Anglická Premier League - preview 24. kola

30.01.2010, 09:39, aktualizováno 01.02.2010, 08:16
Previews
Dva sousedé v tabulce změří síly v dohrávce 24. kola anglické Premier League. Sunderland měl skvělý vstup do soutěže, pak ale přišel útlum a s ním spojený pád v tabulce, který se zastavil až na třináctém místě. Stoke je na tm o něco lépe, s 25 body mu patří dvanáctá pozice...
Sunderland AFC - Stoke City  (pondělí 21:00)
Černé kočky by chtěly na domácím hřišti v tabulce přeskočit svého soupeře, i tak budou mít ještě o zápas méně než většina soupeřů a naděje na první polovinu tabulky proto žije. Jenže hosté jsou na tom na dvanácté příčce ještě lépe. Nejenže mají o dva body více, ale zároveň dokonce i po tomto klání mohou využít dvou duelů k dobru a posun blíže pohárové Evropě proto rozhodně není nereálný. Na druhou stranu, záchrana je stále pro oba hlavním cílem.

Stoke City muselo skousnout v lize čtrnáctidenní pauzu, ovšem před ní se předvedlo ve velkém stylu. Na poslední chvíli totiž obralo o body mocný Liverpool, který tak musel spolknout další hořkou pilulku. V ligové pauze se mu povedl další skalp, když z FA Cupu vyřadil na domácím stánku Kanonýry z Arsenalu poměrem 3:1 a podruhé za sebou překvapil celou Anglii.

Nicméně v Sunderlandu se mu přeci jen tolik nedaří. Ob rok střídá remízu s porážkou, minule podlehl soupeři 0:2 a nyní je tedy na řadě nerozhodný výsledek, který by vzhledem k blízkému bodovému odstupu od tří nelichotivých posledních míst určitě k zahození nebyl. Sunderland se ještě neoklepal z debaklu od Chelsea (7:2), vypadl z FA Cupu na hřišti Portsmouthu a body nezískal ani v Liverpoolu, kde ho přivítal zvedající se Everton. Sestupová zóna je k tomu blízko, všechno ale musí někdy skončit.

Domácí trenér Steve Bruce ještě neví, jestli zranění pustí na trávník dvojici Cattermole (problémy se zády) - Richardson (poraněné lýtko). Určitě mimo jsou Bardsley (svalové problémy), Anton Ferdinand (vyvrknutý kotník), Nosworthy a Turner (oba problémy s kolenem). Bruce měl největší problém poskládat sestavu: "Je to opravdu nepříjemné, naše výkony mohou být nevyrovnané. Poté, co se však hráči vrátí, budeme v pohodě hrát ve vyšších patrech. Do té doby je vše nejisté," obává se Bruce o výsledek důležitého klání.

Hosté jsou kupodivu v kompletní sestavě a nikoho nepostihl ani karetní trest, po operaci lýtka se vrací též Abdoulaye Faye. V útoku by mohlo řádit duo Ricardo Fuller - Mamady Sidibe. Trenér Tony Pulis doufá, že jeho svěřenci budou pokračovat v dobrých výkonech: "Máme výborné hráče a ty konečně ukázali cestu, kterou by měli jít do konce sezóny," pochvaluje si cenné zisky s anglickými giganty. "Sunderland v poslední době nic neukázal, proto se může ukázat v pondělí," nesnaží se Pulis brát na zřetel špatnou formu soupeře.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.25 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Manchester City - Portsmouth FC  (neděle 14:30)
Proti poslednímu Portsmouthu nemůže Manchester City myslet na nic jiného, než-li na vítězství. Tři body by jej navíc dostaly v tabulce opět o něco nahoru.

Díky častým zaváháním svých konkurentů se stále drží Citizens velmi blízko čtvrtého Tottenhamu, na něhož ztrácí čtyři body. K dobru však mají hned tři zápasy, a tak se předpokládá, že jej minimálně doženou, ne-li předběhnou. Pokud navážou na poslední ligové výkony, neměl by to být pro ně problém.

I když v minulém ligovém kole podlehl Manchester zvedajícímu se Evertonu, před tímto zápase vytvořil sérii čtyř výher v řadě. Společně s Chelsea je navíc letos jediným celkem, který dosud doma neprohrál ani jedno utkání, a proto čeká Portsmouth hodně namáhává práce. Největší pozor si musí dávat pochopitelně na Carlose Téveze, který je k neudržení a střílí jeden gól za druhým.

Chybět na straně City bude útočník Roque Santa Cruz, ale také Joleon Lescott a Patrick Vieira. Možná se divákům na hřišti ale po zranění ukáže Wayne Bridge. Z Afrického poháru národů se vrátil stoper Kolo Touré. Svůj stý start v Premier League by si mohl odkroutit kanonýr Emmanuel Adebayor.

Portsmouth je stále v hodně složité situaci. Od začátku ročníku se drží na posledním místě tabulky a na sedmnáctý Wolverhampton ztrácí nyní šest bodů. Podobně jako Manchester City ale má taky k dispozici ještě zápasy ke svému prospěchu. Úspěšný výsledek by nyní Pompey potřebovali jako sůl. Po nečekané výhře s Liverpoolem se jim totiž opět přestalo dařit.

V honbě za pátým letošním vítězstvím Portsmouthu nepomůže řada fotbalistů. Může za to hlavně APN, na němž plní reprezentační povinnosti Belhadj, Kanu a Yebda. K tomu všemu možná nebude hrát ani Brown, Smith a Diop. V týmu alespoň zůstal Jaime O’Hara, jenž si prodloužil hostování z Tottenhamu do konce ročníku.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Manchester United  (neděle 17:00)
Invaze na "požitkové" buňky. Anglie se chystá na velkolepou podívanou, během které uvidí Emirates Stadium napínavou bitvu mezi Manchesterem United a Arsenalem!

"Víme, že pokud budeme hrát to, co je v našich silách, můžeme Manchester porazit. Zaměřme se na naše silné stránky a ukažme, že jsme udělali velké zlepšení ve srovnání s loňským rokem," říká manažer domácích Arsene Wenger a jenom tak ukazuje, že jeho týmu sebevědomí rozhodně nechybí. Má k tomu důvod, jeho tým totiž ve 23 ligových zápasech vstřelil dohromady 59 branek a řadí se tak na přední pozici v celé lize. Navíc se v posledních střetnutích rozestřílel Fabregas, do formy se dostává Rosický. Chybět budou zraněný Van Persie, Eduardo či Djourou. Nejistý je i start Vermaelena.

To druhá strana barikády, tedy Manchester United, se musí obejít bez Ferdinanda, Hargreavese a O'Shea. První jmenovaný sice nefiguruje na seznamu marodů, nicméně si musí odpykat čtyřzápasový trest za nesportovní chování. Očekává se tak, že jeho místo v sestavě oproti poslednímu zápasu zaujme Nemanja Vidić.

Přestože soupisky obou týmů přetékají kvalitními hráči, přeci jen se bude pozornost soustředit především na jediného, útočníka obávaného, v dresu United oděného. Wayne Rooney se totiž dokázal v posledních pěti zápasech prosadit celkem sedmkrát a nezřídkakdy se o něm mluví jako o nejlepším forvardovi současnosti.

Pokud jste příznivci čísel a statistik, pak vězte, že to bude po 42., kdy se proti sobě postaví dva zkušení stratégové, totiž Ferguson a Wenger. První jmenovaný se pak pyšní lepší bilancí, když dokázal svůj tým dovést k 16 výhrám. Jeho protějšek zaznamenal o dvě méně. Zajímavostí je, že Manchester ještě nikdy neokusil v ligovém zápase pocit vítězství na novém Emirates Stadium.

Bitva o Anglii, resp. bitva o to, kdo udrží krok s vedoucí Chelsea, může vypuknout. Hvězdný souboj vypukne o páté hodině odpolední.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.30 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Birmingham City - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Birmingham ve středu přišel o svou dlouhotrvající neporazitelnost a další ránu mu bude chtít zasadit další lonýdnský celek - Tottenham. Nicméně zvítězit na St. Andrews bude nesmírně těžké.

Brums se ve středu museli sklonit před vedoucí Chelsea, která neměla s výhrou sebemenší problém a Birminghamu vzala dvanáctizápasovou šňůru neporazitelnosti. Nyní však přivítá dalšího londýnského soupeře doma, kde je hodně silný, St. Andrew's nepadl od září.

Úspěch Blues je postaven na stabilitě kádru, o čemž svědčí série 11 zápasů, do kterých manažer Alex McLeish nasadil totožnou jedenáctku. Jenže tento ligový rekord má i svá negativa, jako třeba užší kádr a například problém druhé volby v útoku, která Birminghamu chybí. "Musíme ještě v lednu utratit nějaké peníze a koupit útočníka a nějaké univerzála, abychom rozšířili kádr," uvedl McLeish, který prý sleduje útočníka Spurs Romana Pavljučenka.

Ruský forvard určitě má své kvality, jenže avizovaná částka 10 milionů dolarů je přeci jen za hráče, kterému to zatím v Premier League příliš nestřílelo, přeci jen trochu moc. Přesto se však Pavljučenkův odchod očekává, obzvlášť když na White Hart Lane přišel Eidur Gudjohnsen. Toho si přivedl manažer Harry Redknapp s tím, že bývalá hvězda Chelsea do týmu přinese další taktické možnosti a pomůže bojovat o Ligu mistrů. Spekuluje se také o tom, že by ke Spurs mohlo zamířit duo z Portsmouthu, Younes Kaboul a Asmir Begovič.

Ale zpět k sobotnímu duelu, ve kterém na domácí straně nastoupí nepozměněná základní sestava. Na lavičce už však bude připraven Craig Cardner, lednová posila z konkurenční Aston Villy. Tottenham naopak stále nemůže počítat s Aaronem Lennonem, a to ještě po dobu tří týdnů. Odpočívat bude po středečním zápase asi i stoper Ledley King, kterého nahradí Sebastien Bassong.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.05 - 3.25 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Fulham FC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Aston Villu čeká nejdůležitější část sezony, tvrdí s pohledem na následující zápasy manažer Martin O'Neill. Zejména na začátku února by se mělo rozhodnout, zda bude boj Aston Villy o nejvyšší příčky úspěšný. Ještě předtím si ale musí Villans na Craven Cottage poradit s Fulhamem.

Martin O'Neill prohlásil, že nyní přichází rozhodující část sezony, která rozhodne o tom, zda bude moci Aston Villa nahlédnout do Ligy mistrů. "Myslím si, že letošní cíl je jasný - skončit výše než loni, Což by pravděpodobně znamenalo kvalifikovat se do Ligy mistrů."

Villa nyní ztrácí čtyři body na čtvrté místo, o které se svádí obrovský souboj mezi několika týmy. Po zápase s Fuhamem Villans čekají duely s Tottenhamem a Manchesterem United, které budou klíčové a mohou hodně napovědět.

Přestože se Aston Villa probojoval do finále ligového poháru, poprvé za deset let, její forma není zrovna ohromující. Birminghamské mužstvo nevyhrálo už čtyři zápasy v řadě a navíc v nich nedokázalo vstřelit jedinou branku.

Ani Fulham na tom není dobře, respektive on je na tom ještě hůř. Každý z posledních čtyřech zápasů totiž skončil pro svěřence manažera Roye Hodgsona prohrou, vítězství pak nepřišlo o prosincové výhry nad Manchesterem United. Přesto jsou Cottagers na domácí půdě neporaženi od září a s Aston Ville na Craven Cottage nepodlehli už šest let. Nyní jim ale budou chybět útočník Andy Johnson, stejně jako obránce Paul Konchesky a záložník Clint Dempsey. Nastoupit bude moci Chris Smalling, přestože se již dohodl s Manchesterem United na přestupu. To vše se ale uskuteční až po konci sezony.

Aston Ville bude znovu chybět Stephen Warnock. V tréninku si zranění přivodil také Nigel Reo-Coker a mimo by mohl být až tři měsíce.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 3.20 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Hull City - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Duel dvou celků vyznávajících stejné barvy, Hullu s Wolverhamptonem, neslibuje žádnou atraktivní podívanou. Oba týmy dosud ve 44 ligových zápasech dohromady nastřílely pouhých 37 branek, takže se očekává spíše tuhý boj o každou píď hřiště. Jde totiž o klasický "six-pointer".

Hull je na tom jen o bod hůře než Vlci, a přesto se na rozdíl od nich nachází v sestupové zóně. Stejně tak byli Tigers spolu s Wolverhamptonem v minulém kole prověřeni mužstvem z té nejctnostnější společnosti jménem Big Four. Zatímco ale Wolves uhráli skvělou remízu s Liverpoolem, Brownovi svěřenci dostali naplácáno od čtyřgólového Rooneyho, respektive jeho Manchesteru United. Hull je teď tedy pochopitelně v útlumu a ještě může být docela rád, že si body nahnal alespoň na začátku sezony. Nyní totiž nevyhrál dlouhých osm zápasů v řadě, přičemž za tu dobu dokázal skórovat pouze čtyřikrát.

Vlci jsou na tom po střelecké stránce sice ještě hůře, vždyť na gól čekají neskutečné čtyři střetnutí, přesto jsou oproti svému soupeři ve větší herní pohodě. Naposledy se jim povedlo dokonale eliminovat útočnou sílu Liverpoolu, čímž McCarthyho mužstvo konečně přetrhlo třízápasovou šňůru bez bodu. A to načasování nemohlo být lepší. Jak logicky říká někdejší lodivod irské reprezentace, právě toto je "zápas, který si nemůžou dovolit prohrát", takže teď dávka sebevědomí určitě bodla.

Oficiální stanovisko klubu k možnému návratu Jimmyho Bullarda už tuto sobotu je odmítavé. To však nevylučuje variantu, že se tak stane v horizontu několika příštích dnů. Nově získaný Zaki se zatím stále ještě oklepává z menšího zranění a další kvarteto borců v čele se Zayattem a Geovannim nemá žádnou jistotu, že bude moci nastoupit.

Také nová akvizice hostujícího mužstva, Geoffrey Bia, se trápí s nataženou podkolenní šlachou, stejně jako Zaki. Bolest vinou kýly se ale povedlo eliminovat u Maierhofera a k uzdravení spěje i Elokobi. Naproti tomu jsou nadále mimo hru Keogh, Kightly i Edwards.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.15 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
Už 56 let ulehají fotbalisté Boltonu ke spánku s vědomím, že neumí pořádně zahrát na Anfield Road. Tam totiž přesně takovou dobu nevyhráli. Jenže tenkrát, na konci sezony, patřil Liverpool k sestupujícím týmům. Letos je na tom sice taky bídně, ale přesto se teď od něj vítězství očekává.

Jestli se letos někomu povede roztrhnout slovutnou Big Four, stane se tak patrně díky Reds. Ti jsou momentálně sice pátí, což není taková katastrofa, ale třeba nejbližší pronásledovatel z Manchesteru má stejný počet bodů a navíc dva zápasy k dobru. Sedmá Villa pak na Benítezovi svěřence ztrácí pouhý bodík. Hoši od řeky Mersey se letos potýkají zejména s výsledkovou náladovostí. Naposledy skvělou výhru nad Tottenhamem vykoupili bezbrankovou plichtou s Wolverhamptonem a chvíli předtím zase remizovali se Stoke krátce po triumfu nad sousední Aston Villou. Poslední dobou navíc červeným schází pořádná podpora od záložníků, což bylo znát zejména v úterý. Tehdy nepomohl ani navrátilec Gerrard ani nová posila jménem Maxi.

Bolton zažívá věru povedený týden. Minulý víkend pronikl do další fáze FA Cupu, aby poté zaznamenal své první ligové vítězství pod vedením Owena Coylea. Ten má teď před sebou další ohromnou výzvu, když v úterý přemohl svůj bývalý tým. Jednak bude chtít navázat na první čisté konto Trotters v tomto ročníku, druhak bude spolu s hráči usilovat o první venkovní skalp Liverpoolu v historii Premier League. Proti Wanderers je ovšem nedávná minulost pravící, že se jim v lize už 11 měsíců nepovedlo zvítězit dvakrát po sobě.

Liverpoolský vůdce přezdívaný Stevie "Wonder" by měl dozajista nastoupit i teď proti Boltonu poté, co po zranění odehrál celých devadesát minut proti Wolves. Podobně je na tom i Riera. Naopak duo Agger-Aurelio úterní klání zmeškalo a nevypadá to, že by se v sobotu měla situace nějak měnit.

Coyle nemá žádný důvod zasahovat do úterní úspěšné sestavy. Mark Davies totiž zůstává mimo hru, přičemž se na druhou stranu nikdo čerstvě nezranil. Danny Shittu musí ještě v Africe odehrát zápas o bronz, aby se mohl připojit zpět ke klubu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.50 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
West Ham United - Blackburn Rovers  (sobota 16:00)
Zápas pravdy. Opět. S příchodem nových majitelů se zatím nic moc nezměnilo, West Ham od té doby stále ještě nevyhrál. Teď, poté, co s Blackburnem svedl neúspěšný boj o McCarthyho, se však očekává, že na něj bude chtít vyzrát alespoň na hřišti.

Klíčový měl být už souboj s Portsmouthem, od nějž se čekaly jasné tři body do tabulky. West Ham se ale s posledním celkem tabulky rozešel smírně, takže nevyhrál už tři zápasy v řadě a vůbec má na kontě z posledních osmi utkání pouhé jedno vítězství. Na druhou stranu právě ty tři nedávné nezvládnuté duely odehráli Kladiváři mimo svůj domov, kde přitom minule triumfovali. Zdvojenou domácí výhru však West Ham nezažil už hodně dlouho, přesněji řečeno od ledna loňského roku. Pomoci by teď Hammers měla historie vzájemných soubojů s Rovers. Podle ní celek z kraje Lancashire nedobyl Upton Park již bezmála šestnáct let.

Blackburn patřil k tomu nejhoršímu, co stadiony Premier League viděly v roce 2009. Letos je to ale zatím docela jinačí písnička. Z pěti na přelomu roku odehraných střetnutí prohrál jen jediný, díky čemuž okamžitě poskočil na přívětivou jedenáctou příčku. To je věru příjemná změna. Navíc se konečně chytila šestimilionová posila jménem Kalinič, která skórovala hned třikrát v nedávných dvou zápasech. Také Blackburn však omezuje jedno prokletí týkající více výher po sobě - naposledy totiž třikrát v řadě zvítězil před dvěma lety.

Hammers už dlouho shánějí útočníka, ale nechytil se Gudjohnsen a doteď ani McCarthy, takže si zatím musejí vystačit s tím málem, které mají momentálně k dispozici. Jediné jejich štěstí je dlouho očekávaný návrat Carltona Colea, jenž ovšem nehrál od listopadu loňského roku. Další variantou je už pak jen neosvědčený mladík Nouble, Franco s Hinesem jsou totiž mimo. Do sestavy se krom Colea vracejí i Ilunga s Parkerem.

Bez zápasové kondice to ještě nepůjde, nově ulovený Bastürk si tak bude muset na svůj debut v modrobílém trikotu ještě chvíli počkat. Přitom zrovna teď by se náramně hodil, když s namoženým lýtkem vypadl ze hry tahoun Dunn. Alespoň návrat hříšníka Samby tak může Allardyce těšit.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.30 - 3.75
více informací
Wigan Athletic - Everton FC  (sobota 16:00)
Everton hraje ve velké pohodě a do Wiganu rozhodně nepojede s malými ambicemi. Toffees před cestou pomýšlí na tři body, které by je alespoň přiblížili první osmičce. Naopak Wigan potřebuje zabrat, sestupové vody se nebezpečně zvedají.

Latics se letos potýkají s extrémní nevyrovnaností výkonů a doplácí na to. Každý druhý zápas končí prohrou a bod nebo tři z každých dvou zápasů není zrovna mnoho. Proto se pomalu musí Wigan ohlížet za sebe a řešit sestupové starosti, vždyť na konci ledna na zadní příčky má náskok pouhé dva body.

Svěřence manažera Roberta Martineze sice bude podporovat domácí bilance neporazitelnosti, DW Stadium totiž byl od srpna dobyt jen jednou, ale na druhou stranu proti Wiganu hraje špatná bilance s Evertonem. Navíc budou Latics postrádat vůdce obrany a celého týmu kapitána Maria Melchiota. Mezi tři tyče se místo Kirklanda opět postaví Stojkovič.

"Je zřejmé, že musíme něco udělat s naší nevyrovnaností, jakou jsme předvedli v první polovině sezony. V ní jsme si totiž byli sami sobě soupeřem," uvědomuje si Martinez.

To jeho protějšek David Moyes může být spokojen. Everton, zdá se, překonal všechny trable z úvodu ligy a pomalu se dostává do zažitých kolejí z posledních let. Toffees pomalu stoupají tabulkou, nyní jsou devátí a neprohráli už osm zápasů v řadě. Za sebou navíc mají výhry nad Manchesterem City a Sunderlandem. Do Wiganu přijede Everton i s Artetou a Anichebem a bude se snažit napravit letošní špatnou venkovní bilanci.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.25 - 3.25 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Výsledek sobotního zápasu na Turf Moor je již prakticky předem napsaný a bylo by překvapením, kdyby si Chelsea neodvezla všechny tři body. Burnley totiž bude londýnskému favoritovi jen těžko stíhat.

Blues se po menším prosincovém nezdaru vrátili ve velkém stylu a v lednu sítě soupeře prozatím zásobili 17 góly. To vše stihli ve čtyřech zápasech, jak ligových tak pohárových. Naposledy si tři góly ze Stamford Bridge odvezl Birmingham a Chelsea se vrátila zpět do čela tabulky, kde má jednobodový náskok a zápas k dobru navíc.

Všechno navíc Chelsea zvládla bez svých afrických opor, takže se může očekávat, že její síla ještě poroste. Proti Burnley se ale bude hrát ještě bez Didiera Drogby nebo Salomona Kaloua, kteří po africkém šampionátu odpočívají. Mimo hru je nadále Juliano Belletti, takže role štítového záložníka se opět chopí Deco.

Po odchodu Owena Coyla, jakožto manažera Burnley, pomalu z Clarets vyprchává ona prvotní euforie a po třech porážkách v řadě se Burnley poprvé v sezoně nachází na sestupových pozicích. Celkově už Clarets nevyhráli 11 zápasů. Před zápasem s Chelsea jim do karet hraje snad jen fakt, že soupeř nevyhrál venku už skoro dva měsíce. Pokud by se to ale nezměnilo, bylo by to překvapení.

Domácí nemohou počítat s Grahamem Alexanderem a ani novou posilou Dannym Foxem, který včas neobdrží povolení. K dispozici už naopak bude po vypadnutí Kamerunu na APN Andre Bikey.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 12.00 - 5.00 - 1.25
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC22163355:1851
2.Manchester United23162553:1950
3.Arsenal FC23154459:2549
4.Tottenham Hotspur23125644:2441
5.Liverpool FC23115740:2638
6.Manchester City21108342:3038
7.Aston Villa22107529:1837
8.Birmingham City2296721:2233
9.Everton FC2278732:3429
10.Fulham FC2276926:2627
11.Blackburn Rovers23761025:4027
12.Stoke City2167819:2625
13.Sunderland AFC22651130:4023
14.Wigan Athletic21641124:4622
15.Bolton Wanderers21561029:4221
16.West Ham United22481029:3820
17.Wolverhampton Wanderers22551217:3820
18.Burnley FC22551222:4420
19.Hull City22471120:4619
20.Portsmouth FC21431419:3315

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (905)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele