Premier League - souhrn 8. kola

14.10.2017, 15:24, aktualizováno 16.10.2017, 22:56
Komentáře a souhrny
Leicester se rozešel smírně s West Bromem a stejně dopadlo utkání Southamptonu s Newcastlem. Everton zásluhou pozdní branky veze alespoň bod ze hřiště Brightonu. Šlágr 8. kola mezi Liverpoolem a Manchesterem United vítěze nepřinesl. Red Devils se přesto alespoň dočasně posunuli na vedoucí pozici, z níž je po demolici dalšího soupeře sesadili Citizens. Tottenham udolal Bournemouth, Chelsea překvapivě nestačila na Crystal Palace. Arsenal v nastavení selhal na Watfordu...

Leicester City - West Bromwich Albion 1:1

16.10.2017 21:00

Góly: 80. Riyad Mahrez - 63. Nacer Chadli

Málem Leicester neurval z tohoto duelu ani bod. Už předem se vědělo, že Liškám se na West Bromwich Albion dlouhodobě nedaří, protože naposledy ho doma dokázaly porazit v roce 1994. K dalšímu vítězství měly hodně daleko, protože se v 63. minutě prosadil Nacer Chadli. Alespoň však částečně uhájil čest domácím Riyad Mahrez.

Tak jako tak nemůže být předloňský mistr se současným postavením v tabulce spokojený, neboť mu konečná remíza ze sestupového pásma nepomohla. WBA neměl vůbec daleko k tomu, aby od půlky srpna konečně urval v Premier League své třetí vítězství v sezóně, jenže nejtěsnější možný náskok až do závěrečného hvizdu neudržel.

Co se gólových příležitostí týče, byl na ně tenhle zápas opravdu hodně chudý. Třeba v prvním poločase se mohl prosadit snad jen ve 35. minutě Simpson, který svou střelou z halfvoleje provětral rukavice Myhilla, jinak třeba neúspěšná hlavička Vardyho ze 42. minuty vlastně jen dokumentovala naprostou mizérii v útoku z obou stran.

Přece jenom se mohlo průběžné skóre hnout kupředu šest minut po přestávce. Znovu to byl o něco aktivnější Leicester, kdo se snažil ujmout průběžného vedení, Albrighton z levé strany vnikl do šestnáctky a odtud popostrčil balón na Mahreze, jenže ten z vyložené pozice pouze přestřelil. Naopak WBA následně udeřil prakticky ze své první šance.

Není divu, že v tomhle střetnutí v podstatě mohla rozhodnout jedině standardka, a té se Chadli chopil, jak se sluší a patří, a míč zakroutil pravačkou přes zeď přesně k tyčce. Nerozhodný rezultát však nakonec byl tím spravedlivým ořechovým a zařídil ho Mahrez, jelikož dokázal v pokutovém území využít hlavičkového sklepnutí od Slimaniho.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Newcastle United 2:2

15.10.2017 17:00

Góly: 49. Manolo Gabbiadini, 75. Manolo Gabbiadini (pen.) - 20. Isaac Hayden, 51. Ayoze Pérez

Newcastle United v utkání dvakrát vedl, ale přesto odjíždí ze Southamptonu s bodem za remízu. Domácí totiž dokázali vždy na nepříznivý stav reagovat a to díky jednomu muži - střelcem obou branek se stal italský útočník Manolo Gabbiadini.

Domácí se spolehli na klíčové opory, takže se na hřiště dostali například Romeu s Leminou, zatímco o ofenzívu se starali převážně Long, Tadić, Redmond a samozřejmě střelec Manolo Gabbiadini. Straky s sebou přivezly Haydena, Ayozeho Péreze, Atsua, Shelveyho, Lejeuneho nebo Ritchieho. Roli hlavního útočníka převzal Joselu. V deváté minutě si hosté vypracovali první větší šanci zápasu, protože odražený balon sebral ve vápně Atsu, jenže balon nedokázal usměrnit do brány!

Ve dvacáté minutě se poprvé měnilo skóre utkání a to ve prospěch lepších Strak. První střelu z voleje ještě obrana domácího Southamptonu vyrazila, jenže z voleje napálil balon zpět mladý obránce Isaac Hayden a jeho rána zapadla přesně k tyči - 1:0 pro hosty!

Na tuhle trefu domácí dlouho nedokázali odpovědět, a to ani herně. Dlouhé pasy na Manola Gabbiadiniho se stávaly snadnou kořistí pro obránce United a kombinace po zemi domácícm také nevycházela. A když už se Dušan Tadić dostal s balonem po individuální akci do vápna, jeho tvrdou ránu tečovala obrana hostí na rohový kop.

S centrem Nathana Redmonda si brankář Rob Elliot poradil bez problémů a završil tím první půli. Do té druhé nastoupili domácí mnohem odhodlanější. Nejprve ještě přežili akci Péreze, který našel Joseluho a jeho hlavičku zastavilo břevno! O pouhé dvě minuty později ale dlouhý pas našel Manola Gabbiadiniho, který balon zpracoval a nenechal se o něj připravit. Seběhl s ním do středu vápna a ranou k tyči překonal Elliota - 1:1.

Fraser Forster spolu s domácími ochozy sice chvíli slavil, ale o dvě minuty později znovu kapituloval! Šikovný útočník Ayoze Pérez sice poprvé ještě neskóroval, ale dostal se k odraženému míči a ačkoli byl ve velkém úhlu, přesto brankáře Forstera se štěstím překonal!

Na to domácí reagovali střídáním, do hry byl vyslán Sofiane Boufal či Steven Davis. Dlouho se jim ale nedařilo dostat se do zakončení. Až patnáct minut před koncem utkání byl ve vápně faulován Shane Long a sudí Kevin Friend nastavil svou přátelskou tvář domácím fanouškům. Odpovědnost penaltového střelce na sebe vzal Manolo Gabbiadini a bez potíží překonal Elliota - 2:2.

Ten musel ještě ke konci řešit jeden ostrý centr a mírné obavy mu způsobil nástup útočníka Charlieho Austina. Víc štěstí ale měli domácí, protože minutu před koncem se na vysoký centr pověsil do vzduchu Lejeune a za překonaného brankáře musel zaskočit pohotový Davis dokonce na brankové čáře!

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Everton FC 1:1

15.10.2017 14:30

Góly: 82. Anthony Knockaert - 90. Wayne Rooney (pen.)

Trápení Evertonu pokračuje i nadále. Svěřenci Ronalda Koemana i nadále neúspěšně očekávají třetí ligovou výhru. Bod na půdě nováčka jim navíc až brankou z pokutového kopu zachránil v nastaveném čase Wayne Rooney.

V úvodu byli aktivnější hosté, kteří jako první také zahrozili. Po kombinaci Sigurdssona a Rooneyho se ke střele ze střední vzdálenosti dostal Gueye a jeho přízemní projektil pěkně protáhl strážce svatyně domácích. Brighton kontroval po půlhodině hry, kdy se po rohovém kopu dostal k zakončení z hranice vápna Knockaert, jehož střelu obránci hostí zblokovali jen k volnému Dunkovi, který však zblízka míč do sítě neprotlačil. O chvilku později ztratil ve středu pole balón Propper, protiútok Evertonu potáhl Rooney, před vápnem míč předložil opět Gueyemu, jehož obstřel však mířil těsně vedle. Další zajímavé možnosti již první půle nenabídla a do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Hned z kraje druhé části do vápna pronikl Calvert-Lewin a tvrdou ranou pořádně vyplašil brankáře Ryana, ten byl ale pozorný. O chvíli později se do další dobré pozice dostal tentýž hráč, když si po Rooneyho centru dokázal skvěle odstavit bránícího soka, levačkou však mířil pouze slabě do středu branky. Následně se taktovky ujali domácí - Knockaertova nebezpečná střela z úhlu byla sražena na rohový kop, osm minut před koncem se však domácí celek dočkal prvního zásahu.

To do pokutového území vnikl agilní Bruno a zpětnou přihrávkou parádně vybídl na penaltě stojícího Izquierda, ten ale nepochopitelně nastřelil pouze stopera Keana. Schneiderlin však odražený míč nedokázal odklidit do bezpečí, ten se pak následně odrazil ke zcela osamocenému Knockaertovi, který tentokrát nezaváhal a zblízka poslal domácí celek do vedení. Pojistku mohl tři minuty před koncem přidat Izzy Brown, svou střelu z hranice vápna však nasměroval pouze do míst, kde se pohyboval Jordan Pickford.

V nastaveném čase pak přišel naprostý šok - po volném přímém kopu došlo ve vápně domácích ke střetu mezi Brunem a Calvertem-Lewinem, který sudí Oliver vyhodnotil jako nedovolený. Nařízenou penaltu následně chladnokrevně proměnil Rooney a dal tak výsledku konečnou podobu - Brighton tak tedy remizoval s Evertonem 1:1

Více informací k zápasu

Watford FC - Arsenal FC 2:1

14.10.2017 18:30

Góly: 71. Troy Deeney (pen.), 90. Tom Cleverley - 39. Per Mertesacker

Přestože Watford vstoupil do nové sezony víc než slibně, na první domácí vítězství stále čekal. To se však dramaticky změnilo po odehraném osmém kole, v němž Hornets vybojovali velecenný triumf nad Arsenalem, přestože ještě po sedmdesáti minutách prohrávali. Nejprve z kontroverzní penalty skóroval Troy Deeney a o vítězný gól se v samotném nastavení postaral Tom Cleverley. Watford tak nyní dokonce v tabulce předskočil svého sobotního soupeře a nachází se na výtečném čtvrtém místě.

Arsenal sice do zápasu vstupoval s bilancí čtyř výher v řadě, když vezmeme v potaz i vystoupení Kanonýrů v Evropské lize, jenže i tak hosté na Vicarage Road podali nevýrazný výkon. V základní sestavě bez Alexise Sáncheze, Mesuta Özila, Aarona Ramseyho či Shkodrana Mustafiho vinou zranění čí únavy po reprezentační pauze se svěřenci Arséna Wengera hledali a za první půlhodinu si připsali směrem dopředu sotva jednu nepřesnou dalekonosnou ránu Mohameda Elnenyho.

Poté však přesto hosté zničehonic prolomili skóre. Xhakův rohový kop přistál na hlavě Pera Mertesackera, jenž si připsal první ligový zásah po bezmála 1400 dnech. Najednou byl Arsenal na koni a Granit Xhaka s Héctorem Bellerínem si připsali další nadějné střelecké pokusy ještě do přestávky. Také po změně stran Kanonýři nabídli několik slibných kombinací Iwobiho se střídajícím Özilem, jenže jim scházelo vždy přesnější zakončení.

Dvacet minut před koncem se Watfordu naskytla jedinečná příležitost k vyrovnání, když sudí Neil Swarbrick nařídil pokutový kop za zákrok Bellerína na Richarlisona. K exekuci se postavil Troy Deeney a bezpečně napálil míč do sítě. Zatímco Arsenal nebyl schopen sebemenší odpovědi, domácí se hnali za obratem, jejž nejprve málem dosáhl Etienne Capoué, který s pomocí Mertesackerovy teče trefil brankovou konstrukci.

V samém závěru se však Hornets opravdu dočkali, když chaos v šestnáctce Arsenalu po další sérii zablokovaných střel s nahodilým odrazem napálil míč pod břevno Tom Cleverley za přihlížení nekonsolidované defenzivy Kanonýrů. Svěřenci Marca Silva tak poskočili jak před Arsenal, tak i Chelsea a okupují s patnácti body skvělé čtvrté místo.

Více informací k zápasu

Burnley FC - West Ham United 1:1

14.10.2017 16:00

Góly: 85. Chris Wood - 19. Michail Antonio

Dlouho to vypadalo, že by West Ham United mohl urvat proti Burnley už své celkové šesté vítězství v řadě nad tímto protivníkem. Brzy se totiž ujal vedení díky Michailovi Antoniovi, jenže asi spravedlivou dělbu bodů nakonec pět minut před koncem zařídil Chris Wood. Oba celky po reprezentační přestávce jednoduše nezahrály vůbec špatně.

Dodatečně hodně vynadáno nakonec zřejmě dostane hostující útočník Andrew Carroll. Chvilku poté, co se hosté ujali vedení, totiž během jedné minuty obdržel dvě žluté karty, logicky následně i červenou, a zbytečně svůj tým oslabil. Byť domácí dlouho početní výhodu nedokázali využít, podařilo se jim přece jenom vyrovnat.

Londýnský celek vstoupil do utkání velmi dobře. Brankář Hart nakopl dlouhý balón dopředu, letící míč špatně odhadl stoper Mee, který ho nedokázal dostat do bezpečí, toho využil Antonio, jenž si v koncovce poradil. Pak se však situace West Hamu zkomplikovala. Za dva přestupky loktem se totiž rychle nechal vyloučit útočník Carroll.

Burnley ucítilo šanci a možná se i právem dožadovalo po půlhodině penalty, jelikož Wooda v pokutovém území hodně nešetrně atakoval Hart. Nicméně píšťalka sudího Attwella zůstala němá. Vstup do druhého poločasu pak lépe vyšel Kladivářům, kteří byli i v deseti v útoku nebezpečnějším mužstvem. Jenže navýšit náskok se jim nepodařilo.

V 57. minutě předvedli úchvatnou kombinaci, po níž si vyměnili míč postupně Pedro Obiang, Javier Hernández a Lanzini, aby nakonec vypálil osamocený Antonio, avšak mezi třemi tyčemi fantasticky zasáhl gólman Pope. Na druhé straně se snažil o srovnání průběžného stavu střídající Gudmundsson, svým pokusem ale orazítkoval pouze tyčku.

Čím více se blížil konec utkání, tím více se West Ham snažil především o bránění nejtěsnějšího možného vedení. The Clarets nenacházeli na pozornou defenzívu soupeře recept, přesto dokázali využít jednu ze svých mála šancí. V 85. minutě Gudmundsson unikl po pravé straně, odcentroval do šestnáctky, a odtud Wood hlavou zacílil.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Chelsea FC 2:1

14.10.2017 16:00

Góly: 11. César Azpilicueta (vl.), 45. Wilfried Zaha - 18. Tiemoué Bakayoko

Sedm kol bez bodu a bez vstřelené branky, co asi tak může následovat? Jistěže dva vstřelené góly a skalp obhájců titulu. Tak šokující, až to vlastně ani nepřekvapí. Crystal Palace si doma v malém londýnském derby ukázkově vyšlápl na Chelsea a stejným poměrem tak navázal na svůj jarní úspěch ze Stamford Bridge...

Bylo to do značné míry dílo štěstěny, nicméně datum 14. října, místní čas 15:11, se zapisuje do análů této sezony jako konec čekání Crystal Palace na první ligový gól. Trvalo to 731 minut, než Cabaye krkolomně navázal na Townsendův průnik podél postranní čáry a dvojice Courtois-Azpilicueta pouze posunula míč za brankovou čáru.

Chelsea mezitím vypadala bez rytmu, absence Kantého jako by ji stála veškerou energii. Přesto se Blues poměrně brzy dostali zpátky do hry, když se Eagles nedokázali vypořádat s Fábregasovým rohem a nechali hlavičkovat neobsazeného Bakayoka. Po 18 minutách se začínalo odznova.

Chelsea ovšem tato branka nijak viditelně nenakopla. Alonso s Fábregasem sice se svými následnými pokusy jen těsně minuli vymezený prostor, jinak ale Blues dál působili rozháraně. A v závěru první půle byli zaskočeni ještě jednou, tentokrát definitivně. Sakho oloupil Williana, popovezl míč, rozdal ho Zahovi a navrátilec po dvouměsíčním zranění si mezi dvěma soky našel tak akorát dostatek prostoru k uspokojivému finiši.

Po přestávce se Chelsea mírně zvedla, když Fábregas orazítkoval břevno a žolík Pedro donutil výjimečně startujícího Speroniho ke složitějšímu zákroku. Skórovat v jednu chvíli měl rovněž střídající Musonda, přičemž argentinský gólman záhy výtečně lapil ještě Alonsovu hlavičku. Ani jedna z akcí druhou ligovou porážku obhájců v řadě neodvrátila.

Více informací k zápasu

Manchester City - Stoke City 7:2

14.10.2017 16:00

Góly: 17. Gabriel Jesus, 19. Raheem Sterling, 27. David Silva, 55. Gabriel Jesus, 60. Fernandinho, 62. Leroy Sané, 79. Bernardo Silva - 44. Mame Diouf, 47. Kyle Walker (vl.)

Kritický přelom po druhé reprezentační přestávce v sezoně Manchester City zvládl na jedničku podtrženou. Jeho ofenzíva navázala zhruba přesně tam, kde skončila, a hravě rozpárala také Stoke City bývalého manažera bleděmodrých Marka Hughese. Jarní bezbranková remíza se ani zdaleka neopakovala; dělila nás od ní málem celá desítka gólů...

První varování pro Potters přišlo v sedmé minutě, kdy Wimmer vůbec nedokázal odvrátit De Bruyneho centr a Sané po jeho výzvě trestuhodně přestřelil. O poznání lepší mušku měl o deset minut později Gabriel Jesus, když si Walker zaběhl pro hezkou průnikovou přihrávku De Bruyneho a naservíroval mu míč do ideální pozice - 1:0.

V tu chvíli se všichni na Etihad Stadium mohli uvolnit; koncert mohl začít. Ihned za dvě minuty se s další druhou asistencí vytasil De Bruyne, když tentokrát famózní příhrou uvolnil Saného a ten nesobecky vyzýval na zadní tyči Sterlinga - 2:0.

O tři góly to mohlo být ve 24. minutě, kdyby Silva nepřeběhl přihrávku řádícího Sterlinga, a tak se domácí znovu radovali "až" o tři minuty později, kdy Sterling opět prokázal parádní přehled a pod sebou našel Silvu, který i se ztracenou rovnováhou zametl míč do sítě - 3:0.

Stoke se vzadu vůbec nechytal a po půlhodině hry si balonu na kopačkách užíval všehovšudy osm procent času. První střelu z dvaceti metrů vykouzlil Zouma až ve 34. minutě, přesto však hosté ještě do pauzy alespoň snížili, když si Diouf napravo narazil s Jesem a s pomocí teče překonal Edersona.

Brazilský brankář tak přišel o dlouhotrvající sérii nepřekonatelnosti, a pokud v minulých čtyřech kolech neinkasoval, zde po přestávce brzy lovil míč ze sítě podruhé, když Diouf opět využil postavení soupeře - tentokrát dokonce do takové míry, že byl gól označen za vlastní a připsán Kyleovi Walkerovi.

Citizens ovšem nemuseli panikařit, měli totiž stále na place Kevina De Bruyneho, který se tentokrát - když týmu teklo do bot - neváhal vytasit rovnou s první asistencí. V 56. minutě si na zadní tyči všiml Gabriela Jesuse a ten se z voleje bez problémů trefil pod víko - 4:2.

A gólostroj jménem Manchester City začal šlapat nanovo. Po hodině hry využil volného prostoru Fernandinho k ambicióznímu nápřahu z dobrých 25 metrů a favorit soupeři znovu odskočil na rozdíl tří branek. Aby toho nebylo málo, o dvě minuty později využil De Bruyneho pobídky Sané ke stanovení tenisového skóre. Teprve potom si Guardiola mohl dovolit stáhnout Jesuse i De Bruyneho.

I bez nich ještě City nebylo tak úplně hotové, zhruba deset minut před koncem Sterling vysunul střídajícího Bernarda Silvu a ten si rovněž tváří v tvář Butlandovi věděl rady. Manchester City se tak stal prvním anglickým prvoligovým týmem od Evertonu roku 1894, který na prostoru prvních osmi ligových zápasů sezony zaznamenal 29 gólů.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - AFC Bournemouth 1:0

14.10.2017 16:00

Góly: 47. Christian Eriksen

Konečně má Tottenham o co se opřít. Doposud se ve svém dočasném domově mohl chlubit akorát s výkonem nad Borussií Dortmund, nyní si konečně odškrtl také první ligové vítězství na Wembley. Po Burnley a Swansea už Bournemouth v Londýně loupit nedokázal, ačkoliv tomu nebyl až tak daleko...

Eddie Howe své Cherries na Spurs připravil dobře; vyrukoval na ně s obrannou pěticí, která Tottenham v první půli téměř ukázkově neutralizovala. Domácí naproti tomu nastoupili se čtyřčlennou defenzivní linií, o pauze se nicméně Pochettino vrátil k rozestavení se třemi stopery a ihned oslavil úspěch. Eriksen zakombinoval se Son Heung-minem a dvě minuty po restartu utkání levačkou rozhodl.

Dánský špílmachr byl obecně asi nejnebezpečnějším hráčem Spurs, když Begoviće ještě jednou donutil k těžšímu zákroku. Na bosenském gólmanovi si mimoto v rozmezí sekund dvakrát vylámal zuby také Harry Kane, který po senzačním září prožil poněkud frustrující odpoledne.

Na druhé straně se párkrát musel činit také Hugo Lloris, kterého zejména v první půli významně poděsil spoluhráč Dier. Ze soupeřů byl nejblíže skórování ex-tottenhamský žolík Defoe, jeho nízká rána si však cestu za Francouzova záda nenašla.

Více informací k zápasu

Swansea City - Huddersfield Town 2:0

14.10.2017 16:00

Góly: 42. Tammy Abraham, 48. Tammy Abraham

Teprve podruhé v sezóně se Swansea dočkala svého vítězství, které uzmula nad nováčkem soutěže Huddersfieldem. Ten po dobrém startu do sezóny nepředvedl ve Walesu znovu především směrem dopředu vůbec dobrý výkon a ani na čtvrtý pokus se mu nepodařilo skórovat. Tři body domácím zařídil dvěma brankami Tammy Abraham.

The Swans byli už od začátku o něco aktivnějším týmem a do své první šance se probojovali v 8. minutě. Carroll vyslal svůj pas na Abrahama, jenž byl opravdu při chuti po celých devadesát minut, nicméně jeho dobře mířenou střelu z halfvoleje u vzdálenější tyčky zlikvidoval brankář Lössl, který balón vyrazil do zámezí.

Hosté se mohli ujmout vedení snad jen díky Incemu, jenže jeho koncovka se prostě nesetkala s úspěchem. Ve 28. minutě obdržel centr od van La Parry, avšak svou levačku usměrnil jen těsně nad břevno. Tři minuty před přestávkou pak načali gólový účet utkání domácí. A nutno podotknout, že Huddersfield inkasoval opravdu hodně zbytečný gól.

Zcela mizernou rozehrávku Lössla zachytil na levé straně Carroll, jemuž pouze stačilo přihrát někam do prostor, kde se nachází pokutová značka, a odtud nabíhající Abraham pohotově zacílil. Těsně po obrátce domácí rozhodli o své výhře, jelikož na bližší tyčce oblouček Ayewa doklepl za brankovou čáru podruhé Abraham.

The Terriers ani ve druhé půli nebyli schopni vytvořit si na soupeře nějaký větší tlak, přechod do útoku byl v jejich podání značně kostrbatý a šancí si celkově vytvořili poskrovnu. Swansea si pohodlný náskok bez problémů hlídala. Osm minut před koncem mohl zápas jaksi zdramatizovat van La Parra, ovšem jeho pokus skončil jen na břevně.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Manchester United 0:0

14.10.2017 13:30

Góly: -

V rámci bitvy o anglický severozápad už se prostě nevyhrává. Poprvé v historii se nyní mezi Liverpoolem a Manchesterem United narodily čtyři po sobě jdoucí soutěžní remízy, přičemž na Anfieldu podruhé v řadě nepadl ani gól. A že Red Devils se odhodlali k jediné střele...

Manchester United na rivala vyrukoval bez větších překvapení, ale přeci jen s úpravami: ve formaci 4-2-3-1 s Ashleym Youngem na pravém křídle a Anthonym Martialem na levém. Hned zkraje to vypadalo, že se Red Devils jakožto na slabinu Liverpoolu zaměřují na Alberta Morena, první střelu nicméně na druhé straně vyprodukoval Wijnaldum.

Po dvaceti minutách měl Liverpool míč na kopačkách až 70 % času, ale nebezpečí se dlouho příliš nedostavovalo. Po půlhodině hry navíc zahrozili bílí, když Mchitarjan zpracoval míč pro Matiće, a ten z nadějné pozice přestřelil. Po chvíli zase Mchitarjan neúspěšně vyzýval Lukakua.

Největší šanci poločasu nakonec dle předpokladu likvidoval David de Gea, když parádně vytrčenou nohou nedovolil skórovat Matipovi. Situaci předcházela vynikající práce Firmina na hraně ofsajdu. Dál už španělský gólman práci neměl.

Druhá půle začala obdobnou pasivitou United a zhruba po 55 minutách se za hlavu chytal Emre Can, když si z hloubi pole hezky načasoval náběh na Gomezův centr, z voleje však vysoko přestřelil. United se skutečně v celém zbytku utkání na Anfieldu soustředili na to neinkasovat a občas přitom nevypadali úplně přesvědčivě, žádný zástup velkých šancí domácích se však rozhodně nekonal.

Spíš naopak, Liverpool úplně nezvládal svou herní převahu promítnout do střeleckých příležitostí; a když už Canův průnik středem pole budil řádný respekt, zakončen byl jen slabší ranou levačkou. Kompletní odchod liverpoolské ofenzívy potom v 79. minutě znamenalo stažení Roberta Firmina, který vytvořil nejvíce palebných pozic (5) a sám střílel čtyřikrát, spolu s Mohamedem Salahem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City871029:422
2.Manchester United862021:220
3.Tottenham Hotspur852115:517
4.Watford FC843113:1315
5.Chelsea FC841313:813
6.Arsenal FC841312:1013
7.Burnley FC83418:613
8.Liverpool FC834113:1213
9.Newcastle United83239:811
10.West Bromwich Albion82427:910
11.Southampton FC82337:99
12.Huddersfield Town82335:99
13.Swansea City82245:88
14.Brighton & Hove Albion82246:108
15.West Ham United82248:148
16.Everton FC82245:138
17.Stoke City82249:188
18.Leicester City813410:136
19.AFC Bournemouth81164:124
20.Crystal Palace81072:183

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (663)

Přidat komentář
nani92

Utrpenie mladého fanúšika..

Reagovat
smazaný uživatel

jak nečekaný výsledek

Reagovat
r.mrazik

Bod zvenku dobry...hra hrozna

Reagovat
Hai

Nuda

Reagovat
Svatej

Měli vůbec United krom šance Romela nějakou střelu ? Teď si fakt nevybavuju, že by vůbec přelezli půlku na dýl než mminutu, tohle bylo ještě horší než Mourinhova obvyklá kejda..

Reagovat
Hokaido

Chdák Busby. Kvůli tomuhle být 24 hodin bez internetu a kontaktu s okolním světem...

Reagovat
Zaschrona

A ted si predstav, ze to takhle obcas taky delam - kvuli Evertonu...

Reagovat
Hokaido

Tak on ten zápas ale ještě neviděl...

Reagovat
Zaschrona

No, on do toho vlastne asi pujde s pozitivnimi ocekavanimi, to ma blbe, no. I kdyz je bod vlastne blby?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Konečně to někdo pochopil.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

moje vyhoda je, ze jsem zaroven fanousek defenzivniho fotbalu, takze jsem si ten koncert nasi neschopnosti neco vymyslet a liverpoolske neschopnosti neco... no vymyslet asi ne, neco malo meli, ale teda zakoncit, nalezite vychutnal.

Jo a fakt jsem az do dnesniho vecera nevedel, jak to dopadlo.

Reagovat
mithro

Shite tactics, shite performance and against shite opponents.

popojedem, najhorsi zapas sezony mame za sebou.

Reagovat
Infernoqt

City budou těžší, ale tam bychom mohli mít zpět už Pogbu i Baillyho.

Reagovat
mithro

samozrejme, ze budu kvalitnejsi nez tento liverpool ale zas tam nie su hraci uplne na dovolenke a nehraju ako obareni.

Reagovat
Setwo

hrozný zápas.. teda hlavne druhý polčas... Mourinho úplne zalezený, nič nevymysleli dopredu.. som zvedavý ako bude hrať doma keď prijde silnejší súper..

Reagovat
Nikikrew

Tieto NWD su o nicom, fakt neviem co na tom fanúšikovia vidia okrem rivality.

Man Utd. 2 polcas totalne dno, ale maju bod takze who cares

Reagovat
smazaný uživatel

majstri

Reagovat
smazaný uživatel

Na hovno budou do té doby než vypadne Mourinho. Potom možná bude chtít hrát fotbal i MU..

Reagovat
valek9610

První silný soupeř a United měli co dělat,takže můžou být rádi za ten los co dostali ze začátku sezony ::smile: škoda Livec si zasloužil vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaslúžil.

Reagovat
valek9610

Ty sis nezasloužil narodit se

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi krypl

Reagovat
Nikikrew

Co to trepes?

Reagovat
tomasinho

Má pravdu. Když nedáme gól tomuhle, tak čemu ho máme dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedali gol, chapes.

Reagovat
Nikikrew

No a teraz ako? To znamena ze vykon oboch muzstiev bol rovnaky?

Reagovat
smazaný uživatel

To znamena, ze si ani jeden nezasluzil vyhrat.

Reagovat
mikelinos

fotbalový zápas vyhraje ten, kdo dá více golů, jak si může zasloužit někdo vyhrát, když nedá gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ved sme hrali otrasne. Drzanie lopty nestaci

Reagovat
pingla

za co si zasloužil vyhrát? za držení míče?

Reagovat
mikelinos

Což taky nevypovídá nic o zasloženosti vítězství.

Reagovat
ratusek

silný soupeř

Reagovat
mithro

Make it 18 clean sheets this calendar year in the PL. Only one player has scored against De Gea in 8 Premier League matches this season.

David

Reagovat
Darren Fletcher

choupo moting

Reagovat
vladis271

snád mi teraz túto hrôzu čo som musel sledovať napraví pekný futbal zo strany City a ich kanonáda.

Jasné, Mourinho si prišiel po bod, ale mal by to podstatne ťažšie ak by nám v základe nebehali neschopné drevá ako Henderson a Wijnlajdum.

NWD býval často sračka futbal aj bez portgulca, takže kým ho nevyhodia musím čakať toto vždy ked prídu, snád viac ako jeden krát ho na Anfielde už s MU neuvidím.

Reagovat
vladis271

jo a dúfam, že nikto nebude hľadať nejaké pozitíva v našej obrane. Nulu sme udržali len preto, že to bol najslabší útok proti akému sme tento rok hrali.

Reagovat
tomasinho

Tak zrovna Wijnaldum nehrál vůbec špatně.

Reagovat
fenixLFC

To neznamena ze nie je priemerak

Reagovat
tomasinho

To není. Měl spoustu velmi dobrých momentů, hlavně v 1. poločase, velké zápasy hraje dobře. Není to hvězda, ale pořád je prospěšnější jak Henderson.

Reagovat
fenixLFC

Nie je

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být jasné snad uplně každému.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to tu psal o nejlepším derby na světě?

Reagovat
r.mrazik

Chelsea x Barcelona?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

> MU x Liverpool

Reagovat
kvasha16

Reagovat
valek9610

Tottenham vs Chelsea to podle mě jsou momentálně nejlepší zápasy v Anglii

Reagovat
C-M@ster

Plzeň - Sparta?

Reagovat
smazaný uživatel

Veľa ľudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S Fňukýňom ťažko ...

Reagovat
EXoRcIsT

len tolko k zapasu

Reagovat
Infernoqt

Nemůžu říct, že jsem nadšenej, ale poslední dobou se mi Herrera v základu vůbec nelíbí, takže vzhedem k tomu, jak jsme byli přehráváni v záloze, je ten výsledek super. Nevím, jak by to vypadalo s Fellainim, ale nějak mu začínám přicházet na chuť po tom všem.

Reagovat
Pagy

letos je hrozný, ale nevím jestli by to bylo dneska s fellou lepší... zatím ta spolupráce herrera matic vůbec nefunguje, když ti dva hrajou ztrácíme stašně moc míčů a nejsme schopni tu hru zklidnit když je potřeba

Reagovat
Infernoqt

Mně se právě líbil v té tříčlenné záloze, protože ho to nutí vystupovat, což má mimo jiné i v povaze. Ale čím víc jsem si začal všímat jeho podbíhání v osobních soubojích, tak tím víc podle mě začal chybovat. No a kvalitní levý bek by taky potěšil...

Reagovat
smazaný uživatel

Máte ještě Carricka

Reagovat
Infernoqt

Ale tak v dnešním souhrnu se s ním nedalo počítat. Každopádně Fella je pod Mourkem daleko užitečnější.

Reagovat
smazaný uživatel

jak se ti herrera v zakladu nemuze libit kdyz hral poprve v zakladu ale mas pravdu dneska snad nejslabsi clanek

Reagovat
Infernoqt

Dobře tedy. Obecně v sestavě se mi nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě by to bylo s Fellou lepší... hlavně s 3 střeďákama by to bylo lepší, protože dvojice Matič+Herrera prostě nestíhala a bejt tam navíc Fella, tak tu kontrolu středu trochu přebereme.. tohle byl propadák

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem zděšený z výkonu ManU. Druhá půle bez střeleckého pokusu a dokonce i bez rohu je prostě moc. Reds už ale po vystřídání ztratili šťávu a na tři body to prostě nebylo.

Oproti zápasu z minulého kola, kde Chelsea byla výborná a ManC dokonalý, byl tohle slaboučký odvar.

Reagovat
Coutinho10

ach jo to byly šachy ....Mourinho si šel takticky pro bod a bohuzel ho ziskal

Reagovat
tomasinho

Zklamání, Mourinho si přijel pro bod a má ho, je jedno jak. Je jen naše chyba, že jsme toho nedokázali využít, proti loňsku tam bylo daleko více prostoru ke skórování, i víc nebezpečných akcí. Ale žalostné představení ve finální fázi pokračuje. Burnley, Sevilla, Spartak, Newcastle, toto. Všecko zápasy na jedno brdo. Loni nám až na výjimky ta ofenziva klapala, jasně, byly i zápasy jako tento, ale ne každý týden jako poslední měsíc, už je to značně frustrující. Chápu, že Firmino s Coutinhem toho měli asi dost po té cestě, ale mohl je nechat zusit dohrát, Sturridge už několikátý zápas nepřinesl absolutně nic. Já bych regulérně jako žolíka používal spíš Solankeho a koupil příští léto konečně i toho hrota, letos jsme to zaspali. Dneska i ten Ox ukázal víc.

Každopádně jako fanda MU bych byl měl rozporuplné pocity, dobrý bod, ale asi by mě mrzelo, že můj tým za celý druhý poločas neohrozí branku soupeře, to i to Burnley bylo aktivnější než oni už. Chápu, že získali oni a my ztratili, takže who cares, ale k té dobré ofenzivě by neuškodilo, kdyby nějaký brejk podpořilo trošku víc hráů, nebát se až tak. By mě zajímalo, co by se dělo, kdyby nám tam něco spadlo.

Ale to už je fuk, teďka prostě must win dvojzápas Maribor - Spurs, cokoliv jiného jak dvě výhry bude zklamání.

Reagovat
tomasinho

* k dobré defenzivě samozřejmě

Reagovat
Infernoqt

No myslím si, že přijel pro tři a získal jen bod. Ale vzhledem k předvedenému výkonu to můžeme převést na tu frázi, že přijel pro bod a dostal ho.

Reagovat
tomasinho

Ne, nepřijel. Tým, co si přijel pro tři, nerezignuje celý poločas na jakékoliv útočení.

Reagovat
mithro

rezignoval, lebo jednoducho ti hraci dnes boli mimo, vsak si nevedeli prihrat. to nebolo len o nejakej taktike, to bol proste otrasny zapas pre skoro kazdeho hraca.

Reagovat
Infernoqt

Přijel, ale prostě vše se mělo odrážet od defenzivní organizace naší hry, která byla důležitější než jakákoliv ofenzivní snaha. Navíc vy jste furt napadali, takže jsme se na víc nezmohli. Věřím, že doma to bude lepší.

Reagovat
Infernoqt

Ale upřímně já jako kouč bych asi nehrál jinak. Máte nejrychlejší tým na ostrovech a jeden z nejrychlejších na světě. Ta výdrž je neskutečná a my byli oslabeni nejen v záloze, což nám hru rozhodně neulehčilo. Mourek si buduje tým na podobný styl a dneska z toho byl dobrý bod. Ve finálním výsledku se se City může stejně jen málokdo měřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hodjohn

Ox

Reagovat
smazaný uživatel

Derby nesklamalo, ako už býva zvykom.

Reagovat
smazaný uživatel

nudou a usmevom Mourka

Reagovat
Alberto Aquilani

Ak United s týmto tímom urvú titul, bude to po titule Leicestru ďalšia veľká hanba pre Premier league.

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim, takto bojazlivo hrat nechodi na Anfield ani posledny tim tabulky. Takemu futbalu mozu fandit len vyznavaci antifutbalu a glory hunteri...kto ma rad futbal tomu nemoze fandit....

Reagovat
Swarley

Pogba je pro Mourinha klíč k tomu, aby se dal takový zápas s takto postavenou taktikou vůbec vyhrát...na Spurs a Chelsea ho nutně potřebujeme, každopádně bod z Anfieldu je v pohodě...

Reagovat
vladis271

jj Pogba exceluje vo veľkých zápasoch.

Reagovat
Swarley

že tomu nerozumíš, není můj problém

Reagovat
nani92

nepleť si derby a veľký zápas

Reagovat
vladis271

go to bed you're drunk

Reagovat
kylo ren

Je pravda ze sme meli porazit prumerny liverpool 3-0

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba by vám nepomohol, akurát my nemáme dostatočnú kvalitu prelomiť defenzívny lom súpera..

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Boha lebo Pogba tie derby pred tým hral dobre?

Reagovat
Hokaido

United ale docela zklamání. Jejich defenziva určitě nebyla tak nedobytná, jak se očekávalo a jak tady někteří píší.

Btw. xG 1,97-0,24

Reagovat
smazaný uživatel

Tech naiivnich fanousku obou taboru si myslelo, ze se bude hrat fotbal

Mourinho si prijel pro bod minuly rok a letos a vyslo to. Rezignoval sice na fotbal a pro nezaujeteho fanouska katastrofa ale masterclass- kdyyb Lukaku nezahodil sanci, tak United vyhraji 1:0. Kdo cekal jiny vykon, byl naivni

Reagovat
valek9610

Jo Lukaku nezahodí ? a Liverpool měl co v zápase šašku ten kdyby nezahodil těch šancí tak vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik mel sanci Liverpool? Matip + mozna Can a to je tak vsechno sasku. Priste sleduj fotbal a ne livesport

Reagovat
Melda

+Salah z malého vápna...

Reagovat
smazaný uživatel

To že dostane hráč míč na kterej nedoskočí ani rukou neni tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Na tutovky 1:1 nevim čemu se divíš

Reagovat
smazaný uživatel

Mou potvrdil. že je to žebrák, kterej není takovýho klubu hoden

Reagovat
Switchback

David

Reagovat
Hurrikane

Atkinson se zase ukázal. Lukaku hrál docela jako prase, už před poločasem bych ho poslal do šatny.

Reagovat
smazaný uživatel

MT-MS do 17 let dnes dohraje skupiny,Nová Kaledonie bodovala s Japonskem 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Oba Manchestery bez porážky,to jsou věci

Reagovat
cristiano.K.

Ono ani není moc co hodnotit.Očekávaná nuda se stala realitou. Vytvořili jsme si o jednu šanci víc než MU. Proč Lukaku za ten jasnej faul nedostal žlutou ví jen Atkinson. Pozitiva: udržená nula, Oxovo oživení. Negativa:neproměňování šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

tie negativa mas uz na ctrl+v nie?

Reagovat
smazaný uživatel

tak když jsou furt stejný?

Reagovat
smazaný uživatel

ved prave

Reagovat
fantomas

Oxovo oživení jak pár centrů naslepo někoho může uspokojit?

Reagovat
r.mrazik

Navíc proti unavenému a pomalému Darmianovi

Reagovat
smazaný uživatel

Za 35 mega doprí.

Reagovat
cristiano.K.

s porovnáním s tím co předváděl minule ano. Neztratil jedinej balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Priste půjdu delat radsi zapalky ze dreva, nez se divat na tu hruzu, co predvadi Ucka.

Btw. Sky by mělo dávat dolu do lišty upozornění, neco jako: " Přílišné sledovani United škodí zdraví"

Reagovat
r.mrazik

Je fakt,ze minuly zapasy kdy jsme dali ctyri goly byla hrozna hruza co letosni sezonu predvadime

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsem vas treti zapas v sezone a vsechno to byla upracovana nuda (Live, Stoke + jeden domaci zapas.) Jestli takhle ma hrat nejvetsi klub v Anglii... Ale proti gustu

Reagovat
r.mrazik

Já viděl asi všechny a nedalo se na to koukat až dneska...ale proti vytříbenému gustu...

Reagovat
smazaný uživatel

A že si napsal zorvna jediný 2, který jsme nedokázali vyhrát a další už nebyl tak jsi napsal + jeden domaci zápas vsadim se, že tohle byl první co jsi viděl

Reagovat
Svatej

Vysvětlí mi někdo, jak si může Conte myslet, že je Musonda fyzicky slabej ? Udržel si dva hráče o 20 kilo těžších na zádech, zbavil se jich jak nic a letěl na bránu, Williana by obral na míč při fyzickým souboji i Obertan, to je fakt ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

City wow

Reagovat
mithro

Palace

Reagovat
mithro

Roy Hodgson has got the better of Antonio Conte

Reagovat
Whitemedia

Super výkon borci, děkujem

Reagovat
smazaný uživatel

A prokletí Wembley je zlo...zatím odloženo

Reagovat
monty25

Od něj se učil Mourinho...

https://www.youtube.com/watch?v=6Rjl11QCAUw

Jinak Liverpool zase klasika. Proti Mariboru snad Ox konečně v základu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
hona.kub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hokaido

Dvakrát za seboou prohráváme o gol v posledních minutách a dvakrát nejsme schopni si vytvořit alespoň náznak tlaku, ba dokonce ani dát si 4 přesný přihrávky a posunout se třeba o 40 metrů blíž k bráně. To mi hlava nebere.

Reagovat
Gunner14

Palace ten konec se nedivím že dali jen 2 goly a Sakho ta patička u jejich branky

Reagovat
Svatej

Už je teda čas na paniku ?

Jediný dva vyloženě povedený zápasy sezóny byly proti Atleticu a Karabachu, pecka. Dneska bylo perfektně vidět, že dokonce ani sami hráči totálně nevěří tomu, že by to mohli obrátit, to je naprosto šílenej opak toho sebevědomýho stroje z minulý sezóny.

Naštěstí opravdový TOP týmy nemůže zranění dvou tří klíčových hráčů ohrozit, protože mají v týmu několik skvělých náhrad, které jsou schopny ty první volby plnohodnotně nahradit. My se rozhodli jít trochu jinou YOLO cestou, ale zas si určitě užijou naše zápasy i fanoušci konkurence.

Celá stoperská trojice hraje naprosto směšně, takže dává smysl je tam postavit i příští zápas, aby si ti, kteří mají výkonnost, mohli znova z lavičky prohlédnout, co všechno se dá posrat a stejně se udržet v základní jedenáctce.

Willian ve mě vyvolává stejný pocity jako před pár rokama Ivanovič, fakt ho nechci na hřišti vidět. Musonda je fyzicky vybavenej líp jak on a to je fakt úlet. Udržel si dva hráče na zádech jako kdyby to byly batohy z papíru, Williana obral postupně každej hráč na hřišti a to jako fyzickým soubojem, tak jednoduše tím, že mu míč vypíchli jak školačce. Courtois by se už taky mohl naučit vyrážet míče jinam než před sebe a Hazard by se mohl rozběhnout. Z celýho týmu se mi líbil snad jen Alonso, na druhý straně naopak Zappacosta směšnej.

No..jede se dál, teď to chce zas nějakou šílenou serii, abychom se do boje o titul zapojili, jinak to bude hodně špatný.

Reagovat
valek9610

Jdeme po Lize mistrů liga byla minulý rok,takže tak

Reagovat
r.mrazik

Zranění dvou tří klíčových hráčů zničí téměř každý tým...zas tak drsný bych nebyl...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

zatím na paniku čas není, i když výsledky nejsou zrovna ideální... sezóna je hodně dlouhá

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho opäť raz betónoval Som šokovaný

Ale za to rusácka Chelski potešila

Reagovat
Svatej

Teď si představ, co by Palace předvedli s váma

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to? Čo to? Ruskí šmolkovia povyliezali z dier v zemi

Reagovat
Svatej

??? Z jakých děr ? Kdo je tu v díře?

Reagovat
smazaný uživatel

Po prehre s posledným tímom, ktorý ešte neskóroval by ste mali byť v kanáli

Reagovat
Svatej

Nah...To jsou zas koncentrovany vyblitky tohle...

Vy jste prohrali s tymem, kterej prohral s poslednim tymem v podradny lize a do kanalu vas nikdo neposilal. To jses z ty prohry furt tak nestastnej, ze do Chelsea od ty doby kazdej tyden zoufale kopes?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Willian, Michy a Hazard výkon sezony.

Reagovat
Mastný Chobot

mňa dosť bavil aj Fabregas

Reagovat
Whitemedia

Všichni hráli parádně, ale tihle tři řádili. Akorát Bakayoko dnes nepochopil, co chtějí jeho spoluhráči hrát, tomu se to musí do příště vysvětlit.

Reagovat
Svatej

akorát na něm a Alonsovi byla vidět nějaká touha vyhrát, zbytek hrál zle a ještě to měli na salámu.

Reagovat
smazaný uživatel

Povinnost splněna, 3 body doma.

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Wembley pro nás "doma" nebude asi nikdy

Reagovat
mithro

Počet diváků: 73 502, rekord zas na dalsi pokus.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned příští týden tipuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Any idea proč se očekával rekord zrovna s Bournemouthem? Proč ne třeba s Chesea, kde návštěvnost byla podobná a poslední roky to jsou vždycky gólový hody? Nižší cena?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

pro mě je povzbuzující, že tak v půlce března se sesypete jak balíček z karet a budete nakonec rádi za kvaldu do LM

Reagovat
Cobra

Jojo, jako minulý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

sissoko jde do sebe paradni výkon za 15 min,na real budem potrebovat nejakej tank kdyz wanyama je out a u dembelého je to 50 na 50

Reagovat
smazaný uživatel

čo ti jebe, riadne ich rozniesli rip Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Že sem se radši nedíval na city...

Reagovat
spider_8

Jsme v krizi a není to vůbec žádný překvapení. Vedení v létě bohužel neposílilo dostatečně a tak teď máme tým, který není schopný konkurovat ve 4 soutěžích najednou. Jakmile nám vypadne 1-2 důležití hráči, tak máme velké problémy, protože za ně nemáme adekvátní náhrady.

Máme například jen jednoho útočníka, protože Michy v současnosti není plnohodnotným členem kádru. V Conteho systému není schopný být jakkoliv platný a v jakémkoliv těžším zápase s ním hrajeme o 10. Není vůbec divu, že mu Conte nedůvěřuje a je obrovská chyba vedení, že v létě nebyli ochotní přihodit pár milionů za Llorenteho. Další problém je Hazard, který zmeškal letní přípravu a logicky teď neodvádí svůj standard. Další věc, která se v létě věděla a nic se s ní neudělalo, přitom si to o nákup nového křídla vyloženě říkalo. Pak je tu situace se středními záložníky, které máme čtyři, což pokud chceme častěji hrát na 3 v základu, je prostě málo. To se teď taky krásně ukazuje. A taková tikající bomba je pozice levého halvbeka, kterou musí po celou sezonu odehrát jediný hráč - Alonso.

No nic, PL je teď definitivně o souboji MU vs. MC, my se musíme co nejdřív dostat z téhle krize a urvat aspoň LM, což by mělo být v našich silách. Sezonu můžeme napravit jedině v pohárech, kde by se naše problémy nemusely tolik projevit. Je mi ale hlavně líto Conteho, protože on za tohle může minimálně a nejspíš se na nás nejpozději v létě vysere, protože přesně kvůli tomuhle rezignoval i v Juventusu.

Reagovat
Svatej

Poslední věta mě napadla taky. Na jeho místě bych byl nepříčetnej

Reagovat
spider_8

Já myslím, že tohle bude nakonec nevyhnutelný a sere mě to asi ze všeho nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

4 roky sme neporazili MU v lige na Anfielde

20+ golový striker musí byť v lete priorita.

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel, že zdravý Sturridge je lepší jak Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

Gabbiadini Austin

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočné góly dnes nastrieľalo City. Pozerám zostrih niekoľký krát a nechápem. Úchvatné. Estetický orgazmus.

Reagovat
pingla

Reagovat
Maresma

Mourinho: "I know you probably think we were defensive and they were offensive, but no!"

"Klopp didn't try anything. He was afraid of our counter-attack."

Reagovat
smazaný uživatel

To jako fakt řekl ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je neskutečnej troll

Reagovat
smazaný uživatel

prichazim mu na chut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

kráľ

Reagovat
r.mrazik

Naše protiútoky byly tak rychlý že se Liverpool stačit vrátit ve všech lidech

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

to je kokot a este o Conte povie ze hra dokonca viac defenzivne ako jeho Chelsea

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a mám zkaženou sobotu, snad mi Slavia zvedne večer náladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je po přestupovém období, ale mám otázku - dá se mimo přestupové období podepsat volný hráč ?

Reagovat
EXoRcIsT

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dneska Čech udrží čistý konto a pak ještě 5x, tak je na 200 čistých kontech v PL. http://vool.cz/7svM4 Neskutečná dominance v téhle statistice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neudržel

Reagovat
Pospovič

LOL Crystal Palace stale bez vstreleneho golu a pristi tyden je ceka jeste Chelsea

[reagovat]

Pospovič01.10.2017 10:03#

vůbec bych se nedivil kdyby to proti chelsea prolomili včetně ziskem bodu/ů

[reagovat]

kiwwi01.10.2017 10:36#

haha tento alibizmus

[reagovat]

Pospovič01.10.2017 13:29#

proč? CP to někdy zlomit musí, navíc to je po reprezentační přestávce, kdy výkony nejsou zrovna optimální. Ale samozřejmě doufám, že to tak nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

dnes sem si na tento koment vzpomněl a je to jasně Tvoje chyba, páč si to zakřikl a to se nedělá

Reagovat
eliskafan

Wolves! YES

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně první takticky povedený zápas. Akorát Carroll to musel pos*at.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam vyvadel? Neviděl jsem zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal se zbytečně vykartovat. Po prvním zbytečném nepovoleném zákroku ve vzduchu dostal první žlutou a namísto toho, aby si dával pozor, dal jinému hráči soupeře v podobné situaci loket do obličeje. Na závěr měl ještě potřebu se dohadovat. Už první zákrok byl poměrně na hraně a za ten loket mohl vidět rovnou červenou, kdyby to pískal někdo jiný.Takže samozřejmě když ke konci docházely síly, bylo znát, že hrajeme v deseti.

Reagovat
Snatus

Dnešní viníkem prohry je pro mě Musonda. Myslím si, že by ho Conte měl odstavit a už mu nedat šanci, na jeho pozici máme prostě lepší hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Marco Silva

Reagovat
Trand

Tak dneska víceméně jediný co udělal dobře, že poslal na hřiště Deeneyho. Ale jinak za pozici Watfordu v tabulce si palec rozhodně zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiste, jinak udelal vse spatne, presto jemu navzdory Watford vyhral..

Reagovat
Trand

Neříkám, že udělal vše špatně, ale žádný světoborný výkon to nebyl, do té vymyšlené penalty neměli žádnou šanci, ani po ní víceméně, druhý gól byl dílem náhody (čímž neříkám, že si ho nezasloužili).

Reagovat
smazaný uživatel

Za co zaslouží? Se podívej na soupeře, za pár kol je budeš hledat na druhé straně tabulky.

Reagovat
kiwwi

v suchom triku

Reagovat
Tommy the Gunner

Ztrata 9 bodu na prvni misto Wenger, legenda

Reagovat
Trand

Tohle je prostě neobhajitelný, výkon tragickej, střídání Holdinga taky. A hlavně hrozně ošklivej fotbal od nás, platit za tohle, tak jsem fakt naštvanej.

Reagovat
Nikikrew

tak KOscielny sa predsa zranil nie? Koho tam mal dat?

Reagovat
Mastný Chobot

Wilshera a dohrať to v 4-3-3?

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Trand

Wilshere jak měl původně v plánu a změnit rozestavení. Předpokládám, že chtěl vyhrát a ačkoliv nejsem žádnej velkej obhájce Jacka, tak přece jenom Jacka dává Arsenalu na vítězství vyšší naděje než Holding.

Reagovat
Mastný Chobot

hlavne keď Iwobi ťahal nohy za sebou už 10 minút

Reagovat
Nikikrew

A kto by hral stopera? Ved Watford to tam len nakopaval na vysokych hracov, podla mna to bolo dobre striedanie.

Reagovat
Trand

Tímhle tahem de facto naznačil, že je spokojený s bodem. A taky bych čekal, že se nenecháme tak zatlačit Watfordem v posledních deseti minutách a budeme aspoň trochu hrát.

Reagovat
Mastný Chobot

Prestaň, prosím. Keby tam dal Jacka k Elnenymu a Xhakovi namiesto vyšťaveného Iwobiho a naša záloha by existovala, tak by sa Watford k tým nákopom možno ani nedostal, nemyslíš? Možno by sme potom aj zaútočili.

Reagovat
Nikikrew

Na keby sa nehra btw. To su uz len ciste domienky nic viac, gol padol v predposlednej minute, kludne mohol padnut aj kebyze hra Jack

Reagovat
Mastný Chobot

ježišikriste...

Reagovat
Nikikrew

Co jezisikriste. Po bitke je kazdy general, vies mi nejako dotvrdit ze by sme to s Jackom vyhrali pripadne remizovali?

Reagovat
Mastný Chobot

koľko máš rokov, prosím ťa? čo odo mňa akože chceš?

pochopiteľne, že ti to neviem empiricky dokázať, ale logicky je vyššia pravdepodobnosť, že budeš útočiť a dáš gól, keď do hry pošleš Wilshera ako keď tam pošleš Holdinga. A tu sa nebavíme o nejakom hurá striedaní bez zmyslu, ako to Wenger často robí, ale o klasickej zmene na 4-3-3, čo je systém, ktorý Arsenalu nie je cudzí. Sám nižšie píšeš, že by sme sa mali zbaviť 3-4-3, tak sa zobuď z toho zaslepenia.

Reagovat
Nikikrew

nebudem ti hovorit o mojom veku ktory je samozrejme vyssi. Milujem tychto mudrcov ktory mozno si raz zakopu na branu. Hokaido to nizsie dobre napisal, mozes si to sam precitat. Ten system hry sa mal uz hrat bud na zaciatku alebo este vtedy ked mal nastupit Jack. Vazne vy sme hrali na stoperov Monreal a Mertesacker ked pozname aky je Watford a akym stylom hraju? Nie je to po prvykrat do takto otacali zapas, min. na konci remizovali. Isiel na istotu, zial sa mu to nevyplatilo, to sa proste niekedy stane. Nezastavam si Wengera ale jebat do neho aj pri logickom striedani je uz docela prehanka.

Reagovat
Mastný Chobot

sorry kámo, ale baviť sa s tebou je jak baviť sa so 14-ročným chlapcom

Reagovat
Nikikrew

achjo ty si neskutocny, ale to som si uz zvykol. Kludne sa bav s inymi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere tam mel hlavne prijit tak o 10 minut driv

Reagovat
Gunner14

chtěl tam dát Wilshera a najednou se asi rozhodne dát Holdinga ne? Změnil to protože Kos si něco udělal při tom rohu...

Reagovat
Trand

To vím taky, že se Kos zranil. Ale prostě bych čekal, že bude trochu agresivnější a bude trochu riskovat a ne že budeme bránit remízu na Watfordu.

Reagovat
Mastný Chobot

je 10 minút do konca, stav 1-1, si manažér favorita zápasu, očakáva sa, že ty budeš ten, kto bude chcieť útočiť, tvoj ofenzívny záložník je vyflusnutý, na lavičke máš iného ofenzívneho záložníka, na ihrisku máš troch stopérov, jeden sa ti zraní - čo urobíš?

Reagovat
Gunner14

Mertesacker a Monreal ve 4-členné obraně jako stopeři a v záloze by si měl Xhaku, El- Nenyho, Jacka a Ozila. Takže Ozila bys jebl na křídlo nebo Jacka?

Reagovat
Mastný Chobot

4-3-3 so zálohou Elneny, Xhaka a pred nimi Jack. Rozhodne to dáva lepšiu šancu na výhru ako to, čo tam bolo

Reagovat
Hokaido

Vystřídáš stopera za stopera? Protože na lavičce máš jen Walcotta, kterej se do takovýho zápasu nehodí a Wilshera, kterej není rozehranej a navíc herně nevypadal vůbec dobře. Protože nebudeš po měsícíh měnit systém 10 minut před koncem proti týmu (a manažerovi), kterej si v posledních minutách pravidelně dokáže vypracovat slušnej tlak? Protože nechat tam Pera s Nachem by byl příliš velkej risk, jelikož Per se bude pohybovat hodně vepředu kvůli nakopávaným balonům nebo standardkám?

Fakt mi přijdete hodně přísní. Kdyby Arsenal prohrával, tak budiž, ale takhle by to byl asi zbytečnej risk.

Reagovat
Nikikrew

co posral Wenger je to ze pri tom tlaku Watfordu mal zareagovat striedanim prave Jacka a mozno aj zmenit ten system. Mal som pocit ze nas hlavne v tom strede prehravali

Reagovat
Mastný Chobot

"Wilshera, kterej není rozehranej a navíc herně nevypadal vůbec dobře"

watafak? však bol v EL pred týždňom o míle najlepší hráč na ihrisku

"Protože nebudeš po měsícíh měnit systém"

keby si sledoval Arsenal pravidelne, tak vieš, že to Wenger robil aj doteraz

k zbytku neviem, čo ti mám napísať. Asi len toľko, že som čakal, že keď je Arsenal favorit, tak bude on ten, čo bude útočiť, a nebude v prvom rade myslieť na obranu.

Reagovat
Hokaido

Hej, možná jsem si ho spletl s Rambem, to se omlouvám. Proti BATE vlastně hrál dobře.

Wenger mění systém během zápasu? Ale fakt si myslím, že tohle střídání bylo rozumný. Jack mohl přijít dřív místo Ozila.

Reagovat
Mastný Chobot

Hej, mení, urobil to v prvých dvoch kolách napríklad.

Reagovat
Hokaido

Ale obojí bylo za stavu, kdy jste prohrávali.

Reagovat
Mastný Chobot

keď bolo treba dať gól... čo bolo treba aj dnes

Reagovat
Nikikrew

Wenger to meni, stalo sa to uz v tejto sezone, skoda ze to nespravil prave dnes

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

v prvom rade by uz niekto mal vystriedat Wengera

Reagovat
smazaný uživatel

Winks>Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Watford vstřelil gól v 90+ minutě 3 zápasy po sobě

Reagovat
smazaný uživatel

A po tomhle kole zůstanou 4.

Reagovat
smazaný uživatel

a za kazdym to znamenalo body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Ťažko vyhrávať, keď máš v zálohe a útoku samých priemerákov manažovaných podpriemerným trénerom. Čo už, to je realita. Smutné, čo dokážu s veľkoklubom urobiť dvaja pomätenci. Posledných 10 minút bol výsmech všetkým fanúšikom.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
fantomas

Marco Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Bacha, asi te Trand sjede..

Reagovat
fantomas

Tak já sem jeho obhájce od dnů ve Sportingu, nechválim ho jen za dnešek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja od lonska, kdyz se snazil zachranit Hull.

Reagovat
Trand

Já ho mám taky rád, jen si nemyslím, že dnes jde to vítězství až tolik za ním.. Tím nijak nedisktredituju jeho dlouhodobou práci, což píšu i dolarovi nahoře, jenže ten to zjevně nechce pochopit.

Reagovat
fantomas

Jistěže nechce, dolarovina.

Reagovat
Trand

Viděl jsi ten zápas vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi posledni dve minuty. Presto nechapu, proc bych ho mel hodnotit jen za dnesni zapas? A i jen za dnesni zapas bych ho pochvalil, protoze jeho tym rozhodne nebyl favorit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, clovek se uz ani nevzteka, protoze nic jineho ani od tehle sezony neocekaval

Jestli chcem hrat pristi sezonu LM, tak by mel Wengele zacit brat EL vazne

Reagovat
jacobT

Prosím ťa, hádam neveríš tomu, že by sme prešli 4 dvojzápasy + finále bez nejakého výbuchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Porad vetsi sance, nez skoncim v top 4

#Arsenal #metastaze #Ozil>Eriksen

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hachim Mastour

Som zvedavy, kedy Lacazetta prestanu bavit tie striedania.To je nonsens a Giroud nulovy.Zaloha hrozne nekreativna az na Ozila, ktory stihol vytvorit 2 clear cut sance.

Reagovat
fantomas
Reagovat
Hokaido

Merson je prostě šašek.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Joe Hart has more assists than Ozil and Hazard combined this season.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Mimochodem Xhaka při tom vítěznym gólu

To je fakt posila za všechny (ty) prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem se na to podival znova...tvl

Reagovat
Trand

Tak toho jsem si při zápase ani nevšiml... Co k tomu dodat.

Reagovat
Tommy the Gunner

To je normalne na pokutu...

Reagovat
Hachim Mastour

Co spravil chalan?

Reagovat
Tommy the Gunner

Spravil Ozila

Reagovat
Hachim Mastour

To je kkt

Reagovat
Miguel19

A klasicky ruce v bok

Reagovat
jacobT

Mali by pekne tematicky zladené súsošie s Ramseym.

Reagovat
Gunner14

Ten to měl v pi*i jak já po tý penaltě.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli tady zas zacne counter vytahovat nejake statistiky na jeho obranu, tak jde do ignoru...

Reagovat
Liquid

jednoznačně Čechův gól, toto se nevyráží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

sobotnajsia pohodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Neurobil to excelentne ale ak si niekedy hral futbal tak v prvom rade sa cely cas divas na loptu, on ho podla mna ani nepostrehol, resp. neskoro. Tam sa urobila chyba davno predtym.

Reagovat
fantomas

Ale notáááák absolutně se na to vysral. A línej při backtrackingu je ostatně dlouhodobě.

Reagovat
Nikikrew

Netvrdim ze nie, ale toto by podla mna spravilo 90 percent hracov, ved on ho vobec nevidel a sledoval co sa deje.

Reagovat
smazaný uživatel

no a těch 10% právě hraje v top ligách

Reagovat
fantomas

Kravina. Čuměl na něj, ještě s rukama v boku, nenabízelo se nic jinýho než ho pokrýt. Bylo zcela evidentní, že je to jeho hráč. Prostě se na to vysral, tečka. Tohle nemá smysl omlouvat.

Reagovat
Nikikrew

Tak si pozri to video znova a divaj sa len na neho cely cas. Zaregistroval ho az pri tom gole co bolo uz neskoro. Urcite mohol aspon byt v pohybe smerom lopty lenze on viac menej stal co bola chyba. Kazdopadne tento gol by som vinil ako tymovy, nie cisto iba jeho

Reagovat
fantomas

Tak ale i to, že ho zaregistroval tak pozdě, je přece fatální výpadek koncentrace a jeho chyba.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
j_mrazik

Měl být u něj už 5 vteřin předtím. On je dost často v těchhle situacích ten, kdo svým spoluhráčům jenom fandí, místo aby se zapojil. Zlatý Coquelin.

A vůbec, vysral bych se na ten systém se 3 beky. Je vidět, že to prostě hrát neumíme. Udělaly se nějaké zázračné body a už se toho držíme. V tomhle systému máme v záloze díry + když jdeme dopředu, tak máme o jednoho hráče vepředu míň na nabídku. Celkově je to teď šílenost.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Nikikrew

proti top tymom by som to ale nehal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jollae

Ty si slepý???

Reagovat
Mastný Chobot

už dooosť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych věděl, že mě trenér nemá odvahu neposadit, tak bych na to sral taky.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

*posadit

Reagovat
vladis271

vy ste prehrali? Ja tu už polhodinu myslím, že ste nasraný lebo ste len remizovali.

Reagovat
fantomas

No však se podívej nahoru, jak se to stalo.

Reagovat
twelwer

Tak to je regulerne v pi*i ... on ani nemal zaujem pomoct

Reagovat
raduinho

Tohle jsem psal uz při jeho přestupu, ze je to supak. Odborníci z PL sekce pochopili az po roce.

Reagovat
fantomas

Pokud tim narážíš na mě, tak já byl proti jeho přestupu od samýho začátku. To neni těžký dohledat

Reagovat
raduinho

To vím, že jsi byl snad jediný kdo byl proti.

Reagovat
smazaný uživatel

prvy gol vymyslena penalta, druhy offside, za ten vykon si to ale zasluzime, watford lepsi , nas asi cakaju tazke roky

Reagovat
aramaki

blbost. Su zapasy, ktore treba pretlacit jednym golom, hlavne po repre pauze s tak improvizovanou zostavou. Pozri co hral Mourinho, na to sa nedalo pozerat. My sme hrali sracku, ale vsetko smerovalo k tomu, ze ten zapas vyhrame, keby nas nezarezal rozhodca. Ta reakcia po penalte bola uboha, ale ani sa necudujem. Toto bol jeden z tych zapasov, ktore sme mali vyhrat 0:1 a potom si hovorit, nebolo to bohvieco, hlavne ze mame 3 body. Vynasat zavery o taktike a kto bol lepsie po takomto zapase je o hovne.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Nikikrew

Kedy uz do prdele prestaneme hrat proti takymto tymom ten system 3-4-3? Nas stred zalohy bol totalne mimo a prehravany, dvojica Elneny a Xhaka je docela vtip. Toto ma byt ten Giroud co ma hrat na hrote? Ved on stratil azda kazdu loptu. Bellerin tiez teda o nicom.

Strasne, ani neviem ake su nase ciele ? Pocitam ze max skoncit do prvej 4ky. My sme vlastne prehrali doposial vsetky zapasy vonku

Reagovat
Nikikrew

pardon remiza na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

do top4 nemůže bejt váš cíl s timhle. City, United, Chelsea, Tottenham a koukám ani Watford vás tam nepustí. EL maximum

Reagovat
Teoretik

teď koukám, že Watford otočil před zápasem bych tu ztrátu Arsenalu čekal, ale obrat jsem fakt nečekal.

Reagovat
Gunner14

Ozil nedal tutovku na 2:0 a hned potom z protiútoku rozhodčí pískl dive a penaltu, potom jsme se jen klasicky sesypali.

Reagovat
jacobT

To nebolo o zosypaní, celý druhý polčas sme hrali pasívne.

Reagovat
Gunner14

To jo, ale stačilo přidat druhý gol a bylo vystaráno.

Reagovat
jacobT

To áno, ale bez tej pasivity by sme si tých šancí na druhý gól vytvorili možno viac.

Reagovat
aramaki

To bol klasický zápas po repre pauze. Nemám rád keby, ale všetko spelo k tomu, že vyhráme 0:1 alebo 0:2, vyložené šance sa kopili a je pravda, že niečo z toho sme už mali premeniť, hlavne ten Ozil to mal dať. Potom náš zarezal rozhodca total vymyslenou penaltou. V takomto zápase, s improvizovanou zostavou je to vačšinou o jednom góle. Keby Liverpoolu pískne takýto dive, tak United prehrajú 1:0 a naopak. Škoda, že aj v PL sa stávajú takéto rozhodcovské kiksy.

Reagovat
Whitemedia

Je to dobrý, Arsenal s námi opět drží basu

Reagovat
Gunner14

Co jsem viděl posledních 15 minut Chelsea, tak Fabregas by se u nás zpátky neztratil to by byli dobří kámoši s Xhakou.

Reagovat
smazaný uživatel

watford jede na EL

Reagovat
Nikikrew

Chyba mi ta zaloha Coq, Cazorla a Ozil. To bol tak dobre fungujúci stred . Teraz to je uplne k hovnu, Ozil mimo poziciu, Xhaka bez formy, Elneny niekedy uplne v lese.

Reagovat
Miguel19

A měl Xhaka někdy vůbec formu, nebo je to jeho standard?

Reagovat
Nikikrew

Ale hej, koniec minulej sezony sa chytal, patril medzi najlepsich. On je podla mna dobry hrac len to tempo mu nevyhovuje a nestiha

Reagovat
Hachim Mastour

Xhaka je ten typ zaloznika, co by mal hrat v strede 3 clennej zalohe a ano, Xhaka bol vo forme.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ty chyby předvádí perfektní výkony.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Teoretik

Ten Cazorla byl dokonalý. I když už nebyl nejmladší, tak v té největší formě jsem si jej přesně dokázal představit jako náhradu za Xaviho Nechápu, jak se jej Wenger může pokoušet nahradit Xhakou, takový hloupý hráč

Reagovat
Nikikrew

Tak ono uz zranenim Cazorlou sa to zacalo vsetko srat, lenze my nemame poriadnu nahradu za neho

Reagovat
hona.kub

Watford v tabulce před náma a tragédama, se jen tak nevidí každej rok :)

Reagovat
smazaný uživatel

14 games

4 wins

2 draws

8 losses

19 goals scored

27 goals conceded

Wengele

Reagovat
smazaný uživatel

a to je statistika jakých zápasů?

Reagovat
Elliasson

Nejsem fanda City, ale ten válec je neuvěřitelný. Pravda, loni jsem tvrdil po vyhraném derby s United, že je to největší kandidát na titul a pak jsem byl překvapený, že bylo v tabulce za londýnským duem. Ale letos bych byl asi ještě mnohem více překvapený. Jestli letos titul vyhraje někdo jiný než City, tak klobouk dolů před tím týmem.

Reagovat
vladis271

A takemu peknemu futbalu je este velmi lahke priat :)

Reagovat
nani92

tak prečo nám nepraješ, Vladko? :)

Reagovat
vladis271

Tak ja s nimi sympatizujem, ved to vies zayko.

Reagovat
vladis271

jaj, ty si sa pýtal vám...no preto lebo hráte strašne škaredý futbal, ak by ste hrali taký pekný futbal ako City tak vám prajem titul, ved to vieš

Ale to je jedno, lebo City bude pred vami o 6-7 bodov pred vzájomným zápasom v decembri.

Reagovat
nani92

ak škaredý futbal hrá mužstvo s druhým najlepším útokom a najlepšou obranou v lige, tak potom fakt nechcem vedieť aký futbal hrá mužstvo, ktoré dalo takmer o polovicu golov menej a má piatu najhoršiu obranu v lige..

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
mithro

Reagovat
Nikikrew

Ty im prajes?

Reagovat
smazaný uživatel

Lepšie než ManU alebo Chelski

Reagovat
celeb

ano, bez penazi (zo Zalivu) by to neslo, ale fotbal hraju pekny a dobre sa na to pozera.

Reagovat
mithro

futbal hraju mmntalne dobry ale najvacsi favorit boli od zaciatku, narvali do toho najviac prachov a Pep uz tuto sezonu musi.

Reagovat
smazaný uživatel

@btsportfootball

"There's a reason Arsenal lost and it wasn't because of one penalty..."

Troy Deeney says Arsenal players "lack cojones"

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo link na MOTD? Filmon má view time duration

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli De Bruynemu vydrží zdraví a forma, tak City nikdo nechytí.

Protože co on předvádí, z toho si sedám na zadek....

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi hrac pl a najlepsi zaloznik na svete

Reagovat
Miguel19

Je přece Paul Labile Pogba.

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

Reagovat
pingla

slabý trolling, ale co vlastně od tebe čekat

Reagovat
Svatej

miguel je proslulym Pogbohonicem

Reagovat
smazaný uživatel

Jak s tím souvisí Eriksen?

Reagovat
Svatej

To by zajimalo asi nas vsechny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

KDB je takovy horší eriksen nic víc nic mín

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
pingla

Murphy: Jesus is best young talent i've ever seen since Messi

Reagovat
Hokaido

Tak je mu pořád 20. A popravdě vstup do PL má teda impozantní.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Sedlo si to, no

Reagovat
Lynx

Dalo se to čekat, Arsenal ty zápasy s TOP 6 prostě nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Cleverley - zakladni jednotka anglicke prumernosti - nas sestreli v nastaveni. Hmm, vlastne ale dost vypovydajici pro soucasny Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, však jsi fandil Stoke, naprosty opak Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy jsem nefandil Stoke

Reagovat
fenixLFC

To bol prospero

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Silva z něj udělal jeden z pilířů svý hry a zatím to funguje perfektně. Cleverly je docela nenápadnej, ale zatím patří mezi nejlepší záložníky letošní PL.

Reagovat
Zaschrona

Omlouvám se za OT: Hledáme zájemce do místní NBA fantasy, na poslední chvíli nám vypadl jeden hráč. Ať už vás baví sledovat NBA nebo jenom hrát fantasy, ideální volba se přidat, jde vesměs o ligu nováčků.

Reagovat
smazaný uživatel

To bol zase pôrod vo Wembley. My tam asi fakt nevieme hrať proti tímu, ktorý sa zatiahne a je pasívny. Náhodný gól Eriksena po šťastnom odraze lopty nás tentokrát zachránil, ale znovu sme sa obávali o body až do konca zápasu. Sklamanie.

Tragickú formu má Son, ktorý je v každom zápase neviditeľný. Naopak Sissoko znovu skvelý výkon, proti Realu základ.O týždeň Liverpool, už by konečne stalo zato proti nim vyhrať a brať 3 body doma po 5 rokoch.

Reagovat
smazaný uživatel

U Sissoka jsem fakt nevěřil, že by mohl za nás hrát aspoň jako squad player. Blíží se MS, tak má asi zase motivaci nebo co.

Reagovat
vladis271

proste, že CFC sa dobrovoľne vzdala KDB je niečo neskutočné. Najlepší hráč v lige momentálne a pravdepodobne dotiahne City k titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho, nie Chelsea. Už si to treba napísať niekam na papierik pri monitor...

Reagovat
smazaný uživatel

Fantasticky hrac, hned by som ho bral do Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

nepovídej

Reagovat
Svatej

Logickej krok, kdyz mas v tymu Oscara

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo spíš kvůli Hazardovi ne? Kvůli Oscarovi se zbavil Maty

Reagovat
Svatej

Ono to ve vysledku vypada, ze odstrelil oba

Meli jsme tam jeste Salaha, Schurrleho, Williana a obcas tam hral Ramires, takze nebranici Mata a #dva#zapasy#spatne#hrajici KDB nemeli zrejme v tymu co delat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ve vysledku dobre. Pro Mourinha takovych hracu skoda. Koukat na KdB jak nemuze utocit, protoze musi hrat osobku na Wijnalduma bych asi nechtel.

Reagovat
Svatej

jo, presne tak... kazdopadne my jsme z toho ted nestatni, nemame ani Matu, Bruynea, Salaha, Lukakua ani F Luise a vsichni az na Matu by se nam ted pekelne hodili

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojka KdB-Lukaku, to je prosě Mourinhův majstrštych. Ale tak Costa jim vystřílel titul, tak pohoda.

Reagovat
icemike

Dva tituly

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, ten loňský vám vystřílel tím, jak od vánoc hrál jak ožralý? 20 gólů z 85 rozhodně není vystřílený titul.

Reagovat
Svatej

No hele v tomhle se Costa pekelne podcenuje. On neni hattrickovej typ strelce, ale za to zas cca 15-18 bodu udelal sam rozdilovejma golama prave on. Neslo tak ani o to, kolik golu z tech 85 dal, ale v jakych situacich je dal. Rozhodne je titul z velky casti jeho zasluha i navzdory tomu, ze po vanocich tym casto brzdil

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Mě spíš přijde, že jste ten titul vyhráli i přesto, že jste měli labila Costu, než kvůli tomu. On by ty góly dal i Lukaku a pravděpodobně by jich dal i víc a dával by je dál. To je můj názor.

Reagovat
Svatej

V pohode, od toho je diskuze.

Ja s tim urcite nesouhlasim, precejenom jsem ty zapasy videl a nebejt Costy, tak se rozhodne nedostaneme na tu 13 zapasovou viteznou vlnu, ktera ten tym psychicky silene nadopovala a ktera se ukazala jako stezejni pri zisku titulu. Ten tym s nim vypadal hrozne hladove a odhodlane, z hracu jako je on to presvedceni proste vyzaruje.

Lukaku na me pusobi zatim dojmem, ze je jeste golovejsim hracem nez Costa, ale ten ma vetsi dar vyhrat sam zapas pro svuj tym nez Romelu, kterej do toho teprve dorusta. Az bude sam cvicit stopery jako Thiago Silva, nebo obranu Manchesteru City tak, jako Diego minulou sezonu, kdy z jejich obrany udelal bandu sasulu, tak ten nazor rad zmenim, coz se taky klidne muze stat uz pekne brzo, ale zatim si stojim za tim,ze v PL byl jen jeden hrot, se kterym bychom ligu vyhrali taky a ten hraje za vas..

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, je fakt, že ta vítězná šňůra byla nakonec klíčová. Bez ní bysme vás pravděpodobně dohnali, ale stahovat takové manko bylo nad síly Spurs.

Reagovat
nani92

jj neskutočné, odvtedy nedokázal nikto doviesť Chelsea k titulu a KdB to ešte nedokázal, tak shut the fuck up

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

aj ja plačem z toho, že od vášej tragédie odvriacaš pozornosť a venuejš sa radšej lepším klubom, SHAME

Reagovat
vladis271

ja som si až teraz všimol, že v rámci toho ako si triggernuty si absolútne oddignoroval minuloročný titul Conteho s CFC. Proste na vaše predstavenia a hnus futbal s top6 ked zaleziete ako 13 ročné pussies nie je nikto zvedavý, a teba len zožiera ako strašne to vyznieva podradne oproti hlavnej futbalovej sile v meste Manchester, teda Man City, ktorý prídu na Stamford bridge a vymažú Chelsea z povrchu zemského. A toto oni budú hrať všade, a získajú v súbojoch s top 6 oproti vám oveľa viac bodov. Plus ich super silná šírka kádru.

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

stačilo 8 kol a už jsou z vás zase fandové City, YNWA v praxi

Reagovat
iamek

Takze letos pool ten titul nevyhraje? Zase pristi sezona bude Kloppova?

Reagovat
vladis271

a vy kolko miliard ešte budete potrebovať? frustrujúce, nebyť ani najlepší tím v meste.

Reagovat
iamek

Vlado to netusim kolik miliard jeste budeme muset utratit. Ale malo to asi nebude. Ale kdyz na to mame.

Reagovat
Swarley

kolik miliard vás stála ta skoro 30 let dlouhá série bez titulu?

Reagovat
Swarley

vlado na to má určitě nějakou teorii, počkáme

Reagovat
iamek

Strasne neunasis

Reagovat
vladis271

jj, si pozri tento thread kto neunáša. Dal som príspevok o KDB, kde som MOurinha ani MU ani nespomenul. Nato naskočil yazko, ktorý aj za týmto vidil nejakú tajnú konšpiráciu ako očierniť Mourinha tak ho išiel brániť, aj ked opakujem ani som ho nespomenul. kedže som videl aký ostal triggernuty tak som samorejme reagoval a kopol si. A potom do toho príde Masopust nadomnou a nakoniecv ty s tým ako neunášam.

Fakt vás musia klonovať.

Reagovat
Swarley

těm sračkám ani ty sám nevěříš

Reagovat
vladis271

ukľudni sa.

Reagovat
Swarley

obleč dres City a nakrm nás tím, jak Pepek v PL nebude dominovat

Reagovat
iamek

Nezminil jsem ani jednoho hrace, ktereho zminujes. To jen ty tady druhy den rozjizdis one man show jak fandis najednou City. Ja chapu, ze se to tezko nese, ze nas nejlepsi manager na ostrovech a manager, ktery umi tezke zapasy opet neporazil, ale Vlado - jednou to prijde!

Reagovat
vladis271

hele, klídek, možno jeden zápas z desiatich, ktorý budete hrať proti top 6 vyhráte. Nemusíš byť nevrlý. Ten Arsenal doma nejak dáte, no. Mourinho nejak to 2-3 miesto ukope predtým ako odíde do PSG.

Reagovat
iamek

Nedat doma Arsenal, tak budu v kanale hodne dlouho. A jak veme PSG, tak nam poslete Kloppa? Aby mel statistiky jako Moyes?

Reagovat
vladis271

chápem, že ho chceš, možno by narozdiel od Mourinha dokázal presvedčiť aj širokú futbalovú verejnosť (nilen len mufanov), že Pogba je špičkový futbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

De Bruyne dobrý blázen Cityzens zatím vypadají sakra bez slabiny. Sice utratili zase kládu jak prase, ale evidentně ty love aspoň nevyhodili z okna.

Co to ten žozé blábolil po tom zápase, že Klopp z nich měl strach a že nebyl schopen nijak změnit průběh zápasu? To je fakt piča jak vrata. S tím kádrem co má k dispozici, by si s tou obranou měli minimálně pokusit vytřít prdel a ne se třepat o bod s takovou holomajznou. Ostuda jedna.

Hm, Conte má zraněné tři hráče a už je v "State of emergency". Mohli by teď trochu ztratit dech, Abra následně hlavu a do vánoc ho vyrazit. Sezónu dojede Chůs fucking Chidink na osmém fleku a jedem zase nanovo.

Wenger To je za posledních 5 let neskutečný sešup, co předvádí. Lacca je fajn, ale je to málo. Bez Cazorly jsou dost v pasti a ten už pořádně nehrál snad dva roky...nechápu, že tam není schopen přivést náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

ze city bych tak odvařenej teda nebyl,stoke hrali jak nality,KDB nehra spatne ale delat z neho boha je utopie zatim je zadny top tym neproveril a čukotku nepocitam tam maj problemu že nevedi kam driv skocit

Reagovat
smazaný uživatel

Oni takhle rozbíjí jednoho soupeře za druhým, jak doma, tak venku. Průměr 3,625 gólu na zápas. Z koho mám být odvařený? De Bruyne je Bůh. Ten kluk má úplně všechno a taky sakra kvalitní spoluhráče kolem sebe. Celkem klobouček před Eriksenem, který s ním jako jediný v asistencích celkem drží krok, ale s takovou mu letos celkem uteče. My máme totiž co dělat abysme doma vydřeli výhru nad týmem z pásma sestupu, City sypou bůry na potkání...

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra jako výhra, na to se historie neptá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doma?? letos hrajem pořad venku

Reagovat
Svatej

" delat z neho boha je utopie "

Reagovat
spider_8

Uvidíme, jak to budou sypat v průběhu zimy, loni na tom byli v této fázi sezony podobně. Já pořád favorizuju spíše United.

Reagovat
Godwinson

Guardiola z toho teda konečně udělal pořádný tým ... a stačilo na to jen půl miliardy

Reagovat
smazaný uživatel

11:06 Tottenham postrádal Bena Daviese

Tomu hovořím expreska.

Reagovat
smazaný uživatel

tady to jde do prdele už hodně dlouho

Reagovat
Svatej

Njn, utopie

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro hraju.nahej

Gratuluji tvé ruské pračce na peníze ze západního Londýna... za ještě celkem přijatelný výsledek proti Crystal Palace.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky, podivej se na tabulku, kde je Arsenal. Tesilo me.

Reagovat
smazaný uživatel

1) jsem především Madridista, jenom hloupý uživatel se bude řídit tím, co kdo má na profilu EF

2) že si taky nenapsal, kde je můj Tottenham, zmínil jsi jenom Arsenal... to už se ti asi do krámu moc nehodí, co naháčku?

3) Bavíme se pouze o tomhle kole, takže tvoje vytahování tabulky je z principu stupidní nesmysl, jelikož - "Premier League - souhrn 8. kola"

Tvá snaha je křečovitá, stejně tak jako Rusákova snaha udělat z Chelsea tradiční velkoklub.

Přeju hezký den.

Reagovat
valek9610

Uvidíme co bude za pár let chytráku

Reagovat
mojmira

Tottenham, který měl trofej naposledy někdy v minulé generaci snad nemá ani cenu zmiňovat ne?

Reagovat
Svatej

Ty si sam ty body vybiras podle toho, jak se ti to hodi a pritom jeho ze stejnyho duvodu zesmesnujes, to je taky pusobivy.

Reagovat
maxton

ked sa bavis len o tomto kole... co ruske stihla za toto kolo Chelsea preprat ???

Reagovat
smazaný uživatel

Cawte fans Spurs Chcem sa spýtať niekoho, kto fandí a pravidelne sleduje dianie v klube Tottenhamu, štart ktorých hráčov je cez týždeň v LM prakticky vylúčený ? Za Real sú to Navas, Carvajal, Kovačič a Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela, Rose, Wanyama a asi taky Dembele.

Reagovat
smazaný uživatel

+Davies

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alli uz nema ban?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jednou asi má.

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka

Reagovat
smazaný uživatel

+ Alli

Reagovat
Hokaido

Walker.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

girouda sma mali v lete predat, bez tak sa na tom ihrisku trapi on, trapime sa s nim my, davame ho hrat defaultne kazdy zapas od 65 minuty nasilu bezohladu na to, ci sa tam hodi, aj ked by teraz dost mozno nie horsiu pracu odviedol akpom, ktory sancu nikdy nedostal...neodisiel len preto aby dal tych sto golov, skoda ze ich nedal do leta

Reagovat
j_mrazik

Kdyby hrál od začátku místo Kazety, tak by byl lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem, on uz druhu polku minulej sezony ked hral od zaciatku, tak bol hrozny, dobry bol len z lavicky do unavenej obrany, tuto este nemal dobry zapas, ci uz v zaklade v poharoch alebo ako zolik

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ale rozumět týhle hatmatilce je pro mě prakticky nadlidskej výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Co rikal? Nerozumim mu ani slovo

Reagovat
Free_player

to je hrozná držka

Reagovat
smazaný uživatel

je odpornej

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud je možná playboy, ale nemám ho kvůli tomu radši. Troy je borec!

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra dnes 1+1

Reagovat
Zaschrona

Koeman ven.

Reagovat
Hachim Mastour

its not over yet, show them what you can do

Reagovat
Whitemedia

Teď už ale ten vyhazov snad klapne..

Reagovat
Zaschrona

Tezko, nebyt te penalty, tak mozna je mala sance. Ted doma Lyon a Arsenal, pak ligovy pohar na Chelsea, do Leicesteru, na Lyon a doma s Watfordem. Pak repre pauza a lehci los. Neprekvapilo by me, jestli za ten mesic zvladneme byt na sestup v lize, vypadnout z EL i ligoveho poharu - a Koeman to porad bude trenovat.

Reagovat
Infernoqt

WoW. Ten Everton to s tou záchranou myslí opravdu vážně.

Reagovat
mithro

Reagovat
kvasha16

ona vyzera byt chora, tie toasty skor robil on + tu polievku co ma caja pri sebe, takze ten popis by skor mal byt: "ked jeho peniaze milujes tak, ze ti vobec nevadi ze nevie spravit ani posrane toasty"

Reagovat
Trapper

Bych řekl, že tam má guacamole.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
vladis271

Pocas poslednyvh dvoch navstev MU na Anfielde vystrelili na branku dva krat. : D

Reagovat
iamek

A pritom v poslednim zapase na vylozene sance 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sráči na čele s Fňukýňom...

Reagovat
Swarley

konečně je zpět ta vlna respektu, bylo na čase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
oddy

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

Reagovat
nani92

a také slabé mužstvo nedokázal Liverpool poraziť :D :D :D

Reagovat
Zaschrona

Koeman: "I take several positives out of today. The passion and commitment of the players. We know we can play a little bit better."

Reagovat
Swarley

Wazza

Reagovat
valek9610

Pokud titul neudělá Chelsea tak radši to City aby ho mělo než United ti by zas byli pičo důležití už takhle jsou na cítění.

Reagovat
smazaný uživatel

Ooooo jak nečekané :D že Ruský ropáci přejou těm Muslimským :D

Reagovat
smazaný uživatel

na to mame jedno takove stare rceni - mrdk.. vrana k vrane seda

Reagovat
Svatej

my bohati a uspesni musime drzet spolu

Reagovat
Zaschrona

EFC now winless in their past 12 away Premier League games - their longest such run for 15 years.

Reagovat
smazaný uživatel

RIP in piece koeman.

Reagovat
kissak

co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman nevydrzi do Vanoc, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Spatne formulovana otazka... Do kdy vydrzi Koeman?

Reagovat
smazaný uživatel

Imho do zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

15:48 Tottenham prý zkusí získat Gomese

Uf, už jsem se lekl, že toho z Watfordu.

Reagovat
smazaný uživatel

Heurelho Gomes nám vychytal historicky první účast v LM, je to borec

Reagovat
smazaný uživatel

Když vstal ráno z postele správnou nohou, tak byl super. Jiné dny udělal neuvěřitelné chyby.

Reagovat
Azazelo RD

On žádnou správnou nohu nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

To dělá Lloris taky. Je ale fakt, že ty jeho chyby vypadaly strašně a to mu vytvořilo nálepku tragéda i když jich nebylo tolik a byl většinu doby vynikající.

Watford moc nesleduju, ale blunder jsem od něj už delši dobu neviděl a jako dvojku bych jim ho s radostí vzal :).

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka je, ktory je horsi

Reagovat
bobis21

Arsenal už není 4. v anglii, ale 4. jen v londýně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

No, Mourinho asi vyhejtenej vejs, co? Nejhorsi letosni vykon, bylo hrozne znat, ze ta sestava je takova docela improvizovana. Tech nedorozumeni a ztrat mice tam bylo moc. Hlavne u obrancu jsem obcas trnul. Nastesti z toho nic moc nebylo. DDG jeden skvelej zakrok, tam ans podrzel. Mignolet zas vychytal Lukaka. Tohle musi davat no.

Z nasi strany bida, nedokazali jsme podrzet balon, nedokazali jsme obranu Live dostat pod nejakej tlak, kde pak delaj chyby. Naopak jsme moc cekali, ze nejakou chybu sami vyrobi... Sami jsme naopak par chyb vzadu udelali. Spatny vykon, zbytecna ztrata dvou bodu, protoze Liverpool podle me k porazeni byl, ale to bychom museli hrat podstatne lepe. Bohuzel Henrikh a Ander hodne spatni, Matic taky slabsi vykon a od toho se to pak cele vezlo. Lukaku uplne mimo hru, Martial a Rash pak vubec nedostavali balon do pro ne dobrych pozic, kdy muzou pak jit 1-1, naopak vetsinou zady k brane... nefungovalo to.

Reagovat
iamek

Jose to dobre zhodnotil. Je to na devilpage. Bych od nej takove reakce necekal. Dost se u nas uklidnil.

Reagovat
r.mrazik

prijde mi,ze uz souperi vi,ze musi na matice hrat velmi blizko,nebo primo osobku...pak nase hra smerem dopredu je takova...klopotna jak drive...

chce to navrat pogby co nejdrive,protoze ander je mimo

Reagovat
mithro

ten stred to mal tazke, proti tej trojke ich v dvoch hracoch nemali moc sancu, henrik tomu nepomahal a ander ma problem naskocit tuto sezonu do nejakej obstojnej formy.

Reagovat
Busby babes

tim, ze byli dva proti triclenne to imho nebylo. Ale tim, ze Ander prakticky nedal prihravku za celej zapas, Henrikh se tam taky dost motal, to je pak tezky no.

Reagovat
cristiano.K.

liverpool se může porazit jenom sám

Reagovat
Minister

Milánske derby super zápas. Obrovský rozdiel oproti tej včerajšej sračke na Anfielde.

Reagovat
Busby babes

marne vzpominam kdy naposled bylo NWD nejak koukatelny...

Reagovat
vladis271

euroliga ešte pod vangaloom. Síce sme vás doma v lige nedali 4 roky, ale na druhej strane ste nás vy ak sa nemýlim neporazili v posledných 5, či 6(?) vzájomných zápasoch?

Reagovat
mithro

Juanfield.Jediny krat, co si pamatam, ze tam hraci nieco ukazali.

Reagovat
smazaný uživatel

Icardiho druhy gol like vatafak

Reagovat
smazaný uživatel

Cumel som jak pujk

Reagovat
cristiano.K.

Stáhli jsme bod na Arsenal a CFC

Reagovat
smazaný uživatel

stay positive

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas s Watfordom ukazal preco Alexis nechce zostat v tomto klube. Klasicky ako vzdy siroka marodka hrat nema kto, chyba troska dusa a nadsenie hraci pobehuju ako oplaseny co prvy krat vybehli na ihrisko neviem koho je to vina a chyba ale verim ze sa ten pohar preleje a skusime iného trénera

Reagovat
FUnk

trenéra vymenit, wenger at zustane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nivnicka

Reagovat
smazaný uživatel

Joel Campbell played today for Betis after a 3 month injury spell. Betis was losing 0-4 against Valencia, so they brought in Joel at minute 78th. He scored the 1-4 at minute 79th, made an assist for the 2-4 at the 80th minute, and started a great play for the 3-4 at the 85th minute. He single handedly brought back Betis in the game and at one point was even close to equalizing the game. They ended up losing 3-6 but it was a great performance by Joel and the home crowd gave him a loud cheer. He was sprinting, tackling, tracking back defensively, and taking on players like a mad man. Showed more grit and enthusiasm than our entire team did against Watford yesterday. He could be doing a lot more on the RW than any of the bums we have.

Reagovat
tunkic

hroznej Wengerův fail

Reagovat
Free_player

Vela byl horší ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

To byl můj možná nejoblíbenější hráč, takže ten mě sral asi nejvíc no...tuplem, když to pak Wenger zabil s tím nevyužitým zpětným odkupem za pár kaček, když se Vela ve Španělsku rozehrál jak pán Dědek holt jak jednou někoho odepíše, tak už se nemá šanci dostat zpátky

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Ondiis

Nemůže být náhoda, že nehrál nikde skoro. Prodali jsme ho vůbec, nebo to je pořád jenom hostovačka?

Reagovat
Nikikrew

hostovacka

Reagovat
SunFells

Ale že se nebyl schopný prosadit v blbém Sportingu je bídné.

Reagovat
Zaschrona

Po petine souteze je Everton dva body od sestupu. A vedeni ocividne porad v klidu, Koeman zrejme v zadnem ohrozeni. To vse v situaci, kdy fanousci EFC hromadne pisou o Koemanovi v minulem case. Ve ctvrtek s Lyonem zrejme prijde protest...

Reagovat
Busby babes

tak meli jste taky dost silenej los, ze jo...

Reagovat
tony223

to možná měli ale domácí prohra s Burnley a remíza v Brightonu je málo. Navíc nejde jen o výsledky ale ty mdlé výkony, které pod Koemanem Everton předvádí jsou k zamyšlení.

Reagovat
Busby babes

tak ono je asi dost tezky, kdyz na zacatku chytnes ty nejsilnejsi tymy v lize, parkrat prohrajes, tak se pak nejak chytit. Na tym to padne a je tezke se z toho vyhrabat. U nas to treba funguje ted naopak. Lehky los, par vyher, tym se dostal do pohody a slape...

Reagovat
Zaschrona

Urcite to ma vliv, ale ty vykony jsou spatne od prvniho soutezniho zapasu. A jak pise kolega vys - bohuzel to nejsou jen vysledky, ale hlavne pravy ty vykony, ktere jsou primo zoufale a ja osobne zadny progres dopredu nevidim. Za me byl mel Koeman letet na hodinu, Unsworth by mel byt jmenovany caretakerem, nasledne se uvidi dle toho, jak mu to pujde, i dle toho, kdo ma zajem prijit.

Reagovat
smazaný uživatel

Lllllllucifer

Reagovat
Busby babes

ten serial?

Reagovat
smazaný uživatel

naah, ten ani nepoznam... Len baby...

Reagovat
J0EL

Serial je super

Reagovat
smazaný uživatel

Hoemann je cire sklamnie

Reagovat
Ligter

535. pro lepší fotku Mahreze.

Reagovat
niflheim

Arsenal are ready to try and find a January buyer for Mesut Ozil. (Daily Mirror)

Liverpool are heading the queue of Premier League big guns hoping to prise exciting young midfielder David Brooks away from Sheffield United. (Daily Mirror)

Arsenal could be major beneficiaries of AC Milan's implosion this season - with Andre Silva set to become available once again. (Sun)

Juan Mata turned down a staggering £375,000-a-week after tax to join the Chinese Super League. (Sun) Legenda

Dave Whelan is set to sell Wigan for £15m to wealthy Chinese group in the next few weeks. (Sun)

Jose Mourinho is minded to sign a new contract at Manchester United, but will do so only if he believes the terms reflect his achievements at the club and its current status under him. (Guardian)

Alexis Sanchez is a role model for young Arsenal stars, according to Jeff Reine-Adelaide. (Daily Star) By mě zajímalo čím, neochotou podepsat kontrakt a odejít zadarmo za lepším?

Marcos Alonso is being lined up as a potential replacement to Barcelona left-back Jordi Alba, according to reports. (Daily Star)

Manchester City and Barcelona are ready to go head-to-head to sign Borussia Dortmund star Julian Weigl, according to reports. (Daily Mail)

Manchester United are handing a trial to Swedish midfielder starlet Rines Arifl. (Daily Mail)

Harry Kane is worth more than the £200m that PSG paid for Neymar, according to Tottenham chairman Daniel Levy. (Times)

Reagovat
Busby babes

Ten Wigan, tam asi bude dost zalezet prave na tom, jak dopadne zasedani cinskeho politbyra. Protoze dle toho prave mozna Milan bude mit problem, protoze jejich majitel mozna bude muset vracet asi 5mld korun do statni pokladny. A defakto hrozi, ze omezi vsechny zahranicni investice.

Reagovat
Mastný Chobot

ready to try and find a January buyer ho nikto ani sám od seba nechce

Reagovat
smazaný uživatel

"za odvoz" by ho někdo bral

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
vladis271

Mourinho, pekne len doj, cim vacsi padak tym lepsie.

Reagovat
kiwwi

to je super ze ta pri vysledkoch tvojho klubu dokaze potesit aspon takato sprava

Reagovat
mul

zatial to nie je vysledkovy upgrade oproti BR

Reagovat
Busby babes

vyhoda toho, kdyz si to muzes dovolit...

Reagovat
Busby babes

OT: co dat nejakej clanek k volbam, at pak o vikendu nemusim pod preview preskakovat milion prispevku o Babisovi?

Reagovat
Zaschrona

Jsem pro. Klidne pro zacatek s tipovackou vysledku.

Reagovat
Busby babes

to uz je mi fuk, ale proste at je to jinde.

Reagovat
Zaschrona

Stejne se tomu bliti nad vysledky tady v diskuzi tutove neubranime. Nekdo bude oslavovat volebni fiasko TOPky, nekdo uspech Okamury, nekdo se bude chtit odstehovat,.. A ja do toho budu vyhazovat Koemana.

Reagovat
Busby babes

aspon nejaka jistota, Koeman...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Counter
Reagovat
Nikikrew

to ma snáď aj Wenger lepšie statistiky nie?

Reagovat
kiwwi

Wenger za to iste obdobie

United D 1:1

City L 2:1

Chelsea L 3:1

Liverpool L 3:1

Spurs L 2:0

Liverpool L 4:0

2 klobucky dole

Reagovat
kiwwi

*obdobie Mourinha u nas

Reagovat
vladis271

Aky ostal ivanko hned triggered

Reagovat
kiwwi

vlado teraz bez srandy, fakt ta chvalim ze si sa naucil dalsie nove slovo

Reagovat
SunFells

Ještě, že je tam ten Mourinho, jinak by Wenger byl bez bodu.

Reagovat
kiwwi

este ze je tam ten Klopp a Wenger, inak by Mourinho bol bez bodu

Reagovat
vladis271

Poturcenec horsi turka.

Reagovat
SunFells

Wenger tam není, je tam Guardiola.

Reagovat
Busby babes

April 2015, krasna remiza 0:0 na Arsenalu.

Reagovat
SunFells

October 2017 a ty máš furt potíže vyznat se o čem je řeč.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

ja som hodil Wengerove statistiky z obdobie odkedy je u nas Mourinho, Mourinho remizoval s Wengerom este ked bol v Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Přesně jsem si říkal, kdo sem jako první vpálí Wengera. Nezklamals

Ano, Wengerovy výsledky z venkovních zápasů proti špičce jsou tragické. Taky je za to náležitě kritizovaný. Ale přijde ti, že to Mourinhovy výsledky nějak zlepšuje?

Reagovat
kiwwi

Mourinho ma počas celej kariéry výsledky o ktorých môže snívať takmer každý manažér takže skôr ako si mam myslieť ci to jeho výsledky zlepšuje, má to netrápi

Reagovat
Mastný Chobot

toto je presne jeden z tých komentárov, pod ktorý by si presne ty hodil biggrina, keby ho niekto napísal 3 roky dozadu v takomto vlákne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

mozno tak 4 roky dozadu, pretoze sme mali prave manazera, ktory mu ako jediny nemusel tie vysledky zavidiet

teraz ma fascinuje ako si na tom "zgustli" fanusikovia klubov, ktorych manazerom sa momentalne vodi o dost horsie...vynzeje to tak, co ja viem, podme si najst aspon nieco na supera, ked u nas je to napicu

Reagovat
pa3ce

Z toho ide pocit ako keby trénoval WBA, nie top kluby v lige

Reagovat
Busby babes

Reagovat
pa3ce

Ide mi hlavne o tú kolonku strelených gólov tak chodia hrať k velkoklubom práve defenzívne ladené tími nižšieho sledu

Reagovat
Tolstobik

Bida...

Reagovat
Busby babes

tak v Chelsea se mu to pak rozpadlo a my loni taky nejak moc nezarili.

Jinak teda v te sezone 2014/2015 porazil venku Live, remizoval s obema Manchestery a Arsenalem.

Sezona predtim, remiza s nama, Tottacem,Arsenalem, vyhra na City a Liverpoolu.

Reagovat
kiwwi

klasika, Cherry picking ako pri Lukakuovi staci len dobre navolit obdbie a dokazes zdiskreditovat hocikoho a hocico

Reagovat
Busby babes

hele zaver bych z toho celeho udelal ten, ze Mou venku proste hraje pragmaticky, jede si casto pro bod, cokoliv navic je bonus. S tim, ze v tom roce 2015 teda v druhy pulce sezony prisla ta porazka s Tottacem, dalsi pulrok byla chelsea uplne v lese,na cemz mel velkej podil viny a loni u nas to venku zadna slava nebyla, ale i ty dve porazky v kvetnu uz byla priorita nekde jinde.

Reagovat
kiwwi

je to tak

kazdopadne musime pochopit, ze jedinci ako Counter alebo Vlado si z toho urobia temu kludne aj na mesiac

Reagovat
Counter

Spíše musíme pochopit, že tvé růžové brýle zůstávají dále pevně na nose.

Reagovat
Svatej

Vsak to tu delaji vsichni bezne

Reagovat
Counter

"cherry picking" Jsou to jeho výsledky za poslední dva roky, co je na tom výběrového?

Reagovat
kiwwi

akoze to obdobie? iba zápasy vonku? iba zápasy proti top 6? lol to su otázky jak od Vlada

Reagovat
Carrick

potopen

Reagovat
Counter

Počkej, takže když se mu to v Chelsea rozpadlo a v MU zrovna nezářil, tak ho to má nějak omlouvat a není to jeho chyba?

A za čtyři poslední roky má teda z venkovních zápasů proti Top6 tři vítězství? Z dvaceti zápasů? To už dělá jakože dostatečně dobrou bilanci, která nestojí za zmínku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nevěděl, že se hraje o tituly právě na venkovních stadionech Top6...

Reagovat
Counter

Já zase nevěděl, že něco takového lze vyčíst z mých komentářů.

Reagovat
Busby babes

viz niz. je tam nesmyslne zvolene obdobi kalendarniho roku, tak aby tam nebyla ani jedna vyhra.

A jen upozornuju, ze loni na konci sezony jsme uz jasne sazeli na EL... to bych rekl, ze to jsou dulezite faktory.

Reagovat
Counter

A proč jste sázeli na EL? Protože ligová sezona byla marná celá. Kdyby tu byla statistika jen toho závěru sezony, je to nereprezentativní. Když se tam započítá deset zápasů, už to nějakou hodnotu má. A jak ukázal zápas na Anfieldu, stále se na tom nic nemění.

Reagovat
Busby babes

kdyz myslis. me prijde nefer, to useknuti 3 zapasu ze sezony 2014/2015. protoze v te druhe pulce sezony je nepovedenej novorocni zapas s tottacem a pak remiza s Arsenalem na konci, tam nevim, kde se rozhodl titul... nic vic. u nas tu bilanci venkovnich zapasu dobrou zatim nema. Ale remiza na Liverpoolu mi nevadi.

Reagovat
niflheim

Tak venkovní, co ale domácí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Líp jak kiwwi bych to neshrnul.

kiwwi30.06.2015 13:55#

to uvidis ze ide...Mourinho je special one, ten dokaze hrat sracku so vsetkym

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vonku vo velkych zapasoch? samozrejme, hral to tak na par vynimiek stale a nic ine si od neho neslubujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/DMV4MbWUEAAkT4F.jpg:large

btw k tem srovnanim vs TOP6, at uz je to hrac nebo tym...

Tottenham je tady nejhorsi, my nejlepsi. Presto v kazde z tech dvou sezon skoncil nad nama.

Reagovat
vodka

Gaal ale nebyl posraný a hrál to svoje víceméně furt, než se mu to rozesralo, tak to byla rozhodně lepší cesta, než teď pod Mourinhem.

Reagovat
kiwwi

LVG mal uplne inu taktiku a hral ju nehladiac na supera, tj. dominancia na lopte a ovladanie hry - doma, vonku, silny super, slaby super

rozhodne to ale nebola lepsia cesta, pretoze stracal na kazdom kroku (az na vynimky velkych zapasov, co je ale malo v konecnom zuctovani na konci sezony)

rozosralo sa mu to prave kvoli tejto taktike a nie ze mu padla taktika lebo sa mu to rozosralo

Reagovat
vodka

rozesralo se mu to kvůli jeho pedantnosti a jeho osobnosti, stejně jak se to vždycky ze stejných důvodů rozesralo Mourinhovi.

Velké zápasy dával s přehledem, navíc je potřeba si vzít, že měl taky výrazně slabší tým, než Mourinho. Jasně, bezchybný nebyl ani omylem, ale ten přístup, kdy se odmítl proti silnějším posrat je prostě sympatičtější.

Reagovat
kiwwi

na vybudovanie toho timu mal rovnaky cas a rovnake prostriedky ako Mourinho - toto ako vyhovorka nemoze obstat

a tocime sa v kruhu, sympatickejsie to bolo, ale lepsia cesta? Asi nie, uvidime na konci sezony

Reagovat
Busby babes

pockej, takze hazenkarskej, nekreativni fotbal byla lepsi cesta nez ted ve vetsine zapasu podstatne primocarejsi pristup, kterej zatim prinesl i vic golu?

Reagovat
Busby babes

respektive takhle. sympatictejsi ve velkych zapasech? to asi jo, s tim souhlasim. Uspesnejsi? to spis uvidime...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ti už nikdo neodpoví.

Reagovat
Busby babes

http://www.skysports.com/football/news/29327/11084348/jamie-carragher-jose-mourinho-top-six-record-may-cost-man-utd-the-title

ale apson si sem mohl dat celej ten clanek a ne jen tu tabulku.

Protoze to, co Carragher rika dava smysl. Pokud diky venkovnim zapasum s top 6 prijdem o titul, pak Mourinho voli spatnou taktiku...

Jo a specialne pro Vlada: ""Jurgen Klopp said afterwards that Liverpool could never play like that; well maybe his Liverpool could never play like that, but my Liverpool did and we did it plenty of times and got results on the back of it."

Reagovat
Counter

Já měl jen obrázek z twitteru, o článku jsem vůbec nevěděl, takže dík za doplnění

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United opět i s Rojem

Manchester United cestuje do Lisabonu k utkání s Benficou a součástí jeho výpravy je i Marcos Rojo. Argentinský obránce je v pořádku po vážném zranění kolenních vazů, kvůli němuž chyběl od dubna

Welcome back!

Reagovat
Busby babes

jj, Rojo i Shaw jsou s tymem, tak snad si Shaw zahraje. Rojo bych nedaval ani na lavku.

Reagovat
smazaný uživatel

No Shawa jsem viděl chvíli za U23 a že by si nějak říkal o místo v prvním týmu se mi teda nezdálo.. na druhou stranu pořád věřim, že u něj to je právě tím nerozehráním a malým vytížením, kéž by se chytil potřebovali bysme to jako sůl

S Rojem bych to taky neriskoval, stejně se na hřiště po takový době nedostane a na jeho post máme alternativ dost

Reagovat
mithro

hej, Luke nie je schopny zaziarit ani za deti, este smerom dopredu ma zablesky, tam kvalita je ale ked ma bezat naspat branit, tak ledva dycha.

Reagovat
Busby babes

tak ja videl ten zapas za U23 pred tim poslednim zapasem kde nastoupil, tam byl marnej a o par dni na to, kdyz sel na hriste za acko to nebylo spatny. Takze z te U23 bych uplne nedelal zavery.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Shakespeare vyhozený.

Reagovat
Zaschrona

A Koeman porad svoje koryto ma.

Reagovat
smazaný uživatel

už seš trapnej

Reagovat
Zaschrona

nezajem

Reagovat
smazaný uživatel

Oka.

Tak mi radši řekni, který dobrý trenér a volný trenér by teď, chvíli po začátku sezóny, šel do Evertonu? Není lepší dát Koemanovi ještě dát trochu času? Unsworth z U23 to může přebrat i v lednu a před létem by se angažoval renomovaný trenér (třeba Fonseca ze Šachtaru).

Reagovat
Busby babes

Moyes.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vtip dobrý.

Reagovat
Busby babes

je volnej a ja bych ho Jarovi pral.

Reagovat
Zaschrona

Ty po mne chces, abych se na fotbal vykaslal uplne.

Reagovat
Busby babes

stejne tomu nerozumis.

Reagovat
Zaschrona

Tohle podepisuju. Nejen fotbalu.

Reagovat
mithro

Reagovat
Zaschrona

Unsworth si zaslouzi sanci minimalne jako interim na par tydnu. Pokud to nebude fungovat, tak pak vzit nejakeho specialistu na boj o zachranu. A v lete zkusit nalakat nejake eso. Pokud by to slo, tak klidne Unswortha nastalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to jsem napsal, že Unsworth klidně, ale nic se nestane, když třeba ještě Koeman dostane měsíc času. I když nejsem jeho velký fanoušek, čas si podle mě zaslouží.

Reagovat
Zaschrona

No, cas dle vseho dostane, ale fakt nevim, co ten cas navic prinese. Ja zadny progres proste nevidim, pouceni z jeho strany taky ne a v rozhovorech povida cim dal tim vetsi nesmysly.

Reagovat
kiwwi

ja sa bojim spytat, ale mozem vediet tvoju predstavu o tom ese?

Reagovat
smazaný uživatel

To se pobavíme

Reagovat
Zaschrona

Treba Ancelotti nebo Tuchel. 6 milionu liber by melo nalakat kdekoho...

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávaně

Reagovat
Zaschrona

Ja furt nevim, co na tom jako ma byt... Kdyz treneri s renomem Beniteze chodi zachranovat Newcastle...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, neřekl bych. Ancelotti a Tuchel už mají renomé, přeci jenom nepůjdou do (nyní) průměrného Evertonu. Jestli chtěj vydělat peníze, půjdou do Číny nebo na Arabský poloostrov.

Benitez a renomé mi nejde k sobě, fakt ho neuznávám, takže v tomhle nemá cenu diskutovat.

Co Fonseca, ten by se ti nelíbil?

Reagovat
Zaschrona

Klidne, hlavne at uz Koeman je pryc.

Reagovat
Whitemedia

Když budou až do ledna pokračovat s tím tragédem, tak na konci sezony budou bojovat o udržení.. teď je ještě čas to celé zachránit, ale v lednu už to bude horší..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Leicester mel Arsenal, United, Chelsea, Liverpool. Takze taky 4 tymy z top 6. Taky dostali 13 golu. Akorat dali misto nasich trapnych 5 golu - rovnych 10 a dost smolne maji o 2 body min... Mam toho dost.

https://twitter.com/FootyAccums/status/920295414087258113

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele