24. kolo
26.01.2008 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Aston Villa - Blackburn Rovers 1:1

Aston Villa nevyužila výhodu domácího prostředí a po gólu Santa Cruze nakonec zachraňovala alespoň remízu. O tu se krásnou ranou z přímého kopu postaral mladík Ashley Young.

Blackburn, jenž je letos venku úspěšnější než doma, se po úvodních minutách rozehrál k výbornému výkonu. Ve 22. minutě mířil po výborné přihrávce zprava od Bentleyho mimo bránu norský záložník Pedersen, za dvě minuty si pak Rovers vypracovali stoprocentní příležitost. Talentovaný David Bentley vletěl do pokutového území a Nigel Reo-Coker jej tvrdým faulem poslal k zemi. Míč si na penaltovou značku postavil mladík Matt Drebyshire, ale jeho střelu lapil výborným zákrokem Scott Carson.

Těsně před přestávkou málem vybojoval taktéž penaltovou výhodu pro svůj tým Gabriel Agbonlahor. Anglický útočník byl v pokutovém území faulován André Ooijerem, jenže atak nizozemského stopera nechal rozhodčího chladným.

Ve druhém poločase se už diváci branek konečně dočkali, i když ta první většinu z nich nepotěšila. Měl jí na svědomí hostující Santa Cruz. V 68. minutě sice ještě Carson střelu Davida Dunna vychytat dokázal, jenže míč se dostal k bývalému útočníkovi Bayernu Mnichov a ten poslal Blackburn do zaslouženého vedení.

To však Rovers vydrželo pouhých pět minut. Po faulu na Agbonlahora zapískal hlavní arbitr faul a následnou výstavní střelou vyrovnal Ashley Young. Tento fotbalový moment se musel určitě líbit i Fabiu Capellovi, který utkání přihlížel. Ze strany Villans to ovšem nemuselo být vše. Tým Martina O’Neilla chtěl totiž rozhodnout. Největší příležitost Harewooda ovšem skončila na břevně.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Villa předvádí poslední dobou pěkný fotbal ,Blackburnu se proti Ville moc nedaří. TIP 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím a přeji Aston Ville, tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

villa ma formu tip 3 1 2 carev 1 barry 1 santa cruz

Reagovat
Devil

Nebude to pro Villans asi prochazka sadem , mozna se i body budou delit . tip.-2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa určitě myslela na víc než na bod. V Blackburn Rovers musí být spokojeni nejen se ziskem bodu, ale i výkony kanonýra Roque Santa Cruze !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele