34. kolo
14.04.2018 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Huddersfield Town - Watford FC 1:0

Velmi důležité tři body získal na poslední chvíli Huddersfield. V souboji s Watfordem to dlouhou dobu vypadalo na bezbrankovou remízu, když v první minutě nastavení rozhodl Tom Ince. Sestupové ohrožení sice nadále zůstává, nicméně situace je pro Terriers o poznání lepší.

Huddersfield potřeboval zvítězit a jeho fanoušci moc dobře věděli, že zopakovat výhru ze vzájemného souboje na Vicarage Road bude nesmírně těžké, ne-li utopické. Watford toužil po revanši a s Huddersfieldem sehrál vyrovnanou partii.

Úvod patřil domácím, ale jejich šance výraznější ohrožení řeckého brankáře Karnezise neznamenalo. Na druhé straně si zase zkoušel vymodlit penaltu Pereyra, ale sudí ho prokoukl a nakonec udělil žlutou kartu za simulování. Diváci na John Smith's Stadium se v prvním poločase žádné větší gólovky, natož branky nedočkali a nezbývalo než doufat, že se herní projev po změně stran zlepší.

Ale to se nestalo. Watford srovnal hru a dokonce Huddersfiled na nějakou chvíli přikoval k pokutovému území, ovšem domácí brankář byl i tak většinu času bez práce. Utkání dlouho směřovalo k nerozhodnému výsledku a oba celky s s tím už začaly smiřovat, když v tom nečekaně udeřil Tom Ince. Kongolo nenápadně z půlky nakopl balón dopředu, Zanka si ho skvěle zpracoval a přiťukl ho lépe postavenému Tomu Inceovi, který trefil odkrytou klec. Stadion v Huddersfieldu byl na nohou! Watford se ve zbytku času pokusil zaútočit, ale domácí už si výsledek pohlídali.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele