24. kolo
29.01.2008 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bolton Wanderers - Fulham FC 0:0

Oba týmy si brousily zuby na tříbodový zisk, který by jim velmi pomohl v boji záchranu. Výsledná bezbranková remíza je lepší pro hostující Fulham, který získal první bod pod novým manažerem Hodgsonem.

Fulham začal zápas o poznání aktivněji než domácí. V 10.minutě uvolnil Murphy Dempseyho, ten však Jaaskelainenovu branku netrefil. Poté se hezkou ranou zpoza vápna prezentoval Andreasen, posila z Brém, a pořádně vylekal brankáře Boltonu.

I dál byli lepším týmem hosté, Bolton byl naprosto bezzubý. V největší příležitosti se ocitnul Guthrie, když se probojoval do vápna, ale střílel slabě a nepřesně. A když se neujala ani střela Bullarda, do kabin se šlo o přestávce za bezbrankového stavu.

Domácí vběhli do druhého poločasu s větším zájmem o utočení a brzy se jim to téměř vyplatilo. Steinsson se uvolnil na pravé straně a po jeho centru měli blízko gólu Taylor s Nolanem, míč jen prolétl kolem tyče.

Utkání příliš kvality nepobralo, chyběly především góly. Ukazatel skóre mohl změnit čtvrt hodiny před koncem Michalík slovenský obránce ve službách Boltonu. Jenže po zmatku před Niemiho svatyní netrefil branku.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (4)

Přidat komentář
Devil

Tyto zapasy o preziti se tezko tipuji , v sazce je hodne ! tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 3 0 fulham se asi nezachrani

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej kurz na Bolton 1,9. Snad to vyjde i bez Anelky

Reagovat
smazaný uživatel

Vevýhodě je domácí Bolton, ale Cottagers jde už skoro o všechno. Další ztráty si už moc dovolit nemůžou, pokud chtějí pomýšlet na záchranu v PL. Tip 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele