základní část, 5. kolo
21.08.2011 15:15 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Motherwell FC - Rangers FC 0:3

Rangers ukončili ve Fir Parku neporazitelnost Motherwellu, který skolili třemi góly. Hosté šli do vedení po hlavičce Stevena Naismithe, v nastavení první půle navíc zvýšil Kyle Lafferty a v závěru utkání už pouze upravil Gregg Wylde výsledek na konečných 3:0 pro Rangers.

V obraně Rangers místo známých hráčů jako jsou Carlos Bocanegra, nebo Kirk Broadfoot nastoupili mladíci Jordan McMillan a Ross Perry, Motherwell tak možná viděl šanci v jejich nerozehranosti. Allan McGregor musel brzy zasahovat proti volnému kopu Hateleyho, ale poradil si a na druhé straně dvakrát ohrozil bránu Nikica Jelavič. Oba gólmani museli krátce poté znovu zasahovat, McGregor vyrážel pokus Murphyho a Randolph se vytáhl proti střele Laffertyho.

K vedoucí brance Rangers pomohl Jelavič, jenž hlavičkoval po rohovém kopu Davise, ale míč ještě usměrnil Naismith, 0:1. McGregor měl práci po tvrdé ráně Lawa a na druhé straně mířil po Wyldeově rohu nad bránu Jelavič. Murphy se už radoval z vyrovnání, rozhodčí ale jeho branku neuznal kvůli ruce. Juanma Ortiz si pohrál s obranou Motherwellu a poslal míč Laffertymu, který ačkoliv byl z úhlu, dokázal míč poslat do brány, 0:2.

Rangers už od prvních minut druhé půle usilovali o další branku, Randolpha otestoval Lafferty a Naismith mířil jen těsně vedle. Poté diváci na Fir Parku rovnou třikrát viděli, jak míč zastavila branková konstrukce. Nejprve na tyči skončil pokus Humphreyho a na druhé straně měl stejně dobře postaveny tyče Randolph při střele Davise a hlavičce Naismithe. Rangers se přesto třetí branky dočkali, pět minut před koncem utkání získal Davisův dlouhý míč Wylde, který přesnou střelou zvýšil na 3:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
paver

věřím že Motherwell udrží svou neporazitelnost a obere Glasgow Rangers o body

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele