoda si základ za přípravu jednoznačně zaslouží. Hub bude (doufám) jenom zaskakovat a na příští kolo už uvolní místo Dobrotkovi. Veselý určitě bude střídat a časem se do sestavy třeba dostane. Co teda ten Hurka? Nějak se zbrzdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jenom doufám, že nebude hrát Vošahlík. Hlavně kvůli tumo, že je to jen hostování bez opce. A Hurka? Ten byl měl a hrát musí, jednoznačně náš nejlepší talent a i v přípravě se jevil dobře. Petrák - Hurka, Kisel, Jarolím, Juhar - Škoda. Eventuelně místo Hurku Koreš.

Reagovat
salami

co já vim, tak slušně se ted z těch mladejch jeví hlavně tusjak, kterej možná bude dostávat šance právě na ukor Hurka a dobře si vedl Zmrhal, kterej by mohl nahradit Lukáše Jarolíma pokud LJ nezačne hrát daleko líp než loni, lonská sezona mu vyloženě nevyšla, Škoda má formu, tak mu snad vydrží zdraví

Reagovat
Losinho

Jojo, Tusjak a Zmrhal byli prej vážně z mlaďochů nejlepší, Hurka se prej po začátku přípravy trochu vytratil, ale sám jsem přípravu neviděl.

Reagovat
salami

taky to mám z druhý ruky, já Hurku nemám rád, takže mi nevadí, že se neprosazuje, i když jsem spíš doufal, že mu vyjde pár zápasů, přidá se k tomu že je to mládežnickej reprezentant a někam ho slušně střelíme

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám v monstrózní začátek. 4:0! 2x Škoda, Kisel, Juhar.

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Řekneme si po zápase.

Reagovat
goodbay

jsem zvědavej co mi řekneš , si nějak ten výsledek přetočil vid?

Reagovat
didosh

chyba systému....

Reagovat
goodbay

no, tak nakonec plichta, abychom se nehádali

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska prostě vyhraje Vysočina, jinak to nevidím, doufám že nastoupí nějaká podobná sestava:

Blažek - Karlík, Tlustý, Šourek, Josl - Jungr, Koloušek - Masopust, Kučera, Mešanovič - Tecl ale pravděpodobnější je ta co je v preview

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

...kam jste vlastně brali Radu? stoper nebo DM?

Reagovat
smazaný uživatel

DM, protože se zranil Marek a bude několik měsíců mimo hru, takže s ním vedení asi ani nepodepsalo smlouvu...

Reagovat
smazaný uživatel

věřím

Reagovat
Miky.77.14

Dneska Slavia 2:0

Reagovat
Losinho

Věřím ve výhru, ale ten kurs 2.78 na neprohru Jihlavy (Fortuna) docela láká.

Reagovat
miky10

Slávijééééééé jedéééééééém

Reagovat
Losinho

A já jedu směr Eden, prej má bejt slušná návštěva, tak jsem zvědav

Reagovat
smazaný uživatel

spíš to vypadá na nějaký bojkot. Co vás tak málo ! ?

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Čontofalský - Nitrianský, Latka, Hubáček, Čonka - Petrák - Koreš, Jarolím, Juhar - Kisel - Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatický tím

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrotka je zranený?

Reagovat
Losinho

Ano.

Reagovat
Miguel19

To už řvali Juhar ven?

Reagovat
Losinho

Ne.

Reagovat
Miguel19

Gólík

Reagovat
havrys99

Lukáš Vaculík, tahá mě za culík

Reagovat
Fernando_Torres

No Latka už si asi myslí, že liga je mu malá, podle toho co tam předvedl před tim gólem...

Reagovat
smazaný uživatel

Koloušek!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla nádhera.

Reagovat
Miguel19

Trošku gól Kolouch

Reagovat
fabec1222

Legendární match

Reagovat
rufus

Zatím se to vyvíjí hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

kde to pozerate?

Reagovat
fabec1222

ČT2

Reagovat
fabec1222

Sparta zkušeně používá Juhara jako sabotéra

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jim buuuura!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale se divím, že se o Komňackého neperou kluby, Vrba je skvělý, ale Komňacký ještě o nějaký ten fous lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím, mám se ještě dívat? Proboha, co se tam děje? To čekali, že namotivovaná Jihlava se podělá u Průhonic nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

kurva nebol offside do pici

Reagovat
smazaný uživatel

To nám to začiná, zatím snad v každém zápase přehmat rozhodčích.

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana Slavie to je co

Reagovat
smazaný uživatel

A nejen obrana, strašně mi to připomíná Spartu - nemastné, neslané. Ale takhle hráli v podstatě všechny Radovy týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

hrály...bože.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Koloušek hraje zatraceně dobře , to jsem ani nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak, má to v noze podobně jako Horváth. Proč se ho vůbec Brno zbavovalo?

Reagovat
Greny

Protože přišel Zavadil, který je o 2 roky mladší a pokud jsi viděl zápas Brna na Slovácku, tak byl nejlepší hráč na place, podle mého názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

přišel Zavadil, na Slovácku předvedl fantastický výkon... ale taky asi odešel kvůli tomu, jak náražel na naše vedení, že jsme nepostoupili čestně...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak Zavadil je výborný, já ho měl rád u nás v Baníku, ale to s ním debilně vyjebával Jarabinský. Co ten Koloušek a vedení?

Reagovat
smazaný uživatel

zkritizoval prej nečestný postup a málem litoval Ústí... prej takhle postupovat nechce... vedení s ním po příchodu Zavadila rozvázalo smlouvu...

Reagovat
goodbay

to jako Zbrojovka měla odmítnout postup nebo co? Nechápu tenhle hejt na Brno. Vždyť ústí o tom ví už 3 roky a nic neudělalo a Sokolov to možná nečekal, tak prostě to rovnou odmítl.

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím, že s Jihlavou byl domluvenej předem... akorát potřeboval rozvázat smlouvu... to není normální, aby šlo další den do novin, že podepsal s Jihlavou, ne ?

Reagovat
didosh

to neni normální...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale celkově ta Jihlava vypadá dobře, jde vidět, že fakt ví, co mají hrát.

Reagovat
fabec1222

ty ofsajdy, ty vidí asi jenom Řebíček

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana je na urovni amaterov

Reagovat
Fernando_Torres

To už dal Radovi někdo z tribuny dělo za tu tragikomedii co hrajou?

Reagovat
fabec1222

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba to s tim sestupem letos konečně vyjde

Reagovat
exse

Dejte jim bůra!

Reagovat
smazaný uživatel

700. pre obranu Slavie

Reagovat
didosh

tak to mě poser na mé holé záda... pěkně Jihlava!

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia

Reagovat
goodbay

Slávie si zaslouží potlesk

Reagovat
goodbay

a čárový rozhodčí, který zkušeně zastavoval preporkem útoky Jihlavy taky

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jim bůra

Reagovat
smazaný uživatel

sa čudujem že Čontofalsky ešte chytá :D

Reagovat
fabec1222

dneska naposled, příště už Berkovec

Reagovat
smazaný uživatel

proč jste dostali 3 góly pane Rada?

Reagovat
goodbay

aby jim to tam po konci zápasu nerozmlátil, radši bych pozval asistenta

Reagovat
Mervin

Jihlava neskutečně baví fotbalem!

Reagovat
smazaný uživatel

A to si nechcel predstavit, ze by hrala Plzen proti dnesnej obrane Slavii, to by do polcasu bolo aspon 5,6 golov..

Reagovat
smazaný uživatel

*nechcem

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Vyhrálo Brno, teď vyhraje Jihlava... prostě paráda kluci !!!

Reagovat
Greny

Doufám, že uděláme příští týden Teplice, v Plzni to totiž asi nevyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice dáme, ale od Plzně čekám výprask...

Reagovat
didosh

pojedu se podívat....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Juhar je tragickej,jednoznacne nejhorsi hrac na hristi. Nedokaze prejit pres hrace,nedokaze presne odcentrovat a ani vystrelit. Desnej vykon...Naopak ten Kisel hraje hodne slusne,to je sympatickej hrac

Reagovat
smazaný uživatel

neviem či najhorši ale pôsobi tak namyslene rozhodne som čakal od neho viac a asi nie len ja

Reagovat
goodbay

Sparta věděla, proč se ho zbavit a zrovna do Slávie

Reagovat
smazaný uživatel

váš nejlepší odchod za poslední léta

Reagovat
goodbay

tak Kušnír taky nebyl špatnej, i když z toho nic nekáplo. Ale 3 mega ročně plat, je dost

Reagovat
smazaný uživatel

to je...

Reagovat
smazaný uživatel

Kusnir bral 3 mega? Za 3 mega rocne by to mel bejt nejlepsi obrance ligy...

Reagovat
goodbay

upřesním, má brát v Liberci

Reagovat
havrys99

Co to chtějí ty Sparťani? Zákrok Haška na Keriče jsem vůbec nikde nenašel, v samotném závěru utkání už vůbec ne a soubojů jako Božiče s Hušbauerem je mraky. Můžou být rádi za bod a ne přicházet s něčím takovým.

Reagovat
goodbay

ta pena asi ne, ale ten faul byl myslím v Dohránu, tak se podívej.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Slávia si to rozhodně nechce ulehčovat

Reagovat
smazaný uživatel

to byl pekny polocas..., skoda jen ze rudy ksindl vyrovnal na dukle, zkratka pekne prvno kolo pro cajzlovske korupcni tymy...

Reagovat
cubinho

Teď jsem viděl toho Hušbauera, za toto vážně Sparta chtěla penaltu, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

a povedia, ze keby chcel, tak to Husbauer ustoji, ale bol to faul

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust. kupme ho dokud je levný.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu ty vubec fandis?

Reagovat
smazaný uživatel

já mám dojem, že spartě, ale nevím to jistě...

Reagovat
smazaný uživatel

Měli si spíš všimnout, že se před penaltou v Budějovicích měl pískat ofsajd.

Reagovat
cubinho

A faul to byl stejný jako ten Dukly - tedy simulace útočníka.

Reagovat
goodbay

a v Budějovicích to pískli

Reagovat
cubinho

Reagovat
Greny

a vyloučil za to jinýho borca :))

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Jihlava velmi, velmi sympaticky vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie hmm ti jedou. A za týden klepec v Ostravě.

Reagovat
didosh

bude klepka a na tribunách 15k fanoušků....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak SKS vypadá dost neškodně,hlavně proměnit ty šance,to bude alfa a omega celého ročníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Uli_Hoeneß30.07.2012 10:31

Doufám v monstrózní začátek. 4:0! 2x Škoda, Kisel, Juhar.

Aspon prvé sa splnilo...

Reagovat
Didier Drogba

škoda, že Liquid trpí na stadionu a není tu s námi

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Dobře mu tak

Reagovat
Didier Drogba

tak teď doufám, že ho tam kleplo....

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

jediné za co zaslouží Slávka palec jsou jejich fanoušci i za stavu 0:3 povzbuzují svůj tým

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

jj je jich tam pet a pul..

Reagovat
didosh

ale kotel mají slušný....

Reagovat
smazaný uživatel

A? O to přeci nejde, ti co přišli nemohou za to, že ostatní se na to vykašlali.

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre, to mas pravdu

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Hubacek

Reagovat
didosh

nádhera!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím tomu, že tam je 7 136 diváků...

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra.

Reagovat
cubinho

Drsné

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

wow, tak to je nadhernej zapas

Reagovat
Mada

Paráda

Reagovat
didosh

tak to mě fakt někdo poser!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není možné

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsme nečekal Škoda, že Jihlava nebránila výsledek 3:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně dobře, že si oba naši konkurenti o záchranu (Slavia, Jihlava) odvezou po bodu.

Reagovat
Ligter

Komu fandíš? Jsem myslel, že jsi slávista.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší slávista Vošahlík, není Slávie a věřím tomu, že po podzimní části jde zpět do Jablonce Hraje neskutečně

Reagovat
salami

je u nás na rok

Reagovat
smazaný uživatel

kdo ví, jak je to doopravdy - stačí si vzpomenout na Hlouška

Reagovat
salami

to je taky fakt, Řebíček je vocas, ale myslim, že Kusý si tohle ohlídal a Jablonec si ho v zimě nebude moct stáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

na to jsem narážel :) V Jablonci by toho možná byli schopní

Reagovat
smazaný uživatel

...aneb jak ztratit vysledek,kdyz soupere celej zapas prehravaj..

Reagovat
stas87

jihlava takto si dojebat skvely zapas,k comu prisiel na ihrisko ten kosak?taky omyl..kazdu loptu strati,nezmyselne striela...

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Kosakem máš úplně pravdu tolik zbytečných ztrát za tak krátkou dobu... Hrál naivně, jak naše basketbalistky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je mladej, no

Reagovat
smazaný uživatel

Však jasně . Ale vy jste tam měli hodně zmatků v té obraně jednou jsem si dokonce všiml, že jdou slávisti 3 na 2 a to to nebyl žádný protiútok, normálně krajní obránce se na to úplně vykašlal. Jinak si myslím, že byste se se měli udržet (když budete hrát stejně a zlepšíte obranu)

Reagovat
stas87

nj ale uznaj sam ze vam absolutne nepomohol,zlaty jungr ci vaculik,ten slavista moze byt rad ze vobec ten zapas dohral ale to uz by asi bolo moc,penalta a cervena pre domaceho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale tak Kosak se celou přípravu ukazoval výborně, připravoval góly a tuším že i nějaký dal, ale liga je holt něco jinýho, ale byl by hřích mu šanci nedat...

Reagovat
stas87

v poriadku,ja nemam velky prehlad o GL a konkretne o jihlave vobec ziadny ani ho nepoznam toho kosaka,sudim ho len podla toho co som mal moznost dnes vidiet,ta trojica jungr,vaculik masopust bola vyborna a kolousek sa ukazal zatial byt dobrym tahom

Reagovat
didosh

já jsem zastánce toho že když je pecka tak bych už reda nedával...

Reagovat
stas87

ja som ani tu penaltu nevidel :-) narazam na sklz nitrianskeho do vaculika,tam sa ta cervena mohla dat a rozhodca by si to obhajil uplne v pohode

Reagovat
didosh

aha,soráč....máš pravdu,měl jít ven....

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava doplatila na to, že za stavu 3:0 pořád hrála dopředu a kašlala na obranu.Tohle mají za trest.

Reagovat
smazaný uživatel

HOSI DEKUJEM

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, projevila se velká nezkušenost a Latka... jinak Nitrianský měl dostat červenou, prase jedno, ale rozhodčí nám to nepo*ral

Reagovat
didosh

prase...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase rozhodl rozhodčí aneb odpískaný domělý ofsajd.

Reagovat
Didier Drogba

2 nejvíc šaškovský týmy a pěkná přestřelka

Reagovat
smazaný uživatel

No počkej, ale Slovácko-Brno byl jen jeden gól

Reagovat
Didier Drogba

close enough

Reagovat
smazaný uživatel

počkej proč šaškovský ?

Reagovat
salami

nakonec dobrej bod, hodně nám pomoh Blažek, to potěší dvojnásob

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak nakonec to utrpení výsledkově dobrý. Nehráli jsme vyloženě špatně, ale ta obrana...

Reagovat
salami

já přišel domů na druhou půli, takže jsem celkem spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

To je šašek ten Rada.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Komňacký mi připomíná toho velitele z Ramba, nevím proč.

Reagovat
didosh

Jarda Jágr v Českém domě!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele