24. kolo
30.01.2008 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Everton FC - Tottenham Hotspur 0:0

Přestože Tottenham na Everton tradičně umí, domácí celek se rozhodl, že zlomí nepříznivou statistiku a konečně doma Kohouty porazí. To se však nestalo a utkání skončilo bezbrankovou remízou.

Domácí vstoupili do zápasu aktivněji a Tottenham byl od začátku zahnán do defenzivy. Hosté neinkasovali zejména kvůli dobře fungující obraně a několika pěkným zákrokům, které předvedl český brankář ve službách Kohoutů Radek Černý. Domácím se přes úpornou snahu nepodařilo na Tottenham vyzrát, a proto první půle skončila bez branek.

Do druhé půle vkročili hosté o něco aktivněji, ale své šance nedokázali proměnit. Hráči Evertonu jakoby si uvědomili, že ztrácejí svoji herní převahu, znovu zabrali a dostali Kohouty pod tlak. I přes velkou snahu domácích gól do sítě Tottenhamu nepadl, postupně se tlak Evertonu rozmělňoval a zápas byl dohrán v poklidném tempu a skončil 0:0.

Pro Kohouty to je první bezbranková remíza od října 2006. Pro domácí je ztráta dvou bodů velkým zklamáním, protože sebemenší klopýtnutí může znamenat propad ze čtvrté příčky, která zajišťuje předkolo Ligy mistrů a boj o ní se letos zdá být velmi vyrovnaný.

Autor: Tomáš Starý / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jednoznacne nejlepsi zapas tohodle kola vubec nwm na koho vsadit ale dam tip 0 1

Reagovat
Devil

No tak na tento spil se moc tesim ! Doufam ze Everton si zpravy chut po vyrazeni z League Cupu a Tottenham doma prejede ! tip.-3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi zajímavý zápas. Oběma se v poslední době vcelku daří, větší šanci ale dávám domácím Toffees. Tip 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

4-2

Reagovat
smazaný uživatel

Další vychytaná nula pro Radka Černého do Klubu ligových brankářů ! Myslím, že už jich zase tolik do bájné hranice 100 nezbývá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele