Premier League - souhrn 34. kola

14.04.2018, 15:31, aktualizováno 16.04.2018, 23:04
Komentáře a souhrny
Duel West Hamu se Stoke skončil nerozhodně 1:1. Trefovali se dlouháni-náhradníci. Nejdřív hostující Peter Crouch a pak domácí Andy Carroll, který v poslední minutě sebral Hrnčířům vítězství, které by se jim v boji o záchranu tolik hodilo.

West Ham United - Stoke City 1:1

16.04.2018 21:00

Góly: 90. Andrew Carroll - 79. Peter Crouch

Stoke až v samém závěru ztratilo dost možná poslední šanci na záchranu v Premier League. Na olympijském stadionu v Londýně se sice ve druhém poločase dostalo ve vedení, v poslední minutě základní hrací doby však West Ham dokázal srovnat a stanovit konečný výsledek 1:1.

Kladivářům se naposledy povedl husarský kousek, když vybojovali remízu na hřišti městského rivala Chelsea. Manažer David Moyes byl s výkonem svých svěřenců očividně spokojen, neboť v sestavě neudělal jedinou změnu. Lodivod Hrnčířů Paul Lambert se musel obejít bez Glena Johnsona. Obranu místo něj vyztužil Kurt Zouma.

Hosté se do vedení mohli dostat ve 12. minutě, ale Bauer v dobré příležitosti našel jen připraveného Harta. Ve 33. minutě napálil míč z hranice pokutového území Diouf, ovšem podobně jako Bauer předtím zamířil přesně do míst, kde stál anglický brankář. V nastavení první půle se konečně osmělil i West Ham. Nobleovu střelu z dálky musel krýt Butland.

Deset minut po změně stran si na centr naskočil Arnautović a dokázal rozvlnit síť, jenže radost mu překazil praporek asistenta rozhodčího signalizující ofsajd. Za dalších jedenáct minut napálil míč Fernandes a překonal vše, co mu stálo v cestě včetně Butlanda. Gól však zase nemohl platit, protože Arnautović stál opět v postavení mimo hru a bránil brankáři Potters ve výhledu.

V 69. minutě zahrával přímý kop Cresswell a pořádně protáhl Butlanda, který musel míč vyrazit na roh. Jedenáct minut před koncem vystřelil na Harta Shaqiri, brankář Hammers vyrazil míč pouze ke střídajícímu Crouchovi, který již měl jednoduchou práci a poslal Stoke do vedení.

Hosté však těsný náskok neudrželi, protože v 90. minutě se do Cresswellova centru položil další žolík Andy Carroll, který tak rozhodl o dělbě bodů.

Více informací k zápasu

Manchester United - West Bromwich Albion 0:1

15.04.2018 17:00

Góly: 73. Jay Rodriguez

Manchester United překvapivě nezvládl souboj s posledním West Bromwichem Albion. O výhře hostů rozhodl jedinou brankou zápasu Jay Rodriguez. Baggies tak stále živí naději na záchranu v Premier League.

Manažer Rudých ďáblů José Mourinho učinil oproti derby se City dvě změny v sestavě. Vedle Smallinga se ve stoperské dvojici představil Lindelöf a Lingarda nahradil Mata. Mourinhův protějšek Darren Moore nechal postavit totožnou jedenáctku, která minulý víkend vybojovala bod se Swansea.

Albion mohl jít do vedení ve 12. minutě, kdy se ve velké šanci objevil Livermore, ale jeho střelu levou nohou kryl De Gea. Za sedm minut prostrčil Mata míč na Lukakua, jehož vychytal Foster. Anglický brankář si následně poradil i s pokusem Sáncheze.

Ve druhém poločase zahrozil Lukaku, který si naskočil na centr od Matiće, ale skvělým zákrokem se opět prezentoval Foster. V 73. minutě se po rohovém kopu tlačil k hlavičce Dawson, jehož sice odstavil Matić, k míči se však dostal Rodriguez, který z bezprostřední blízkosti dostal hosty do vedení. V nastavení se pokoušel vyrovnat Smalling, toho ovšem vychytal hrdina zápasu Foster.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Arsenal FC 2:1

15.04.2018 14:30

Góly: 29. Ayoze Pérez, 68. Matt Ritchie - 14. Alexandre Lacazette

Souboj dvou celků s bilancí tří ligových výher za sebou vyzněl lépe pro domácí Newcastle, který obstál v souboji s favorizovaným Arsenalem a výhrou 2:1 překonal hranici čtyřiceti získaných bodů, tedy obvyklou záruku udržení v první lize. Hosté na cestách naopak ani na pátý pokus v roce 2018 nedokázali v Premier League bodovat, přestože se ujali brzkého vedení.

Arséne Wenger podle očekávání nasadil silně obměněnou základní jedenáctku oproti čtvrtečnímu vystoupení v Evropské lize, a tak se při absencích Koscielného, Bellerína, Ramseyho či Özila dostalo i na ligový debut osmnáctiletého odchovance Joea Willocka. Přestože sestava Kanonýrů byla v nezvyklém složení bez řady opor, výkon z první půle tomu vůbec nenasvědčoval.

Arsenal bez větších potíží kontroloval hru, a ještě před odehráním úvodní čtvrthodiny se dostal do vedení. Výtečný pas Shkodrana Mustafiho si na levé straně zpracoval ve sprintu Piérre-Emerick Aubameyang a pohotovým centrem před branku našel Alexandra Lacazetta, jenž zblízka suverénně uklidil míč do sítě.

Odpověď Newcastlu na sebe ovšem nenechala dlouho čekat a již v devětadvacáté minutě bylo opět srovnáno. Shelveyho nákop na unikajícího Gaylea ještě sám o sobě nebezpečí nepřinesl, ovšem náběh Ayozeho Péreze z druhé vlny vystihl přesnou pobídkou Yedlin a španělský forvard excelentním zakončením z voleje propálil Petra Čecha na přední tyči. Když pak Diamého zaváhání v rozehrávce zbrkle prováhali Lacazette s Willockem, šlo se o přestávce do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Po změně stran se dlouhé minuty utkání odehrávalo výhradně ve středu pole bez jakékoli větší šance na jedné či druhé straně, což se ale změnilo s nástupem Islama Slimaniho. Útočník Newcastlu jen pár minut po nástupu na hřiště využil zmatků v obraně Arsenalu a posunul hlavičkou míč do volného prostoru, kam si po Pérezově přiťuknutí naběhl Matt Ritchie a tváří v tvář Čechovi nezaváhal.

Arsenal tak musel otevřít hru v honbě za vyrovnáním, což domácím plně vyhovovalo k podnikání rychlých protiútoků. Opět po dobré práci Slimaniho z jednoho takového brejku vzešla tečovaná rána Kenedyho, která skončila na břevně. Newcastle to však mrzet nemusí, neboť závěrečné minuty již obětavě ubránil a díky prestižní výhře 2:1 místo obávaného boje o záchranu může ve zbytku sezony směle útočit na horní polovinu tabulky - na osmý Leicester již tým Rafy Beníteze ztrácí jen pouhé dva body.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Manchester City 1:3

14.04.2018 20:45

Góly: 42. Christian Eriksen - 22. Gabriel Jesus, 25. Ilkay Gündogan (pen.), 72. Raheem Sterling

Žádný kolaps se nekoná, Manchester City se po třech soutěžních porážkách v řadě vrátil do zajetých kolejí a ve skvělém výkonu porazil Tottenham na jeho hřišti 3:1. Smutek z vyřazení z Ligy mistrů přetrvává, ale titul z Premier League už Guardiolovy nikdo nesebere. Oslavy mohou propuknout už zítra, pokud rival United prohraje s WBA. Citizens si jej pak v opačném případě můžou zajistit za týden doma proti Swansea.

Tottenham naproti tomu dovolil fanouškům Chelsea tajně doufat, že boj o čtvrté místo je ještě jakž takž otevřený. Sedm bodů a mnohem lepší skóre je však pět kol do konce sezóny pořád velmi luxusní náskok.

V utkání se střetlo hned kvarteto fotbalistů bojujících o PFA hráče roku, jmenovitě Harry Kane, David Silva, Leroy Sané a jeden z favoritů Kevin De Bruyne. Dva z nich se už ve třetí minutě zapojili do první velké šance. Silva poslal do vápna míč na Sterlinga, do jehož centru se parádním volejem opřel Sané. Orazítkoval však jen tyčku za Llorisem.

Přesto se Manchester City dostal do vedení poměrně záhy. Dlouhý Kompanyho balón za obranu sebral hbitý Gabriel Jesus a samostatný nájezd zakončil přesně. Prakticky vzápětí se Sterling zase dral do vápna a na jeho hranici ho sestřelil Hugo Lloris. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Ilkay Gündogan a Citizens se ujali pohodlného dvougólového vedení.

To jim ještě na sklonku prvního poločasu umazal Christian Eriksen, který dostal míč do brány s pořádnou dávkou štěstí. Laporte mu míč už už ustřelil od nohy, ale trefil Dánovu druhou nohu, která už přetavila šanci v gól.

Guardiola vztekle mrštil lahví s vodou o zem, ale jeho svěřenci ve druhém dějství nenechali nic náhodě. Napoprvé si Raheem Sterling položil na zem Llorise i jednoho beka, ale v zakončení selhal. Po následném rohu ale francouzský gólman vyrazil míč opět ke Sterlingovi, který už tentokrát napálil míč prudce do sítě.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - AFC Bournemouth 3:0

14.04.2018 18:30

Góly: 7. Sadio Mané, 69. Mohamed Salah, 90. Roberto Firmino

Egyptský král Mohamed Salah pokračuje v letošní sezóně ve své fantastické jízdě a je blízko zápisu do historických tabulek. V zápase proti Bournemouthu si liverpoolský střelec připsal už třicátou trefu a od rekordu tria Ronaldo, Suárez, Shearer ho dělí jediný přesný zásah. Pomohl tak semifinalistovi Ligy mistrů k hladké výhře 3:0, o kterou se zasloužili i jeho dva kolegové z útoku Mané s Firminem.

Liverpool si díky tomu uchoval desetibodový náskok na pátou Chelsea, která ještě teoreticky může ohrozit umístění Reds v top čtyřce. Tým Jürgena Kloppa nevypadl po vyřazení Manchesteru City herní rytmus a potvrdil, že se mu na Anfield Road daří víc než kdy jindy. Neprohrál tam už 19 ligových zápasů v řadě.

Už v sedmé minutě Henderson odcentroval do šestnáctky na Sadia Maného, jehož hlavičku sice Begović vyrazil, ale s dorážkou senegalského křídelníka už si neporadil. Liverpool pak několikrát bušil na vrata, Alexander-Arnold pálil z přímého kopu do gólmana, Oxlade-Chamberlain se Salahem vedle.

Nejzářnější moment Mohameda Salaha přišel v devětašedesáté minutě. Trent Alexander-Arnold kousek za půlící čárou poslal k vápnu Bournemouthu dlouhý vysoký balón a Salah prokázal, že k zakončení nepotřebuje klid ani míč na noze. Zády k bráně vyskočil a prodloužil míč za Begoviće. Kromě třicátého gólu v Premier League si připsal taky čtyřicátou trefu kompletně.

Mané s Firminem se poté pokoušeli náskok ještě navýšit, leč marně. Nedlouho nato se poprvé osmělili i fotbalisté Bournemouthu, jmenovitě Dan Gosling. Jeho ránu Karius vyrazil a s dorážkou si neporadil Callum Wilson.

Úplně na konci zápasu se nakonec Liverpool třetího gólu dočkal a postaral se o to výše zmíněný Roberto Firmino. Živelný a velmi chválený Alex Oxlade-Chamberlain převzal balón uprostřed hřiště, dovedl ho až k vápnu, kde ho předal svému brazilskému kolegovi. Firmino bleskově změnil směr a vypálil. Míč pak prolétl mezi nohama Simona Francise a zastavila ho až síť.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Leicester City 2:1

14.04.2018 16:00

Góly: 6. Chris Wood, 9. Kevin Long - 72. Jamie Vardy

V krasojízdě pokračuje Burnley, které po páté výhře v řadě stále živí naděje na Evropskou ligu. The Clarets měli fantastický start do utkání a už po deseti minutách hry vedli o dvě branky. Leicester City v závěru utkání zdramatizoval, ale branka Jamieho Vardyho byla v zápase tou poslední.

Leicester si stěží mohl představit horší začátek zápasu, než ten, který ho potkal na Turf Moor. Domácí borci do zápasu vlétli jako uragán a za pouhých deset minut musel Schmeichel lovit balon ze své sítě rovnou dvakrát! Pravda, v prvním případě Burnley hodně pomohla chyba stopera Morgana, kterou Chris Wood nemilosrdně potrestal. Také o tři minuty později selhala hostující defenzíva, když po rohovém kopu neuhlídala na malém vápně Kevina Longa! Burnley bleskurychle vedlo 2:0 a mělo skvěle našlápnuto ke třem bodům.

Hosté pochopitelně nic nevzdávali. Riyad Mahréz s pomocí teče prověřil Popea a ve 34. minutě ho pro změnu donutil ke skvělému zákroku na brankové čáře. Pochvalu při druhé akci zasloužil centrující Gray. Leicester si v závěru prvního poločasu vytvořil slušný tlak, ale Pope byl k nepřekonání.

Leicester chtěl ještě více oživit hru a na plac se dostal Iheanacho. Burnley ale držel výtečný Pope. Ten zlikvidoval i pohotovou ránu Jamieho Vardyho. Po ruce Corka se zase hosté dožadovali penalty, ovšem neúspěšně. Leicester se dočkal kontaktní branky čtvrthodinu před koncem. Jamie Vardy si to nasměroval rovnou na branku Popea a parádní ranou mu tentokrát nedal šanci!

Hosté ještě více ožili a za chvíli mohlo být srovnáno, ale Longova teč naštěstí pro Burnley zabránila tomu, aby Vardy uklízel do prázdné branky. Leicester se tlačil dopředu a domácí se pochopitelně soustředili na udržení výsledku, což se jim nakonec podařilo.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Brighton & Hove Albion 3:2

14.04.2018 16:00

Góly: 5. Wilfried Zaha, 14. James Tomkins, 24. Wilfried Zaha - 18. Glenn Murray, 34. José Izquierdo

Prestižní souboj Crystal Palace s Brightonem dopadlo lépe pro domácí, kteří udělali důležitý krok směrem k záchraně. Gólové hody nabídl první poločas, ve kterém se skóre měnilo hned pětkrát. V tom druhém se hosté marně snažili o vyrovnání.

Roy Hodgson, který je manažerem Eagles, udělal v sestavě svého týmu dvě jednu změnu v obraně, kdy Wan-Bissaku nahradil Ward. Hodgsonův protějšek Chris Hughton zamíchal sestavou ve dvou případech. V Selhurst Parku nezačali zápas Pröpper s Marchem, kteří přepustili v sestavě místo Locadiovi s Kayalem.

Gólovou přestřelku zahájili již v páté minutě domácí. Rohový kop nakrátko podcenila obrana Seagulls, která dovolila Milivojevićovi vystřelit z úhlu a jeho pokus dorazil do sítě Zaha. Za dalších osm minut napálil míč Towsend na Ryana, ovšem brankář hostů si s pokusem poradil. Za minutu však po rohovém kopu vypukl zmatek v pokutovém území, kde se nakonec nejrychleji zorientoval Tomkins, jenž upravil na 2:0.

Racci korigovali v 18. minutě taktéž po centru od rohového praporku, na který si naskočil Dunk, jehož hlavičku ještě usměrnil Murray - 2:1. Odpoveď Orlů ale byla opět gólová. Šest minut po Murrayho zásahu podruhé v zápase zafungovala spolupráce Milivojeviće se Zahou, po které se druhý jmenovaný znovu prosadil. Za deset minut však Locadia prostrčil míč na Izquierda, který se zbavil Warda a technickou střelou opět snížil na rozdíl jedné branky.

V 61. minutě byl blízko vyrovnání Murray, jenž zakončil pravou nohou těsně vedle. Sedm minut před koncem duelu pálil z voleje Stephens a Hennessey se prezentoval pohotovým zákrokem. Poslední velkou šanci na vyrovnání měl v nastavení Murray, jenže zakončení mu vůbec nevyšlo, protože před ním přizvedl míč jeden z obránců.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Watford FC 1:0

14.04.2018 16:00

Góly: 90+1. Tom Ince

Velmi důležité tři body získal na poslední chvíli Huddersfield. V souboji s Watfordem to dlouhou dobu vypadalo na bezbrankovou remízu, když v první minutě nastavení rozhodl Tom Ince. Sestupové ohrožení sice nadále zůstává, nicméně situace je pro Terriers o poznání lepší.

Huddersfield potřeboval zvítězit a jeho fanoušci moc dobře věděli, že zopakovat výhru ze vzájemného souboje na Vicarage Road bude nesmírně těžké, ne-li utopické. Watford toužil po revanši a s Huddersfieldem sehrál vyrovnanou partii.

Úvod patřil domácím, ale jejich šance výraznější ohrožení řeckého brankáře Karnezise neznamenalo. Na druhé straně si zase zkoušel vymodlit penaltu Pereyra, ale sudí ho prokoukl a nakonec udělil žlutou kartu za simulování. Diváci na John Smith's Stadium se v prvním poločase žádné větší gólovky, natož branky nedočkali a nezbývalo než doufat, že se herní projev po změně stran zlepší.

Ale to se nestalo. Watford srovnal hru a dokonce Huddersfiled na nějakou chvíli přikoval k pokutovému území, ovšem domácí brankář byl i tak většinu času bez práce. Utkání dlouho směřovalo k nerozhodnému výsledku a oba celky s s tím už začaly smiřovat, když v tom nečekaně udeřil Tom Ince. Kongolo nenápadně z půlky nakopl balón dopředu, Zanka si ho skvěle zpracoval a přiťukl ho lépe postavenému Tomu Inceovi, který trefil odkrytou klec. Stadion v Huddersfieldu byl na nohou! Watford se ve zbytku času pokusil zaútočit, ale domácí už si výsledek pohlídali.

Více informací k zápasu

Swansea City - Everton FC 1:1

14.04.2018 16:00

Góly: 72. Jordan Ayew - 43. Kyle Naughton (vl.)

Swansea se rozešli s Evertonem smírně. Domácí byli sice po většinu zápasu lepším celkem, nakonec však zachraňovali alespoň remízu, protože do vedení šli hosté. Na konečných 1:1 korigoval Jordan Ayew.

Manažer Labutí Carlos Carvalhal tentokrát vsadil na formaci se čtyřmi obránci, ve které nezbylo místo na Van der Hoorna. Do zálohy se vrátil Ki a v útoku se k André Ayewovi přidal Narsingh a Andrého bratr Jordan. Lodivod Toffees Sam Allardyce udělal v sestavě jednu změnu, kdy Daviese nahradil Gueye.

Domácí mohli jít do vedení ve 22. minutě, kdy se dostali do přečíslení, avšak Jordan Ayew v slibné pozici netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Za minutu našel Carroll z rohu Fernándeze, jehož pokus vyhlavičkoval z brankové čáry Tosun. Následná rána Carrolla skončila nad břevnem. Ve 26. minutě narazil Jordan svému bratrovi Andrému, jenž však v tísni trefil pouze brankáře hostí Pickforda.

První branka padla dvě minuty před koncem první půle a vzhledem k jejímu průběhu se vedení překvapivě ujaly Karamelky. Colemanův centr napálil z voleje Bolasie, s jehož pokusem i následnou dorážkou si Fabianski poradil, míč se ovšem nešťastně odrazil od Naughtona, který tak vstřelil vlastní gól. Za druhým zásahem vyslal o minutu později Baines Walcotta, Fabianski byl však u míče o fous dřív.

Sedm minut po přestávce opět zafungovala spolupráce bratří Ayewů. Po sklepnutí Jordana pálil André a jeho pokus vyrazil Pickford na roh. V 70. minutě si střídající Dyer přichystal balón na pravačku a jeho povedený pokus letěl jen těsně nad břevno. O minutu později již však Carroll našel Jordana Ayewa, jehož přízemní střela na vzdálenější tyč znamenala vyrovnání.

Everton si mohl vzít vedení zpět patnáct minut před koncem. Tosun odcentroval na Colemana, jehož rána rozezvučela horní tyč Fabianskeho brány. Swans i Toffees si tak po závěrečném hvizdu připsali druhou remízu za sebou. Domácí stále nemají vyhráno v boji o prvoligovou příslušnost, hosté zůstávají bezpečně ve středu tabulky.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Chelsea FC 2:3

14.04.2018 13:30

Góly: 21. Dušan Tadić, 60. Jan Bednarek - 70. Olivier Giroud, 75. Eden Hazard, 78. Olivier Giroud

Southampton byl dlouhou dobu blízko velkému překvapení a vzestupu tabulkou. Csaplárova past však nakonec sklapla, byť tentokrát se domácí dostali do dvoubrankového vedení až v 60. minutě. Následně ovšem Chelsea zabrala a i díky dvěma brankám francouzského útočníka Girouda uloupila z jihu Anglie tři body.

Manažer Saints Mark Hughes udělal oproti poslednímu neúspěšnému zápasu na Arsenalu jednu změnu v sestavě, když místo Stephense dostal šanci poprvé v Premier League Bednarek. Blues se taktéž nevyvedlo minulé utkání doma s West Hamem, na což Antonio Conte zareagoval dvakrát. Rüdigera nahradil Christensen a po pravé lajně místo Mosese tentokrát pelášil Zappacosta.

Do vedení šli ve 21. minutě překvapivě domácí. Bývalý levý bek Chelsea Bertrand pláchl po lajně svým bývalým spoluhráčům a v pokutovém území předal míč volnému Tadićovi, jenž jej uklidil za Courtoisova záda. Od konce poločasu mohli hosté dohrávat pouze v deseti, protože Alonso šlápl kolíky na Longovo lýtko. Sudí Dean si však incidentu nevšiml.

Osm minut po změně stran dostal Long balón za obranu soupeře, následně ustál souboj s Christensenem a jeho střelu levačkou musel vyrazit Courtois. Po hodině hry již však St Mary’s Stadium vybuchl radostí. Centr Warda-Prowse z přímého kopu našel zcela volného Bednareka a polský fotbalista si při ligovém debutu připsal i premiérový gól.

Blues však nesložili zbraně a v 70. minutě začali duel otáčet. Fabregas rychle rozehrál na Alonsa, jehož centr našel přesně hlavu Girouda, který překonal gólmana Světců McCarthyho. Za dalších pět minut už bylo srovnáno. Willian přihrávkou z levé strany našel trestuhodně neobsazeného Hazarda, který ránou nad pravé rameno McCarthyho vsítil druhou branku svého mužstva.

Spanilou osmiminutovku Chelsea dokonal v 78. minutě Giroud. Hosté opět rozehráli přímý kop netradičně, Hazadrův centr vyvolal zmatky v pokutovém území, přičemž se míč příhodně odrazil ke Giroudovi, který neváhal a dokonal obrat střelou po zemi. Konečnou remízu mohl v první minutě nastavení zařídit střídající Sims, ale Courtouis jeho úprk vychytal. Osm minut tak stačilo Chelsea k otočení skóre. Southampotn ztratil dobře rozehraný zápas, po němž se mohl přiblížit sedmnáctému místu zaručující záchranu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City33283293:2587
2.Manchester United33225663:2671
3.Liverpool FC342010478:3570
4.Tottenham Hotspur33207665:3067
5.Chelsea FC33186957:3360
6.Arsenal FC331661162:4554
7.Burnley FC331410933:2952
8.Leicester City3311101249:4743
9.Everton FC341191439:5442
10.Newcastle United331181435:4241
11.AFC Bournemouth349111441:5638
12.Watford FC341071742:6037
13.Brighton & Hove Albion338111431:4635
14.West Ham United338111441:5935
15.Huddersfield Town34981727:5435
16.Crystal Palace348101636:5434
17.Swansea City33891627:4633
18.Southampton FC335131533:5328
19.Stoke City346101831:6428
20.West Bromwich Albion344121827:5224

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (878)

Přidat komentář
Whitemedia

Morata je v úplné prdeli, je snad ještě labilnější než byl u nás Torres..

Reagovat
fajdax

Ten musí letět v létě, silenej fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

kdo ho ale bude chtit,jak mohl stat takovej ranec ,ted ho prodaji tak za dvacku

Reagovat
Bandita_Harry

tipujem ze do Milana ale neviem ktoreho

Reagovat
blade115

Reagovat
Miguel19

Sice první sezona, ale hroznej přestup. Nevěřím, že on může být někdy jednička v týmu s ambicemi na výhru v PL/LM. Navíc je to simulantská plačka.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Bohu, že jsme koupili Romelua

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
janinho

po jeho odchode som hovoril ze jemu bude Real chybat viac nez on Realu...

nie je to (aspon zatial urcite nie) hrac, ktory by mohol byt jasnou jednotkou v utoku velkoklubu! ako 2jka je fajn, ale uz minuly rok v Reale pozahadzoval niekedy neuveritelne veci. mal sice velmi slusne cisla, ale tazil hlavne z toho ze hraval vacsinou zapasy proti slabsim s hracmi ako Asensio, James a pod., kedy hral Real vacsinou do plnych.

a po tych jeho reciach smerom k Realu dufam,ze sa ukaze kam ten chlapec patri. talentu ma na rozdavanie, ale v hlave to nema zrovnane na to aby bol hracom svetovych kvalit. tipujem, ze z Chelsea pojde do AC Milana (mozno Inter ak predaju Icardiho) a odtial rovno do Ciny...

Reagovat
masly008

Však chelsea koupila jedničku do útoku z Arsenalu. Takže to sedí. Morata bude dělat dvojku olimu.

Reagovat
Whitemedia

a po odchodu Conteho trojku Olimu a Michymu, pokud si to v té palici nesrovná

Reagovat
Whitemedia

na podzim jasná jednička byl, hrál skvěle i proti větším týmům, jenže pak měl něco se zády, k tomu ten zápas s Arsenalem a od té doby se veze, k tomu navíc ty jeho neustálé pády.. hrozně mi leze na nervy.. my asi nikdy nebudeme mít normální jedničku do útoku labil, magor, labil..

Reagovat
smazaný uživatel

ted je teda na rade magor

Reagovat
Whitemedia

Nějaký magor, co by k nám přestoupil i s tím, že v další sezoně nehrajeme LM?

Reagovat
Gazdo

Ved magor

Reagovat
icemike

Reagovat
icka

Reagovat
Ed_Hazard

Ja som vam to po prestupe vravel. A splnilo sa do bodky vsetko. Osudova chyba ze odisiel od nas. Utrel Real a este viac on sam. Siel tomu naproti, tak nech si to vychutna..

Reagovat
pantondavo

Bohužel je to tak, no

Reagovat
Snatus

Reagovat
spider_8

To jsou zase závěry tady

Podobně tu byl loni kritizován Costa a teď všichni pláčou, že odešel. Morata byl na podzim vynikající, jasně ukázal, že je top útočník, který může táhnout top klub. Pak přišly dvě blbá zranění, po kterých měl vždycky problém se vrátit do původní formy, navíc se vrátil do totálně rozhozeného týmu. Úplně mu odešlo sebevědomí a když se k tomu přičte, že měl celkem problémy s adaptací, hlavně s tvrdostí PL, tak není moc překvapivé, že se teď dost trápí.

Příští sezonu ale očekávám, že to bude úplně jiný Morata, lépe řečeno ten z podzimu. Klidně nás může táhnout za titulem, ale musí se srovnat hlavně psychicky.

Reagovat
Whitemedia

Jaké závěry dělám? Jen jsem napsal, že je v prdeli, že je labilní, že neustále padá a brečí a že si to musí srovnat v hlavě.. co na tom není pravda, že mě tady máš potřebu takhle poučovat?

Reagovat
spider_8

Hej to bylo spíš na ty nade mnou To, že je labil, s tím se dá asi souhlasit. Zlatý psychicky vyrovnaný Costa

Reagovat
Whitemedia

a nevím, kdo tu z Chelsea pláče kvůli odchodu Costy, jedině tak někdo, kdo to nesledoval a myslí si, že odešel jen kvůli té sms od Conteho

Reagovat
janinho

takisto by som ti mohol napisat, ze morata hral dobre pokym chelsea hrala dobre. top utocnik je pre mna, ze dokaze ten tim strhnut k vitaztvam a nie ze sa len zvezie...

samozrejme, ze zranenia nepomozu nikomu k lepsej forme, ale morata pokial sa mu nedari nie je pre tim len zbytocny, ale je mu skor na pritaz. a nie len tym, ze si v jednom kuse koleduje aby ho sudi poslal pod sprchy...

on ten potencial ma, ale pokym si to neurovna v hlave tak mu to bude uplne na hovno. a zatial teda nemam vobec pocit, ze by sa mentalne za posledne 2 roky niekam posunul (aspon nie k lepsiemu).

Reagovat
Ed_Hazard

On mal problem aj s tvrdostou La Ligy

Reagovat
Carrick

Morata je top

Reagovat
JackDaniels.

Ja som to hovoril 70mil za neho????

Vsetci ma tu odpalkovavali s argumentmi typu to je dnesna doba, je mlady, je dobry....

Nema na to aby hral prve husle vo velkoklube...

Reagovat
Hachim Mastour

58

Reagovat
JackDaniels.

58 libier cize 67 eur

Reagovat
Hachim Mastour

Aha, ja som to pochopil takto - If all add ons are realised, the total fee could rise to about £70m (€79.1m).

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Pinturicchio

Všema 20 bych ho bral zpátky. Nechcete Higuaína?

Reagovat
Whitemedia

Ten je tlustej

Reagovat
Pinturicchio

Už není (tak moc ), velké zápasy sice nerozhoduje, ale v LM stejně nebudete, takže to řešit nemusíte.

Reagovat
icka

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Miguel19

Klidně si ho vemte a nechte i vepříka. .

Reagovat
Hokaido

Za Dybalu plus 30.

Reagovat
Pinturicchio

Při dnešních cenách, jo?

Reagovat
blade115

No jo, máte to se slevou, pořád máme trochu výčitky ohledně Cuadrada...

Reagovat
Pinturicchio

Aký ste zlatí , tak zrušme těch 30 a pošleme vám za Moratu v balíčku Dybalu se Sandrem.

Reagovat
Swarley

Darmian+120 mega a myslím, že se domluvíme...tady neřešte drobný...

Reagovat
Pinturicchio

Jinak, Dybalu se Sandrem si necháme a United pošleme 20, aby neposílali Darmiana.

Reagovat
Swarley

no bez Darmiana je to 100 mega za Dybalu

Reagovat
Pinturicchio

Tolik stojí nadprůměrní záložníci jako je Pogba, přitlač (hodně).

Reagovat
blade115

Vy jste stejně takový paka, že byste stejně za dva roky těch 120 mega vrátili, vzali si zpátky Darmiana a z Dybaly mezitím udělali průměráka.

Reagovat
Swarley

dnes je to tu samej silnej příběh...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
mayday

Osobně bych bral Maria

Reagovat
Pinturicchio

Upřímně, já taky. Stál 1/4 toho co Higuaín, má třetinový plat, všechno odmaká na 100% a v důležitých zápasech, v zápasech s velkými týmy skóruje podstatně častěj než Gonzalo.

Reagovat
mayday

Mně se Mario vždycky líbil. Výměna Mario - Morata by byl z mýho pohledu naprostej sen Navíc by se mu určitě líbilo hrát zase na hrotu.

Reagovat
Pinturicchio

Taky bych takovou výměnu bral, pro Moratu mám slabost.

Reagovat
mayday

Zkusím cinknout do Londýna, ať se ozvou

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
fenixLFC

Sotonik toto malo byt za tri body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Bandita_Harry

snimi bude smitec

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
LFC182

Vzhůru na anfield pro 3 body!

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Ďakujem veľmi pekně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekně.

Reagovat
blaugrana

No my fakt mäkčeň na e nedávame.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Whitemedia

Baka zpět do Monaka, Drinkwater do West Hamu a dát to v létě vše do pořádku

Reagovat
Lynx

Giroud nejlepší žolík ever

Reagovat
Busby babes

Soton to neda. Celkem neuveritelny. Cca 15.nejbohatsi klub sveta a, spadne.

A Morata koukam ve forme:

https://twitter.com/ManUnitedZone_/status/985149332574924800?s=19

Reagovat
smazaný uživatel

Soton je nekompetentně vedený, si mysleli, že budou moct prodávat své nejlepší hráče donekonečna a pořád se jim je bude dařit nahrazovat?

Reagovat
Hokaido

Přitom donedávna byl Soton asi nejkompetentněji vedený klub na světě.

Reagovat
Counter

Od smrti Liebherra a odchodu Corteseho to šlo postupně dolů, nějakou dobu to ještě zachraňovali manažeři a letos už se to rozpadlo komplet.

Reagovat
Busby babes

Tak jednoduchy to taky neni. Kadr nemaj spatnej. Ale vsichni hrajou pod sve moznosti. A to vyrazne

Reagovat
Swarley

paráda Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Už je zrejme rozhodnuté aj o účasti v Európe, ostáva len zostup.

Reagovat
Swarley

tam už s tím tak spokojenej nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tiež nie. Burnley, u ktorých som očakával zostup, idú do Európy a Saints do druhej ligy...keď si prejdem všetky stránky - diváci, herný štýl, atď, tak by mi najmenej vadil zostup Swansea.

Reagovat
smazaný uživatel

Len na doplnenie - u Burnley som očakával postupný úpadok v hre aj kvalite kádra a zostup do niekoľkých rokov. Pracujú však veľmi dobre a tak s tým nemám problém.

Reagovat
Swarley

zatím super práce

Reagovat
Swarley

rozhodně nechci, aby spadli Saits a Stoke...u Stoke je to možná po těch letech už i docela zasloužené, ale i tak, na ně je hodně dobrých vzpomínek...jsou tam týmy, které by mi určitě chyběly daleko méně...

Reagovat
smazaný uživatel

WBA a Stoke ideálne zostupy. Saints mi tiež chýbať nebudú.

Reagovat
Swarley

s WBA problém nemám, ti ať spadnou, ale tak Watford, Bournemouth, Huddersfield nebo Swansea by mi chyběli míň...

Reagovat
Emqick

Bournemouth hraje pod Howem hezkej fotbal. Daleko radši Stoke, než třešně.

Reagovat
Swarley

jo jo, jako obzvlášť po letošní sezóně si to Stoke výkonama určitě zaslouží...ale prostě je mám rád...

Reagovat
pa3ce

Bournemouth je snáď najsympatickejší tím v lige

Reagovat
TopinB

Reagovat
icka

Reagovat
jhony16

je jedno proti komu hraju, vzdy sa da na to pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Hokaido

Wow. Imagine the Chelsea attack if they kept Lukaku.

Hazard-Giroud-Willian.

Reagovat
blade115

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Swarley

Conte je vemeno

Reagovat
Counter

Reagovat
TopinB

Reagovat
Fenri

Reagovat
Busby babes

Takze prestanete fnukat, ze ho Zoze prodal?

Reagovat
Hokaido

Tento týden určitě.

Reagovat
Whitemedia

Kvůli Lukakuovi se tu tolik nefňuká, převážně jen kvůli KdB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

18:42 Chelsea dala vzpomenout na srpen 2002

Však to ještě Chelsea neexistovala, ne?

Reagovat
Swarley

to jsem je ještě respektoval...

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa každý trasie na rešpekt od teba.

Reagovat
Swarley

začnu rozdávat nálepky..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som ti dal na chrbát nálepku Kopni ma

Futbalový diletant

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valek9610

Hej nejspíš ti je 10 no nevadí. Chelsea už existuje pěkně dlouho no, ale chápu děti neví vše.

Reagovat
Lacko_Boh

Ale jo, jestvovala https://www.theguardian.com/football/2002/mar/14/match.sport1

"For the second time in four days Chelsea beat Tottenham 4-0 last night to boost their chances of playing in Europe next season and all but scupper those of their rivals from north London."

Reagovat
blade115

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
TopinB

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
icka

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
kvasha16

buuuuurn

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Owny owned

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mastný Chobot

ty bukvica

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emqick

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Svatej

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lenckoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Zdechlina

Giroud Jediný sympaťák v tom modrém odpadkáči. Škoda ho

Reagovat
smazaný uživatel

30

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

super LFC trochu jsem se bal, kdyz to bylo dlouho jenom 1:0, ze tam nakou haluz daj, ale pak uz to bylo v klidu a LM skupina je zase o kousek bliz

Reagovat
ďuriLFC

Ox stál za každú jednu penny ktorú sme zaňho dali. Ešte sa len dostáva do najlepšieho veku, anglan, ultrasympatak a už sa z neho formuje aj líder. Klopp z neho za pár mesiacov to čo Wenger nedokázal za roky. Romantika.

Reagovat
TheTopFootbaler

Nepřeháněj, dal důležitý gól v LM proti City, ale pořád není Messi.

Reagovat
Lacko_Boh

To je zase analyza.

Ox ma potencial. Ano. Ale darilo sa mu aj pod Wengerom. Klopp za par mesiacov asi tazko moze dostat z hraca viac ako Wenger za roky. Resp. ako hral prve dva mesiace po prestupe? Oxovi sa dari ked sa timu dari. Som zvedavy na tvoju analyzu ked budete mat mesacnu krizu.

Kua chalani davajte trochu pozor, ja tu nebudem vecne.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

We’ve conquered all of Europe,

We’re never gonna stop,

From Paris down to Turkey,

We’ve won the fucking lot

Bob Paisley and Bill Shankly,

The Fields of Anfield Road,

We are loyal supporters,

And we come from Liverpool

Allez Allez Allez Allez Allez Allez Allez Allez Allez

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Hai

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

poraziť Bournsmouth sa musí osláviť

Reagovat
Busby babes

Oni slavi I remizy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Bayern +

OT: Hráči Wolverhamptonu budou v příští sezoně nastupovat k zápasům anglické nejvyšší soutěže. Ve 43. kole nemuseli ani vyběhnout na trávník, jejich postup stvrdila remíza Fulhamu s Brentfordem

Reagovat
Switchback
Reagovat
efellipe

Reagovat
Zaschrona

Vyhodit na hodinu Big Sama, prosim. At to letos dotrenuje Unsworth, tohle se fakt neda...

Reagovat
smazaný uživatel

Gini Wijnaldum completed 100% of his passes today - 42/42.

Absolutely sublime

Mo Salah has just broken TWO Premier League records.

- 1st player ever to score in 22 Premier League games in a single season.

Mohamed Salah becomes the eighth player to score 30+ goals in a Premier League season joining Andy Cole, Alan Shearer, Kevin Phillips, Thierry Henry, Cristiano Ronaldo, Robin van Persie and Luis Suarez.

- He is the first African player to achieve the milestone.

40 goals for the season, 30 in the Premier League, scored in every game at Anfield since Boxing Day.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočná pohoda vládne na Anfielde. Snáď sa nikto nezraní.

YNWA!

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
13

No, nepokazil ani jednu přihrávku a stejně se mi z našich záložníků v současnosti líbí nejmíň.

Reagovat
Kowe

Zas ale to co dokázal při druhým gólu na Etihadu by takovej Hendo neudělal v životě.

Reagovat
Hai

Je to prumerak ty jeho prihravkyjsou stejnak na prvniho hrace....

Reagovat
smazaný uživatel

Niekedy je aj taký hráč potrebný, kt. podrží loptu a presne prihrá, čo Gini vie. Súhlas s tým, že táto sezóna je od neho horšia ako minulá...

Reagovat
PP

toho Salaha doteď nechápu.. Jak já jsem se tomu přestupu smál. Pro mě to byl takový Sionko či Krejčí, co utíkají s balonem až k divákům a občas zakopnou o lajnu.. A buch ho, v prvním roce si podmaní PL..

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním roce v PL vyhořel jako papír

Reagovat
smazaný uživatel

salah je už i na hatefree

Reagovat
Juan Román Riquelme

Kde jsou BRIT a owny?

Reagovat
Counter

Boha, ještě je přivolávej...

Reagovat
Juan Román Riquelme

Hledaji Kanea

Reagovat
icemike

Kane? To je ten, co dal dneska gól?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Na playku i hattrick

Reagovat
diastan

Reagovat
Bandita_Harry

Brit si spikuje prdel kutacom

Reagovat
Cobra

Sanchéz a Lloris dnes otřesné výkony. Naopak Verts to tam dnes hasil neskutečně a Kane je poslední zápasy taky slušně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

City zasloužená výhra, dnes se nám hlavně v obraně nedařilo. Naštěstí/bohužel nám už jde jenom o kosmetickou změnu v umístění v tabulce směrem nahoru. Když to nevyjde, nevadí. V každém případě toto City si nezaslouží žádný respekt bez ohledu na to kolikrát nás porazí nebo kolik titulů vyhrají. Pořád jsou jen žoldáckým klubem bez opravdové duše.

Reagovat
LAM

Reagovat
masly008

Reagovat
hona.kub
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

City skvelý výkon a zaslúžene 3 body, ale zo strany Tottenhamu to bol taký zvláštny zápas - chýbal tomu náboj, aj diváci boli dosť ticho.

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosféra na hovno, asi moc turistů.

Reagovat
Mates_Matesović

Příště budu sedět doma na prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

příště musíš víc řvát

Reagovat
Mates_Matesović

Asi jde teda o prd, ale nebyl ten Llorisův faul mimo vápno? Na staďáku to tak vypadalo.

Jinak teda nic moc výkon, dobře akorát tak Verts a Mousa. Ale prohra tolik nebolí, hlavně vyhrát za týden.

Reagovat
smazaný uživatel

City o parnik lepsi a zaslouzena vyhra i titul, ale kurva jak muze zapasy typu Live-Spurs nebo Spurs-City piskat Moss. Nejenom ze je strasny i v tom co vidi z peti metru, nema zadny citelny metr a vlastne ani nezna/ nerespektuje pravidla, ale hlavne ma kurva aspon dvacet kilo nadvahu, absolutne tomu tempu nestiha a klicove momenty kolem vapna a ve vapne casto rozhoduje od pulici cary, protoze tam proste nedobehne.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Busby babes

Titul jeste nemaj ne? Porad muzem udelat 89 bodu...

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, já si neuvědomil, že výhra ve vzájemném zápase s váma jim měla zajistit titul a ne jakákoliv výhra.

Reagovat
Busby babes

tak si mel pravdu. pardon.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Po dlouhe dobe jsem zapas nevidel, ale vysledek taky potesil. Ted to za tyden doma ukopat

Jinak Pastrnak

Reagovat
Hokaido

Pasta neskutečnej. Ne každej den se ti povede zlomit dva Gretzkyho rekordy.

Reagovat
Swarley

a co to je za rekordy?

Reagovat
Hokaido

Nakonec jen jeden, nechal jsem se zmást fake news.

Nejmladší hráč se 6+ body v jednom zápase PO.

A ten druhej jsem myslel nejvíc bodů v prvních dvou zápasech série, ale nedržel ho Gretzky (jen 8 bodů), ale Esposito z roku 1969. Taky měl 9, takže ho Pasta srovnal.

Pořád je to neskutečný. Tyhle rekordy z doby před 30 let většinou vypadají jako nezlomitelný. Třeba ten Esposito nasbíral 9 bodů v prvních dvou zápasech, když jeho tým vyhrál 10:0 a 7:0...

Reagovat
diastan

Reagovat
Swarley

jo jo, překonat tyhle staré rekordy je v dnešní době mnohem složitější

Reagovat
technecium

Stejně jako ve fotbale

Reagovat
negrles

Tak logicky, když vydržely déle

Reagovat
TopinB

Neskutečně si sedli v té lajně

Reagovat
smazaný uživatel

ten prvni gol uplne lahudkovej

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda Jan ma u nas zatim o parnik nejlepsi sezonu a to je mu 30, neskutecne se zlepsil a hlavne v tezkych zapasech by a jeden z nejlepsich na place. Naopak Hugo zatim nejhorsi sezona a v tezkych zapasech pravidelne chybuje. Snad mu vyjde MS a v pristi sezone bude v lepsi pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sme včera hráli? Zápas som nemohol pozerať, no podľa štatistík zaslúžené víťazstvo City. Lloris znovu chyboval, už by som ho fakt posadil v ďalšom zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nebyl to od City buhvijaky valec, ale casto nam utikali do brejku kde hlavne Davi celkem horel, a byly z toho vlastne vsechny tri branky. Kane hodne bez stavy, Lamela dost kazil a zazdil tam hodne podobnou situaci jako Sonny please i tretim golu Chelsea, kdy mohl namazat Eriksenovinmezi pencli a male vapno a srovnaval by na 2:2. Celkove vykon bez jiskry a Jan a Eriksen na takoveho soupere sami nestacili...

Reagovat
smazaný uživatel

diky. Dúfam, že proti Brightonu to napravíme.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: škoda výsledku Fulhamu včera, snáď ten Cardiff fakt nepostúpi do PL.

Reagovat
Mastný Chobot

No jo, čo sa dalo čakať s tou zostavou. Ten herný prejav bez Ozila, Ramseyho a Mkhitaryana je zlý. Škoda, mohli sme sa pokúsiť skončiť aspoň pred Chelsea.

Reagovat
Lacko_Boh

ved to, vobec to chlapci nechceli.

Reagovat
Counter

♫ Rafa Rafael, Rafa Rafael, Rafa Rafael, Rafael Benítez ♫

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Tommy the Gunner

Měl vůbec někdy Wenger za sézonu 11 proher jako má teď?

Reagovat
Tommy the Gunner

*v PL

Reagovat
Counter

Jednou, v sezoně 05/06. Ale letos to ještě trhneme.

Reagovat
Swarley

11 proher je přezdívka jejich základní jedenáctky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

niekolko rokov dozadu s Clooneym vykradli kasino, futbal robia uz iba z pasie. A tak to aj vyzera. Jak koncert Gotta, totalne bez energie.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hai

Reagovat
efellipe

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
bbbauch

Reagovat
lenckoj

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Infi

Reagovat
Mastný Chobot

05/06 mal tiež 11, ale tento rok to bude ešte minimálne o jednu viac, keďže ešte hráme s MU vonku medzi zápasmi s Atléticom. Hanba, ten "progres" je badateľný, no.

Reagovat
Counter

Arsenal are the only club in England's top five divisions without an away point in 2018.

The nearest club to them in league position without one are Tamworth, 20th in the National League North.

Reagovat
smazaný uživatel

s kým ještě budete hrát venku? abych si připravil nějaké baráky na vsazení

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

MU, tam bude kurz na jejich výhru tak 1,1 Ale v Leicesteru a Huddersfieldu to už půjde.

Reagovat
jacobT

Podľa počtu bodov, ktoré sme získali vonku, by si mohol aj sám usúdiť, že je to úplne jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

s willockom sme sabotovali zapas, hrali sme ako s desiatimi. mustafi je chodiaca katastrofa, s cechom nesmu byt dalsi rok v zaklade ak planujeme nejake uspechy. podla pocitu tak polovica golov ktore dostavame su individialne chyby a vacsinou v tom maju prsty oni dvaja. nechapem tah s chambersom napravo a potom jeho striedanie - za posledny mesiac bol nas najlepsi stoper a potrebuje hravat a potrebujeme zistit ci na to ma a ci s nim mozme pocitat

Reagovat
Counter

Napravo nemá kdo hrát, proto tam byl Chambers.

Reagovat
Mastný Chobot

Ainsley?

Reagovat
Lacko_Boh

zraneny...kolko krat to tu ma napisat? Ainsley zraneny, Nikikrew v Barcelone (preto zapas nevidel, ale remiza sa vraj uhrat mohla), neviem co na tom nechapes.

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

ani naznak remizy?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Counter

Ten teď byl měsíc zraněný.

Reagovat
Mastný Chobot

ok ok ok ok ok ok

sorry sorry sorry sorry

Reagovat
smazaný uživatel

dajme tomu ,ale preco potom nesiel po amn prichode dole mustafi ale chambers?

Reagovat
Counter

V takové chvíli už asi nechceš přeházet celou obrannou čtyřku, navíc Chambers byl z té své pozice beztak vyflusanější než Mustafi.

Reagovat
smazaný uživatel

no moze byt. aky je zmysel zivota?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Si přiveďte zpět Jenkinsona, ne?

Reagovat
Counter

Tak v průběhu sezony to asi nejde, Jenksův vítězoslavný návrat nastane až v létě

Reagovat
Nikikrew

Zápas som nevidel pretože som v Barcelone. Ani to riešiť nejdem, ta zostava bola jasna ale myslím si ze remíza sa uhrať mohla. Nevadi, jediný ciel v lige neskončí za Burnley (kkt kde sme sa to ocitli )

Reagovat
kiwwi

nevadí

Reagovat
Nikikrew

Mas pravdu, nevadi

Reagovat
Mastný Chobot

Čo robíš v Barcelone, Nikkino?

Reagovat
jacobT

Dohliada na výmenu Valverde - Wenger.

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Nikikrew

Bol som na Barca vs Valencia (Gabriel neskutočný reznik) a teraz nasavam a objavujem . Robím aj video report, mozno sharnem

Reagovat
Mastný Chobot

najs, šérni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

skor kde sa to ocitlo Burnley

Reagovat
jacobT

Ako mat v tejto casti sezony 13 bodov vonku, to je fakt neskutocne dno.

Reagovat
Edgewalker

Naprostá katastrofa a hanba. A Wenger místo aby chodil kanálama, tak se nám ještě směje do ksiftu a beztak kývne na prodloužení smlouvy, zmrd!

Reagovat
smazaný uživatel

však má smlouvu na příští rok ne?

Reagovat
Mastný Chobot

ale na přespříští ešte nie... ale všetko bude

Reagovat
Edgewalker

Zatím jo.

Reagovat
smazaný uživatel

hruza, to je fakt jak nejakej provincni tym

Reagovat
blaugrana

Fotbalisté Arsenalu poprvé od prosince 2005 prohráli na hřišti Newcastlu. V 33. kole anglické ligy podlehli 1:2 a z pěti venkovních zápasů v tomto roce nezískali ani bod. Newcastle vyhrál čtvrté utkání v nejvyšší soutěži po sobě poprvé od listopadu 2014.

Dopiče, to je počin.

Reagovat
Mastný Chobot

Rafa

Reagovat
Counter

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Counter

Moyes by byl pyšný.

Reagovat
blade115

Nikdy není tak zle, aby na tom Arsenal nemohl být ještě hůř.

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal lose 5 PL away games in a row for the first time since 1984. #afc

PL away results this season:

0-1 Stoke ❌

0-4 Liverpool ❌

0-0 Chelsea ❌

1-3 Watford ❌

5-2 Everton ✅

1-3 Man City ❌

1-0 Burnley ✅

1-1 Southampton ❌

0-0 W Ham ❌

3-2 C Palace ✅

1-1 WBA ❌

1-2 Bournemouth ❌

1-3 Swansea ❌

0-1 Spurs ❌

1-2 Brighton ❌

1-2 Newcastle ❌

Reagovat
smazaný uživatel

X pri remízach chce naschvál poškodiť Wengerovi.

Reagovat
Counter

Dobrý ten křížek, přidávám do seznamu místních použitelných emotikonů

Reagovat
bombi

nedalo sa na to pozerat ta kvalita,technika hracov ako s okresu jeden spaniel v zostave a bolo to poznat na spracovani rieseni situaci . jedine co ostava vypadnut s atleticom vyhodit wengera a priviest niekoho kto vie co chce hrat a nechce sa mi rozpisovat ...

Reagovat
nani92

Sparta > Man.United

Reagovat
Hachim Mastour

54 to je strašné

Reagovat
Hachim Mastour

bodo DOPIČE

Reagovat
nani92

Mourinho chod už niekam preč

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

dostane ještě příští rok a ten to podle mého rozlouskne...když dá titul, ať zůstane, když ho nedá, může pokračovat o dům dál...

Reagovat
smazaný uživatel

nezaslouží si už ani minutu

Reagovat
Swarley

já to bral na tři roky a toho bych se držel...kdyby byl pátej mimo LM, tak ok, můžeme to řešit jinak...takhle mu dát příští rok a rozjednat si Pocheho...

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale je ten průser, že v létě utratí další miliardy a ještě přijdeme možná o Martiala a Shawa, Rashforda budoucnost taky nejistá, takže to bude ještě horší, když odejde až za rok

Reagovat
Swarley

to záleží, co to budou za hráči...většina posil je v pohodě...

Reagovat
nani92

kdyby sme aspon nevypadli s márnou Sevillou, takto nech už ide

Reagovat
Swarley

tak samozřejmě, že to je provar, ale zase tu LM až tak nějak neprožívám...jde o tu ligu a o ten propastný rozdíl za City...to je spíš otřesný, to jsem zvědavý, co s tím chce Mou do příští sezóny dělat...

Reagovat
LokoLFC

Vypadnou se Sevillou ve ctvrtfinale, taky to neprozivam.

Reagovat
Kixi Syhimour

v osmifinále

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Swarley

chci titul v PL

Reagovat
Hokaido

Taky to tak mám.

Reagovat
Swarley

jako samozřejmě LM je LM a každý ji chce vyhrát...ale beru to tak, že prvně musíš ovládnout svou ligu, abys reálně mohl útočit na LM...samozřejmě, že i tam se dějí různá překvapení a možná zrovna letos jedno uvidíme, ale jinak to vyhrávají týmy, které už spolu něco vyhráli a stojí na pevných základech...a to bývá většinou podloženo právě titulem...

Reagovat
Counter

Ne nutně, Real má nějak dva tituly za deset let a stejně si to v LM suchotrikuje k třetí výhře v řadě.

Reagovat
Swarley

to je fakt, ale tak Real vs Barca je takový specifický případ, když to x let byly současně nejlepší týmy v Evropě...

Reagovat
Counter

Jen málokdy se povede zkombinovat úspěch v lize a úspěch v poháru, proto jsou všechny ty trebly tolik ceněné a památné. My třeba měli nejhorší ligu pod Wengerem v roce, kdy jsme se dostali do finále LM a letos je to to samé. Akorát jsme ještě horší a ani to finále v Evropě nejspíš nedáme

Reagovat
Swarley

jako nemyslel jsem to úplně všechno ve stejné sezóně...spíš, že ten kádr za sebou musí mít nějaký titul a pak až takhle reálně uvažovat o nějakém úspěchu v LM...jako bylo by to super sázet po treblech, ale tak od toho jsme trošilinku daleko...

Reagovat
Swarley

a vlastně asi i pořád ještě jsou

Reagovat
nani92

od manažera United očakávam splnenie aspon 1 z 3 cielov:

- uspech v lige

-uspech v LM

-uspech v pohároch

- ked už je v lige alebo v LM niekto lepší, tak aspon dobrý futbal, na ktorý sa človek teší

Mourinho nesplnil ani jedno

Reagovat
Swarley

však s Mourinhem jsme do toho šli, že to nebude zábava, to jsi přece musel tušit, že to nebude ofenzivní představení...

do tří let titul v PL, to byl z mého pohledu cíl pro Mourinha...má poslední rok...

Reagovat
nani92

rozdiel medzi zabavou, priemerom a hrôzou je ale dosť velky a moemntalne je u nas hroza

Reagovat
Swarley

herně to hrůza je, to souhlas

Reagovat
Counter

Ještě můžete dát FA Cup, ale jinak souhlas.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
papanegra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes si namazal Mourka na chleba?

Reagovat
smazaný uživatel

V rýchlosti sa mi ten West Bromwich zamenil za West Ham

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak čekal jsem, že ty poslední dobou podezřele dobrý výsledky Baníku i United půjdou za chvilku do píče, ale že rupneme doma s posledním..

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelé výsledky dnes. Od WBA som to teda nečakal.

Reagovat
smazaný uživatel

Spineless, cowards, disgrace, humiliating and just not Manchester United.

Reagovat
Mastný Chobot

not arrogant, just spineless

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem ako mohli Mourinhovci otočiť na Etihade z 2-0 a teraz predviesť toto.

Reagovat
Swarley

protože mají v p-či, ten přístup byl k dnešnímu zápasu naprosto otřesný...což jde samozřejmě za Mourinhem a hlavně jde za Mourinhem i ta sestava...má na střídačce dravce, kteří se chcou prosadit a on jim tu šanci nedá...dneska prokauč jako svině...

Reagovat
smazaný uživatel

Typický zápas, kde hráči čakajú, že 3 body prídu samé.

Reagovat
Swarley

Jako ok, jde už úplně o hovno, ale nemám pocit, že by za ty poslední roky měli nastřádány takové perfektní výkony, aby nad tímhle člověk mávl rukou.

Hrůza a děs, za tohle by se mělo vracet vstupné. Hráčům by zase až tak neubylo.

Reagovat
13

Noo, o hodně vám sice nejde, ale skončit před LFC byste asi chtěli ne?

Reagovat
Swarley

jako obecně věřím, že to tak asi bude a většina chce být před LFC...

z mého pohledu je to fakt jedno, když nejde o titul, tak jde o kvalifikování do LM a to už snad neprosereme...i z tohohle mi přijde dnešní sestava prostě debilně složená, objevují se spekulace o Rashovi a Martialovi a José jim tu šanci nedá...vždyť kurva nejde o nic, jen si třeba u některých hráčů nachystat pozici pro další udržení a podobně...to by teď mělo být klíčové ve zbytku sezóny a jasně si vytřídit, kdo půjde pryč a kdo zůstane...a ty, co chce udržet, může teď v klidu stavět a dát jim tu šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

za mě má strašnej propad mata poslední zápasy od liverpoolu počínaje strašně chce udělat něco navíc a zbytečně dává soupeře do brejků

Reagovat
Swarley

a hlavně i celkově už vím, co od hráče jako Mata dostanu...jasný, jsou tam výpadky, ale vím, co to je za hráče a jaký výkon mi na přibližně dá...proč si to teď na závěr sezóny ověřuji? vždyť to je zbytečný...

Reagovat
Busby babes

presne. Mistri sveta. des.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Busby babes

hele, co presne jde za Mourinhem? ze se na to hraic vysrali? Dravci na lavicce... to myslis treba dnesniho Martiala?

A to jsem si ten zapas "uzil" na stadionu, tak si muzes predstavit jak jsem byl nasranej... Ale to co dneska ti hraci predvedli, to je na pokuty. Romelu makal, ale mel 3-4 prilezitosti, ze kterych mohl dat gol a nedal. Pogba strasnej, krome prvnich deseti minut. Pak prepl do modu: kazdej dotyk s micem musim udelat neco z triku z Fify a kupodivu.. stalo to za hovno. Krajni beci nic. Tam proste neexistujeme. Tony tam maka jak fretka ale je to uplne k hovnu, kdyz neni schopnej dat jeden balon do vapna...

Jedinej kdo se mi dneska libil byl Mata a Lindelof. I kdyz Lindelof myslim prohral souboj u toho golu. DDG zrovna u toho golu taky nic moc. Centr do maleho vapna na zadni tyc... to by golman mohl mit.

proste celkove zapas blbe. Dal se vyhrat uplne v klidu ale pristup hracu byl strasnej.

Reagovat
ZJEV

Zápas jsem teda neviděl, ale pokud kritizuješ přístup hráčů, tak to snad jde jednoznačně za Mourinhem nebo ne?

Reagovat
Busby babes

Jo a ne. Primarne v takovem pripade kritizuju hrace.

Reagovat
ZJEV

Samozřejmě, že za to můžou i hráči, ale od toho tam je trenér, aby takovému vypouštění zápasu zamezil. Pokud hráči nemají dostatečnou motivaci hrát proti WBA, pak je na vinně pouze Jose. Navíc mi přijde, že tyto problémy s přístupem máme od odchodu SAFa neustále

Reagovat
Busby babes

"Pokud hráči nemají dostatečnou motivaci hrát proti WBA, pak je na vinně pouze Jose."

No to zalezi jak to myslis. Pokud by to tak bylo, tak je na vine Zoze... ze ty hrace nevyhodil. Protoze takovi hraci pak v klubu nemaj co delat.

Pokud nemaji motivaci hrat proti WBA, tak at si to jdou odchodit nekam jinam. Vina je primarne na nich. Proboha na tyhle urovni a v klubu jako United preci nemuzes hrace uplne prosit aby teda makli, kdyz hrajou doma pred 76K lidma...

Reagovat
fenixLFC

Trener v nicg ma prebudit tu motivaciu

Reagovat
vodka

tak proc furt stavi to same, kdyz vidi, ze nemakaji? vzdyt ty jeho zmeny v sestave jsou taky joke.

Reagovat
Busby babes

vsak on stavi ty, kteri dle meho makaj dost. Proc asi hraje Young a nehraje Shaw, ze jo... protoze Young to tam vzdycky odjezdi. Ze nemuze byt prvni volbou, protoze neni tak dobrej, je vec jina, ale jeho pristup je proste prikladnej. Proc hraje Matic kazdej zapas, proc Lukaku... a podledni dobou i ten Alexis, nebo se veri hodne Matovi a Lingardovi... protoze tam nechaj vsechno.

Reagovat
ZJEV

Je to prostě zodpovědnost Joseho, že po vyhraném derby hráči nemají motivaci proti WBA. To se ke konci sezóny, kde už o nic nejde stává a je proto úkolem manažera, aby tomu zamezil, ať už protočením sestavy, nebo jakkoliv jinak.

Ty ho pořád omlouváš tím, že hráči před plným stadionem musí mít motivaci sami, ale oni jsou to prostě stejní kokoti, jak někde na divizi. S tím rozdílem, že hrajou za mrtě prachů a před desítkami tisíc lidí. Plný Old Trafford pro ně není taková motivace, jako by byla pro tebe, bo na něj jsou prostě zvyklí a před plnými stadiony hrajou dvakrát do týdne. Trenér tak musí ty kokoty namotivovat. Samozřejmě neříkám, že je takový každý hráč, jsou hráči, kteří makají naplno pořád, ale u nás jich je bohužel málo a nedokážou strhnout ostatní, což je opět vina Joseho.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

sorry, ale my nejsme v situaci kdy o nic nejde. Naopak je pro nas dulezite udrzet aspon to druhe misto a jeste zkusit vyhrat FA cup. Fakt to neni pozice kdy o nic nejde.

Ale ja obecne mam docela problem s tim dnesnim omlouvani pristupu hracu, ze nejsou dostatecne namotivovani, ze dostatecne nemakaji a tak a hned to hodit na managery. Ti hraci jsou dospeli, konkretne u nas hrajou v nejvetsim klubu v anglii, berou nejvetsi vyplaty, hrajou pred nejvetsim publikem... Nedovedu si predstavit, ze by ti opravdu nejlepsi jako Ronaldo, Keane, Gerrard, Lampard, Scholes, Rio a dalsi obtyden chodili brecet do medii, ze je manager nepostavil, nebo ze by fans u nich resili po spatnych vykonech, ze je SAF nedostatecne pripravil a namotivoval.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu jak Sterling nemohl dát 4 tutovky do poločasu

Reagovat
Mastný Chobot

Ak by sa WBA ešte zachránil, tak by to bol neskutočný príbeh.

Ale ak nie, tak som zvedavý, kam pôjdu tí hráči. Hegazi, Evans, Jay-Rod, Foster alebo Brunt nie sú materiál pre druhú ligu, tam by si mohli vybrať skoro všetky kluby ligy.

Reagovat
jacobT

Hegazi? Ten je na druhu ligu tak akurat. Alebo som mal smolu na tych par zapasov, kde som ho videl.

Reagovat
Mastný Chobot

ja som ich videl tiež len párkrát, možno som mal zas šťastie ja, ale vždy bol najdominantnejší hráč v ich obrane a podľa whoscored (nj ) je ich najlepším hráčom v tejto sezóne

Reagovat
Whitemedia

nechápu.. letos jsem ho viděl v pěti zápasech a vždy to byl výkon jak od naprostého amatéra

Reagovat
Mastný Chobot

pozeráte s jacobom spolu futbal?

Reagovat
jacobT

Ano, vsetky zapasy Arsenalu, Chelsea a WBA. Na buduci rok uz dokonca planujeme pravidelne stvrtkove dychanky, owny nam odporucil dobry kanal. Mozes sa pridat.

Reagovat
Whitemedia

Co mají všichni s tím Hegazim? Obrovský tragéd, i v té druhé lize by beztak vyhořel..

Reagovat
nani92

fanta body zo začiatku sezony

Reagovat
Hokaido

Brunt podle mě zůstane, protože v poslední době vystupuje jako lídr a celkem nenápadně se z něj pomalu stává legenda WBA. Imo dostane pásku a zůstane, dokud na WBA bude mít.

Reagovat
Mastný Chobot

som zabudol, že má 33, som myslel, že tak 28

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu brát v potaz jasnou pencli je možná dobře , že to ani nepískl. Protože by jsme druhou půli ani nešli za půlku. S několika kamarády jsem se už bavil , že styl mourka je senzační proti top klubům. Ale proti týmům z nižších pater tabulek ten styl se prostě kříží. Největší chyba bude , že jsme s mourkem prodloužily už to začíná jako v chelsea talenti v podobě martiala a spol odejdou. Naprosté nezvládání průběhu zápasu kdy už o půli měl odejít mata kterej od zápasu s live je pravidelně nejhorší hráč na hřišti. Můžeme být rádi , že několikrát v sezoně jsme pro ty tři body šli i s dávkou štěstí. Gratulace Man City protože tento rok byl rozhodně jejich. Pod mourkem to nevidím dlouhodobě velmi dobře s tím stylem to ani vyhrát nepůjde.

Reagovat
C-M@ster

To WBA nám v posledních letech dávalo zabrat. Naštěstí končí...

Reagovat
ladyboy arsenal

Nevadí, nic není ztraceno, Arsenko zkušeně přenáší tlak na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Fewest away PL points in 2018

4 – West Brom (7 games)

2 – Brighton (5)

2 – Stoke (5)

1 – Watford (7)

0 – ARSENAL (5)

Reagovat
masly008

a hele nejsme 4.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
technecium

Reagovat
Kixi Syhimour

No nic, tak gratulace Citizens, zasloužili si to nejvíc

Reagovat
Grahf

hanba na pysky

Reagovat
smazaný uživatel

DĚKUJEME KLAUNI

Reagovat
smazaný uživatel

MANCHESTER CITY MISTR !!!

Naprosto skvela sezona !!! Jizda jako prase hosi dekujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

bez petrodolarů by jste hráli o záchranu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Fakt mě zajímá, jak budeme hrát příští sezonu. Pogbovi to dozadu očividně neklape a v 433 nám vůbec nefunguje přechodová fáze... žádný moment překvapení, žádné tempo, nic. Hrajeme furt takovej mišmaš, kde neumíme naplno využít potenciálu všech hráčů, které máme k dispozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je největší brzda Mata. V kombinaci se stále se stahujícím Alexisem do středu a zbrzděným Youngem, je to prostě totálně mimo. Ta kostra DDG - Matic - Pogba - Sanchez - Lukaku má na titul, ale musí se s nima pracovat úplně jinak.

Reagovat
fenixLFC

takze je matova chyba ze sa sanchez furt stahuje do stredu...co takto kopnut do riti sancheza?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tvrdí, že to že je zbržděnej Mata je chyba Sancheze?

Reagovat
smazaný uživatel

sanchez poslední 4 zápasy top forma u nás i dneska jeden z mála co se snažil neměl , ale s kým mata od zápasu s liverpool naprostá katastrofa přihrávky do zadu zbrždění hry při přečíslení a dopředu nic dneska měl odejít místo herrery on o půli

Reagovat
Busby babes

Mata byl zrovna dneska jedinej, kdo se neustale nabizel a chtel balon. V cem byl dle tebe brzda? a ted se fakt ptam a zajimalo by me to...

Reagovat
smazaný uživatel

tím, že vůbec není přímočarej

Reagovat
Swarley

tak Mourinho ví, že má nůž na krku, aby to ještě zachránil...a je fakt, že mu tohle většinou moc nejde...

ale zatím je u nás z jeho pohledu vše obráceně, tak nezbývá doufat...

Reagovat
Busby babes

Mourinho nuz na krku fakt nema...

Reagovat
Swarley

3 roky s Mourinhem bez titulu - to jsou špatné roky, v tom bych dál pokračovat nechtěl...

Reagovat
cristiano.K.

ale zvykneš si, na staří sis taky zvyknul

Reagovat
Swarley

Není důvod si na to zvykat, ono to brzo vyjde. Buď s Mourinhem a nebo taky bez nej.

Reagovat
cristiano.K.

to si v Liverpoolu za chvíli budeme říkat třicátým rokem

Reagovat
Busby babes

zalezi jak si myslen nuz na krku... Pokud tak, ze pristi rok musi dat titul, pak to tak nejak asi bude i stat. Ale letos zadnej nuz na krku nema. Jsme druzi, nejvic bodu od odchodu SAFa, vic golu nez loni, celkve behem sezony i dost zabavnych zapasu, bohuzel zazdeny pak vykonama jako proti Seville nebo WBA...

Reagovat
Swarley

V tom smyslu, že prostě Mourinho přišel vyhrát titul. Cokoliv jinýho během těch tří let je prostě neúspěch.

Reagovat
Busby babes

souhlasim. Tak uvidime pristi rok. Bud to da a ok, nebo neda a mel by jit. I tak asi bude na cem stavet pro dalsiho trenera a klub by mel byt v lepsim stavu nez po Moyesovi a LVG.

Reagovat
Swarley

s tím souhlasím, ale teď Mourinho musí zapracovat na udržení toho kádru jak to půjde...nebo teda těch, o které můžeme mít směrem do budoucna zájem...a to s WBA docela posral...

Reagovat
Busby babes

btw. celkem vtipny ze po odchodu SAFa jsme s WBA hrali doma 5 krat a mame jednu vyhru a jednu remizu 0:0. jeste ze jdou do hajzlu.

Reagovat
Swarley

mě to hned napadlo, že je to s něma doma už takhle několikrát...a hlavně to byly v poslední době vždy z naší strany naprosto ostudný výkony...

Reagovat
vodka

titul by vyhrát za mě snad ani nemusel, ale dpc, aspon bych mohl mit chut se na ten fotbal divat, chtel bych videt zapracovani a zlepseni tech mladasu. + ty jeho omg tiskovky...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne velky BUSJoseho.no

Reagovat
Mastný Chobot

This is the first time Jose Mourinho has failed to win the league title in his second season at a club.

tak record breaker aj vo vlastných rekordoch, to ani Moyes nedával

Reagovat
smazaný uživatel

Lépe už ničit vlastní rekordy umí jenom Wenger.

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Nekorunovaný majster prehral doma s WBA.

#CryMeARiver #Pogba100 #Fňukýňo

Reagovat
Swarley

zvládaj Olinko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

tohle je mozna jeste komictejsi nez skandovani fans WBA: manchester is blue a podobny... coz od tymu, co miri do Champsu je proste vtipny.

Btw. nebylo WBA ten tym, kde jste hromadne slavili remizu?

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, kdyby tak Jožo ještě skončil bez LM.

Reagovat
Swarley

tak to by letěl

Reagovat
Pinturicchio

Docela bych si to přál, takovéhle neuvěřitelné příběhy jsou nejlepší.

Reagovat
Swarley

no to právě bude, až s náma dá příští týden titul...dovedeš si to představit? jako jen za ten pokus to stojí, to by bylo peklo na zemi....

Reagovat
Pinturicchio

Upřímně, nedovedu.

Reagovat
Swarley

No příští týden vlastně taky ne, příští rok bude stačit.

Reagovat
Pinturicchio

Do té doby se na to připravím, snad.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych taky řekl, že nejspíš nevýjde.

Reagovat
Swarley

To na překlep neuhraju

Reagovat
Pinturicchio

A já si říkal, co mi tu nehraje, freudovské přeřeknutí.

Reagovat
Lacko_Boh

hrate najkrajsi futbal za posledne roky, plus minulorocna sezona snov, neverim ze by letel. Fanuskovia a kabina by ho nepustili.

Reagovat
Swarley

Výhru v EL na vás, Wenger na doživotí.

Reagovat
Counter

Naivko, Wenger bude na doživotí, ať už to s EL dopadne jakkoliv

Reagovat
Swarley

jako reálně, po sezóně už půjde, ne? už i já nevidím jinou cestu a to je v jeho případě co říct...

Reagovat
Counter

Je to asi poprvé, co si jeho setrváním nejsem jistý. Loni to chvíli vypadalo všelijak, ale nakonec po FA Cupu byl jasný. Letos už vedení konečně vypadá připravené na život po Wengerovi, zbývá jen otázka, jestli mají koule ho vyrazit a zároveň jsou schopní někoho přivést. Protože Wenger sám prostě neodejde

Reagovat
masly008

problém bude prostě v tom kdo za něho.kdo zvládne ten tlak být první po AW.víme jak to dopadlo po SAFovi.

Reagovat
Swarley

zase je velký rozdíl zanechat mistrovský kádr a obrovská očekávání vs. vaše současné postavení...od toho se pak musí odrážet očekávání...

Reagovat
masly008

nejde o tu první sezonu,ale o to být první po největší legendě klubu.

Reagovat
Swarley

však klidně tu první, myslíš, že se dá v lize dopadnout nějak výrazně hůř než letos?

Reagovat
Counter

Ale jsme v situaci, kdy to stejně není konec světa.

Reagovat
Swarley

jako popravdě už nemáte moc co ztratit...

Reagovat
masly008

to si piš že dá.

Reagovat
Swarley

nevěřím tomu, ten kádr prostě pořád kvalitu má, peníze máte taky...pořád dokážete natáhnout hráče jako Auba, tak nevěřím tomu, že se máte propadnout někam na 8. místo nebo co...to s tím absolutně nepočítám...naopak potřebujete nový impulz a vrátit se do bojů o TOP 4 a to mi přijde s nějakým kvalitním trenérem jako reálnější varianta...

Reagovat
Counter

Rozdíl je, že FAS končil na vrcholu, takže ten pád byl krutý. My na konci sezony budeme od vrcholu tak čtyřicet bodů

A i kdyby to pod novým koučem byla obdobná nebo ještě větší bída, pořád to bude krok dopředu a ne stávající přešlapování na místě.

Reagovat
masly008

jako že když budeme třeba hrát o záchranu,což v dnešní PL klidně můžeme, tak to bude lepší? ale no tak.prostě musí najít někoho kdo má vizi a jde si za ní,né někoho jenom dočasně.něco jako v chelsea.

Reagovat
Counter

O záchranu hrát nebudeme, kádr je solidní. Já bych naopak rád někoho dočasného na překlenovací období po Wengerovi, kdy se zabydlí i všichni Mislintatové a Sanllehiové. Ne každý mlaďoch s vizí by tu momentální situaci ustál.

Reagovat
smazaný uživatel

Allardyce by bol fajn

Reagovat
Counter

Mancini by byl fajn. Nebo Rafa

Reagovat
Lacko_Boh

brrr, to bz bolo lepsie ak bz Arsene este potiahol. Prave to nechcem, zmena za kazdu cenu je skorej rozhodunie fanusikov ako rozhodnutie rozumu.

Reagovat
Counter

https://twitter.com/JackPittBrooke/status/985523896416915462

Přečti si thread mého oblíbeného novináře z Independentu a uznej, že na tom něco je

Reagovat
Lacko_Boh

idem na to (;

Reagovat
Lacko_Boh

ten chlap je vo futbale moc deep.

A samozrejme, nesuhlasim. Na 80%.

Reagovat
Counter

To je o dvacet procent lepší než před threadem, úspěch

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

som vylial pivo :(

Reagovat
Swarley

musíte to alespoň zkusit...a hlavně ne se strachovat a dívat dolů, Spurs jsou o 13 bodů před Váma, to musí být hnací motor a červenej hadr...ne se strachovat o záchranu nebo co...

Reagovat
Swarley

jako právě já už mám taky ten pocit, že už vážně dost a i ta několikrát posunovaná hranice už je překročena...je jasný, že ho budou muset vyhodit, ale jako už je fakt čas...alespoň teda z mého pohledu...mrzet mě to bude, ale nedá se nic dělat...

Reagovat
Counter

Zatím se nezdá, že by do toho Kroenke nějak zasáhl, i kdyby se znova nepovedlo uhrát LM. A nikdo jiný v klubu nad Wengerem moc nemá.

Reagovat
Busby babes

uprimne, myslim, ze by neletel ani tak. Ne, ze by to umisteni mimo top4 hrozilo, ale myslim, ze by ho vedeni podrzelo. Mourinho neni Moyes. A necham na ostatniuch, zda je to dobre nebo spatne...

Reagovat
Lacko_Boh

dobre

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo tak krásné

Reagovat
Infernoqt

A ty komu fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

United, ale ne Mourinhovi, kdyby nedal LM šel by konečně od válu

Reagovat
Pinturicchio

Případně pošleme Allegriho.

Reagovat
smazaný uživatel

toho allegriho bych bral nebo pochettina prostě se vrátit ke kořenům ladí hráči z anglie a útočnej styl

Reagovat
Pinturicchio

Allegri a mladí hráči, to právě moc dohromady nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

vím vím je to spíše k pochettinovi

Reagovat
blade115

Už není, kdo by je odtamtud vyfakoval.

Reagovat
Pinturicchio

A jo, já su retard, sem se tak soustředil na první čtyři místa, až mi uteklo, kolik ztrácí CFC.

Reagovat
vladis271

nehrozí, dokonca pochybujem, že by klesli pod 2. miesto.

Reagovat
r.mrazik

Kdyby ho vyrazili,tak kezby...

Reagovat
Pinturicchio

Letos asi ne, příští rok říkal Swarley, že vyhrajete titul, tak nevím.

Reagovat
Swarley

Já mu dávám příští rok. Nedá titul, odchod.

Reagovat
Pinturicchio

... k Turkovi.

Reagovat
Swarley

Asi bych už čekal nějakou repre, ale kdo ví

Reagovat
Pinturicchio

... pak už jen teda zůstat u pana Pávka.

Reagovat
smazaný uživatel

ono je možné všechno když jsme nějak uhráli to druhý místo doteď navíc nevěřím , že city by měly takovouhle jízdu i příští sezonu

Reagovat
Pinturicchio

Mě by ten titul taky nijak nepřekvapil.

Reagovat
r.mrazik

City? Liverpool hraje ted skvele...titul mourek neda...spis se mu to rozpadne pod rukama jako v chelsea nebo realu

Reagovat
Pinturicchio

Ne, titul United.

Reagovat
r.mrazik

Tak uvidime

Reagovat
r.mrazik

Ten jsme meli vyhrat prece uz letos....protoze druha sezona kaspara ze jo

Reagovat
Swarley

s ve třetí ho vyhodit, se to trošku přehodilo...pokud to bude podoná sezóna jak letos, tak v zimě půjde...

Reagovat
r.mrazik

Tak snad do te doby nenapacha nejaky sracky

Reagovat
Swarley

tak něco určitě napáchá, jestli chce takhle dojet sezónu se stejnou sestavou...pak bude záležet jak moc...

Reagovat
iamek

11 bodů a 5 kol ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Man City just one English league title behind Sunderland now, two behind Aston Villa.

Reagovat
Kixi Syhimour

stále nezvládáš

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Sad news from Dortmund. Looks like Michy Batshuayi has broken his leg

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci být za hajzla. Je to jeden z nej sympaťáků, ale pomůže to jeho setvání v Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

základní sestava s Matou a Alexisem...

Ať ten šašek vezme Alexise za ruku a táhne do pice

Reagovat
smazaný uživatel

chce se to dívat na zápasy alexis poslední zápasy jede a dneska by byl jeden z mála kdo by si zasloužil lepší známku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

odehral za nás 3 dobré zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

tady nepadla nikde zmínka o počtu dobrých zápasů

Reagovat
r.mrazik

A kam jede?

Hrat na ty strane Marta nebo Rash,tak by to jako bylo horsi jo?

Reagovat
smazaný uživatel

místo maty mata fakt tragickej je nevím co se s ním stalo , ale nejhorší každý zápas co hraje

Reagovat
Busby babes

vazne chces zrovna dneska vytahovat Martiala, kterej nastoupil a naprosto odchodil tu pulhodinu? Sorry jako, ale zrovna dneska byl naprosto prisernej a pulka stadionu ho vypiskala.

Reagovat
r.mrazik

Bylo to mysleno od alexisova prichodu...jestli na to ted sere,kdo vi...

Reagovat
smazaný uživatel

Posílat po pár zápasech do prdele Alexise můžou fakt jenom fans United.

Reagovat
r.mrazik

Par = dva?

Ale klidne...at jde do prdele jeste predtim nez vubec kopne do mice

Reagovat
smazaný uživatel

Dva zápasy od jeho příchodu jo?

Reagovat
r.mrazik

Je mi jedno kdy ho tam posilam...

Zabira misto a minuty mym oblibencum..at jde do prdele kdy chce

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to bereš podle oblíbenců a ne nějakých kvalit apod. tak to jo ale jo proč ne. Podle mne bude od začátku příští sezony zase top hráč. Resp dám ruku do ohně, že vystřelíte k titulu hned od začátku a on bude jedním z tahounů.

Reagovat
smazaný uživatel

podle kvalit jak Rash tak i Martial hráli MNOHEM lépe než Alexis

Reagovat
Hokaido

Spíš jde o to, že Martial a Rash mají obrovskej potenciál a nehrají hůř než Alexis. Kdo by pak nebyl nasranej...

Reagovat
smazaný uživatel

v životě jsem ani jednoho z nich neviděl hrát tak skvěle jako Alexise

Reagovat
Hokaido

Myslím samozřejmě Alexis po přestupu. Jako Alexis na vrcholu zatím nehrají, to je jasný.

A jestli Alexis zůstane a bude tahoun jak píšeš, tak to skoro stoprocentně povede k odchodu jednoho z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Odchod Martiala už je jasný nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

není píší to média sám martial by nejraději zůstal navíc zřejmý odchod maty je realnější a pak by se tam střídali jenom rash a martial na RW

Reagovat
smazaný uživatel

Mátu nepustí. Jediný z nich je jiný typ křídla.

Reagovat
r.mrazik

Tak tos moc zapasu nevidel,protoze oba dokazou hrat na stejny urovni jako alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Možná úrovni současného Alexise. Jeho top úroveň je totálně někde jinde.

Reagovat
r.mrazik

Jj,nekde v arsenalu...a nebo v jiny galaxii

Reagovat
jhony16

Reagovat
r.mrazik

Kvalitu alexis zatim nema...marta ani rash by nezahrali hure...

Ja to zas vidim tak,ze prichodem rozesral fungujici levou stranu a vykony jsou vetsinou dost prumerny

Podle me zadny titul nebude natoz aby nas k nemu nakopl zrovna alexis...

Reagovat
Tolstobik

Jsem zvedavej, jaky pozitiva najdou zdejsi obhajci Mourinha dneska....

Reagovat
jhony16

ze nie city, ale on rozhodol kedy sa zacne oslavovat titul

Reagovat
Busby babes

zadny. Dneska to bylo strasny. Ale tak nejak kdyz na to hraci serou vinim prvne ty hrace no...

Reagovat
Busby babes

btw. Martial dneska super, ne?

Reagovat
r.mrazik

Třicet minut super

Reagovat
Busby babes

No s takovym vykonem to bude priste jeste min.

Reagovat
r.mrazik

takze nastoupi jen de gea?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

no ta situacia, ked stal a nesiel proti lopte, pricom ho jednoducho predbehol obranca WBA...to bolo horsie ako v pripravke.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

Martial je super hráč s veľkým potenciálom ale pri takýchto výkonoch je ťažké ho ospravedlňovať... Toto je čisto o prístupe

Reagovat
mithro

prave. tazko sa hra, ked je jeden zapas uzasny a potom nieco skusi, nepodari sa a len tam chodi.

Reagovat
Busby babes

v tu chvili by ho pulka lidi co stala okolo me okamzite prodala i do Liverpoolu. To bylo strasny. A o par vterin pozdeji znova...

Reagovat
Busby babes

ale vazne: Mata byl dneska jedinej, kdo snese nejakou kritiku. A Alexis se aspon snazil, coz se uplne neda rict o dalsich 8-9 hracich na hristi.

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, to ani v slabej slovenskej lige sa o majstrovi nerozhodlo tak skoro.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, protože tam jsou slabý všichni

Reagovat
Miguel19

Cavani V létě vyměnit za Moratu

Reagovat
Swarley

bohužel, většina šejků nechlastá

Reagovat
masly008

NHL diskuze?

Reagovat
PP

Já pod Wengerem nečekám zázraky, ale vážně budeme bojovat o 6. místo? S Burnley??

Reagovat
Counter

Může být i hůř, Liverpool v době největšího trápení končil i sedmý a osmý. Ta pětka nad náma je našlapaná jak nikdy, příští rok to nebude o moc jiné (jen můžeme tajně doufat v kolaps MU ).

Reagovat
smazaný uživatel

treba poriesit brankara a obranu, tam je obrovsky priestor na zlepsenie, a ak sa to podari dobre, tak sa skokovo posunieme vpred....ofenziva je paradna a este sa zohraje, do zalohy jeden hrac miesto jacka a santiho (meyer/golovin)a bude to dobre

Reagovat
smazaný uživatel

keby sme si napr. vymenili brankarov s united, osobne si myslim ze by to kludne mohlo spravit tak 15-20 bodov co je sialene fakt by som takmer cely budget vyhodil na brankara a stopera

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

bez DDG by jsme se plácali jako vy u nás je to spíše stylem mourka

Reagovat
Mastný Chobot

Kým neporiešime trénera, tak sa už skokovo neposunieme nikam, neviem, čo viac ako dôkaz treba než posledné 2 sezóny. Individuálna kvalita hráčov je nepriamo úmerná našim výsledkom, káder je zle vyskladaný, systém nesvedčí snáď žiadnemu z hráčov (ak tam nejaký vôbec je) - čo je väčším dôkazom nekompetencie trénera, ktorý si ten tím celý vyskladal? Môže nám chytať aj Herkules dopiči, ale nebude nám to nič platné. Jediné, v čo sa dá dúfať, je, že Wenger sa na to už fakt najneskôr do roka vyserie, že sa privedú/zapracujú mladí, draví hráči, že hráči ako Mkhi, Auba alebo Ozil ešte budú na vrchole aj po Wengerovom odchode a že nový tréner dokáže tomu chaosu dať nejaký tvar a zavedie fungujúci systém.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči jako Mkhi by se na ten vrchol napřed museli dostat.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Lacko_Boh

toto Peter fak nema za potrebu citat. Pozri co to spravilo s Rosom. Kubi, tieto comments nepomahaju

Reagovat
PP

i kdyby jsme dovedli koho chceme, stejně to pod Wengerem jiné nebude. Snad půjde pryč už letos, at to martyrium všem ukončí..

Reagovat
Mastný Chobot

však majú lepšieho brankára aj obranu

Reagovat
smazaný uživatel

+ trenéra

Reagovat
Mastný Chobot

tak to má asi tak 10-15 tímov z PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Lacko_Boh

nechutna zakerna buqvica

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
teenz

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kiwwi

dneska Mata na guľku... ten zbrzdil alebo dojebal úplne všetko čo sa dalo... súboje prehráv len taký fúkať, no celé zle.

megasympatak ale z pragmatickeho hľadiska by som s ním už do ďalšej sezóny nerátal

no a o bekoch ani nehovorím, to je proste jedna veľká tragédia... 1 na 1 neprejde ani jeden, nabehy žiadne a nedokážu zacentrovat ani hovno

ľavý bek, pravý bek, práve krídlo a stredný záložník v lete nutnosť...

Reagovat
Swarley

s Matou to mám podobně...

na levýho beka dát šanci Shawovi a místo toho si prosím stopera...

Reagovat
mimi_united

A poriadny stopér, napr ten Umtiti

Reagovat
habinity

Umiti je poleno, nechápem ako niekto môže hovoriť onom ze je dobrý stopér

Reagovat
jhony16

niekoho koho je realnejsie zohnat, skriniar je podla mna zrely na vacsi klub

Reagovat
smazaný uživatel

umtiti je velmi blízko po tom as řím pár hráčů na něho vyjelo

Reagovat
hornito

Reagovat
r.mrazik

a nekdo poradny na lavici

Reagovat
smazaný uživatel

Napravo Rashford/Sanchez, na levýho beka primárně Shaw. To jsou podle mě posty, který potřebujeme posílit až následně, primární je stoper a střední záložník.

Reagovat
Swarley

pokud počítáme s odchodem Maty, tak musí přijít náhrada...někdo prostě technicky suprově vybavenej, rychlej, na asistence...v tom mě sere, že City vyfouklo B. Silvu...Eriksen by třeba byl taky boží...

Reagovat
Swarley

prý taky...ten by byl asi úplně nejideálnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Další hráč stahující se do středu

Pokud odejde Mata, tak je tam do systému 4-3-3 na dvě pozice Martial, Rashford, Sanchez, Lingard (zaskočit tam může Gomes, Pereira). Úplně v pohodě by to dali.

Reagovat
Swarley

tak mě to přijde pak strašně nekreativní...jasný, Alexis, Rash nebo Martial taky dokážou něco vytvořit, ale přece jen, když je na hrotu Lukaku, hodil by se někdo minimálně s výborným centrem...mohli/měli by to obstarat krajní obránci, ale s tím máme celkem dlouhodobej problém...takhle je to částečně na těchto hráčích a pak už víceméně jen na Pogbovi, kterej ale většinu času hraje s Matičem někde před stoperama...

prostě bych chtěl trošku jiný křídlo než ty, které teď máme...Rash, Alexis a Martial jsou góloví...Mata je kreativní, ale na můj vkus pomalý a celkem dost čitelný...alternativa na AM super, ale chtěl bych na to pravé křídlo kreativního hráče, schopnýho jít 1vs1, kdy jeho primární úloha bude tvořit šance pro ostatní...

Reagovat
vodka

on je dost problém v tom, kde a jak se kdo pohybuje, hlavně ti naši krajní hráči. Je tam dost mizerná podpora od beků, kteří se zastaví 10 m od vápna a dál už jdou málokdy. A taky to strašně trvá. I ten Matič to velmi často strašně brzdí.

Reagovat
smazaný uživatel

mata od zápasu s liverpoolem nejhorší hráč každý zápas co nastoupí navíc by bylo výhodné kdyby odešel na RW by se střídali martial a rashford

Valencia vepředu nulovej a v obraně tam poskakuje jako v oktagonu ani jeden míč nejde zblokovat

o youngovi ani nemluvě ti hráči prostě maj už léta bohužel oni nebudou hrát jako ronaldo vrcholově po třicítce

Reagovat
Busby babes

tak to vidim fakt uplne jinak. Mata byl jedinej kdo neustale chtel hrat a chtel balon. mozna to fakt od televize vypada jinak. Kdo me neustale sral tim, ze vsechno zabrzdil byl dneska Pogba.

Reagovat
kiwwi

Tak hrať chcel, o tom žiadna... ale dojebal úplne všetko

Reagovat
Busby babes

krajni beci jsou naprosta nutnost. Tony a Young muzou byt zaskok ale ne zaklad.

Reagovat
mithro

tony isiel hrozne dole tuto sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo pořádného manažera

Reagovat
r.mrazik

"I trust in my work, that is for sure," Mourinho said. "I have no reason for not to trust. As I was saying, eight titles are eight titles and three Premier Leagues are three Premier Leagues and the last Premier League was not 20 years ago, was three years ago. And I know how to win.

ale zklamal ze tam nikam nenacpal Porto

Reagovat
Counter

Měl znova zmínit, kolikrát v kariéře si už MU namazal na chleba, promarněná příležitost.

Reagovat
SCELO

Reagovat
Busby babes

na druhou stranu, divis se mu? delaj z nej porad neschopaka, co nevyhrava a pritom jeo poslednni vetsi titul je rok zpatky a posledni titul v PL je 3 roky. A porad nekde ctes jak uz na to nema a ujel mu vlak...

Reagovat
Counter

Řekl bych, že dneska je čím dál důležitější wow faktor, zábavnost. Liverpool pod Kloppem nebo Spurs pod Pochem hrajou atraktivní fotbal, na který se fanoušci těší každé kolo. Jasně, občas to nevyjde, trofeje nepřichází, ale příští týden se stejně těšíš zas. O letošních ManCity je zbytečné mluvit.

A vedle toho je MU s Mourinhem, který utratí kupu peněz a stejně si furt jezdí na Anfield nebo do Sevilly pro 0:0, přičemž jeho nejlepší hráč je x roků po sobě brankář a dva útoční supertalenti vysedávají na lavičce. Když zničehonic vytáhne parádní poločas v derby s City, další kolo přijde znova návrat k marnosti. Na něco takového se už tolik těšit nedá, je to všechno ohrané skoro jak Wenger.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
J0EL

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mojmira

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Busby babes

Ocividne nedokazes ocenit to napeti pri lusteni otazky: jakym zpusobem to posereme tentokrat...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
kiwwi

to ze je City túto sezónu inde je nepopieratelny fakt ale čo je wow na Spurs ktorí majú horšie skóre, menej bodov a 0 trofejí? Liverpool trebárs baví viac ale nie len kvôli ich útočnej hre ale aj kvôli ich obrannej kedy kvôli svojej neschopnosti dokážu aj z normálneho zápasu urobiť divadlo... skóre +6 oproti nám tiež nie je žiaden wow a znova 0 trofejí...

my o svojich chybách a nedostatkoch vieme, kritizujeme a posúvame sa stále ďalej... to jak si to tu preniesol môže byť tvoj pohľad (vypichnes zle výsledky, zaujímavé negatívne štatistiky a pod. ale to dobre a pozitívne už samozrejme nepovieš) ale fakty hovoria trochu inou rečou + stále tam ešte ostáva Chelsea a Arsenal ktorí majú svojich problémov viac než dost

Reagovat
Counter

Liverpool má letos nepopiratelný wow faktor v Salahovi. Dali v PL o 15 gólů víc než MU, došli BEZ JEDINÉ PORÁŽKYdo semifinále LM a brousí si zuby na finále. A Klopp je oproti Mourinhovi v Anglii pořád "nový", neokoukaný. To samé Poche. Spurs letos parádním způsobem porazili doma Real, na Bérnabeu uhráli prestižní remízu. S Juventusem odehráli výborný dvojzápas, porazili dvakrát Dortmund. Gólů v PL tolik nedávají, ale pořád je u nich na co koukat, hrajou ofenzivněji.

Chelsea s Arsenalem taky nikdo nechválí, žejo. Jak Conte, tak Wenger jsou mediálně zralí na vyhazov.

Reagovat
Swarley

Mourinho ten bozi Liverpool dvakrát smazal, se Spurs máme výhru a prohru. Vyhráli jsme na City. Taky se dá něco hezkýho povybirat

Reagovat
Counter

samozřejmě že dá. Ale pořád si stojím za tím, že lidi se na řadové zápasy Liverpoolu nebo Spurs těší víc než na MU pod Mourkem a podle toho se taky odvíjí ty reakce.

Reagovat
Swarley

to je dost pravděpodobný a nikomu to neberu, ale to je pořád to stejné už od dob SAFa...za krásu se tituly nedávají...

Reagovat
Counter

Za dob FASa jste hráli atraktivní fotbal, pravidelně první nebo druhý nejlepší útok ligy. Jasněže to leckdy byla nuda, to má každý, ale byla tam jasná snaha o přímočarost a ofenzivní podporu v dostatečném počtu hráčů. Neříkej, že ses na ty zápasy netěšil, když to tam ronei, CR nebo Ruud sypali ve velkém.

A když se podíváš na letošní City, i za krásu se dávají

Reagovat
Swarley

ale primárně stály všechny týmy SAFa na výborné defenzivě a na nasazení...samořejmě, že byly sezóny, kdy to bylo v ofenzivně mnohonásobně zábavnější než s Mourinhem, ale byly taky sezóny, kdy to byla obdobná nuda a titul se urval...

a jasný, když se ti to sejde jako u City, tak to je ideální...ale pokud vezmeme Liverpool a Spurs, tak jsou k tomu titulu minimálně úplně stejně daleko jako my...a je úúúúplně jedno, jaký hrajou fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

dobry a zabavny zapasy si vyberu i u nas. Treba to bozi a neskutecny City jsme jako jedini porazili u nich. Golu mame podobne jako Spurs, ale Spurs jsou bozi a utocnej tym a desne zabavni a my jsme desne nudni. Tak ja nevim, kdyz golu mame stejne, bodu vic, cim to presne merite...

Reagovat
Counter

Nikde nepíšu, že jedini jsou děsně takoví a druzí děsně takoví. Jen to, že jedni mají atraktivnější herní projev s mladšími neokoukanějšími manažery.

Stojí taky za to kouknout na xG. Samozřejmě to není alfa a omega, ale i tam je patrné, jak MU za všemi ze špičky zaostává v počtu/kvalitě šancí. I v xGA jede hrubě nad plán (faktor DDG) a "měl by" inkasovat o nějakých třináct gólů víc, což je fakt extrém, který letos překonává akorát Burnley a nikdo jiný se tomu v PL ani neblíží.

Reagovat
Busby babes

uz abychom privedli toho Pochettina. Jsem zvedavej, co se bude psat pak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ale chapes tomu, ze u nas si povyberal najvacsie faily a u nich najvacsie highlighty a ides to porovnavat hej? Trochu nefer ne?

Reagovat
Counter

Ve svém prvním komentu jsem napsal jen to, že ostatní kluby ze špičky na mě působí atraktivněji. Pak jsem na tvou reakci odpovídal, proč podle mě působí atraktivněji.

Reagovat
kiwwi

ne, ty si nepisal ze to tak posobi na teba, ty si pisal ako to posobi na fanusikov, v podstate si chcel predlacit nejaky "objektivny" pohlad

Reagovat
Counter

Protože to taky je objektivní pohled

Reagovat
smazaný uživatel

"to ze je City túto sezónu inde je nepopieratelny fakt" zacni premyslet v delsim horizontu a zjistis mnoho prekvapujicich informaci.

Reagovat
Busby babes

v delsim horizontu dojte v Kataru ropa a pujdete zpatky nekam k 10. mistu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovsem ve vasem horizontu to bude pod 10. misto (s pokracujicim pristupem a predvadenou hrou tuplem)

Myslis, ze sejci jsou tak blby, aby spolehali jen na ropu

Reagovat
Busby babes

sejci si diky City hlavne kupujou PR, nic vic to neni. Takze az si jednoho dne reknou, ze treba uz dobry PR nepotrebujou...

Reagovat
smazaný uživatel

ale vetsina furt resi ho..a podobneho tipu, ale fotbal jako hru ne wtf

Podobne to lze napsat napr. o vas nebo Realu s Barcelonou je to jen reklama a take ziskavani "zakazniku a jejich pohledu".

No "majitele/finance" to jsou hlavni priority pro fanousky .hra je az nekde na 10. miste protoze predtim je spoustu tabulek, smluv, historie, socialnich siti, trofeji, oznacovani velko nebo maloklubu, a podobne veci.

Me jde v prvnim pripade o muzstvo jestli za 10-20 let dojde prijem penez (coz pochybuji) nemam problem, protoze city sleduji od roku 2002 a toto mohl vedet kdo? Ze prijde takhle giganticka zmena? Nejsem velky zastance pres. castek, ale zase na druhou stranu je to jisty posun ve fotbale jako takovem, a dalsi podobne temata.

Reagovat
Busby babes

no pokud nevidis rozdil mezi: diktatorsky rezim si kupuje dobry PR a tim, co dela Real nebo Barca, tak je dalsi debata tak nejak zbytecna.

Kde tvrdim, ze hra neni dulezita? Uz ses celkem unavnej s tou svoji pohadkou o tom, jak strasnej fotbal hrajeme...

Reagovat
smazaný uživatel

hele ty PRko tohle delaji i jini, a ve finale je _vedlejsi_ jestli je to PSG, MU, Real nebo MC

Jde predevsim o ziskavani fanousku a jejich pohled na rasu nevim no, kdyby to delali blbe, tak to vypada jinak.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

no tak abys za par let, az to sejky prestane bavit nebrecel.

Reagovat
smazaný uživatel

"nemam problem, protoze city sleduji od roku 2002 "

Reagovat
Busby babes

tak to by bylo idealni, navrat do champsu jako v tom roce 2002

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

>Myslis, ze sejci jsou tak blby, aby spolehali jen na ropu

Krátká odpověď: Ano, jsou.

Delší odpověď: Probíhají pokusy investovat do udržitelných projektů, ale zatím hodně slabé oproti Norům. Radši vyhazují prachy za píčoviny jako např. ManCity.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

boze ty si troll jako fakt velky.

napr. buduji jaderne elektrarny, pripravuji dane, zisk z fotbalovych klubu uz nejaky ten rok je (celkove), a dalsi.

nejdrive proveruj a pak pis ho.na ty reta.de

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

WTF

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
SCELO

Reagovat
Swarley

jediné vykoupení je titul

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

zase nie tak davno sme hrali my paradny futbal bez trofeji, a boli sme vsetkym na smiech

Reagovat
Swarley

pokud to nepotvrdíš titulem, tak to znamená opravdu málo...

Reagovat
Talker

Ale měli jste alespon ten fotbal a teoreticky budoucnost v těch hráčích. Teď nemáte ani trofeje, ani to, co jste měli

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Nikikrew

Coze? Ved za 4 roky mame 3 Fa cups. Liverpool a Spurs nic, Chelsea 2 tituly a neviem co ešte, City titul a FA cup, United Fa cup, micky mouse a EL.

Reagovat
Counter

Parádní fotbal jsme hráli akorát v sezoně 07/08, od té doby to šlo dolů a měli jsme každoroční výkyvy. Ale řekl bych, že i to sehrálo roli ve Wengerově pozici z pohledu fans, pořád tam byla snaha o naivní/pěkný fotbal, na který byla aspoň občas radost pohledět. V posledních letech už trofeje přišly a stejně jsme k smíchu čím dál víc.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Free_player

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tak za posledních 6 let na jeden ligový titul, jednu EL a jeden ligový pohár. Tj jedna velká trofej za 6 let, jedna střední a jedna nepodstatna. I kdybychom brali celý real, tak je to 2+1+2 za 8 let. Vysledky v lize? Titul 3 roky zpátky, ale rok potom byl vyhozen v půlce sezóny na 18. Místě a loni skončil 6. S 50% výher. Pred titulem 3. Místo. Letos to bude 2. Až 4. Místo.

V LM naposledy semifinále 13/14, od té doby neprošel přes osmifinále.

Tyhle argumenty bych chápal když přišel z Realu a měl za sebou 4 velké trofeje. Já chápu, že je tím ublizeny, to byl vždycky.

Reagovat
Svatej

Peknej rozbor..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jose Mourinho only mentioned that he’d won eight championships and three Premier League titles six times in his post-match press conference.

Vzals do úvahy ještě příliš krátké období

Reagovat
Talker

Tak takový Mancini se taky může pochlubit slušnou řádkou trofejí... A od odchodu od Citizens je někde na východě. Případně Trappatoni, Scolari a podobně.

P.S. vím, že to myslíš jako ironii.

Reagovat
smazaný uživatel

sladky

Reagovat
habinity

Inak zastaval som si Mourinha stále, ale ked ten lofas nevyhraje Fa cup a prejebe Martiala s fackou by som ho vyhodil

Reagovat
niflheim

Seru na to. Tenkrát jsem ho i uvítal, ale dokud ta portugalská špína bude na lavičce, tak na to seru.

Reagovat
mithro

urcite ma na tom velky podiel ale ti hraci musia mat tiez nejaku zodpovednost, nejde to takto odohrat. a nie prvy krat v sezone, uplne bez zaujmu. ked tam nechcu byt, tak nech idu do ... a to plati samozrejme aj pre trenera, ktory zacne rozpravat o tom, co vsade vyhral...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Hokaido

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

nejvetsi sympos v PL

Reagovat
janinho

Reagovat
Infi

Reagovat
vladis271

anglickí pundits začínajú silno špekulovať, že TAA pôjde na mundial.

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužil by si to na druhou stranu je to furt hrozně mladej kluk a nevím, zda by bylo dobrý ho takhle přetěžovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Píše se protežovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Jak pak prosím ? www.skysports.com/amp/football/news/11675/11324499/tottenham-appeal-to-premier-league-over-harry-kane-goal-at-stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

+ten pas na Salaha a následný gól..jeden z nejhezčích tuhle sezónu. Perfektní akce to byla

Reagovat
tomasinho

Dopředu je skvělý, ale derby ukázalo jeho mezery ještě. Walker je furt jinde a s ním by měl jet asi odzkoušený Trippier.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Zas třeba na Etihadu v LM předvedl naprosto fantastický výkon, který bych od něj vůbec nečekal.

Reagovat
tomasinho

To i doma proti Sanému. On má problém právě s těmi míč za obranu právě, co propadnou za něj. Čistě 1vs1 je fajn. Ale pořád má 19 a roste z něj výborný bek, ještě zapracovat Gomeze na stopera konečně a máme do budoucna na čem stavět.

Reagovat
Counter

blbě jsem to napsal, myslel jsem právě ten Anfield

Reagovat
vodka

tak ale od nás to byl dost plán a Rashford je schopný si těch pár situací vytvrořit přes kohokoliv, pokud se dostane do solidní situace.

Reagovat
13

To je hezký, ale kdyby ho bránil z dobré strany, tak by měl aspoň šanci ho ubránit.

Reagovat
cristiano.K.

za úvahu stojí, ale jet by neměl.

Reagovat
cristiano.K.

jako pokud ta šance, tak určitě bychom se měli o druhé místo pokusit, samozřejmě LM má přednost

Reagovat
Mindas

Reagovat
wild

OT : Otazka ohladom PS4. Oplati sa priplatit si cca 120eur a kupit PS4 Pro alebo staci aj klasicka PS4 slim verzia? V com sa tak vyrazne lisia? Ked som si ich porovnaval, tak procesor maju rovnaky, aj RAMku, jedine v com je PRO lepsia je graficka karta. Je to az taky rozdiel? Vdaka za nazory

Reagovat
r.mrazik

zalezi jakou mas televizi...Pro obcas zvladne nejake 4k a HDR...pripadne vice detailu ve full HD...

na youtube jsou srovnani...zkus treba ted nove God of Wars...

kdybych kupoval novou konzoli,tak bych asi koupil nejaky bazarovy Pro za 8 tacu se zarukou...

pokud by nekdo mel normal PS4,tak je Pro zbytecny a je lepsi si pockat na pristi vanoce na PS5

Reagovat
wild

No 4k televizor nemam, takze z tohto pohladu mi je PRO asi zbytocne Aj ked samozrejme, nevylucujem, ze v buduscnosti nekupim resp. ci uz neni lepsie investovat trocha viac a kupit tu najlepsi verziu. Ci je to naozaj len o trocha lepsej grafike ale herny zazitok je prakticky rovnaky?

Ja by som najradsej kupil cisto novu. Rozmyslam ci slim za 250 alebo pro za 370eur.

Reagovat
r.mrazik

a jo...u Pro je jeste mozne to VR...

ale normalni hry jsou uplne stejne,na Pro jen vetsi detaily....ale ze by to bylo nejak hodne rozeznatelny? nevim...zkus na youtube ty porovnavaci videa...ja tech rozdilu moc nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

Vyplatí se připlatit a koupit PC.

Reagovat
wild

PC na hry mam. Ale chcem aj PS4, najma kvoli Fife s kamaratmi a nejakych PS exkluzivitach.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fifu můžeš hrát i na PC úplně stejně. PS exkluzivity jsou lepší argument, není jich moc, ale pár jich je fakt fakt kvalitních, navíc ta konzole je levná, takže se to i vyplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas ked ide clovek nekde na chatu na vikend s kamaratmi, tak je jednoduchsie zobrat konzolu nez pc alebo ju doma presunut do obyvaku nez sa tlacit pri jednom stole pri pc

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme se asi nepochopili, já nemám PC zafixované jako bednu někde u stolu. Dnes jsou i PC ve velikosti konzole a gamepady a televize do toho jdou taky připojit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Hazard: "I'm not at their [CR7 & Messi] level. They score and make the difference every weekend, not me. I can be a bit like that at times, but I still miss the regularity that makes the difference at the highest level and in big matches. It's journalists who compare me to them."

http://www.tribalfootball.com/articles/chelsea-ace-hazard-i-ve-never-considered-myself-in-ronaldo-messi-class-4227713

Reagovat
smazaný uživatel

to už je snad patologické

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

U Hazarda, podle mne má problém se sebevědomím, to už není ani falešná skromnost.

Reagovat
C-M@ster

Jo tak... mně přijde, že popsal, jak to je.

Ani nebyl skromnej, prostě dívá se na to realisticky...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, ale on se takhle vyjadřuje nevím nevím od dvaceti. Podle mne kdyby měl vyšší ambice, tak hraje líp.

Reagovat
ttopi

To můžeš říct o 99% hráčů.

Já myslím, že to popsal dobře.

Reagovat
Whitemedia

se sebevědomím určitě ne, on má oroblém s tím, že to má všechno na párku, fotbalem se jen baví

Reagovat
smazaný uživatel

Říká to každý rok, přitom nedělá nic aby to změnil.

Pravda je taková že není ani na úrovni Neymara, Jamese

Reagovat
vilp

Tak zrovna James by mu mohl leštit kopačky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je ještě větší salámista než on

Reagovat
Svatej

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Miguel19

Protože to měnit nechce a nebude. Jemu tohle stačí a stačit bude. I když bude v Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ani nějak nepřipadá že by chtěl něco měnit, prostě mu stačí na úrovni jaké je.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi nepřijde jako ambiciozni hráč. Rodinu má, peníze má, na Messiho a Ronalda mít nebude, ale co už.

Je to škoda, ale zase když se chytne, tak opravdu tým táhne, a je na něm vidět, že ten talent má prostě větší než zbytek ligy. S Ronaldovou mentalitou by byl ale úplně jinde.

Reagovat
Mimalu

byl by jinde, doslova...

Reagovat
Svatej

Mel uz minimalne dve sezony, kdy bych se nebal rict, ze byl lepsi nez Neymar. Kazi si to tou nestalosti..

Reagovat
blade115

Nemá ani tolik talentu jako Messi, ani tolik odhodlanosti jako CR7. Nikdy se jim ani nepřiblíží, není o čem...

Reagovat
Hokaido

For the first time since March 2017, Bas Dost took a touch before scoring this weekend ending a run of 45 first-time finishes.

WTF, tomu snad ani nevěřím.

Reagovat
Mastný Chobot

heh, tak to je fajnové. Aj Giroud určite mal nejakú 10-15 gólovú sériu, ale 45 je trošku úlet

Reagovat
Ligter

mně tedy teď zarazila celkově jeho statistika, nějak jsem ho asi dlouho nesledoval

Reagovat
Maresma

Since he joined Sporting in 2016 Bas Dost has scored 68 goals and only took a touch to score 4 of them.

The remaining 64 finishes:

Penalties: 12

Headers: 27

Tap-ins: 25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Eden Hazard patří k největším oporám Chelsea, to už by ale nemuselo platit dlouho. Podle anglických médií se o 27letého ofenzivního hráče zajímá konkurenční Manchester City, jehož manažer Pep Guardiola chce posílit tým po vypadnutí z Ligy mistrů, načež by mohl bývalého hráče Lille nalákat na týdenní mzdu ve výši 200 tisíc liber.

kolik jako bere Hazard v Chelsea?

Reagovat
Miguel19

Přesně tolik

Možná mu to chce dát Pepík v čistém.

Reagovat
pepinho2

Tackles Won This Season:

Shkodran Mustafi - 61

Roberto Firmino - 62

Reagovat
Mastný Chobot

keby si si tie štatistiky pozrel, tak zistíš, že pred Firminom, ktorý je v tomto dvadsiaty v lige, sú len štyria obrancovia (Zabaleta, Naughton, Azpilicueta, Schindler), čiže strčiť tam zrovna Mustafiho, je dosť demagogické. Hlavne teda preto, že je v tom 6. najlepší obranca ligy.

čo je skôr zaujímavé, je, že napríklad Ayew je ešte pred Firminom so 68.

Reagovat
Mastný Chobot

a zaujímavejšie už je potom len to moje súvetie, ktoré som vypľul

Reagovat
Kowe

i ty počty

Reagovat
Mastný Chobot

že si to nepozrieš, nie je moja chyba. Medzi tými štyrmi a Mustafim je ešte jeden obranca.

Reagovat
Kowe

Ja ho tam mam jako patyho.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

narez

Reagovat
vodka

Ayewovi prý vzali od příchodu Carvahala úplně jiný přístup a jsou teď lídři v kabině i na hřišti.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Vytrženo z článku o Dúbravkovi z webu: https://www.sport.cz/fotbal/premier-league/clanek/981145-golman-sparty-je-bleskove-v-top-10-brankaru-premier-league-otevre-dvere-dalsim-z-ceske-ligy.html#hp-sez

zajímavý článek a toto jsem vůbec netušil

Britské televizní společnosti vyplácejí klubům za každé konečné umístění od desátého místa výš stupňované dvouciferné částky v miliónech liber, takže se pořád hraje o hodně," vysvětluje Zíka.

Reagovat
Hokaido

To pořadí měli dát na začátek. Ušetřili by mi 4 minuty života.

S tím rozdělováním peněz je to celkem známá věc, tady je minulá sezona:

https://premierleague-static-files.s3.amazonaws.com/premierleague/photo/2017/06/02/3593767c-2ab5-4763-b3ab-b8096daf321d/2016-17-Payments-to-Clubs-article-amend.png

Reagovat
smazaný uživatel

Diky za doplneni, super

Reagovat
Kowe

ta tabulka

Reagovat
Nišimura

Reagovat
Counter

jj, rozdíl mezi středem tabulky a sedmnáctým místem je už docela slušný, a přitom to je v lize jen "pár" bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Proto do toho Rafa teď tak slapnul, jestli si nevydela něco navíc, tak zase v létě víc jak hostovacky a dalšího Joselua nedostane.

Reagovat
Counter

nejhorší je, že bych tomu vážně věřil.

Reagovat
diastan

Konečně o Ederson > DDG nemůže nikdo pochybovat

Reagovat
r.mrazik

no,to fakt nikdo nemuze

Reagovat
diastan

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/TeamFA/status/985799708009488384

Z tohodle si ted fans United delas slusnou srandu. zatim u me vede: Pugwash, Barbossa, Ahab, Nemo, Morgan, Crunch, Quint.

Reagovat
Swarley

tak co tam chceš taky jinýho dělat, když všichni víme, že to je Keano...

Reagovat
Busby babes

Carnage in the Mainz v Freiburg game..

Ref blows for half-time, Freiburg players go into the dressing room, only for the ref to use VAR for a handball which wasn't appealed for by the players.

Mainz are awarded a penalty and are now waiting for Freiburg to return to the pitch

VAR muze mit sve kouzlo.

Reagovat
Mastný Chobot

omg cancerík toto

Reagovat
ttopi

Radši takováto komedie, ale vše dle pravidel. Byla ruka? Penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypada, ze se zachrani vsichni novacci..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypada, ze se zachrani vsichni novacci..

Reagovat
Kuba94

West ham snad spadne a Moyese uz v PL neuvidíme.

Reagovat
Mastný Chobot

Ten Hart wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Southgate akurát na tribúne. To už snáď definitívne pochopil.

Reagovat
Busby babes

Crouch na MS!!!

Reagovat
nani92

Carroll backup

Reagovat
vodka

Carrolla bych tam ale beze srandy klidně jako variantu pro zoufalé nákopy vzal...

Reagovat
vodka

rozhodně spíš než Solankeho, Abrahama apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolím si tvrdiť, že nepôjde ani Solanke, ani Abraham. Kane a Vardy sú istí a ako tretí by mal ísť niekto z: Welbeck, Sturridge, Austin, Wilson.

Reagovat
vodka

u Sturridge není jediný důvod od Vánoc neodehrál ani jeden celý zápas. Austin se taky moc nepředvedl, Wilson snad nebyl ani nikdy povolaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vychádza Welbeck . Podľa mňa bude pozerať na skúsenosti. Abraham a Solanke zatiaľ mali len debut, nie? Ako vyjadrenie toho, že sa s nimi ráta do budúcnosti.

Wilson ešte nebol povolaný, nad ním je u Southgatea asi aj Defoe, takže skôr on. S Austinom nesúhlasím, gólovú formu mal teraz celkom slušnú. Otázkou je, či šlo u Saints vyťažiť v tejto sezóne viac.

Reagovat
cristiano.K.

Welbeck má místo jisté.

Reagovat
Nikikrew

daj link pls

Reagovat
hribco

Hart je parodia na brankara

Reagovat
Busby babes

"Rotating is not the right word," the United manager said. "If I play a player against Bournemouth and the player is phenomenal, he plays the semifinal.

"So it is not rotating, because rotating looks like a player that plays against Bournemouth is to give a rest to somebody that is going to play against Spurs in the semifinal.

"So the word is not rotation, it is an opportunity for some people to play and to try to get a place in the team for Spurs and some of the guys that played [against West Brom] don't have a place in that team."

Marcus Rashford, Anthony Martial and Jesse Lingard, all substitutes against West Brom, could be recalled at Bournemouth. Phil Jones, Marcos Rojo, Scott McTominay and Luke Shaw may also start.

Na tu zitrejsi sestavu jsem zvedavej. Jestli Shaw a Martial zacnou a zas to tam odchodi, tak me uz z nich jebne.

Reagovat
mithro

ja som skor zvedavy, ci sa slecinky dokazu aspon maaalinko namotivovat na vikend. podla mna nie, vacsina uz sa vidi niekde po sezone na dovolenke / WC.

Reagovat
Busby babes

ono dost zalezi na tom, kdo bude hrat. Zoze znel dost nasrane na te tiskovce.

Reagovat
mithro

on je stale nasrany poslednu dobu ale hraci to maju na parku uz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajouki

Možná je ta vidina namotivuje, ale evidentně už to mají u vás někteří na háku. To pouto je dávno zlomené. Není to těžké pochopit, když vidíš, jak se vytírá podlaha s tvým spoluhráčem, anebo to neustálé strefování, když se něco nepodaří. Malé děcka, nezodpovědní, ale já jsem vyhrál šest titulů a už se nemám kam dál posouvat.

Martial se střídá na své pozici s dalším hráčem a najednou dojde někdo, kdo má loženou základní sestavu i přes neslané nemastné výkony. Kde chceš hledat motivaci, když to místo je najednou zabetonované na další sezony? Do toho informace, že Jožka chce ještě dalšího ofenzivního hráče.

Reagovat
Busby babes

jasne no, hraju za jeden z nejvetsich klubu sveta a kdyz mam bojovat o misto, tak se na to proste vykaslu a bojim se konkurence? Pokud by hrac takovej pritup mel, tak muze v klidu okamzite odejit, lito mi to nebude.

A pokud by hrac takovy pristup mel, tak by v zivote nemohl hrat ze velkoklub. Protoze v takovych klubech se o misto vs estave bojuje neustale, na kazdem treninku, v kazdem zapase.

Reagovat
ajouki

Boj o místo to byl na podzim, kdy to byla férová situace pro Martiala a Rashforda. Teď je to akorát tak boj s větrnými mlýny.

Reagovat
Busby babes

boj o misto v sestave probiha neustale. Pokud si myslsi, ze staci maknout na podzim a pak to mit na haku, tak si myslim, ze se velmi pletes.

Reagovat
Ondiis

Spíš bych řekl, že je to myšleno tak, že Alexis i přes možné bídné výkony (budoucí) bude preferován před Martialem a Rashfordem. Ale je to jen předpoklad no

Reagovat
smazaný uživatel

Ono sa to už deje.

Reagovat
r.mrazik

jaky predpoklad? vsak alexis odehral zatim jen dva dobre zapasy ne?

Reagovat
Ondiis

Spíš jsem to vázal k tomu budoucnu. Mourinhovi do hlavy nevidím. Třeba Alexisovi dává "nezasloužený" prostor, protože není zvyklý na tým, kvůli přístupu apod. Proto slovo předpoklad, každopádně všichni tušíme, že důvod je jinde příští sezónu to nebudete muset už řešit, až bude Martial u nás

Reagovat
r.mrazik

ja ho tipuju na Juventus

Reagovat
Ondiis

Jak je pravděpodobný ten jeho odchod? Šlo něco i přímo od něj nebo jen spekulace novinářů? A nebo tu bojujete jen společně s Busbym ohledně jeho budoucnosti?

Reagovat
r.mrazik

jenom busby bojuje...mne je to docela jasny...

ale ne...odmitl (prvni?) nabidku na prodlouzeni smlouvy...prisel alexis,takze martial temer nehraje...objevuji se zpravy,ze chce odejit i on sam...

a z minulosti vime,jak dopada mlady hraci pod mourkem,co "nechteji pracovat"...

Reagovat
Busby babes

od nej slo to, ze zatim nepodepsal novou smlouvu a ceka do leta a pak se uvidi. Primarne ma chtit zustat ale kdyby videl, ze sanci nedostane, tak bude chtit odejit.

Reagovat
ajouki

To si samozřejmě nemyslím, ale evidentně nebereš v potaz kontext, ve kterém se Martial nachází. Sanchéz došel a až na jeden zápas začal úplně všechny zápasy. Popravdě, párkrát jsem vás viděl a teda ani jednou nepodal lepší výkon než Rashford nebo Martial (spíš teda zkazil hromadu lehkých situací). Přesto má základ jistý. Říkej tomu jak chceš, ale tady se bojuje maximálně o pozici prvního náhradníka. A to pak libovolný hráč, který do klubu nepřišel jako lavičkový hráč, ztrácí motivaci.

Reagovat
Busby babes

Alexis rozhodne nehraje tak dobre jak by mohl hrat. Martial ovsem taky nehraje tak dobre jak by mohl hrat. A pro Alexise asi v tuhle chvili nejvic mluvi to, ze na tom hristi pokazdy necha vsehcno, i kdyz se mu nedari.

zas ty ztraty... no ztraci, protoze casto neco zkousi vymejslet. To jsou tak nejak spojite nadoby.

Reagovat
smazaný uživatel

zároveň Martial neodehrál od příchodu Sancheze snad zápas, ve kterým by byl lepší než Sanchez. To platí oboustranně.

Reagovat
smazaný uživatel

No pockej, ale Rash, Martial a Sanchez na jednu pozici je precejenom trochu pretlak ne? Jako tem dvema mladym klukum musi byt jasne, ze kdyz manazer privede na jejich misto hotoveho hrace s platem 300kw, tak jim to asi musi vzit minuty. Navic kdyz nejde o hrace typu Eriksen, ktery muze zahrat kdekoliv od CM pres obe kridla po AM, ale pro vsechny tri je LW, celkem jasne nejlepsi pozice. Pokud si Martial uz pred Sanchezem pripadal jako dvojka, tak se mu moc nedivim, ze posilhava ve dvaadvaceti po tymu, kde bude mit lepsi pozici.

Reagovat
Busby babes

tak ty pozice jsou tam 3 pod utocnikem ve 4-2-3-1, a 3 ve 4-3-3, pricemz jednu ma vicemene danou Lukaku, protoze je proste nejlepsi. Takze 2 pozice.

Reagovat
r.mrazik

to je ale zas stejna debata jak predtim...oni jinde nez nalevo poradne nezahrajou a alexis taky nehraje jinde nez nalevo...

tak jake 2 pozice? za tu dobu co je u nas by uz melo byt jasne,ze jsou to tri hraci na jednu pozici...

jestli nekoho z bidy pak soupne napravo je jen chvilkove reseni

aneb robben taky nalevo nehraje... !!

Reagovat
Busby babes

no vidis, a kdyz ted Martial naskocil, tak hral celou dobu leve kridlo a alexis se posunul.

Reagovat
r.mrazik

tech tricet minut...bez pogby a tak...to neni smerodatny

Reagovat
Busby babes

premeslim kdo z nas dvou hleda ty vymluvy a omluvy vic.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

no, jenze Robben taky podava jine vykony, ze jo.

Reagovat
smazaný uživatel

A Robben na tom má založenou celou svojí hru na rozdíl od těch tří Však Rashford hrál napravo docela často v minulosti a hrál tam dobře.

Reagovat
r.mrazik

tak rash a martial maji svoji hru zalozenou na tahove hre s klickou dovnitr a strelou...robben je uplny extrem,ale tvarit se,ze rash a martial muzou hrat takhle i zprava je mimo

Reagovat
Busby babes

ne takhle, muzou hrat zprava ale bude to trochu jine. Zrovna Rash tam na zacatku hral a hral tam skvele. Pokud z nej teda chceme mit kridlo, zkusil bych ho napravo. Ta variabilita by se mohla hodit. Od toho je tam armada treneru aby ho to naucili.

Reagovat
r.mrazik

Ale takhle to přece nefunguje...

Napravo skvěle fakt nehrál

Reagovat
Busby babes

ale jinak mas pravdu, tuhle debatu uz jsme vedli. Ja se v zasade puvbodne chtel jen vyjadrit k tomu: proc by se mel hrac v United snazit bojovat o misto v sestave...

Reagovat
r.mrazik

vsak bojuje...nejdriv proti rashovi,pak s rashem a ted i s alexisem a mourkem

Reagovat
vodka

já si Robbena vlevo ale pamatuju víckrát ještě zezačátku

Reagovat
r.mrazik

jo? nalevo hral Duff ne? ja ho mam jen nalevo

Reagovat
r.mrazik

*napravo

Reagovat
vodka

v CFC hrával podle mě vlevo častěji jak vpravo, po přestupu určitě, nebo on pak byl i nějak zrakvený furt...

Reagovat
r.mrazik

Asi máš recht...on tam vlastně byl i SWP...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Miguel19

A jednu má ještě jasnou Alexis.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Vykašlu a bojím se konkurence?

Přišla hvězda, která měla jasný základ. Pokud ten hráč má rozum, tak odejde a za 2-3 roky o něj budou bojovat nejlepší kluby světa a bude v pozici hvězdy. Mimochodem, tohle udělali Salah, KdB, Lukaku - první dva jsou nejlepšími hráči na svých postech v lize, ne-li na světě. Třetí na to má potenciál. Tak jaký "nemohl hrát za velkoklub"?

Reagovat
r.mrazik

oni se tu normálně zbláznili

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Já čekám, že zahrajou výborně... a proti Spurs začnou znova na lavičce

Reagovat
Busby babes

ja teda trochu cekam, ze Martial zitra hrat nebude. V tu nedeli to fakt mel uplne v pici.

Reagovat
smazaný uživatel

@JimWhite

4h

Jose Mourinho has reportedly run out of patience with @paulpogba who could leave @ManUtd this summer. Is that a move that will come back to haunt the club?

Ostuda

Reagovat
Busby babes

co se tyka United, tak White pise vetsinou sracky. Netreba moc resit, prisel s tim Mail.

Reagovat
kiwwi

jj, ale ten novinár

Reagovat
smazaný uživatel

I Guardiola?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

nejrozumnejsi vec, cos za dlouhou dobu napsal.

Reagovat
blade115

Reagovat
nani92

say what?

Reagovat
Tolstobik

Posledni at zhasne...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
nani92

@TrueFan

h

Sir Alex Ferguson has reportedly run out of patience with @specialone who could leave @ManUtd this summer. Is that a move that will come back to haunt the club?

Reagovat
Busby babes

to je sice pekny, ale SAF uz nema v klubu zas takove slovo... navic: true fan?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Swarley

jj, mohli by se sbalit a jít do hajzlu

Reagovat
Busby babes

to by mohli no.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
Busby babes

protoze jsou to zmrdi, co klub zadluzili miliardou liber.

Reagovat
Swarley

jak píše busby, mají to na kšeft...jsme na tom po finanční stránce perfektně, ale mohlo to být ještě i lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Dost krátkozraký na to koukat takhle.

Reagovat
Swarley

jako asi to rozvíjí dál, to je jasné, ale nevím...myslíš, že to v konečném důsledku pro nás bylo prospěšné?

Reagovat
Busby babes

jak to myslis? vsak pro ne je to dobrej obchod. vyvadi z klubu dost penez a pritom klub generuje takove prijmy, ze i presto dokaze ziskat finance tak, aby byl schopnej konkurovat tem nejlepsim. Jen bez toho dluhu bychom mohli kupovat Neymara kazdej prestupak no...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to prospěšný pro celou skupinu, což teda mimo jiné pomůže kupovat Neymara každej přestupák, i když si na to třeba v budoucnu sami nevyděláme. Jsme prostě společnost uvnitř korporátní skupiny jako každá jiná a mně teda tohle nijak nevadí. Náklady na chod klubu máme možná nejvyšší na světě, nebo určitě jedni z nejvyšších i tak.

Reagovat
Busby babes

pockej, ale my rozhodne nejsme tak uplne normalni korporat. to je jedna vec. Druha vec je i zpusob prevzeti klubu Glazerama. Kdy si vzali uver, za ktery koupili klub a ten uver nasledne prevedli na klub. Defakto si koupili klub za penize klubu. Coz je proste neuveritelny.

Dalsi vec je, ze dlouha leta proste do klubu nevrazili ani dolar. Driv se to dokazalo zakryt tim, ze SAF proste udelal o x bodu vic, nez by s tim kadrem casto dokazal kdokoliv jinej.

Takze cim driv se zbavime dluhu a cim driv se zbavime Glazeru, tak tim mozna lepe. V Anglii je fanousci fakt nenavidi.

Reagovat
Talker

neuvěřitelný? Když si kupuješ byt/barák na hypotéku, tak taky ručíš tím barákem

Nevrazili ani dolar... Tak funguje většina klubů, kromě těch, které se "startují". Na jednu stranu brečíte na ropné kluby, na druhou pokrytecky chcete, aby do nich vráželi Glazerovci prachy.

Ohledně bodů navíc - jasně, SAF dokázal nemožné. Ne v jednotlivých sezonách, ale dlouhodobou koncepcí, kdy obětoval rok či dva přestavbě kádru, aby pak zářil Ronaldo, Rooney a spol. Každopádně dokázal to s největším rozpočtem v lize. Konkurovali jsme my, ale viz bod dva - kompletně se překopával A-tým.

Představa, že někdo bude do klubu v budoucnu vrážet prachy je celkem mylná - jste dojná kráva, kterou si Glazerovci nenechají odejít. A i kdyby to někdo od nich koupil, tak zjistí, že si může vzít 100 míčů a stále bude mít klub největší rozpočet v PL...

Reagovat
Busby babes

no, ehm, ne, takhle se bezne kluby fakt nekupuji. Protoze tady Glazerove neruci klubem,a le prevedli na klub miliardovej dluh, takze ted ma dluh Manchester United a ne Glazerove.

A ano, jasne, ze na to nadavame, kdyz Glazerove za dobu, co jsou v klubu vyvedli asi 1,2 miliardy liber. A nevrazili do klubu myslim treba to, jak vypada Old Trafford. Jako vazne se divis, ze fanousci je nemaj radi a chces predhazovat ropny kluby napojene na staty?

btw. ja nerikam, ze majitel nema vydelavat. ale je jaksi rozdil mezi tim, vydelavat na klubu, jako to dela treba Kroenke a tim, co u nas predvadi dlouhodobe Glazerove. A ano, je jen klika, ze United vydelavaji o dost vic jak Arsenal.

Reagovat
vodka

no, nemá dluh má společnost vlastnící Man Utd. Druhá věc je, že oni hodně pomohli taky s tím zvednutím obratů a příjmů, to by se asi do jisté míry stalo či tak, ale nemuselo to být tak dominantní v rámci anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

ad k tomu kdo má dluh, tak fakt nevím, jak to je v tomhle případě, ale obě situace jsou docela běžná praxe.

Reagovat
kiwwi

> Na jednu stranu brečíte na ropné kluby, na druhou pokrytecky chcete, aby do nich vráželi Glazerovci prachy.

teraz je to uz lepsie, ale toto je skor o tom, ze klub generoval obrovske prachy a oni tie peniaze nevrazali do klubu, ale na splacanie dlhov a zvysok do vrecka

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřirelný to není. Je to v podstatě typ finanční asistence, naopak docela běžnej postup.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele