Další články

Olomouc získala na hostování senegalského záložníka Falla

Olomouc posílil senegalský defenzivní záložník Abdoulaye Fall. Pětadvacetiletý fotbalista, který naposledy působil v třetiligovém španělském Cádizu, přichází do Sigmy na hostování s opcí. S hanáckým týmem dnes odjede na herní soustředění do Turecka.

Španělský svaz se třetí rok po sobě vzdal státních dotací

Španělský fotbalový svaz se i v roce 2014 rozhodl vzdát dotací od státu. Mistři světa a Evropy, kteří podobné gesto učinili rovněž loni a letos, tak přišli zhruba o pět milionů eur (asi 129 milionů korun), které si mezi sebe rozdělí menší sporty.

Iniesta se pokouší zachránit Albacete, kde začínal s kariérou

Hvězdný španělský reprezentant Andrés Iniesta se pokouší zachránit klub Albacete, kde hrál za žáky před svým odchodem do Barcelony. Bývalý prvoligový tým má velké dluhy a hrozí mu bankrot.

Španělští hráči zrušili na víkend plánovanou stávku

Vedení Španělské unie profesionálních fotbalistů (AFE) zrušilo plánovanou stávku, kvůli které se neměly o nadcházejícím víkendu hrát zápasy čtyř nejvyšších soutěží. Podle agentury Reuters se pohnulo jednání se zástupci svazu a vlády ohledně klubů, které hráčům dluží peníze.

Hráči ve Španělsku hrozí stávkou, nedostávají včas mzdu

Španělským soutěžím hrozí stávka hráčů. Ti si stěžují na to, že dostávají mzdu se zpožděním, případně vůbec. Hráčská unie AFE požaduje podepsání velké dohody se zástupci svazu i ligové soutěže, která by splnila požadavky fotbalistů. Jinak bude v období od 16. do 19. dubna vyhlášena stávka.

Vallejo podezřelý z ovlivňování zápasů

Přibližně 300 hráčů čelí podle informací deníku Marca podezření Španělské fotbalové federace z možného ovlivňování výsledků zápasů. Deník sice nezveřejnil žádná nová jména na seznamu podezřelých, ale pečlivé kontrole prý čelí týmy všech čtyř nejvyšších španělských soutěží.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele