23. kolo
30.03.2014 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
HullCity

Dneska na Ukrajině opravdu velké zápasy!!!Tento zápas může definitivně rozhodnout,jestli Dněpr bude ve zbytku sezony bojovat o LM, nebo dokonce i o titul, nebo ne.Výhra je nasměruje na tu první možnost,prohra je definitivně z těchto bojů vyřazuje.Výsledek proti Šachtaru by měl lehce favorizovat domácí,proto tipuji výhru Dněpru 2:1!!

Reagovat
HullCity

Gratulace do Dněpropetrovsku!!!Teď je čeká jen 1 opravdu těžký zápas a to venkovní zápas proti Metalistu,jinak budou ve zbytku sezony favoritem na titul!!!Dynamo ostuda!!!Jediná střela na bránu byla až v 93.minutě od Harmaše!!!Jinak ale přeji rychlé zotavení se Olehu Husevovi,ten zákrok od Bojka byl děsivý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele