základní část, 11. kolo
15.10.2011 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Rangers FC - St. Mirren FC 1:1

Dlouhá série bez ztráty kytičky je u konce. Rangers doma pouze remizovali se St.Mirrenem 1:1, ale z jejich náskoku jim vlastně nic neubylo. Největší konkurent Celtic rovněž ztratil, takže neni důvod k panice. Přesto Rangers ještě v 90. minutě vedli.

Rangers vůbec na nic nečekali a do svého soupeře se pustili hned od začátku. Jako první otestoval kvality brankáře Samsona Lafferty, s jeho volejem si brankář St.Mirrenu poradil. O chvíli později rozehrávali domácí další rohový kop, tutovku tentokrát spálil Edu. Prakticky bylo jen otázkou času, kdy Rangers vstřelí první gól. Ovšem neujala se jak hlavička Laffertyho, tak ani střela Naismithe. V prvním poločase měl ještě dvě slibné šance Wylde, Samson však ani v těchto případech nepropustil míč za svá záda.

Ibrox Park si mohl zakřičet gól až ve druhém poločase. Přesněji ve 48. minutě, Lafferty dobrou prací připravil míč pro Jelaviče, jehož zakončení skončilo v síti - 1:0 pro Rangers. Branka to byla pochopitelně důležitá, hráči v modrých dresech se mohli uklidnit, nicméně St.Mirren jim nehodlal dát nic zadarmo. Že ještě není vyhráno se mohli domácí přesvědčit o pár minut později, kdy ohrozil branku Thompson.

Domácí ale byli lepším týmem a dalo se očekávat, že výsledek už nepustí. Bohužel další šance Rangers zůstali nevyužity, a to posléze muselo domácí výbět pořádně mrzet. V samotném závěru totiž vycítil St.Mirren šanci na vyrovnání, Rangers znervozněli a výrazněji musel zasahovat brankář McGregor. V nastaveném čase ale Ibrox Park ztichl, Thompson se v pokutovém území zorientoval náramně a v nastaveném čase zařídil dělbu bodu - 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele