základní část, 19. kolo
26.12.2010 16:00 CET
1 : 4
(0:2)

Reportáž

Motherwell FC - Rangers FC 1:4

Rangers v utkání na hřišti Motherwellu nezaváhali a připisují si tři body za výhru 4:1. Hosté se v první půli ujali vedení gólem Millera a vlastní brankou Saunderse. Motherwellu se sice podařilo snížit, ale Weiss a Miller zvýšili na konečných 4:1.

Rangers byli už v prvních minutách nebezpeční, Naismith našel Fostera, jenž na druhé tyči hledal Whittakera, ale jeho pokus byl zablokován obranou Motherwellu. Krátce poté naopak Whittaker přihrál Millerovi, jeho střelu sice vyrazil Randolph, míč se však odrazil k Naismithovi, jehož hlavičku odrazil Reynolds do brankové konstrukce. Domácí si však příliš neoddechli a střelu na bránu vyslal McCulloch, Lasley však míč dokázal tečovat mimo.

Rangers v 26. minutě konečně využili své převahy, Bougherra získal míč od Naismithe a našel Millera, který dostal Rangers do vedení. Krátce po půlhodině hry hosté své vedení zdvojnásobili, když Weiss poslal nebezpečný volný kop do pokutového území, Saunders míč nešťastně tečoval a Randolph na něj nedosáhl, 0:2. Motherwell v první půli naprosto selhal, ihned po startu druhého poločasu však Sutton využil zaváhání Bougherry s Weirem a snížil na 1:2.

Jen o pět minut později však hosté znovu vedli o dvě branky, Weiss prošel přes několik hráčů a chladnokrevně zakončil, 1:3. V 61. minutě Weiss pomohl k brance Millerovi, jenž si naběhl na jeho volný kop a podruhé překonal Randolpha, 1:4. Motherwell měl na konci zápasu minimální šanci na zvrat a utkání se dohrávalo v pomalém tempu. Jedinou příležitost měl Hammell, jehož střelu však McGregor lehce chytil.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele