základní část, 24. kolo
26.01.2011 20:45 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Hibernian FC - Rangers FC 0:2

Rangers se vrátili na vítěznou cestu, nevýrazný Hibernian porazili na jeho hřišti 2:0. Domácí předvedli další velmi slabý výkon a v roce 2011 ještě stále neskórovali. Momentálně mají šňůru 11 zápasů bez vítězství a riziko sestupu je tak stále větší.

První zajímavější šance v utkání hned skončila vedoucí brankou Rangers. V 26. minutě zahrával volný kop Weiss, míč špatně odhlavičkoval Murray pouze k osamocenému Bougherrovi, jenž měl čas ho nasměrovat do brány, 0:1. Hosté mohli brzy zdvojnásobit své vedení, když Weiss obral Rankina a poslal centr Jelavičovi, útočník byl však pomalý a míč nedoběhl. V 35. minutě chorvatský reprezentant přesto zvýšil vedení Rangers, když využil špatné malé domů Towella, obešel gólmana Smithe a míč posunul do odkryté brány, 0:2.

Domácí ve druhé půli konečně zabrali, po rohovém kopu hlavičkoval Dickoh nad bránu, Murray mířil pouze do McGregora a s menšími potížemi si gólman Rangers poradil i s volným kopem Zemmamy. Jinak byla druhá půle velice nudnou podívanou, ani jeden z týmů neudržel na špatném povrchu míč delší dobu, Rangers párkrát zachránila jen pevná obrana.

Při hromadném odchodu domácích diváků se hra znovu rozběhla a Smith musel akrobaticky vyrážet střelu Naismithe. Gólman Hibs měl práci také z dalekonosnou ránou Davise, ale míč dokázal vytěsnit. Rangers se už třetí branky nedočkali a nepomstili se tak za listopadovou prohru 0:3 se stejným soupeřem, přesto mohl být Walter Smith s vítězstvím spokojen.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele