Anglická Premier League preview - 24. kolo

26.01.2008, 08:38, aktualizováno 30.01.2008, 08:15
Previews
Polovina čtyřiadvacátého kola je za námi, tu druhou, středeční, obstará dalších pět zápasů. Manchester United hostí Portsmouth a chce třemi body dohnat Arsenal. Nastoupí za hosty Milan Baroš? Chelsea hraje s Readingem a Everton s Tottenhamem. Liverpool zajíždí na West Ham a Manchester City do Derby.
Aston Villa - Blackburn Rovers  (sobota 16:00)
Sobotní předehrávka 24. kola Premier League nabídne jistě velice zajímavý souboj dvou celků z první desítky. V Birminghamu se postaví proti domácí Aston Ville, která momentálně okupuje 6. příčku, devátý Blackburn.

Zatímco jiná prvoligová mužstva mají v sobotu na programu zápasy dalšího kola FA Cupu, již vyřazená Aston Villa si to doma rozdá s Blackburnem. Obou klubům jde v tomto duelu o hodně. Případné vítězství může totiž Villans vystřelit alespoň na čas do společnosti "Big Four", když vyhrají Rovers, dotáhnou se zase bodově právě na Aston Villu, čili na šesté místo.

Zajímavé je, že obě mužstva z celé nejlepší desítky ligy nejhůře brání. Jak Aston Villa, tak Blackburn inkasovaly již 30krát. A ještě jedno mají tyhle dva týmy společného: oba jejich trenéři poslali v této sezoně na hřiště nejméně různých hráčů – 21.

Co se týče nedávné historie vzájemných soubojů těchto dvou celků, tak je na tom lépe Aston Villa. Ta vyhrála poslední tři střetnutí s Blackburnem a v sobotu by jí navíc mohlo pomoci i domácí prostředí. Villans ale bude chybět klíčový hráč – kapitán mužstva Gareth Barry, jehož zranění se hojí neočekávaně pomalu a pravděpodobně toto utkání není posledním, které v následujících týdnech Barry vynechá. Aston Villa alespoň může ještě počítat s jiným tahounem Olofem Mellbergem, jenž je blízko dohodě s Juventusem. Birminghamský klub také nepostihl odliv afrických hráčů na Africký pohár národů, neboť v sestavě Villans žádný nefiguruje.

Blackburn je na tom s marodkou podstatně hůře než jeho příští sok. Zraněného Nelsena je připraven v sestavě nahradit Khizanišvili a start je nejistý u zkušeného středopolaře Tugaye, stejně tak tomu je i u mladíka Petera. Jistojistě do hry nezasáhne Olsson. Ale ani Rovers příliš nezasáhl právě probíhající turnaj v Ghaně - Jihoafrickou republiku reprezentuje jen Mokoena. A pokud by se McCarthy nerozhádal se svým reprezentačním koučem, odcestoval by přes Středozemní moře i on.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.20 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Middlesbrough FC - Wigan Athletic  (úterý 20:45)
Pořádně napěchovaná spodní polovina tabulky anglické Premier League by mohla být hodně ovlivněna utkáním mezi fotbalisty Middlesbrough a Wiganu. Domácí se již budou muset obejít bez obránce Jonathana Woodgatea, který míří do Tottenhamu Hotspur, ale zato počítají s návratem útočníka Tuncaye Sanliho. Ten by měl začít v základní sestavě po boku Jeremieho Aliadiera. Manažer Boro Gareth Southgate může počítat také se záložníkem Garym O'Neilem, jehož trápila viróza.

Jeho protějšek Steve Bruce již k utkání nominoval svou novou posilu Marlona Kinga, který přišel z druholigového Watfordu za 5 milionů liber. Naopak Bruce se obává o zdraví další letní posily Erika Edmana, a proto ho nechá odpočívat.

Zápas to bude bezpochyby zajímavý, protože Middlesbrough půjde o zachování kontaktu se středem tabulky, na který nyní ztrácí 5 bodů. Naopak pokud se bude z vítězství radovat Wigan, přeskočí svého zítřejšího soupeře, který má na svém kontě o dva body více a je třináctý. Boro je na tom oproti Wiganu ohledně sestupové zóny poměrně dobře, protože svěřence trenéra Bruce dělí od sestupu pouze lepší skóre. Pokud budou chtít domácí uspět, měli by určitě zlepšit koncovku, protože jsou na tom ve statistice vstřelených branek opravdu bídně. Horší je v tomto ohledu už jen poslední Derby.

Wigan by se zajisté nezlobil, kdyby utkání skončilo podobně jako na podzim, kdy na domácí půdě vyhrál zásluhou Sibierskiho gólu 1:0. Pomoci k vítězství by mohl určitě také nejlepší střelec týmu Marcus Bent, jenž má na svém kontě již sedm branek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.20 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Newcastle United  (úterý 20:45)
Spolu s Manchesterem United nejlepší celek letošní sezony Premier League, Arsenal, si v úterý opět po třech dnech zahraje proti Newcastlu. V sobotu ho hladkou výhrou 3:0 vyprovodil z FA Cupu a nyní se od něj opět na Emirates Stadium nečeká nic jiného než výhra.

Arsenal se bude muset obejít bez kapitána české reprezentace Tomáše Rosického, který se zranil hned na úvod právě nedávného střetnutí se Strakami. Kromě něj Kanonýrům, nepočítaje Afričany Eboueho a Tourého, chybí ze základní sestavy ještě Van Persie, a tak to vypadá, že se Arsenal začíná vracet do chvil, kdy ho sužoval velký počet zraněných. Na lavičce budou chybět i Denilson s Djourouem a Kamerun reprezentující Song.

Jinak Arsenal ale nemusí nic trápit. Z nečekaného výbuchu na White Hart Lane v zápase Carling Cupu se hned Kanonýři oklepali a dvakrát po sobě vyhráli 3:0 (venku Fulham a doma Newcastle). Navíc v Premier League už sedm zápasů nepoznali trpkost porážky, zatímco jejich příští sok naopak hodlá po sedmizápasovém půstu konečně v lize zvítězit.

Letos už se tyto dva týmy potkávají po čtvrté. Newcastle si vylámal na Arsenalu zuby v obou národních pohárech a jednou už s ním tuto sezonu sehrál i ligový zápas. Právě poslední tři vzájemné zápasy Magpies s Gunners v rámci Premier League skončily však remízou.

Newcastle narozdíl od svého protějška opravdu zranění klíčových hráčů netrápí. Dlouhodobě schází kouči Keeganovi akorát Ramage, nedávno se k němu na marodku připojil ještě náhradní brankář Krul. Tím máme komplet všechny zdravotní neduhy Strak, ale to v lednu a únoru není zdaleka vše, co se týče absencí. V Ghaně totiž barvy svých zemí hájí Martins, Geremi, Faye a Beye – jak se ukázalo už v sobotu, klíčoví muži. Z trestu se alespoň vrací Emre a do pořádku se dal i Viduka, jenž pravděpodobně zaskočí v útoku za Martinse. Hrát by mohl už i hříšník Barton. Na druhé straně je potřeba zmínit navrátilce Sagnu, Almuniu a také Walcotta.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bolton Wanderers - Fulham FC  (úterý 20:45)
Bolton má po dvou zaváháních opět příležitost přesvědčit fotbalovou veřejnost, že i bez kanonýra Nicolase Anelky dokáže střílet góly a hlavně vyhrávat. Zatím se mu to moc nedaří, nyní jej však čeká velmi přijatelný soupeř. Na Reebook stadium zavítá předposlední Fulham.

Pro Wanderers je tento zápas hodně důležitý, jelikož v nadcházejících týdnech je čeká nesmírně náročný program, který vyvrcholí nejprve domácím zápasem s Liverpoolem a hned v dalším kole duelem na Old Trafford, tedy s Manchesterem United. Očekávat tedy velký bodový přírůstek nelze, a proto ani razantní postup tabulkou směrem vzhůru.

Stoper Lubomír Michalík je ale jiného názoru. "Toto mužstvo má na víc než boj o záchranu," myslí si. Naopak po odchodu Anelky se rozhodně neobává střelecké krize. "Na jednom hráči určitě nemůže stát celé mužstvo, i přesto, že Nicolas je extra třída. Po jeho odchodu nám manažer říkal, že ty góly musíme rozdělit mezi celé mužstvo. Může klidně skórovat i obránce, ale musíme bojovat a vyhrávat jako celek," dodává.

Fulham už nevyhrál celkem dvanáctkrát v řadě a tato nelichotivá série se pochopitelně musela promítnout také do tabulky, ve které klesl až na předposlední místo. Nepomohla ani výměna trenéra, a proto jsou Cottagers hned po Derby County považování za nejžhavějšího kandidáta na sestup. Navíc proti Boltonu se jim poslední dobou nadvakrát nedaří.

Kromě zranění se oba týmy musí obejít bez některých svých hráčů i kvůli Africkému poháru národů. Na straně domácích kvůli této akci chybí El Hadji Diouf a Abdoulaye Meite. Bolton jinak postrádá také útočníky Helgusona a Vaz Teho. Hosté se musejí obejít bez Diomansy Kamary, který odjel reprezentovat Senegal, ale také Bouazzy, McBrideho a Elliotta.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.25 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Birmingham City  (úterý 21:00)
V zápase Sunderlandu proti Birminghamu se dá očekávat úporná bitva o body. Ty totiž oba celky nutně potřebují, pokud chtějí co nejvíc eliminovat hrozbu sestupu z Premier League do nižší soutěže.

Oba týma mají shodně pouhých 20 bodů, což jim vyneslo nelichotivou osmnáctou, respektive šestnáctou příčku. V minulém ligovém kole obě mužstva prohrála – Sunderland venku nestačil na Tottenham, jemuž podlehl 0:2 a Birmingham doma nedokázal porazit favorizovanou Chelsea a prohrál s ní 0:1.

Trenér domácího celku Roy Keane bude muset počítat s absencí tří zraněných hráčů - Wallace, Edwardse a zejména velké opory Richardsona. Do zápasu nezasáhne ani Etuhu, který reprezentuje Nigérii na Africkém poháru národů a Chopra, jenž si odpykává karetní trest. Ani kouč hostů nepřiveze svůj tým na Stadium of Light v plné síle – pro zranění k zápasu nenastoupí Oubina.

Od zápasu se dá více očekávat urputná taktická bitva než pěkná fotbalová podívaná a jeho výsledek nejspíš napomůže rozkrytí nepřehledné situace na chvostu Premier League.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.15 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Liverpool FC  (středa 20:45)
Liverpool má poslední šanci. Ptáte se na co? Jako jeden z mála týmu nevyhrál v lednu ani jeden ligový zápas! Všechny zápasy Reds v prvním měsíci roku 2008 totiž skončily remízou. Ukončit tuto nelichotivou sérii budou mít svěřenci kouče Beníteze v duelu s West Hamem.

"Potřebujeme více klidu, v předchozích zápasech jsme kvůli tomu přicházeli o body," vysvětlil Benítez. Jeho slova potvrzuje například minulý zápas proti Aston Ville, který skončil výsledkem 2:2. Liverpool se zásluhou Benayouna dostal poměrně rychle do vedení, v průběhu druhé půli o něj ovšem přišel a nakonec zachraňoval alespoň bod.

"Máme stále hodně problémů, které musíme řěšit. Tvrdá dřina v tréninku by nás měla vrátit zpět nahoru," pokračoval španělský lodivod. Jemuž určitě nezvedla náladu nedávná šokující zpráva, podle níž se Liverpool topí ve finančních potížích. Majitelé Gillett a Hicks si údajně museli vzít na provoz klubu u jedné americké banky půjčku ve výši 350 miliónů liber. O něco větší radost fanouškům udělal alespoň příslib, že trenér Rafael Benítez v klubu zůstane, i přes časté spekulace ohledně jeho odchodu.

Nedávné povedené zápasy Hammers podle záložníka Lee Bowyera dokazují skutečnost, že se klub vydal správnou cestou. "Nyní máme šanci dostat se na pohárové příčky, od kterých nás prozatím dělí pouhých sedm bodů," prohlásil anglický středopolař, jenž se nedávno vrátil po zranění. Na návrat na fotbalové trávníky si ovšem stále musí nechat zajít chuť Collins, Parker, Zamora a Dyer. Na Africký pohár národů navíc odjeli Camara a Pantsil

"Když jsem se před týdnem podíval na tabulku, jsme našemu pohárovému cíly skutečně blízko, máme navíc zápas k dobru a s Liverpoolem nyní hrajeme doma," vysvětlil Freddie Ljungberg. "Cítím, že jsme schopni bojovat o Ligu mistrů až do závěrečných zápasů. Série výher nás může dostat skutečně hodně nahoru," plánuje bývalý záložník Arsenalu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.80 - 3.25 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Derby County - Manchester City  (středa 20:45)
Manchester City kvůli nepovedeným zápasům z poslední doby opustil pohárové příčky. Z posledních šesti zápasů vyhrál jediný, avšak do Derby si přijel pro tři body.

"Berani" o záchraně už moc přemýšlet nemohou, naopak pomalu se začínají připravovat na nadcházející sezónu, s největší pravděpodobností ve druhé lize. Jejich trápení potvrdila také nedávná domácí pohárová prohra 1:4 s Prestonem. "Nevím, co se děje s hráči během zápasových dnů," řekl kouč Jewell po ostudném zápase s Prestonem.

Anglický kouč si na lavičce Derby zatím nemůže vynachválit příchody nových hráčů, jakými jsou Villa nebo Savage, myslí si však, že jim zatím chybí dostatečná kondice. Bezzubý útok v průběhu týdne posílil další forvard – Australan Mile Sterjovski. Mimo hru pro tento zápas i nadále zůstávají Bywater a McEveley, nyní k nim ovšem přibyl také Tyrone Mears.

Citizens jsou jedním z malá týmu, který na Africký pohár národů nedodal jediného hráče. Také tato skutečnost by jim měla pomoci vyhrát tento nemírně důležitý zápas, jelikož jakýkoliv jiný výsledek by byl velkým překvapením. Manchester v posledních kolech doplácel především na neproduktivní útok, z něhož na hostování do Lazia odešel Rolando Bianchi. Do tréninku se už vrátil Valerij Bojinov, do tohoto utkání ale nezasáhne. Mimo hru jsou také Mills, Johnson a Castillo.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.50 - 3.45 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - Tottenham Hotspur  (středa 20:45)
Na půdu na jaře dosud neporaženého Evertonu tentokráte ve středu zavítá zvedající se Tottenham. Ten v FA Cupu o víkendu potrápil Manchester United a o pár dní dříve si smlsl v rámci dalšího anglického poháru, Carling Cupu, na dalším členu "Velké čtyřky" – Arsenalu.

Everton nevyhrál čtyřikrát po sobě od ledna 2006, teď má šanci toto prokletí prolomit na domácí půdě. Hráči Spurs sice předvádí v poslední době pod novým trenérem Juandem Ramosem mimořádně zlepšené výkony, přesto na formu Evertonu nemají. Krom toho jsou Kohouti až na jedenácté příčce, zatímco Everton má své místo mezi nejlepšími čtyřmi mužstvy Premier League!

Na druhou stranu však Tottenham na Everton umí a to i na jeho hřišti. Teď se bude pokoušet už o čtvrtou výhru v Goodison Parku v řadě. Skolit by ho ale ve středu mohla bídná hra obrany. Liverpoolský celek totiž vstřelil stejně gólů jako Spurs dostali (40), zároveň také obrana Tottenhamu v této sezoně jen těžko zvládá udržet koncentraci až do závěrečného hvizdu sudího, jelikož je nejčastěji inkasujícím týmem Premier League v nastaveném čase. Naopak Everton si v posledních okamžicích utkání lahodí a často i skóruje.

Lodivod domácích David Moyes bude ve středu postrádat hned několik důležitých borců. V trestu je duo Cahill – Hibbert, Baines je zraněný a v Africe své země reprezentují Yakubu, Yobo a Pienaar. Na marodce je i náhradní gólman Turner.

To kouč Ramos má poněkud příjemnější starosti. I když jeho klub také sužuje pár zranění, těší ho určitě alespoň fakt, že hned může využít služeb své další, a dost možná nejzářivější, zimní posily – Jonathana Woodgatea. Co se týče absencí, tak bývalého manažera Sevilly momentálně trápí toto: Michael Dawson nemůže hrát kvůli červené kartě, kterou obdržel v zápase FA Cupu s Manchesterem United, zranění jsou Bale, Akotto a start je nejistý u Benta a Gardnera. Na druhou stranu už alespoň vypršel trest Chimbondovi.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.10 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Manchester United - Portsmouth FC  (středa 20:45)
Dosavadní lídr Premier League Manchester United přivítá na Old Trafford celek Portsmouthu. Rudí Ďáblové jsou zajisté velkými favority a Portsmouth před zápasem ještě více do kolen sráží jejich bilance na Old Trafford. Pompeys tu vyhráli naposledy před více než padesáti lety, když zvítězili 3:0.

Z dalších sedmi návštěv fotbalového svatostánku United inkasovali třiadvacet branek a pouze čtyři vstřelili. I tato bilance hovoří za vše a bude tedy pouze překvapením, kdyby si hosté odvezli tři body. Pompeys ale určitě nejsou úplně ztraceni, protože na podzim s Manchesterem uhráli cennou remízu a podobný výkon budou chtít zopakovat.

Domácí trenér Sir Alex Ferguson nejspíše nebude moci nasadit srbského stopera Nemanju Vidiče, kterého trápí viróza. Naopak mnohem radostnější je stav Paula Scholese, který by se měl po tříměsíční pauze vrátit na trávník a mohl by se dokonce objevit v základní sestavě. Naopak stále zranění jsou Saha a Garry Neville. Na druhé straně barikády bude koučovat Harry Redknapp, který již počítá s českým útočníkem Milanem Barošem, který k Pompeys zamířil z francouzského Lyonu. Dobrou zprávu trenér obdržel také ohledně Solla Campbella, který by měl být po zranění zad schopen nastoupit.

Pokud nastoupí Pompeys v obvyklé sestavě, tak může brankář James odehrát svůj 500. zápas v Premier League. V tomto utkání se proti sobě také postaví nejlepší brankáři ligy, respektive brankáři s nejvíce čistými konty. Jak Edwin Van der Sar, tak David James, mají na svém kontě již 10 vychytaných nul. Manchester United je v poslední době opravdu k nezastavení. Posledních pět zápasů suverénně vyhrál a nasázel v nich soupeřům 14 branek, takže čisté konto Davida Jamese je velice nepravděpodobné.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 4.75 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Reading  (středa 20:45)
V utkání mezi londýnskou Chelsea a Readingem by se na Stamford Bridge nemělo přihodit nic neočekávaného. Blues jsou třetí a ztrácejí na první dva celky 4 body, zatímco Reading je 14. a od sestupových příček ho dělí pouhé dva body. Chelsea hraje nyní ve vynikající formě, když ve čtyřech posledních zápasech brala pokaždé všechny tři body, naopak Readingu se vůbec nedaří, když z posledních čtyř utkání nezískal bod žádný.

Blues neprohráli již šest zápasů v řadě, naopak hosté v šesti případech nevyhráli. Svěřenci trenéra Avrama Granta drží na Stamford Bridge domácí neporazitelnost, takže vyhlídky Readingu na první venkovní vítězství jsou mizivé. Chelsea drží na vlastním hřišti unikátní rekord, když zde v lize neprohrála rovných 75 utkání v řadě. Pro domácí hovoří i fakt, že Readingu se na zdejší půdě nepodařilo vyhrát od roku 1929.

Otázkou ovšem je, zda v tomto utkání pomůže svým spoluhráčům Michael Ballack, kterého trápí zraněné lýtko a manažer Grant neví, zda bude k dispozici. Jasnou diagnózu mají John Terry, Andrej Ševčenko a Frank Lampard, kteří jsou stále zraněni a čtveřice Drogba, Kalou, Mikel, Essien je na Africkém šampionátu. Manažer Readingu Steve Coppell bude muset sestavu poskládat bez útočníků Longa a Kebeho, záložníka Gunnarsona a obránce Duberryho. Připraven by mohl být po zranění John Oster, naopak Sonko, Bikey a Fae jsou taktéž na Africkém poháru národů.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 6.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United23173346:1154
2.Arsenal FC23166146:1754
3.Chelsea FC23155336:1650
4.Everton FC23133740:2342
5.Liverpool FC221010237:1640
6.Aston Villa23117542:3040
7.Manchester City23117530:2440
8.Portsmouth FC23107634:2337
9.Blackburn Rovers23107631:3037
10.West Ham United2296728:2133
11.Tottenham Hotspur23761044:4027
12.Newcastle United23761027:3927
13.Middlesbrough FC23571120:3722
14.Reading23641330:4922
15.Bolton Wanderers23561224:3421
16.Birmingham City23551323:3420
17.Wigan Athletic23551323:3920
18.Sunderland AFC23551322:4220
19.Fulham FC23291223:4215
20.Derby County23141811:507

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (25)

Přidat komentář
cubinho

Tak Škrtel už má na kontě první gól v barvách liverpoolských - bohužel vlastní

Reagovat
smazaný uživatel

bad joke.

pokud lpool tohle kolo neuspeje, se sanci na titul se muze rozloucit. a ke skrtelovi, uvidime jestli se dostane na travnik, predpokladam ze ano ale myslim si ze to bude spis jen jako medialni tah tak na posledni 10 min. a kdo ma ted nejvetsi sanci na titul? podle me manutd

---

pokud vas zajima shrnuti podzimu v premier league, navstivte web HTTP://FOTBALOVYSVET.PISE.CZ maji to tam dobry...

pro jednotlive shrnuti (3party) pokracujte na:

Part 1: http://fotbalovysvet.pise.cz/41856-shrnuti-podzimu-premier-league-part1.html

Part 2: http://fotbalovysvet.pise.cz/42016-shrnuti-podzimu-premier-league-part2.html

Part 3: http://fotbalovysvet.pise.cz/42759-shrnuti-podzimu-premier-league-part3.html

ty kluci to tam maji fakt dobry a nekopirujou, tudiz je to tam fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to tvůj web...

Reagovat
smazaný uživatel

nevím z tebe..

Reagovat
smazaný uživatel

No tak si dal vlastence hovado jedno. Ještě ho můžou poslat někam na hostovačku ale fofrem. Bursaspor hledá stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

slovak jeden ...

Reagovat
smazaný uživatel

no a co že je slovák ty hlupáčku.moc rozumu si nepobral,co?

Reagovat
smazaný uživatel

tebe tipuju na nácka s polovičním mozkem ..

Reagovat
smazaný uživatel

manutd

Reagovat
smazaný uživatel

man utd vs portsmouth 2:0 ( Scholes , Baros - OG )

Reagovat
fantomas

to tak

Reagovat
M11

1-1 ronney neda v 90' pentlu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak nemusite zavidiet ze je Slovak.To ze Smicer s Barosom sa v Poole nepresadili Skrtel za to nemoze.

Reagovat
Radin

Reagovat
Radin

Je fakt,že v klubovém fotbale vyhráli jen CHL

Reagovat
fantomas

tjn v Live ani nevedí že tam nakej šmicer působil (viz. finále LM )

Reagovat
Radin

asi nějak tak no

Reagovat
M11

vtipalku

Reagovat
smazaný uživatel

Až si Škrtel udělá v Liverpoolu takové jméno jako Šmicer, Berger a Baroš, tak se můžeme o něčem bavit...

Reagovat
fantomas

Bože muj, neco se mu jednou nepovede a už z nej deláte kopyto ...jen těžko by si ho Rafa vybral, kdyby opravdu byl takový nemehlo. Ja osobně teda o jeho talentu a schopnostech vůbec nepochybuju, ani po tom vlastenci

Reagovat
smazaný uživatel

jj souhlasím, myslím že se prosadí. Agger je stále zraněný a Sami už taky není nejjistější, jestli mu teď bude dávat Rafa šanci tak se chytne...jo a ten vlastenec...chtěl jako každý blokovat střelu a nešťastně to spadlo do brány, takových golu už padlo...

Reagovat
smazaný uživatel

uznavam kvalitu českých hráčov ,ale verim aj v to ,že škrtel sa dokaže presadiť tak sa upokojte a dajte mu čas! jeho suhra so spoluhráčmi ešte nieje idealna,ale to on rychlo odstráni. už sa teším ako mu to pojde proti arsenalu,pokial teda nastupi! S Manu Adebayorom to bude mať moc ťažké!!! ARSENAL DO TOHO!!

Reagovat
smazaný uživatel

protoze sem fanousek lpoolanu, verim ze vyhraje! a jestli ne tak sou v pr... a se sanci na titul se muzou rozloucit

Reagovat
irik

to je na hovno sem si myslel ze to bude dobrej tah koupit mladyho stopera a vono hovno!!!to slovensky hovado ani nevi na jakou branu hraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele