základní část, 18. kolo
10.12.2011 13:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Hibernian FC - Rangers FC 0:2

Fotbalisté Rangers nezaváhali a ze hřiště Hibernianu si odvážejí plný počet bodů za vítězství 2:0. Jezdci o svém vítězství rozhodli ve druhém poločase, kdy proměnil penaltu Jelavič a stejný muž se trefil i o osm minut později.

Rangers začali hrozit velmi brzy a první gólovku měl na kopačce Whittaker, ovšem z šesti metrů trestuhodně nedal. Na druhé straně zkoušel štěstí z poměrně velké dálky Lewis Stevenson, ovšem také neuspěl. Co se týče šancí, tak ty byly na obou stranách. Hibernian mohl klidně vést, avšak McGregor v brance Rangers proti Griffithsovi skvěle zasáhl.

Fanoušci Hibernianu se dokonce dožadovali pokutového kopu, avšak sudí jejich výzvy ignoroval. Penalta se ale nakonec přeci jenom pískala. Hart ve druhém poločase "skřípl" Wallacovu ruku a ten tudíž nemohl pokračovat pořádně v akci, rozhodčí si toho všiml a nekompromisně odpískal pokutový kop. Rozhodnutí to bylo diskutabilní, je otázkou, nakolik Wallace situace využil a jak moc Hart znemožnil Wallacův pohyb. Každopádně penalta byla nařízena a Nikica Jelavič po hodině hry poslal Rangers do vedení.

Za dalších osm minut už bylo vedení hostů dvojnásobné a opět se o to zasloužil Nikica Jelavič. Ten si naskočil na přesný roh a hlavou prakticky rozhodl o osudu utkání. Tím utkání prakticky skončilo. Hosté ještě měli další šance na navýšení, ale Graham Stack už neinkasoval a jelikož to platilo i pro McGregora, skončilo utkání vítězstvím Rangers 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele