základní část, 10. kolo
30.10.2010 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Rangers FC - Inverness Caledonian 1:1

Rangers nedokázali na vlastním hřišti naplnit roli favorita a s Invernessem překvapivě remizovali 1:1. Domácí přitom dostal už v 11. minutě do vedení Edu, deset minut před koncem zápasu však srovnal Odhiambo a náskok Rangers na druhý Celtic se tak ztenčil na pouhý bod.

Přestože byly v sázce důležité body, nechal manažer Walter Smith odpočívat Stevena Naismithe a Stevena Whittakera, na hře to však zpočátku poznat nebylo. Už po jedenácti minutách hry měli domácí první zajímavější šanci, když dostal míč Edu a jeho halfvolej skončil v síti, 1:0. Rangers měli další příležitosti, střelu Millera však chytil Esson a Weir s McCullochem mířili mimo bránu. Už v poločase však skončil zápas pro dva domácí hráče, zraněného Edua nahradil Naismith a Weisse vystřídal mladík Fleck.

Brzy po startu druhé půle dostal Inverness šanci ke srovnání, Nick Ross si však měl se svojí nepřesnou střelou poradit lépe. Rangers odpověděli, pokus Davise však také bránu nenašel a o chvíli později naopak málem inkasovali. Ke gólové hlavičce se dostal Foran, McGregor ale fantastickým zákrokem dokázal míč vyrazit.

Hned z protiútoku se vytáhl také Esson, který vyškrábl Fleckovu střelu na roh. Rangers si šli pro vítězství, v 81. minutě ale našel Foran nabíhajícího Odhiamba, který srovnal na 1:1. Konec zápasu byl skutečně napínavý, Hayes, ani na druhé straně Lafferty se však neprosadili a utkání proto skončilo remízou 1:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele