základní část, 16. kolo
27.11.2011 13:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Kilmarnock FC - Rangers FC 1:0

Rangers padli. Vedoucí celek nestačil v nedělní dohrávce na Kilmarnock a po jediné brance Pascaliho deset minut před koncem mu podlehl. Byla to vůbec první letošní porážka na ligové scéně. Náskok na čele se rázem ztenčil na čtyři body, ovšem Rangers mají stále jedno utkání k dobru.

Hosté přitom začali přesně podle představ, náporem. Jelavič tečoval střelu Davise, ale Bell tuto situaci ustál. Za chvíli byl aktivní Jelavič znovu v akci, naštěstí pro domácí mu byl odmáván ofsajd. Rangers byli lepším týmem, Bell se na poslední chvíli vrhl pod nohy Davisovi. Na druhé straně se Killie dožadovali pokutového kopu, rozhodčí jejich modlitby nevyslyšel a nadále se pokračovalo za nerozhodného stavu 0:0. Další střelecký pokus Jezdců si připsal střídající Hemmings. Kilmarnock nechal hosty hrát a tím si hodně koledoval, Rangers však nebyli schopni vstřelit branku a po prvním poločasu tak šli do šaten za nerozhodného stavu.

Ve druhém poločase se domácí zlepšili a začali mít i navrh. Harkinsovu velice nebezpečnou střelu odvrátil obránce Whittaker. Po nebezpečného Pascaliho šanci si málem vstřelil vlastní gól Jelavič. Míč zasáhl hlavou tak nešťastně, že trefil břevno vlastní branky.

V závěru utkání přituhovalo, Racchi dokonce pelášil sám na branku, ale McGregor předvedl skvělý zákrok a alespoň do této chvíle zachránil nerozhodný výsledek. To se ale nakonec změnilo, deset minut před koncem zmrazil všechny fanoušky Rangers Manuel Pascali. Ten si naběhl na rohový kop Fowlera a otevřel skóre - 1:0 pro Kilmarnock. Rangers si s tou situací neporadili, dostali se takříkajíc do fotbalové křeče a do konce zápasu už nevyrovnali. Vedoucí tým skotské soutěže tak odjíždí z Rugby Parku s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele