základní část, 14. kolo
05.11.2011 16:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Rangers FC - Dundee United 3:1

Hrdinou dnešního zápasu mezi Rangers a Dundee United se stal Nikica Jelavič, autor dvou branek. To on měl zásadní podíl na vítězství 3:1. Rangers tak znovu neprohráli a udrželi si výsostný náskok v čele tabulky. Červená karta v závěru, kterou obdržel Wylde vliv na utkání neměla.

Hosté z Tannadice Parku měli překvapivě první šanci zápasu, střelu Russella málem zužitkoval Daly, obrana Rangers nakonec vyvázla bez újmy. Za chvíli Dundee hrozilo znovu, Russell opět pálil ale tentokrát minul branku. To hosty muselo mrzet, neboť v devatenácté minutě šli modří do vedení. McKay naservíroval přesný centr na hlavu Jelaviče a Dušan Perniš v brance Dundee byl bez šance - 1:0. Za chvíli měl Jelavič další šanci, Perniš tentokrát zasáhl. Každopádně United hráli velmi vyrovnanou partii a do šaten se klidně mohlo jít za nerozhodného stavu, Dalyho ale vychytal McGregor!

I začátek druhého poločasu patřil Dundee, hosté hráli velmi dobře, ale dopláceli na neproměňování šancí. Proti pokusu Kennetha opět zasáhl pozorný McGregor. Šance Dundee na dobrý výsledek žily až do 63. minuty, pak totiž došlo k pokutovému kopu. Wylde byl faulován Dixonem a rozhodčí Brian Winter neváhal. K penaltě se postavil Nikica Jelavič a přesnou střelou zvýšil na 2:0 pro Rangers.

Nicméně čtvrthodiny před koncem se hosté vrátili do zápasu. Kenneth přesně našel Dalyho a i McGregor musel lovit míč ze své sítě - 2:1. Hostující Kenneth na branku přihrál a jednu dokonce vstřelil sám-bohužel pro Dundee do nesprávné sítě. Ve snaze zabránit Jelavičově hlavičce si vstřelil vlastence a stvrdil tak vítězství Rangers 3:1.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele