34. kolo
14.04.2018 16:00 CET
3 : 2
(3:2)

Reportáž

Crystal Palace - Brighton & Hove Albion 3:2

Prestižní souboj Crystal Palace s Brightonem dopadlo lépe pro domácí, kteří udělali důležitý krok směrem k záchraně. Gólové hody nabídl první poločas, ve kterém se skóre měnilo hned pětkrát. V tom druhém se hosté marně snažili o vyrovnání.

Roy Hodgson, který je manažerem Eagles, udělal v sestavě svého týmu dvě jednu změnu v obraně, kdy Wan-Bissaku nahradil Ward. Hodgsonův protějšek Chris Hughton zamíchal sestavou ve dvou případech. V Selhurst Parku nezačali zápas Pröpper s Marchem, kteří přepustili v sestavě místo Locadiovi s Kayalem.

Gólovou přestřelku zahájili již v páté minutě domácí. Rohový kop nakrátko podcenila obrana Seagulls, která dovolila Milivojevićovi vystřelit z úhlu a jeho pokus dorazil do sítě Zaha. Za dalších osm minut napálil míč Towsend na Ryana, ovšem brankář hostů si s pokusem poradil. Za minutu však po rohovém kopu vypukl zmatek v pokutovém území, kde se nakonec nejrychleji zorientoval Tomkins, jenž upravil na 2:0.

Racci korigovali v 18. minutě taktéž po centru od rohového praporku, na který si naskočil Dunk, jehož hlavičku ještě usměrnil Murray - 2:1. Odpoveď Orlů ale byla opět gólová. Šest minut po Murrayho zásahu podruhé v zápase zafungovala spolupráce Milivojeviće se Zahou, po které se druhý jmenovaný znovu prosadil. Za deset minut však Locadia prostrčil míč na Izquierda, který se zbavil Warda a technickou střelou opět snížil na rozdíl jedné branky.

V 61. minutě byl blízko vyrovnání Murray, jenž zakončil pravou nohou těsně vedle. Sedm minut před koncem duelu pálil z voleje Stephens a Hennessey se prezentoval pohotovým zákrokem. Poslední velkou šanci na vyrovnání měl v nastavení Murray, jenže zakončení mu vůbec nevyšlo, protože před ním přizvedl míč jeden z obránců.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele