základní část, 1. kolo
14.08.2010 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Heart of Midlothian - St. Johnstone FC 1:1

Hearts se v zápase se St. Johnstonem museli i přes svoji převahu spokojit s remízou 1:1. Oba góly přitom padly v rozmezí dvou minut, v nastavení první půle. Domácí celek dostal do vedení Elliot, ihned však dokázal na druhé straně srovnat Parkin.

Manažer Hearts Jim Jefferies ještě do zápasu nenasadil novou útočnou dvojici Kylea s Elliottem, kteří musí zlepšit svoji fyzičku, přestože do utkání nemohli nastoupit Jonsson, Bouzid, Stevenson, Driver a Obua. To hosté postavili hned tři nové hráče, v bráně nastoupil Enckelman a v útoku Parkin s Haberem. Hearts však do utkání vstoupili lépe, hlavně díky aktivitě Templetona. Mladý subtilní útočník nejprve vystřelil těsně mimo bránu z okraje pokutového území, a když se o chvíli později střelecky prosadil, ukázal asistent rozhodčího nedovolené postavení.

Po přihrávce Templetona měl šanci i Elliot, jeho střela však letěla přímo do rukavic Enckelmana. Také Saints měli pár příležitostí, ke gólu však měli daleko. Craig hledal u vzdálenější tyče Parkina a poté poslal dalekonosnou ránu přímo na Kella. Hosté byli ve 21. minutě přinuceni stáhnout Graingera, který se zranil při srážce s tyčí a nahradil ho Taylor. Oba týmy měly poté méně příležitostí, ojedinělou střelu z dálky vyslal Palazuelos.

Vše se změnilo v nastavení prvního poločasu, kdy se k centru Wallace dostal Elliot a hlavou překonal Enckelmana. Dlouho však vedení Hearts netrvalo, Taylor poslal centrovaný míč a Parkin hlavičkoval přesně do vzdálenějšího rohu brány, 1:1. Po přestávce měla hra podobu bitvy ve středu pole, což nemohlo skončit jinak, než vyloučením Andersona ze 73. minuty, jenž stylem karate kopl do lýtka Santanu. Hearts se snažili posílit útok a nasadili nováčka Kylea. Pro něj zápas skončil zraněním na hlavě po srážce s Davidsonem a pro oba týmy remízou 1:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele