základní část, 16. kolo
02.02.2011 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Rangers FC - Heart of Midlothian 1:0

Rangers zvítězili nad Heart of Midlothian 1:0 a před svým soupeřem mají bezpečný náskok pěti bodů, zároveň tak vytváří tlak na vedoucí Celtic. O výhře domácího týmu rozhodl už ve 4. minutě utkání Kyle Lafferty.

Rangers, na jejichž lavičce už seděli i El Hadji Diouf a David Healy, vstoupili do utkání skvěle a dočkali se brzkého vedení. Lafferty si našel cestu do pokutového území, kam mu přišla přihrávka od Whittakera a reprezentant Severního Irska z voleje překonal Kella. O pár minut později měla obrana Hearts a defenzivní záložník Mrowiec práci znovu, tentokrát však Bouzid dobře zasáhl proti McCullochovi. Už po dvaceti minutách hry přišel do hry Diouf, který nahradil McCullocha, jenž si obnovil zranění.

Hosté, kteří poslední vzájemný souboj vyhráli, mohli srovnat stav, když Thomson z volného kopu našel Zaliukase, ale jeho hlavičku McGregor vytěsnil mimo tyče. Závěr prvního poločasu rozkouskovala série žlutých karet pro hosty, ti o přestávce vystřídali Blacka za Stevensona. Domácí tým však také do druhé půle vstoupil aktivněji a střely Laffertyho a Weisse těsně minuly bránu.

Po narážečce s Davisem se k ohrožení brány dostal Bougherra, ale jeho pokus Kello vyrazil. Diouf poté vymyslel přihrávku pro Edua, jeho úmysly přečetla obrana Hearts. Oba týmy se rozhodly pro střídání, ale ani na jedné straně to dopad na hru nemělo. Rangers se v nastaveném čase radovali z druhé branky, když Davis dorazil míč do brány po střele Dioufa, ale rozhodčí viděl ofsajdové postavení.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Come on Rangers, 4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele