o titul, 37. kolo
05.05.2012 13:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Rangers FC - Motherwell FC 0:0

Poslední domácí zápas se fotbalistům Rangers příliš nepovedl. Do Ibrox Parku zajel třetí Motherwell a odvezl si odtud dobrý bod za bezbrankovou remízu 0:0. Ačkoliv diváci branku neviděli, hrál se dobrý fotbal se spoustou šancí na obou stranách.

Rangers mají s Motherwellem vynikající bilanci, a i když je postavení obou soupeřů v tabulce podobné, byli Rangers před zápasem považováni za jasného favorita. Utkání také dle předpokladů začalo ofenzivním snažením Rangers, Bartleyho střela skončila těsně nad! Na druhé straně mohl ztrestat nevyužitou příležitost Ojamaa, když dostal krásný pas za obranu, i se zbavil golmana McGregora. Ojamaa se však dostal do těžkého úhlu, ze kterého už branku soupeře v podstatě neohrozil.

Svěřenci trenéra Allyho McCoista se mohli ujmout vedení v samotném závěru poločasu. Aluko se ve vápně individuálně prosadil, načež připravil čistou gólovku pro McCullocha, kterému se postavil do cesty Clancy. V 59. minutě byly vidět obrovské příležitosti na obou stranách. Nejprve Humphrey zbytečně hledal lépe postaveného spoluhráče, když byl sám před brankářem McGregorem a hned vzápětí Randolph zlikvidoval nepříjemný pokus Wallace. O pět minut později Motherwell zase hrozil a znovu to bylo po parádní Ojamově akci. Hateleye jí zakončil nepřesnou ranou.

V 69. minutě byl blízko první brance Bocanegra, do jeho hlavičky se připletl Little a ukazatel skóre tak nadále ukazoval výsledek 0:0. Utkání, které určitě mělo divákům co nabídnout, skončilo 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele