o titul, 36. kolo
02.05.2012 20:45 CET
5 : 0
(3:0)

Reportáž

Rangers FC - Dundee United 5:0

Rangers odčinili zpackané Derby Old Firm a doma si s chutí zastříleli proti Dundee United. Jezdci vyhráli vysoko 5:0 a vrátili tak Dundee nevyřízené účty i s úroky. S dvěma brankami zazářil Sone Aluko.

Zápas v Ibrox Parku měl jasný průběh. Rangers si dělali s Dundee United co se jim zamanulo a naprosto zaslouženě vyhráli 5:0. První branky se dočkali už v šesté minutě, Whittaker obstřelil slovenského brankáře Perniše a bylo to 1:0 pro Rangers. Hosté mohli brzo srovnat, ale zaskvěl se McGregor - ránu pohotově vyrazil.

Pak už zase hráli Rangers a brzy to bylo 2:0. Sone Aluko předvedl geniální individuální akci, když obešel hned čtveřici hráčů hostí a zblízka překonal i Perniše - 2:0 pro Rangers. Za další tři minuty zvýšil stejný muž, totiž opět Sone Aluko. Útočník domácích se trefil střelou přesně k tyči a zařídil už třígolové vedení.

Svěřenci Allyho McCoista měli v průběhu prvního poločasu ještě další šance, ale na čtvrtou branku si museli počkat až do druhého poločasu, konkrétně 57. minuty. Jamie Ness se nejlépe zorientoval ve skrumáži uvnitř pokutového území a nekompromisně rozvlnil síť počtvrté - 4:0 pro Rangers. Tím bylo prakticky po zápase. Defenzíva United se naprosto sesypala a hráči v modrém si mohli ještě jednou vychutnat pocit vstřeleného gólu.

Diváci se dožadovali populárního bůra a hráči Rangers jim přání splnili. Edu našel přihrávkou za obranu Bedoyu, který poslal míč neomylně na zadní tyč - 5:0 pro Rangers. Další branka už nepadla. Jezdci rozdrtili Dundee United a zkomplikovali mu postup do evropských pohárů.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele