Premier League - souhrn 3. kola

25.08.2018, 15:24, aktualizováno 27.08.2018, 22:54
Komentáře a souhrny
Tottenham vyloupil Old Trafford a vyhrál i třetí ligový duel. Chelsea vyhrála na půdě Newcastlu a zůstává stoprocentní, Fulham přestřílel Burnley. Watford zdolal Crystal Palace a potvrdil vydařený start. Liverpool je v úvodu sezony suverénní a výhru ukořistil i proti Brightonu. První letošní body naopak ztratil Manchester City. Mistr veze jenom bod ze hřiště Wolverhamptonu, kde remizoval 1:1. Arsenal doma přehrál West Ham, Leicester v závěru utrhl výhru v Southamptonu...

Manchester United - Tottenham Hotspur 0:3

27.08.2018 21:00

Góly: 50. Harry Kane, 52. Lucas Moura, 85. Lucas Moura

Tvrdý direkt obdržel Manchester United v domácím prostředí od Tottenhamu. Domácí mančaft sice nepodal úplně špatný výkon, ale především v první půli nedokázal využít svou převahu. Hostům naopak vyšel vstup do druhého poločasu a třemi brankami nakonec bez potíží opanovali utkání.

Manažer Rudých ďáblů Mourinho se snažil po porážce v Brightonu něco změnit, a tak zkusil nové hráče i rozestavení. V trojčlenné obraně se vedle sebe postavili Herrera, Smalling a Jones, post křídelních hráčů obsadili Valencia se Shawem, do záložní řady se dostal Matić a vedle Lukakua operoval v útoku Lingard. Lodivod Kohoutů Pochettino zase nově nasadil levého beka Rose a středního záložníka Dembélého.

Zápas začal zhurta, hned po několika sekundách se k nebezpečnému zakončení dostal domácí Fred, ale minul Llorisovu bránu. Následně však diváci sledovali především tuhý boj o střed hřiště. Klidný průběh nakonec narušil v 15. minutě Rose, jenž nepřesnou malou domů namazal do šance Lukakuovi. Belgický útočník obešel Llorise, ale z úhlu minul prázdnou svatyni. Své zaváhání chtěl Lukaku napravit o tři minuty později, ale po příhrávce od Shawa netrefil ideálně míč a Lloris jej bez potíží lapil.

Ve 28. minutě táhl útok Spurs Moura, v pokutovém území jej k zemi srazil Jones, ale sudí Pawson jasně deklaroval, že souboj tělo na tělo nebude pískat. Krátce na to se na druhé straně ukázal Fred, když svůj obstřel levou nohou nasměroval jen těsně vedle tyče. Ve 34. minutě vypálil z dálky Pogba a Lloris měl co dělat, aby ránu vyrazil. Následný centr od Valencii si do vlastní brány málem srazil Vertonghen.

Brankáře domácích De Geu v první půli zaměstnal snad jen pět minut před odchodem do kabin Eriksen. Jeho protějšek Lloris se pořádně nestihl usušit v kabině a hned se po změně stran zase zapotil při nepřesné střele Pogby. Za Tottenham kontroval Kane, jenž prověřil De Geu po zemi. V 50. minutě si Kane naskočil na rohový kop, přetlačil Jonese a hlavou poslal Kohouty, kteří do té doby byli horším týmem, do vedení. Téměř ihned po rozehře mohl vyrovnat Lukaku, toho však skvěle vychytal Lloris.

Spurs dokázali z minima vytěžit maximum. Tři minuty po prvním zásahu utekl Eriksen po pravém křídle, ve vápně našel Lucase, jenž po zemi z první přidal druhý gól hostů. Opařeným Rudým ďáblům chvíli trvalo, než se vrátili do hry. Až po hodině hry srazil pas střídajícího Sáncheze Lukaku na Lingarda, jehož ránu obrana Tottenhamu zblokovala na roh až za pět minut dvanáct. Krátce poté si na Fredem rozehranou standardní situaci naskočil další střídající hráč Lindelöf, avšak z velkého úhlu rozvlnil pouze boční síť.

Švédský obránce si ale následně vybral slabou chvilku, když podobně jako Rose v prvním poločase nepřesně přihrál na vlastního gólmana, rychlého Alliho ale De Gea nakonec vychytal a po rohovém kopu hlavičkoval v dobré šanci vedle Kane. United se do šancí dostávali těžko. V 79. minutě se v jedné z ojedinělých ocitl Lingard, jehož sražená střela skončila těsně nad břevnem. Šest minut před koncem šli hosté do brejku, Lucas oklamal Smallinga a křižnou střelou přidal třetí branku Tottenhamu, čímž v podstatě rozhodl o osudu klání.

V závěru ještě Llorise prověřil Sánchez z přímého kopu, ale to už byla jen labutí píseň. Obrázek na prořídlé tribuny Old Trafford při závěrečném hvizdu jednoznačně ukazoval, jak se dnes domácím nedařilo. Herně sice svému soupeři stačili, ovšem Spurs je na plné čáře předčili v efektivitě.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Burnley FC 4:2

26.08.2018 17:00

Góly: 4. Jean Michaël Seri, 36. Aleksandar Mitrović, 38. Aleksandar Mitrović, 83. André Schürrle - 10. Jeffrey Hendrick, 41. James Tarkowski

Pěkná přestřelka byla k vidění v neděli odpoledne na Craven Cottage. Zdejší Fulham si i díky dvěma brankám Aleksandara Mitroviće připsal první body v sezóně a odlepil se ode dna tabulky. Naopak Burnley tahalo celý zápas za kratší konec a na první vítězství si v nové sezóně musí ještě počkat.

Gólově bohatý byl především první poločas. Neuplynulo ani 200 vteřin, když míč po levé straně zatáhl Luciano Vietto, předal ho Jeanu Michaelu Serrimu a záložník z Pobřeží Slonoviny úchvatnou dělovkou do pravého horního rohu otevřel skóre. Joe Hart plachtil vzduchem marně, takový začátek si určitě nepředstavoval.

The Clarets se ovšem povedlo velmi brzy vyrovnat. Chyby v rozehrávce domácích využil Ashley Westwood, jenž okamžitě vyslal do sprintu Aarona Lennona, po jehož pasu se ocitl ve vynikající střelecké pozici Jeff Hendrick. Šestadvacetiletý Ir sice se zakončením dlouho váhal, nakonec ale i díky šťastnému odrazu dostal balón do sítě a začínalo se od začátku.

S brankami se pak roztrhl pytel v závěru úvodního dějství. V 36. minutě rozehrál Sarri rohový kop po zemi na Toma Cairneyho, jehož přetažený centr na zadní tyči uklidil za Harta nekompromisní hlavičkou Aleksandar Mitrović. O několik desítek vteřin později tentokráte posadil míč na hlavu srbského kanonýra Vietto, Mitrović se z malého vápna opět nemýlil a mohl podruhé ukázat svou oslavu po vzoru Lucy Tonniho.

Burnley nicméně ještě do poločasu snížilo, po rohovém kopu vyhrál hlavičkový souboj stoper Ben Mee a jeho kolega z obrany James Tarkowski z bezprostřední blízkosti překonal bezmocného Marcuse Bettinelliho, který dnes překvapivě dostal přednost před španělskými kolegy Fabrim a Ricem. Zda měl tento tah manažera Jokanoviće nějakou souvislost s nedávným koncem španělského trenéra brankářů Carreiry, si můžeme jenom domýšlet.

Hosté se po změně stran nezmohli na žádný větší tlak, naopak The Cottagers byli aktivnější a mohli několikrát své skóre navýšit. To se nakonec povedlo až sedm minut před koncem André Schürllemu. Německý záložník byl dnes opravdu vidět, v 55. minutě trefil pěknou ranou břevno a v závěru pojistil vítězství Fulhamu. Gólu předcházela Mitrovićova střela (při snaze o hattrick) do tyče, Schürlle následně mířil o pár centimetrů přesněji a zajistil nováčkovi soutěže premiérovou výhru mezi elitou.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Chelsea FC 1:2

26.08.2018 17:00

Góly: 83. Joselu - 76. Eden Hazard (pen.), 87. DeAndre Yedlin (vl.)

Hodinu a čtvrt Sarriball nudil, pak se rozjel pořádný nervák. Do zápasu hodně zasáhl i rozhodčí, který nejdřív dovolil Chelsea otevřít skóre z penalty, načež vzápětí neodpískal Yedlinův loket na Girouda a Newcastle vyrovnal. Nakonec však Blues zaslouženě získali všechny tři body, když si tak nějak symbolicky Yedlin vstřelil vlastní gól.

V úvodních vteřinách zápasu se Chelsea chopila otěží a diktovala hru tak nějak ve svém novém střihu. Držela míč, který si hráči rychle vyměňovali, ale těžiště hry se moc dynamicky neměnilo. Proto jsme si mohli všimnout, že N’Golo Kanté se pohybuje o fous níž než v prvních dvou zápasech. Přesto se Jacobu Murphymu jako prvnímu naskytla mezera mezi liniemi a přízemní ranou prověřil Kepu.

Maurizio Sarri dal konečně na hřiště od první minuty Edena Hazarda, který sice nominálně nastoupil jako levé křídlo, ale pro míče si chodil neustále prakticky do každého koutu hřiště, i když nejčastěji se vyskytoval uprostřed pole, čímž otevíral prostory pro Alonsa na levé obraně. Právě tam si ve čtyřiadvacáté minutě převzal míč od Kovačiće a zpoza vápna pálil na bránu - minul však.

Na první střelu na branku si Chelsea musela při tak trochu líném nedělním odpoledni musela počkat až do 36. minuty. Přesný nebyl ani Pedro, jenž se úspěšně probil až k malému čtverci, ale pak levačkou vypružil míč úplně ven. A právě španělský křídelník měl na svědomí tu první Dúbravkovu prácičku - Hazardův průnik však zakončil slabou ranou a slovenský gólman neměl problém.

V té době už měli za sebou fanoušci Blues jeden malý infarkt poté, co Rondón trknul do centru z levé strany a mířil jen těsně vedle. Je až z podivem, že v první půli byl Newcastle vlastně nebezpečnější. Ve vlastním vápně totiž Benítez vystavěl až devítičlenný blok, přes který se Hazard a spol. přes všechnu snahu a talent neproštrykovali. Azpilicuetovu dobře vyhlížející ránu pak nechtíc zblokoval Morata.

O přestávce se změnily jen strany, jinak se pokračovalo ve stejném tempu. Chelsea hrála takovou stavěčku na půli soupeře - vypadalo to, jako by Sarri svůj tým naučil hrát po vápno, ale neřekl jim, co dělat, až se k němu dostanou. Výjimkami byly kombinace Pedra s Azpilicuetou a pak parádní souhra několika hráčů, jíž zpackal Morata nepovedeným zpracováním ve vápně.

Tuhletu ťukačku bez cíle se pokusil po sedmdesáti minutách rozčísnout Rüdiger, parádně se napřáhl z 25 metrů, ale trefil jen břevno. Až čtvrt hodiny před koncem vysvobodil Chelsea možná nejdůležitější ofenzivní hráč Blues v úvodu sezóny Marcos Alonso. Přes dva hráče pronikl do vápna, kde jej srazil k zemi Schär a rozhodčí ukázal na penaltový puntík. Pokutového kopu se ujal Eden Hazard, a přestože si Dúbravka na balón letící po jeho pravé ruce sáhl, hosté mohli slavit.

Jenže ani tohle nebyl konec. Asi za pět minut totiž slovenský gólman vyslal dlouhý nákop, Yedlinův loket v tváři Girouda sudí i jeho asistent přehlídli, a protože David Luiz při bránění jen stál a koukal, Joselu zatloukl do Kepovy šibenice parádní hlavičku. Poslední slovo ale měla Chelsea, respektive Marcos Alonso. Do zpětné Giroudovy hlavičky se totiž povedeně opřel a De André Yedlin si ve snaze o bránění míč srazil do brány. Po sedmi letech tak Blues v Newcastlu vyhráli.

Více informací k zápasu

Watford FC - Crystal Palace 2:1

26.08.2018 14:30

Góly: 53. Roberto Pereyra, 71. José Holebas - 78. Wilfried Zaha

Vítězná série Watfordu nebere konce. Tým Javiho Gracii obstál i proti neoblíbenému Crystal Palace, jež po sedmi nezdarech v řadě dokázal na Vicarage Road přece jen porazit a zůstává v nové sezoně i nadále bodově stoprocentní. Na trefy Pereyry s Holebasem sice v závěru utkání zareagoval snížením Wilfried Zaha, ovšem srovnat se již hostům nepodařilo, a tak si připisují výsledkem 2:1 druhou porážku v řadě.

Po slibném nástupu domácího celku se brzy hra rozdrobila, mimo jiné vinou hustého deště. Atmosféře nepřidal ani hrubý zákrok Etienna Capouého zezadu na Zahu, který sudí Taylor ocenil benevolentně pouze žlutou kartou. Hosty jako by tento moment nakopnul a v následujících minutách měli hned několikrát blízko k průlomu skóre. Ben Foster ve watfordské brance však výtečně zneškodnil hlavičku Bentekeho i pokus McArthura z bezprostřední blízkosti. Když pak na sklonku první půle neuspěli v zakončení jak domácí Gray, tak na opačné straně Joel Ward, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Ten však po změně stran vydržel sotva osm minut. Aktivní Pereyra se uvolnil zaseknutím míče do středu hřiště a přesnou ranou na zadní tyč poslal Watford do vedení. Hosté se pokoušeli o okamžitou odpověď skrze Christiana Bentekeho, jenže místo srovnání zničehonic inkasovali podruhé. Jen sám José Holebas ví, zda jeho táhlý nákop vstříc brance byl původně centr, anebo skutečná snaha o ohrožení Wayna Hennesseyho, na každý pád však míč zapadl až do sítě.

Ani za dvoubrankového manka se však Crystal Palace nevzdávalo a dvanáct minut před koncem svěřenci Roye Hodgsona ještě utkání zdramatizovali. Střídající Max Meyer posloužil Wilfriedu Zahovi jako ideální parťák do kombinace a hlavní hvězda Eagles přízemní ranou skórovala svůj čtyřiadvacátý ligový gól v dresu Palace - v moderní historii Premier League jich nikdo z londýnského klubu nenastřílel více. V hektickém závěru pak hosté sahali po vyrovnání, ale jak Sorloth, tak Ward v zakončení nezamířili přesně.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Brighton & Hove Albion 1:0

25.08.2018 18:30

Góly: 23. Mohamed Salah

Třetí vítězství v řadě si připsal Liverpool, když zásluhou jediného gólu Mohameda Salaha porazil Brighton nejtěsnějším rozdílem. The Reds byli aktivnější, zejména v prvním poločase svého soupeře výrazně přehrávali, nicméně ve po změně stran si i The Seagulls vytvořili několik příležitostí a nebýt výborného zákroku Alissona, mohli po Manchesteru United obrat o body dalšího favorita.

Začátek jednoznačně patřil Kloppově ekipě. První velkou šanci měl po sprintu Salaha a následné přihrávce Sadio Mané z nějakých čtrnácti metrů ale senegalský křídelník těsně minul. Gól nepadl ani o chvíli později, hlavičku Roberta Firmina po vynikajícím centru Robertsona totiž fantasticky vyrazil brankář Ryan. Dechberoucí úvodní čtvrthodinu pak zakončil Trent Alexander-Arnold parádní ranou z přímého kopu do břevna.

Klíčový moment zápasu přišel ve 23. minutě. Dobrý pressing domácích měl za důsledek, že James Milner připravil o míč Yvese Bissoumu, po ose Mané - Firmino se míč rychle dostal až k Salahovi a nejlepší střelec loňského ročníku vsítil díky dokonale přesnému zakončení na zadní tyč druhý gól v aktuální sezóně.

Do konce prvního dějství měli další gól na kopačce či hlavě ještě postupně Georginio Wijnaldum, Sadio Mané a Roberto Firmino. Všichni tři však ztroskotali na skvěle chytajícím Matthewu Ryanovi. Neproměněné příležitosti pak mohli Liverpool mrzet, kdyby jen měl Anthony Knockaert, střílející z hranice penalty po individuální akci Glena Murrayho, správně seřízená mířidla.

V závěru nevyužili šance na pojištění vítězství ani Alexander-Arnold, jenž pálil z hranice šestnáctky levou nohou kousek vedle, ani po rohu Salaha na přední tyči zakončující Wijnaldum. Minutu před koncem se pak vyznamenal gólman Alisson, když bravurně zlikvidoval hlavičku střídajícího Pascala Grosse z bezprostřední blízkosti. Alisson znovu naplno ukázal své kvality a v Premier League zatím ani jednou neinkasoval.

I díky němu The Reds s čistým štítem a sedmičkou v kolonce vstřelených branek po neúplném třetím kole vévodí tabulce anglické nejvyšší soutěže. Bodově se jim v neděli či pondělí může vyrovnat Chelsea, Watford a Tottenham.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - West Ham United 3:1

25.08.2018 16:00

Góly: 30. Nacho Monreal, 70. Issa Diop (vl.), 90+2. Danny Welbeck - 25. Marko Arnautović

Přestože Arsenal potvrdil proti West Hamu United roli favorita a připsal si první body v sezoně za vítězství 3:1, Unai Emery může být s výkonem svých svěřenců nespokojenější snad ještě víc než v předešlých prohraných zápase s Manchesterem City a Chelsea. Kanonýři se totiž zápasem protrápili, vítězství ukořistili díky vlastenci stopera Diopa a jejich vlastní defenzivní nedostatky je nestály více inkasovaných branek jen s notnou dávkou štěstí a nekvalitního zakončení soupeře.



Nástupce legendárního Arséna Wengera vytrval se základní sestavou z minulého týdne, ovšem ani tentokráte střed pole domácích nefungoval tak, jak si španělský kouč jistě představoval. Zatímco směrem dopředu se hráči v červeném shodně trápili všichni a sbírali akorát jednu nepřesnost za druhou, takřka každý protiútok West Hamu zaváněl ohrožením branky Petra Čecha. Když se tedy v pětadvacáté minutě prosadil po narážečce s Felipem Andersonem povedenou přízemní ranou na přední tyč Marko Arnautović, nešlo o žádné velké překvapení.

Ani inkasovaný gól hráče Arsenalu nijak zvláště neprobudil, ovšem z ojedinělé povedené akce se jim přesto povedlo hned po pěti minutách srovnat. Bellerínův ostrý pas do šestnáctky propadl až k Nachovi Monrealovi, jenž zachoval chladnou hlavu a propálil vše, co mu stálo v cestě. Když pak na samém sklonku první půle selhal ve výjimečné příležitosti Robert Snodgrass, jenž místo gólového zakončení poslal míč pouze do Čechovy náruče, šlo se do kabin za nerozhodného stavu.

Emeryho nespokojenost se hrou vyústila v brzké stažení Alexe Iwobiho za Alexandra Lacazetta, jenže ani tento tah zázračně celé mužstvo nepozvedl a nejisté představení domácích pokračovalo. Ne že by Lukasz Fabianski v brance hostí zahálel, ovšem vyjma nebezpečné hlavičky Shkodrana Mustafiho byly jeho zákroky spíše rutinní. V permanenci byl nadále i Petr Čech, jehož nejprve prověřil Arnautović a poté také aktivní Anderson, po jehož pokusu mohl být český brankář rád, že mu míč vypadl zrovna k nohám spoluhráče a ne jednoho z dobíhajících fotbalistů soupeře.

Hru West Hamu na přelomu hodiny hry poznamenalo stažení hrotového útočníka Arnautoviće, jenž si pravděpodobně přivodil zranění právě při střeleckém zakončení. Nastalé situace Arsenal dokonale využil, když po zmatcích v pokutovém území Lacazette ve snaze najít Aubameyanga napálil bezmocného Diopa, od nějž se míč odrazil do sítě.

Ani po obratu skóre však nebylo o nervózní situace před brankou Arsenalu nouze a několikrát míč prosvištěl pokutovým územím sem a tam se šťastným koncem pro domácí. V druhé minutě nastavení pak přece jen uklidnil tribuny střídající Danny Welbeck, jemuž připravil ideální střeleckou pozici Héctor Bellerín, a anglický forvard nekompromisně stanovil konečné skóre 3:1. Arsenal tak slaví první body sezony, zatímco West Ham pod vedením Manuela Pellegriniho na odlepení ze dna tabulky s nulou na kontě stále čeká.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Everton FC 2:2

25.08.2018 16:00

Góly: 75. Joshua King (pen.), 79. Nathan Aké - 56. Theo Walcott, 66. Michael Keane

Kde je Marco Silva, tam se člověk nenudí. Dělo se tak už během štací v Hullu či Watfordu a Silvovo nynější působení na lavičce Evertonu se rozjíždí totožným způsobem. Liverpoolský klub stejně jako v prvním kole s Wolverhamptonem dohrával i na půdě Bournemouthu valnou část utkání v deseti, navzdory tomu dokázal dvakrát skórovat a následně o nabytý náskok ještě přijít.

Oba celky do tohoto utkání vstupovaly v dobrém rozpoložení, neboť v nové sezoně ještě nepoznaly chuť porážky. Obzvláště domácí po dvou vydobytých vítězstvích usilovali s chutí o další a vytvořili si první šance utkání. Nejprve ve slibné pozici zaváhal nejlepší střelec Cherries Callum Wilson, když tváří v tvář brankáři Pickfordovi zbrkle přestřelil, a pak Nathan Aké ani z výtečné pozice nezvládl usměrnit svou hlavičku do sítě.

Poločas se již nezadržitelně, ovšem čtyři minuty před ochodem do kabin došlo ještě na jeden význačný incident. Richarlison se dostal do potyčky s Adamem Smithem a jejich letmý dotek hlavami s agresivnějším chováním letní posily Evertonu vyhodnotil sudí Probert nekompromisně jako důvod k Richarlisonově vyloučení, zatímco Smith vyvázl bez napomenutí.

Přesto se po změně stran postarali o průlom skóre oslabení hosté. Povedený Sigurdssonův pas nastartoval Thea Walcotta, jenž pláchl všem zadákům soupeře a překonal ranou na přední tyč i brankáře Begoviće. Situace evertonských byla záhy ještě růžovější, když se zmíněný hříšník Adam Smith sám přece jen nechal vyloučit za stažení unikajícího Walcotta a poměr hráčů na hřišti se znovu vyrovnal. Když pár minut nato Michael Keane skóroval po Sigurdssonově centru na 2:0, zdálo se, že je o vítězi definitivně rozhodnuto.

Bournemouth je však dlouhodobě znám jako tým, který předvádí nejlepší výkony právě za nepříznivého stavu a potvrdilo se to i tentokráte. Nejprve se o snížení postaral z pokutového kopu Joshua King poté, co Leighton Baines postrčil v šestnáctce Wilsona, a o pouhé čtyři minuty později zařídil bleskurychlé srovnání Aké, jenž pohotově dorazil míč do sítě po skvělé hlavičce neúnavného Wilsona, která skončila na tyči. Domácí Cherries tak výsledkem 2:2 získali od počátku loňské sezony již pětadvacátý bod poté, co v ligovém zápase prohrávali, ovšem manažer Eddie Howe si jistě bude do budoucna přát, aby se již podobné incidenty tak často neopakovaly.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Leicester City 1:2

25.08.2018 16:00

Góly: 52. Ryan Bertrand - 56. Demarai Gray, 90+2. Harry Maguire

Do sestavy domácích se vrátil Vestergaard, jenž nahradil Stephense. V záložní řadě se místo Romeua a Ward-Prowse objevili Höjbjerg s Elyounoussim a Austina v útoku zastoupil Long. Hostům chyběl potrestaný útočník Vardy, šanci tak dostal Iheanacho. Na post stopera se opět zasunul Morgan a napravo vedle něj operoval Amartey, neboť Pereira se posunul do zálohy.

Prvních čtyřicet pět minut nenabídlo příliš zajímavou podívanou. Za zmínku stojí jen například hlavička záložníka Lišek Ndidiho nad branku domácích. Na druhé straně se zase ukázal Elyounoussi, který prověřil gólmana Schmeichela. Ve 29. minutě po nabídce Elyounoussiho hlavičkoval mimo Vestergaard.

Konec poločasu přinesl první obrovskou šanci. Po Redmondově přihrávce se k zakončení dostal Ings a Leicester zachránil až Schmeichelův zákrok konečky prstů. Po změně stran se Southampton přece jen dočkal branky. na Höjbjergův pas si naběhl Bertrand, jehož rána pod břevno poslala Saints do vedení. To však domácím vydrželo jen čtyři minuty do 56. minuty, kde se Pereirův centr dostal až ke Grayovi, který střelou z první srovnal skóre.

Světci se nevzdávali a po hodině hry je chtěl do vedení vrátit aktivní Elyounoussi, jenže svou ránu nasměroval pouze do míst, kde stal připravený Schmeichel. Vítr z plachet však vzal domácímu mužstvu Höjbjerg. Dánský fotbalista se v 77. minutě dožadoval penalty pomocí herecké etudy, tu mu však arbitr nezbaštil a místo pokutového kopu ukázal záložníkovi Southamptonu druhou žlutou kartu a Saints tak dohrávali v deseti mužích.

Leicester v závěru vycítil svou šanci. Osm minut před koncem postupoval Chilwell na brankáře McCarthyho ze strany, jenže domácí gólman byl úspěšnější. Za minutu si po Pereirově centru málem vsítil vlastní gól Hoedt. Rozuzlení zápasu přinesl až nastavený čas. Albrighton předložil míč Maguirovi, jehož přízemní rána skončila v bráně a určila, že Lišky si za pět minut dvanáct zajistily vítězství.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Cardiff City 0:0

25.08.2018 16:00

Góly: -

Bez branek skončilo utkáním mezi Huddesfieldem a Cardiffem. Domácí byli dlouho aktivnější, po vyloučení Hogga se však karty obrátily a nakonec byli rádi, že se neprosadili Bluebirds.

Terriers opět mohl pomoc obránce Jörgensen, který se hned vrátil do základní sestavy. Téměř kompletní proměnu zaznamenala záložní řada, kde zůstal pouze Biling, kolem kterého nově operovali Hogg, Mooy, Diakhaby a Van La Parra. Manažer hostů Neil Warnock nemohl nasadit zraněného Hoiletta, místo kterého dostal šanci Mendez-Laing.

A právě nový muž v sestavě Bluebirds se jako první hnal v páté minutě do šance, ovšem pouze se bolestivě zranil s brankářem Hamerem a oba hráči museli střídat. Za domácí zkoušel v první půli štěstí především Kongolo, ale ani jednou vážněji neohrozil brankáře Etheridge. Huddersfield udával tempo hry, do přestávky se však podobně jako soupeř neprosadil.

Po změně stran se nejdříve osmělil Cardiff, když po centru od Zohoreho hlavičkoval Murphy vedle levé tyče. Na druhé straně našel Kongolo Mouniého, proti jehož pokusu hlavou se musel vytáhnout Etheridge. Po hodině hry ujely nervy Hoggovi, který se v pokutovém území dostal do konfliktu s Arterem a za nesportovní chování jej rozhodčí Oliver odměnil červenou kartou.

Hosté po nabídnutí přesilovky ožili a začali se tlačit dopředu. Bamba se dostal k hlavičce, ale našel jen brankáře Lössla, který se mezi tři tyče dostal po zranění Hamera. V 74. minutě se ke střele dostal stídající Ward, Lössl však jeho přízemní střelu lapil. Za dvě minuty se po rohovém kopu vyšplhal do vzduchu Morrison, ale v slibné šanci nezamířil balón do svatyně Terriers.

Cardiff se nadále snažil využít početní převahu. Osm minut před koncem se po zaváhání domácí obrany dostal k zakončení Murphy, ale nestihl seštelovat mířidla. Podobně dopadli také Arter s Riedem. V závěru ještě mohl na svou stranu zápas urvat Huddersfield, jenže Depoitremu po nepoedeném Bambově odkopu chyběl krok.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Manchester City 1:1

25.08.2018 13:30

Góly: 57. Willy Boly - 69. Aymeric Laporte

Pohledný zápas viděli diváci na Molineux Stadium. Domácí Wolverhampton statečně vzdoroval favorizovanému Manchesteru City a nakonec se oba týmy rozešli smírně. Do vedení se dostali Wolves po brance rukou, Citizens však krátce poté odpověděli.

Domácí se chtěli před velkým soupeřem ukázat a na začátku střetnutí jej nepouštěli do šancí, i když se jejich obranu snažil prolomit především Sterling. Po patnácti minutách se po sklepnutí od Agüera přece jen poprvé otevřel prostor pro Gündoganovu střelu, kterou s problémy lapil brankář Patricio.

Vzrušení přinesly momenty okolo 20. minuty. Wolves se nejprve dostali po Kompanyho zaváhání do brejku, který zakončil Jiménez gólem, ale bohužel pro domácí stál v ofsajdu, čehož si všimli také rozhodčí. Z protiakce Manchesteru nastřelil Agüero tyč a chvíli poté musel Sterlingovu ránu z dálky vyrazit Patricio na tyč.

Další šanci hostů si po půlhodině hry připsal Fernandinho, ale pálil jen vedle tyče. Deset minut na ty vyrazil Patricio míč pouze k Agüerovi, s jehož slabou dorážkou si však strážce svatyně Wolves poradil.

Do první tutové příležitosti druhého poločasu se po deseti minutách dostali Vlci, když Costa prošel obranou soupeře a zastavil ho až skvělý gólman Emerson. Z následného rohu se již urodilo. Moutinho opakovaným centrem našel Bolyho, který zcela osamocen dostal míč do sítě rukou, čehož si však rozhodčí nevšiml a branka tak platila. Z protiakce chtěl srovnat David Silva, ve velké šanci ho v pokutovém území zastavil sporným zákrokem Neves, penalta se však nepískala.

Citizens se však z nepříjemné rány dokázali oklepat. V 69. minutě rozehrál Gündogan přímý kop na hlavu Laporta, jenž zblízka nedal Patriciovi šanci. Osm minut poté mohl obrat dokonat Jesus, jeho hlavičku po centru od Mendyho ale zlikvidoval Patricio. Hosté chtěli urvat všechny tři body, v závěru však mohli inkasovat, když Jotův volej jen těsně přeletěl břevno. Brankovou konstrukci naopak v závěru trefil z přímého kopu Agüero, což byla také poslední akce utkání.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC33007:09
2.Tottenham Hotspur33008:29
3.Chelsea FC33008:39
4.Watford FC33007:29
5.Manchester City32109:27
6.AFC Bournemouth32106:37
7.Leicester City32015:36
8.Everton FC31206:55
9.Arsenal FC31025:63
10.Crystal Palace31023:43
11.Fulham FC31025:73
12.Brighton & Hove Albion31023:53
13.Manchester United31024:73
14.Wolverhampton Wanderers30213:52
15.Cardiff City30210:22
16.Newcastle United30122:41
 Southampton FC30122:41
18.Burnley FC30123:71
19.Huddersfield Town30121:91
20.West Ham United30032:90

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1101)

Přidat komentář
Hachim Mastour

Guardiola to posral defenzívnou zostavou.

Reagovat
LokoLFC

Krásnej začátek 3. kola.

Reagovat
Benzema

Reagovat
pepinho2

Benzema se zase netrefil

Reagovat
Benzema

Nič som ani nemusel napísať ale strata City má potešila

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Sane hraje jak kdyby při MS žral klobásy a hlavou byl ještě v křesle a kolem něho klobásy z TATARKOU

Reagovat
smazaný uživatel

Klobásy s tatarkou? To se jí kde?

Reagovat
PBLead

Reagovat
celeb

*z tatarkou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nihilister

Na WC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

Se mi zvednul kýbl.

Reagovat
Whitemedia

Wolves super zpestření PL

Reagovat
kiwwi

skusene som Bollyho predal pred týmto kolom

Reagovat
kiwwi

*Bolyho

Reagovat
smazaný uživatel

kokotko

Reagovat
MCFC_8

Velka skoda a smola...3 tycky, gol rukou, neodpiskana penalta, ale aj jasna tutovka Jesusa, skoda, ideme dalej

Reagovat
LokoLFC

na koho byla neodpiskana penalta?

Reagovat
DrQQ

Na D.Silvu

Reagovat
LokoLFC

nebyla

Reagovat
MCFC_8

Hlavne ze na Salaha proti CP bola...

Reagovat
Kixi Syhimour

remizujete a už brečíte. Vypadá dost rozmazleně, tohle je PL, takhle to tady chodí

Reagovat
LokoLFC

jasna

Reagovat
vrabejka

A bublina nezastavitelneho vlaku jmenem Manchesteru City začíná splaskavat. Tu famozni lonskou sezonu proste nezopakuji.

Jen fotbalovy analfabet by si mohl myslet ze zranění KDB nebude mit na vysledky a herní projev Citizens žádný vliv.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska je ale herně zválcovali, 3 tyčky, nesprávně uznaný gól, penalta neodpískaná. Prostě zápas blbec, nic to nemění na faktu, že si jdou zválcovat celou ligu

Reagovat
icemike

Ty abys nevylezl, když se jiným nedaří

Reagovat
Eichel

Reagovat
technecium

Loni remízovali už v druhým zápase

Reagovat
Hokaido

FOXES!

Reagovat
Counter

Hlavně žes chtěl sázet proti nim

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
PhilipS

MOTM Anderson. Úžasnej hráč. Flop zápasu Bellerin. Nechápu, jak strašně musí zahrát aby konečně začal zápas na lavičce. Ten asist na konci na tom nic nemění. Strašidelnej výkon. Emeryho čeká spousta práce. Musí vyštípat Xhaku, Mustafiho a asi i Ramseyho. On nikdy nebude světová třida. Je potřeba se s tím smířit. Auba, Laca, Mkhi sympatickej výkon a výhra je díky nim.

Reagovat
Miguel19

To bys pak musel vypakovat asi celej tým, protože světová třída tam nebude nikdo.

Reagovat
mayday

S Bellerinem souhlasím, tam už dost dlouhou dobu když vidím zápas Arsenalu, tak je strašnej. Xhaka Mustafi taky, to jsou prostě borci do lehce nadprůměrných klubů, ale ne do boje o nejvyšší příčky. Otázka je, kam už se momentálně Arsenal řadí.

Reagovat
Whitemedia

Pelle poletí jako první

Reagovat
Liquid

velká škoda, West Ham tam regulérně ztratil 3 body protože byl větší část zápasu lepším celkem a měl i větší šance a o gól ho chybou připravil sudí a Xhaku zase měl sudí vyloučit za tu prasárnu

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Minister

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
fenixLFC

arsenal sice vyhra, ale fakt otrasny vykon. Na top4 to proste nebude. emery zatial horsie ako wenger ale mozno cosi predvedie. a west ham jasny kandidat na zostup

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je rozdiel, keď si pri tíme 20 rokov a 2 mesiace, z ktorých sa väčšinu času učíš angličtinu, všakáno.

Reagovat
SCELO

to je fakt, ale fenix rad prehana, ako ten kixi symmcicur ci jak

Reagovat
Kixi Syhimour

Čau, předpokládám, že mluvíš o mé kritice na LFC?

Reagovat
SCELO

no tak kritiku na LFC mam aj ja, iba opravnenu ty mi prides extrem

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi i jo, ale já se jen snažím odhalit nedostatky a dostat lidí zpět na zem. Navíc máme dost optimistů v našem táboře, tak by to chtělo i nějaké pesimisty

Reagovat
SCELO

tych je tam z nejakeho dovodu stale nejak super vela

Reagovat
Kixi Syhimour

No, alespoň tam nějací jsou

Reagovat
fenixLFC

takze ked sa nauci anglictinu tak napriklad obrana nebude vyzerat ako chaos?

Reagovat
Bandita_Harry

ano, jazykova bariera

Reagovat
smazaný uživatel

jasny kandidat na zostup lebo prehral s LFC a Arsenalom? sice prehra s Bournemouthom, ale ti maju dobry vstup do sezony

Reagovat
fenixLFC

nejde o to s kym prehrali ale ako. to nie je len tato sezona, ale nadviazanie aj na minulu s tym, ze len (znova) obmenili kader. onis ice pritiahnu zaujiamve mena ale casto za zenitom (yarmolenko napriklad). anderson dnes super ale uvidime ako to bude dalej. hrozne je, ze aj ked maju jedneho z tych lepsich golmanov tak to nestaci, pretoze obrana je zufala. aj proti nam, aj proti arsenalu. pritom s arsenalom mali dnes vyhrat a nikto by nemohol povedat ani pol slova. ale ked robia take chyby ako pri druhom gole, tak to je tazke.

jasny kandidat na zostup je asi prehnane, ale okrem huddersfieldu a cardiffu su jeden z najzhavejsich kandidatov

Reagovat
tunkic

Stalo to za hovno, ale dulezity jsou body!! Jen nechapu, jak muze nekomu tak prekazet balon, jako Bellerinovi Navic ma fotbalovy mysleni asi jako moje mama (a ty ze je fobal nejak ukradenej )

Reagovat
Nikikrew

2 polcas urcite lespi z nasej strany, West Ham trocha upadol a mali sme aj stastie ked sa zranil Armautovic, to nam pomohlo.

Dufam, ze Emery pochopil, ze Laccazete musi hrat, dnes bol famozny a od nas jednoznacne najnebezpecnejsi. Auba sa mi tiez velmi pacil, Xhaka 2 polcas vyborny.

Stale sme daleko od TOP4, Emeryho caka vela prace pretoze takto defenziva a ofenziva fungovat nemoze.

Reagovat
Nikikrew

A Jack uplne neviditelny, zapas mu nevysiel. Bohuzial ide vykonnostne dole

Reagovat
Heisenberg

Příště už bez mladého Luize, dopředu nic nepředvedl, pozičně špatně a dozadu nestíhal své hráče. Jestli nemá Toreira dostatečně natrénováno, tak ať tam hraje El-Neny. Auba na křídlo a Laca na hrotě, spolu jim to hřišti jde a Iwobi zatím taky vůbec nepřesvědčuje. Bellému by střídačka taky neuškodila, ale jakmile před ním hrál Torreira, tak byl dobrý, s Mikhim si rozumí. Ale Lichsteinerovi se rozhodně nebráním.

Nevím, co Emery zamýšlí s Aaronem, ale 10 snad hrát nebude.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

az na ramseyho...torreira,xhaka,ramsey by podla mna fungovalo

Reagovat
Nikikrew

Ramsey hral dnes 60 minut velmi zle, 10 musi tvorit sance Ramsey na to nie je stavany, on je typovo iny hrac. Prvy polcas bol des z jeho strany, ako u vacsine hracov

Reagovat
Taiger

OT: Dneska je KSI vs Logan Paul. Největší internetová show historie, boxing. Je to placený (pay per view), ale streamovat to bude dost lidí. Fakt big deal jak pro boxing scénu tak i pro internetovou.

Oficiální stream

https://www.youtube.com/watch?v=aXzQl-Mv6-Q

Reagovat
Zaschrona

Kdo to sakra je, ze to ma byt nejvetsi show historie?

Reagovat
Taiger

Internetová, fakt je to big deal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

https://www.theverge.com/2018/8/24/17772716/ksi-vs-logan-paul-deji-jake-how-to-watch

Guardian a další, fakt to je biggest event in internet history

Reagovat
smazaný uživatel

je to největší event, protože to říká Guardian? Asi to bude hodně populární věc, ale za pár let se na to zapomene, jako na všechny největší eventy v internetové historii A pro boxing scénu si určitě nemyslím, že to bude mít jakýkoliv vliv. Conor/Mayweather byl mnohonásobně významnější. Ale uvidíme pak jaký budou čísla nákupů PPV.

Reagovat
Taiger

Boxing byl na ústupu, ale tohle to hodně připomene. Nebýt AJeho, tak je box "zapomenutej". KSIho trénoval Mayweather senior a profík podepsanej pod ním, atp. S boxem to souvisí hodně i když se to nezdá.

Guardian byl příklad, twitter, bbc, je toho prostě všude kotel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, na ústupu je i kvůli MMA si myslím. A jedna tahle rychlokvaška (stejně jako Conor/Floyd) to prostě nevznese nahoru. Za 10 let už bude podle mě MMA vrcholní bojovej sport a box už bude pomalu jen olympijskej sport.

Ale tak čert to vem, klidně se na to kouknu taky, jestli máš nějakej free stream

Reagovat
Taiger

Jestli něco najdu, tak to sem hodím, ani já jsem za to neplatil, ale kámoš z Anglie mi hodil účet.

Reagovat
smazaný uživatel

teď vidím, že na Twitchu to streamuje každej druhej

Reagovat
Taiger

Na Twitch jsem úplně zapomněl, když tak pak dej feedback.

Reagovat
smazaný uživatel

taky je to kdyžtak tady - https://www.twitch.tv/ksi_logang - kdyby někdo další chtěl

Reagovat
Taiger

Banned?

Reagovat
smazaný uživatel

už to banujou asi, ale všude po Twitchi je toho spousta

Reagovat
Taiger

Co říkáš na ten poslední fight?

Reagovat
Taiger

Teď bude FaZe Sensei x Overflow, první profík v MMA a druhej dělá jiu-jitsu, zajímavý bude.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, moc se mi nechce koukat na nic jinýho než main event

Reagovat
Snatus

Reagovat
Lacko_Boh

jak pise Molos, tieto zapasy nepomozu boxu. Pomozu youtuberom. Kvalitativne velmi pochybujem ze to bude cokolvek viac ako 2. amaterska liga.

Reagovat
Taiger

Kvalitativně to bude fakt na vysoký úrovni, jak jsem říkal, KSIho trénoval Mayweather a tak, i ten jeho první fight byl hodně kvalitní.

Navíc to pomůže boxu hodně, jak to sledují hlavně mladí teens, tak tímhle způsobem se o to bude zajímat víc lidí, hodně dobrá reklama pro boxing.

Reagovat
Lacko_Boh

prepac ale nesuhlasim. Idem pozriet ten KSI's prvy zapas ale fakt som skeptik, bude to max druha amaterska liga (schvalne, pozri si amatersky box, porovnaj si skills). A to ze ho trenuje Mayweather...:) moze aj teba ked si zaplatis.

Boxu to nepomoze...MMA PPV cisla boli tento rok prepadak, ludia si pozru zostrih/ilegalny stream nejakeho Conora a potom UFCko zase rok nepozru :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak. CM Punk trénoval MMA 2 roky s dobrým trenérem a stejně v oktagonu proti dalšímu nováčkovi vypadal jako týpek kterýho sebrali z ulice aby bojoval.

Jinak ty PPV čísla byly nic moc (i když ne všechny byly zveřejněné), protože nebyl žádný pořádný event. A když už nějakej měl být (UFC 223), tak se před fightem zranily největší hvězdy a všechno se zkurvilo.

Reagovat
Lacko_Boh

nemohol som no :/

Reagovat
mesyas

Protože ten nováček trénuje třeba 15 let.

Reagovat
Taiger

No uvidíme, KSIs teď trénoval Viddal Riley, kterej nedávno podepsal profi smlouvu s Mayweathers, prostě ono to zní, že dva youtubeři se jdou jak malý holky poprat, ale ta úroveň bude fakt mega. Tady vidko z tréninku s Mayweathers (Doporučuju zčeknout hlavně Viddala, future heavyweight champ)

Reagovat
Lacko_Boh

Napr. v CZ su tri amatersky ligy, ja som to nemyslel ako urazku.

Reagovat
Taiger

We gucci fam, wan gwan.

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

proc boxu rikas boxing?

Reagovat
Taiger

Mám zafixovaný už.

Reagovat
Lacko_Boh

tak ma pravdu, ci sa nam to paci alebo nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutný no.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Nevím, co to je, ale doufám, že při tom Logan Paul umře

Reagovat
Taiger

Je to americká špíná.

Reagovat
Snatus

*oba umřou.

Reagovat
nani92

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ktera organizace to je? Nebo nejde o box? Nejak jsem to nepochopil.

Reagovat
Taiger

Upload event. Ono to neni profi boxing, jsou to amatéři, ale jde o to, o koho jde, ono to pochopíš z těch trailerů.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze to jsou nejaci znami amatersti boxeri?

Reagovat
C-M@ster

Dva youtubeři...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi stačí

Reagovat
C-M@ster

Oni jsou dva bratři youtubeři, oba hejtovaní a oba s někým šli boxovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako priznam se, ze Logana Paula jsem nekde videl, jestli u Kimmela nebo Fallona, ze se prej kdysi popral s medvedem, nebo to neni on?

Reagovat
Taiger

Jop, amatéři.

Myslím, že byl u Kimmela no, ten rozhovor jsem nesledoval, páč ten člověk je kretén a odporná lidská bytost, ale co.

Reagovat
Snatus

a proč sem dáváš takovou sračku?

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je etn kokot co se smal obesenym??

Reagovat
Taiger

Jop, ten retard no. Sice se tomu několikrát omlouval a dělal i dokument proti prevenci suicide, ale furt je to kretén.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
C-M@ster

Zachoval se, jako by se zachovalo asi 99% z nás...

Reagovat
Taiger

Ne

Reagovat
C-M@ster

Podle mě jo. A nadávat na něj je dost pokrytecký.

Reagovat
Taiger

Ty fakt nemáš páru, o čem mluvíš.

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom proboha pokryteckeho, jsem si na 99.999 % jisty, ze bych nereagoval stejne.

ale jako vazene, ty bys prisel do lesa, videl tam viset na strome mrtveho cloveka a zacal se smat?? really?

Reagovat
Taiger

Reagovat
C-M@ster

Však to nebylo, jak popisuješ...

Šli do lesa s tím, že tam pravděpodobně budou pár hodin chodit a stejně nic neuvidí a po dvaceti metrech najdou mrtvolu a všichni byli z toho v podstatě v šoku a nevěděli, jak se chovat... Bylo vidět, že to nikdo nečekal... ta reakce byla naprosto přirozená.

Popisuješ to, jak kdyby byli někde na stojáka a chlámali se od ucha k uchu... za mě to bylo normální... odsuzovat můžeš za to, že to dali na internet, ale určitě ne za ty reakce... Těžko je v takovou chvíli můžeš kontrolovat.

Reagovat
Taiger

Šli do lesa, kterej je světově známej tím, že tam jsou oběti sebevražd. Už jenom to, že tam šli je odporný a to, jak reagovali, bylo ještě horší.

Reagovat
anonym

Reagovat
smazaný uživatel

99 % kokotov?

Reagovat
Taiger

Ten nick se zrovna nehodí.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

"největší internetová show historie"

U nás jsem neviděl ani neslyšel, že by o tom někdo mluvil...

Kdyby se Nightscape náhodou neocitl na nějaké té představovací akci, ani nevím, že se to děje...

Reagovat
Taiger

Taky že je, jenom že ty sleduješ českou scénu, toho Babicu z Novy, Hruška nebo co to je neznamená, že není.

"U nás jsem neviděl ani neslyšel, že by o tom někdo mluvil" k

Reagovat
C-M@ster

A ty snad jo?

Bavil ses v reálu s někým

"hele, to co, kdo vyhraje, Láďo?"

"no, já myslím, že ten černoch..."

Na TV se nedívám, sory. Prostě ta akce oslovila americkou a britskou mládež v rozmezí 8-23 let.

Reagovat
Snatus

Stejně nechápu ty omezence, že mají potřebu sledovat takové lidi jako jsou youtubeři nebo streameři. A tahle "show" je jenom slušná dojička peněz z kapes mladistvých.

Reagovat
C-M@ster

Někoho baví fotbal, někoho youtubeři, já to neodsuzuju...

Ale jako peněz si na té akci nahrabou dost, to je pravda.

Reagovat
Snatus

Kdyby to mělo obsah, neřeknu proti tomu nic. V 99% to je dětská pitomost.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Snatus

Se moc nesměj, to, jakou ty máš potřebu to tady řešit, z tebe dělá jejich jednoduchý cíl na zisk peněz.

Reagovat
Taiger

Já za to neplatil.

Reagovat
Snatus

Stačí, že tomu děláš reklamu, sleduješ to. Z toho oni mají peníze.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dělaj to chytře no. Serou se všude a jak mají za sebou nějaký dav fanoušků, který nahrabali v nějakých streamech lets playů nebo co to dělaj, tak prostě všechno z jejich strany bude mít ohlas, ikdyž se tomu nevěnujou naplno a postrádá to kvalitu. Dělají muziku, boxujou a bůhví co všechno a je jedno jestli to má nebo nemá kvalitu protože to bude mít ohlas díky jejich fan base kterou si nasbírali úplně jinde. Je to trochu smutný, že pak někteří co se věnujou tomu celý život naplno nemají takový ohlas jako bude mít třeba tenhle amatérskej fight, ale co se dá dělat no.

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Omezeny spis je vsechny youtubery/streamery hazet do jednoho pytle.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Bavil. Ale zmiňovali jsme jména a né rasu.

Reagovat
C-M@ster

Řekls, že vyhraje "KejEsÁj" nebo česky "ksi"?

Já o něm vím akorát, že je černej, žádný jeho video jsem nikdy neviděl... o Loganovi jsem se dozvěděl až u té akci s Japonskem... ale ani o té se u nás nijak nepsalo ani nemluvilo...

Reagovat
Taiger

Asi záleží, mezi jakýmá lidma se pohybuješ a co tě baví, já ti to nezazlývám, že je neznáš. Holt prostě já sleduju KSIho, kterej je celosvětově známej, páč mě zajímá anglická youtube scéna a ty třeba já nevím, Koviho nebo co.

Reagovat
Snatus

A co když nesleduje nikoho? Zhroutí se ti svět?

Reagovat
Taiger

Však já neříkám že ne, byl jen příklad, proč je třeba nezná. Jeden sleduje to, druhej zas to jak zmiňoval Cecil nahoře. Jen nemám rád takový jako ty, co píčujou, že je tohle a tohle píčovina a nadáváš do omezenců. Třeba takovej Molos si to nechal vysvětlit, dá tomu šanci a házel argumenty. Ale né, ty musíš nadávat do omezenců že.

Reagovat
Snatus

Popisuji pravdu. Většina youtuberů se proslavila tím, že ze sebe ve videu dělají blbce. Tenhle druh zábavy je novodobý bulvár, který člověku degeneruje mozek. Pak se na ulici reportéři zeptají člověka na významný historický datum a mladí nedokáží odpovědět. Hlavní je, že ví, kdo to je KSI a Paul. To mi na tom celém vadí.

Reagovat
Taiger

Ale tak to mi vadí taky, však tohle stranou je zábava, prostě neznamená, že když někdo tohle sleduje, tak by měl bejt dement a postrádat úplný základy. To, že děcka v dnešní době nedokáží odpovědět na základní otázky neznamená, že to je chyba těch youtuberů, prostě jsou to vymletý děcka, co serou na vzdělávání.

Reagovat
Snatus

Jasně, že to je chyba youtuberů, jelikož využívají ten vliv společnosti. Společnost tlačí mladé do sledování tohohle. A i ty tímhle přístupem, že na web o fotbale dáváš akci, kterou sledují lidi s věkovým průměrem 15-17 let, tomu děláš pozornost větší než by si zasloužila.

Reagovat
Taiger

Youtubeři jenom hrajou na to, aby byli úspěšný a dotáhli to daleko. Neříkejí těm děckám, koukej na moje videa celej den, ser na školu, budeš taky jednou tak úspěšnej jako já, ale prostě řeknou jim, hele, klikni na moje video, pokusím se tě zabavit bla bla bla. Mluvím ale o britských youtuberech, ostatní nesleduju, hlavně ty český ne, to je prostě odpad, kde ty děcka manipulou přes jak říkáš.

Jen OT, ono to je fakt hodně velká událost, není to nějaká sračka jako Utubering nebo co to bylo, tohle bude mít fakt velkej ohlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

jj lebo vdaka youtuberom nepoznaju klucove datumy....vobec to nie je chyba skolskeho systemu, mozu za toludia co tocia na nete

Reagovat
smazaný uživatel

ale tim skolnim systemem bych to taky nevidel. mnoho lidi jsou proste dementi a dalsi se o veci, co je primo neovlivnuji nezajimaji. navic nemyslim, si ze by to v minulosti bylo nejak jine, jen ted ma kazdy se vyjadrit. a teda vedet presne nejake datumy mi neprijde to nejdulezitejsi na historii, jako spis co se v jake dobe cca delo, vyvijelo atd (samozrjeme s udalostmi z poslednich treba 100 let je to trochu jine)

Reagovat
Snatus

Rok 1968 někteří označovali jako konec druhé světové války. Třeba jedna z otázek na historii.

Reagovat
smazaný uživatel

a myslis, ze drive takovi lidi nebyli?

Reagovat
fenixLFC

jj ja tiez nemam pamat na datumy ale na udalosti, to je jasne. tym skolskym systemom som myslel najma to, ze novodobym dejinam sa na dejepis cas prilis nedava. obdobie po 68 sme sa ucili az vdaka rozsireniu dejepisu v ramci volitelneho premdetu na strednej k maturite a zamatovu revoluciu, ceskoslvensko a vznik samostatnych statov sme dopodrobna rozoberali a preberali az na beckovom predmete na magistrovi

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je pravda. kdyz nad ti premyslim, tak my jsme toto obdobi probrali spis v cestine v ramci literatury. to je vyhoda gymplu, ze se to rozvrstvi do vice predmetu..

Reagovat
C-M@ster

Hej... pravidelně ne, ale třeba Kovy má dobrý videa, líbí se mi, že se snaží svým způsobem vzdělat diváky a má to nějakej nápad...

Reagovat
C-M@ster

Hele, mě baví Night Scape a DyingLlama, hlavně kvůli záběrům jako tento:

https://youtu.be/I1s4YWngOR0?t=611

Borec občas chodí po římse, fouká vítr a dole desítky metrů nic... sám z výšek moc unesenej nejsem, takže bych se asi posral..

Reagovat
Taiger

A já to respektuju, však pohoda. Neříkám, že jseš omezenej, že to sleduješ.

Reagovat
C-M@ster

Tak tam je trochu generační propast... v mý věkový bublině neznám nikoho, kdo by to sledoval... ale o 3 roky mladší už pár jo a třináctiletá sestřenice youtubery žere

Tam je skoro na medaili, že z britské youtube scény znám aspoň 2 lidi

Reagovat
Taiger

Až mě pozveš na pivo v Brně, tak tam máš dalšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

No já to dění na sockách a okolo sleduju celkem pravidelně a v hlavě mi utkvěla tak jedna zmínka a to až dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Jay Swingler neskutečnej sympaták ( i na YT)

Reagovat
Taiger

Šílenec, co si strčí hlavu do mikrovlnky. Ale fight hodně mega, na to, že to jsou amatéři, mega.

Reagovat
Gunner14

Stojí za to zkouknout ty fighty před RackaRacka protI Scarcovi?( taky mega respekt pro Scarce ) Zapl jsem to až před tím zápasem

Reagovat
Taiger

První asi ne, další Momo x RossiHD bylo spíš vtipný, Momo showman. Ty další určitě (FaZe Sensei x Overflow, JMX x Coach), hodně kvalitní fighty.

Reagovat
Gunner14

Tak Deji podle očekávání, tak snad ted KSI vyhraje.

Reagovat
Taiger

Jsem celou dobu doufal, na to, jak ho lidi odepisovali, tak statečně se tam držel, škoda. KSI to snad dá, jestli Jake měl problémy s Dejim, Logan bude mít ještě větší S JJem.

Reagovat
Gunner14

Jsem zvědavej s čím přijdou při nástupu Jake měl docela povedenej

Reagovat
Taiger

Šíleně vypadal, fakt z toho šel strach.

Reagovat
Gunner14

Hmm remíza ani náhodou. Takhle to vypadá až moc podezřele že to nastavili tak aby byl rematch...

Reagovat
Taiger

Majority draw, to je dementní. Však ho úplně zválcoval ke konci. 3 kola vyhrál KSI jednoznačně, první 2 Logan a jedno remízka.

Reagovat
Gunner14

Když to není profesionální tak by měli dávat lichá čísla aby to mělo vítěze... Měli dát 7 kol a čau.

Reagovat
Taiger

První dvě kola Logan vyhrál, ale JJ pak šel zpátky, podle mě i kdyby těch kol bylo 8, tak on ho sejme. Poslední kolo už ho měl, stačilo půl minuty.

Reagovat
Gunner14

Souhlasím že to bylo Logan 1,2 a KSI 3,5,6. Ale 4 vyhrál spíš Logan a hádám že tak to hodnotili i ti dva rozhodčí a ten třetí dal 4 KSI. Prostě měli mít llichý počet kol

Reagovat
Gunner14

Ale kromě toho bittersweet konce jsem si to užil Zápasy Swinglera a Dejiho byly dost zábavný.

Reagovat
Taiger

Zčekni určitě Faze Senseie, to byl asi nejlepší výkon z jedný strany. Famózní, za mě spokojenost, až na to rozhodnutí no.

Reagovat
Nihilister

Na takovýhle kokotiny jsem už asi moc starej.

Reagovat
Snatus

Reagovat
redyyz

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Taiger

https://www.twitch.tv/sponjslice

Tady for free. Co-event je teď na řadě, main event v 10.

Reagovat
smazaný uživatel

jak vlastne funguje ten twitch?? tam jsou pouze livestreamy nebo i normalne nahrana videa jak na youtubu atd?

Reagovat
Taiger

Z valný části to je livestreaming, to je hlavní. Pak se ty livestreamy ukládají na kanál danýho streamera (pokud on sám chce), aby sis to mohl zčeknout, kdybys to nestihl.

Reagovat
smazaný uživatel

takze ta databaze a rozmanitost je vyrazne nizsi co? ja jen, ze jsem cetl, ze chcou pretahnout nejake youtubery a konurovat jim..

jinak jsem to ted sledoval a 10lete rapujici holky to opravdu navodi atomsferu boje

Reagovat
smazaný uživatel

twitch je z 90% o gamingu, takže jsou tam především hry, nebo ted nastartovali sekci IRL, která je o tom streamovat svůj každodenní život, takže tam vidíš třeba lidi cestovat apod.

Myslím že není možné najít nic s tak rozmanitým obsahem jako youtube, protože tam najdeš úplně vše.

Tohle snažení twitche napodobit youtube podle plyne hlavně z toho, že youtube se snažil dostat komunitu z twitche na youtube a investoval do toho velké peníze, tak se snaží twitch vrátit úder

Reagovat
Snatus

Tak jsem se podíval na ten "box" a jsem šokovaný tou kvalitou. Nic lepšího jsem neviděl. Měl jsi pravdu, je to fakt "velký"

Reagovat
Gunner14

A on to někdo promotuje jako profesionální box či co? Jde hlavně o zábavu a i tak jsem si jistej že by tě všichni co tam byli sundali Májí miliony fanoušků a biliony zhlédnutí, proč toho nevyužít pro něco dobrého? 95% lidí co se na to dívá v životě neviděli víc než 1-2 zápasy boxu a jsem si jistej že to inspiruje v klidu pár tisíc děcek aby se dali do boxu.

Reagovat
Snatus

Co je na tom, že by mě sundali? Nikdy bych se s nimi nepral, to mají zapotřebí jenom jednodušší jedinci. A pro co dobrého to využili? Namastili si kapsu, ten bílej (Logan nebo Jake, nevím jak se jmenuje) hnedka oznámil nový merch, aby na tom vydělal víc. Opravdu to dělají pro světový mír.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo normální sleduje takové pičoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

ako milé od chlapcov ale úprimne :D wtf :D ten černoch tvrdí že chce ísť do pro po tomto :D toto je vrchol našej doby, rádoby umelci idú športovať. hanba športu a všetkým ktorí sa na tomto podielali.

Reagovat
Taiger

Jestli to chceš rozumně prodiskutovat, tak můžem, ale on může bejt pro boxer, to, že je pro boxer neznamená, že bude Anthony Joshua nebo Fury. Pro boxery jsou i řidiči náklaďáků, co večer boxujou, jde o tu licenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tak jestli tohle nebylo nahraný, tak nevím už...

Reagovat
Taiger

Hype kvůli fightu v USA nejspíš no.

Reagovat
smazaný uživatel

jako sorry, ale LP nepřededl kromě 4. kola nic. Ty první dvě byly totálně o ničem, o jedný ráně možná. Ale vidět ho, jak dostává do ksichtu je tak nějak uspokující, tak klidně ať to daj ještě párkrát.

Reagovat
Taiger

Bejt tam JJ o 30s víc s ním, tak ho smete, už to nedával, prostě měli udělat lichý počet kol, ať je to rozsekne, i kdyby to nebylo nahraný (což je), tak kdyby to udělali na lichej počet a byl by vítěz, tak by se ta "odveta" mohla uskutečnit tak či tak, remíza je až moc na oko.

Reagovat
Mastný Chobot

Výkon mal ďaleko od kvalitného, ale hlavná je výhra, snáď nás to nakopne trochu

Reagovat
Lacko_Boh

Kvalitny kontent, diky za koment.

Reagovat
mimi_united

Ramsey preč z arsenalu?

U nás by bol fantastický

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
masly008

něco jako alexis?

Reagovat
Tuard.MUTD

Jen to ne.

Reagovat
tunkic

vy a fantasticky vazne nejde dohromady!!

Reagovat
Zaschrona

Naprosto zbytecne zahozene body. Muz zapasu jednoznacne rozhodci. Cervena pro Richarlisona vtipna, nedava jasne zlute karty, zrejme nam uprel penaltu a umoznil Bournemouthu strilet z celkem nebezpecne pozice, kdyz tam lezi hrac po totalnim KO ve vapne a vedle nej se tezce sbira jeho spoluhrac. Priserny sudi.

Ale muzeme si za tu ztratu bodu sami. Zonove braneni standardek strasne, v obrane velke mezery dost resultujici z hodne vytazene obrany. A zaloha ztracela prilis mnoho balonu, Davies byl naprosto strasny. A pak klasicke sesypani, kdyz vedeme 2:0 a nakonec strachovani vubec o bod. Bainese by mel priste na hristi nahradit Digne. A Silva taky mohl stridat driv. Skoda, mohli jsme uplne bez problemu ted mit 9 bodu, jen 5 je docela malo. Na druhou stranu bych to urcite pred sezonou bral.

Kazdopadne nejdulezitejsi je, aby byl Keane brzo v poradku. Vubec to nebyl hezky obrazek.

Reagovat
C-M@ster

Ta červená fakt směšná... teď jsem to viděl... s takovou ať jdou do prdele, kór jestli za to dostane nějakej trest navíc

https://streamja.com/wpQq

Reagovat
Gunner14

Emery on reports that he had a fight with Ozil: "Why is this information? It isn't true. I don't know who started this. He was sick yesterday and we decided for him not to play today."

Reagovat
Lacko_Boh

Ked je Mesutko konecne "sick" tak ho neda ani na lavicku. Moc tie Emeryho nominacie nechapem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Busby babes

have fun, my to mame kazdej tyden.

Reagovat
smazaný uživatel

co peta cechu, dobrej vykon dnes?

Reagovat
Lacko_Boh

Gol mohol chytit :/

Reagovat
Counter

Nic moc. I když pominu inkasovaný gól, tak mu jedna obyč střela Andersona vyletěla z náruče přímo před bránu, naštěstí k našemu obránci.

Reagovat
masly008

a chytl jednu mega tutuli,chápu že jsi to nezmínil,protože ji chytá každý zápas a už to bereme jako samozřejmost.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
PhilipS

gól se možná chytit dal. Jinak konečně dobře rozehrával a párkrát byl tam, kde měl bejt

Reagovat
Lacko_Boh

"konečně dobře rozehrával". Sunka nevie pressovat ako City. Inak proti Chelsea sa mi jeho rohohravka lubila/nemal som s nou problem.

Reagovat
Acquanni

Taky jsem si hned říkal, že to mohl mít, ale střela byla utažená a šla pod obráncem, to se chytá těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

ten gol bych mu nevycital a chytil tam tutovku snodgrasse

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak tohle nám málem prohrál sám Klopp, tenhle trenér vůbec ale vůbec neumí střídat

Reagovat
danielfc

myslím, že Kariusa vystriedal skvele

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale že mu to dalo práce

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo dobré střídání i načasování a Matip do vzdušných soubojů na konci místo TAA taky supr ale Brighton hrál docela pěkně, lépe než jsem čekal.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jané měl jít dolů kolem 60. za Shaqiriho. Henderson by byl normálně špatný střídání, dnes ale zaválel. Mario jestli je dobrej do vzduchu, tak no tam poslat dřív než v 90. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne od 80 min ako zapli to ma prekvapilo, neviem co ich tam tak nakoplo

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson ale Brighton od 80min sa pekne rozjel

Reagovat
Malresi

Čakal som viac gólov a pohodovejší zápas, ale hlavné sú 3 body. Tazko vybrat MOTM, asi Alisson za to, ze chytil cisty gol tesne pred koncom. Utocna trojka si vybrala slabsi den, tak snad to bude proti Leicesteru už o inom.

Reagovat
smazaný uživatel

Očividne ešte nie sú úplne v top forme po tej krátkej prestávke. Bobby už dnes oveľa lepšie ako proti CP, Mané naopak dnes nič moc. Ale obrana funguje ok, to je hlavné - Alisson v podstate len s jedným ťažkým zákrokom (ale zachránil ním 3 body).

Reagovat
Malresi

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdyby obrana fungovala tak se k tý hlavičce a Turovce na začátku poločasu nedostali. Nevím, kde berete, že to funguje. Už proti CP jsme málem ztratili taky

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi poslední dobou strašně negativní, nechápu... to. že se soupeř dostane jednou za zápas do tutovky neznamená, že obrana nefunguje..

Reagovat
Kixi Syhimour

Já jsem negativní vždycky

Reagovat
Kixi Syhimour

+ . Však m tu někdo nazval nejpesimističtější fandou LFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Ohledně fotbalu abychom si rozuměli

Reagovat
smazaný uživatel

pohoda

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale spíš mi to nesedí. Jako sorry, ale klidně jsme mohli ty body poztrácel nebýt Alissona. Ten člověk nám zachránil 4 body. Jsou tam mezery

Reagovat
smazaný uživatel

nemôžeš čakať, že za celý zápas nebudú mať žiadnu šancu, to proste vo futbale nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Chápu, ale tak máme dát alespoň ten 2. gól, když se dostávání do těch tutovek. Proto se mi to nezdá jako dobré výkony, však jsme mohli být o 4 body chudší

Reagovat
Giwdul

Podívej se na to tak - nebýt tam Alisson, ztratili jsme dva body. Byl koupen drahý a kvalitní brankář právě z důvodu, aby hasil podobné situace, ke kterým zkrátka nevyhnutelně dochází v každém týmu. Ta obrana je daleko lepší, než se dalo papírově předpokládat. Nebo ty bys čekal, že po třech kolech budeme jediným týmem, který nedostal gól?

Reagovat
Kixi Syhimour

Souhlas. Ale leč ta obrana funguje nad očekávání dobře, tak to na titul stačit nebude. Alisson nemůže hasit donekonečna, pořád tam vidím mezery, jestli chceme titul tak musíme být v té obraně lepší.

Reagovat
Giwdul

To máš pravdu. Na titul to letos také nevidím. Pokud by se podrželo udržet útočné trio a koupil se další kvalitní (klidně drahý) obránce, viděl bych to nadějně spíš až tu příští sezónu. Man City jsou bohužel stále úplně jinde. Zraní se jim Bruyne a oni mají snad dvě obdobně kvalitní alternativy. To je zkrátka neuvěřitelná mašina. I Tottenham má momentálně kvalitnější tým a hlavně obranu - ale u nich zase můžou hrát roli vedlejší faktory, jako aklimatizace na novém stadionu, to si nemusí sednout hned.

Reagovat
Benzema

S tým Tottenhamom to zas nepreháňaj

Reagovat
smazaný uživatel

nechapes, ze on to pise tak schvalne .. kedysi moc veril a nevychadzalo tak teraz skusa neverit vobec a dufa, ze to vyjde

Reagovat
vinetou

tlv my jsme jako jedinej tým lize nedostali zatím gól a ty tu budeš tvrdit že obrana nefunguje , tak to už je fakt moc

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, hej, ale nelze ji takhle vychvalovat. Hej, je vcelku dobrá, ale pořád tam jsou mezery

Reagovat
fenixLFC

jasne ze to mzoe byt lepsie, ale to je rovnake ako tvrdit ze utok je na hovno lebo neda z kazdej strely gol...ti superi tiez vedia hrat futbal

Reagovat
Kixi Syhimour

To si nemyslím. Já se jen divím, jak moc se ta obrana vychvaluje, tutovek nebylo málo na straně soupeřů, ve světle toho, že chceme titul, to je prostě málo

Reagovat
fenixLFC

od toho je tam aj ten brankar, aby tim podrzal, co sa mu darilo. tutovky maju timy aj proti city realu barcelone bayernu, proti komukolvek...majster nie je ten ktory nedovoli superovi nikdy ziadnu sancu a sam premeni kazdu strelu, to je nerealne...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano, proto se to musí kompenzovat v útoku, což se dnes ani minulé nepovedlo, to je důležité zmínit.

Reagovat
vinetou

Liverpool have kept 7 consecutive home PL clean sheets for the 1st time since February 2007 (9) under Rafa Benitez

Však ano, já taky netvrdím že je bezchybná, ale v současný době máme zkrátka jednu z nejlepších obran v lize a mimochodem i ta nejlepší obrana na světě je k ničemu bez kvalitního golmana a Alisson to dokazuje, takže říkat že nás "jen" zachránil Alisson je taky trochu mimo

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson je součástí obrany, ale tyhle zákroky nemůže dělat pořád, to chci zmínit. Jde o to že nás zachránil Alisson, ale příště nás nezachrání a gól nám stačit nebude.

Reagovat
R22

a taky máme nejnižší xGA, si myslí, že se dá fotbal hrát tak, že si celou sezonu žádnej soupeř ani nevystřelí na bránu, některý fans prostě mají potřebu si prostě vždycky najdou něco

Reagovat
Kixi Syhimour

xGA je neskutečná kravina.

To nemyslím, ale hej, většina chce titul, tak ok. Já tvrdím, že v současném stavu no nelze s tímto vyhrát. Chyby jsou v obraně asi všude, teďka nás zachrání brankář, příště pro změnu ne, pointa je, že se to má kompenzovat v útoku, což se už 2x nepovedlo. Dostali bychom góly na CP a už ztrácíme, bum. Kritizuji, protože chci udržet fandy na zemi, protože každý chce titul a vidí já až moc růžově

Reagovat
Rssa

Jako bys fandil LFC prvni rok.

Fanda LFC je az do finalnich boju o titul obezretny, nevericny. Neznam jedineho fandu LFC, ktery ted vidi vse ruzove.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale bylo tu dost případů, kdy se prohlašovalo, že se jde na titul. Nevidím nic špatného na tom mít nějakého pesimistu táboře.

Reagovat
Sm0ker

To prohlašovali akorát mufani a owny

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím spíš v minulosti

Reagovat
fenixLFC

tak to uz vobec

Reagovat
Kixi Syhimour

Jde oto co si lze představit pod pojmem minulost

Reagovat
fenixLFC

je to nejakych minimalne 5 rokov co to od fans live nevidim, obdobie predtym tazko povedat. aj ked sme hrali pod rodgersom o titul tak mnohi dufali az v poslednych kolach po porazke city. a brat obdobie nejakych 10 rokov dozadu je fakt irelevantne

Reagovat
Kixi Syhimour

To už pak záleží na úhlu pohledu, jâ si prostě myslím, že je nutno podotknout, že bychom neměli tak snít a nevidím nic špatného na tom být ve fotbale pesimistou, tím větší je překvapení z případného úspěchu, ne?

Reagovat
fenixLFC

to suhlas. tiez nehovorim ze ideme na titul, chcem si uzit dalsiu dobru sezonu. ale plakat kvoli tomu ze sme vo vyhranom zapase dovolili superovi jednu sancu a kvoli tomu ten tim nemoze mat na ziaden uspech je prehnane

Reagovat
Kixi Syhimour

Nepláču, k tomu není důvod. Jo ten tým si zaslouží pochvalu, ale jestli se chce titul, tak to chce zlepšit

Reagovat
Sm0ker

Tak to maximálně vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

vrabejka

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale jinak souhlas

Reagovat
Rssa

Ze se jde na titul a videt neco ruzove jsou dve odlisne veci.

Ten tym je kvalitni, posily padnouci a vicemene utocna trojka na vrcholu výkonnosti. Na titul jednoznacne ma a taky po nem pujde. Ale myslim ze moc dobre si jak Klopp tak i fanousci uvedomuji, ze tu jsou i slabiny v podobe zavislosti na VVD, Salahovi, mensi sirce kadru apod.

Slavne "this year is ours" tu vidim napsane jen od ownyho, kiwwiho nebo Swarleyho, coz by ti melo uz samo o sobe jasne, ze to nejde brat vazne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě jednou to cítím spíš na starší data.

Reagovat
fenixLFC

to ze to na titul nebude je ejdna vec ale tvrdit to na zakalde toho ze supera za zapas pustime raz do sance je nonsens

Reagovat
Kixi Syhimour

Možná, že ano, ale že kvůli tomu přijdeme o body?

Reagovat
fenixLFC

tak sa pride o body. aj vlanajsie city stratilo pocas sezony body. nevyhras sezonu bez straty bodu to sa neda. na druhu stranu aj superi nas pustaju do sanci, ked sa stratia body tak aj kvoli tomu ze to utok nepremeni

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsem psal, že i kvůli útoku, to jsem někde zmínil. Ale City loni ztratili pouhých 14 bodů, takže mi taky nesmíme tolik ztrácet

Reagovat
R22

napsat, že xGA je neskutečná kravina a neříct už proč?

"Chyby jsou v obraně asi všude" - ok pro mě konec diskuze, protože jestli si tohle myslíš, tak to je ztráta času

Reagovat
Kixi Syhimour

Na základě ničeho se nedá předpovídat tahle statistika.

Co je na tom tvrzení zlého?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to potom obrana nefunguje nikomu ked je to o tom, ze sa pusti super k nejakej sanci aj ked len k jednej

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm.

Nikdo nemá bezchybnou obranu, ale uvažujme třeba o City. Ti taky dělají chyby, ale kompenzují to tím, že dávání víc než jeden gól. Ty naše zápasy mohly skončit remízamy kvůli našemu útoku spíš. Jo chyby v obraně jsou asi všude, ale to se musí kompenzovat v útoku.

Reagovat
fenixLFC

coze? mame jeden z najlepsich utokov na svete a povies ze kvoli nemu mozme stracat body

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, dneska hrál fakt skvěle. Tvůj argument nedává logiku. Real ztratil kvůli Ronaldovi hodně bodů to je to jeden z nejlepších hráčů planety. Dneska se mělo vyhrát tak 3:0, kdyby vyrovnali je to chyba i úroků, protože měl ty šance proměňovat

Reagovat
fenixLFC

nehral dobre ale aj tak si ulohu splnil. dal gol. obrana si splnila ulohu, brankar tiez. body sa nestratili. vraviet keby keby. hlupost. boli sme lepsi, mali sme viacej sanci, superovi sme dovolili iba jednu a aj tu sme vyriesili

Reagovat
Kixi Syhimour

Vyřešili jsme ji, to je fakt, ale příště ji třeba nevyřešíme a jsme v hâji

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou blaboly.

Reagovat
tomasinho

Že na něho ještě reagujete, naprostý blb, vůbec tom nerozumí, furt jen kritizuje, před každým zápasem píše, že ztratíme.

Reagovat
Kixi Syhimour

Soudit člověka podle internetové diskuse je nesmysl. Nevidím nic špatného na tvrzení, že dneska ztratíme, 2x mi to skoro vyšlo. Každý má jiný pohled na věc

Reagovat
Kixi Syhimour

Mohli jsme dneska ty body ztratit. Jestliže hrajeme na 1:0, tak ta obrana prostě musí zahrát co možná nejlépe, což se dneska nepotvrdilo, soupeř měl 2 dobré šance. Útok hrál dneska špatně, to je pravda, jeden gól je málo, jestli chceme nejvyšší příčku tak bychom měli těch gólů dávat více. Nemůžeme hrát na 1:0, to nám nikdy moc nešlo, musíme prostě těch gólů dávat víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosímtě, už stop.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kvalitní argument

Reagovat
fenixLFC

https://www.clippituser.tv/c/bnazad

z alissona fakt potratim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

podruhý z toho byl málem gól

Reagovat
Whitemedia

však on se na podobných pičovinkách jednou dojebe..

Reagovat
fenixLFC

mne to je uplne jasne

Reagovat
Giwdul

To je podobné jako svého času u Neuera. Z dlouhodobého hlediska si ale myslím, že podobně odvážná hra brankáře týmu prospívá i za cenu té občasné chyby, ve kterou taková hra vyústí.

Reagovat
vilp

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
cristiano.K.

záleží na situaci, tohle je prostě zbytečný

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
teenz

To jako chtel ukazat, ze kdyz to zvladne Ter Stegen tak i on?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
teenz

To nebylo nic proti, mam rad takovy situace.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jen nechápu, proč zmiňuješ zrovna teď Stegen, když už tak Neuer, ne?

Reagovat
vilp

https://youtu.be/gonFJShAX0M

Týden zpět. Jinak skvěle využitý facepalm, jen tak dál.

Reagovat
technecium

Reagovat
teenz

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobře, ale když v tomhle je Neuer známější a lepší, přijde mi vhodnější zmínit jeho

Reagovat
Kixi Syhimour

A první příspěvek, alespoň mně, vyzněl jako, co je na tom Ter Stegen je lepší

Reagovat
technecium

Ještě, že jsem si to od tebe přečetl, jinak bych to sem už pálil taky

Reagovat
Cobra

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

Hehe, však to je super

Reagovat
Sm0ker

Moc nechápu to stavění Salaha na hrot, ale jak tam přišel Studge, tak se dostal zase na svojí pozici a měl dost šancí, btw: přijde to jenom mě, nebo je Salah o trochu pomalejší?

Reagovat
SCELO

tak to je skor ligou neni pomalsi...

Reagovat
vladis271

Mna to nebaví Ja chcem góly ako v minulej sezóne. Klopp out.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Zdieľam tvoj názor :D 4:3 je lepšie ako 1:0 :D

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SCELO

jebat nato ze bavi nebavi, ale toto nebude fungovat proti top6

Reagovat
Giwdul

Já bych to nedémonizoval. Po prvním poločase mohlo být 3:0 a nad herními nedostatky by se nikdo nepozastavoval. Útočné trio samozřejmě zatím nepředvádí, co se čeká. Hodně to kazí Mané a ani Salah se mi zatím moc nelíbí. Vůbec bych se nebál proti Leicesteru Maného posadit a zkusit to třeba se Shaquirim. Naopak záloha skvělá. V podstatě nikdo mě nezklamal. Milner výborný, stejně tak Keita, Wijnaldum si odehrál své a dokonce tam měl i jeden záblesk geniality. Henderson dnes také hodně dobrý. Obrana hraje zatím nad očekávání a bez chyb. Robertson, zdá se, dokonale navázal na výborné výkony z loňské sezóny. Alisson vypadá, že konečně bude představovat pro Liverpool brankářskou jistotu. Co mě velmi zklamalo, byla střídání. Shaquiri měl jít místo Maného už tak v šedesáté minutě, nakonec se nedostal na plac vůbec - nechápu. Proti Leicesteru bych uvítal změny v sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

úplný souhlas

Reagovat
Kixi Syhimour

Říkám, že neumí střídat.

Ale obrana má své mezery

Reagovat
Giwdul

Mezery určitě má, nějaký obránce se měl rozhodně ještě koupit. Zraní se Van Dijk a jsme v... Nicméně je to obrovský posun oproti minulé sezóně. Důležité je, že zatím nechybuje, což nám loni prohrávalo body. Největší slabinu obrany vidím momentálně v Trentovi. Jeho výkony jsou hodně proměnlivé. V jednom zápase hraje výborně, v druhém zkazí, na co sáhne. Naopak stoperská dvojice se mi zatím hodně líbí. Gomeze bych klidně nechal v základu i po uzdravení Lovrena.

Reagovat
Kixi Syhimour

Souhlas. Stopera by to chtělo, Trenta nemám moc v oblibě. Gomez zatím nečekaně dobrej, ale hlavní je ten posun oproti minulé sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Trent má 3 žlutý ze 3 zápasů, tímhle tempem si jeho backup zahraje víc než dost.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Rssa

Jeho backup je Clyne, což je slabota, a Gomez, který je ted na stoperu. Trent půjde hned zpátky do základu.

Reagovat
cristiano.K.

Clyne je úplně v pohodě náhrada

Reagovat
salami

Trentovi ještě nebylo 20 a v PL toho ještě nemá tolik odehráno, je logický, že má výkyvy, potřebuje se vyhrát a získat zkušenosti, pak bude určitě konzistentnější

Reagovat
Kixi Syhimour

Henderson dneska perfektní

Reagovat
SCELO

aj mne sa lubil

Reagovat
smazaný uživatel

Karius ofiko v Turecku... no, upřímně trochu rozporuplné pocity, u nás byl prostě už hotovej a změna klubu byla asi nejlepší řešení pro obě strany, ale stejně si myslím, že má na víc, než Besiktas

Reagovat
Giwdul

Reagovat
Giwdul

To měla být reakce na Kixi Syhimoura a jeho zhodnocení Hendersona.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska dobrej, dost mě překvapil, nesnáším ho

Reagovat
Kixi Syhimour

+

Reagovat
Giwdul

Mám k němu podobný vztah :) Docela se mi líbí v nároďáku, resp. nevadí mi tam. Ale jak si v Live snaží hrát na nového Gerrarda, to je na zabití :D

Reagovat
smazaný uživatel

Já hlavně nechápu proč je kapitán on a ne Milner.

Reagovat
fff

Kapitan by mal byt podla mna urcite VVD.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo. Mně v hlavě utkvělo, jak Milner předával pásku Hendersonovi, když šel na hřiště, což mi fakt přišlo minimálně úsměvný. Zas ale jestli neremcá, že sedí, tak je skvělý mít takový backup na CM.

Reagovat
Busby babes

moc kratce v klubu. Ale jinak asi jo.

Reagovat
Giwdul

Přesně tak. Jeho kapitánství jsem nikdy moc nepochopil. Momentálně by to měl být Milner a časem jednoznačně Van Dijk.

Reagovat
Kixi Syhimour

Bych blil, jako člověk co má být kapitán po Gerrardovi a zrovna to je Henderson.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale tak to je subjektivní

Reagovat
Rssa

Ale prd. Henderson je jako clovek co?? Boha vzdyt to neni Costa nebo Rooney nebo jiny srac.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobře, ale nemůžeš se divit, že se někomu nelíbí, však to je subjektivní

Reagovat
Rssa

Nelibit se ti muze, ale zvracet z nej nemas nejmensi duvod.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pro mě tam ty důvody jsou, prostě mi je nesympatický. Už potřetí zmiñuji, že to je subjektivní, takže tohle je prostě mé stanovisko

Reagovat
Rssa

Subjektivne zvracis ze slusneho hrace a kvalitniho kapitana. OK.

Reagovat
Kixi Syhimour

Slušný hráč to fakt není a kvalitní kapitán už vůbec. To jest můj názor, vidíš každý máme jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson je suprový hrár na pomezí lávky... vždy ti odehraje na 100 % a fakt neremcá, spolehlivě zaskočí a nechá odpočinout opory.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nezastávám tohle stanovisko, ale tvůj názor toleruji

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rssa

Je v týmu déle, pro výhru udělá vše, neremca, v kabině oblíbený a určitě ma větší vůdčí schopnosti nez Milner.

Ja ho mam rad, nikdy nezklame, svoje si odkope.

Nechápu, čím dal někomu důvod ho nesnaset když je to naprosto nekonfliktní typ

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, pořád si třeba stěžuje u rozhodčích

Reagovat
Rssa

Coz jako kapitan asi citi, ze ma delat. Toto je uplne od veci.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale není kapitán Anglie a taky si stěžuje, není to od věci

Reagovat
Rssa

Henderson byl kapitanem Anglie.

Stezuje si kazdy. KAZDY v soucasnem fotbale.

Nenadava rozhodcimu apod.

Ty si jen snazis najit nejaky duvod.

Reagovat
Kixi Syhimour

Chceš důvody?

1) u rozhodčích si stěžuje nejvýrazněji že všech - a to není kapitánem Anglie

2) je to první kapitán od dob Gerrardovi, čekal bych něco víc

3) je to z větší části jen průměrného fotbalista

4) symbolizuje mi éru za Rodgerse, kdy u nás hráli jen nějací mašťáci

5) hrne se k penaltám, leč je sám moc neumí a jsou tam lepší

6) tento průměrný hráč dělá kapitána jednomu z nejslavnějších ang. klubů historie

....

Reagovat
Rssa

Zastupne duvody, ktere ti proste neakceptuju.

1) Nejvyrazneji si nestezuje...to uz v konkurenci Alliho, Walkera apod proste mozne neni

2) Kapitana nedela vzdy jen nejlepsi hrac, ale ten, ktery na to ma nejlepsi vlohy/dispozice/zasluhy v soucasnem kadru.

3) No a?

4) Suarez? Coutinho? Hmmm

5) Nehrne

6) A? V MU kapitanuje Valencia!!, Arsenal vede Koscielny, Chelsea Cahill...

Nevidim relevantni duvody nez je osobni zaujatost. Od te bys mel ale odhlednout a subjektivne se snazit pochopit proc ho Klopp udelal kapitanem. Nejdele slouzici hrac LFC, povaha, urcita autorita, bezproblemovost, tymovost na prvnim miste.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kapitánem by neměl být průměrný hráč, můj názor

Coutinho ani Suarez už v týmu nejsou a narozdíl od Hendersona to nejsou špatní hráči

Hrne, třeba na MS šel kopat a nedal, nedávno chtěl jít taky, ale myslím, že jo nepustili. A taky měl kopat Balotelli, když je v tom lepší.

Neříkám, že to jsou dobří kapitáni

Hele celý tohle je nesmysl, to je jako se hádat, která holka je lepší, je to bizarní, každý máme jiný názor

Reagovat
Rssa

Jiny nazor je v pohode, ale tady mi to nedalo, kdyz tvuj nazor si obhajoval blbostma :)

Balotelli? Vzdyt uz u nas nekolik let nehraje. Psal si, ze za Rodgerse hrali smatlaci - no nehrali.

Na penaltu na WC v penaltovem rozstrelu chodi 5 hracu, ktere vybira trener. Jakepak hrnuti na penaltu?

V klubu penalty kope Milner, pripadne Mane a Salah. Henderson se na ne nehrne.

Chapu...nemas ho rad. Ale kvuli tomu nemusis z nej blit a tvrdit, ze je to prumer. To proste neni.

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím to slavnou scénu v Evropské lize, kde chtěl jít kopat Henderson, leč tam byl penaltový expert Balotelli. Podle mě ten Rodgersův kádr stál za starou baćkoru.

Budiž vybírá ji trenér, ale i přesto si myslím, že se k ní hrnul.

Dřív se na ně hrnul a to tam byli lepší.

Já jo fakt nemám rád.

Reagovat
Busby babes

Valencia je v klubu 9 let. Tim to je. Druha vec je, ze Zoze toho kapitana uplne neresi no. Tony by jim byt nemel. Sotva mluvi anglicky, spis introvert...

Reagovat
Rssa

To neni nic proti Valenciovi, jen jako ukazka pro Kixiho

Reagovat
Busby babes

v poho, ja to tak ani nebral, spis jsem chtel rict, ze z nej bych zrovna priklad nedelal. Je to dost atypicka situace a kapitanem by spis byt nemel nez mel. on ani treba Carrick v lonske sezone nebyl imho dobrou volbou pro kapitana.

Reagovat
fenixLFC

1, aj keby si najvyraznejsie stazoval, tak lepsie ako kapitan nez bez pasky kedze bez by mu mohli davat karty

2, to ze je prvy od gerrarda nie je argument. pripadne sa na to da pozerat tak, ze vedla neho vyrastol a videl co to obnasa. nehovoriac o tom, ze bol kapitanom aj predtym

3, tiez nepodstatne, kapitanom nemusi byt najvacsia hviezda, ale ten kto ma na to povahu. nech sa najvacsie hviezdy sustredia na futbal a kapitan nech bojuje na nich a za tim, aj u rozhodcu

4, ta era rodgersa kedy sme mali skoro titul a ktora je z nejakeho dodovu kvoli koncu demonizovana? potom by si nemal mat rad ani dalsich hracov pretoze era beniteza ktory si tahal tiez kopacov

5, to neurcuje on, ale manazer. nehovoriac o tom ze ich furt kope napriklad milner

6, vid trojku

Reagovat
Kixi Syhimour

Bod 2 je pro mě argument, jelikož se mi to rpostê nelíbí, hej můj subjektivní pocit.

Ale taky nechci aby jím byl průměrný hrâč.

Nechceš doufám srovnávat Beníteze a Rodgerse. Ty Rodgersův nákupy byly naprosto katastrofální (Balotelli, Marković, Lambert, Adam....)

Jako kapitán má bohužel právo do toho mluvit.

Nechci aby byl kapitánem LFC průměrný hráč.

Já nevím co máte za problém. Tohle jsou mé osobní pocity a ty mi i tak nevyvrátíte, já to prostě mâm vzhledem k němu takhle a hotovo.

Reagovat
fenixLFC

radsej nech je kapitanom rpiemerny hrac ktory sa na to hodi a za tim sa pobije ako megastar ktorej je zvysok ukradnuty

benitez nemal katastrofalne nakupy? mal a ovela viac. jediny rozdiel je v tom ze s benitezom sa vyhrala LM. rodgers bol jeden zapas, respektive jednu chybu od uspechu, ktory to mohol niekolkokrat prekonat.

tak ked vies ze ti ich nevyvratime a su len tvoje tak anco to tu pises? je to diskusia. ked mam na neico iny nazor tak ho predstavim. lenze tu je problem to ze je to pocit, nie je to zalozene na ziadnom fakte a to je to blbe...

Reagovat
Kixi Syhimour

Já to mám založených na faktech, které jsem předložil. S tím, že to je diskuse souhlas. Benítez ale tu LM vyhrál to je podstatné a málem i ten titul. Kdežto Rodgers měl jednu dobrou sezónu.

Já neříkám nikde, ať je kapitánem metastáz, ale Milner to je v pohodě hráč.

Nemyslím si, že by ten titul překonal LM, kdy jsme otočili ztracené utkání

Reagovat
fenixLFC

to ze je benitez uspesnejsi mu nikto neberie, ale robit z rodgersa nejakeho zobraka je mimo.

hendo alebo milner, obaja su to priemerni hraci, ale bojovnici. ked ti vadi ze je kapitanom priemerak tak by ti mal vadit aj milner

a to sa mylis, titul z ligy by pre vsetkych fanusikov prekonal vyhru LM. pre fans live nie je ziadna trofej cennejsia ako liga

Reagovat
Kixi Syhimour

Milner není průměrný hráč, bez něho bychom byli zatím docela nahraní. A co udělal Rodgers kromě tý jediný sezóny?

Před rokem 2005 pro nás byla víc LM, protože ligu jsme vyhráli později než LM. Ta byla naposledy v roce 1984, to čekání na LM by bylo teď delší než na titul o to jde. Takhle to vidím já.

Reagovat
Rssa

Promin, ale zadna fakta jsi nepredlozil, jen svoje subjektivni pocity.

Reagovat
blade115

Reagovat
Kixi Syhimour

Některé z nich lze považovat za fakta

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale, souhlas většina jsou jen pocity, sorry, uznávám, má chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ako posledný na Anfielde v PL skóroval Antonio. Odvtedy už ubehlo viac než 7 zápasov a Liverpool zatiaľ strelil 22 gólov.

Reagovat
lajka30

Jak je to s tím Buvačem?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, ticho je okolo toho

Reagovat
tomasinho

Dneska to bylo hodně špatné, hlavně druhý poločas, ale celkově mizerná exekuce při těch útočných akcích. Mane byl totálně mimo, ten jen během první půle zazdil tak 5 přihrávek úplně šíleným způsobem. Firmino se zvedá, Salah se trošku hledá, ale už to herně bylo lepší taky trochu. Proti prvním dvěma zápasů o parník horší Keita i Milner, což byl i důvod, proč to tak nešlo dneska. Odskakovalo to ale všem, spokojený rozhodně nejsem a Brighton tam měl tak dvě tři dobré šance. Hughton to nastavil fakt skvěle, prohráli jen díky hloupé individuální chybě.

Po příchodu se mi dneska líbil Henderson a Gini výše zase. Krajní beci fajn, Gomez zase docela v pohodě. VVD měl mít ten centr na konci, naštěstí Alisson parádně. Působí fakt hrozně klidně, tým má větší jistotu a mám i já jakožto fanoušek.

Vytknul bych to pozdní střídání. Na co máme Shaqiriho, když za 3 zápasy hrál kolik, 10 minut? Dneska se tam měl hodit klidně daleko dřív místo Maného třeba, ten byl tak na ránu dneska, že to víc ani nejde. Fakt nevím, proč mu nedá víc šancí. Chápu, že to bylo jen 1:0 a chtěl nechat hlavní útočné trio, ale když to neklape, tak to změním. Snad příště půjde výkon nahoru. A rozhodnutí Kloppa taky. Asi bych příště nechal odpočívat Milnera, nemusí hrát všechno. Hendo na DM, Gini výš a Fabinho na lavičku už aspoň.

Ale abych jen nekritizoval, 3 čisté konta, to je dobrá vizitka, i když jsme hráli 2x doma zápasy, které byly must-win prostě. Přesto to potěší. A 9 bodů taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum neúspěšná 1 ze 76 přihrávek. To je na středopolaře dost neskutečný výkon.

Reagovat
fenixLFC

unho ani nie...

Reagovat
smazaný uživatel

A to sa párkrát dostal z dosť ťažkej situácie, bol výborný včera.

Reagovat
cristiano.K.

tak on v podstatě netvoří, spíš posouvá

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
R22

Reagovat
Malresi

Reagovat
Whitemedia

Watford a začátky sezón.. neskutečný příběh

Reagovat
Mates_Matesović

A já tipoval Graciu jako prvního vyhozenýho

Reagovat
smazaný uživatel

vydra ani na lavicce

Reagovat
Whitemedia

Nejdebilnější zápas sezony za námi a ještě jsou z toho tři body..

Reagovat
Mates_Matesović

Newcastle působí bez Shelveyho jako banda průměrnejch kopáčů, hádám, že budou mít co dělat se záchranou.

Reagovat
Miguel19

Zasloužená výhra.

Penalta těžko říct. Možná si jí obhájí, ale já bych jí nepískal. Fouknout to proti nám, jsem nasranej. Na druhý straně neregulérní gól domácích.

Newcastle asi nejhorší výkon, co jsem letos v PL viděl. Strašně odpornej výkon.

Jak jsem psal v půlce. Proti takovým kopáčům to chce jiného záložníka než je Kovačič či Barkley. Nebo aby nehrál Kanté.

Druhý zápas, co vyhrál Hazard.

Reagovat
RKBoy

Druhý zápas, co vyhrál Hazard.* +Alonso

Reagovat
Whitemedia

vyhrál to Alonso

Reagovat
Svatej

Neskutecne bolestivy tri body jak pro oci, tak pro nohy hracu.

Hazard naprosto spickovej, toho proste ani fauly neotravi od toho, aby ty obrany vetral.

Newcastle si body nezaslouzil, vubec se mi to od nich nelibilo, hrali za hranou, evidentne nechteli ani ohrozit nasi branu, dokud nedostali gol, proste si to prijeli odklusat ve vzdalenosti 20 metru od brany. Jsem hrozne rad, ze to nevyslo a s trochou stesti to tak na nas nebude zkouset kazdej.

Do priste zaklad s Giroudem prosim. Ta hra je s nim o moc lepsi jak po zemi, tak po vzduchu. Verim, ze by i to presovani zvladnu, zas tak tezkopadnej zdaleka neni..

Reagovat
Miguel19

Podle mě bude Giroud od začátku tragickej. On je super žolík, ale na základ to není.

Reagovat
Svatej

Ani nemusi byt, vzdyt Morata je tragickej i jako zolik, i jako prvni hrot..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hokaido

Hazard je letos zatím úplně top. Nepamatuju, kdy jsem ho naposled viděl hrát v takový pohodě a s takovým entuziasmem. Dívá se na něj fakt strašně dobře.

Reagovat
vilp

Tak třeba dnes měl přes 130 kontaktů s balonem za zápas, pod Contem průměrně tak 70.

Reagovat
Miguel19

No snad brzy nabere kondici. Dneska ve druhé půli šlapal vodu.

A chtělo by, aby se mu brzy vrátila ta akcelerace. V první půli ji mnohdy neměl a bylo to vidět. Ale i tak všechny převyšoval o 2-3 třídy.

Reagovat
Liquid

Newcastle fakt tým, který by mimo jeho fans v PL snad nikomu nechyběl, Jedlin prase a dohnala ho karma, moc bych přál Newcastlu sestup, Chelsea super start a to i s nejhloupějším trenérem co kdy měla

Reagovat
Svatej

Tak ted vidim zakrok na Alonsa a jak tak koukam, tak Alonso tam dostal do nohy jeste prestim, nez obrance udelal skluz na mic...

Reagovat
RKBoy

však mu tam šiel jasne cez nohy, čo z toho ,že trafil loptu... jasná penalta.

Reagovat
fajdax

Reagovat
vilp

Reagovat
Svatej

Tak zrovna obecne jsem v tomhle trochu staromodni, se priznam.

Dokud nevidim ohrozeni zdravi hrace, tak je pro me skluz na mic cistej zakrok. Mozna proto tam hledam dalsi duvody navic, abych uklidnil svou dusicku.

Reagovat
Hokaido

Taky si myslím. Co na to zdejší nezaujatí fanoušci?

Reagovat
icemike

Mlčí, Newcastle nikoho nezajímá... Navíc se šetří na zítřejší velké pondělí

Reagovat
SpartaOvenka

Jasná.

Reagovat
RKBoy

to bol porod,ale vzhladom na ten náš nádherný rekord proti nim na ich ihrisku to prehliadnem a som štastný za 3 body...ono hrat sa inak proti takému betonu ani nedá, možno keby bol nejaký kreatívnejší záložník tak by to šlo lahšie, ale je to stále len ale.. s týmto čo hral dnes Newcastle by malo problém aj City.

Reagovat
vilp

Hlavně to chce větší podporu beků ve stylu Mendyho, který se to snaží rvát pořád do vápna. Tohle fakt vypadalo jako Barcelona pod Pepem, ze středu na kraj a odtam zase zpátky a tak pořád dokola.

Reagovat
Svatej

kazdopadne nemam strach, ze by se to nezlepsilo. Kadr furt neni kompletni a tym tohle hraje takhle prvne od dob Boase a z toho kadru uz tam pamatuju snad jen Cahilla a mozna Luize, nejsem si jistej..

Reagovat
Whitemedia

A opět musím zopakovat, jaký je Alonso král, bůh a kdoví co ještě.. myslel jsem si, že na tu čtyřčlennou obranu dojede, ale ani náhodou, Emerson si užije tribunu, nemá vůbec nárok na Alonsovo místo..

Reagovat
Svatej

To skore Cardiffu na 15. miste je vcelku legracni

Reagovat
Miguel19

Jorginho v půlce:

86 - Jorginho completed 86 passes out of a possible 92 in the first half (93.5%), 19 more than the whole Newcastle side combined (67). Circles.

A na konci.

186 touches

158 passes

72 passes in the final third

8 ball recoveries

3/3 tackles won

2 interceptions

1 dribble completed

1 chance created

Skvělá posila.

Reagovat
Svatej

neprekonal to

Reagovat
Miguel19

Neva. Ale udělali jsme si solidní náskok na City v přihrávkách..

Reagovat
Miguel19

Ještě jedno.

Jorginho vs Newcastle United:

• 173 attempted

• 158 completed

• 91.3% accuracy

Newcastle completed 131.

Reagovat
icemike

Uf uf uf, Hazard hru celkem čtyřikrát zabrzdi a popáté vymysli něco speciálního, každopádně to tvrdošíjné preferování levé strany se nám může vymstít... A nakonec vystřídá Pedra. Nevím proč, když 70 minut nebyl u míče. 3 body jsou doma,zpátky do Cobham a trénovat.. Ps: Wil zase zajebal dva protiútoky, to není možné s ním

Reagovat
Banger

Newcastle hrál sice otřesně, ale největší slabina zápasu byl ten pán s píšťalkou

Reagovat
Svatej

Reagovat
masly008

Reagovat
TopinB

Reagovat
blade115

Pro příště pls Christensenovi základ, Luizovi tribunu, Sarrimu pro začátek aspoň polotriko a ono to třeba půjde se na to dívat.

Reagovat
Miguel19

Měl dnes ty gumáky?

Reagovat
blade115

Neviděl jsem mu přes ten stylový kšilt na nohy.

Reagovat
oddy

Reagovat
off-olda

Máte někdo statistiky Kantého?

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle zápase klidně místo něho mohl být Cesc.

Reagovat
off-olda

No já mám právě strach, že tenhle "efekt" bude dlouhodobý.

Reagovat
pepinho2

Docela zabitej v té jeho nové pozici

Reagovat
smazaný uživatel

Já už říkal po zápase s Arsenalem, že je dost možné, že bude sedět, především proti slabším soupeřům, protože on se bojí vystřelit, na 99% míč zasekává a potom ho obránce přetlačí.

Proti slabším to vidím na Kovačič, Jorginho, Barkley/RLC s tím že Fabregas bude spíše náhradník za Jorginha

Reagovat
Raylan

Rozhodčí hrůza, Newcastle ještě horší, naštěstí se to nějak ukopalo. Luiz snad bude příště sedět. Chtělo by to hýbat rychleji s balónem a nevím moc proč se Hazard stahoval pořad do středu a hrál v podstatě to, co jsem si myslel, ze by měl hrát Kovacic.. s tím bude ještě práce

Reagovat
vilp

Se tam stahuje, protože je tam nejlepší.

Reagovat
Raylan

To je hezký, ale strašně tím zpomaloval hru a Kovacic byl úplně vyšachovanej. A hlavně pak chyběl na křídle a pro Newcastle bylo lehčí bránit v úzký formaci. Kdyby se to roztahalo, bylo by lehčí dat prunikovou přihrávku

Reagovat
vilp

Tak to ale není jeho chyba, že do toho prostoru nenabíhá bek, který by tu šířku mohl a v tomhle případě i měl držet. A Kova toho proti takovému bloku stejně moc neudělá, Eden tam je nejlepší a když dostane dobrou vertikální přihrávku, tak se v tom prostoru asi jako jeden ze tří hráčů na světě dokáže otočit a útok zrychlit.

Reagovat
Raylan

Alonso hrál hodně nahoře. Eden to v tom středu dost zpomaloval, stahoval se hluboko a chodil do 2-3 hráčů, držet se víc na křídle, tak by měl víc prostoru. Otočit se a zrychlit umí Kovacic moc dobře

Reagovat
vilp

https://i.imgur.com/dXkJ10p.png

Tady máš mapku pohybu Alonsa. Nahoře hrál, ale ne dost, a hlavně neudělal moc náběhů až směrem k brankové čáře, odkud by mohl dávat z jedničky balony do vápna, jako to dělá Mendy nebo Alba. Pohyboval se cca po roh vápna a většinu míčů dostal do nohy. Jinak na posledních třiceti metrech to Kova fakt neumí no.

Reagovat
icemike

Jak se tam měl dostat, když tam bylo už 10 dalších lidí

Reagovat
Talker

Vždyt je to krajní bek, nemůžeš od něj očekávat, že se bude pohybovat pouze někde na úrovni vápna, stále musí krýt prostory dozadu a měl by být na úrovni záložníků s tím, že dělá výpady dopředu. Ale když Hazard seběhne do středu a on naběhne dopředu také, tak za ním je dálnice.

Reagovat
vilp

Však to tvé první souvětí je přesně to, co od něj očekávám. Ale těch výpadů ve sprintu musí být víc a musí nabíhat až k brankové čáře jako včera na druhé straně Azpi. Naopak rozhodně nechci, aby byl POUZE někde na kraji vápna a dostával většinu míčů do nohy, s tím nic rozdílového směrem dopředu nesvede. Rozumíme si? Nechápu, že si umí jít svým skvělým pohybem tak parádně pro zakončení, ale ze šířky se mu k lajně už tak moc nechce.

Reagovat
Svatej

to je stejne ulet, ze se na svy polovine skoro neobjevil

Reagovat
off-olda

Eden Hazard’s goal against Newcastle was his 70th for Chelsea in the Premier League.

Only Frank Lampard (147) and Didier Drogba (104) have scored more for the Blues!

Reagovat
Svatej

Most Man of the Match awards since 2014/15:

Eden Hazard - 34

Harry Kane - 27

Sergio Aguero - 23

Alexis Sanchez - 23

Philippe Coutinho - 22

Reagovat
Kixi Syhimour

Coutinho a to tady už půl rok není

Reagovat
Svatej

Sanchéz taky

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
blade115

Reagovat
Mimalu

Reagovat
masly008

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Hokaido

Reagovat
pepinho2

Reagovat
havrys99

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Čenda

Reagovat
Fenri

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
avicii

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Euphael

Reagovat
PP

ježiši..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Briggus

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

KRÁL

Reagovat
fenixLFC

mignolet nezvlada

Prestup Lorisa Kariusa pre mňa nič nemení. Vždy som v tom mal jasno - chcem hrávať. Byť brankárskou dvojkou či trojkou je trochu rozdiel. Najdôležitejšie je zbierať minúty na ihrisku. Nikto mi po Lorisovom odchode nič nepovedal, takže neviem, aká je moja budúcnosť v Liverpoole. Uvidíme, čo sa stane počas tohto týždňa. Je bizarné, že Karius odišiel na hosťovanie, keďže aj ja som mal príležitosti na hosťovanie, no pre nejaký dôvod to nebolo možné. Brankár, ktorý bol minulý rok uprednostňovaný, odchádza na hosťovanie - zvláštne."

Reagovat
Arbiter

A ty se mu jako divíš?

Reagovat
13

Noo jestli chtěl jít hostovat, tak ho Kariusovo odchod trochu pozmrdil ne? Já jsem ale rád, že na lávce bude právě Simon a ne Karius.

Reagovat
fenixLFC

vlastne sme chceli predat brnakara. za mignoleta tu sumu nikto nedal, kariusa sme vlastne predali. presne preto sme chceli aby zostal skor karius pretoze ten na lavke nedrzkuje na rozdiel do simona...

Reagovat
13

Taky nebyl v pozici na držkování, do klubu nepřicházel jako jasná jednička (narozdíl od Simona). Já mám Mignoleta celkem rád.

Reagovat
13

Navíc je Karius stále mladý a potřebuje hrát.. Za dva roky se může z Bešiktaše vrátit a třeba ještě zabojovat v LFC, kdyby v Turecku zahvězdil.

Reagovat
fenixLFC

nemyslim si ze preto lebo mignolet kedysi prichadzal ako jednotka musi byt jednotkou furt alebo to vobec ocakavat. ja proti nemu tiez nic nemam ale toto bola fakt stupidna poznamka

Reagovat
Acquanni

Kdyby byl pořádná jednička, tak by Live určitě s radostí dali ty prachy za někoho jiného a nebo je nechali v kasičce.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Fotbal Netradične vymyslel že za ich pozápasový rozpor si budeš platiť

Reagovat
pepinho2

Nebo s ním taky můžeš sledovat fotbal u něj doma.

Reagovat
Whitemedia

já četl nějaké nesmysly, že zaplatíš tři kilča a můžeš jet k němu koukat na fotbal... řekni prosím, že to není pravda

Reagovat
pepinho2

2-3 kila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Whitemedia

no musím uznat, že sebevědomí má

Reagovat
Al Capone

Coz o to, ale vice me desi, ze se najdou lidi kteri by ten zajem meli

Reagovat
pepinho2

ten hejt na něj za poslední post

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
patas92

Reagovat
nani92

chalani, ak sa vám nechce platiť, tak prídte ku mne pozerať futbal, nemusíte platiť, len mi doneste nejaké jedlo a pitie

Reagovat
Mastný Chobot

premier league and chill?

Reagovat
nani92

(aj ked dnes to bude utrpenie ježiša krista a nie chill)

Reagovat
Whitemedia

to je ten blb Práža ne? To mi neříkej, že dá někdo prachy za to jeho kvákání

Reagovat
smazaný uživatel

nedá sa to sledovať ani zadarmo , nie to ešte za ročné predplatné

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Pride

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Hokaido

Já jsem mu ze začátku docela fandil, ale bohužel to pojmul celý úplně špatně a je to nesympatickej píčus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Sláva z toho, že byl ve studiu s Čapounem, mu stoupla do hlavy

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Snatus

Reagovat
C-M@ster

Kdyby streamoval na Twitchi a nechával si posílat donejty, tak by podle mě vydělal víc, než vydělá z tohoto a nebyl by za piču.

Takhle působí jak Žiďáček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
icemike

Reagovat
C-M@ster

Těším se, až zpoplatní i svoje články tady na Eurofotbalu

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Acquanni

Spíš by měl začít platit uživatelům, aby to vůbec četli A bonusová částka za komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Pri všetkých tých Wolverhamptonoch, Leedsoch a Fulhamoch trochu uniká úspech Watfordu, ktorý evidentne z tohovmulti-kulti bordelu dokázal urobiť fungujúci klub so systémom. Som zvedavý na nich.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

Přijde mi, že Watford takhle začíná každou sezonu..

Reagovat
FUnk

uhraji potichoučku 30 bodu do konce zimy a potom dostavaji naklepy všude mozně...

Reagovat
Mates_Matesović

Leeds do týhle skupiny určitě nepatří, tam akorát přišel pořadnej trenér a dostalo to nějakou tvář.

Reagovat
Mastný Chobot

však ja to nedelím na nejaké skupiny, len vravím, že sa hovorí hlavne o týchto tímoch a Watford tak nejako ticho rastie.

Reagovat
Mates_Matesović

Aha, tak tím pádem

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel..

Reagovat
Sandstorm

Zrovna Watford takhle začíná každý rok a na jaře pak mění trenera

Reagovat
Kapřík

Reagovat
cristiano.K.

start - cíl

Reagovat
Spasitel

Povieme si po budúcom kole

Reagovat
smazaný uživatel

Emmanuel Eboue spáchal sebevraždu

Reagovat
Deywid

Reagovat
Pride

Zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

je toho plný twitter

Reagovat
Pride

Je to sračka. Už to psali i v lednu.

Reagovat
Soumin

je to fake

Reagovat
Whitemedia

to je už podruhé během tohohle léta, co se píše o jeho sebevraždě..

Reagovat
Tommy the Gunner

Zdroj?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Whitemedia

oni se ho prostě snaží zbavit, jinak si neumím vysvětlit, že během necelých dvou měsíců už podruhé fejkují jeho smrt..

Reagovat
Busby babes

spis nejakej twitter magor hleda pozornost a pak se toho chytnou nejaky pochybny stranky a Martakubis no.

Pritom stacilo deset vterin google/twitter search.

Reagovat
C-M@ster

A HIV pozitivní teda je?

Reagovat
smazaný uživatel

Since his debut for Fulham in February, no player has scored more league goals in the top four tiers of English football than Aleksandar Mitrovic (15, level with Mo Salah). Jsem rád, že se mu daří. Je to skvělý hroťák.

Reagovat
papanegra

Taková klidná diskuse do doby dokud neodehraje United a pak sem přijde zas ten pláč..

Reagovat
Whitemedia

Milan’s Gattuso after Bakayoko’s debut -

“Bakayoko has to learn how to get the ball. We must work correctly. It will not be easy. One week is not enough to remove the defects of a player. I would have preferred to be managing older, more experienced club players.”

dobrou sadu dostal

Reagovat
smazaný uživatel

no hral katastrofálne

Reagovat
Whitemedia

on to jinak než katastrofálně neumí

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Busby babes

jste ho uplne znicili!!

Reagovat
Whitemedia

no nevím, mně přišel rozbitej už v té úžasné sezoně Monaka.. kdykoliv jsem je sledoval, tak byl právě Bakayoko nejhorší hráč na hřišti

Reagovat
Busby babes

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

Reagovat
PP

Reagovat
Acquanni

Hezky se svezl s týmem. Taky mi přišel nejhorší u nich.

Reagovat
Busby babes

Benitez: “When I was with Liverpool we were offensive, when I was at Napoli I was offensive. When I am Newcastle United I have to manage, I have what I have. It is not about me and tactics, it is about players."

Tda, takhle nadavat vlastnim hracum a delat z nich nekopy. Jak pod nim pak maji hrat? Uplne si rozesere kabinu... Rafa out. Uz aby to tam vzal nekdo poradnej...

Delam to dobre?

Reagovat
kissak

Tím pořádným myslíš koho?

Reagovat
Busby babes

kohokoliv... hlavne si delam prdel z reakci na podobne reci Mourinha.

Reagovat
kissak

Však Ty sám by si určitě byl rád, kdyby u vás skončil

Reagovat
Busby babes

kdyz nebude mit vysledky pujde, nemam s tim problem.

Reagovat
kissak

Reagovat
smazaný uživatel

tak zas na rozdiel od mourinha nema tolko penazi na rozhadzovanie

Reagovat
Busby babes

to neni uplne o penezich ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak keby ma rafa peniaze tak si privedie asi inych hracov

Reagovat
Busby babes

to je jasne, muj point byl spis k tomu, jak se o tech stavajicich vyjadril. Btw, imho nic hrozneho, souhlasim s nim, ze nemuze v Newcastleu hrat jako s Neapoli. A malem mu ta taktika i vysla.

Reagovat
kissak

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
kissak

Chtěl bych vidět, kdo pořádnej se půjde plahočit do druho ne-li třetiligového Newcastlu

Reagovat
kissak

Viděl bych to tak, že Benitez dokončí poslední rok smlouvy a pak si stejně Cashley bude muset hledat nového rádoby "manažera".

Reagovat
lajka30

Prodej klubu krachnul?

Reagovat
Whitemedia

ten jejich frajer klub prodával už někdy před osmi lety.. a nedávno jsem zjistil, že tam pořád je a pořád rádoby prodává.. toho odtamtud odnesou leda v rakvi

Reagovat
kissak

To víš pročpak by se jej zbavoval když mu každej rok vydělává.

Reagovat
kissak

Byla to jen kachna na Beniteze, aby zase chvíli přestal pindat a měl tak menší chtíč k odchodu.

Reagovat
Svatej

Manazeri nam nejak zConteovateli, zacina to bejt zabava.

Kazdopadne srovnani s Josem bych se vyhnul, oba jsou v uplne jiny pozici a i kdyz ma Benitez porad kadr, kterymu se muze rovnat jen par desitek na svete, hraje v soutezi, kde ma drtiva vetsina kadry srovnatelny a lepsi. Mourinho pracuje s mancaftem, kterej ma naroky uplne jinde, ale podle toho i hrace a silou kadru se mu vyrovna tak mozna 10 tymu sveta..

Reagovat
Svatej

Hmm ani jsem nevyjadril myslenku... proste u Joseho se mi to nadavani na silu kadru zda fakt absurdni, u Beniteze nestastny a hloupy.

Reagovat
Busby babes

proc? oba jsou v pozici, kdy jim neprisli hraci, ktere chteli. Mou mel podobnou poznamku v priprave, kdy jsme tam meli becko/U18 a stihl se tu po tom vyjadreni strasnej shitstorm jak zabiji mlady hrace a tka.

Reagovat
kissak

To je asi jedinej faktor, kterej je v tomto spojuje a sice, že nedorazili vytipovaní hráči. Jinak kvalitativně Mourinho dostal lepší hráče jak Benitez bez ohledu na prachy.

Reagovat
Busby babes

taky ma lepsi vysledky.

Reagovat
Talker

Tak je otázka, kdo spíš naplnuje očekávání vedení a fanoušků. Jestli Benitez, který po postupu udělal desáté místo nebo Mourek, který se přivedl kvůli trofejím a ve druhé sezoně nevyhrál nic.

Reagovat
Svatej

Ja si to predstavuju jako situaci, kdy Mourinho fnuka, protoze ma jeho nadupany Bugatti porouchany radio a nejde mu stahnout okynko a diky tomu je proti ostatnim sportakum ( ktery maji s vyjimkou svetle modryho Lamba taky svy - casto i vetsi - funkcni vady ) v nevyhode.

Pak tu mas Beniteze, kterej se v druhy desitce poti v sedacce nekomfortniho Forda, kdy od nej sice nikdo nic extra neceka, ale musi aspon dojet rozumne do cile. Kdyz si na auto bude stezovat on, tak si reknes, ze po nem prece nic nechces, tak muze zavrit chlebarnu, ale aspon to nezni tak nesikovne jako od nekoho, kdo ma to pri nejhorsim druhy nejlepsi a neni schopnej tomu pridat sam neco navic..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Tak tohle je famózní srovnání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Ještě by se hodilo přihodit, že Rafa z toho Forda naopak přes léto rádio prodal (skončili letos v plusu nějakých 20 mega).

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je na něj moc složité

Reagovat
blade115

Reagovat
Svatej

ale stezovat by si nemel ani jeden z nich, to furt samozrejme plati

Reagovat
Busby babes

taky jsou u obou jina ocekavani, ze jo.

Reagovat
Svatej

rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně chceš srovnávat Mourinha s bezednou peněženkou s Benitézem, kterej se 2 měsíce musí rvát aby dostal průměrnýho útočníka na hostování?

Hloupý je to samozřejmě taky, ačkoli má pravdu.

Reagovat
Busby babes

ja bych do toho hlavne necpat ty penize, protoze to je uplne nepodstatny v tom co pisu.

Reagovat
ZJEV

Promin, ale ty tam ty peníze nechces cpat kvuli tomu, ze se ti to nehodi do kramu, ne proto, ze jsou tam nepodstatne...

Reagovat
Busby babes

nope, protoze s podstatou toho, co jsem napsal to nesouvisi. Ja pisu o kritice kadru, ktery maji k dispozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

jak to? jeden si nakoupil hrace co chtel...druhej dostal max pouzity kus k vanocum...

od obou jsou ty kecy debilni...kazdopadne u mourka obzvlast,kdyz si ty hrace koupil...

Reagovat
Busby babes

rikal v to dobe, kdy mu chybelo 17 hracu zakladu a trenovalo se s mladyma. A tady se spustil jekot jak hodil hrace pod bus a podobny zvasty.

Reagovat
r.mrazik

jo tohle...tak to jo

ale oprava...on je pod bus nehodil...on ho tam postavil a hral ho s nima a hraje doted

Reagovat
Busby babes

a pokud pod nej spadnou, je to jejich vina. mas se poradne rozhlednout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ma pravdu. viz vejs.

Reagovat
fenixLFC

on endnadava hracom iba tvrdi ze su ine typy nez mal predtym, ze nema tak ofenzivny kader

Reagovat
kiwwi

Nine pictures of Mourinho and main back page story because he didn’t say much to the press. One small picture of Lloris because he was out drinking until 2.30am four days before a game, had to spend seven hours in a police cell and has been charged with drink driving.

https://i.redd.it/wkbgpyds5mi11.jpg

United predáva

Reagovat
smazaný uživatel

always the victims

Reagovat
smazaný uživatel

BRIT to předpověděl klobouk dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Alderweireld najlepsi CB v PL. Za neho je na sucasnom trhu 80 mega malo. MotM.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
icemike

Kdy že mu konci smlouva?

Reagovat
smazaný uživatel

2020

Reagovat
Counter

Ale s nízkou výkupkou ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Špekuluje sa o 25mil libier. Dúfam len, že podpíšeme s ním novú zmluvu alebo keď už, tak odíde do zahraničia. Aj tak je neskutočné, že prišiel za 12 miliónov. Pred troma rokmi len.

Reagovat
Counter

Před třemi lety byly ještě ceny jinde, ale samozřejmě parádní nákup. Akorát tehdy jste to taky utáhli přes nějakou výkupku, ne? Přetažený ze Saints skrze kmenové Atlético.

Reagovat
smazaný uživatel

V Saints bol len na hosťovaní, vraj mali záujem ale on si vybral Tottenham. A teraz netuším, či aktivovali vykupnu klauzulu. Ale v Atletico bol nepotrebný vtedy.

Reagovat
Whitemedia

Ty kráso, ten Lindelof je nehorázné hovno.. Cahill na takové chyby potřebuje několik zápasů, Lindelof to zvládne za 30 minut..

Reagovat
Kapřík

No, dneska to fakt nebyl jeho zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

má super rozehrávku a je mladej, budoucí světová extratřída

Reagovat
Mönchengladbach

Kolikátá byla v lize Chelsea, když naposledy vyhazovala Mourinha?

Vidím jen, že letěl po devíti prohrách v šestnácti kolech.

Reagovat
REPLIKATOR

16. místo, 4-3-9, skóre 18:26

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Hokaido

Bylo to po Leicesteru a byli jsme 16.

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
REPLIKATOR

Přitom prohrát na hřišti budoucího mistra není taková ostuda

Reagovat
Svatej

času dost teda

Reagovat
REPLIKATOR

United Mourinho

Reagovat
niflheim

No... nebudeme si nic nalhávat. Ale pokud by bylo navíc trochu štěstíčka, tak ten zápas mohl vypadat jinak. Tottenham zahrál parádně, to se musí nechat. Škoda, že se nám nepodařilo navázat na sympatický výkon z prvního poločasu, navíc do 70. minuty to i vypadalo, že by se tam mohl nějaký rychlý gól dát. Příchodem Felly to ale úplně, definitivně kleslo.

Jinak Fred zatím zklamání... běhá jak kuře bez hlavy a není schopen dát ani přihrávku, navíc měl prsty ve třetím góle. Jinak teda závidím Spurs jejich stopery no

Reagovat
niflheim

Jinak 5 střel na bránu, 11 mimo bránu. To si ani nepamatuji pod Mourkem takovou střeleckou produktivitu

Reagovat
Busby babes

v prvni puli byl Tottac strasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní utkání by se dalo zhodnotit nejlépe jen jedním slovem : DEBAKL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

Snad Jose prezije , jinak Fred je vetsi fail nez Bakayoko

Reagovat
Whitemedia

však proč ne, zhodnoť hráče po třech zápasech..

Reagovat
Greny

Vzdyt Bakayoka zde hodnotili taky podvou zapasech

Reagovat
Whitemedia

Já Bakayoka hodnotil po asi pěti zápasech, co jsem ho viděl v Monaku, k nám jsem si ho nepřál, ale po přestupu jsem mu dal čas, protože přišel do nové ligy.. a ty po třech zápasech, co Fred kope v PL, máš jasno..

Reagovat
papanegra

Unied dlouho neměli tak slabou sestavu, dokonce už i my máme kvalitnější lavičku jak oni, to už je co říct..

Mouhrinho, dokončil úkol, totálně rozesral united, který jsou pro smích...

Reagovat
Rezan

Liverpool hodně podíl a Manchester United je opravdu nejslabší za celé roky. Tohle bude nejhorší sezóna v historii PL

Reagovat
Ángel di María 22

Ten Mourinho pri odchodu..

To je konečná.

Reagovat
Sandstorm

Ještě tak 2-3 kola a končí...

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by ho uz vyjebali, zbytocne sa pretahuje agonia. Kebyze dojde Zidane abo dakto mozno by sa hraci este mohli vzchopit a ukopat slusny vysledok v LM popripade vyhrat nejaky ten FA cup

Reagovat
smazaný uživatel

čo máte s tým Zidanom ? V jeho najlepšej sezóne zvládol zdolať barcu o 3 body. V LM mal užasný káder ktorý v MU nemá. On je skvelý motivátor a očividne vie zvládať hviezdy a ich egá ale on MU z tohto nevytiahne.

Reagovat
fajdax

Taky mi to tak přišlo

Reagovat
Svatej

co udělal ? já to vypl

Reagovat
Hokaido

Pro místní zabendněnce: ano, tohle byl wow effect.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nehratelné proti slípkám s tímhle kádrem, v létě násj vedení nepodrželo a nekoupilo stopera

Reagovat
Sandstorm

Mourinho asi věděl, proč by bylo dobré přivést stopera. Je mi ho trochu líto. Woodward čuměl jak buldok. Myslím, že po pár kolech Mourek poletí a vezme to Conte...

Reagovat
Busby babes

jen ne Conteho.

Reagovat
Sandstorm

Nesnáším ho, ale koho jiného teď v srpnu...Woodward vypadal hodně nasraně.

Reagovat
Greny

Blanc

Reagovat
Svatej

časem bys ho měl rád, to jsem si jistej. Má vlastnosti, který ve vašem klubu vidíte rádi a je to hrozně schopnej trenér.

Reagovat
Busby babes

Tak prvni pule byla super. Ale my jsme chyby Tottenhamu nepotrestali, oni nase ano. Velka lekce z produktivity. Minuta a pul silenosti a cela hra sla do pice. To, co letos predvadi nasi stoperi, je sileny. A je uplne jedno, ktery z nich. Ale ne, dobre, ze jsme zadneho neprivedli.

Kazdopadne, ted bych nejak mel byt rad, ze jsme to zkouseli, hrali aktivne, jen to tam nepadlo a nevyslo nam to, ze jo? Nejak to neprichazi no...

Reagovat
smazaný uživatel

běž si už proleštit candáta nad mourkem může to být naposledy busby

Reagovat
Busby babes

zalez kaspare.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo internet hero Busby kde máš swarleyho aby ti podržel péro

Reagovat
smazaný uživatel

Snad...

Reagovat
EXoRcIsT

sasko klubu mas fandit aj v zlych casoch a nie si pre jednu osobu priat aby sa tvoj oblubeny klub rozpadal to niesi fanusik ale kkt

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumím ti ani slovo. česky prosím nebo anglicky

Reagovat
EXoRcIsT

hovorim kkt ked nerozumies najpodobnejsiemu jazyku k cestine tak si dement

Reagovat
Busby babes

ja ti to prelozim: ses kokot.

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Kapřík

Tohle bylo pod pás.

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
smazaný uživatel

takový děti jako jsi ty dělaj klubu ještě větší ostudu než Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Sandstorm

Je hezký, že se v tom snažíš hledat nevýznamný pozitiva, ale totálně jsme propadli, velká ostuda, téměř debakl. V prvním poločase jsme možná byli i lepší ( ), ale to jak nás pak slepice rozebraly, to je právě to, co dělá ten rozdíl. A my rozdíl udělat nedokážeme. Pod Mourinhem už asi nikdy...

Reagovat
Busby babes

ale my jsme si tkay vytvorili dobre sance v prvni puli. Jenze nepromenili no. Kdyby Lukaku, Lingard, Matic nebo Fred promenili, tak to hodnotime jinak. ale do tech prilezitosti jsme se dostali. Neni to tak, ze byl Tottac o level jinde, jak se tu snazis naznacit.

Reagovat
aramaki

No ono je to prave o tom premienani sanci. Toto som si hovoril vecne pod Wengerom, keby premeni Alexis tu a tu sancu, tak sme mohli vyhravat a vsetko by bolo inak. Ale napokon nebolo. Ani v dalsich zapasoch. Kazdy zapas ma jedinecny priebeh, ale 0:3 je proste uz vela. Keby 2:3 tak sa mozes stazovat na to, ze ste nepremenili nejake sance.

Reagovat
Busby babes

proc bych nemohl poukazat na to, ze jsme zahodili vylozene sance v prvnim polocase? vsak za stavu 1:0 nebo 2:0 v polocase by se to vyvijelo uplne jinak. Ale nedali jsme a tak nas pak ty nase chyby potrestaly daleko vic.

Reagovat
aramaki

Mozes, ale napokon je to vzdy o tom. Aj klub, ktory vypadne z ligy si vypracuje v zapasoch nejake sance a kedze ich nepremeni, je tam kde je. A keby ich premeni, vsetko mohlo byt inak. O tom to je. Asi bude zvlastne, ked budem potom hovorit, ze aj ked sme posledni, hrame dobre a keby premenime vsetky sance, tak sme v lige prvi.

Reagovat
Hokaido

Hele první půle od vás nebyla špatná, ale nazývat ji super tak nějak demonstruje, kam jste jako klub klesli. Super výkon doma od United ještě před pár lety znamenal něco úplně jinýho.

Reagovat
Svatej

Good point. Rozhodně byli lepší a měli vést, ale fotbal to pořád nebyl dobrej.

Reagovat
Busby babes

ok, to uz je vec nazoru. byla tam spousta chyb na obou stranach, ale hrali jsme aktivne, tlacili na Tottac, donutili je k chybam a pripravili si sance. Coz je imho to, po cem tady vsichni volali a vysmivali se Mourinhovi, ze to tak nezkousi. Ted jsme tak hrali, ale brutalne selhali v koncovce. No a pak nase obrana je proste v tuhle chvili velmi velmi nepsolehliva, coz se potvrdilo.

xG mame stejne jako Tottenham. Tenhle zapas jsme proste meli vyhrat. Ale nasima chybama jsme si to posrali a vysledek vypada priserne no.

Reagovat
Counter

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Counter

Dokonalá ukázka, jak důležité bylo přestupové období - bez posil to zkrátka nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

tak este nemali supera, ale tu top 4 asi daju

Reagovat
Cobra

Reagovat
Counter

Aspoň někdo mi udělal radost, že to pochopil a pobavilo ho to

Reagovat
DevilBrox

No právě že jde.

Reagovat
niflheim

Sarkasmus...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

No však

Reagovat
Swarley

ale není to koncepce, tu dělá Poche špatně

Reagovat
Counter

Poche odvádí skvělou práci, stejně jako Pep. Nemůžeš říkat, že v jednom případě je to o klubu a v druhém jen o manažerovi.

Reagovat
Swarley

to já taky nikde neříkám, to jsem tady četl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Tak bez posil má tým jednoznačnou výhodu v tom, že se nemusí sehrávat a zapracovávat nové hráče.

Reagovat
Mönchengladbach

To asi nemluvíš o Tottenhamu...

Reagovat
Counter

Měl to právě být vtip na to, že MU přejel Tottenham, který nekoupil ani jednoho hráče.

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Svatej

Napsal jsi to tak šikovně, že to jde chápat hned dvěma způsoby

Reagovat
Counter

To je schválně, aby mě kiwwi nepodrobil nové psychologické analýze.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

Ak neprídu zranenia na klucovych postoch, tak im to moze vyjst aj bez tych posil..

Reagovat
nani92

SAF bol úžasný manažér a legenda klubu a svetového futbalu, ale trojských koňov Smallinga a Jonesa mu nikdy neodpustím

Reagovat
niflheim

Mike byl ještě před pár lety naším nejlepším hráčem po DDG, Jonesyho jsem zase tipovali jako kapitána MU a Albionu... zase bych se tak na to nedíval.

Reagovat
nani92

jednu a pol sezonu mal Smalling dobrú v kuse

Reagovat
Azazelo RD

Tak hlavně SAF by každý rok vyhrával ligu s oběma v základní sestavě.

Reagovat
Swarley

ten by to vyhrál i s nasraným Martialem na stoperu

Reagovat
Azazelo RD

Ale 1:0 gólem z 96. minuty.

Reagovat
EXoRcIsT

a s Cleverlym a Giggsom v zalohe

Reagovat
Kapřík

To není jen o hráčích. V blbým systému a pod blbým koučem nečekej zázraky.

Reagovat
nani92

The Finished One

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16
Reagovat
C-M@ster

Woodward ven!

Tak kdo přijde místo Mourinha?

Reagovat
nani92

Zidane

Reagovat
lajka30

Blanc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Ten mě napadl, ale radši bych Zidana... nevím, jestli by Blanc ukočíroval dabující kabinu

Reagovat
One-Real

Zidane snad ne, to by vám člověk musel fandit

Reagovat
Sandstorm

Toho už zmiňuju tak čtyři roky...a přišel LVG, Mourinho. Takže očekávam Conteho...

Reagovat
liquicitizen

sam allardyce

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Sandstorm

Conte, Zidane, Blanc...

Reagovat
smazaný uživatel

Stramaccioni

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene

Reagovat
papanegra

Prej Zidane Jo leda tak ve snu, ten by se k vám určitě hrnul...

Reagovat
Sandstorm

Po největším klubu ve Španělsku by trénoval největší klub v Anglii. Možná kvůli počasí by se mu nechtělo...

Reagovat
Hokaido

Já bych řekl, že právě jen kvůli počasí by k vám jít mohl. Např. by mohl dostat úpal a podepsat smlouvu.

Reagovat
wyqinac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

coz by bylo jedine dobre, ze by neprisel.

Reagovat
Carrick

Reagovat
Hokaido

Nebylo by to jednoduchý, ale je čas pro Deschampse, aby dostal šanci i na klubový úrovni.

Reagovat
Wat

To asi je, ale snad ne v MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Však už dostal. Já teda bych Didiera nechtěl, ikdyž jsem jeho fanda, aspoň co se týče působení u repre Francie. A myslím si že tam je i jeho místo. Žádná výměna za ZZ nebo co to bylo za bláboly od haterů před MS nebude a bude to tak jak má být.

Reagovat
Whitemedia

ten se zlaté generace Francie dobrovolně nevzdá

Reagovat
smazaný uživatel

R. Martíneze na vás!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Ono vyberať managera na počas rozbiehajúcej sa sezóny a chystať si náhradu s dostatočným predstihom je rozdiel.

Ak vôbec, tak teraz príde asi len nejaký "hasič".

Možno niekto, ako onehdy Hiddink do Chelsea.

Reagovat
kissak

Pulis, ten už zachránil týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

666. za Mourinha

Reagovat
REPLIKATOR

United tam kde patří

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, a sme v pici

Reagovat
smazaný uživatel

Palike

Reagovat
vicinda07

druhy polcas snov...a Toby od prveho zapasu u nas hovorim ze naj stoper PL a v podstate to plni stale, snad vydrzi zdravie...Sanchez na svoj vek dobry ale toto je uplne ina istota...Lucas sa konecne ukazuje presne ten typ ktorych chybal

Reagovat
Cobra

Ne úplně nejlepší výkon a i tak jsme vyhráli v suchém triku. A vidět Lucase v 90 minutě nabíhat na hlavičkové souboje se Smallingem fakt jakože WAU! Ten tam nechal všechno a jasný MOTM.

Reagovat
Svatej

Já říkal, že nepodepsání Lucase budem litovat. Špičkovej hráč...

Reagovat
Frank Lampard 8

Lucas byl dnes vynikající. Bylo na něm vidět, že se chce ukázat ve velkém zápase a povedlo se. Přípravu měl také dobrou, hlavně ať vydrží zdraví a bude jeden z našich nejlepších hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Btw. fans AFC, už jsme v tabulce nad MU.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Ondiis

EZ. A máme za sebou 2 zápasy s top6, MU jen jeden

Reagovat
Svatej

Vzhledem k záasům slušný

Reagovat
havrys99

Reagovat
Swarley

tohle byl tak strašně j-bat zápas, že se mi to nechce ani hodnotit...konečně k-rva alespoň hrajeme trochu fotbal a dostaneme trojku...

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Mourinho ma sice kopu chyb ako nudny futbal atd. ale poslednych 6 golov to su vsetko otrasne chyby ktore sa proste nesmu stat a to on proste nemoze ovplivnit ze Lindelof prihra Allimu aby siel sam na DDG napr. alebo aj to ze Lukaku netrafi prazdnu atd.

Reagovat
Sandstorm

Tak si neměl Lindelofa přivádět. Některý ty chyby po kterých padly góly už vznikly ve středu hřiště a naše obrana si s tím pak neumí poradit...

Reagovat
EXoRcIsT

wtf Lindelof prisiel ako velmi talentovany obranca ako sa malo vediet ze bude robit take kktiny proste ten prestup nevysiel to sa stava

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

na jednu stranu áno, ale tí hráčí sú pod brutál tlakom a kto za to môže ? Kto vytvoril takúto atmosféru od prípravy ?

Reagovat
Frank Lampard 8

Lucas Moura MOTM absolutně zaslouženě přípravu a start sezóny má vynikající, hlavně ať takhle pokračuje

Reagovat
smazaný uživatel

Bol skvelý, ale MotM Alderweireld. Ten bol neskutočný a Lukaka mal vo vrecku.

Reagovat
.13

Dnes by mal Lukakua vo vrecku aj Salata

Lucas uplny beastmode, jeho mi je velmi luto, ze odisiel. Pri jeho odchode, som vravel, ze siel za uplne drobne a bude super posila pomaly vsade

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

#metoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem Lucasovi nevěřil (furt bych tam radši viděl Lamelu), tak do toho našeho systému zapadl perfektně.

Tobyho musíme udržet, přece by nechtěl jít do tohohle bordelu.

Reagovat
PP

Proč nehrál Baily? Nějak mi to v preview uniklo..

Reagovat
EXoRcIsT

lebo si to nezasluzil po minulom zapase

Reagovat
Greny

Po dnesku ma zaklad pristi tyden jistej

Reagovat
Whitemedia

Pořád si to zaslouží víc než tragéd Lindelof, to je stejně úplně nepoužitelný hráč..

Reagovat
Kapřík

Dneska se vážně moc nepředvedl.

Reagovat
PP

neuklidil hračky nebo neposlouchal či co? Váš jediný slušný stoper, když nepočítám Smalinga 2-3 roky zpět.

Reagovat
Azazelo RD

Hůř, neposlouchal při uklízení hraček.

Reagovat
Whitemedia

Bailly je zraněný?

Reagovat
kvasha16

skoda, viac som si prial remizu, nech sa pekne delia body, ale tak ked uz mal niekto vyhrat, tak takto

Reagovat
Mates_Matesović

Bláznivej zápas, výsledek snovej Nejlepší Toby a Lucas, výborně zachytal Hugo.

Jinak ta šířka kádru je špaténka, to, že z hráčů do ofenzívy byl dneska ready jenom Llorente je dost zoufalý. Už aby se konečně vzpamatoval Lamela a vrátil Sonny, bez nich by to asi moc nešlo.

Reagovat
Grahf

nie je to náhodou najväčšia domáca prehra pre mourinha?

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
Vsadim gule

Dneska všichni 3 stoperi neskutecnej horor

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Frank Lampard 8

zrovna jsem to sem chtěl hodit

Reagovat
smazaný uživatel

I'm an Arsenal fan but I really love what spurs have done...they have just BRIGHTONed my day..

Reagovat
smazaný uživatel

David De Gea has conceded 13 goals from the last 17 shots taken on him for both Manchester United and Spain.

He's only saved 4...

Nejlepší golman světa

Reagovat
lajka30

Dneska toho moc chytit nemohl.

Reagovat
Juan Román Riquelme
Reagovat
Svatej

Lucas bude úžasná posila. Už tenkrát jsem zoufal nad jeho přestupem ke Spurs a dneska se mi to zas připomnělo.

Snad tam Mourinho ještě pět, deset kol vydrží, zatim ta situace není tak hrozná na to, aby v klubu panikařili. Pokud ho vykopnou brzo a přivedou třeba toho Conteho, tak tu sezónu s klidem zachrání a co hůř, ten tým dostane konečně po letech tvář a jiskru.

Tenhle současnej tým fakt umí jen bránit a to jen za nerozhodnýho nebo vedoucího stavu. Vepředu se hrajou šachy a nikdo s nesmí hnout o víc jak jedno políčko, jinak si tu pochodovku neumim vysvětlit...

Každopádně špatný pro ligu, ale dobře pro nás. Čím větší šanci na dobrý umístění budeme mít tím štastnější budu.

Reagovat
smazaný uživatel

a este za tu cenu uvidime ako to vyriesia ked sa vrati Son

Reagovat
smazaný uživatel

v nějakou jiskru fakt nevěřím... ten tým na to nemá.

Reagovat
PP

šílenost ta hra.. Je to na náhodu, individuální kvalitu a standardky.. O nějaké souhře tam není vidu ani slechu..

Reagovat
Spalovač šancí

Každopádně na jednom pozitivu MU stavět může, a to na defenzivní konzistenci, která se příjemně projevuje předem určitelným počtem obdržených golů. Nyní už stačí jenom zapracovat na druhým krůčku k úspěchu, tj. aby útok zařídil v každém zápasu 4 góly vstřelené.

Reagovat
Sandstorm

Ten Fred bude v pohodě. Fernandinho byl po příchodu z Ukrajiny první zápasy taky hroznej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez si myslim Jose sa uplne vysral na organizaciu stredu a utoku. Ziadna medzihra. Vsetko nakopavane hovna na verimvboha. utocna trojica rozostupena na 15 kilometrov od seba. Vlastne aj defenziva je chaos ked nad tym teraz uvazujem. Kebyze dojde ten Conte a dostane cas a podporu ne jak v CFC, Fred bude vpoho. Conte aspon vie vytvorit jednoznacny herny styl kde kazdy vie co sa deje

Reagovat
iamek

Pod nových managerem asi jo. Pomalu se chytá.

Reagovat
smazaný uživatel

Big, big win. Snad to neposerem hned v dalším kole. Ty začátky nám pokaždé utíkaly, teď to chce start cíl. COYS!

Reagovat
Hokaido

Harry Kane moves into the top 20 all-time PL scorers, level with Emile Heskey on 110 goals

V čerstvých 25 letech je to něco neuvěřitelnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Killer.

Reagovat
Counter

Mourinho leaves his press conference saying "respect" over and over again after a spiky five minutes. Holds up three fingers saying "it means three Premier League titles, more on my own than the other 19 managers combined."

nezklamal

Reagovat
Svatej

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
pepinho2

teď jsem viděl záznam té tiskovky na Skysports a on je fakt blázen

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/dim72 ok mel jsi pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a Counter ma vanoce. nezklamal.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Vtipné na tom je, že Wenger má taky tři tituly PL, ale byl to "Specialist in failure". A jak poznamenal Ben Rumsby, Mourinho si musel počkat až na Wengerův odchod, aby tuhle prupovídku mohl použít.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale. .. Wengele byl v PL mnohem dele, než Mourek..

Reagovat
icemike

Za to si Jose může sám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
andrew96

Reagovat
Mastný Chobot

nezvládaš jak Mou, všetkým žehnaj Boh

Reagovat
Lacko_Boh

Amen

Reagovat
andrew96

Reagovat
icka

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
r.mrazik

Po třech kolech ztráta 6 bodů...no neber to

Reagovat
smazaný uživatel

je potřeba to brát pozitivně - náskok 2 body na sestupové příčky

Reagovat
Whitemedia

na City jen 4 body.. pořád pohoda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
papanegra

Reagovat
blade115

Reagovat
Whitemedia

šílenec

Reagovat
Whitemedia

je mi za něj trapně

Reagovat
PP

vymrdanec.. Takový trenérský Lavi..

Reagovat
nani92

mali mu ukázať prostredník, ktorý síce ukazuje 1 dobrú sezonu u nás, ale taktiež chod do piče

Reagovat
Nikikrew

On je fakt asi chorý inak si to neviem vysvetliť.

Bohužiaľ už to nie je ani vtipné, ta je lega y ide rapídne smerom dole

Reagovat
kvasha16

tak hadam ho Mannymu bude menej luto po tomto

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Haha ten človek je psychicky chorý. Bavím sa.

Reagovat
Counter

Reagovat
Pride

Proč by měl být psychicky chorý? Prostě je to egoista a neunáší kritiku.

Reagovat
SCELO

ty sa smejes na mentalne chorych ludoch ? to nemyslis vazne....

Reagovat
Mastný Chobot

na niektorých, na tebe nie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

"3 also the maximum number of years he survives at any club"

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
janinho

V. Weiss approves "Buzeranti vyjebani"

Reagovat
avicii

Mou a MU neskutocny hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

dno

Reagovat
smazaný uživatel

"From the tactical point of view we didn't lose."

For sure, Jose

Reagovat
Hokaido

"We lose here last season against Sevilla and we were booed deservedly. Today we lost at home and we're applauded because we deserved it."

"The fans are the best judge," Mourinho says.

So what about fact many of them left early?

"I would too... I know how difficult it is to get to the centre of Manchester from here."

To je fakt tupelo.

Reagovat
Counter

wow

Reagovat
Juan Román Riquelme

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gimme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

jdi uz..

Reagovat
drussbarb

Už je čas jít do Turecka, říkám to posledních 5 let

Reagovat
FUnk

Reagovat
Rakoid

Reagovat
r.mrazik

Mourek pomaže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Po dvou prohrách určitě ještě ne

Reagovat
iamek

Už se to blíží

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušeně jsem usnul ve 20:45 a probudil se teďka První gól po Trippsově rohu, to je odemčený potenciál, který Poche dlouho nevyužíval. Trippier za 2 zápasy ze standardek gól a asistence. Třetí gól tak nějak ukazuje, proč se současným materiálem hraje Mourek radši beton. Smajling v docela ucházející pozici vykoupanej jak malý děcko.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne prestal Eriksen kopat rohy. Dobry postreh.

Reagovat
Counter
Reagovat
Busby babes

creating chances zrovna dneska moc aktualni nebylo, tech jsme si vytvorili dost.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys radsi odepisoval na messengeru

Reagovat
Counter

Prioritu má výsměch MU.

Reagovat
blade115

Reagovat
Azazelo RD

Beznohej se směje beznohýmu.

Reagovat
Counter

Když se tvému vlastnímu oblíbenému klubu nedaří, neštěstí druhých je o to vítanější zpestření. Tohle k fotbalu patří

Reagovat
smazaný uživatel

On baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, jaký tým máme, jsme zahráli krásně. Každý to věděl, že bez nákupů to nepůjde a ten stoper nám prostě chybí. Dnes zahrál hlavně Paul, Herrera a Lindelof. Jak přišel na plac místo tragického Jonese, tak jsme hned zlepšili rozehrávku vzadu a vypadali jsme jistěji. Na šance jsme to nakonec měli stejné jako slépky. Netřeba zoufat, prvné poločas jsme hráli nádherně a mohlo to být klidně 3:0.

Na City ztrácíme jen 4 body a do konce ročníků zbývá ještě 35 zápasů, takže v klidu!

GLORY GLORY MAN UNITED

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
FUnk

Reagovat
teenz

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

Zahrál hlavně Shaw, už jeho absence naprosto shazuje tvůj koment. O zbytku radši nemluvě. Jestli to tedy není ironie.

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
čutalista

Reagovat
ACSMan

Nikdy jsem neviděl nic optimističtějšího.

Reagovat
ADM
Reagovat
smazaný uživatel

Běž si s Messim otravovat do italský sekce.

Reagovat
smazaný uživatel

čo je s kiwwim?

Reagovat
nani92

ZBubblovatel

Reagovat
smazaný uživatel

zazil wow efekt, tak to este predychava

Reagovat
bbbauch

Zrovna ty jo, vazne?

Reagovat
Svatej

Reagovat
celeb

Vysmech MU uz zacina byt trapny (do mrtvol sa nekope).

Dnes paradoxne sympaticky 1. polcas s aktivnou hrou a viac sancami nez Spurs. Nepoviem, ze kvalitny fotbal, na to bolo na oboch stranach strasne vela nepresnosti, ale lopta lietala od jedneho brankara k druhemu.

Divne je, ako niektori hraci pod Josem kvitnu (Lingard) a niektori (vyrazne viac) vadnu (Alexis, Pogba, ...). Odhliadnuc od tohto pristupu k hracom, som zvedavy, nakolko si toto cele zavinil Jose sam (neschopnostou predat nepotrebnych hracov) a nakolko ho do toho dotlacil Ed. Ono chyba bude najskor na oboch stranach. Jose by sa mal nad sebou zamysliet a Ed pochopit, ze ak chcu konkurovat City, tak ich to vyjde extremne draho. City sice zaplatili majland, ale za znacny pocet kvalitnych, perspektivnych hracov, nekupovali hviezdy typu Pogba, Lukaku (aspon nie pod Pepkom). Navyse percento uplatnenia sa hracov v City je prekvapivo vysoke. Jose pre MU bola stavka na vyzdimanie maxima z hracov v 1-2 sezonach. To vsak stacilo len-tak-tak na 2. miesto v minulej sezone. Momentalne tam nie je ziadna perspekvita a asi aj preto Ed reaguje ako reaguje, tipujem, ze chce Mourinha dotlacit do rezignacie.

Neverim, ze MU pomoze Zidane, svojim sposobom je to podobny trener ako Mou (nastastie nie povahovo), ktory vie namotivovat hracov a vyzmykat z nich maximum, ale nemyslim, ze je to vhodny trener na prestavbu, ci dobudovanie muzstva.

To uz radsej Arteta a 2-3 roky dovery. Lenze to je pre klub ako MU nerealne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Muffi

Vyjde extrémně draho? mají druhý největší netspent z ligy za poslední roky a v tomhle ukazateli jsou City mnohem blíž, než LFC, CFC a Arsenal jim, o Spurs nemluvě. Jenže to by taky chtělo pochopit, že tohle o penězích vůbec není, je to o systému, jakým tým hraje a vybírání hráčů, kteří do něj přesně pasují. Když do LFC přišel klopp, tak o bentekem říkal, jak ho dlouho sleduje a má v jeho schopnosti plnou důvěru. Při prvním přestupáku ho ale okamžitě vypakovl a jako náhrada přišel Mané. José utratil spoustu peněz a že to nefunguje je jen a jen jeho problém.

Reagovat
celeb

ale ja sa nehadam. Ja osobne Mourinha nemam dlhodobo rad, je to egoisticky narcis, s ktorym je pre niektore typy osobnosti nemozne povahovo vyjst. Jemu uspech paradoxne velmi uskodil, kedze len posilnil jeho tvrdohlavost a akakolvek sebareflexa definitivne skoncila. Teraz sa mu to vracia aj s urokmi no. Je to magor, neznasam jeho spravane, ale zacina mi ho zaroven byt aj luto - clovek ako on znasa neuspech velmi tazko. Ale zas ktovie, mozno mu to pomoze

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta

Reagovat
celeb

Tak vychovava ho Pepek a vyzera rozumne. Podla mna kto po nom siahne neobanuje, ale uznavam, ze pre velkoklub tipu MU je to takmer nepredstavitelne. Aj ked teda aj po Mourinhovi siahli a vedeli ako to najskor dopadne.

Reagovat
nani92
Reagovat
Snatus

OT: Thiba si zatím všechny tři zápasy RM proseděl na lavičce. Zahřeje u srdíčka.

Reagovat
misinho7

tak Navas zatial top vykony nema to Lope preco menit..celkovo Thibo prisiel ku nam asi s vidinou jasnej jednicky ale typek co vychyta 3 LM po sebe asi nie je nejake becko..ano nevyhlo sa mu par chyb v lige ale to sa stane .. Thibo to bude mat velmi tazke

Reagovat
anonym

Tak to se snad dohodlo při přestupu, ne? Zrovna s jeho egem se mi nechce věřit, že k vám šel jen kvůli dětem.

Reagovat
Svatej

Vsichni vi ze slo jen o prostredek, jak se tam vesrat. Jen at si to takhle uzije.

Reagovat
Cobra

Reagovat
misinho7

tak Navas zatial top vykony nema to Lope preco menit..celkovo Thibo prisiel ku nam asi s vidinou jasnej jednicky ale typek co vychyta 3 LM po sebe asi nie je nejake becko..ano nevyhlo sa mu par chyb v lige ale to sa stane .. Thibo to bude mat velmi tazke

Reagovat
vladino10

Ale no tak, zase?

Reagovat
misinho7

Ja som keket.. Stále večer jak si prepnem IP na slovensku nech ceknem seriály, zabudnem to vypnúť :D a posielam tak z kanadskej aj slovenskej..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Richarlison nominovany do repre. Ted jeste ta LM pro Everton a nejlepsi strelec pro sebe a ma splneno.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by mohla zasednou rada a odhlasovat vyhazov, v neděli by to vzal Carrick a o repre pauze by se dohodl Zidane/Conte/Wenger

Není na co čekat, sezona se dá stále zachránit!

Reagovat
janinho

Wenger??? prosím, ano

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

To by bolo najvacsie ponizenie pre mourinha

Reagovat
Acquanni

Stačilo by, aby Fergie požádal AW o laskavost, který by vyhlásil, že měl nabídku nahradit Joseho. Tomu by to jako kopačka do xichtu stačilo

Reagovat
Mastný Chobot

Mourinho vyhodený, nahradený Wengerom a ten na prvej tlačovke zajebe že Mourinho je specialist in being fired. Pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

Arsene, what can you say about replacing Jose?

AW: I have nothing to say.

https://twitter.com/tempa_t/status/736168092179521537

Reagovat
Lacko_Boh

..taký Pán Wenger nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Lacko_Boh

bez srandy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Swarley

Kdyby přišel Wenger a vyhrál titul, tak to už bych fakt zažil asi úplně všechno...

Reagovat
Csaplárova past

Conte by ten mančaft pozvedl na úplně jinou úroveň, hráče by na to měl více než kvalitní. Ale doufat v Zidana je fakt naivní

Reagovat
Busby babes

tak ono na druhou stranu Zidane diky tim svym uspechum ma velmi omezenej okruh klubu, kam by mohl jit. Pripadne by musel jit o dost nize.

Reagovat
niflheim

WTF

Reagovat
Busby babes

Wenger. Tak urcite...

btw. hodne naivni pohled. Mourinha ted nevyhodi.

Reagovat
drussbarb

Takového Moua mám moc rád

Reagovat
C-M@ster

Všechno by to bylo úplně jinak: https://streamja.com/JVVQ

Ale Lukaku není Vardy

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
Zaschrona

No jo, hezky navazuje na velke zapasy od nas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit, keď cítiš, že sezóna je po treťom kole v prdeli...

Reagovat
icemike

6 bodů je v Anglii nic

Reagovat
janinho

neboj, bude horsie

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
cristiano.K.

tihle United mám rád, oni se snaží, odjezdí to, ale najednou to štěstíčko není a na posranýho i hajzl spadne

Lucas Dele (ten mohl dát klidně tři goly)

Reagovat
smazaný uživatel

*přihrát na dva

Reagovat
cristiano.K.

příšerný řešení

Reagovat
13

Je to krása, zapnul jsem to při 0:2, koukal jak se snažili a pak přišel 3. golik

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď toho kokota nevyhodia

Reagovat
smazaný uživatel

OT.: Vím, že to už tady bylo, ale je složité to hledat znova a zapomněl jsem to. Proč týmu LL mají výstupní klauzule a týmy v PL nebo v SA apod. ne? Nebo výjimečně? Přijde mi to jako nevýhoda, protože bez klauzule se dá hráč udržet, klauzule se zaplatí a je to v háji. Děkuji za odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Španělsku ve smlouvě ze zákona výstupní klauzule být musí a ve Francii naopak ze zákona být nemůže. V Anglii může a nemusí - záleží na dohodě hráče a klubu. Německo a Itálii nevím, ale pravděpodobně to bude jako v Anglii.

Reagovat
blade115

V Itálii určitě není, tam byli vždycky ohledně smluv nejbenevolentnější, tolerovali tam dlouho i vlastnictví třetích stran nebo nákup jen 50% práv na hráče. Šílený transakce, co tam vymýšleli... V Německu jsem nikdy o výkupkách neslyšel, ale nevím, BL nesleduju.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci Karius nemal vykupku lebo do LFC prisiel za 4,7 mil

Reagovat
Anacron

Vždyť se říkalo že Icardi má vykupku 120 cca.

Reagovat
Muffi

v Itálii asi záleží na hráči a klubu.

Manolas má 38, u Alissona se hovořilo o 40, když se kolem něj začali na jaře motat LFC a CFC, měl dostat novou smlouvu s výkupkou 100.

Reagovat
blade115

Myšleno tak, že v Itálii není povinná, ale určitě možná je.

Reagovat
anonym

Když Lukaku netrefí prázdnou bránu, tak je to těžký.

Reagovat
Lacko_Boh

AHAHAHAHAHAHAHAH

Reagovat
smazaný uživatel

docela rychle se oddělují zrna od plev

Reagovat
Busby babes

Jose won’t walk. He’s clean shaven and wearing a shirt. When he turns up looking like he’s been on a three day bender and has fallen through the club shop then we know he’s on his way out.

Tady mate analyzu.

Reagovat
blade115

Mi to už přijde, že si záměrně chodí pro zlaté padáky... Realem si splnil ten svůj sen o třech titulech v top ligách, tak teď už se jen zabezpečit na důchod a možná ještě z hecu zkusit repre.

Reagovat
Busby babes

cim ti to prijde u nas? tim, ze cele leto volal po posilach abychom vylepsili kadr? Ja ti fakt nevim, kde se tohle presvedceni bere? z toho jak lidi z jeho okoli briefuji novinare je spis patrny, ze ho sere, ze klub nema stejne ambice a o tom, ze je nejvetsi klub sveta jen mluvi, kdyz predstavuji nove sponzory.

Reagovat
smazaný uživatel

včera vám dal trojku tým, k jehož sestavení stačila menší částka než za 1 pogbu, takže asi tak k těm ambicím

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

hlavne, muzu mu vycitat hodne veci, ale nedostatek ambici a ze by se sel nekam zabezpecit na duchod? k nam? To je totalni picovina. V Cine nebo SA by dostal dvakrat tolik. Misto toho sel do klubu, kterej je pro odchodu SAFa ve velkych problemech... sorry, ale to co o tomhle pises nedava moc smysl.

Reagovat
blade115

Tak hlavně to nemyslím až tak vážně, není potřeba hned bouřit emoce. Ale přijde mi, že už mu ujel vlak. Ta jeho působení jsou fakt jako podle vzorce... Jakmile začne tyhle boje s novináři, víš, že se blíží konec. Je z něj cítit frustrace, nejsou výsledky, tlak se zvyšuje. A novináři v Anglii speciálně to umí pěkně vygradovat.

Reagovat
Busby babes

coz je prave to, novinari v anglii to umi vygradovat... tim, ze o nas za psoledni dva mesice napsali spousty nesmyslu az vylozenych lzi...

Reagovat
blade115

Takhle to tam chodí... Už když byl u nás, pak to samé dělali i Contemu. V tomhle jsou fakt hrozní.

Reagovat
Busby babes

nebourim emoce, jen ti pisu, ze si podle meho napsal blbost. nic vic, protoze jak rikam, kdyby si sel pro prachy na duchod, sel by nekam jinam nez k nam, protoze u nas se fakt neda cekat pohodova prace bez tlaku a easy money.

Reagovat
smazaný uživatel

Fans ManU: Jak je na tom Alexis? Je v krizi? Jste s ním spokojení?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak fans ManU, ale já určitě

Reagovat
gunner123

Reagovat
Busby babes

byl ted zranenej, vcera pul hodky, par naznaku, ale porad to neni ono. v priprave vypadal super, v prvnim zapase se snazil, ale bylo to nic moc, i kdyz i tak vytvoril nejvic sanci z celeho tymu. Tak uvidime jak to pujde dal.

Reagovat
smazaný uživatel

je úžasnej, maká pro tým, hodně běhá, presuje, napadá, neustále běhá, sprintuje, pořád v běhu, stále běhá, prostě je to dříč konečně máme pořádného pracanta a ne nějakého líného lemru jako Martiala

Reagovat
FUnk

neustále běhá, sprintuje, pořád v běhu, stále běhá

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Sandstorm

A k tomu dává góly a má spousty asistenci. A pak sme vypli FIFU.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
blade115

Reagovat
oddy

Reagovat
Sandstorm

Ukazuje, že je to fakt Top hráč v nejlepších letech takového rozdiloveho hráče jsme potřebovali. Něco jako Pogba

Reagovat
r.mrazik

Je skvělý...hlavně bojuje...

Takže něco jako Torres v Chelsea

Reagovat
janinho

inak, ten jeho 2minutovy potlesk tym par divakom co ostali... to chcel Zoze potrollit sam seba??? ja teda neviem, ale obycajne v telke nedokazem rozoznat nejake choraly. ale to vcerajsie "sacked in the morning, you're getting sacked in the morning" som pocul v 2. polcase zretelne hadam 25 minut v kuse tak je od Zozeho pekne ze im este zatlieskal a na tlacovke pochvalil ze fanusikovia dobre zhodnotili

Reagovat
Counter

To zpívali fanoušci Spurs. Fandové MU po třetím gólu hromadně odešli, zůstali jen ti nejotrlejší.

Reagovat
janinho

tak ale treti padol az 5 minut pred koncom, to uz neriesim lebo vtedy bol ten stadion poloprazdny. hento bolo pocut za stavu 0:2 a prislo mi ze nie len zo sektora hosti budme realisti, to by fans MU museli byt slepi aby stali stale za nim po tom co tam za tie roky predvadza.

Reagovat
Busby babes

samozrejme, ze to bylo ze sektoru hosti. Nasi fans tam celou dobu zpivali svoje choraly a i Mourinhovo jmeno vyvolavali i za toho neprizniveho stavu.

Reagovat
janinho

no ja ti hovorim, ze takto zretelne ako bolo pocut ten choral (udajne teda len zo sektora hosti) som v telke asi este nepocul. tak ak vas ten sektor hosti hentak prekrical, tak by som povedal ze to nie je nieco cim by som sa siel chvalit.

btw, fandit neznamena ze nemozes vyjadrit nespokojnost. ale zda sa, ze ty si s tym co tam Mourinho predvadza spokojny. ja ako fanusik Spurs som so Zozem velmi spokojny, takze budem len rad ak bude pokracovat.

Reagovat
Busby babes

sektor hosti je vic slyset na vetsine zapasu PL. Protoze tam prijedou ti, co chteji poradne fandit. Zatimco domaci jsou casto roztrouseni, nejsou zadne kotle, nejsou fankluby a tak. To je realita PL.

Treba na OT se s tim ted snazi neco delat, snazi se koncentrovat tyhle fans do jedne sekce a co ctu, tak to nese ovoce a letos a vlastne uz loni ke konci sezony ta atmosfera byla lepsi.

Reagovat
janinho

po 4ty krat a naposedy... nebol to 1.zapas EPL ktory som sledoval a ani prvy kde by domaci tym takto vyhorel. hovorim len, ze 20 minut som nepocul nic ine nez to ze Jose rano poleti a to je na povazenie. ja viem, ze na zapasy klubov ako ManU alebo Real chodi vela turistov a ono to potom velmi ovplyvni aj atmosferu... ale to nie je vyhovorka. dufam, ze teraz sme sa uz pochopili

Reagovat
Busby babes

ja te chapu, ja ti jen rikam, ze to je beznej jev na zapasech PL. Zazil jsem to skoro na vsech zapasech, kde jsem byl. A pak jen dodal, ze se s tim snazime neco delat, nic vic.

Reagovat
Busby babes

ja nekomu vycitam a zakazuju mu vyjadrit nespokojenost? Nekde jsem napsal, ze jsem spokojeny s vcerejsim vysledkem?

Reagovat
janinho

aby som zase nebol za neobjektivneho... tak si myslim,ze ak je pravda ze v lete chcel predat Martiala aby za tie peniaze mohol kupit stopera a Woodward mu to neschvalil, tak aj Edo ma velky podiel na tom kde ManU momentalne je. v Anglicku by mal o prestupoch rozhodovat manazer a detto ak je to niekto s menom a platom ake ma Mourinho.

ak niekto nesie zodpovednost za vysledky tak by si mal ten kader vyberat sam. samozrejme ze nie takym stylom ze si ukaze na 4 hracov za 500 mil. a ked ich nedostane tak sa bude na to vyhovarat. ale ak je pravda to s Martialom, tak sa cudujem ze to nepovie na plnu hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejsi v Realu, aby se na každýho kdo si ukopne míč bučelo a pískalo ty joudo

Reagovat
janinho

wat??? nezabudol si nahodou rano uzit lieky?

Reagovat
Busby babes

proc hned tak posmesne nejotrlejsi? To uz jsou ted i fanousci, co fandi i kdyz se prohrava, hodni posmechu? To neni, ze jsou nejotrlejsi. Jen to jsou proste fanousci.

Reagovat
Counter

Není to přesné no, beztak tam zbyla i spousta turistů, kteří na to vynaložili příliš velké peníze, než aby odešli dřív. Zvládej trošku.

Reagovat
Busby babes

me to jen prislo podivny no, protoze se to tu celkem mnozi, aspon mi to tak prijde. Pravda, vetsinou to pisou nasi fans.

Reagovat
nani92

ale na EF sme ostali všetci

Reagovat
Cobra

Až na kiwwiho

Reagovat
nani92

tak on ani na zápas neprišiel

Reagovat
smazaný uživatel

Jamie Carragher: "Everybody is talking about Liverpool potentially challenging Manchester City. Why are people not talking about this Tottenham team who have finished above Liverpool for seven out of eight years?"

Reagovat
r.mrazik

napisu ti to cesky...bo finale LM a bo velke nakupy...

kdezto v kurniku jsou porad stejny slepice bez doplneni kadru

Reagovat
smazaný uživatel

Ty stejne slepice vas vcera vyprášily 3:0

Reagovat
r.mrazik

tak nikdo se nebavi o MU ale o liverpoolu...chapeme?

nebo rekni ownymu,at ti to prelozi

Reagovat
SCELO

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ze ne! Jen jsem se ti chtel vysmát ...Šířka kadru? Neprijde mi, ze by Liverpool mel tu lavicku nějak výrazně lepsi. Troufam si říct, ze je minimálně srovnatelná

Reagovat
r.mrazik

dostali se do finale LM a nakoupili hrace za velky prachy...je logicky,ze se o nich mluvi vic nez o slepicich...nic vic

Reagovat
Jordi Alba

Tohle je česky?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve finále LM byly i týmy, co o titule v PL absolutně nemůžou ani uvažovat. Posílili suprově, ale ani tak nemají ten kádr nijak výrazně nabitější než my. Jenom doháněli manko.

Reagovat
icka

Protoze slaba lavicka.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchéz, výborní backup wingbaci, Lamela/Wanyama, Son/Llorente....

Reagovat
Svatej

po ty wingbacky fajn, zbytek nedostacujici, hlavne ve srovnani se silou lavicky City ..

Reagovat
Cobra

Tak se sílou lavičky City se nemůže rovnat žádný tým PL, dokonce bych si troufnul říct, že ani přední světové kluby se jim šířkou kádru nevyrovnají.

Reagovat
nani92

Pretože slabá psychika

Reagovat
smazaný uživatel

protože one man team, zraní se Kane a jste v řiti

Reagovat
Cobra

Reagovat
Counter

Má pravdu, dlouhodobé zranění Kanea by byl problém (i když těch pár týdnů v minulých letech jste vždycky zvládli příkladně). Ale to platí i pro další kluby - když se Chelsea zraní vážně Hazard, taky půjdou dolů, Liverpool bez Salaha by byl taky rázem slabší. Snad jen ManCity jsou výjimka, i bez KdB vypadají parádně.

A pak je tu MU s Arsenalem, kde ani nevíš, kdo je jejich nejlepším hráčem

Reagovat
Harakan

Souhlas

Reagovat
Cobra

Tak momentálně se rozehrál Lucas a při návratu Sona si myslím, že by Kanea zastoupil bez problému. Samozřejmě vždy je znát, když nejlepší střelec posledních ročníků PL chybí.

Každopádně v tomto ročníku se góly pěkně rozptýlily mezi většinu našich hráčů a můj úhel pohledu je takový, že nejsme momentálně tak závislý na jednom hráči tak, jako v předchozích letech a už vůbec ne tak, jak jsme kdysi byly závislý jen na Baleovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale říct o Spurs, že jsou one man team je celkem píčovina. Kor ve chvíli kdy se vrátí Sonny, můžeme hrát i bez Kane tohle 442 co teď s MU a nemyslím si, že bysme na tom měli být nějak vyloženě hrozně.

Reagovat
Busby babes

u nas je to jasny, Big Fella.

Reagovat
smazaný uživatel

pretoze spursy spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre vam tak ManUnidemited! Tragedie posledni roky se jen stupnuje a neni se cemu divit. Kde mate ty trofeje a historii vy sasci.

Hlavne ze mate Twitter a sponzory, ale fotbalove se loudate roky dozadu.

Reagovat
r.mrazik

tebe zas pustili?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo spinkejte dal. A koukejte jak zbytek Anglie hraje fotbal. Nevim koho pustili, ale Mourek je furt u vas na lavice, coz je dobra zprava. Vim ze realita boli

Reagovat
smazaný uživatel

Dali ti sebou aspon nějaký prášky?

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa Manchester hral lepšie ako v minulých zápasoch, no a Tottenham bol veľmi efektívny. Skóre nezodpovedá priebehu zápasu. Napríklad proti Leicestru hral Manchester oveľa horiše a po dlhé minúty Leicester ovládal hru.

Takáto výhra poteší. Ak chceme čo i len pomýšlať o titule, tak práve tieto zápasy, keď sa nehrá ideálne, rozhodujú.

Reagovat
smazaný uživatel

You must be fun at parties. Just picture Mourinho and repeat:

"You're fucking shit,

you're fucking shit,

you're fucking shit,

you're fucking shit,

you're fucking shit!"

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně něco objektivního

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele