8. kolo
16.10.2017 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Leicester City - West Bromwich Albion 1:1

Málem Leicester neurval z tohoto duelu ani bod. Už předem se vědělo, že Liškám se na West Bromwich Albion dlouhodobě nedaří, protože naposledy ho doma dokázaly porazit v roce 1994. K dalšímu vítězství měly hodně daleko, protože se v 63. minutě prosadil Nacer Chadli. Alespoň však částečně uhájil čest domácím Riyad Mahrez.

Tak jako tak nemůže být předloňský mistr se současným postavením v tabulce spokojený, neboť mu konečná remíza ze sestupového pásma nepomohla. WBA neměl vůbec daleko k tomu, aby od půlky srpna konečně urval v Premier League své třetí vítězství v sezóně, jenže nejtěsnější možný náskok až do závěrečného hvizdu neudržel.

Co se gólových příležitostí týče, byl na ně tenhle zápas opravdu hodně chudý. Třeba v prvním poločase se mohl prosadit snad jen ve 35. minutě Simpson, který svou střelou z halfvoleje provětral rukavice Myhilla, jinak třeba neúspěšná hlavička Vardyho ze 42. minuty vlastně jen dokumentovala naprostou mizérii v útoku z obou stran.

Přece jenom se mohlo průběžné skóre hnout kupředu šest minut po přestávce. Znovu to byl o něco aktivnější Leicester, kdo se snažil ujmout průběžného vedení, Albrighton z levé strany vnikl do šestnáctky a odtud popostrčil balón na Mahreze, jenže ten z vyložené pozice pouze přestřelil. Naopak WBA následně udeřil prakticky ze své první šance.

Není divu, že v tomhle střetnutí v podstatě mohla rozhodnout jedině standardka, a té se Chadli chopil, jak se sluší a patří, a míč zakroutil pravačkou přes zeď přesně k tyčce. Nerozhodný rezultát však nakonec byl tím spravedlivým ořechovým a zařídil ho Mahrez, jelikož dokázal v pokutovém území využít hlavičkového sklepnutí od Slimaniho.

Autor: Patrik Sandev / bbc.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
Zajda

Reagovat
Assassin11

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele