Anglická Premier League - preview 24. kola

22.01.2011, 10:38, aktualizováno 24.01.2011, 09:30
Previews
Ze čtyřiadvacátého kola anglické Premier League zbývá dohrát utkání mezi Boltonem a Chelsea. Domácí věří, že jsou schopni zaskočit favorita, který poslední dobou často klopýtá. Chelsea ale potřebuje naplno bodovat, aby udržela kontakt s vedoucími týmy.
Bolton Wanderers - Chelsea FC  (pondělí 21:00)
Na Reebok Stadium začne pondělní dohrávka minutou ticha za nedávno zesnulou legendu domácího týmu Nata Lofthouse. Trotters by tak určitě rádi po sedmi letech porazili trápící se Chelsea.

V prosinci 2003 se už oba týmy spokojovaly s bodem, když centr Daviese tečoval Terry a v poslední minutě poslal balón do vlastní sítě. Od té doby však uplynulo 14 ligových střetnutí, ve kterých favorit pouze třikrát remízoval. Pět minulých duelů mu patřilo pokaždé, v posledních čtyřech dokonce neinkasoval. Sám přitom skóroval v posledních dvaceti setkáních.

Je to právě Bolton, který je společně s Blackburnem jediným klubem, jenž s Ancelottiho stranou prohrál v předešlých deseti kolech. Koncem prosince započal na Stamford Bridge sérii čtyř zápasů bez výhry s jedinou domácí remízou s Wiganem. Chelsea zase už šestkrát za sebou přivezla z hřiště soupeře maximálně bod.

Její špatné výsledky si každý vysvětluje jinak. Zatímco jeden poukazuje na zranění klíčových hráčů, druhý argumentuje ztrátou motivace postarších hvězd. Jiný zase stále nemůže unést odchod asistenta manažera Raye Wilkinse. Ancelotti je ale přesvědčen, že se týmu začne znovu dařit, protože po vítězství prý přichází touha vyhrát znovu.

Pochybnosti se ovšem znovu vznášejí nad startem Franka Lamparda a Johna Terryho, kterého trápí záda. Alex, Benayoun a Žirkov se do hry nedostanou určitě. V dresu domácích by mohl debutovat David Wheater, který před pár dny přestoupil z Middlesbrough. Nejistou účast pak má Klasnic se Steinssonem, Chung-Yong Lee plní reprezentační povinnosti. Sean Davis a O'Brien si nezahrají kvůli kolenům, Gardner kvůli stehnu a Samuela trápí lýtko.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.50 - 3.60 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Blackburn Rovers - West Bromwich Albion  (neděle 17:00)
West Bromwich naposledy Ewood Park vyloupil před dávnými dvaceti lety, ještě ve druhé lize. Jenom měsíc poté, co Blackburn převzal do svých rukou ocelový magnát Jack Walker, aby zahájil jeho mohutnou transformaci v klub, který po čtyřech letech dokonce opanuje Premier League. To WBA tu sezonu raději sestoupilo a mimo takovou hrozbu se nenachází ani nyní.

Nováček Premier League má na první sestupující tým, jímž je momentálně Wigan, náskok pouhého jednoho vítězství, nutně by tak teď potřeboval urvat své teprve druhé vítězství nad Rovers v deseti zápasech. Pro to ale bude záhodno rovněž zlepšit své výkony na hřištích soupeřů, kde Baggies už pětkrát v řadě prohráli. To v Blackburnu před jediným nedělním kláním smýšlejí o poznání pozitivněji, leč záchrana pro ně také nepředstavuje žádnou jistotu. Nový manažer Kean na Allardyce navázal relativně slušně a právě proti WBA si v prosinci připsal své první vítězství v roli ústředního lodivoda. Problém by ale mohl tkvít v inkasování prvního gólu zápasu, za takových podmínek totiž ještě Rovers letos neposbírali ani bod - a to na to měli už devět pokusů.

Albion těžko může naříkat, že ho v posledních dnech provází neštěstí spojené s početnými absencemi. Přestože si teď Graham Dorrans na tréninku vymkl kotník a dost možná v neděli nenastoupí. To je totiž zároveň společně s hříšníkem Reidem jediný nedostupný borec. A ani na straně Blackburnu takových hráčů není příliš mnoho. Emerton tedy sice reprezentuje Austrálii na Asijském poháru a duo Jones-Nelsen se nadále potýká se svými koleny, ovšem Dunn, N‘ Zonzi, Grella i Andrews jsou výměnou za to zpátky.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.25 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Liverpool FC  (sobota 13:45)
Jenom dvoubodový může být po tomto kole rozdíl mezi Wolverhamptonem a Liverpoolem. Oba týmy v prvním utkání víkendového kola změří síly na Molineux Stadium...

Liverpool vyměnil manažera, ani pod Kennym Dalglishem ale zatím nepřicházejí dobré výsledky. Red vypadli z FA Cupu po porážce 0:1 od Manchesteru United, v Premier prohráli v dohrávce 19. kola v Blackpoolu a nezvítězili ani před týdnem, to v derby remizovali doma s Evertonem.

Dalglish tak stále čeká na první výhru. "Kenny je významnou osobností klubové historie. Má kvality, které obdivujeme. Věří, rozumí klubové filosofii a hodně ho těší pokrok," chválí manažera předseda Liverpoolu Tom Werner.

Liverpool z 22 zápasů vytěžil jenom 26 bodů a v současné době mu v tabulce patří až třinácté místo s patnáctibodovým mankem na pátý Tottenham. "Máme zdroje, které můžeme v lednu použít. Nechystáme se ale utrácet nějak přemrštěně. Náš tým hlavně potřebuje mladou krev," naznačil Werner, že se v závěru ledna dají očekávat příchody několika posil na Anfield Road.

Ve Wolverhamptonu nenastoupí kapitán Steven Gerrard, který si odpykává trest za vyloučení v duelu s Manchesterem United. Velký otazník visí nas startem nemocného Milana Jovanoviče, do sestavy by se naopak měl vrátit Joe Cole.

Také Wolverhampton má absence, mimo hru jsou Dave Edwards (nemoc) a Sylvain Ebanks-Blake (lýtko). Hrát už by ale měli Jody Craddock a Karl Henry a také záložník Adam Hammill, jehož manažer Mick McCarthy v týdnu přivedl z Barnsley.

Wolverhampton je na tom v tabulce ještě hůře než Liverpool, s 21 body se krčí až na předposledním místě. Minulý týden dlouho dotahoval ztrátu na hřišti Manchesteru City a nakonec si odvezl porážku 3:4.

Hodně branek padlo také v jeho opakovaném duelu třetího kola FA Cupu, tam Wolverhampton doma smetl Doncaster 5:0.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.15 - 3.25 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Newcastle v minulém kole v samotném závěru ztratil prestižní Tyne-Wear derby a bude se za to svým fanouškům chtít omluvit výhrou. Tou by ale paradoxně pomohl rivalovi ze Sunderlandu, který by se tak dotáhl bodově na Tottenham. Naopak Spurs by rádi udrželi kontakt se špičkou.

V Anglii se o tomto utkání mluví jako o tom, které má rozhodnout, zda Tottenham opravdu má na titul. Čeká jej totiž utkání proti nepříliš oblíbenému soupeři, byť s ním doma dvakrát v řadě zvítězil. Na St. James‘ Parku je ta bilance už mnohem horší, Spurs se tam naposledy vítězství dočkali ve druhém kole sezony 2004-2005. Mimochodem, za Spurs tehdy odehrál 69 minut Jamie Redknapp, syn současného manažera Spurs.

Samotný Harry by si zřejmě rád v tomto utkání prohlédl i svou možnou lednovou oběť Andyho Carrolla, ale to by se útočná hvězda Magpies nesměla řadit do dlouhého zástupu zraněných. Na něm jsou kromě něj Ben Arfa, Campbell, Gosling, Smith, S. a R. Taylorovi, jež doplňuje ještě na dvě utkání suspendovaný Tioté.

"Proti Tottenhamu to bude velmi obtížné utkání, protože mají kvalitního hráče na každém postu. Je to tým, který má velmi dobře vyvinutou útočnou fázi a toho se bude držet. Doufejme, že v sobotu obrannou čtveřici Spurs co nejvíce prověříme a dokážeme zvítězit," prohlásil před utkáním manažer Strak Alan Pardew, jemuž úvod do nového angažmá zatím vychází. Nebýt náhodného gólu Asamoaha Gyana v severovýchodním derby, Newcastle by v tomto roce měl na kontě tři vítězství ze tří utkání.

Kohouti se v současnosti vynacházejí na pátém místě tabulky Premiership a mají před sebou hodně náročný program, vždyť v následujících sedmi utkáních jedou celkem šestkrát ven a z toho jednou do Milána. Vítězství v hrabství Tyne by tak přišlo opravdu vhod, neboť týmu z White Hart Lane už na záda začíná dýchat další tým ze severu, Sunderland.

Do utkání půjde navíc zcela jistě oslaben o Huddlestona, Kinga, O’Haru a Woodgata, nejistý je start u dvojice Assou-Ekotto - Palacios. "Bude na nás vyvíjen velký tlak. V Newcastlu jsou velmi vášniví fanoušci, takže musíme vědět, co chceme a mít silný charakter. Soupeř v posledních zápasech našel formu, což nám zápas udělá jen a jen těžším. Ale víme, že hrajeme dobře a postavení v lize si zasloužíme, takže do utkání půjdeme pozitivně naladěni," vzkázal asistent manažera Kevin Bond.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.20 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fulham FC - Stoke City  (sobota 16:00)
Potters se v anglické lize houpají na extrémní houpačce. Mezi tři prohry v posledních šesti kolech vměstnali tři výhry o dva góly. Jednou tak napravovali domácí porážku od Fulhamu. Dokážou se znovu odrazit vzhůru nebo je znovu potopí Chris Baird?

Ten dvěma zásahy v úvodních deseti minutách získal na konci prosince důležitou výhru, přesto jeho tým ztrácí na svého sobotního hostitele sedm bodů. Od posledního střetnutí uběhla tři ligová kola, Stoke jel s prázdnou z Old Trafford, Fulham si bez problémů poradil s Baggies.

Zatímco lépe postavený celek v ligové tabulce udolal ve 3. kole FA Cupu Cardiff až v opakovaném zápase po prodloužení, Cottagers rozstříleli Petersbrough 6:2.

Od říjnové bitvy v Ligovém poháru, kdy se Stoke doma radovalo z výhry 2:0, se manažeři týmů nemají příliš v lásce. Liší se i v hledání útočníků. Hostitelé se snaží ulovit na hostování mladíčka Kakutu, Villou odstrčený Carew přinesl během tohoto týdne své zkušenosti jen o pár kilometrů dál na Britannia Stadium.

Briggs, Senderos, Zamora se v dresu Fulhamu neukážou kvůli zranění. Schwarzer pak plní reprezentační povinnosti. Otazníky před zápasem pak visí nad trojicí hostů. Gudjohnsen s krkem, Higginbotham s hamstringy a Sidibe s achillovkou neví zcela jistě, zda do zápasu zasáhnou.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Birmingham City  (sobota 16:00)
Manchester United stále v letošním ligovém ročníku nenašel přemožitele a nikdo asi nepředpokládá, že ten oný statečný by se měl zjevit právě dnes. Na Old Trafford totiž zavítá Birmingham, který po loňské úspěšné sezóně letos výrazně paběrkuje.

Brums letos všechny body ze soupeřova hřiště přivezli pouze v jediném případě - bylo to začátkem ledna z Blackpoolu - a co víc, na velestánku Rudých ďáblů je jejich statistika ještě beznadějnější. Psal se leden 1978 a z momentální birminghamské základní sestavy byli na světě pouze Stephen Carr a Barry Fergunson, když se zrodilo vzpomínané vítězství 2:1.

Každopádně že Birmingham není radno podceňovat, to si svěřenci Sira Alexe Fergusona zřejmě již zapsali za uši, v posledním zápase kalendářního roku 2010 totiž na St. Andrew’s ztratili v závěru vedení a jen remizovali 1:1. V posledních dvou vzájemných kláních na své půdě ale zvítězili shodně 1:0 a minimálně totéž se od nich očekává i tentokrát.

Manchester si naposledy odvezl bezbrankovou remízu ze hřiště londýnského Tottenhamu, kde kromě dvou bodů také ztratil Brazilce Rafaela, který byl vyloučen a nyní bude pykat. K dispozici Ferguson nemá ještě zraněné Hergreavese s Valenciou a nenastoupí ani korejský bojovník Park, jenž si plní reprezentační povinnosti v Kataru.

To na druhé straně Alex McLeish je na tom o chloupek lépe, na marodce má pouze Danna s McFaddenem. To už se však rozhodně nedá říci o tabulkové situaci, City naposledy remizovali v městském derby s Aston Villou, předtím ale nestačili na poslední West Ham a rozhodně mají co do činění s boji o záchranu, neboť před dnešním zápasem mají náskok na sestupové příčky pouze jednobodový.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 6.25 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Avram Grant se nyní nachází v situaci, kdy každý jeho zápas může být poslední a právě díky tomu se dnes v Goodison Parku mohou spolehnout, že svou kůži neprodá lacino. Everton se bude zase chtít před svými fanoušky odtrhnout alespoň částečně od sestupových pozic.

Hammers ale na předchozí zápasy s dnešním soupeřem vůbec nevzpomínají s láskou. Vždyť v posledních osmi utkáních (7 v Premier League, 1 v League Cupu) vždy buď zvítězily Karamelky, nebo utkání skončilo remízou. Poslední výhra Kladivářů nad liverpoolským týmem se tak datuje až k dubnu 2007, poslední triumf na hřišti soupeře dokonce až k prosinci 2005.

Týmu Davida Moyese se na rozdíl od minulých sezón vůbec nedaří, o čemž vypovídá i fakt, že za posledních dvanáct utkání zvítězili jen dvakrát, byť s Manchesterem City a Tottenhamem. Největší oslabení zaznamenává hlavně na poli ofenzivním, nejlepší střelec Cahill je stále na Asijském poháru, pochybnosti navíc panují nad startem Sahy. Skotského manažera by tak mohl potěšit alespoň avizovaný návrat Phila Jagielky.

"West Ham bude zoufale chtít tři body. Myslím si, že mají dobrý tým, ale záleží, jaký mají den. Avram Grant se dostal do finále Ligy mistrů bez finančních prostředků, takže je to určitě dobrý manažer. Ne všem manažerům se dařilo tak jako jemu. On není ve snadné pozici," vyjádřil na předzápasové tiskové konferenci důvěru svému protějšku Moyes.

Z West Hamu se stal doslova lazaret. Do utkání z různých důvodů nezasáhnou Collison, Kurucz, Da Costa, Dyer, Hitzlsperger, Jacobsen, Stanislas, na dva zápasy suspendovaný Obinna a nejistý je také start Ilungy. O to horší to bude mít již zmiňovaný izraelský manažer, kterému je předpovídán konec nebo sestup na konci sezony. V historii Premier League bychom totiž našli pouze jeden tým, který byl po 23 zápasech na posledním místě a nesestoupil, byl jím West Brom v sezoně 2004-2005.

"Chci se soustředit jen na zápas a budoucnost týmu. Nebude to snadné, ale pokud všichni budou pracovat na plno, můžeme z toho ještě dobře vyváznout. Hráči celou dobu pode mnou bojují. Někdy jsme hráli dobře, někdy ne, ale vždy se snažili. I když minulý měsíc jsme získali pár bodů, stále to nemáme jednoduché. Naším cílem do budoucnosti je zůstat v lize, o nic jiného nejde," zakončil Grant.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackpool FC - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Sunderland jede do Blackpoolu k prvnímu utkání bez Darrena Benta a bude chtít napravit dojem z prvního utkání, kdy Blackpoolu tři body doslova spadly z nebe.

I když je Blackpool příjemným zpestřením Premier League a je poměrně vysoko v tabulce, zdá se, že i nad Bloomfield Road se stahují mračna. Svěřenci svérázného manažera Iana Hollowaye totiž dokázali vyhrát jen jednou z posledních tří utkání a od prvního sestupujícího Wiganu jsou vzdáleni jen šest bodů. Navíc jsou před nimi (pokud počítáme i toto utkání) tři střetnutí na domácím hřišti, což je pro nováčky soutěže naprostá katastrofa, neboť v domácích zápasech jsou nejhorší z celé soutěže.

Proti Sunderlandu ale budou mít v zádech ukázku toho, že to jde. Jako jediným se jim totiž v letošní sezóně povedlo dobýt Stadium of Light, odkud s prázdnou nebo poloprázdnou odjely oba manchesterské celky a londýnský Arsenal. Velkou radost Seasiders dělá také DJ Campbell, autor pěti z posledních šesti gólů Blackpoolu. Londýnský rodák se v tomto utkání bude zřejmě muset obejít bez kolegy z útoku Harewooda, naprosto vyloučeny jsou starty Bashama, Carneyho, Clarka, Gilkse a Martina.

"Sunderland možná bude těžším soupeřem než kdy jindy," prohlásil Ian Holloway na otázku, jak s Wearsiders zamává nečekaný úterní odchod Darrena Benta. "Máme se čeho bát a o tom je fotbal. Steve Bruce odvádí skvělou práci a doufám, že ještě dlouho bude. Jeho práce je fenomenální. Naše vítězství v Sunderlandu bylo velmi šťastné. Nemyslím si, že bude toto utkání podobné, protože Mackems proti nám opravdu měli smůlu. Nemyslím si, že takovou senzaci zopakujeme," dodal.

V Sunderlandu se o vítězstvím Hollowayova týmu bude vyprávět ještě hodně dlouho. Nejen, že to bylo první utkání v historii, kdy se na pomezí objevilo i něžné pohlaví, ale také kvůli tomu, že Tangerines udělili Black Cats lekci z produktivity. Zatímco SAFC vystřelilo na branku 16x a ani jeden jeho pokus se neujal, Pool ze čtyř pokusů dvakrát prostřednictvím DJe Campbella skóroval.

Tentokrát bude dost možná velkou starostí, jak se vůbec ke střelám dostat, neboť od Red and White odešel nejlepší střelec týmu Darren Bent. Kromě toho nemohou naskočit ani další dva dlouhodobě zranění útočníci Campbell a Welbeck (jehož zranění se protáhne zřejmě na osm týdnů). Porce gólů tak na nějakou dobu připadne ghanské útočné perle Asamoahu Gyanovi, jehož zřejmě doplní někdo z rezervy.

"Ian dělá velmi dobrou práci. Nevím, jak se mu podařilo zvítězit na Stadium of Light. To je ale za námi, nás zajímá jen výhra a splnění cíle - tedy umístit se do desátého místa. Máme skvělou šanci ale ještě udělat nadplán. Máme velkou vnitřní sílu a potřebujeme jen trochu štěstí," prohlásil Steve Bruce, jemuž kromě již zmiňovaných Campbella s Welbeckem budou chybět i Mensah, Turner, Cattermole a Meyler.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.25 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Po necelém měsíci na sebe narazí Arsenal a Wigan znovu. Londýnští fotbalisté mají Latics co oplácet, vždyť na konci prosince vybojovali na jejich půdě pouze remízu. Nyní tedy budou dělat vše pro to, aby si napravili svou reputaci.

Stíhací jízda za vedoucím Manchesterem zatím není v případě Arsenalu příliš úspěšná. Svěřenci trenéra Wengera ztrácejí na Red Devils dva body, k tomu všemu mají navíc ještě zápas k dobru, a tak rozhodně nemohou říct, že by měli celou situaci ve svých rukou.

Gunners však nezbývá nic jiného, než nadále tvrdě pracovat, pravidelně bodovat a věřit v zaváhání United. Ovšem poslední výsledky Arsenalu nebyly úplně uspokojivé. Kromě výše zmiňované remízy s Wiganem totiž nedokázal porazit doma ani defenzivně laděný Manchester City a v tabulce mu tak patří až třetí pozice. Náladu si alespoň částečně spravil během minulého víkendu, kdy porazil bez problémů poslední West Ham United.

I pro tentokrát čeká na Arsenal soupeř z těch nejspodnějších pater tabulky. Wiganu totiž patří sestupová osmnáctá příčka a jeho výkony z poslední doby také nejsou zrovna ideální. Kouče Martineze musí mrzet především domácí prohra s Newcastlem a poslední remíza proti Fulhamu. V obou dvou zápasech toužil Wigan vybojovat vítězství.

"V této sezóně zatím nejsme schopni přetavit náš dobrý výkon v bodový zisk," mrzí Roberta Martineze. V tomto kole asi ale španělský lodivod s nějakým úspěšným výsledkem moc počítat nemůže. Arsenal to totiž na Wigan umí. V Premier League se potkaly tyto dva týmy již jedenáctkrát a hned v osmi případech brali Londýňané plný počet bodů, Wigan naopak pouze jedinkrát, a to když senzačně otočil nepříznivý stav 0:2 na konečných 3:2.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 6.15 - 14.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Manchester City  (sobota 18:30)
Letošní výsledky Aston Villy jsou pro fanoušky obrovským zklamáním. Kouč Houllier ale věří v lepší zítřky, dopomoci by k tomu měl především útočník Darren Bent, jehož před pár dny přivedl za rekordní částku 18 miliónů liber. Svou premiéru si anglický útočník odbude v těžkém střetnutí proti Manchesteru City.

Villans dosud postrádali v týmu opravdového kanonýra, vždyť nejlepším střelcem je nyní pětigólový záložník Stewart Downing. S příchodem Benta však všichni věří, že konečně nastane výrazná změna, kterou birminghamský klub už skutečně potřebuje. Stále se totiž pohybuje v těsné blízkosti sestupové propasti, což je místo, s nímž před sezónou vedení klubu ani v nejmenším nepočítalo.

Ovšem Aston Villa v posledních deseti kolech vybojovala jediné vítězství, a tak se rozhodně není co divit. Tato nepříznivá statistika se navíc bude nyní napravovat hodně těžko, protože všem je jasné, že mírným favoritem je právě Manchester. K tomu všemu musí Villa zapomenout na služby útočníka Heskeyho, který je pod disciplinárním trestem, a zraněnou trojici Ireland, Young a Delph.

To pro Citizens se sezóna vyvíjí o poznání radostněji. Zatím vypadá velmi reálně, že by svěřenci trenéra Manciniho mohli proklouznout do první čtyřky a příští rok si zahrát Ligu mistrů, což byl jejich letošní cíl. Nyní navíc mají formu jako hrom. Hořkost porážky již nepoznali pět kol v řadě, během nich hned ve čtyřech případech vyhráli a cennou remízu si naopak přivezli z půdy Arsenalu.

Na tyto výsledky budou pochopitelně chtít navázat také ve Villa Parku, kde však v posledních letech příliš neoslňovali. Nyní ale cítí šanci na změnu. Určitě k tomu však nepomůže prostořeký útočník Mario Balotelli a obránce Micah Richards.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.40 - 3.25 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United21129043:1945
2.Manchester City23136437:1945
3.Arsenal FC22134545:2243
4.Chelsea FC22115638:1938
5.Tottenham Hotspur22107531:2537
6.Sunderland AFC23810526:2334
7.Bolton Wanderers2379734:3130
8.Stoke City22931028:2630
9.Newcastle United2285935:3229
10.Blackpool FC2184931:3628
11.Blackburn Rovers23841129:3728
12.Everton FC22511625:2726
13.Liverpool FC22751027:3126
14.West Bromwich Albion22741129:4125
15.Fulham FC22411723:2523
16.Birmingham City21411621:2623
17.Aston Villa22571024:3922
18.Wigan Athletic22410819:3422
19.Wolverhampton Wanderers22631324:3821
20.West Ham United23481122:4120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (829)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele