Anglická Premier League souhrn - 24. kolo

26.01.2008, 18:08, aktualizováno 30.01.2008, 22:57
Komentáře a souhrny
Manchester United bez větších potíží porazil Portsmouth a na první příčce opět vystřídal londýnský Arsenal. Po výhře nad Readingem se v kontaktu i nadále drží Chelsea, Liverpool naopak opět ztratil a po porážce od West Hamu ztrácí na první místo již sedmnáct bodů. Everton a Tottenham se rozešly smírně, Manchester City ztratil body v Derby...

Aston Villa - Blackburn Rovers 1:1

26.01.2008 16:00

Góly: 73. Ashley Young - 68. Roque Santa Cruz

Aston Villa nevyužila výhodu domácího prostředí a po gólu Santa Cruze nakonec zachraňovala alespoň remízu. O tu se krásnou ranou z přímého kopu postaral mladík Ashley Young.

Blackburn, jenž je letos venku úspěšnější než doma, se po úvodních minutách rozehrál k výbornému výkonu. Ve 22. minutě mířil po výborné přihrávce zprava od Bentleyho mimo bránu norský záložník Pedersen, za dvě minuty si pak Rovers vypracovali stoprocentní příležitost. Talentovaný David Bentley vletěl do pokutového území a Nigel Reo-Coker jej tvrdým faulem poslal k zemi. Míč si na penaltovou značku postavil mladík Matt Drebyshire, ale jeho střelu lapil výborným zákrokem Scott Carson.

Těsně před přestávkou málem vybojoval taktéž penaltovou výhodu pro svůj tým Gabriel Agbonlahor. Anglický útočník byl v pokutovém území faulován André Ooijerem, jenže atak nizozemského stopera nechal rozhodčího chladným.

Ve druhém poločase se už diváci branek konečně dočkali, i když ta první většinu z nich nepotěšila. Měl jí na svědomí hostující Santa Cruz. V 68. minutě sice ještě Carson střelu Davida Dunna vychytat dokázal, jenže míč se dostal k bývalému útočníkovi Bayernu Mnichov a ten poslal Blackburn do zaslouženého vedení.

To však Rovers vydrželo pouhých pět minut. Po faulu na Agbonlahora zapískal hlavní arbitr faul a následnou výstavní střelou vyrovnal Ashley Young. Tento fotbalový moment se musel určitě líbit i Fabiu Capellovi, který utkání přihlížel. Ze strany Villans to ovšem nemuselo být vše. Tým Martina O’Neilla chtěl totiž rozhodnout. Největší příležitost Harewooda ovšem skončila na břevně.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Wigan Athletic 1:0

29.01.2008 20:45

Góly: 19. Jérémie Aliadière

Middlesbrough v záchranářském souboji porazilo Wigan a vzdálilo se od sestupových bod. Na osmnáctou příčku majínyní svěřenci Garetha Southgatea k dobru pět bodů.

Domácí se od úvodního hvizdu zakousli do svého soupeře a několikrát marně sahali po úvodní brance. V první šanci pálil nepřesně Aliadiere, jeho útočný druh Tuncay potom ve výborné pozici nastřelil pouze Kirklanda. Skvěle načasovaným obranným zákrokem se poté blýskl Scharner, Aliadiere díky němu přišel o jistý gól. V 15. minutě centroval Aliadiere a Tuncay střílel mimo. Vysvobození a zasloužené odměny se domácí dočkali v 19. minutě. To si na dlouhý pas naběhl Aliadiere a neomylně poslal míč do sítě - 1:0.

Pro Wigan mohlo být ještě hůře, Tuncay však ránu Downinga tečoval tak nešťastně, že ta skončila mimo. Latics byli v útoku bezzubí, v jejich největší příležitosti v prvních třiceti minutách střílel Bent, při likvidaci jeho pokusu se Schwarzer ani nezapotil. Ve 34. minutě přišla pro domácí pohroma, když si Tuncay poranil stehenní sval a na hřišti se místo něho objevil rekonvalescent Mido. Middlesbrough nepřestávalo tlačit, těčku za první půlí udělal napřesná střela Mida a hlavička Wheatera, jenž po trestném kopu Downinga mířil nad.

Ani po změně stran se obraz hry příliš nezměnil. Pozornost na sebe strhával především Mido, ani jedna z jeho dvou šancí se však neujala. Wigan hrozil po standardních situací, jeho největší příležitost pak měl Heskey. Ten se společně s několika spoluhráči zřejmě již radoval ze vstřelené branky, Schwarzer ale vytáhl vynikající zákrok a uchránil tak svému týmu zasloužené vítězství.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Newcastle United 3:0

29.01.2008 20:45

Góly: 40. Emmanuel Adebayor, 72. Mathieu Flamini, 80. Cesc Fàbregas

Arsenal okopíroval několik dní starý výsledek z utkání v rámci FA Cupu a trápící se Newcastlu znovu porazil 3:0. Kanonýři se tak minimálně na jeden den vrátili do čela tabulky Premier League.

Arsenal byl od úvodu utkání aktivnější a v sedmé minutě se do první šance hnal Clichy, jemuž zkazil radost Taylor. V 17. minutě cetroval z pravé strany Hleb a v pokutovém území našel volného Diabyho, tomu však zpracování míče zabralo dobu dostatečnou k tomu, aby míč uklidil do bezpečí Butt. Následovala akce po pravé straně, centroval Sagna a před Eduardem na poslední chvíli odvracel na roh Carr. Ve své první šanci zápasu neuspěl ani Adebayor, ten po ukázkové akci Fabregase s Flaminim poslal svůj volej nad.

Stav utkání se poprvé měnil ve 40. minutě. Hostujícím zadákům utekl Flamini a předložil ukázkový centr Adebayorovi, který hlavou uklidil míč přesně k tyči - 1:0.

Straky nechávaly domácím až příliš volného prostoru a v 50. minutě toho využil ke střele Diaby, jeho dělovka prosvištěla mimo. V 67. minutě lapil Given střelu Flaminiho. O pět minut později si tito dva svůj vzájemný souboj zopakovali a na plné čáře ho tentokráte vyhrál francouzský záložník. Ten převzal přihrávku od Diabyho a nádhernou ranou nedal Givenovi ani tu nejmenší šanci - 2:0.

Třetí hřebíček do rakve Newcastlu pak zatloukl Fabregas. V 80. minutě rozhodčí nechali pokračovat ve hře po ofsajdem zavánějícím postavení Bendtnera, který přiťukl míč Fabregasovi a ten se trefil přesně k tyči - 3:0.

Newcastle v závěrečných minutách dvakrát sahal po čestném úspěchu. V 88. minutě se k trestnému kopu postavil Butt a jeho povedený pokus zastavilo břevno. Ve druhé minutě nastavení se pak dobře uvolnil Ameobi, s jeho slabým zakončením však Almunia neměl praktcky žádnou šanci.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Fulham FC 0:0

29.01.2008 20:45

Góly: -

Oba týmy si brousily zuby na tříbodový zisk, který by jim velmi pomohl v boji záchranu. Výsledná bezbranková remíza je lepší pro hostující Fulham, který získal první bod pod novým manažerem Hodgsonem.

Fulham začal zápas o poznání aktivněji než domácí. V 10.minutě uvolnil Murphy Dempseyho, ten však Jaaskelainenovu branku netrefil. Poté se hezkou ranou zpoza vápna prezentoval Andreasen, posila z Brém, a pořádně vylekal brankáře Boltonu.

I dál byli lepším týmem hosté, Bolton byl naprosto bezzubý. V největší příležitosti se ocitnul Guthrie, když se probojoval do vápna, ale střílel slabě a nepřesně. A když se neujala ani střela Bullarda, do kabin se šlo o přestávce za bezbrankového stavu.

Domácí vběhli do druhého poločasu s větším zájmem o utočení a brzy se jim to téměř vyplatilo. Steinsson se uvolnil na pravé straně a po jeho centru měli blízko gólu Taylor s Nolanem, míč jen prolétl kolem tyče.

Utkání příliš kvality nepobralo, chyběly především góly. Ukazatel skóre mohl změnit čtvrt hodiny před koncem Michalík slovenský obránce ve službách Boltonu. Jenže po zmatku před Niemiho svatyní netrefil branku.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Birmingham City 2:0

29.01.2008 21:00

Góly: 15. Daryl Murphy, 65. Rade Prica

Zápas dvou outsiderů Premier League začal dle předpokladů úpornou snahou obou týmů o vstřelení prvního gólu, nicméně oba celky hrály z dobře zajištěné obrany, a proto šlo spíše o taktickou bitvu odehrávající se zejména ve středu hřiště než o pěkné fotbalové představení.

Úspěšnější byl domácí celek, když již v 15. minutě otevřel skóre Murphy krásnou střelou z hranice vápna. Po této ledové spršce, kterou Birmingham dostal v podobě gólu, se hostující všemožně snažili o obrat v utkání. Sunderland ale držely nad vodou dobré zákroky svého brankáře a neschopnost hostů vstřelit branku. První půle tak skončila 1:0 a přinesla přesně dle očekávání taktický fotbal.

Do druhé půle trenér domácích udělal jednu změnu – za Yorkea přišla nová posila Prica. Přestože se Birmingham viditelně snažil o změnu stavu, ukázala se šťastná ruka Roye Keana, když střídající Prica vsítil branku a poslal tak Birmingham definitivně do kolen. Birmingham začal působit víceméně odevzdaně, a když nedokázal využít žádnou větší šanci, zápas skončil zaslouženým vítězstvím domácího celku.

Více informací k zápasu

West Ham United - Liverpool FC 1:0

30.01.2008 20:45

Góly: 90. Mark Noble (pen.)

Liverpool je v krizi, už je to jasné! Ani v Londýně na Upton Parku díky proměněné penaltě Nobleho v poslední minutě nevyhrál, a to v rámci Premier League už popáté v řadě. Reds jsou momentálně až sedmí a boj o titul už se jich vážně netýká.

Přitom Liverpool nezačal vůbec špatně. V úplném úvodu zápasu, přesněji řečeno do šesti minut, zvládli z dálky ohrozit branku soupeře hned dva hostující hráči – nejprve Torres a pak Benayoun. A hned, jak se dostal ke slovu West Ham – Boa Morte ve 23. minutě z prostoru penaltovém puntíku trestuhodně přestřelil – přišla na řadu jednoznačně největší šance první půle a měl jí opět domácí celek, který v tuto chvíli pomalu, ale jistě přebíral otěže zápasu, jež do této doby měl pevně v rukou Liverpool. Celá akce se zrodila po faulu Carraghera na Colea a následné standardce. Noble nasměroval míč krásně na zadní tyč na hlavu Boa Morteho, který zblízka otestoval tvrdost horní konstrukce branky Liverpoolu.

Pořádné gólovky se příznivci hostí dočkali až na začátku druhé půle. To když ve 49. minutě po centru Kuyta pálil levačkou Kewell. Ovšem mimo. V 56. minutě však opět posadila mírně do sedla West Ham jeho standardní situace. Znovu málem nesla ovoce spolupráce Noble – Boa Morte, druhý jmenovaný však tentokráte netrefil ani břevno a míč si to z jeho hlavy namířil vedle svatyně.

Po nudnější pasáži vyplněné oživováním sil na hrací ploše pomocí nových hráčů přišla další šance až v 78. minutě. Jenže nejprve Upson a potom i Neill úspěšně nadějné pokusy soupeřů Kuyta a Hyypii zablokovali. A i tyto jejich činy daly možnost vzniknout dalšímu zaváhání Reds. Liverpool v poslední minutě totiž doplatil na svou přehnaně tvrdou hru, když úplně zbytečně ve vápně Carragher poslal k zemi Ljungberga a sudí neváhal s fouknutím do píšťalky. Hrdina dne Noble, který hlavně svými standardkami v tomto utkání hodně zatápěl obraně soupeře, tak dostal možnost vyzkoušet si exekuci odlišného typu standardní situace – penalty. A jelikož se nemýlil, bylo o vítězi tohoto duelu rozhodnuto – radovali se domácí Kladiváři.

Více informací k zápasu

Derby County - Manchester City 1:1

30.01.2008 20:45

Góly: 47. Jihai Sun (vl.) - 63. Daniel Sturridge

Na pořádnou senzaci bylo zaděláno na Pride Parku, domácí Derby zde ještě v 62. minutě vedlo nad Manchesterem City 1:0, ale mladičký střelec Dean Sturridge alespoň zachránil pro své barvy remízu.

Beznadějně poslední tým tabulky mnohem kvalitnějšího soka nikterak nepřehrával a po většinu času se bránil, přesto se dostal na začátku druhé půle šťastně do vedení. A vedení to bylo vskutku nezasloužené. Už v 6. minutě totiž mohli být Citizens před Derby o gól napřed, jenže to by musel Corluka po rohu Petrova hlavičkovat níže. Po čtvrthodině hry pak zázračně Price nohou vyrazil pokus Vassella na roh.

Ale co se nestalo! Už v závěru první půle pořádně příznivcům hostí zamrazilo při střele Earnshawa do tyče a úplně na úvod druhého dějství už to bylo 1:0 z pohledu Derby. Miller hned po výkopu potáhl míč až do pokutového území soupeře, předal Ghalymu, jeho střela však byla zblokována a míč se dostal zpět k Millerovi. Ten tentokrát vypálil sám a i když šťastně, radoval se z gólu. Jeho střele, pravděpodobně mířící mimo tyče, totiž výrazně pomohla teč Jihaie, gólman Hart už na změnu směru nestačil zareagovat. Gól tak byl připsán jako vlastní čínskému zadákovi City.

Ovšem přišla 63. minuta a Manchester se dostal ke své zbrani – brejku – a byla z toho vyrovnávací branka. Jako vždy aktivní Petrov potáhl míč po levé straně a naservíroval ho napříč děravou obranou Derby k nohám mladíka Sturridge, jenž pohotově skóroval – podruhé ve dvou po sobě jdoucích zápasech! O osm minut později byl opět Petrov v brejku, tentokráte hledal Vassella, který v těžké pozici zamířil vysoko nad. V 78. minutě ještě Harta poněkud postrašily na druhé straně nůžky Earnshawa, které ale nepřinesly gól, jen vzruch před brankou Citizens.

Do konce utkání už se ale nic pořádného nestalo a obě mužstva si tak v poklidu dokráčela pro bod, se kterým je spokojeno hlavně Derby, ale i Manchester City, jenž mohl klidně prohrát.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Reading FC 1:0

30.01.2008 20:45

Góly: 32. Michael Ballack

Chelsea potvrdila svoji pohodu a díky výhře 1:0 nad Readingem si připsala další důležité tři body. Celý zápas měl londýnský klub ve své režii, což dokazuje i statistika držení míče, která nakonec dopadla 74% : 26% ve prospěch "Blues".

Domácí se od začátku zápasu do svého soupeře pořádně zakousli a gólman Hahnemann se rozhodně nenudil, několikrát musel předvést své brankařské umění. Nejdříve kryl v 18. minutě šanci Colea a zanedlouho se vyznamenal proti Wrightu-Phillipsovi, který se po skvělé přihrávce Makeleleho ocitl sám před gólmanem Readingu, ale neuspěl. Chelsea svůj tlak a hlavně svoji snahu zužitkovala ve 33. minutě. Paulo Ferreira nacentroval do pokutového území, kde si skvěle naskočil Michael Ballack a hlavou k radosti domácích fandů rozvlnil síť.

Poté se hostující fotbalisté malinko osmělili a začali si i více věřit. Hlavní hrozbou pro domácí byl Stephen Hunt, kterého fanoušci "Blues" vypískali při každém kontaktu s míčem. Chelsea si ale zkušeně počínala v obraně a snažila se co nejdéle držet míč na svých kopačkách. Krátce před koncem první půle se ještě svojí střelou prezentoval Malouda, ale jeho pokusu chyběla větší přesnost.

Druhá půle začala stejně jako ta první. Do první větší šance se opět po přihrávce Claudea Makeleleho dostal Wright-Phillips, ale znovu ztroskotal na pozorném Hahnemannovi. Readingu se stále nedařilo dostat domácí pod souvislejší tlak. Nebezpečnou střelou se prezentoval jen Hunt, ale Petr Čech s ní neměl problémy. Posila Chelsea Nicolas Anelka se předvedl o pár minut později, po skvělé kombinaci Bridge s Maloudou si naskočil na centr, ale opět jen nechal zazářit gólmana Readingu, který jeho pokus vyrazil na roh. Náznaky šancí ze strany hostů pak byly vidět po akcích Doyla nebo Leroye Lity, ale hrozbu pro obranu Chelsea nepředstavovala ani jedna z nich. Deset minut před koncem měl další šanci domácích Ballack, ale jeho hlavička mířila příliš vysoko. V 81. minutě se na hřiště podíval i český reprezentant Marek Matějovský, ale s vývojem utkání už nepohnul.

Chelsea si tak zaslouženě připisuje velmi důležité tři body, čímž si upevnila třetí pozici v Premier League a zatím vše nasvědčuje tomu, že v boji o titul si to skutečně rozdají tři kluby.

Více informací k zápasu

Everton FC - Tottenham Hotspur 0:0

30.01.2008 21:00

Góly: -

Přestože Tottenham na Everton tradičně umí, domácí celek se rozhodl, že zlomí nepříznivou statistiku a konečně doma Kohouty porazí. To se však nestalo a utkání skončilo bezbrankovou remízou.

Domácí vstoupili do zápasu aktivněji a Tottenham byl od začátku zahnán do defenzivy. Hosté neinkasovali zejména kvůli dobře fungující obraně a několika pěkným zákrokům, které předvedl český brankář ve službách Kohoutů Radek Černý. Domácím se přes úpornou snahu nepodařilo na Tottenham vyzrát, a proto první půle skončila bez branek.

Do druhé půle vkročili hosté o něco aktivněji, ale své šance nedokázali proměnit. Hráči Evertonu jakoby si uvědomili, že ztrácejí svoji herní převahu, znovu zabrali a dostali Kohouty pod tlak. I přes velkou snahu domácích gól do sítě Tottenhamu nepadl, postupně se tlak Evertonu rozmělňoval a zápas byl dohrán v poklidném tempu a skončil 0:0.

Pro Kohouty to je první bezbranková remíza od října 2006. Pro domácí je ztráta dvou bodů velkým zklamáním, protože sebemenší klopýtnutí může znamenat propad ze čtvrté příčky, která zajišťuje předkolo Ligy mistrů a boj o ní se letos zdá být velmi vyrovnaný.

Více informací k zápasu

Manchester United - Portsmouth FC 2:0

30.01.2008 21:00

Góly: 10. Cristiano Ronaldo, 13. Cristiano Ronaldo

Drtivý vstup do zápasu a především perfektní představení Cristiana Ronalda zajistilo Rudým Ďáblům další tři body, klíčové v boji o titul, který bude ještě vzhledem k formě ManU i Arsenalu pořádně tuhý. Manchester se takto Arsenalu bodově znovu vyrovnal a po 24 hodinách ho sesadil opět z vedoucí pozice.

Hned úplný začátek utkání napověděl mnoho, hlavně to, kdo bude znovu králem na Old Trafford. Nejprve ještě v 6. minutě nechtěně Rooney zblokoval stejně nepovedenou střelu Parka z half-voleje, ale o pár minut později už se radoval Ronaldo. Jeho dva slepené góly, jako vystřižené z učebnice fotbalu, prakticky rozhodly o vítězi tohoto duelu. Jen těžko se mohl Portsmouth vzpamatovat z takového brzkého úderu, a to hned dvojnásobného. Nejprve Scholes s Nanim a Ronaldem světu ukázali, jak je v jejich podání snadné hrát fotbal, poté se předvedl sám portugalský mág. Ta první akce byla opravdu ukázková, posuďte sami: Scholes našel Ronalda, ten sklepl hrudí míč Nanimu, který moc nečekal a hned poslal svého krajana vstříc osmnáctému gólu v sezoně. Ronaldo se sám před gólmanem nemýlil. V druhém případě zase Ronaldo excelentně zakroutil z přímého kopu míč přesně do šibenice, James se jen bezmocně ohlédl.

Manchester následně ne a ne polevit v tlaku a vypracovával si další slušné příležitosti. Nejdříve do třetice už Ronaldo na Jamese nevyzrál ve 24. minutě, pak v minutě 37. trestuhodně neskóroval ve stoprocentní šanci ani Rooney. Tlak Manchesteru v první půli ještě vyvrcholil v závěru pokusy neúnavného Ronalda a Evry.

Ale Rudí Ďáblové si akorát v šatně o přestávce odpočinuli a na svého soupeře vlétli ve druhém poločase se stejnou vervou, jako v tom prvním. Nejdříve v 56. minutě Rooneyho lob ještě stihl před brankovou čarou doběhnout bek Portsmouthu a zabránit tak jistému gólu a poté o osm minut později nezkompletoval v další šanci hattrick Ronaldo, po výborném pressingu Rooneyho.

A to ještě nebylo vše. James měl opravdu den, jelikož vychytal nejprve Parka a pak si počíhal i na dorážku Naniho. Po této akci byl střídán Tevezem Ronaldo, čili už v tu chvíli bylo jasné, že na hattrick nedosáhne. Tevez hned navázal na Portugalcovy výkony, když se pokoušel o gól v 88. minutě, ale do cesty se mu postavil neskutečný James. Vzápětí vybojoval ještě ztracený míč Anderson, brilantně obešel dva hráče soupeře, ovšem pak zacílil vedle.

Tak skončil doslova jednostranný zápas. Chvílemi to totiž vypadalo tak, že Manchester nehraje s Portsmouthem, ale jen rutinně trénuje. Vždyť se Pompey dostali všehovšudy jen ke třem střelám, z nichž ani jedna nemířila mezi tři tyče, zatímco Red Devils pálili celkově 25krát!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United24183348:1157
2.Arsenal FC24176149:1757
3.Chelsea FC24165337:1653
4.Everton FC24134740:2343
5.Aston Villa24118543:3141
6.Manchester City24118531:2541
7.Liverpool FC231010337:1740
8.Blackburn Rovers24108632:3138
9.Portsmouth FC24107734:2537
10.West Ham United23106729:2136
11.Tottenham Hotspur24771044:4028
12.Newcastle United24761127:4227
13.Middlesbrough FC24671121:3725
14.Sunderland AFC24651324:4223
15.Bolton Wanderers24571224:3422
16.Reading24641430:5022
17.Birmingham City24551423:3620
18.Wigan Athletic24551423:4020
19.Fulham FC242101223:4216
20.Derby County24151812:518

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (64)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tomu řikam adaptace Roque ..

Reagovat
herbage

byl zkratka parada, pekne vymetl pavucinku. Adebayor zase gol no a Newcastle z dvojutkani s Arsenalem skore 6:0, to je docela k zamysleni. Chtelo by to nejakou myslenku ve stredu pole i kdyz proti Arsenalu se hraje velmi tezko. Jenze oni tu myslenku nemaj ani s papirove slabsimi tymy. Cekal sem ze se chti Emre, ale ani mu nedaj sanci, spolu s Bartonem by tvorili slusnej stred. Butt nezklame, ale ani neoslni.

Reagovat
Shevchenko

Manchester to stihl za jeden zápas. Jinak Butt se mi dneska nelíbil.

Reagovat
Liquid

Poté co sem shlédl poslední 4 zápasy Newcastle, tak musím říct, že předvádí výkony hodné na hranici udržení. Vůbec se nedostávají do vápna, i Smith a Owen často brání, takže dopředu moc hráčů nehraje, většina navíc nemá ideální formu, a to platí i pro střelce Martinse, který se dnes v klíčovém zápase pro Nigérii ani na plochu nedostal. Jinak gól Flaminiho parádní.

Reagovat
fantomas

Emreho nemužeš postavit do středu ...to už se rovná pomalu blbosti, jako je Keeganova doměnka, že Rozehnal hraje standardně v záloze

Reagovat
Slejdy

arsenal su divak ... newcastle je v nemoznych hovinkach uz ale ...

Reagovat
M11

adebayor zas jak nic.. je to kapr.. uz ten volej jak mu sedl nehorazne.. nekdo bez zubu na tribune... flamini chytej given

Reagovat
fantomas

tudle tvou reakci sem fakt nepochopil

Reagovat
Slejdy

já jo

Reagovat
smazaný uživatel

A teď si počkáme na zaváhání ManU....Milan Baroš hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle nejvetsi zklamani PL.Nevite jestli bude hrat Baros?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě nastoupí, ale váhám, jestli od začátku. Moc tréninků s Portmouthem nestihl.

Reagovat
fantomas

váháš jo? ty si asistent Redknappa?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem Redknapp.

Reagovat
fantomas

aha aha...možná tak ve football manageru ne

Reagovat
smazaný uživatel

Manažery nehraju...

Reagovat
fantomas

tak to ja jo, ale každopádně nejsi redknapp už jen kvuli te vytřibene češtině

Reagovat
Devil

Bohuzel Newcastle snad momentalne hraje nejhur co jsem kdy videl ! Nevim jestli jsem pri poslednich 3 zapasech videl na jejich hre neco pozitivniho ! Pro me velky sklamani tohoto rocniku PL a myslim ze muzou byt radi ze maji nahrabane body ze zacatku sezony , kdyby je nemely tak by me ani neprakvapilo kdyby hrali o udrzeni PL . Tam neni obrana , tam neni utok tam neni nic .Na par solicek Nzogbii a oziveni Duffa je to bida na to jake jmena se v drezu Newcastle obevuji ! Ted uz jen doufam ze se mylim a hra strak moje slova nebude i na dale potvrzovat . Newcastle budicek !!!!!!!!!

Reagovat
fantomas

ne snad nejhuř, ale nejhuř

Reagovat
Devil

nechapu , vysvetlit ?!

Reagovat
smazaný uživatel

ne snad,ale urcitě

Reagovat
Devil

jj tak to mas bohuzel pravdu !

Reagovat
smazaný uživatel

mno, jak zacal hrat duff, tak se na to dalo i divat, ale tam proste chybi stred zalohy, butt nebo milner hoodne spatny, milner musihrat z kraje a do stredu uz neni kdo.. butt ma opravdu strasnou formu, ale bohuzel neni sam.. obrana hodne spatna, ale to je taky nejspis tim, ze poprvnich dvou nevydarenych zapasech to zacal trener tocit, takze se nemohli poradne sehrat a ted na to doplaceji.. skoda, NU patri mezi me oblibenejsi tymy..

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobře, že se Arsenal nenechal zdeptat tím přídělem od Spurs a následkou hádkou v týmu a dvakrát v klidu porazil Newcastle, ikdyž ten se současnou formou nebyl nejspíš důstojný soupeř. Teď to chce potvrdit formu na City a dál kráčet směrem k titulu.

Reagovat
Radin

Derby překvapilo:-))

Reagovat
Devil

Liverpool taky !!

Reagovat
fantomas

to už snad ani neni překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

si piš, že ne W.H.U.!!!

Reagovat
Slejdy

tj teda

Reagovat
Slejdy

C.Ronaldo

Reagovat
Radin

asi to myslí s těma 30 golama vážně

Reagovat
Devil

jj ten drohej gol , nadhera ! Jen tak dal !!

Reagovat
Devil

kurva, druhej

Reagovat
Slejdy

banán jak víno

Reagovat
Radin

a zase penalta

Reagovat
Slejdy

jn opet diskutabilni ... neda se no .. tesme se na finale Inter - AS .. snad opet s vitezstvi pro AS

Reagovat
fantomas

todle je souhrn PL hoši

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvědav, co budou Barošovi odbivovatelé (Kopy a spol.) psát o jeho včerejším výkonu.

Reagovat
-Kopy-

Ty si tragéd....

Reagovat
smazaný uživatel

já věděl, že tě rozesměju

Reagovat
-Kopy-

Normálně zapadl do šedivého výkonu celého týmu, rozhodně všk nezklamal... Nemůžeme přeci od něj chtít nějaký super výkon hned v prvním zápase a zrovna proti ManU, který má pomalu nejlepší obranu v Evropě... Těším se na dalšího jeho vystoupení...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál hůř než jeho spoluhráč v útoku. Ale mě jeho výkon nepřekvapil, ale já ho taky necpu do repre, právě kvůli nerozehranosti.

Reagovat
-Kopy-

V repre hraje dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se při svém debutu v Portsmouthu představil Baroš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak? Takže nic nic nepředvedl, akorát se snažil nasimulovat penaltu . Ten druhej útočník Portsmouthu byl daleko lepší, aktivnější, nabízel se. Baroš tam jen stál.

Reagovat
smazaný uživatel

Debutovat proti týmu jako Manchester United po několika trénicích není to pravé ořechové...

Reagovat
smazaný uživatel

Není, to souhlasím. A nejde ani tak o to, že to bylo proti ManU, ale že nastoupil po dlouhé době. Mě jde spíš o to, že někteří ho cpou do repre aniž by pravidelně hrál s tím, že by hrál lépe než ostatní útočníci. Nehrál! O tom jsme se včera přesvědčili. Nejprve ať hraje pravidelně v klubu a předvede, co umí a pak může být nominován.

Reagovat
Devil

No , myslim ze to nebyl pro Barose jednoduchy zapas . Hral prvni spil za Pompey a na vic proti nej obrane v PL . Na adaptaci moc casu taky nemel , tak bych mu dal jeste trochu casu , nez ho tu nekteri odsoudi pro jeho neschopnost . Kritizovat neni tezky to umi vsichni .Treba nas prekvapi a jeste nam neco z jeho straceneho umeni predvede !

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zas líbí ta fotka jak se tam raduje C. Ronalda což je hnus Ale Rooney tam vypadá roztomile

Reagovat
Devil

Dulezite je ze dal gol a paradni a dva ! A s tim Rooneym mas recht , vypada jak kdyby sel z hospody a zpival vinecko bile , jen mu chybi ta flaska v ruce .

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho neodsuzuju, i když moc nevěřím, že se dokáže dostat do bývalé formy.

Reagovat
fantomas

Baroš nehrál huř jak jeho spoluháč v utoku...hrál stejně jako jeho všichni spoluhráči, čili špatně, ale rozhodně nijak nepohořel. Je to jeho premiera a nedaly se čekat věci, zvlášt proti Manu. Pompeys vystřelili jen třikrát za celý zápas a Baroš z toho alespon jednou...a to že se snažil nasimulovat pencli?...Cristiano Ronaldo taky furt filmuje a všichni ho obdivujou - to k fotbalu patří nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Benjani nebo jak se jmenuje byl o dost aktivnější, víc běhal, nabízel se, bojoval. Baroš nepředvedl vůbec nic.

Reagovat
-Kopy-

My víme Antibaroši teda Antihenry

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite nekdo co se deje s livescore.Mam to na telefonu a obevi se mi tam jen vypis lig a loading.Bohuzel nic se nedeje tak se ptam co vy co mate pocitac a propo nejde s tim neco udelat nevim kam si stezovat.Prisel jsem o jednu z mala zabav sledovani livevysledku spojene s ctenim clanku.PS:na teletextu to neni ono.Cau

Reagovat
smazaný uživatel

To neni možný,ten válí.

Reagovat
smazaný uživatel

je momentalne niekto lepsi jak on?

Reagovat
fantomas

ty!

Reagovat
smazaný uživatel

Takova primaky dava Del Piero bezne.

Reagovat
fantomas

už davno ne, kdyby aspon pravidelně hrál, starouš jeden ...a i kdyby jo, tak si to nemohl videt, pač tenhle byl opravdu vystavni a stojí akorát za pochvalu, za nic jinýho

Reagovat
Devil

Del Piero ma uplne jinaci kopaci techniku primich kopu nez Ronaldo !

Reagovat
smazaný uživatel

del piero to kope stejne ako beckham , akorat ze na beckhama sem se dival radsi jak vali za MANUTD .. kazdopadne Ronaldo a to po prestupu ze Sportingu sem si rikal koho to ten alex kupuje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele