základní část, 28. kolo
26.02.2012 13:45 CET
1 : 4
(1:3)

Reportáž

Inverness Caledonian - Rangers FC 1:4

Rangers tentokráte dokázali vyhrát na půdě desátého Inverness celkem jasně a ve složité finanční situaci jim tento výsledek může alespoň částečně pomoci. Jezdci se tak vzdálili na druhém místě třetímu Motherwellu na rozdíl šesti bodů a opět mohou být klidnější. Inverness zůstává se sedmadvaceti body desáté, jedenácté Hibs se přiblížilo na rozdíl pěti bodů, ovšem Caledonian zatím přímo sestupem ohrožen není.

Hosté rozhodli o svém vítězství již po necelé čtvrthodině hry, kdy vedli o dvě branky. Deset minut před přestávkou přidali třetí trefu, domácí ale ještě do přestávky snížili. Poslední branku utkání vsítil Lee McCulloch dvacet minut před koncem zápasu. Jezdci tak odčinili nedávné porážky s Dundee United a Kilmarnockem, Inverness naopak v SPL nevyhrálo dokonce čtyřikrát po sobě.

Rangers se dostali do vedeni v 6. minutě, kdy po přízemním centru Salima Kerkara si dobře vybral místo kapitán Jezdců Steven Davis a nekompromisní ranou k tyči otevřel skóre zápasu. O deset minut později navyšoval skóre Sone Aluko, který se dostal k odraženému míči ve vápně a tvrdou ranou nedal gólmanovi Ryanu Essonovi žádnou šanci. V 36. minutě navíc hosté vedli tříbrankovým rozdílem a byli nahoře.

Po krásné kolmici Kerkara utekl po pravé straně Andrew Little obránci Joshu Meekingsovi a z úhlu zamířil do protipohybu Essona. Domácí zaznamenali cenu útěchy ve 40. minutě, kdy si na rohový kop naskočil Steve Williams a pohodlně poslal míč za záda Allana McGregora. Po přestávce byli hosté opět lepší a nakonec se ještě radovali ze čtvrté trefy, když McCulloch dorážel do prázdné branky po střele Littla a následném zákroku Essona - 1:4.

Autor: Viktor Sandev / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
twl

nevidím důvod panikařit..Rangers to podle mně vyhodnotili dobře..o titul bojovat sice nebudou,ale ligu mistrů dle mého uhrají.. mají minimálně 2.nejlepší kádr v lize..Vedení vesměs udělalo dobře že je dali pod nucenou správu protože je téměř konec sezony sezona dobře rozjetá..Prostě jednoduše řečeno lepší teď než příští sezonu by muselo Rangers začínat s -10b!

Hosté dnes vyhrají..podobných teamu s dluhama ještě bude...Před dvouma roka například Plzeň skoro bankrot nebo anglický Portsmouth

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele